Schrijnende verhalen uit de Nederlandse zorg: ‘Merendeel bejaarden wil dood omdat ze hun kinderen niet meer mogen zien’

—————————————————————————————————————————————-

‘Specialisten in ons ziekenhuis vervelen zich te pletter, zo rustig is het’ – Ook in andere landen extreem rustig in ziekenhuizen (Financial Times: in Groot Brittannië 30% minder bedden bezet dan normaal ) – Forensisch team Hamburg: NOG NIEMAND in de stad alleen aan corona overleden

—————————————————————————————————————————————

De afgelopen weken hebben we vanuit het hele land diverse schrijnende verhalen en berichten ontvangen van mensen die werken in de zorg, of van mensen die rechtstreeks in aanraking zijn gekomen met zorginstellingen. Het beeld dat daaruit voortkomt, is onthutsend. Wat alom overheerst is onbegrip en woede over de berichtgeving op TV, die in veel gevallen totaal niet overeenkomt met de werkelijkheid, en soms zelfs glasharde leugens zou bevatten.

Een voorbeeld van zo’n leugen is de bewering van premier Rutte dat de tandartsen ‘zichzelf al op slot’ zouden hebben gedaan. Medewerkers van tandartspraktijken zeggen echter dat ze juist door het RIVM zijn gedwongen om te sluiten, daar waar de meesten dat juist helemaal niet wilden.

‘Niets te merken van beschermende maatregelen’

De situatie in sommige verpleeghuizen is al wekenlang tenhemelschreiend. We hebben berichten en verhalen gekregen van mensen die er niets van begrijpen dat er nog steeds geen beschermende maatregelen zijn genomen om de bejaarden te beschermen, noch hun verzorgers.

Van mondkapjes is in een aantal complexen geen enkele sprake; bovendien worden de oudjes daar nog gewoon met velen tegelijk hutje mutje naast elkaar gezet, waardoor besmetting met het virus feitelijk gegarandeerd is. Van het door politici al zo vaak gebruikte argument ‘we doen het voor onze ouderen’ blijkt in realiteit niet veel terecht te komen.

‘Merendeel bejaarden in ons verpleeghuis wil eigenlijk dood’

Vanuit zeer betrouwbare bron kregen we het volgende relaas, waarvan we niet weten of dit al elders is geplaatst, maar waarvoor we wel toestemming tot publicatie hebben gekregen:

“ Ik werk in een zorgcentrum bij onze bejaarden, het merendeel wil eigenlijk zo snel mogelijk dood en waarom….. omdat ze opgesloten zijn en hun kinderen niet meer mogen zien.

Ik mag eigenlijk over mijn werk niet praten maar wil dit wel graag delen, want het zit mij behoorlijk dwars.

De maatregelen bij ons zijn nu aangescherpt, omdat een bewoner via het open raam (benedenwoning) met de familie had gepraat. Er loopt nu een beveiliger rond, en het gebouw is afgezet met rood/wit lint. De families van mensen mogen nu niet meer in de buurt van het gebouw komen, er mogen boodschappen en wasgoed bij de hoofdingang worden achtergelaten. Het personeel mag niet meer in de pauze in de tuin zitten, het terras is weggehaald, de beveiliger kijkt of we niet te dicht bij elkaar staan.

Er worden sleutels van scootmobiels afgepakt en mensen worden belerend toegesproken, ik kan hier heel slecht tegen.

Er is een gesloten afdeling, en daar zijn 10 mensen overleden, volgens zeggen aan Corona, in de rest van het complex zijn er een paar ziek geweest, maar zijn weer beter.

Vorig jaar zijn er bij ons meer mensen aan de gewone griep overleden in twee weken tijd (32 mensen) dan nu in de hele Coronacrisis sh*t, en toen ging er niks op slot.

Vanmorgen vroeg een oude dame aan mij: “Waarom mag jij wel bij mij naar binnen en mijn dochter niet, wat is nou het verschil…… Tja geef daar maar eens antwoord op.

Ik kom bij de bewoners zonder mondkapje en ga van de één naar de ander.

Dit is de realiteit in tehuizen. Er word gedreigd, platgespoten, de meest afschuwelijke situaties.”

‘Zo rustig hier, specialisten vervelen zich te pletter’

Van een andere zeer betrouwbare bron met een contact in een ziekenhuis in de noordelijke helft van het land kregen we te horen dat er van een coronacrisis helemaal niets te merken is, en het in het ziekenhuis zó rustig is, dat specialisten zich te pletter vervelen, en van ellende maar zaalartsen zijn geworden en verplegers zijn gaan helpen.

Ook kregen we te horen over een verpleger in een ziekenhuis in de Randstad, die zei dat er van de paniektoestanden die de media dagelijks laten zien in zijn ziekenhuis in ieder geval niets te merken is, en er daar slechts een handjevol corona patiënten liggen. ‘Het is hier juist ontzettend stil.’

Groot Brittannië: 30% MINDER patiënten dan normaal

In de ons omringende landen heersen dezelfde vreemde toestanden, met een realiteit die in veel opzichten het omgekeerde is van wat de meeste mainstream media dagelijks laten zien. Toch beginnen de echte cijfers nu ook naar gerenommeerde media zoals de Financial Times door te druppelen. Zo is in Engeland slechts 60% van het aantal ziekenhuisbedden bezet. Vorig jaar om deze tijd was dat 90%. Kortom: 30% minder patiënten dan normaal.

Ziekenhuizen Manchester: slechts 57% bedden bezet. Het gemiddelde is normaal 94%.

Zelfs de overkoepelende medische instantie NHS (de Britse RIVM) geeft nu toe dat er VIER KEER ZOVEEL BEDDEN LEEG zijn dan gewoonlijk. Zelfs in Londen, het centrum van de zogenaamde ‘pandemie’, is 29% van de bedden nog steeds onbezet.

Maar op de IC was het daar toch zo erg? Nou nee hoor: slechts 1245 van de 1555 plaatsen in Londen  zijn bezet.  Het Nightingale corona noodziekenhuis was ten tijde van dit FT artikel dan ook nog steeds helemaal leeg.

Plotseling sterft er bijna niemand meer aan een hartkwaal

91% van alle ‘corona’ doden hadden meerdere ernstige, vaak dodelijk aandoeningen. Bijna ALLE doden die normaal ook zouden zijn gevallen, worden aan corona toegeschreven (net als in Duitsland, Frankrijk, Italië, België, Nederland, Spanje, de VS, etc.). Tekenend: plotseling sterft er in Engeland bijna niemand meer aan een hartaanval of andere hartkwaal. Hoe kan dat? 

