Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken

Het net rond ‘dissidenten’ en andere twijfelaars van de officiële verklaringen en standpunten sluit zich. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

Welkom in de Europese wedergeboorte van de Sovjet Unie

—————————————————————————————————————————————

Mensen die in de Duitse deelstaat Sachsen vanwege corona in quarantaine moeten, maar zich daar niet aan houden, kunnen sinds afgelopen donderdag in psychiatrische klinieken worden opgesloten. De overheid heeft daar in eerste instantie 22 kamers in 4 inrichtingen voor vrijgemaakt. De realisatie van de vergevorderde plannen en voorbereidingen om burgers met ‘dissidente’ meningen over met name vaccins, het klimaat, massa immigratie en de transgender regenboog agenda ‘geestelijk gestoord’ te verklaren, op te pakken en verplicht te ‘behandelen’, is nu daadwerkelijk begonnen. Kortom: Welkom in de Europese wedergeboorte van de Sovjet Unie.

Het bericht is géén gerucht of hoax, maar afkomstig van de MDR, onderdeel van de Duitse staatszender ARD, en werd door Welt overgenomen.

‘Was u onlangs in het buitenland? Had u contact met een corona verdachte persoon? Dan kan het natuurlijk zijn dat u zelf met het Sars-CoV-2 virus bent besmet, en u in quarantaine moet. Dus dat u thuis blijft en sociale contacten vermijdt. Dat is een maatregel die door de gezondheidsdienst van uw gemeente of regio wordt voorgeschreven. Wie zich daar niet aan houdt, kan sinds donderdag in Sachsen op problemen rekenen,’ aldus de MDR.

Politie gaat weigeraars bewaken

In Dresden zijn inmiddels bijna 3300 mensen in quarantaine gezet, in Leipzig een kleine 2100. Mensen die vanwege het overtreden van de maatregelen worden opgesloten, zullen door de politie worden bewaakt.

De deelstaat minister van Sociale Zaken, Petra Köpping (SPD), verklaarde schriftelijk dat ‘het noodzakelijk is om de maatregelen van de gezondheidsdiensten met dwang te handhaven. Daarbij is het mogelijk dat deze mensen met een gerechtelijk besluit in een gesloten deel van een ziekenhuis worden ondergebracht.’

Deze drastische maatregel wordt mogelijk gemaakt door de Infectiebeschermingswet, waarin het opsluiten van weigeraars eufemistisch ‘afzonderen’ wordt genoemd. Natuurlijk beweren politici zoals Jürgen Kasek (de Groenen) dat alleen in het uiterste geval voor deze ‘grondrecht insnijdende maatregel’ wordt gekozen.

Verplichte corona app maakt ‘Big Brother’ samenleving realiteit

De regering Merkel durfde het op 25 maart net niet aan om formeel de noodtoestand uit te roepen, maar schortte in feite wel de democratische rechtsstaat voor onbepaalde tijd op. Het bekende Duitse magazine Focus constateerde dat de ‘schuldengrenzen en burgerrechten buiten werking zijn gesteld… De burgerrechten worden dermate ingeperkt, dat dit een paar weken geleden voor een democratische rechtsstaat nog ondenkbaar was. De regering heeft niet alleen de bewegings- en samenkomstvrijheid drastisch beperkt, maar overweegt ook serieus om alle zieke mensen via de contact- en locatiegegevens van hun mobieltje op te kunnen sporen (zoals in China, Israël en Rusland). Big Brother is watching you.’

Zoals iedereen weet denkt ook de Nederlandse regering serieus na over zo’n verplichte app. Krijgen mensen zonder smartphone dan een gratis exemplaar thuis gestuurd, of moeten ze zelf betalen voor het ‘tijdelijk’ opgeven van hun privacy en bewegingsvrijheid?

‘Het tot nu toe onvoorstelbare is een optie geworden,’ vervolgde Focus. ‘Met deze pandemie dreigt onmiskenbaar het einde van de vrije samenleving. Welke prijs is Duitsland bereidt te betalen in de strijd tegen corona?’ Welke prijs bent u bereid om te betalen om u weer veilig te voelen (met de nadruk op voelen, want van echte veiligheid zal door alle dictatoriale maatregelen geen sprake meer zijn)?

