‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’

De oprichting van een totalitaire digitale controlestaat wordt nu in de hoogste versnelling gezet. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Canada sluit zich aan bij linkse coup in Europa om democratie omver te werpen, en geeft regering 21 maanden alle macht om buiten parlement om ingrijpende besluiten te nemen – ‘Westerse volken zullen al hun overgebleven rechten opgeven om zich weer veilig te voelen’

—————————————————————————————————————————————–

(01.50 uur) – Volgens de leider van de Duitse Groenen, Katrin Göring-Eckardt, roept de Bondsdag mogelijk al vandaag voor een jaar lang de epidemische noodtoestand uit. Daarmee wordt de democratie de facto buiten werking gesteld. De kans dat alle noodmaatregelen die in het komende jaar worden genomen, ooit nog worden teruggedraaid, is in historisch perspectief gezet nihil. ‘We zijn getuige van de instorting van de democratie en de opkomst van autoritaire regeringen,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Ze realiseerden zich dat de op het randje van instorting balanceerden.’

‘De socialistische agenda was samen met de pensioenen aan het instorten, en hun enige oplossing was een pandemie voor te wenden, en die te gebruiken om overal de controle over te nemen.’

‘Sommigen denken nog steeds dat cryptovaluta het alternatief worden voor fiat geld. Die mensen raad ik ten sterkste aan een nieuwe bril te kopen. Ze zullen namelijk geen enkele competitie dulden. Dit gaat om een totale machtsgreep. Ze zullen geen enkele alternatieve vorm van cash toestaan, en dat geldt ook voor goud. Dit zou de tijd kunnen zijn dat mensen snel op zilver overschakelen’ (maar is dat niet net zo eenvoudig in beslag te nemen?). (1)

‘Wereldwijd links complot om ondemocratische macht naar zich toe te trekken’

‘Het wereldwijde linkse complot om feitelijk de democratie omver te werpen is ook in Canada actief,’ schrijf Armstrong in een ander commentaar. De noodwet die de linksliberale premier Trudeau (zeg maar de Canadese Rob Jetten) heeft geïntroduceerd, geeft de regering buiten het parlement macht om de komende 21 maanden iedere denkbare maatregel te nemen, inclusief grote ingrepen in de financiën. ‘Trudeau gebruikt deze gefabriceerde crisis om de complete democratie in Canada te elimineren.’

‘Er vindt duidelijke een politieke coup plaats in Canada. Links, dat steeds minder steun heeft, doet een wanhopige poging om alle democratische processen buiten werking te stellen.’ En niet alleen in Canada, maar ook in de VS en Europa. ‘Overal in het Westen is links bezig om ondemocratische macht naar zich toe te trekken.’

‘Deep State en WHO proberen Trump en Duitsland omver te werpen’

In Amerika ‘proberen de Democraten deze economische instorting, die steeds meer op touw lijkt te zijn gezet door de Deep State en de WHO van de VN, te gebruiken om hun Marxistische agenda op te leggen. Ze weten namelijk dat het systeem aan het instorten is. Daarom moeten de markten crashen… Dit wordt gedaan om Trump en Duitsland omver te werpen, zodat het volk in hun donkerste uur al hun overgebleven rechten zullen opgeven om weer veilig te worden.’

Met de Brexit, de massale volksprotesten in Frankrijk en Spanje, en de snelle opkomst van rechtse vrijheidspartijen moesten de linksgroenliberale systeempartijen iets doen om te voorkomen dat hun globalistische visioen van een Marxistische superstaat onder een centraal gezag, een wurgende technocratische klimaatdictatuur, in duigen zou vallen. Zoals we al vaak hebben geschreven is het coronavirus –wat de oorsprong daar ook van is- de perfecte trigger gebleken.

