Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen

Toch wel handig, zo’n oplossing die we 80 jaar geleden hadden, moeten ze in Berlijn hebben gedacht. Al die vervelende klimaatontkenners, immigratieweigeraars, islamofoben en transgender haters straks gewoon allemaal achter prikkeldraad, zodat niemand meer last van ze heeft. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————

Duitse Reichskanzler Angela Merkel drijvende kracht achter gedwongen opsluiting van critici (zowel journalisten als burgers)

—————————————————————————————————————————————

Een Duitse jurist die samenwerkt met een Europese rechter heeft informatie gelekt over een geplande nieuwe EU-wet waarmee de politie het recht krijgt om mensen die openlijk kritiek leveren op de massa immigratie te arresteren, ondervragen en in psychiatrische inrichtingen op te sluiten. Onderzoeksjournalist Martin Vrijland waarschuwt al heel lang dat dit eraan zat te komen. In Nederland wordt dit al vanaf 1 januari 2020 mogelijk gemaakt met behulp van de Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg (WvGGZ). Vaarwel democratie (tot nooit weer ziens?), welkom totalitair fascisme.

De jurist lekte al eerder informatie die correct bleek te zijn. Dat ging over de op dat moment nog niet bekend zijnde geplande bezuinigingen op de alternatieve gezondheidszorg in Zweden.

De Duitse bondskanselier Reichskanzler Angela Merkel zou de drijvende kracht zijn achter de gedwongen opsluiting en behandeling van critici, zowel professionals (journalisten en politici) als burgers. Hoewel veel mensen het voorstel extreem zullen vinden, zijn er aanwijzingen dat de wet in Brussel op veel sympathie kan rekenen.

Zweedse journalisten die onderzoek doen naar terroristen voortaan zelf potentiële terroristen

In Zweden wil minister van Justitie Morgan Johannsson dat journalisten die onderzoek doen naar terroristen zelf ook als potentiële terroristen worden geclassificeerd ,en tot 2 jaar gevangenisstraf moeten kunnen krijgen. Dat houdt in dat de overheid de totale controle krijgt over de berichtgeving over de explosie aan criminaliteit en aanslagen als gevolg van het openzetten van de grenzen voor miljoenen migranten uit Afrika en het Midden Oosten.

Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten

Veel Zweden zijn al door rechtbanken veroordeeld vanwege ‘aanzetten tot haat’, enkel omdat ze online hadden geschreven tegen het binnenhalen van zoveel migranten te zijn, of als ze gewezen hadden op de enorme problemen die ze veroorzaken.

Dit met harde hand onderdrukken van de vrijheid van meningsuiting lijkt nu over heel Europa te worden uitgerold, volgens de berichten mogelijk al vanaf de eerste helft van 2020. Zodra deze wet eenmaal is aangenomen, kunnen we een kettingreactie met meer extreme maatregelen verwachten, zoals hoogstwaarschijnlijk een uitbreiding van de wet naar critici van het diversiteits/transgender beleid (3), van het klimaatbeleid, en van de EU zelf.

Deze draconische maatregelen zullen diverse mensenrechten schenden, maar daar trekt de EU-elite zich al jaren helemaal niets meer van aan, tenminste, niet als het op hun eigen oorspronkelijke bevolking aankomt.

 

Xander

(1) News Voice  via Archive.today
(2) Martin Vrijland
(3) Martin Vrijland
(4) WikiMedia Commons, auteur Original uploader was J.smith at en.wikipedia, bron
Transferred from en.wikipedia, Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

60

 1. @inge: 6:11 pm, op 19/12. Dank voor de aanvulling, dat reeds 1 miljoen Duitsers vanwege madam Merkel uit Duitsland zijn vertrokken.

 2. Het lijkt de ddr wel. Misschien worden politici in Brussel er al mee bedrijgt, want die slaan wartaal uit tegenwoordig.

 3. @wachter

  p.s. vergeet ook niet dat sinds de asiel tsunami meer dan een miljoen Duitsers het land hebben verlaten, dit waren veelal mensen die het niet eens waren met het beleid van Merkel.

 4. @wachter

  “Maar ik vind het ongelooflijk, dat het Duitse volk, nog in meerderheid achter de Merkel – kliek blijft staan. Ze zouden toch beter moeten weten, niet dan.”

  Wie zegt dat wij een eerlijk beeld krijgen dat het Duitse volk in meerderheid achter Merkel staat? Want wie heeft de media in handen? precies, diezelfde Rothschilds, Illuminati.