En nog steeds is het totaal aantal corona doden lager dan van een normale griep (/ griepcomplicaties, zoals longontsteking). Bij de vrij ernstige griepgolf in 2017 overleden zo’n 9500 tot 10.000 Nederlanders. Het aantal coronadoden in Nederland staat nu op 4409. Twee, drie jaar geleden bedacht niemand dat er een economie-verwoestende en samenleving-ontwrichtende lockdown nodig was om dat virus te stoppen.

Statistieken: ondersterfte pas sinds 2 weken omgeslagen in oversterfte

Op de officiële EuroMOMO statistieken is te zien hoe het sterfteoverschot in Europa pas sinds twee weken boven het niveau van 2018 uitsteekt. Pas in week 13 werd het niveau van 2019 bereikt, en was er tot die tijd eerder sprake van ‘ondersterfte.’ De lijn van 2020 is dermate atypisch, dat het er sterk op lijkt dat het ‘te weinig’ aantal getelde doden tot en met week 13 alsnog in de 3 daarop volgende weken zijn verwerkt, wat de huidig piek verklaart.

Dit zien we bevestigd in de grafieken van de verschillende leeftijdsgroepen. Het aantal sterfgevallen van 0-4 en 5-14 jaar is veel lager dan gemiddeld, en was zelfs voor de kwetsbare groep van 65-plussers tot week 13 een stuk LAGER dan normaal.

Forensisch team Hamburg: NOG NIEMAND alleen aan corona overleden 

Hoe groot het aantal Nederlandse sterfgevallen MET corona is ten opzichte van de mensen die enkel DOOR het virus zijn omgekomen, is om bovengenoemde redenen volstrekt onduidelijk.

Indicatie uit Hamburg: het team van de forensische arts Klaus Püschel verklaarde enkele dagen geleden dat in de hele stad NOG NIEMAND alleen aan het coronavirus is overleden. Alle slachtoffers zijn MET corona bezweken, en hadden zonder uitzondering andere, veelal ernstige medische aandoeningen.

Daar zaten gevallen bij van mensen die al heel lang meerdere ziektes hadden, het virus kregen, en vervolgens een hartaanval kregen. ‘Die zijn dan niet aan het virus gestorven, omdat ze nog niet eens een longontsteking of luchtweginfectie hadden, maar enkel virusdragers waren,’ aldus Püschel.

In de meeste gevallen betrof het mensen die al hart- of nierproblemen hadden, en vervolgens de virusinfectie erbij kregen. Deze mensen bezweken dan, ‘maar daar heeft het virus dan slechts in geringe mate aan bijgedragen.’ De hoofdoorzaak was hun reeds bestaande medische aandoening. (1)

 

Xander

(1) Epoch Times

Zie ook o.a.:

21-04: ‘Dus het was een hoax? Amerikaanse journalist geschokt door echte corona cijfers Californië

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

72

 1. Reactie M. R.: white lion: het laatste zinnetje is per abuis blijven staan bij het redigeren

  Excuses voor het ongemak.

 2. Reactie op White Lion:

  U schreef wèl dat er aan zuurstofgebrek in het bloed* niets te doen zou zijn. Gelieve uw eigen tekst nog eens te bekijken.
  *Dit is volledigheidshalve vandaag afgestemd met een arts.
  ‘Daar is wel degelijk iets aan te doen, natuurlijk! was het commentaar.

  Mag men dan concluderen dat ieder overlijden aan het Gates-virus voorkomen had kunnen worden indien adequaat was gehandeld?

  Het volgende komt van een Duitse arts:
  ‘de maskerplicht is volstrekte onzin: zelfs gevaarlijk. De voorzitter van de ‘Bundesaerztekammer’ Montgomery heeft ertegen gefulmineerd’.
  Maar wanneer de staat iets besluit, al is het medisch onverantwoord, is het wet, ook als het tegen de grondwet is.
  Dat is vergelijkbaar met het ‘Befehl ist Befehl uit de 2e wereldoorlog’

  Vraag dezerzijds: moet die Bundesaerztekammer dan niet aangifte doen tegen de Duitse staat wegens het opzerttelijk in gevaar brengen van de gezondheid van burgers?
  vergelijkbaar met ‘Befehl ist Befehlt’ ui de 2e W.O..

 3. En zorg vanaf nu voor voldoende medisch/verplegend personeel voor mij part verdienen ze een stuk meer,gewoon aantrekkelijk maken het salaris,nu is het salaris te weining voor het zware werk wat men doet in de ziekenhuizen en verpleeghuizen enz.En voor ruim voldoende matriaal die we nodig zullen hebben als het erger zou gaan worden!!

 4. De overheid is wat van plan,want veel dingen kloppen niet!Elk jaar vielen er duizenden doden door griep en kanker en wat nog niet meer zij en alles bleef gewoon open!!Ka kan je vooral buiten oplopen of als je met zware metalen werkt of iets dergelijks kan je het daar oplopen en de regering weet dat maar men ging niet op slot!!En door deze lockdown gaat het voor vele eenmanszaken,free-lancers bedrijven,horeca enz verschrikkelijk worden!!Velen zullen moeten sluiten want er komt geen geld binnen om de rekeningen te betalen en de lonen!Ik zeg open gaan met aangepaste maatregelen en dan merken we wel hoe het gaat,zal doden gaan kosten als het virus echt zo erg zal zijn,maar er vallen elk jaar doden door de griep ook de mensen die aan het werk waren werden ziek en sommige overleden dan,gebeurd elk jaar!!Maar wij bleven gewoon OPEN!

 5. @M. R. schreef:
  27/04/2020 om 2:19 pm

  Ik zeg niet dat en aan zuurstofgebrek in het bloed niks te doen is, natuurlijk is daar iets aan te doen. Echter wanneer de rode bloedlichaampjes geen zuurstof meer kunnen vervoeren doordat ze kapot zijn gemaakt door de 5G straling, dat je met aan de zuurstof liggen alleen dat probleem niet oplost. Dan heb je toch echte iets van een transfusie nodig, totdat het lichaam weer voldoende rode bloedlichaampjes heeft aangemaakt. Is net zoiets als met chemo, dan zijn je bloedcellen ook echt kapot en moet je even aan het infuus.

  Shalom!

 6. @Willie schreef:
  27/04/2020 om 8:06 am
  “De oversterfte is in Nederland tweemaal het officiële corona dodental. In België is de oversterfte ongeveer gelijk aan het officiële dodental. Dus België rapporteert eerlijk en Nederland slechts de helft.”

