Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen

In Duitsland en Zwitserland zijn inmiddels de eerste ‘corona twijfelaars’ met harde hand in psychiatrische inrichtingen opgesloten. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

Britse journalist vraagt waarom moslims en moskeeën uitzonderingspositie hebben, en krijgt meteen bezoek van de politie – ‘Coronoia’ (= denken dat corona wordt misbruikt voor een politiestaat) nieuwe psychiatrische stoornis?

—————————————————————————————————————————————

Zoals steeds meer mensen inzien wordt het coronavirus misbruikt voor de oprichting van een politiestaat, waarin de burgers (schijnbaar met uitzondering van bepaalde niet-Europese groepen) door de staat worden geterroriseerd alle gedwongen maatregelen, hoe streng en absurd ook, gehoorzaam en kritiekloos te slikken. Toch kritiek? Dan loop je, net als destijds in de Sovjet Unie, het risico te worden opgepakt en opgesloten, zoals de Duitse advocate Beate Bahner, die een aanklacht indiende tegen de staat, overkwam. In Zwitserland werd een cardioloog door de politie hardhandig uit zijn huis gesleurd en in een psychiatrische inrichting opgesloten, enkel omdat hij zich openlijk tegen de quarantaine maatregelen had uitgesproken.

Op 6 april wijdden we een compleet artikel aan Beate Bahner, een Duitse topadvocaat gezondheidsrecht, auteur van diverse vakboeken en talrijke artikelen, die aankondigde de in Duitsland genomen lockdown maatregelen tot aan het Hooggerechtshof te zullen aanvechten. Volgens Bahner is de verplichte social distancing en het daardoor platleggen van de economie en samenleving niet alleen ongrondwettelijk, maar ook nog eens totaal onnodig, omdat uit de cijfers blijkt dat het coronavirus voor 95% van de bevolking geen enkel gevaar vormt.

Het zogenaamd ‘onafhankelijke’ Hooggerechtshof verklaarde de aanklacht van Bahner onmiddellijk ‘ontoelaatbaar’. Daarop schreef de jurist dat ‘het mij helaas niet is gelukt… de liberaal-democratische basisorde in Duitsland… van de ergste wereldwijde aanval, en de bliksemsnelle oprichting van de meest mensen verachtende tirannie die de wereld ooit heeft gezien, te redden.’

‘Coronoia’: bang zijn dat virus wordt misbruikt voor politiestaat

In de media werd ze weggezet als iemand die lijdt aan ‘coronoia’, een persoon die bang is dat het coronavirus wordt misbruikt voor de oprichting van een totalitaire politiestaat waarin we geen enkele vrijheden meer zullen hebben, en op ieder moment van ons bed kunnen worden gelicht als we openlijk kritiek uiten op de overheid, en mensen oproepen dat niet langer te accepteren.

Wat een onzin,’ reageerden mensen op social media na Bahners open brief aan bondskanselier Merkel. ‘Zover zal het nooit komen, deze mevrouw lijdt aan een paranoïde waanstoornis.’ Totdat exact gebeurde waar Bahner voor waarschuwde.

Wellicht zijn hierdoor bij meer mensen de ogen geopend voor de onthutsende waarheid dat deze totalitaire politiestaat een hard en voldongen feit is, en vermoedelijk nooit meer uit zichzelf zal verdwijnen.

Met geweld opgesloten in psychiatrische inrichting

Nadat de mainstream media zich compleet tegen haar keerden, besloot Bahner zich uit de publiciteit terug te trekken, maar het was te laat. Twee agressieve types blokkeerden voor haar huis haar auto, waarop ze wegvluchtte en een automobilist vroeg om de politie te bellen.

De politie kwam inderdaad, deed haar de handboeien om, drukte haar hardhandig tegen de bodem van de politiewagen, en sloot haar met geweld op in een psychiatrische inrichting, nadat ze buiten eerst nog met haar hoofd tegen de grond was gesmeten . ‘Ik werd als een zware misdadiger behandeld.’