De economieën van sterke landen zoals Duitsland en Nederland moeten kapot worden gemaakt, zodat Brussel zich aan alle wanhopige lidstaten als ‘redder in nood’ kan presenteren, en niemand zich meer kan verzetten. De agenda om ook onze economie te verwoesten werd de afgelopen jaren overduidelijk zichtbaar in de fake CO2- en stikstof crises, en het deels of geheel overnemen van de doelstellingen van extreemlinkse klimaat-doomsday sektes zoals Urgenda, FFF, Extinction Rebellion, Greenpeace (Greta Thunberg) en last but not least de Europese Commissie.


Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding: Stefan Keller, Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

24-03: Tal van analisten zeggen dat de wereld na corona nooit meer hetzelfde zal worden
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


2019:

31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

47

 1. Het is woensdag geweest, of is het volgende week woensdag?
  Of weer eens een paniekzaaierig nepbericht?

 2. In de asielcentra in heel Europa, waar honderduizenden mensen bijeen zitten en het een komen en gaan is, door de vluchtelingen, tussen de lokale bevolking, en van land naar land, is er tot op heden geen enkel geval van corona covid19 vastgesteld.?
  Oeps foutje in de planning ?
  Of vanaf morgen wel, als dit bericht op Xander verschijnt ?

 3. God komt nogal eens voor in de reacties.
  Deze gaat over AbraHam wiens geschiedenis 6×666 jr geleden is begonnen, het eindigde in het 666 ste vers, Abraham ging zich verenigen!
  Hierover met onderbouwing vaak geschreven hier.
  Zelfs met een verwachte termijn nl 2011 2018.

  Dat was dus helemaal fout,, neemt niet weg dat eea de hele wereld gaat veranderen,, Openbaring 13:18.

 4. Vind het maar niks die passieve houding van christenen, geen enkele overlevingsdrang maar het aan jezus/god over laten is niet onze natuurlijke staat van zijn..

  Inge, het geloof ontslaat niemand van het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Het is bid en werk. Mvg. Mod.

 5. @ Adriaan 8:30 AM, op 25/3. Een goede reactie van U, Adriaan. Ook ik stel mijn hoop enkel op Jezus Messias.

 6. dirk schreef:
  25/03/2020 om 3:15 pm
  Ramshoren
  u wisselt graag gedachten uit ,maar wat de mens wil zijn geen gedachten maar de oplossing”””

  @Dirk…Aan welke oplossing denkt u dan zelf?

 7. Persoonlijk geloof ik niet dat deze pandemie bewust veroorzaakt is.
  Denk meer het volgende.
  Voor Hitler aan de macht kwam was de situatie in Duitsland zeer moeilijk, op het chaotische af.
  Hitler sprong slechts in het gat en greep zijn kans.
  Zo zal het denk ik in de toekomst ook gaan, naarmate de wereld steeds onzekerder en chaotischer wordt zal de roep om een redder steeds sterker worden.
  Als het niet Jezus is, wie dan wel….

 8. Adriaan.
  Laat de reactie van Adriaan eens goed tot u doordringen.
  Neem de tijd er eens voor om hier over na te denken.
  Kunnen u en ik het opbrengen wat nodig is, of hebben we een excuus om het niet te doen.

 9. Zou gelijk verplicht stellen dat honden en baasjes met een kartonnen doos over hun kop zouden moeten lopen ter bescherming van de rest van de bevolking tegen het virus. Dat loopt maar te kuchen en te blaffen tijdens het uitlaten: bacillen, bah. Maar als je toch de dictatuur hebt.. Hahaha.