Politiestaat Groot Brittannië: Willekeurig en onbeperkte opsluiting

Op 25 maart trad in Groot Brittannië de Coronavirus Act 2020 in werking. De staat mag daarmee iedere willekeurig persoon die enkel verdacht wordt van een misdrijf zonder tussenkomst van een rechter voor onbepaalde tijd opsluiten en ‘behandelen’ (met o.a. medicatie) als men vindt dat de verdachte in kwestie een zekere ‘geestelijke stoornis’ heeft, en/of een ‘potentieel besmettelijk persoon’ is en daarmee een ‘bedreiging’ voor de volksgezondheid vormt. Dit mag dus al gedaan worden met mensen die nog nergens schuldig aan zijn bevonden.

Kritiek op de strenge lockdown maatregelen in Europa kan NOG openlijk worden geuit. Lord Jonathan Sumption, oud-rechter van het Britse Hooggerechtshof, sprak van ‘een hysterisch verval naar een politiestaat, een schandelijk opdringen van een politiemacht met amper respect voor het gezonde verstand… het echte probleem is dat mensen vrijwillig bereid zijn hun vrijheid op te geven in ruil voor bescherming tegen een bepaalde externe dreiging. Die dreiging is meestal een echt gevaar, maar wordt gewoonlijk overdreven. En daar ben ik bang voor, gezien wat we nu zien gebeuren.’

Nu corona-, straks ook vaccin-,klimaat- en transgender weigeraars

Zodra de bevolking heeft geaccepteerd dat hun overheden onder het mom van het coronavirus zo’n grote inbreuk mogen maken op hun rechten en vrijheden, is het nog maar een kleine stap om deze maatregelen uit te breiden tot andere ‘dissidenten’, zoals klimaat-, vaccin- , diversiteit/transgender- en EU-weigeraars.

Dat is al enige tijd in voorbereiding. Een Duitse jurist die samenwerkt met een Europese rechter lekte eind vorig jaar informatie over een geplande nieuwe EU-wet waarmee de politie het recht krijgt om mensen die openlijk kritiek leveren op het massa immigratie beleid te arresteren, ondervragen en in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland waarschuwde al heel lang dat dit eraan zat te komen. In Nederland werd dit al vanaf 1 januari 2020 mogelijk gemaakt met behulp van de Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg (WvGGZ). Deze wet kan straks bijvoorbeeld worden gebruikt als mensen vermoeden dat hun familieleden, vrienden of buren zich niet tegen corona hebben laten inenten. Deze ‘verdachten’ kunnen dan zonder tussenkomst van een rechter uit hun huizen worden gesleept en worden opgesloten.

Wedergeboorte van de Sovjet Unie

We kunnen daarom zonder overdrijven spreken van de ‘softe’ wedergeboorte van de Sovjet Unie in de Europese Unie. ‘Soft’, omdat de maatregelen als ‘tijdelijk’ worden voorgesteld, en zogenaamd bedoeld zouden zijn om ons te ‘beschermen’.

Binnen afzienbare tijd zullen steeds meer ‘softe’ maatregelen echter permanent worden, en net als in de voormalige Sovjet Unie op een keiharde manier worden afgedwongen. Tegen de tijd dat het al jaren geplande EU-vaccinatiepaspoort in 2022 (of eerder) een feit is, en iedereen gedwongen gevaccineerd (en mogelijk tegelijkertijd gechipt) zal moeten worden, zal onze samenleving onherkenbaar zijn veranderd in een totalitaire fascistische dictatuur, met het meest omvangrijke en ingrijpende technologische controlesysteem ooit.