Na een nacht in een isoleercel (zonder bed, zonder eten, zonder toilet, alleen een po) kreeg ze de volgende dag een kamer met douche, en kreeg ze haar mobieltje terug. Ze mag echter geen bezoek ontvangen, en ook geen advocaat bellen. ‘Ik was echt bang dat ze me zouden ombrengen, me een spuitje zouden geven.’

‘Terreurregime waar Mao, Hitler en Stalin voorbeeld aan hadden kunnen nemen’

‘Lieve zus,’ zegt ze in een openbaar gemaakte smartphone opname. ‘Het is allemaal nog veel, veel erger dan ik in mijn aanklacht aan het Hooggerechtshof heb geschreven. Het is afschuwelijk. Begrijpen de 83 miljoen mensen in Duitsland, en 5 miljard mensen op de wereld, nu nog niet wat voor tirannie in ijltempo wordt opgericht, met leugens, bedrog en de grootste fake berichten, door het zaaien van angst en paniek, vanwege dit coronavirus?’ (2)

‘Ik ben een goed voorbeeld van wat met iedereen op de hele wereld gaat gebeuren als de mensen nu niet eindelijk wakker worden. Er wordt een terreurregime opgericht zoals de wereld nog nooit heeft meegemaakt, waar Mao, Hitler en Stalin een voorbeeld aan hadden kunnen nemen.’

De staat gaat haar gerechtelijk vervolgen wegens ‘het openlijk aanzetten tot strafbare feiten’. Zo had Bahner opgeroepen tot demonstraties tegen het beleid (‘ooit een grondrecht, nu een misdaad’), maar die zijn in heel Europa inmiddels verboden wegens de ‘anderhalve (in andere landen twee) meter samenleving’. (1)

Zwitserse arts door ‘Einsatzcommando’ uit huis gesleurd en opgesloten

Ook in Zwitserland worden inmiddels ‘Sovjet’ methoden toegepast om ‘dissidenten’ de mond te snoeren, en zo de rest van de bevolking angst aan te jagen. Dr. Thomas Binder, cardioloog uit Wettingen, werd afgelopen zaterdag door een met automatische wapens uitgerust ‘Einsatzcommando’ uit zijn huis gesleurd, en net als Beate Bahner in een psychiatrische inrichting opgesloten.

Waarom? Omdat ook hij zich tegen de quarantaine- en lockdown maatregelen had uitgesproken. De mainstream media, ook in Zwitserland totaal gecontroleerd door de elite, beweren dat hij ‘de autoriteiten heeft bedreigd’.

Walter Siegrist, collega arts van Binder, reageerde geschokt: ‘Ongelooflijk! Zijn dochter is helemaal in de war, en weet niet wat te doen. Is de politiestaat en het krijgsrecht (martial law) nu echt al zover doorgedrongen???’ (3)

Britse journalist krijgt politiebezoek na klacht dat moslims uitzonderingspositie hebben

In Groot Brittannië kreeg journalist Tom Linden bezoek van de politie nadat hij een klacht had ingediend vanwege het feit dat moslims in Bradford en Leeds massaal de lockdown maatregelen negeren, en gewoon op vrijdag naar de moskee gaan. ‘De gebouwen van alle andere religies zijn natuurlijk gesloten, en terecht,’ schreef Linden. ‘Maar (ook) volgens de Telegraph en Leeds Press negeren moskeeën de social distancing maatregelen.’

Nadat hij had aangekondigd dit zelf te gaan checken, kreeg hij bezoek van de politie, die waarschuwde dat hij niet ‘onnodig’ de deur uit mocht gaan. Ze probeerden hem uit te horen, maar nadat Linden hen ervan beschuldigde dat ze hem enkel moesten hebben omdat hij iets over moslims had geschreven, vertrokken ze weer.  (4)

Rellen in migrantenwijken Duitsland, Frankrijk en België

Dat de lockdown regels die –soms dus met harde hand- worden afgedwongen klaarblijkelijk niet altijd voor iedereen gelden, bleek het afgelopen weekend ook in Duitsland, Frankrijk en België, waar grote groepen agressieve inwoners van migrantenwijken alle maatregelen negeerden, en zich soms met grof geweld tegen de politie keerden.