 10. @ De Mus, 1:23 u.
  U lijkt niet zo goed in het volgen van het nieuws, want volgens HNL.be staat de teller nu (25-3-2020) op 178, dus níet de door u beweerde 378.
  Mocht u zichzelf insluiten onder die door u genoemde groep “we” en alles wat u over u en uw geestverwanten schrijft, is dat tot uw beschaming uw goed recht.
  U geeft daarmee wel de ontwaarding van die groep aan.
  Het is echter wel zo, dat u anderen, die níet tot uw groep behoren, niet tegen hun wil en tegen de waarheid in onder uw ontwaarde groep mag scharen.
  Het zijn namelijk die anderen die niet tot de door u genoemde “domme kudde” behoren, wèl weten wat ’te wachten staat’ en daartegen waarschuwen (Xandernieuws en vele schrijvers op dit Forum bijv.) en ook niet omkijken.
  Ik veronderstel niet dat u inmiddels 6 of 7 pogingen hebt ondernomen tot de oprichting van een politieke- of protestbeweging, jarenlang her en der geschreven hebt, gesprekken gevoerd en zich ook op andere wijze anders ingezet.
  Dat komt uit uw hele ‘bla-bla-bla- ik weet het zo goed’-tekst niet naar voren.
  Let wel, De Mus: u bent nog maar een musje dat heen en weer fladdert, die nog niet toe is aan een snavel van de duif, paradijsvogel of zeearend!
  U groetend,
  Günter.

 11. Ramshoren
  u wisselt graag gedachten uit ,maar wat de mens wil zijn geen gedachten maar de oplossing

 12. @ Anoniem 1:16 u.
  U schrijft als opmaat van úw verhaal:
  “Dit hele verhaal staat bol van begripsverwarrende uitspraken. Dit veroorzaakt verwarring, cognitieve dissonantie en daarmee voedt het een algemeen gevoel van kafkaiaans onbehagen maar vooral angst onmacht en defaitisme (“het heeft toch allemaal geen zin”).”
  Ha! Niet één ‘begripsverwarrende uitspraak’ :-))
  Klinkt in ieder geval ontzettend geleerd en dat zal de bedoeling wel zijn.

 13. @ Anoniem
  Dat heb je mooi verwoordt Anoniem.
  Ik hoop dat de “ongedoopten” begrijpen wat je daarmee bedoeld.

 14. Dit artikel van deze topeconoom rammelt inhoudelijk aan alle kanten. Ik lees het als een destructief soort wishful thinking vanuit een tunnelvisie die alle gevaren in de wereld alleen vanuit één bepaalde hoek ziet komen. Een combinatie van een gigantische angst en een beklemmende onzekerheid. Alsof de wereld voor geen meter te vertrouwen is. Alsof we allemaal beduveld worden. Wie hierin meegaat wordt óf gek óf paranoïde óf allebei.

  Ikzelf zou zeggen, vertrouw op jezelf, op vrienden en familie, op de directe mensen om je heen, op God.

 15. Welke kant dit allemaal gaat, en welke nasleep dit gaat hebben kan niemand echt voorspellen.
  Misschien hoort het bij het grote plan van de god zelfbenoemden. Er zijn nogal wat van deze godzelfbenoemden die macht hebben over anderen. Via allerlei lagen.
  We moeten echt af van al die verschillende partijen in de Tweede Kamer.
  Ik zou een ronde tafel van zo’n tien personen weten te benoemen die Nederland meer dan genoeg zouden kunnen dienen. Weg met al die duizenden omlopers en meelopers. Ga arbeiden! Arbeid en zorg is datgene wat Nederland groot heeft gemaakt.

  Een paar duizend met ontzettend veel macht, waar iedereen maar wat achteraan loopt,
  vanuit ‘werk’. Wat voor echt en zinloos werk eigenlijk? Verzin baantjes van eeuwige actie op reactie. Je bent niet hip. Ik draag jullie op om thuis te zitten en eens goed na te denken.
  Ga eens echt nuttig werk doen.

  Bio-oorlog labs bestaan gewoon. Dit is een ‘compleet’ theorie zoals dit in de praktijk wordt uitgevoerd. Dus aan alle mensen die in het leger willen. Krab jullie nog eens achter de oren.
  Hoe stoer je ook denkt te zijn, je zal nooit een eerlijk echt één op één gevecht voeren.
  Ook met hedendaagse technologisch geavanceerde materialen. Voor infrastructuur hebben we Rijkswaterstaat.