  In belgië wordt zelfs openlijk toegegeven dat ze sjoemelen met de cijfers! Wat zou belgië dan nog eerlijk rapporteren? Ze geven zelf toe dat ze liegen over de cijfers.
  Dan zijn de corona doden nog véél minder dan het officiële dodental én zelfs minder dan het aantal slachtoffers van de seizoensgriep, dat toont overduidelijk het corona bedrog aan.
  Je kunt maar moeilijk de hele bevolking de daver op het lijf jagen met de werkelijke cijfertjes over dodelijke corona-slachtoffers als die minder zijn dan de jaarlijks wederkerende griepdoden..
  Wie zou dan nog in paniek slaan? Wie zou zich dan vrijwillig in zn kot opsluiten? Wie laat zich dan smetvrees aanpraten, social distancing en de hele economie lam leggen?
  Niemand, toch?
  En dat is geen bagatelliseren van corona want het is ernstig, maar het is waanzin en misdadig om corona dan zo buiten proportie op te blazen om ons onder de knoet te krijgen, ons normaal leven te ontwrichten en de economie te verwoesten.

 7. Reactie op white lion:
  zou u willen kijken op de site van het Longfonds: daar staat iets anders dan u beweert: dat aan zuurstofgebrek in het bloed niets te doen zou zijn.

 8. Reactie op white lion:
  zou u willen kijken op de site van het Longfonds: daar staat iets anders dan u beweert: dat aan zuursstofgebrek in het bloed niets te doen zou zijn.

 9. @M.R. schreef:
  26/04/2020 om 8:13 pm

  Reactie op ‘Willy’ 2.20 p.m.

  “Een ding valt niet te begrijpen: uw bekende liet u weten dat mensen stikken door zuurstofgebrek in het bloed: als men dat weet, dan sluit men mensen toch aan op een zuurstofapparaat?”

  Mijn beste…… als het bloed geen zuurstof vervoerd, kun je aangesloten worden aan pure zuurstof, maar zal dat je niks helpen. Bloed is ons transportsysteem, zuurstof wordt via het bloed getransporteerd naar de cellen. Het is niet mogelijk om cellen rechtstreeks van zuurstof te voorzien. Al zou je in een zuurstofbad gaan liggen, zolang je bloed (i.e de rode bloedlichaampjes) de zuurstof niet kan vervoeren, zal het geen effect hebben.

  Shalom!

 10. Aanvulling op mijn vorige post; lees vooral de reacties van Jan Verheul (boer Hugo Janssen) met zijn anti jood propaganda.

 11. De anderhalve meter maatschappij? is dit niet ingezet om ons straks allemaal beter te kunnen scannen! want als iedereen op een kluitje staat is dit vrij moeilijk, maar nu Elon Musk zijn 5G satelieten blijft lanceren om zo een wereldwijde dekking te kunnen realiseren, met een fijnmazig web rond de wereld is het natuurlijk een fluitje van een cent om enorme hoeveelheden data uit te zenden en te ontvangen. Dit in combinatie met de misschien verplichte vaccinaties van onze zogenaamde redder Bill Gates, wordt het straks uitermate makkelijk om te zien wie wel en wie niet mee mag doen in de door hen gecreeerde nieuwe wereld orde.
  En onze falende roverheid, het overgrote deel van makke volk van de nederiglandse samenleving doen hier vrolijk aan mee.

 12. De oversterfte is in Nederland tweemaal het officiële corona dodental. In België is de oversterfte ongeveer gelijk aan het officiële dodental. Dus België rapporteert eerlijk en Nederland slechts de helft.

 13. Hrt heeft even geduurd totdat de mensen inzien dat dit allemaal 1 groot toneelstuk is. Ik merk niks van het heftige virus om mij heen, de meeste mensen die ik spreek in mijn omgeving geloven er ook geen reet van.
  Ook al vraag ik mij openlijk af of Baudet geen gecontroleerde oppositie is, toch massaal op hem of Wilders stemmen aanstaande verkiezingen als je ooit nog iets van verandering wilt meemaken.

 14. @ M.R:
  “Wat u schrijft bevestigt hetgeen onlangs op Natural News stond:
  het artikel 5G: de straling verandert het hemoglobine: het bloed transporteert geen zuurstof meer ….. Gevolg bekend.”
  Dit is dus het bewijs van het verband tussen 5G en corona….een wetenschapper op you tube kwam met de theorie dat het coronavirus eigenlijk een verdedigingsmechanisme van het menselijke lichaam is tegen de schadelijke straling van 5G…nu moet ik nog gaan geloven dat het inderdaad zo is?
  https://youtu.be/lHuL7HOC5MI

  “Een ding valt niet te begrijpen: uw bekende liet u weten dat mensen stikken door zuurstofgebrek in het bloed: als men dat weet, dan sluit men mensen toch aan op een zuurstofapparaat?”

  De beademing door een zuurstofapparaat hélpt niet om het zuurstofgehalte in het bloed te verhogen.
  Waarom niet?
  Heel eenvoudig: de longen zijn immers aangetast door het coronavirus en kunnen dus geen of onvoldoende zuurstof opnemen zodat er een tekort aan zuurstof in het bloed ontstaat.
  Dat is toch logica en daarvoor hoef je echt niet medisch geschoold te zijn?
  Het onvermogen van de beschadigde longen om zuurstof op te nemen is de oorzaak dat mensen in ademnood geraken én overlijden…
  Er is echter wel een oplossing hiervoor die sportdokters al jaren gebruiken om atleten en topsporters een energie-boost te geven: rechtstreeks zuurstof in het bloed toedienen via baxters….bloed aftappen, dan zuurstof toevoegen en het zuurstofrijke bloed teruggeven…en ook geen risico op besmettingen want het is een gesloten circuit.
  Elke arts zou dat toch moeten weten? Waarom leggen ze al die mensen dan onnodig aan de beademing terwijl ze weten dat het niet helpt??
  Dat is voor mij een raadsel…

 15. Op een ROC waar ik werk, zei ik tegen een collega “nog een prettige gevangenis” ipv een prettige vakantie.

  Ja, er gingen wat minimale examens door.
  Maar, we zitten zelf op slot, zo je wilt een gevangenis. Maar, nog steeds is het “kom maar binnen met je………” ja, de zgn vluchtelingen, die overigens elke app gebruiken met de juiste gebruiksaanwijzingen vanuit Brussel hoe ze de regels kunnen hanteren, bestrijden en zelfs er een slaat je uit kunnen slaan. Geld ‘claimen’ als zaken niet snel worden afgehandeld.

  ja, al die landen zijn ook voorzien van smartphones. Zou mij niet verbazen als Bill Gates erachter zou zitten met andere grote spelers op de markt om al die landen vol te stoppen met smartphones.