In de beruchte Brusselse wijk Anderlecht werden 57 mensen gearresteerd toen er enorme rellen waren uitgebroken nadat een 19 jarige scooterrijder op de vlucht was geslagen voor een politiecontrole, en vervolgens een dodelijk ongeluk had gekregen. In het Franse Nogent-sur-Oise werden agenten zelfs bestookt met kleine mortiergranaten toen ze een migranten ‘no go’ zone probeerden te betreden om daar de social distancing maatregelen te controleren, en het dealen van drugs te stoppen.

In Frankfurt werden agenten aangevallen door zo’n 20 met ijzeren staven en stenen bewapende migranten. Een 26 jarige Marokkaan werd doodgeschoten toen hij meerdere agenten met een mes te lijf ging. (5).

Het moge duidelijk zijn dat sommige niet-Europese bevolkingsgroepen, die vaak een veel korter lontje hebben, de langdurige lockdown maatregelen niet veel langer meer accepteren. De dankzij massa immigratie en mislukte integratie toch al wankele sociale cohesie in Europese steden dreigt daarom volledig te falen, wat door de autoriteiten ongetwijfeld zal worden aangegrepen om de politiestaat nog dwingender te gaan handhaven.Xander

(1) T-Online
(2) MM-News
(3) Alles Schall Und Rauch
(4) Infowars
(5) Infowars Europe
(6) Afbeelding: Foundry Co, Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

11-04: Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
28-03: Formeel nog geen noodtoestand, maar Duitse democratie wel buiten werking gesteld
25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:

16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Betreffende 5G masten: er is voldoende te vinden aan rapporten/informatie en voldoende bekend hierover
  Zie o.m. de site van Robert F. Kennedy jr, childrenshealthdefense.org, dr Frank Bartram, dr Mark Sircus enz.
  En de steden Brussel, Utrechtse Heuvelrug e.a. verbieden niet voor niets 4G- en 5Gmasten.

  Ergo: uw opmerking valt niet goed te plaatsen.

 2. Gisteren gezien op Sott: Bill Gates close ally of Brian Epstein ….
  Elders: G. wil het katholicisme vernietigen.

  Zit hij inmiddels waar hij hoort?

  En wb verbranden van 5G masten: niet acceptabel, wel begrijpelijk. Gaat het daarbij niet om zelfverdediging?
  Is het niet tijd voor aangifte tegen de Nederlandse staat wegens het doelbewust in gevaar brengen der volksgezondheid middels dergelijke (in o.m. de gemeenten Brussel en Utrechtse Heuvelrug verboden) masten?

  Indien u een klacht heeft aangaande de G5 masten zult u eerst met een goede onderbouwing en een technisch rapport moeten komen. Dit forum is niet bedoeld om mensen op te roepen tot aangifte doen.
  Mod.

 3. Tot op heden nog steeds geen enkele corona dode in de asielcentra in de EU, waar de ophokplicht ook nog steeds niet geldt.
  Stel me toch echt vragen bij de motieven van de mensen, die weigeren om beide kanten van het verhaal te aanvaarden of er zelfs maar naar te luisteren ?
  In mijn ervaring zijn het dan ook de eerste die om hulp beginnen te roepen en eisen dat ze geholpen worden, als hun wereldbeeld negatief uitdraait en ze er de gevolgen van ondervinden

 4. “Plotseling is iedereen viroloog.”
  Dat is de dooddoener om alle kritiek af te wimpelen.
  Maar het zijn werkelijk virologen, epidemiologen, immunologen, artsen die duidelijke bezwaren hebben tegen de gang van zaken. Mensen die zich al tientallen jaren verdiepen in de materie!
  Waarom komen die mensen niet in beeld?
  We moeten het zelf bij elkaar scharrelen en dan nog hopen dat de firma google deze mensen niet de mond snoert. En deze mensen lopen het gevaar door de politie te worden opgepakt; je kunt het nauwelijks geloven.