  Ik zie dit, wat er nu gaande is, als een test en een positief iets.
  Ik heb over het algemeen blind respect voor mensen, maar misschien worden er via geknutselde gen-aanvallen juist mensen uitgeschakeld die één of andere negatieve invloed op de wereld hebben, of hebben gehad (wild complot idee).
  En als er werkelijk een aidsvirus in Covid-19 ingebouwd, dan zal dit ook wel een reden hebben.
  Mensen die willens en wetens anderen met aids anderen besmetten. Stelletje werkelijk zelfzuchtigen.

  Het is aan de wereldburgers om serieus na te denken nu miljoenen hier nu opgedrongen vrije tijd voor hebben. Mooi dat velen werkeloos thuis zitten. Laat die maar eens echt voelen wat het is om werkeloos thuis te zitten.
  Voor de bedrijven die toch aan het werk blijven, respect. Hoe kunnen die ooit thuiswerken.

  Met meer wereldcontrole is niets mis. ‘Patenten’ en ‘copyright ‘ is waar we vanaf moeten.
  Patenten voor bijvoorbeeld medicijnen of bestrijdingsmiddelen die er voor zijn gemaakt om iemand rijk te maken. Niet om individuelen te helpen. Flikker op.
  En ieder mens heeft wel ideeën voor ontwikkeling en uitvindingen. Die zijn niet te danken aan één of twee hooggeëerde personen. Patenten…….

  Dat alle landen meer op elkaar afgestemd worden kan weleens een positieve uitkomst hebben.
  Apart om te zien dat toevallig veel regeringsleiders en mensen uit de filmwereld positief werden bevonden. Dit staat niet in verhouding. Stof tot nadenken.
  Politici zijn bijvoorbeeld helemaal niet diegenen die macht over de wereldbevolking denken te hebben. Het is alsof ze een hints geven voor een betere samenleving.

  Jammer dat er in Nederland geen totale lockdown is geweest zoals in China, waar dit wel nodig was omdat dit land het ultieme land van verdeeldheid en chaos is. Maar dunbevolkt klein Nederland ook, met al haar provincie- en gemeente grenzen en aparte regels.
  Veel Friezen die nog eerder aan een eigen land denken. Verdeeld België etc.
  Het is tijd voor een ander Europa.

  Bedankt Xandernieuws voor het kunnen plaatsen van reacties.
  Ik kom hier graag. Jullie hebben het vaak bij het rechte eind m.b.t nieuwsartikelen.

  Een tip voor mensen die het Corona Virus hebben of denken te hebben.
  Ik wil niet eens weten hoeveel mensen dit opbrengen als excuus. Kom eens vaker in actie.

  Zorg dat je ergens kippenvel van krijgt. Dit is een stroomstoot voor kanker, bacteriën en virussen.

 16. Ik geloof heus wel dat de Europese Unie slecht nieuws is, maar ik kan niet compleet achterhalen of alles in dit nieuwsbericht klopt. Ik heb zelf ook bijna geen invloed op deze gebeurtenissen, want ik kan nu alleen maar thuis zitten en af en toe naar buiten voor een wandeling of boodschappen door die nieuwe landelijke regels. Het enige wat ik kan doen is zorgen dat ik verantwoordelijk omga met de middelen waarover ik beschik en de regels die zijn gegeven voor bescherming tegen het virus. Mijn tante werkt in een ziekenhuis in Zuid-Holland als ziekenhuis coach en heeft het er erg druk mee. Het aantal patiënten heeft in een korte tijd flink toegenomen, ook veel jonge mensen. Ik weet dat ik kan bidden tot God dat de plannen van de vijand niet stand zullen houden. En dat God de hoogste autoriteit is als het gaat over wat er plaats zal vinden in Europa. Maak je geen zorgen, maar wees ijverig en hoopvol. Na verloop van tijd zal het antwoord je zoeken.

 17. @ Mus: Leert eens tellen, we zitten in België aan 188 doden Shalom

 18. Belgie 378 doden!!! De griep in 2018 en 9000 tal.En in een gesprek met mensen waarvan ge dacht dat ze wakker werden volledige paniek.we krijgen wat we verdienen,we smeken erom.Domme kudde,je weet echt niet wat je te wachten staat zelfs al gebeurd alles vlak voor onze ogen,we kijken om

 19. Welke democratie…?

  Dit hele verhaal staat bol van begripsverwarrende uitspraken. Dit veroorzaakt verwarring, cognitieve dissonantie en daarmee voedt het een algemeen gevoel van kafkaiaans onbehagen maar vooral angst onmacht en defaitisme (“het heeft toch allemaal geen zin”).