 

Xander

(1) MDR
(2) Welt
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

 

Zie ook o.a.:

09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
28-03: Formeel nog geen noodtoestand, maar Duitse democratie wel buiten werking gesteld
……..
25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
………
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
……..
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

20-12: Kritiek op transgender agenda in VS en Engeland bestraft met ontslag en gevangenisstraf

06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)

16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York

2018:
19-08: Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Sultan schreef:
  12/04/2020 om 10:43 am

  “de problematiek van onze levensstijl”

  Helemaal eens, het zou mensen aan het denken moeten zetten ipv altijd maar afgeven op bepaalde groepen mensen. Twee verschillende werelden die elkaar maar al te vaak niet begrijpen en met name die met een neerbuigende blik op primitieve leefgewoonten. Zij die primitief leven zullen na de reset geen moeite hebben met overleven dit in tegenstelling tot de westerse wereld. Gelukkig zijn ze er nog zodat we van hen kunnen leren.

 2. Hydroxychloroquine+sulfate zink en Zpack +/- 900 patienten genezen..Huisartsen moeten lak hebben aan misdadige EU overheid en dit middel gewoon voorschrijven!
  Ik herinner mij nog,dat een oude man met tranen in zijn ogen mij waarschuwde:Kijk uit! wat hem was overkomen.Hij ging in protest om een of andere reden en dat beviel de overheid niet en werd van huis gehaald en in psychiatrische inrichting vol gestopt met medicijnen tot hij over het terrein liep als een zombie.Dus kijk uit wat je mailt,want je hebt te maken met een soort internet poltie,die alles controleerd en na gaat.

 3. De massale herscheppingsplannen van de mens lopen allemaal uit op verderf

 4. Ursela, presidente van de EU ( niet te verwarren met Europa) zei: dit jaar geen vakanties te boeken. Geeft te denken.

 5. Lees hier over die meteorieten,
  Wereld stil,luchtvaart stil.
  Gaan ze die meteorieten afknallen?

 6. In de verre toekomst zal dit Corona tijdperk, de dan in leven-zijde bevolking met onbegrip ‘bekeken worden en wel in élk opzicht. Zelf ben ik voor een jaar of twee begonnen hier een ‘verhaal’ hierover te schrijven omdat ter zijnerzijds mijn achterkleinkinderen in de 5-de of de ….generatie na mij, het ongelooflijke willen weten. Na het zien van deze video ben ik er direct mee gestopt. De techniek staat voor niets, met zo’n USB ‘stokje’ is het mogelijk…. voor ‘t nageslacht.
  https://vimeo.com/181068624
  Het is een film die de problematiek van onze levensstijl, weliswaar op een sciencefiction achtige manier, ‘beschrijft’ maar velen onder u zien of herkennen de malversaties in ‘onze tijden’ . Omdat wij toch ‘opgesloten zitten’ en zolang de elektriciteit nog niet hapert , veel kijk genoegen en blijf relativerend kijken.

 7. Op https://www.nowtheendbegins.com/world-health-organization-official-who-attended-event-201-says-coronavirus-victims-forcibly-removed-from-homes/ “World Health Organization Official Dr. Michael Ryan, Who Attended Event 201, Calls For Coronavirus Victims To Be Forcibly Removed From Their Homes”:

  “Last week a top WHO official stated that it is time for authorities to come into your home to see who is infected and take them away, for the greater good of course. At the same time, a top White House Coronavirus Task Force Doctor who has serious conflicts of interest and appears to be on Bill Gates’ payroll, just admitted the mortality rate of this outbreak is being inflated. How could this be?”

  Dus de overheid mag coronapatiënten zomaar ‘arresteren’ als het aan de WHO ligt.

 8. @rick
  29 april a.s. is een woensdag
  naam dag van wodan, aanvoerder van het dodenrijk, toeval?

  + 10 dagen = vrijdag (sbbth)

 9. @ Günter 6:54 PM, op 11/4. Hahaha, dat zal mij een dolle boel worden daar. Ik wens bij deze de Moderator Xander, en zijn team, gezegende Paasdagen, Uiteraard ook voor de reageerders hier.

 10. Denk eerder dat Corona de duitsers dwarszit in hun nooit aflatende strijd het Reich te stichten.

  Voor de goed verstaander; de ‘aardse’ engelen dwarsbomen het duitse überreich.
  Het gaat om macht en geld, iets wat Duitsers niet is toevertrouwd, vandaar de ‘Engelen’ ,, de echte wereldse macht in handen van o.a. Ashkenazies Chazaren geleide organisaties.