 5. inderdaad politiestaat..eergisteren reed ik s’avonds in het donker over een landweg, komt er een idioot met groot licht en schijnwerpers op het dak mij tegemoet gereden. Ik zag niks meer en ik ging in de berm staan, even afwachten totdat mijn tegenligger mij gepasseerd was. Echter, hij stopte voor mijn bumper ! Het bleek de Politie te zijn. Twee agenten stappen uit en informeren, wel vriendelijk, dat dan weer wel, wat ik daar deed ? Ik schoot in de lach, en legde uit dat ik daar juist stond omdat ik niks meer zag door hun grote licht. Ik had schijnbaar niet in de lach mogen schieten want ik werd op redelijk barse toon gesommeerd om naar huis te gaan en wel direkt. Ik was ook op weg naar huis, maar dit is dan wel een voorbeeld hoe de hazen tegenwoordig rennen..zes weken geleden was dit nog ondenkbaar..

 6. Laten we massaal de Noord Koreaanse vlag uithangen. Dat is nu het niveau van onze democratie.

  Buiten dat, binnen een maand breekt de narigheid uit. Jammer, ik hoopte op nog een paar jaar normaal leven maar dat is nu over. 75 jaar “vrijheid”, alle soldaten van oranje draaien zich om in hun graf !

 7. Er worden nogal wat wilde beesten op de burger losgelaten om hun eigen veiligheid te kunnen waarborgen
  Stelletje groenpoepers, die een ander op honger en in de kou zetten en hun rechten invorderen.

 8. Liever migranten No Go zone onder sharia dan in gevangenschap door de NWO met Rothschild, Timmermans en Merkel (als de content van dit artikel waar is) Straks verlangen we naar de relatieve vrijheid onder een kalifaat, als het alternatief nog meer vrijheidsbeperkend wordt. Ik ga niet onder aanvoering van Biden, Kishner, Netanyahu ten strijde tegen de islam.

 9. Het is onbegrijpelijk hoe een communistische staat wordt “ nageaapt” in de bestrijding van het Corona virus. Zelfs in het onder arrest zetten van mensen.

  In west Europeesche landen zien we de dictatuur Volop in opkomst en in Amerika heeft trump waarschijnlijk
  onbedoeld “ zijn hand overspeeld” open de link van Edwin Visser en u kunt lezen hoe de Democraten nu waarschijnlijk toch hun zin gaan krijgen door Trump niet af te zetten maar hem totaal “ buitenwerking “ te stellen.

  Onbegrijpelijk en Ongelooflijk Hoe snel de ontwikkelingen gaan in de wereld.
  Zou Trump inderdaad zo naïef zijn dat hij dit niet gezien heeft met de afkondiging van de toestand nationale emergency??????
  HTTP//:www.youtube.com/ watch?v= NXXZZFNBUdc

  Deze link werkt niet maar Klink de link aan op het commentaar hieronder van Edwin Visser. 4.30 uur.

 10. @Amehoela schreef:
  14/04/2020 om 3:10 pm
  En dat gaat dus hier in Nederland zeker weten nooit gebeuren. Ik keek vandaag uit pure verveling een youtube filmpje van Arjen Lubach. Kennelijk is het zo waardeloos gesteld met de Nederlander dat 60 % een corona app zonder de voorwaarden en mogelijkheden te weten op hun telefoon installeert. En Arjen weet deksels weinig van ICT, maar kwam wel met een spervuur aan vragen en hij zei het niet met zoveel woorden, maar de overheid en ICT is gewoon bagger.

 11. Op https://www.politico.eu/article/commission-uncoordinated-exit-strategies-could-cause-political-friction/ “Brussels: Uncoordinated exit from coronavirus lockdowns risks ‘political friction’” het volgende:

  “Brussels: Uncoordinated exit from coronavirus lockdowns risks ‘political friction’

  Commission document obtained by POLITICO sets out criteria for easing restrictions.

  By Jillian Deutsch and Bjarke Smith-Meyer

  4/14/20, 3:50 PM CET

  Updated 4/14/20, 6:42 PM CET

  The European Commission urged coordination between EU member countries when lifting their coronavirus confinement measures, according to a Commission document obtained by POLITICO.

  “A lack of coordination in lifting restrictive measures risks having negative effects for all Member States and is likely to give rise to political friction between Member States,” the Commission wrote in its draft roadmap toward lifting COVID-19 containment measures.