  De democrats zijn links, op communisme af (B. Sanders ea.) en ze willen de democratie omver werpen… Deep state, democratie, marxisme, VN bla bla, het zijn allemaal schijnconstructies van de Wizzard of Oz achter het gordijn. Ja, dat boek van een eeuw oud beschrijft het al in detail. De tovenaar van de ounces goud in de groene stad (papiergeld) en de yellow brick road (gouden klinkers) beschrijft hoe de grote tovenaar zich achter een gordijntje verschuilt waar hij de rookmachines bedient. En deze Martin Armstrong lijkt wel wat op de bange leeuw. Hij brult wel veel maar je hebt er niks aan; ’the boy who cried WOLF!’. Paniek paniek, en als de mest de plafondventilator raakt zijn we doof voor de echte waarschuwing.

  De hele wereld wordt geregeerd door een oligarchie, een klein clubje ‘elite’ die de wajang-poppetjes van het schimmentheater bedienen. Je kunt je druk maken om de schaduwen maar dat is precies wat ze willen. Als je echt wat wilt moet je het licht aan doen! De werkers in de duisternis vrezen het licht.

  Het goede nieuws (het evangelie) is dat je er uit gered kunt worden als je de Zoon van Mensen (de Schepper als mens geboren in zijn eigen schepping) je schuld laat betalen. Dan heeft dat systeem geen macht meer over je en word je ingezet in het plan van verlossing (je krijgt een ander paspoort), heiliging (schoonmaak) en vernieuwing.

  Als je echt wat wilt doen, ga dan serieus werk maken van de geestelijke strijd achter de schermen.

 20. Er wordt hier regelmatig geschreven over het totalitair worden van staten, het omver werpen van economieën het afschaffen van geld, oneindige macht voor de eu, links en deep state aan de macht. Mensen die wereldwijd met een chip moeten lopen ineenstorting van alles wst er is… maar wie wil dit allemaal, waarom is daar verder niets over bekend en belangrijk, welk voordeel krijgt die persoon of instelling en het belangrijkste: wat krijg je dan wat je nu niet hebt. Een wereldbol in chaos en anarchie, niets of niemand werkt er nog geld en economie down the drain. Alles van waarde waardeloos. En je hele luxe leven wat je hebt ben je dan kwijt…zeg mij wie wil dit?

 21. We kunnen van een staatsgreep spreken als de verkiezingsuitslagen genegeert worden. Dus even afwachten . Dat links helemaal niet blij is, snap ik wel. Door internet komt veel drek (leugens en bedrog) naar boven, geloofwaardigheid in die partijen zakt met de week. Ook de eenzijdige berichtgeving in de media, wordt steeds meer zichtbaard. Het hele idee van globalisten is een farce. Kortom: het wordt wel even erger, maar of dit zo blijft is even de vraag.

 22. De verborgen mondiale agenda van de linkse globalisten zal de wereld in het verderf storten. Daarbij zal het socialisme van Stalin en Hitler kleuterwerk zijn. Totalitaire linkse werelddictatuur die straks onder leiding zal staan van de socialistische werelddictator, de Antichrist.

 23. Ik dacht dat dit onder Merkel al een hele tijd een gebeuren was, wat komt er dan in de plaats, een angstpsychose men gaat het volk angst aanjagen, om minder leuke beslissingen te kunnen doorvoeren zoals niet meer contant betalen. Shalom

 24. De American ’top econoom’ Martin Arthur Armstrong die door deze site continue wordt aangehaald heeft voorlopig 11 jaren in de bajes gezeten wegens verduistering van $15 million en $700 million voor oplichting. Zou zeggen Xander dat dit heerschap geen goede raadgever ende betrouwbaar personage is! 🖓🖓

  taught economic forecaster who uses his own computer model based on pi. He spent 11 years in jail for cheating investors out of $700 million and hiding $15 million in assets from regulators.