  Zoals de Corona opkwam zal hij ondergaan, samen met alle Angela’s en Marken.

 11. Draconische situaties vragen om draconische maatregelen . In Sachsen bereid men zich voor om (….) iedereen die zich niet aan aan de noodwet houdt in een psychiatrische inrichting, onder toezicht van ‘de overheid’, tijdelijk op te sluiten. Het gaat hier over personen die : uit het buitenland komen én personen die in direct contact hebben gehad met geïnfecteerden. De minister van sociale zaken, Petra Köpping, heeft ‘deze stelling’ naar haar idee gerechtvaardigd gevonden en ingevoerd, waarbij slechts 22 ‘kamers’ zijn gereserveerd. ‘Arrestaties’ aangaande het bestrijden van uitbreiding zijn in heel Duitsland al weken lang van toepassing (de Martial wet, de krijgswet).
  Staats hulpprogramma’s worden misbruikt, hackers verspreiden paniek en enkele individuen proberen ‘provoceren’ op krachtige wijze een beleid die in feite opgedrongen worden te torpederen. Privacy, een van de rechten van de mens, zijn tijdelijk (….) uitgeschakeld ; nood breekt wet. ‘Dissidenten’ zijn er hier, daar en wereldwijd, vaak zijn hun motivaties op ideologieën gebaseerd, waaronder ook de ‘leden’ van Xander- nieuws. Het ‘tegenlicht’ van andersdenkenden is, zou moeten zijn, bij voldoende gefundeerd bewijsmateriaal voor de ‘rechthebbenden’ een reden om zeer genuanceerd de feiten duidelijker ‘op een rijtje te zetten’ . En dat gebeurd niet. Het overdrijven is inmiddels tot een grote kunst ‘verheven’ waarbij de fam. Doorsnee gewillig alles gelooft wat ‘geschreven en gedrukt’ is en gepubliceerd wordt. In Duitsland gaat vermoedelijk die Ausganssperre zeer binnenkort (gedeeltelijk ?) ‘van tafel’ ; wanneer er voldoende mondkapjes zijn wegen die Wirtschaftmachern und die Gewissheit Ihre Abzatzgebiete zu sichern. Denn ohne das ist Deutschland ein Zwerg im groszen ganzen.
  In een eerdere reactie heb ik geschreven dat in Frankrijk de ‘victorie’ de eerste aanzet van …. zal plaatsvinden ; de Fransen kennende . Le peuple de Marianne ou Jeanne d’Arc
  https://uncutnews.ch/2020/04/10/
  irgendwann-reichts-den-franzosen-und-dann-brechen-sie-aus/

 12. Sorry ik ben iemand van onmogelijke verbindingen leggen maar dit broeit in mij hoofd:
  Op het moment van de meteorieten passage op 22 april
  (jaar na jaar in april,dit jaar,volgend jaar)
  zit amerika dood ziek thuis, en waarom ziet het continent eruit zoals het eruit ziet. En kan dat weer…

 13. @ Vlokje,

  Wat betreft de grote verdrukking zie ik het presidentschap van Trump voor ogen die sinds enkele dagen het Presendentieele zegel niet meer draagt. Alle NORAD en rijken zitten al in hun bunkers. Voor een mini virusje denk je. Er komt iets aan en ze weten niet hoe het afloopt. En ze weten dat al héél lang ! Corona is de afleiding, als deze komeet de aarde treft ergens rond 29 april dan gebeurt er niets of het is game over. Hoe dan ook met het Corona excuus kunne ze weer veilig uit hun bunkers komen.

 14. Jan Jansen schreef:
  11/04/2020 om 5:57 pm
  Rick 3.31 pm
  Wat kunnen we eventueel zien volgens jou in het noorden aan de hemel, er zijn de laatste tijd al genoeg waarnemingen die je met het blote oog kunt zien, al een paar keer een hele reeks satellieten tenminste daar leek het op ongeveer een stuk of 30 achter elkaar op gepaste afstand van het westen naar het oosten een paar dagen later nog eens een keer maar dan meer noord/west naar zuid/oost.