  Spyfromthesky

 16. Reactie op ‘Willy’ 2.20 p.m.

  Wat u schrijft bevestigt hetgeen onlangs op Natural News stond:
  het artikel 5G: de straling verandert het hemoglobine: het bloed transporteert geen zuurstof meer ….. Gevolg bekend.
  (op/rond 16 april gepubliceerd)
  Meer recent, deze week, verscheen het artikel Coronvirus silently kills patients.
  Daarin wordt o.m. het gebruik/de aanschaf van een oximeter aanbevolen: te koop bij apotheken/drogisten: vanaf ca 7 euro.
  Men kan aldus zelf het zuurstofgehalte in het bloed meten en zonodig actie ondernemen.

  Een ding valt niet te begrijpen: uw bekende liet u weten dat mensen stikken door zuurstofgebrek in het bloed: als men dat weet, dan sluit men mensen toch aan op een zuurstofapparaat?

 17. Carin Gaemers benoemd 4 medisch ethische uitgangspunten bij de zorg:
  1. Proportionaliteit. Die is duidelijk heel scheef nu we de cijfers over corona kennen. Opsluiten van mensen doet meer kwaad dan goed.
  2. Subsidiariteit. Wat lagere echelons zelf kunnen regelen regelen ze zelf. Dat beginsel wordt met voeten getreden door de ‘one-size-fits-all’ plicht tot opsluiting. Overigens heeft de EU die belofte ook helemaal geschonden!
  3. Effectiviteit. Opsluiten van mensen in verpleeghuizen is contra-productie en dus niet effectief.
  4. Het beginsel van het beperken van schade. Ook dat wordt moet voeten getreden, want het middel is duidelijk erger dan de kwaal.
  Als dit allemaal voorbij is, komen de onderzoeken. En dan staan al die overheden in de verdachtenbank. Dat is voor die overheden geen prettig vooruitzicht.

 18. Wat een wijze woorden van Carin Gaemers op WNL.
  Ze zegt dat mensen niet in verpleeghuizen zitten om het sterven te voorkomen.
  Ze zegt dat mensen daar zitten om hen in hun laatste levensdagen nog een waardig leven te geven! En die waardigheid wordt nu helemaal de nek omgedraaid!
  En maatwerk wordt onmogelijk gemaakt. Het is zo fout.

 19. @Pippa schreef:
  26/04/2020 om 10:06 am
  “Wanneer per ongeluk corona binnengebracht wordt door een bezoeker, dan is het snel afgelopen met de bewoners van een verzorgingshuis. Ik weet van een afdeling waar nu bijna alle bewoners bezwekenczijn aan het virus, en het gaat nog door.
  Wat is de beste keuze?”

  Maw, je kunt geen besmetting voorkomen..immers er is altijd contact met de buitenwereld, hermetisch afsluiten is onmogelijk….de bakker bakt brood, de jobstudent pakt in, de koerier brengt het naar de post die verstuurt en de postbode brengt het naar het verzorgingstehuis alwaar de verplegenden de bokes smeren voor de bewoners…dat brood heeft dan talloze keren besmet kunnen geweest zijn door het coronavirus?
  En, Pippa: waren al die bewoners, die bezweken zijn, dan kerngezond en alleen maar oud? Of hadden ze állemaal ouderdomskwaaltjes en mogelijk meerdere, onderliggende gezondheidsproblemen en daardoor verminderde weerstand tegen corona of het griepvirus type A, dat ook rondwaart? (Heb ikzelf begin maart gehad!)
  Niemand kan met zekerheid zeggen of iemand enkel aan corona overlijdt, tenzij een patholoog na autopsie (en dat wordt niet en nooit uitgevoerd want: te duur én de corona-doden worden politiek gebruikt als dekmantel om ons te bedonderen.)
  Laten we dát eens duidelijk stellen, al de rest zijn fabeltjes en misleiding om corona te overdrijven om mensen angstig te maken zodat ze mooi in het gareel lopen.

 20. We hebben het over de meest verwende generatie ooit, waarvan de meesten met vroeg tot ultra vroeg pensioen zijn gegaan, en nu het even niet zo voor de wind gaat willen ze gelijk dood???

 21. @ Richard : Een zeer pijnlijk verhaal, en daar kan ik over meespreken, maar waar sterven de mensen die corona hebben nu aan? Welnu een vriendin van mij werkt in het ziekenhuis en ze is totaal op, de mensen stikken gewoon door zuurstoftekort in hun bloed en je kan er weinig aan doen, het is een venijnig virus, dus men stikt gewoon, is dat niet erg? Shalom

 22. Totale controle in aantocht en daarmee ook openbaring.
  Het virus (al dan niet gevaarlijk) is de aanleiding om zaken versneld door te voeren die tot digitale controle gaan leiden van de wereld bevolking. Dat houd in veel en snellere data overdracht verbindingen o.a 5g. De app is het begin eerst vrijblijvend daarna……..vul het maar in.

  Openbaring
  Voor wie beseft in welke bijzondere tijd we in profetisch opzicht leven, zijn deze ontwikkelingen zéér belangrijk. Deze nieuwe technologieën brengen ongekende mogelijkheden met zich mee. En wie maakt nu bezwaar tegen het opslaan van gegevens waarover alleen jijzelf de beschikking hebt en die je ook nog eens nooit kwijt kunt raken? Informatie die is gekoppeld aan een onderhuidse tattoo (zoals in de toekomst bij vaccinatie). Of in geval van ID2020 gekoppeld aan de vingerafdruk en/of irisscan. Geïdentificeerd dus via de hand of het oog (Openb.13:16).

  Met zulke nieuwe technologieën lijkt niets mis. Maar wanneer straks iedereen persoonlijke informatie altijd en direct beschikbaar heeft, wordt het eenvoudiger dan ooit voor een totalitair regime deze informatie op te eisen wanneer zij wil. En wie daar niet aan mee wil doen (om welke reden ook), zal sociaal, maatschappelijk en economisch eenvoudig kunnen worden uitgesloten. Daar kun je op wachten. Het scenario van Openbaring 13 is niet ver weg meer. We gaan het komende 10 jaar nog bijzondere dingen meemaken.