  Commission President Ursula von der Leyen is expected to present the plan Wednesday afternoon. Meanwhile, countries are already planning national exit strategies.”

  Zie ook https://g8fip1kplyr33r3krz5b97d1-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2020/04/exit_strategy_B.pdf

  Opletten dus, dit kan heel gemakkelijk leiden tot de geboorte van het Hersteld Romeinse Rijk bestaande uit 10 Europese landen.

  Gelieve te vertalen in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

 12. Op https://nos.nl/artikel/2330453-imf-zware-klap-wereldeconomie-door-corona-in-nederland-7-5-procent-krimp.html “IMF: zware klap wereldeconomie door corona, in Nederland 7,5 procent krimp”.

  Op https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10407933/het-slijk-der-aarde-wie-gaat-dat-betalen “Het slijk der aarde, wie gaat dat betalen?”.

  Op https://www.rtlz.nl/algemeen/buitenland/artikel/5090246/goldman-sachs-westerse-economieen-krimpen-met-35-procent “Goldman Sachs: westerse economieën krimpen met 35 procent”:

  “De coronacrisis zal er ongenadig hard inhakken dit kwartaal. In vergelijking met de eerste drie maanden van dit jaar zullen westerse economieën in het huidige kwartaal 35 procent krimpen, verwacht zakenbank Goldman Sachs.

  Dat is vier keer zoveel als het oude record uit 2008 tijdens de financiële crisis, meldt persbureau Bloomberg.”

  Maar geen woord over omvallende banken en daarmee de totale ineenstorting van het huidige financiële systeem!

 13. Respect voor @Xander-Team voor het dagelijks onder de aandacht brengen van schokkende berichten, zoals die van vandaag: In Duitsland en Zwitserland zijn inmiddels de eerste ‘corona twijfelaars’ met harde hand in psychiatrische inrichtingen opgesloten.”

  De Waarheid overwint altijd – Slechts een kwestie van tijd…De wereldopinie zal zich op een dag en-masse tegen hen keren! Dat zagen we bij de Franse Revolutie in 1789, voorts bij de massamoordenaars Lenin, Stalin, Hitler, Ceaucescu, Mao, Pol Pot, Fidel Castro, de Kim-Un Clan. enz.

  Alleen met de grootste walging en verachting worden de namen van die sadisten, onderdrukkers, nog door ontelbare slachtoffers genoemd.

  Ik heb vooral Respect met alle wakkere predikanten, programmamakers, journalisten, radio en tv-presentatoren die dagelijks de hete adem van Big Brother Is Watching You in hun nek moeten verdragen! Zij worden iedere dag weer Gedwongen, door omstreden Overheden, alleen maar hun politiek correcte mededelingen te vertellen. Elke nuance op nieuws en kritisch denken maakt hen verdacht of erger..outcast!

  Gelovigen worden in zware tijden zeer bemoedigd door het Zingen van Psalm 68, 73 en 107.

 14. En dit is nu het resultaat van alle hysterie om je heen, de politiestaat. En zij die niet alles voor zoete koek slikken, kritiek
  uiten en lastige vragen stellen zullen als maatschappij onvriendelijke personen worden gebrandmerkt met een nieuw soort ” jodenapp.” En straks op 4 mei krokodillentranen vergieten en op 5 mei feesten op het EU lidmaatschap. Huichelaars. Gefeliciteerd Nederland, het nationaal socialisme is begraven, het internationaal socialisme is nu onze heilstaat. Houzee.
  Maar misschien moeten we het zwijgen er maar eens toedoen en de binnenkamer ingaan en op de Heer wachten, Maranatha.

 15. Dit verbaast toch geen mens eigenlijk? De globalisten denken dat ze met het succes van het Coronavirus en de daarbij gecreëerde angst, zich alles kunnen permitteren. Ze weten zich daarbij gesteund door de corrupte MSM, met hun selectieve berichtgeving. En onze politici die altijd de mond vol hebben over democratie, vrijheid van meningsuiting en altijd naar andere landen staan te vingerwapperen, zijn in geen velden of wegen te bekennen. Ook die lafbekken van PVV en FvD hoor je niet. Dit is ongehoord. Communisme 2.0 is probleemloos geïmplementeerd. Ik sta echt versteld hoe dom mensen zijn en hoe eenvoudig ze zijn te manipuleren. In plaats van een volkswoede, pikken we alles van onze zg leiders, die nog eens weggezet worden als kundige crisismanagers. Wanneer worden mensen eindelijk eens wakker. Om moedeloos van te worden. Maar de aanhouder wint.