  Klopt Jan, er zijn twee trajecten data’s in omloop, ene klopt niet en is toegankelijk voor amateur astronomen andere is per ongeluk uitgelekt. N.b. alle honderden observatary’s wereldwijd zijn platgelegd. Zelfs de south pole telescope terwijl de crew toch al ingewaterd was voor de Antarctische winter. Onderzoekers zitten daar noch wel evens vingers te draaien of tanden te bijten tot de zomer. Geen enkele reden om wereldwijd alle telescopen plat te leggen. Er zijn maar twee of drie mensen nodig om de data te hamsteren en die kunnen prima vrij van een virus binnen blijven. Er is iets komend en niemand wil het weten maar voelt het wel aan zijn of haar water 😉

  Als de data klopt nog een dag of 18 dan weten we het zeker, of wisten we het !

 15. Oh ze doen maar, want het publiek denkt dat ze betaald vakantie vieren, geloof ik.
  Ondertussen hebben we het niet over wie de rekening gaat betalen.
  Stel je voor dat die sukkels door krijgen dat ze betaald genaaid worden?
  https://www.geenstijl.nl/5152908/feynman-en-of-feiten-eurobonds-via-esm-en-ecb/#more

  Hoe zei die gladde Italiaan het ook al weer?
  Whatever It Takes……
  Dus ook uw toekomst wordt door die fascisten in Brussel nu door de gehaktmolen gedraaid.

 16. Rick, wat een optimisme. Alleen kan ik na 60 jaar geen optimisme meer opbrengen. Te veel gezien en mee gemaakt.
  Heb je je weleens verdiept in de mensen die naar een nieuwe wereldorde streven. Rutte zei het zelf: nederland zal nooit meer dezelfde worden.
  En jij denkt dat over een maand alles weer bij de oude is??? Ze willen de lockdown zelfs verlengen.
  Het mkb vernietigen, blijven mutinationals over. Handig, want zo kun je het klootjesvolk bespelen. Zij hebben het geld, de macht en de controle.

 17. @rick
  Hypothese:
  Misschien is dat voorval wat jij en ik verwachten, wel
  de beschreven verdrukking , alleen het wordt voor ons verborgen gehouden en zitten we nu in de eerste 3,5 jaar, en we worden bezig gehouden….

  Rekensommetje 1 jan-apr. 2020 corona
  (in april word de eerste oogst heerlijk zoete vijgen binnen gehaald) +3,5 jaar =
  6 juli-sept 2023
  (sept,zelfde jaar dan is de tweede oogst en worden de droge vijgen geoogst, waar bewaarbare vijgenkoeken van geperst worden droog maar voedzaam)

  (Dit sommetje is een voorbeeld van mijn denkpatroon, misschien kan je ook op de volgende jaren toepassen)

 18. Er is wat gaande met onze planeet, het schut, braakt en het dierenrijk is onrustig.

 19. @Rick 11/04/2020 om 3:31 pm

  Zou dat bedoeld worden met de vrouw op de draak, als Venus de vrouw is…….
  en ja het was mij ook al opgevallen, Venus straalt zo hel, het is net een kop lamp van een aanstormde trein

  Maar denk niet dit jaar, maar “ze” zijn er niet zeker van, pandemie 2021 en 2022, misschien 2023 verzekerd

  Feit is dat we zo dat we door de vijand ” wakker” gemaakt worden voor wat voor “ons” komen gaat, wat een zegen!

  Allen verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 20. Slecht nieuws volgens de pseudo wetenschappers nu overal te lezen in de Mockingbird media. Er zijn veeeeel te weinig besmettingen en ook het sterfte cijfer valt erg tegen. Groepsimmuniteit kan op deze manier plaatsvinden. Dit zal een mooi excuus zijn voor verlenging lockdown.

 21. Ik heb het stuk van Lord Sumption zowel beluisterd als gelezen. Het enige minpunt vond ik dat hier (niet gezegd maar) gesuggereerd werd (ten minste die indruk hield ik eraan over) dat Sumption de hele nationale politie van schandelijk gedrag betichtte, terwijl hij specifiek de Derbyshire politie noemde (Derbyshire is een graafschap). Nu blijft dat natuurlijk zeer verontrustend, want dat gedrag kunnen andere korpsen ook gaan vertonen. De traditie in Engeland is dat agenten burgers in uniform zijn, zei hij, die geen deel uitmaken van een gedisciplineerde hierarchie die klakkeloos uitvoert wat een overheid beveelt.