  Elon Musk en SpaceX
  Het de bedoeling dat het SpaceX programma steeds meer satellieten rond een baan omde aarde brengt. Er liggen zelfs al plannen om op te schalen naar 12.000 satellieten en Musk wil toestemming van de FCC krijgen om richting de 42.000 te gaan. Een grid van satellieten rond de aarde zal er onstaan.
  https://www.scientias.nl/spacex-schiet-aankomende-nacht-60-internetsatellieten-de-lucht-in/

  Breedband-doelstellingen (o.a 5g) van de Nederlandse overheid
  Nederland heeft de ambitie uitgesproken om een koploper te zijn binnen Europa voor wat betreft de beschikbaarheid van breedbandinternet. Om die positie te bereiken heeft de regering doelstellingen geformuleerd die ambitieuzer zijn dan de doelstellingen die binnen de EU zijn afgesproken. Zo moeten aanbieders van de nieuwste generatie van mobiele netwerken (5G) voldoen aan een zogenaamde dekkingsverplichting. Dat betekent dat op elke plaats in Nederland voldoende en snel (mobiel) bereik moet zijn. De doelstelling van de Nederlandse regering is dat in 2025 iedere Nederlander beschikt over een minimale internetsnelheid van 100 Mb per seconde.
  https://www.internetaanbieders.eu/481-2/

 23. de helden van nu betalen straks de rekening die komt dan hart aan ,ze worden gebruikt als ze zien hoe nu met geld word gegooid dan weten ze genoeg waar ze voor werken

 24. ik zag dat volgens Maurice de hoax VVD met 10 zetels in de peilingen was gestegen . hebben ze ook gepeild bij de kapot bezuinigde zorg en medici….

 25. Nederland politie staat?De grootste electronische gevangenis van Europa!!Het zou mij niets verwonderen dat dit het eerste land wordt,waar dit duivelse systeem wordt ingevoerd!!

 26. Vreemd dat er niet over oogbescherming wordt geaproken maar alleen over mondkapjes.
  Ook ogen bevatten slijmvliezen.

 27. Is Covid-19, niet bewust de geheime sluipmoordenaar in onze verpleeghuizen?
  Het zou zomaar eens waar kunnen zijn, zijn daarom ook bewust geen beschermingmiddelen daar aanwezig.
  Maar dan zou dat wel eens een bewust beleid kunnen zijn van kabinet Rutte 3.
  Want hoe meer doden des te meer plaatsen er straks vrijkomen voor Rutte zijn oude en nieuwe asielzoekers.
  En dan heeft hij ook minder nieuwe woningen nodig , nog meer ruimte voor de instroom van de asielzoekers.
  Want de opvang van asielzoekers moet van de E.U. ook zonder 1.5 meter wel door blijven gaan.
  Het is maar een gedachte van mij hoor, maar niets in ons land blijkt heden onmogelijk meer.

 28. @Eelke Piers 25/04/2020 om 9:23 pm

  Ik stelde eind Maart preceis dezelfde vraag in een familie WhatsApp groep. Ik vertelde dat ik niemand in mijn (in)directe omgeving kende die het virus had of heeft of er aan is overleden. Een beroepsmatig links georienteerd familielid reageerde vervolgens dat hij er maar liefst 2 kende. Ik zie dat dat er ook niet veel waren in vergelijking met de totale bevolking, waarop hij reageerde dat hij dat wel erg veel vond.
  En zo rolt links. Feiten doen niet ter zake en alles wordt op de onderbuik gespeeld.

  Nu een maand later ken ik nog steeds niemand die het virus heeft, had of er aan overleden is.
  Voor mij zijn de de toch al onbetrouwbare aantallen overledenen, gerelateerd aan de totale bevolking, reden genoeg om buitengewoon boos te zijn dat mijn vrijheid mij is ontnomen.

 29. Het is nog altijd de financiële kop en de 30 silverlingen
  die de schuldenberg laat groeien

 30. @svalbard
  waarom heeft niemand t over de 65000 griepdoden in NL in seizoen 2014/15…?!?
  we zitten nu op “slechts” 7%…

 31. Semper paratus schreef: 25/04/2020 om 9:43 pm
  Hang 5 mei masaal de vlag onderste boven en halfstok! Dit om te laten zien dat we nu niet de bevrijding vieren maar de afschaffing van de vrijheid door een nederiglandse regering die de NWO aanhangt!

  Goed idee! Kan eigenlijk wel beginnen hiermee op Kwoningsdag. Laten hangen tot 4 mei, zwaan kleef aan, en dan 5 mei weer, hopelijk in grote(re) getale……. Duidelijker kunnen we niet zijn!

 32. @Svalbard,
  Hoeveel mensen sterven er per dag wat nooit gerookt hebben?

 33. Vanaf de zijlijn is het altijd makkelijk om te praten over wat de regering wel of niet zou moeten doen. Ik ben van mening dat we niet te licht over het coronavirus moeten denken. Dat de overheid de regels niet te snel versoepelen vind ik wijs. De impact van het virus moeten we niet onderschatten. In tegenstelling tot de Nederlanders beweert de Duitse overheid dat we nog maar aan het begin van de epidemie staan. Wanneer we te snel naar de orde van de dag teruggaan zullen de gevolgen alleen maar erger zijn die het virus met zich meebrengt en zitten we vervolgens nog lander is de shit, zowel economisch als vrijheidsbeperking. Veel mensen hebben geen discipline en zijn verwend met een luxe levensstijl. Dat het nu anders gaat dan ze gewend zijn maakt hun daarom ontevreden. Gezondheid is belangrijker dan geld of feesten met vrienden, iets wat we straks nog genoeg kunnen doen.

 34. Dat is erg maar wat wil men dan? Als men de generaties terug bij elkaar gaan zetten, dan zal de oudere generatie misschien nooit meer hun kinderen of kleinkinderen terug zien, dat is niet plezant, maar hoeveel doden willen we dan nog, ik heb liever geduld, dan een dode grootmoeder waar ik ook niks mee ben, en nogmaals dit heeft niets met geloof te maken, of Jezus zal ons wel genezen, het gaat hier om voorkomen is beter dan genezen. shalom

 35. Spaanse griep kwam in twee golven, de tweede een jaar later dodelijker dan de eerste.
  We zullen wel merken wat in het najaar en komende winter gebeurt.

  Te hopen dat voor die tijd slimme ontwikkelaars en fabrikanten een betaalbare, degelijke, makkelijk te gebruiken en af te spoelen afdoende filterende mondkap hebben ontwikkeld en geproduceerd die je gewoon op en af kan zetten met verwisselbare ffp3 filtertjes als koffiepads in een senseo. Er zullen wel meer pandemiën komen.

 36. Wanneer per ongeluk corona binnengebracht wordt door een bezoeker, dan is het snel afgelopen met de bewoners van een verzorgingshuis. Ik weet van een afdeling waar nu bijna alle bewoners bezwekenczijn aan het virus, en het gaat nog door.
  Wat is de beste keuze?