  Tasmanian, ga eens op onderzoek uit wat de echte reden van zijn gevangenschap was. Mod.

 25. In ’40-’44 hadden we meer vrijheid dan nu. We waren Nationaal en Sociaal. Beter kan niet
  Ik verlang terug naar die tijd.

 26. Hoe juist D66 en GL als partijen die het zo opnemen voor het milieu ( denken ze ) nu de ontwikkeling van het corona-vaccin juist tegenwerken door gedwongen milieu regels en medische Nederlandse innovatieve bedrijven naar het buitenland moeten uitwijken. Ongelooflijk stelletje slaapkoppen in de politiek!

  Onze milieuregels verhinderen test nieuw coronavaccin

  LEIDEN/DEN HAAG – Strenge milieuregels maken Nederland onaantrekkelijk voor het testen van een nieuw coronavaccin. Vaccinmaker Janssen uit Leiden wijkt onder meer om deze reden voor haar eerste testfase uit naar het buitenland. Het is niet de eerste keer dat hoogstaand medisch onderzoek aan Nederland voorbij gaat.

  lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/420170695/onze-milieuregels-verhinderen-test-nieuw-coronavaccin

 27. Om de komst van het leger allochtone uitwoners te bewerkstelligen hebben de naoorlogse regeringen het hek van de dam opengezet. Nu is het hek van de dam en wordt met behulp van diezelfde rochelaars de garrotte aangedraaid. Ik zie wel waar het schip strandt. Nach jeden December komt wieder ein Mei…. Goede truc trouwens die corona; ik was er bijna ingetrapt maar ik ben nog uit die school van 40-45 toen men zonder die huidige discipline (die ons naar de Filistijnen heeft geholpen) nog wist wat tucht was. Mijn bed is al vroeg opgemaakt.

 28. De Europese Unie heeft de plank volledig misgeslagen ; Italië slaat de spijker op zijn kop : Italië strijkt de Europese vlag en hijst de Chinese vlag uit solidariteit. China, Rusland en Cuba sturen mega hoeveelheden hulpmateriaal !
  Duitsland neemt op industrieel gebied draconische maatregelen, per decreet moeten fabrieken producten produceren ter bestrijding van …. . Plaatse voor intensive care zijn er genoeg evenzo als beademing’s apparatuur. Eindelijk, na heel erg lang wachten is in Duitsland het verstand, coördineren, delegeren, en het uitvoeren weer teruggekomen. Én het verwonderlijke is dat het klip en klaar voor de leugenbuis verteld wordt. Ook gaat men opnieuw bekijken of globaliseren wel zo verstandig is geweest …. . Duitsland is er inmiddels klaar voor ; maar ‘t blijft oppassen . Dat gevoel van Widergut – machung leeft echter nog steeds. Misschien is Duitsland wel de redder in nood, maar eigen volk eerst ….

 29. https://joop.bnnvara.nl/opinies/neoliberalisme-en-anderhalve-meter-afstand-houden:

  “Neoliberalisme en anderhalve meter afstand houden

  De afgelopen veertig jaar hebben neoliberale politici het evangelie verkondigd dat iedereen vooral zijn eigen belang moest nastreven. De mensen die het afgelopen weekend massaal naar het strand gingen, handelden daarnaar.”

  https://joop.bnnvara.nl/opinies/coronacrisis-maakt-schadelijkheid-van-neoliberaal-virus-inzichtelijk:

  “Coronacrisis maakt schadelijkheid van neoliberaal virus inzichtelijk

  De economische koers die het politieke midden de afgelopen 40 jaar heeft uitgezet, leidt tot onhoudbare maatschappelijke-, ecologische- en gezondheidsproblemen.”

  De laatste 40 jaar werd het politieke en economische beleid bepaald door het neoliberalisme met daarin een kleine overheid, privatiseringen, liberaliseringen en bezuinigen op sociale voorzieningen.