 5. Massaal stemmen op FvD en PVV, demonstreer massaal, sta massaal op tegen deze hysterie. De klimaat sekte is veel kleiner dan de media beweert vergeet dat niet. Mocht dit allemaal niet helpen, bereid je voor om het gevecht aan te gaan. Fijne dag

 6. @ Wow: 11:24 am. Tja, ik begrijp nog niet precies waar U heen wil.

 7. Iemand een idee naar welk land wij kunnen emigreren om al deze EU-terreur te ontvluchten en een normaal leven te kunnen leiden?
  Een land waar niet alles wat wij doen en gebruiken en bezitten met steeds veranderde en aangescherpte richtlijnen en regeltjes wordt verboden en onmogelijk gemaakt?

 8. Stem tegen: meer islam, meer EU dictatuur, meer asielzoekers/nep vluchtelingen, meer EU regels en wetten, meer EU bemoeienis in binnenlandse zaken, meer geld naar de EU, meer geld naar de Zuidelijke Landen, minder vrijheid van meningsuiting, minder vrijheid op het internet.
  STEM PVV !!

 9. @ Freedomfighter: 6:06 pm, op 17/12. Ik ben absoluut niet marxistisch gehersenspoeld, zoals U beweert. Maar laat ik dan redelijk zijn, Duitsland was wel direct betrokken bij zowel WW I als WWII. Ik weet ook wel dat de duistere elite, de Rothschilds, de illuminati en de vrijmetselaars op de achtergrond dit allemaal mee orkestreerden. Maar ik vind het ongelooflijk, dat het Duitse volk, nog in meerderheid achter de Merkel – kliek blijft staan. Ze zouden toch beter moeten weten, niet dan.

 10. Nu begrijp ik uiteindelijk waarvoor ze al die fema kampen hebben gebouwd.
  Voor de onwetende onder ons, Google “fema Kamps” en er gaat een wereld voor uw open.

 11. Ook aan de overkant van de oceaan gaat het hard tegen hard:
  ( artikel van Leon de Winter columnist in de Telegraaf)

  Trump besmeurd en verdacht gemaakt:

  Bijna alles wat u hoort, leest en ziet over de ’impeachment’ van Donald Trump is gebaseerd op manipulatie van de feiten door de media. Die hebben vanaf de verkiezingen in november 2016 de agenda van de Democratische Partij gesteund, en die luidt: het presidentschap van Donald Trump moet met alle middelen worden ondermijnd. De media, inclusief de Nederlandse, hebben die agenda versterkt en uitvergroot.

  lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/941842204/trump-besmeurd-en-verdacht-gemaakt

  ( voor een premieartikel te kunnen lezen kunt u de cache van uw webbrowser ledigen)

 12. De wetten worden zodanig verdraaid dat er niets meer betaald kan worden en je alle rechten en vrijheden
  worden afgenomen. Daar kun je het niet mee eens zijn en ook bezwaar tegen aantekenen, maar de ingeslagen
  weg van het bestuur is onvermijdelijk.

 13. @Wachter

  Geen van die oorlogen zijn begonnen door Duitsland.Je bent verkeerd geschoold door marxistisch onderwijs.De geschiedenis wordt geschreven door de verliezers…toch?

 14. Nu het nog ‘kan’/’mag’:
  Er is genocide gaande op de witte mens.Al eeuwen!
  Ik hou het bij ww I en wwII.
  Rusland..ruim 80 miljoen orthodoxe, blanke Russen vermoord.30 miljoen Oekraïners vermoord.Ruim 200 miljoen vermoord in west europa.Dit zijn geen overdreven cijfers.En dan straks als klap op de vuurpijl.WWIII.
  Het beate van dit ras is al verwijderd en vermoord.De rest gehersenspoeld of dadelijk kampen in…laat dit even bezinken.
  Leugens regeren.Geschiedenis vervalst.
  De ongefundeerde haat neemt toe.
  Bereidt je goed voor lui.Dit is werkelijk de laatste strohalm.Oorlog staat vlak voor de deur.Mark my words.
  Maar laat de moed niet zakken.
  De redding komt uit onverwachte hoek.
  Bovenin in een ander commentaar beschreven.

 15. Ik zie dat jullie allemaal een rots vast vertrouwen hebben in God, het almachtige bestaan. Jezus zal trots zijn (.)

 16. @ Geert .
  Het is helaas niet zo dat we blij moeten zijn wanneer een regime in paniek raakt !
  Zij hebben immers alle uitvoerende macht in handen en worden aan het eind volkomen redeloos .
  Ik denk b.v. aan het eindbombardement op Dresden , toen de geallieerden weg waren reed de Grüne Polizei de stad in en begon massaal burgers te executeren die het overleefd hadden omdat ze defaitistisch waren .
  Stalin dacht net zo en ging nog veel massaler tekeer tegen zijn eigen volk . Hij liet de NKVD b.v. ex-Russische soldaten executeren die in de oorlog eén sigaret van een Amerikaan hadden aangenomen .
  Dit zijn natuurwetten van instortende satanische regimes .