  Wat Duitsland betreft, de suggestie die hier nu gewekt wordt is dat speciaal voor psychiatrische klinieken gekozen wordt voor ‘dissidenten’ die gedwongen apart gezet moeten worden. En dat er meteen andere ‘dissidenten’ genoemd worden, zoals klimaatontkenners.

  We weten allemaal waar het in de eindtijd naartoe gaat (laten we daar vooral niet de kop voor in het zand steken), maar laten we het nieuws wel zo nuchter en ‘kaal’ mogelijk presenteren.

  Want het probleem is, zoals ook Patrick Wood van Technocracy News al aangeeft (die nog met Antony Sutton heeft samengewerkt), dat dissidenten gemakkelijk weggezet kunnen worden in extreemrechtse of extreemlinkse hoek. Dat moet je nooit laten gebeuren. Dat is precies wat ‘fake of controlled opposition’ doet. Zie ook:

  https://www.technocracy.news/how-disinformation-is-destroying-the-5g-resistance-movement/

  Er zijn gewoon kamers gezocht in o.a. ziekenhuis en in psychiatrische klinieken om de besmette mensen in quarantaine te houden die dat niet vrijwillig thuis kunnen/willen doen.
  Dat er een mogelijke verwijzing naar de toekomst kan zijn dat gedwongen opnames ook in andere situaties van toepassing kunnen zijn zal de tijd leren. Mod.

 22. @ Wachter en Vlokje.
  Hahaha Wachter, of ik aan jou niet gedacht zou hebben!
  Jij bent goed in ‘recht voor z’n raap’, Tom, dan worden onze cipiers gek.
  En dan Vlokje er nog bij, hartelijk welkom. Vlokje is goed in feestjes bouwen.
  Dat wordt zeker geen ruzie met elkaar.

  Hartelijke groet van mij!!

 23. We krijgen steeds meer met een thuis-ghetto situatie te maken.Is dit leven nog wel leven als we geen bewegingsvrijheid meer hebben?

 24. Hoe achterlijk is de nederlandse politiek?

  De marrokanen laten hollanders niet gaan.

  Stop met alle subsidies Nu ! NIET BETALEN.

 25. Van mij mogen ze het voltallige kabinet opsluiten.

  Stop nou eens een keer (nu) met het importeren van kansloze misdadigers uit het buitenland.
  Die planten zicht 5 x sneller voor, werken niet of zwart, trekken uitkeringen, bezetten woningen voor starters, ons eigen kroost.
  Ze belasten ons ziekenkosten stelsel, ze leven van kinderbijslag (onze belasting), ik kan nog even doorgaan.
  Je ziet nu dat CO2, FPAS, woningnood, begrotingstekort, wat al niet nog meer, helemaal niet nodig zijn. mits we de bevolkingsgroei strikt beperken (Kijk naar Zwitserland).
  Dus grenzen dicht, voor kansloze imbecielen, het kan nu.

  DOE HET HET NU.

 26. Rick 3.31 pm
  Wat kunnen we eventueel zien volgens jou in het noorden aan de hemel, er zijn de laatste tijd al genoeg waarnemingen die je met het blote oog kunt zien, al een paar keer een hele reeks satellieten tenminste daar leek het op ongeveer een stuk of 30 achter elkaar op gepaste afstand van het westen naar het oosten een paar dagen later nog eens een keer maar dan meer noord/west naar zuid/oost

 27. Ik vind het artikel betrouwbaar. En hoe frappant; het was nota-bene, dat de oud-leider van de Sowjet-Unie, in de jaren 90, van de vorige eeuw, toen hij hoorde dat we de EEG, zouden vervangen door de Europese Unie, zei: ” Wij zijn gestopt met het communisme, en jullie in West-Europa gaan het zo invoeren”, einde citaat.