  Maakt de Coronacrisis een eind aan het neoliberale denken en gaan we binnenkort over op een soort communisme als in China met daarbij veel meer staatsinvloed in de economie?

 30. “‘Sommigen denken nog steeds dat cryptovaluta het alternatief worden voor fiat geld. Die mensen raad ik ten sterkste aan een nieuwe bril te kopen.”

  Ik raad jou ten sterkste aan om je huiswerk beter te doen. Wordt wakker en kijk welke (op blockchain gebaseerde) financiële infrastructuur de bancaire sector wereldwijd NU aan het aanleggen is.

 31. De volkeren zullen dat nooit dulden ! Ze zijn hun vrijheden té gewoon ! Er komt zeker en vast revolutie !

 32. Zeer intressant op niburu…. corona slaat vooral toe bij diegenen die gevaccineerd werden tegen griep.
  Mijn opmerking zal wel niet verschijnen xander, maar dan weet u het tenminste !

 33. Ik las het boek [1983] van de Joodse Professor Immanuel Velikovsky: Mensheid zonder geheugen. Hij schrijft over de ziektegeschiedenis van het menselijk ras. De wereldrampen in oude tijden hadden een enorme invloed op de geest van de mens.

  De mensheid gedraagt zich tegenwoordig alsof ze het slachtoffer is van geheugenverlies dat probeert om een traumatische ervaring te verdringen. […] De boodschap van Velikovsky is duidelijk en onontkoombaar: In het nucleaire tijdperk zal de ramp mogelijk door het optreden van de mens worden veroorzaakt.” Einde Citaat.

  2020…Werelden zijn nu in botsing. Verwaande Wereldleiders troeven elkaar af en gebruiken nu het Corona-virus net zoals in 1918 het Griepvirus*** om een heel nieuw rigoureus wereldsysteem te introduceren die alle burgers van vrijheden, kapitaal en bezit zal beroven. De vraag nu is: Wie zal die grote wereldleider, de reus op lemen voeten gaan worden? Daniel 2 en 7 en Openbaring 13 t/m 20 spreken duidelijke taal.

  ***GRIEP, boek van Gina Kolata, onderzoeksjournalist van de New York Times. Het verhaal van de grote influenza Epidemie van 1918, welke toen 100 miljoen slachtoffers maakte.

  Wie meer wil lezen wat De Bijbel hierover vertelt, nodig ik uit om op het Geloofsforum om hier verder over van gedachten te wisselen!

 34. Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ook-in-gehandicaptensector-is-de-nood-hoog~babc75a6/ het volgende:

  “Ook in gehandicaptensector is de nood hoog

  Het kabinet heeft maandagavond de bezoekregeling in de gehandicaptenzorg aangescherpt van ‘ja, tenzij’ naar ‘nee, tenzij’. Omdat daarmee bezoek wordt beperkt, nemen sommige ouders hun gehandicapte kind tijdelijk in huis. Maar ook de zorg aan huis is teruggeschroefd, en bovendien is de dagbesteding grotendeels gesloten. Ondertussen schreeuwt ook de gehandicaptenzorg om beschermings- en testmiddelen.”

  Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/een-ongemakkelijke-economische-vraag-tijdens-de-coronacrisis-hoeveel-is-een-mensenleven-waard~b4fdc48f/ “Een ongemakkelijke economische vraag tijdens de coronacrisis: hoeveel is een mensenleven waard?”.

 35. Wat een geraaskal zeg … tjonge tjonge … dat de wereld op z’n gat gaat okay. Maar om nu links politiek of rechts politiek daar de schuld van te geven is wel heel kortzichtig. We hebben er gezamenlijk een potje van gemaakt en dat het zo niet gaat beseft men van links tot rechts. Feit is dat God niet meer erkent wordt als bron van al het leven en als men toch God aanhaalt is het een begrip geworden om de ander de oren mee te wassen. Als je beschuldigende vinger naar de ander wijst, wijzen er drie vingers naar jezelf en als je die wijsvinger intrekt steekt uw duim in de lucht omhoog naar God … ik zou willen oproepen om allemaal eens in gebed met God te gaan en individueel om vergeving te vragen en redding van de aanstaande ellende. Ik hoop dat ik wordt opgenomen door Jezus en mocht ik toch te licht bevonden dan zal ik sterven om Jezus wil. Want het merkteken zal ik weigeren van de aanstaande
  Antichrist, die zich spoedig zal openbaren.