 17. Ik las een jaar of tien geleden dat als een gekleurde vrouw wordt verkracht de politie automatisch onderzoekt of er een racistisch motief aanwezig is. Echter: als een blanke vrouw wordt verkracht, gebeurt dat niet. En nog steeds niet. Alleen blanken zijn racisten, andersom nooit, dat zijn allemaal ‘nobele wilden’. Dat was al een voorbode van wat nu gebeurt. De mensen die dit uitvoeren zijn heel slim, ze voeren de druk heel voorzichtig op, zodat iedereen er aan went, het normaal gaat vinden en zijn verwachtingen aanpast aan wat wordt voorgehouden.

 18. Wachter,

  Hitler (marionet van de grote bankiers en de multinationals) bereidde het Vierte Reich voor in Argentinië na 1945 …Géén enkele Amerikaanse fabriek in Nazi-Duitland werd gebombardeerd …

 19. Snap dat jet zo ziet Perry. Misschien is het op deze site wat te zwart wit. Maar desalnietemin kun je niet ontkennen dat er wel het een en ander mis is in dit land. En kijkend naar onze geschiedenis zitten er genoeg voorbeelden om niet al teveel te vertrouwen op onze machthebbers. Positief zijn is goed, maar je moet ook realistisch blijven.

 20. Beter om Merkel en die Brusselse kliek op te sluiten Vergeet vooral die Haagse en alle groene Taliban niet! (beter laat dan nooit) Het zijn beangstigende psychopaten. Amerika mag ook wel eens het huis schoonmaken; want bij dat ontaarde zooitje komt die gekte vandaan. Wat tijd en afkomst heeft gescheiden zal men niet trachten samen te brengen; dit is een natuurwet die toch sterker is dan de leer. Wie niet horen wil moet voelen. Een stuk buffelhuid (is dank zij hen, die niet onder een noemer te brengen zijn) op de rug is tegenwoordig geen overbodige luxe.

 21. Onze EU leiders.
  Angela Merkel, dochter van een dominees en met alle ex DDR water gewassen, goede combinatie.
  Ene zekere Juncker met een rode neus die verkleed als Napoleon door het EU gebouw loopt te zwalken.
  We kunnen nog wel even doorgaan en dan moet de bevolking als patriotten achter de EU gaan staan, kan me dat voor een land wel voorstellen maar, voor de EU niet.

 22. Over 40 jaar heeft Nederland 20 miljoen inwoners. De toename heeft voornamelijk te maken met immigranten, als die illegaal zijn heten ze tegenwoordig: informele mensen, i.t.t formele mensen, wij dus. (Jan Platten, bijzonder hoogleraar demografie) hoe belachelijk om ze zo te noemen, behalve natuurlijk als een nieuw politiek correcte benaming. Wat voor Nederland geldt, geldt ook voor Europa.

 23. Als het zo zal zijn dat de openlijke tegenstanders van de tegenwoordige totale gekte moeten worden opgesloten verdwijnt 80 procent van alle autochtone Europeanen in het heropvoedingskamp. Dan zal een klein stukje Europa overblijven voor de idioten die het zo goed weten.

 24. @Marc S.
  De ironie wil dat de feministen in Zweden zich met hun inzet voor de open grenzen politiek zodanig in hun eigen voet geschoten hebben dat vele vrouwen nu ’s avonds niet alleen meer durven buiten komen. Hoe dom kun je zijn….

 25. Vertaling van het Zweedse artikel:

  Geplande wetgevingsvoorstellen in de EU kunnen migratiecritici in psychiatrische zorg plaatsen

  Een advocaat die samenwerkt met een EU-rechter heeft informatie gelekt over een geplande nieuwe EU-wet die de politie het recht geeft om migratiekritische personen en journalisten te arresteren, te ondervragen en vervolgens over te dragen aan psychiatrische evaluatie die kan leiden tot gesloten psychiatrische zorg.

  NewsVoice was de eerste Zweedse media die de informatie een week geleden ontving van Michael Zazzio, die direct contact heeft met de advocaat. Zazzio is redacteur van het tijdschrift Science of the 21st Century, gespecialiseerd in gezondheid en zorg. Slechts enkele geselecteerde alternatieve media hebben vandaag de gelegenheid gekregen om meer informatie over dit nieuws te ontvangen tijdens een persconferentie over Skype.