 28. USSR-leider Gorbatsjov meldde in de jaren ’90 al dat de EU(SSR) erger zou worden dan de USSR ooit geweest is.

 29. Op https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/5082221/5g-coronavirus-covid-19-brandstichting-vandalisme-complottheorie-nepnieuws “Britse telco’s na 5G-coronaclaims: stop met in brand steken zendmasten”.

  Het in brand steken van GSM-zendmasten uit angst voor 5G, wanneer houdt deze waanzin eens op? Want dit is vragen om nog strengere overheidsmaatregelen die de vrijheid van burgers nog veel meer inperken dan nu het geval is!

  Ik heb een vermoeden dat een bepaalde groep terroristen grote aanslagen zit te plannen en dat die achter de sabotageacties van GSM-masten zit. Want opgeblazen GSM-masten belemmeren namelijk belangrijke communicatie tijdens grote rampen.

 30. Ha,HA, als je nu filmpjes op youtube bekijkt van zelfs de telegraaf en dan de reacties van jawel telegraaf kijkers/lezers dan is het te begrijpen dat de psychos alles er nu door willen drukken want ze zijn namelijk ontmaskert en het verspreid zich als een lopend vuirusje onder de bevolking. Zelfs zon kanaal als van Jensen draagt bij aan THE AWAKENING!!!
  Dit gaatbig brother nooit in bedwang houden want the genie is out of the bottle!!!!

 31. Blijf zelf nadenken en vraag God om wijsheid. Ook het boek Prediker geeft wijsheid.

 32. Albert Einstein zei eens: Blinde gehoorzaamheid aan authoriteit is de grootste vijand van de waarheid. Hoe waar is deze uitspraak vandaag.

 33. @Günter 11/04/2020 om 4:11 pm
  Slechte omstandigheden maar Top kamergenoten, goed gezelschap,
  Lijkt me wat, Xander after party 😂

 34. De Duitse predikant Bonhoeffer, de in april 1945 door de nazies werd opgehangen zei over vrijheid het volgende: Vrijheid ligt niet in verheven gedachten, allleen in het doen. Dat koste zijn leven. Nu zijn wij verzeild in dezelfde situatie. Wat doen wij? Vrijheid is doen? Of zijn brood en spelen belangrijker en straks het merkteken ook?

 35. Deze wereld is een theocratie, dat heeft niets met liberalisme, socialisme, communisme of whatsoever te maken. Het is puur facisme, maar dan met een mantel van allerlei politieke uitingen, maar de kern is duivels.

 36. Voordeel is dat ik dan in het gekkenhuis 🧟veel schrijvers van Xandernieuws ga ontmoeten. Eindelijk iets terug van mijn miljoenen belastingcenten 🤑. Tot ziens in 2022.🥳🥴🤡😤🤪🥶🤖

 37. Ik moet denken aan Vladimir Boekovski, destijds een ‘Sovjet-dissident’. Hij had de moed de USSR te weerstaan en openbaar te pleiten voor mensenrechten.
  Het kostte hem een verblijf in de kampen en in psychiatrische instellingen. Want hij zou geestelijk niet gezond zijn als hij zich verzette tegen het merendeel van het volk en de regering.
  Hij beschreef dit in “Kasteel tussen vier muren’.
  Een gevangenenruil maakte dat hij in het westen kon wonen. Hij heeft bij de EU dezelfde tendensen gezien als bij de USSR. Hij bedacht de term EUSSR en stimuleerde Farage zich te verzetten.
  Belangwekkendste quote: “Ik heb geleefd in jullie toekomst, en geloof me, het werkt niet.”

 38. Het monster van Frankenstein wat nu door de 1 procent wordt gecreeerd, kan zich ook tegen de 1 procent gaan keren.

  Uiteindelijk is het de angst van die 1 procent, waarom deze maatregelen worden geintroduceerd.

  Neemt niet weg dat de grote meerderheid klakkeloos uitvoert wat een autoriteit van hun vraagt. De vrijwillig geaccepteerde, zelfs om gesmeekte, maatregelen.

  Ik ben erg positief naar de toekomst. Het lijkt geen makkelijke tijd nu. Hoe uitzichtloos het soms lijkt, de vrijheid ligt pal voor onze neus.