 37. Het OMT team in Nederland zoekt naar een balans wat er kan sterven per dag om het systeem weer aan de gang te krijgen. 1 Ziekenhuizen kunnen de beademing beëindigen na twee weken omdat de nazorg te lang duurt (baten en lasten) 2 buiten de ziekenhuizen om speelt geen rol.
  3 Als het dodental per dag op zal lopen tot 200 en men kan het aan dan gaat alles weer open. krijgen we weer een golf gaat alles weer deels op slot. Iedereen weer tevreden toch?. Zodra men voldoende bescherming heeft voor langere tijd gaat men dit doorvoeren. Economie is geen probleem men kan 900.000 miljard uitsmeren over 1000 jaar vooruit, dus iedereen heeft zijn vrijheid weer terug toch?. Het is maar een griepje toch?.

 38. Er zijn eerder vaccins ontwikkeld tegen corona-virussen. Deze bleken niet succesvol. Bij dieren ontstonden er overreacties van het immuunsysteem en dat betekent dat het immuunsysteem de eigen cellen gaat aanvallen. Aldus dr. Ioannidis.
  Wachten op een Bill Gates corona-vaccin (voor elke mens op aarde!) is gewoon totale waanzin.

 39. Ziekenhuizen zijn bronnen van besmetting.
  Dat dacht je al, als je de beelden uit China zag: Mensen erg dicht op elkaar gepakt in benauwde zalen zonder warm water en toilet. Maar ook in het westen besmetten mensen elkaar veel sterker in de ziekenhuizen.
  Dit zegt epidemioloog Ioannidis van Stanford; de meest geciteerde wetenschapper op zijn vakgebied aan een van de grootste universiteiten. Hij vindt het zelfs beter als positief geteste mensen zonder grote problemen, niet naar het ziekenhuis gaan.
  Hij heeft studie gedaan op basis van de cijfers en komt ook tot de conclusie dat de mortaliteit te vergelijken is met een stevige griepgolf. Niet het getal (3,4%) waar de WHO voor waarschuwde en de pandemie uitriep.
  Ook ziet hij dat de epidemie op z’n eind loopt en niet meer terug zal komen. Dit is trouwens bij alle corona-virussen het geval: ze verdwijnen tweede helft april, begin mei. Want zulke virussen bestaan al veel langer en zijn ook al lang bekeken.
  Ook hij maakt het onderscheid tussen doden door corona en doden met corona; dat onderscheid wordt niet gemaakt in de paniekcijfers.
  Een IC-arts uit Duitsland reageert op de video en is heel blij met de opmerkingen van dr. Iohannidis.
  https://www.youtube.com/watch?v=cwPqmLoZA4s

 40. @Welke Piers.
  De zwager van mijn vriendin,hij woont in Maastricht,86 jaar had allerlei kwalen en is in het ziekenhuis overleden aan ‘corona,zo vertelde het ziekenhuis.
  Jaja,wie controleert dat verders nog?
  De dochter van mijn buurvrouw,30 jaar en werkt in de bejaardenzorg, kreeg corona,heeft diarree en verkoudheid.
  Verder ken ik niemand,alleen die opgeblazen verhalen heb ik gehoord.
  Geloof er nog maar 10 % van,in Oostenrijk was er een flinke tirade van minister Kickl tegen Kurz.
  Deze man werd ervan beschuldigd dat hij de bevolking vreselijk bang gemaakt had met horror scenario’s.honderdduizenden doden zouden kunnen komen en iedereen zou een coronaire kennen.Allemaal enorme leugens.

 41. @Elke: Mijn oom tante en nichtje hebben alle 3 corona. Tot nu toe verloopt het als een gewone griep. Ik ken ook iemand die er aan is overleden, deze man was 64 en had parkinson. In eerste instantie leek het beter te gaan want was weer van de beademing af en krabbelde weer overeind maar toen ging het ineens toch mis.. maar.of dat dan aan de corona heeft gelegen?

 42. @ Günter 6:45 PM, op 25/4. Ware woorden geachte Günter. Ik zeg erbij: “Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert”. Willens en wetens voert Rutte cum suis, de agenda uit van de NWO, de illuminati en Bilderberg. Op naar een goddeloze, wrede duivelse werelddictatuur.

 43. Ik vind het opvallend dat de landen waar de lockdown het ergste is, de meeste protesten hadden tegen de overheden:
  Italië : tegen de EU, rebels, wilde geen immigranten, hield zich niet aan de begrotingsregels;
  Spanje : Catelonië wat zich onafhankelijk wilde verklaren, massale demonstratie tegen de linkse (EU gezinde) regering;
  Frankrijk : maandenlange gele hesjes protesten die het hele land lam legden omdat ze de regering zat zijn;
  Hong-Kong : aanhoudende, massale protesten tegen de communistische inmenging van China zelf.

  Het lijkt er sterk op dat de EU met het verschijnen van een virus het moment heeft aangegrepen om de economiën kapot maken, de mensen in angst te houden en een fascistische dictatuur te installeren. Noodwetten, handhaving, hoge boetes en opsluiting in een psychiatrische kliniek als je het ongrondwettelijk vindt. Hoe Nazi / Stasi wil je het hebben? Ik hoop dat mensen dit gaan inzien. Modern Nationaalsocialisme à la Hitler Duitsland.

 44. @Svalbard ,
  Ik rook al sinds mij 13de. Ben nu 50. Ik drink graag een drankje en ben een nachtdier. Slaap 5 tot 6 uur per nacht.
  De enige twee personen in mij leven die ik heb zien sterven aan longkanker hadden nog nooit gerookt.
  Ik sport al mij hele leven lang. Vanaf mij 4de levensjaar. Ik heb een goede conditie. Bezoek nooit een dokter. Slik geen medicijnen. Nou, zeg dat maar eens van veel mensen van mijn leeftijd.
  Veel wandelen. Elke dag oefeningen. Ademhalings oefeingen zijn erg belangrijk. Qiqong bijvoorbeeld. (dat doe ik). Mediteren is ook heel goed. En goed en gezond eten natuurlijk!
  Aan roken ga je niet dood. Het is de hele ongezonde levensstijl er om heen dat mensen de das om doet. Veel zitten, weinig bewegen. Ook belangrijk is je niet uit te putten als je beweegt. Je zelf uitputten is energie vragen, in plaats van toevoegen. Voeg energie toe als je oefend. Gebruik het niet op. Dat is het geheim van een lange gezondheid.
  En hoe oud je wordt, dat doet niet ter zake. Het gaat om kwaliteit. Niet om kwantiteit.