  De advocaat lekte eerder informatie die correct bleek te zijn en ging toen over voorafgaande informatie over wat later bekend werd als nieuwe bezuinigingsmaatregelen voor alternatieve zorg in Zweden, die werd vastgesteld in het kader van het zogenaamde KAM-onderzoek met Kjell Asplund als onderzoeker. Asplund werd benoemd door de regering. Hij was voorheen directeur-generaal van de National Board of Health and Welfare.

  Angela Merkel is naar verluidt de drijvende partij om een ​​nieuwe wet aan te nemen die dissidenten naar psychiatrische zorg zou kunnen brengen. Hoewel het voorstel als extreem kan worden beschouwd, zijn er aanwijzingen dat dit type factuur denkbaar is. Recentelijk heeft de Zweedse radio aangekondigd dat minister van Justitie Morgan Johansson heeft voorgesteld dat Zweedse journalisten die terroristen onderzoeken in staat moeten worden gesteld om als personen in verband met terrorisme te worden aangemerkt. Het voorstel houdt in dat een veroordeelde journalist maximaal 2 jaar gevangenisstraf kan krijgen.

  Informatie over een aanstaande repressieve wet tegen particulieren en journalisten die kritiek hebben op het migratiebeleid van de EU is ook in lijn met eerdere bezuinigingsmaatregelen met betrekking tot de Hate Against People Act. In Zweden zijn veel mensen verhoord en ook veroordeeld voor Zweedse rechtbanken wegens aanzetting tot haat alleen omdat ze sterke meningen deelden die anderen op Facebook hebben geschreven in het kader van het door de overheid gefinancierde project onder de naam Näthatsgranneraren.

  Of en wanneer de nieuwe, aanzienlijk sterkere wet mogelijk zal worden gepresenteerd, is onduidelijk, maar het kan gebeuren in de eerste helft van 2020. Michael Zazzio is van mening dat dit soort draconische wet verschillende mensenrechten schendt. Helaas laat de hedendaagse geschiedenis echter zien dat regeringen bij verschillende gelegenheden niet aarzelen om dit in te voeren.

  Zazzio vraagt ​​retorisch: als dit type team doorgedrukt wordt, wat volgt er dan?

  Tekst: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

 26. Dit zal tot een gigantische opstand leiden en uiteindelijk een totale burgeroorlog.

 27. En Duitsland stort ons voor de derde keer, door de communiste Merkel, in het ongeluk! Denk aan 1914-1918. aan 1939- mei 1945, en dan nu door die communistische madam, voor de derde keer.

 28. Flink zo, weg met die andersdenkenden! Het zou nog leuk kunnen worden als alle dissidenten samenhokken zouden, maar ik vrees dat de volgende stap dan wel gedwongen medicatie zal worden, zodat ze zeker geen ontsnappingen zouden plannen of opstanden. Tenslotte lijden die mensen – volgens hun dan toch – allemaal aan een psychose en dat kan alleen behandeld worden met zware medicatie, elektroschocks en god weet nog wat… Ze mogen dan wel niet meer deelnemen aan de maatschappij, maar ze kunnen wel nog van pas komen als proefkonijnen voor de wetenschap, orgaanhandel en dwangarbeid.

 29. Eigenlijk is dit fantastisch nieuws, ze raken in paniek. hoe harder dit volk gaat schreeuwen en repressieve maatregelen willen gaan opleggen hoe meer hun Failliet duidelijk wordt.
  Wees niet bang voor dit smerig volk, Eenheid maakt macht en steeds meer mensen worden wakker en gaan dit soort figuren nu nog met woord bestrijden maar er komt ben ik bang voor een kantel moment.
  Ik kan nog uren schrijven waardoor dit gaat gebeuren, maar ik denk dat de meesten hier wel weten waarom.
  Massa immigratie, financiële repressie en door nog vele dingen meer.

 30. Misschien zit in dit artikel wel een kern van waarheid.
  Of men nu ‘opgesloten’ zit in zijn eigen gedachten of gevoelsmatig in een keurslijf gemanipuleerd wordt door media …. zit de mens reeds zeer lange tijd in een vorm van mentale gevangenschap. Censuur, of het Europese parlement zoals u wilt is inmiddels ‘de cipier’ van hoe wij moeten denken, het beperkt bij velen het denkvermogen en bepaalt in grote mate onze ‘bewegingsruimte’ . Het mag inmiddels duidelijk zijn dat democratie en Brussel niet meer samen gaan. Ongewild leven vele Europeanen in een onbegrijpelijke maatschappij ; een soort tbs met ‘dwangverpleging’ …. .
  Misschien zit in dit artikel wel een kern van waarheid ….