 36. Bij al deze totalitaire maatregelen zou je vergeten dat de betrouwbaarheid van de testen niet groot is. Ruim de helft kan verkeerd positief testen.
  Op e bijsluiter van een SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR kit wordt duidelijk gewaarschuwd, als eerste: ‘Regulatory status: For research use only, not for use in diagnostic procedures.’
  Verderop: “… and it should not be used as the only evidence for clinical management and treatment. The clinical management of patiënts should be considered in combination with their symptons/signs, history, other laboratory tests and treatment responses.”
  “The detection result can be affected by operations, including specimen collection storage and transportation. …. Cross contamination during speciman treatment may lead to false positive result.”
  https://www.creative-diagnostics.com/

 37. Er is maar een persoon die vanaf zijn geboorte tot nu toe, het brein aanvoelt en denkt wat hun verdere stappen zijn in de toekomst.Geld interesseert hem niet daar heeft hij zijn staf voor, tevens is hij keihard voor zijn staf omdat hij al voorzie wat hun fouten gaan worden en zet ze gelijk op straat. Hij laat zich bijstaan door advocaten in de vele beschuldigingen in de rechtbanken en als het moment daar is dat hij zijn advocaten de mond snoert gaat hij zelf aan het woord als hij gaat praten is het zo snel van tong dat de rechters en die hem beschuldigen van verbazing zitten te luisteren 99 procent van de beschuldigingen heeft hij al gewonnen de rest heeft hij afgekocht om dat hij dat hun gunde. Zijn naam Mark Zuckerberg. Hij zou ook de perfecte trigger kunnen zijn. Is hij onaantastbaar?.

 38. Ik lees op de site van Wodarg dat er in Italië in januari een enorme griepgolf was met een half miljoen zieken. Daarna kwam dan kennelijk dit virus erbij.
  Sars-virussen veranderen steeds. Theoretisch zou je dan steeds het land op slot moeten doen? We hadden eerder SARS1 en toen waren overheden zo wijs het leven door te laten gaan.
  Denken overheden werkelijk dat je met deze isolatie-maatregelen een virus kunt “regelen”?
  De verspreiding van virussen en bacteriën in de uiterst gecompliceerde wisselwerking tussen mensen is domweg NIET te overzien.Dat een lichaam in staat is afweer te ontwikkelen, lijkt helemaal buiten beschouwing te worden gelaten.
  Verbijsterend dat mensen niet zien hoe totalitair de maatregelen zijn. Kijken ze te veel naar films? Ziet men nog wel helder het onderscheid tussen feit en fictie?

 39. Het is een globale reset. Omdat overheden deze door handelaars in wilde dieren veroorzaakte pandemie niet weten te counteren leven we nu onder het dictaat van de sciëntisten. Sciëntisten uit de medische sector die als gevolg van hun Griekse eed eerst het beste voor hun patiënten doen en pas achteraf denken aan wat het kost met een crash tot gevolg die zijn weerga niet kent, ook niet in 1929 toen het bankiers regende. Nu regent het plots geld, na de decennialange zuinigheidsmantra is door Covid-19 onverwacht het helikoptergeld een feit. Volgend jaar zal inderdaad alle geld waardeloos zijn en alle overheden failliet.
  Tot overmaat van ramp voor het Westen werd er een oen tot machtigste man ter wereld benoemd. Indien die nog eens herkozen wordt zijn de bondgenoten van de VS nog op de vingers van één gewassen hand te tellen en verschuift het machtscentrum van de planeet naar Eurazië.

Comments are closed.