 45. In 1996 voelde mijn vader zich niet goed. Hij had pijn aan zijn been en was erg moe. Hij sliep veel in die tijd. Hij ging naar een masseur. Hij dacht aan zenuwpijn. Na een tijdje zei de messeur dat mijn vader beter eens de huisarts moest bezoeken. Die stuurde hem naar het ziekenhuis. Daar werd bloed afgenomen en daaruit bleek dat hij blaaskanker had. De kanker was ver gevorderd kreeg hij te horen. Er werd een stukje weggehaald voor onderzoek, en hij kreeg chemo. Daarna ging het snel bergafwaards met hem. Hij kreeg ondraaglijke pijnen, vermagerde. En hij veranderde van een 46 jarige man in een hoog bejaarde. Hij kreeg morfine waardoor ik hem helemaal niet meer kende. Snel ging het steeds slechter met hem. Op een gegeven moment kreeg hij bestraling. Dat veranderde hem in een compleet wrak. Zes maanden na het bezoek aan de huisarts stierf hij. Helemaal op. Veel te snel. Voor hem, en ook voor ons. Van een man die midden in het leven stond, binnen een half jaar tot helemaal niets meer. Wat had die man een pijn! dat wens je zelfs je ergste vijand niet toe.
  Ik ben er van overtuigd dat de behandelingen hem meer kwaad dan goed hebben gedaan. En dat hij juist door de chemo en de bestralingen, en ook doordat zij een stukje weg haalden waardoor de kanker werd beschadigd, het hele proces hebben versneld. In het begin, toen wij het van de arsten moesten horen, vertalden zij mijn vader en ons dat zij hem 0% kans gaven. Al die zaken bij elkaar hebben zijn sterven versneld en definitief gemaakt. Hij werd fysiek en mentaal totaal naar beneden gehaald.
  Wat ik hiermee wil zeggen is, dat ik mij afvraag, waar sterven deze zieke mensen werkelijk aan? Is het de ziekte? Of zijn het de schadelijke en uitputtende behandelingen en het wegnemen van elke hoop op leven die hen de das om doet. Ik denk dat mijn vader langer en met minder pijn had geleefd als zij die rotzooi niet in hem hadden gespoten en hem moed hadden ingesproken in plaats hem alle hoop op overleven te ontnemen.
  Mocht ik ooit kanker krijgen, of een andere ‘dodelijke’ ziekte, dan ga ik voor uitsluitend pijnbestrijding en zoek mijn heil in natuurlijke geneeswijzen. Mocht ik dan toch sterven, dan weet ik in ieder geval waar aan en waar door. En dan blijft er bij mijn kinderen ook niet de vervelende vraag. Ik ben niet meer verdrietig omdat hij er niet meer is. Het is wat het is. Ik heb daar vrede mee. Maar de manier waarop, dat doet mij nog steeds pijn.
  Ik vraag mij dus af waardoor de mensen bij wie corona is gediagnosteerd, daadwerkelijk sterven. En ik word heel verdrietig bij de gedachte hier aan.

 46. Vreselijk hoe oude, bejaarde en zieke mensen in hun mogelijk laatste levensdagen, onnodig dan nog, de vreugde, liefde en bezoek van hun familie verboden wordt…dit is het ontnemen van de levensvreugde.
  Dat kun je niet enkel onmenselijk en harteloos maar sadistisch en misdadig noemen.
  Daar horen de verantwoordelijke politici zwaar voor gestraft te worden door de rechtbank en publiekelijk aan de schandpaal genageld te worden want daar zijn geen woorden voor.
  Gelukkig hoeven mijn ouders dat niet meer mee te maken maar ik geef je op een briefje: ik zou mijn hele familie tot in het zevende knoopsgat optrommelen en, met mondmaskers en handschoenen, zou geen macht op aarde ons kunnen tegenhouden om die menskes te gaan bezoeken….en de (veiligheids)agenten zouden solidair moeten zijn en braaf aan de kant gaan als ze een geweten en mededogen hebben….zij moeten zich eens voorstellen dat zij in de schoenen staan van de families..

 47. Eelke Piers : Ben blij dat je dit verteld, want we hebben het er hier thuis gister nog over gehad : Wij kennen 1 persoon
  die positief is getest op Corona, via via…..niet eens dichtbij, en die persoon is maar 5 dagen een klein beetje ziek geweest ( 27 jaar ) en al anderhalve week weer helemaal beter. Verder kennen wij niemand…..helemaal niemand !
  Er klopt iets niet…………………………………….hoe kan dit ???

 48. Raar eigenlijk. Duitsland heeft 85 miljoen inwoners?
  Duitsland heeft een capaciteit van IC van volgens mij 26.000 tot 28.000?!

  Nederland heeft iets van 17 miljoen inwoners.
  Nederland had een capaciteit van iets van 1150.

  Als we Duitsland als norm nemen. Dan had de verhouding in Nederland, zeker 5x zoveel moeten zijn dan die 1150 in de juiste verhouding.

  Des te meer in het niet te snappen dat Merkel Duitsland nog meer in de afgrond duwt, zoals zij en haar overeenkomstige agenda al vanaf haar begin wordt uitgevoerd. Wir schafffen dass heet dan dan.

  En dat steeds meer getallen aantonen, hoe erg die virus ook is, dat het gemiddelde van het aantal doden niet noemenswaardig hoger is. En ja, als men wereldwijd heeft bezuinigd op de zorg vanwege de zgn marktwerking, dan was er overal veel minder overhead geweest en onnodige uitgaven aan zgn directeuren enz.

  En dan hadden we ook wereldwijd en zeker niet in Europa die beelden hoeven te zien.

  Wat we nodig hebben is een moderne digitale beeldenstorm. Een organisatie terug naar oude patronen van normale communicatie die niet gevolgd kan worden.

  De kans dat mensen onder en rond de 50 eraan kunnen overlijden, dat is bijna te verwaarlozen.

  Oplossing openbaar vervoer: Iedereen van rond die leeftijd gewoon bij elkaar en ouderen apart met wat meer ruimte. Je hebt dan geen 3e bezetting, maar al gauw 75% te benaderen. En zo kunnen we wel meer voorbeelden noemen.

  Spyfromthesky

 49. Ronduit afgrijselijk, de complete dictatuur waaronder ouderen in verpleeghuizen nu moeten leven! Onze ouderen hebben een heel leven achter de rug en worden nu in hun laatste levensjaren volstrekt geterroriseerd en gedwongen te vereenzamen van hun familie.
  Zorgverleners in verpleeghuizen waar situaties schrijnend en grensoverschrijdend zijn, zouden deze praktijken op papier moeten zetten en anoniem ( i.v.m verlies van baan als klokkenluider ) naar alle kranten en politieke partijen moeten sturen. Wat daar achter gesloten deuren gebeurt moet in de openbaarheid komen!
  Ik snap de huidige doodswens van vele ouderen heel goed….
  Terreur en gedwongen vereenzaming is ronduit misdadig richting ouderen. Daarbij wordt onverantwoorde zorg verleend, aangezien zorgverleners beschermende kleding wordt onthouden. Diep en diep triest, de wijze waarop ouderen nu in verpleeghuizen als vereenzaamde gevangenen moeten leven!