 31. @Kruisridder
  De Russen zijn goede strategen . Rusland is zelfvoorzienend en heeft dus niemand nodig .
  Wanneer het Poetin lukt zijn grenzen met het Westen dicht te houden hoeft hij niets te doen .
  De krankzinnigen aan de andere kant van zijn landsgrens maken elkaar wel af en vernietigen Europa .
  Ik hoop voor hen dat de groen-linkse-moslimdictatuur geen atoombom over de grens schiet om hem in een oorlog te betrekken .

 32. Putin, Orban, Polen, ja heel Oost Europa help ons en loop desnoods dat DLD onder de voet en annexeer Brussel! Hup Trump en Johnson de beuk erin, in dat avondland wat stervende is!
  Kom China en koop alles wat los en vast zit in West Europa en verpulver onze laatste resten welvaart want zo wil het de elite hier! En liever dat jullie China met de buit ervandoorgaan dan de criminelen hier in W Europa verenigd in de EU!

 33. Ik denk dat we bij een volgende massacre niet bevrijd zullen worden door de Amerikanen, Canadezen en Polen, maar door de Russen…..

 34. Hier moet en zal oorlog van komen, het volk moet eens te meer voor zijn vrijheid vechten, en aangezien er veel meer tegenstanders van massa immigratie zijn dan voorstanders kan dit heel interessant worden. Politici kunnen maar beter zorgen voor een veilige haven waar ze heen kunnen vluchten.

 35. Te veel doem denken wat hier gebeurt. Ik ben tegen de islam, tegen die zogenaamde vluchtelingen die naar binnen huppelen en wat die klimaat gekken allemaal beweren geloof ik ook niet veel van. Maar op deze site kunnen ze er ook wat van, wat hier allemaal voor een onzin verkondigd wordt, ook doorgeslagen net als die linkse idioten. Als die twee partijen in de toekomst tegenover elkaar komen te staan, breken er zware tijden aan.

 36. De tweede Wereldoorlog zal zich een soort van herhalen. Maar dan nog iets erger ben ik bang.

 37. Wat een ongelooflijke drang tot zelfvernietiging hebben die Zweden toch. Socialisme en feminisme vieren er al jaren hoogtij. En nu plukt men er de vruchten van. Een totaal geestelijke verblinde bevolking en regering.

 38. Misschien kan de EU nog wat Siberische Goelagkampen overnemen van Poetin….

 39. Okay, er is gelekt over een Europese richtlijn of aanbeveling.
  Waar staat deze informatie??
  Het Europees Parlement is een tandloze hond, alleen de Europese Commissie heeft enige macht. Omdat de nationale ministers er zitting hebben. Zij zorgen ervoor dat europese richtlijnen of aanbevelingen omgezet worden in nationale wetgeving.
  Het Europese Parlement heeft slechts in een beperkt aantal beschreven onderwerpen, adviesrecht.
  Waar staat de gelekt informatie? Dan kan ik ook beoordelen of het waar is.

 40. Rutte zal zeker hieraan meewerken maar ik heb het sterke vermoeden dan de oost-Europese landen die 70 jaar onder het sovjet regiem gezeten hebben hier niet aan mee zullen werken.
  Met Rusland begint de Victorie. Is dat geen Maria-voorspelling?

 41. En de wording van een Nazi-staat (maar in dit geval is er niks Socialistisch aan) is bijna compleet.

 42. Enfin, het gaat van kwaad tot erger…
  Zijn de veroorzakers werkelijk onaantastbaar?
  Waarom spelen wij dit spelletje mee?
  Verzet beste mensen, verzet!

 43. Correctie op 9:50 : Aantal ministers kijkt uit naar Engeland – verder zie Juul om 9:50

 44. Zo snel mogelijk Nexit! Maar een aantal ministers kijken uit naar Engeland en hoe dat verder gaat.

 45. iedereen die gewend is in de klei te staan weet of wist het al veel langer dat we dit binnenkort over ons heen gaan krijgen. maar wie staan er tegenwoordig nog in de klei? laten we ons voorbereiden en als het zo ver is dan komen de goede vanzelf boven drijven om ons uit deze troep te halen. in de USA en in Engeland lukt het dan moet het hier ook lukken

 46. Kijk Merkel is haar COMMUNISTISCHE veren nog niet kwijt uit de tijd van Honnekker

 47. Tja, het zal me niks verbazen. Die kant gaan we wel op. Maar ze kunnen geen hele bevolkingen op sluiten. Er zijn meer tegenstanders van massa immigratie dan voorstanders. Let’ s go

Comments are closed.