 16. @ Günter 4:00 PM. Precies Günter. En weer is het een waarheid als een koe, dat de mens niets leert van de geschiedenis. Op naar “1984”, zoals beschreven door George Orwell.

 17. Bekijk deze documentaire van The Epoch Times:
  ‘Tracking Down the Origin of the Wuhan Coronavirus’: https://youtu.be/3bXWGxhd7ic
  (‘Zoek de oorsprong van het Wuhan-Coronavirus’).
  O.a.: Omdat de eerste verschijnselen bij een slachtoffer in Wuhan van begin december 2019 stammen moet, gezien de incubatietijd, de eerste besmetting reeds in november 2019 hebben plaatsgevonden, al of niet moedwillig.

  Vandaag meldt zelfs De Telegraaf met een vraagteken dat het virus mogelijk uit het laboratorium in Wuhan komt, iets dat al vroeg in januari 2020 op het internet aan de orde werd gesteld (vier maanden eerder).

 18. Een revolutie moet ergens beginnen. Het mogen in dit geval rustig de immigranten of moslims zijn.

 19. Fema ,Trump afgezet ,https://youtu.be/HahhDIeq1Ck
  President Carter’s uitvoeringsbesluit uit 1979 voegde veel van de afzonderlijke rampengerelateerde verantwoordelijkheden samen in de Federal Emergency Management Agency (FEMA).

  Onder andere agentschappen nam FEMA op:

  De Federal Insurance Administration
  De National Fire Prevention and Control Administration
  Het National Weather Service Community Preparedness Program
  De Federal Preparedness Agency van de General Services Administration
  De Federal Disaster Assistance Administration-activiteiten van HUD
  De verantwoordelijkheden op het gebied van de civiele bescherming werden ook overgedragen aan de nieuwe dienst van de Defensie Dienst voor civiele paraatheid van het ministerie van Defensie
  Einde oefening USA ,

 20. Het moge duidelijk zijn dat ook nederland een politiestaat is.waar de burgers geen bescherming hebben.
  Een vlaamse dokter legt het coronacircus uit,zoals geen nederland dat ooit gaat (durven)doen.Een half uurtje,kijk het uit en je bent 100% genezen van het virus.

  De Covid 19 hoax door Jeff Hoeyberghs,arts in Begie
  op debataafschecourant.wordpress,com 12 april 2020

 21. Op dezelfde wijze begon Stalin en Hitler ook zo om een binnenlandse terreurstaat op te richten tegen de burger.Kritische personen gingen regelrecht naar concentratiekampen. De geschiedenis herhaalt zich.

 22. Het begint me steeds duidelijker te worden dat we hier te maken hebben met een hele grote hoax. Door links. Wereldwijd.Doel: een grote wereldmacht (de Eussr) ontwikkelen met grote haast. Als je de bevolking maar bang maakt dan blijkt dat goed te werken

 23. Ja, het is allemaal vreselijk wat er gebeurt en ‘ons’ opgedrongen wordt. Wanneer Europa zichzelf in de spiegel zou kunnen kijken dan zijn er nog maar bitter weinig herkenningspunten over, het is nagenoeg in zijn geheel gecraqueleerd. Het lijkt wel of de individuele ‘volksliederen’ herschreven moeten worden …. niets is meer wat het leek te zijn.
  Wanneer binnen niet al te lange tijd de strenge maatregelen ‘versoepelt’ gaan worden gaan we zien dat een kat (Europa bijv.) in het nauw rare ‘sprongen’ (economie) gaat of moet maken. De globalisatie is inmiddels ook een pandemie geworden…. . In Amerika gaat, volgens economische voorspellingen de economie met 40 % ‘bergafwaarts’ waarbij vele tientallen miljoenen mensen zónder werk komen te zitten. Omdat ‘wij’ niet zonder, maar straks ook niet met ‘met’ kunnen, is de toekomst nog nóóit zo onzeker geweest. The American dream bestaat niet meer, the European dream is like a nightmare .
  Wanneer men een ‘erfenis’ moet gaan verdelen, dan leert men zijn ‘familieleden’ kennen. Tjonge tjonge tjonge wat een rotzooitje.