  De door de 1 procent, uit paniek versneld ingevoerde controle maatregelen, die gaan een averechtse werking hebben. Dat zie je al gebeuren.

  Ik keur elke vorm van terrorisme af, maar je ziet nu al dat netwerk antennes worden gesaboteerd uit naam van de anti 5g beweging. Dit is een rechtstreeks gevolg van overhaast, uit angst, maatregelen invoeren. Dat geeft direct een tegenreactie.

  En, door bijvoorbeeld het interview met David Icke te censureren. Puur uit angst om de controle op informatie te verliezen. Ook die maatregel heeft een averechts effect. Het heeft de populariteit van Icke geen windeieren gelegd. Ik zie zelfs ‘gewone’ mensen interesse krijgen in dat interview. Pakken ze Icke op, dan wordt hij een martelaar. Daarmee wordt het verzet alleen maar groter.

  Elk totalitair systeem gaat ten onder door zijn eigen megalomaan gedrag, ijdelheid en angst om de controle te verliezen. Dat gaat ook nu gebeuren. Want het is de 1 procent tegen de 9 procent die niet mee gaat in wat autoriteiten van hun vragen. Die 90 procent die dat wel doet, is ook vatbaar voor de autoriteit van de 9 procent. Dat maakt de angst van de 1 procent alleen maar groter.

  Ik wens u een prettige Paas.

 39. Hier geloof ik niet echt in . Ik heb getoond m.n boodschappen in Duitsland gedaan ook wat rond gereden en nu weer veilig thuis . Een mooie dag achter de rug . Trouwens de benzine kost daar 1.13 euro

 40. Nu wij weten wat de agenda is kunnen wij 2 keuzes maken. 1. Wij gaan hierin mee. 2. Wij weigeren hierin mee te gaan. De eerste keus vraagt om mensen die de emotie angst de overhand laten nemen en zich daarmee gewonnen geven. De tweede keus vraagt om mensen die vrijheid boven angst stellen. Zij geven zich niet zo snel over en gaan wellicht tot het uiterste. In welke keus kun jij je vinden. En waar ga jij voor?

 41. Eh verplichte app? dan ook net als id plicht,draag plicht telefoon en verplichte telefoonschouw op de openbare plekken?
  Zo van: je paspoort en je telefoon tonen,en even de privacy negeren en een applicatie controle op je telefoon wordt op straat doorgevoerd

  En hoe zit dat dan als de batterij leeg is, niet online = afstraffing?

  Heel kwaadaardig plan: geef mensen korting op hun zorgpremie, en iedereen wil dan zelf wel een 5g smartphone bekostigen

 42. Wat stelt de Tweede Kamer nog voor als ze deze draconische, verplichtte Quarantaine-voorstellen goedkeurt en daarmee tegelijker tijd de Grondwet en de Rechten van de mens afneemt?

  Wat stelt de Stembus straks nog voor met zoveel Politiek Correcte Ministers en Kamerleden en Journalisten NPO, zelfs van christelijke signatuur? BAH!!!

 43. “Dat is al enige tijd in voorbereiding. Een Duitse jurist die samenwerkt met een Europese rechter lekte eind vorig jaar informatie over een geplande nieuwe EU-wet waarmee de politie het recht krijgt om mensen die openlijk kritiek leveren op het massa immigratie beleid te arresteren, ondervragen en in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.”

  Dan moeten Geert Wilders, Thierry Baudet en de rechts-conservatieve kant van de VVD en het CDA ook donders goed oppassen. Want die hebben ook vaak kritiek op het massa immigratiebeleid.

 44. Ach ja allemaal tijdelijke maatregelen. Maak je geen zorgen langer dan eind deze maand zal het niet meer duren, daarna zien we wel wie er nog leeft. Mocht je nog een uitje willen plannen dan zou ik kamperen onder een hunebed aanbevelen hoewel ik geen idee heb of deze boven zeeniveau staan. Als er al iets te gebeuren staat dan moet je komende weken naar het noorden kijken, tussen de kleine en de grote beer, linksonder Venus. Fijne pass-over gewenst allemaal !

Comments are closed.