 24. “… wat door de autoriteiten ongetwijfeld zal worden aangegrepen om de politiestaat nog dwingender te gaan handhaven.”
  En dan is tot uitzinnige vreugde van velen, eindelijk, eindelijk de socialistische ‘heilstaat’ feit.

 25. Ik vind dit artikel volkomen geloofwaardig. Op naar het rijk van het BEEST uit het boek Openbaring van Johannes.

 26. Steeks je neus niet in andermans zaken zonder een goed mondkapje op.
  Maar hoeveel politie-agenten zijn nu helemaal besmet geraakt en overleden door het virus?
  We zochten cijfers omdat het systeem naar verwachting weer loopt te roeptoeteren, maar konden niets vinden.

 27. Dromen van een politiestaat: Heiko Maas roept op tot EU-brede surveillance via de Corona-app

  Heiko Maas roept op tot EU-brede bewaking van alle burgers met behulp van de Corona-app. De sociaal-democraat droomt opnieuw van de voltooiing van de volledige politiestaat.

  door Max Erdinger

  Voor de extreem linkse ‘control freak’ Heiko Maas, die ook tot op het laatst de sociale netwerken wilde bespioneren, lijkt de droom eindelijk uit te komen: nu kiest de federale minister van Buitenlandse Zaken ook voor een uniforme Corona-app in de Europese Unie uitgesproken.

  ‘Het is belangrijk dat we niet eindigen met een lappendeken van 27 corona-apps en 27 gegevensbeschermingsregimes, maar veeleer zo gecoördineerd optreden’, vertelde Maas aan de kranten van de Funke-mediagroep (dinsdagedities). Op deze manier “levert u ook een bijdrage aan het snel en permanent ontmantelen van reisbeperkingen en grenscontroles in de EU”, vervolgde de SPD-politicus.

  Corona-app zou vrijwillig zijn
  Europa zou een rolmodel kunnen zijn voor andere regio’s. Een corona-app op vrijwillige basis zal een belangrijk onderdeel zijn van de exitstrategie. “De technologie kan contactpersonen binnen enkele seconden helpen informeren en infectieketens te doorbreken”, aldus de minister van Buitenlandse Zaken.

  Om dit te doen, zouden Europeanen “de Big Brother-methoden van autoritaire staten niet hoeven over te nemen”. Maas vertelde de kranten van de Funke-mediagroep dat dit ook kon worden georganiseerd zonder persoonsgegevens bekend te maken. Vrijwillig? Echt vrijwillig? En als je weigert, is er tot het einde van het jaar echt geen ophokplicht? En hoe zit het met Google en Apple, die bij de volgende update’s zo’n controle-app automatisch willen installeren?

  Iedereen die praat over vrijwilligheid en zich distantieert van de ‘Big Brother-methoden van de autoritaire staten’ is net als Maas een huichelaar.

  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/14/heiko-maas-ueberüberwachung-corona-app/

 28. Van de islam mag je niets zeggen, hoor. In Brussel zijn ze weer op straat gekomen, nadat een boefje was verongelukt het zijn meestal Marokkaanse jongeren die de lockdown aan hun voeten lappen. Men heeft er schrik van, dus gooi ze terug naar hun land van herkomst, is dat nu zo moeilijk?? Wij moeten ons ook aan de regels houden, waarom deze dan niet. Staan ze boven de wet, waarom heeft men schrik van godsdienst? Staan die ook boven de wet? Waarom schrik van Islam? Staan ze boven de wet? Shalom

 29. allemaal de straat op als het zo ver zou komen, maar wel allemaal. Dan is het zo afgelopen met die bende.
  Cui Bono..

Comments are closed.