 50. Gelukkig had Nieuwsuur van de NPO2 om 21.30 uur ook een kritische reportage over de geheimzinnige en onwetenschappelijke manier van werken van het RIVM, het management outbreak team. Wat er aan het licht kwam is onthutsend.
  Ik moet zeggen dat dit mij meeviel van Nieuwsuur.

 51. Vraagje:
  Hoeveel mensen overlijden er gemiddeld per dag aan de gevolgen van het roken?

 52. Hang 5 mei masaal de vlag onderste boven en halfstok! Dit om te laten zien dat we nu niet de bevrijding vieren maar de afschaffing van de vrijheid door een nederiglandse regering die de NWO aanhangt!

 53. Het rare is dat ik niemand ken die corona heeft en al de mensen die ik ken hebben ook geen kennis van zieken in hun kennis/buren kring. Men heeft er alleen maar over gehoord op de TV.
  Dus wie heeft corona gehad of kent iemand die corona heeft gehad?????

 54. Frisse lucht, bewegingsvrijheid, buiten zitten: het is allemaal veel gezonder dan opgesloten zitten!
  We zijn onderworpen computermodellen i.p.v. aan gezond normaal verstand.
  Omdat overheden in hun stuitende arrogantie zijn gaan denken dat ze een virus-verbreiding helemaal kunnen controleren en sturen aan de hand van modellen.
  Wodarg zegt dat ouderen die te onrustig worden vanwege hun onvrijwillige (!) gevangenis, worden ingespoten met iets kalmerends. Waardoor ze op bed blijven liggen. Maar juist dat verhoogt het risico op een slechte longfunctie met ophoping van vocht en bloed!
  AL die middelen werken juist contra-productief.

 55. Ik vermoede al zoiets ! Er sterven wekelijks honderde mensen van kanker die ze kregen door te werken in chemie sector of door luchtvervuiling of door het eten van …
  Op deze mensen wordt voor ze sterven nog eens lekker geëxperimenteerd ! Maar over deze doden spreken ze niet in de pers en het zijn er duizende per jaar ! Achter deze lockdoun zit veeeeeel meer en dat gaan we merken binnen enkele maanden !

 56. Maurice de Hond: ’We moeten juist naar buiten, de zon in!’

  „Ik ben opgeleid om ruimtelijke patronen te herkennen. Toen ik mij begon te verdiepen in dit virus, wat heel goed kan als je via sociale media interessante internationale wetenschappers en journalisten volgt en wetenschappelijke rapporten leest, viel mij een aantal zaken op. Ten eerste dat de eerste grote coronabesmettingen vooral worden aangetroffen binnen een bepaalde bandbreedte op het noordelijk halfrond. Alle grote uitbraken bevonden zich tussen de 30 en 50 graden noorderbreedte, in een klimaat met gemiddeld 5 tot 11 graden Celsius en met een specifieke luchtvochtigheid.”

  Lees meer in de Telegraaf ( en trakteer u zelf op een premium account!)

 57. Aan het bejaardentehuis in de Amsterdamse volksbuurt, waar ik, voor de corona malaise, zo’n drie maal per week kwam wens ik niet te denken. Het personeel,dat daar werkt, kennende heb ik zo’n donkerbruin vermoeden dat nu helemaal te erg is! Zelf zou ik al voor de corona dictatuur aan de gevangenis de voorkeur geven, daar geeft de theedoek tenminste nog enige fleur.

 58. Onderstaande website geeft gedegen informatie over de hele toestand waarin wij ons bevinden.
  Mijns inziens wil men graag de sterftecijfers betreffende corona hooghouden en de angst ervoor aanwakkeren om zo snel mogelijk de volg-app er nog door te drukken al dan niet vrijwillig. En zodra er een vaccin beschikbaar is, wat op zulk een korte termijn nooit kan, iedereen verplicht aan de spuit.

  Mensen denk toch na deze hele toestand wordt misbruikt om alle opgebouwde vrijheden teniet te doen, want denkt U nou echt dat we straks weer vrij kunnen gaan en staan waar we willen?

  https://corona-nuchterheid.nl/

 59. De wet voltooid leven van onze ondemocratisch D66 hoeft op deze manier niet meer. Het is heel duidelijk dat Rutte deze wet defacto steunt en daarom onnodig een lockdown instelt en het vertikt om die op te heffen, terwijl iedere justificatie ontbreekt. Dus eigenlijk is hij een moordenaar.
  Bij mensen die veel stress ervaren, stopt het immuunsysteem en gaat in de overlevingsmodus. Het lichaam is dan ontvankelijk voor allerlei ziektes. Dat gebeurt dus nu ook bij veel ouderen. Zij zullen dit niet overleven. Precies wat mevrouw Dijkstra en Rutte willen.
  Goh, wat doet die Rutte het goed als crisismanager. Toch?

 60. Hoe ook, deze Carona-ellende komt onze regeerders buitengewoon goed uit om hun E,U,-doelen te verwezenlijken:
  Miljarden en miljarden uitgeven en daardoor een schuldenberg veroorzaken die in de gehele geschiedenis z’n weerga niet kent, welke door meer en meer op te leggen belastingen de economie en in het verlengde daarvan de samenleving verzwakt.
  Onderhand de klimaatgekte blijven voeden (gasafsluitingen, stikstof, CO2) die ook miljarden kost.
  De open grenzen open houden of nog meer openen, dat ook miljarden kost, om de cultuurvermenging te verwezenlijken en de druk op de samenleving verder te verhogen.
  (Energie)armoede veroorzaken die ervoor zal zorgen dat de mensen om te overleven alle ondermaatste baantjes tot hun dood toe (A.O.W.-afschaffing, pensioenuitholling) voor laag loon en zonder rechten zullen aanvaarden.
  Ondanks dit alles het ‘rijke’ Nederland laten meebetalen aan de tekorten van de ‘arme’ zuidelijke E.U.-lidstaten vanwege ‘solidariteit’.
  En die ‘solidariteit’ is dan de zoveelste voor links kenmerkende leugen om het gegraai van uw bankrekening te rechtvaardigen door negatieve rente, belastingverhogingen, A.O.W.- afschaffing en pensioenkortingen.
  Voeg daarbij angst zaaien, beperkingen opleggen (weliswaar in Nederland [nog] niet zo dat iedereen verplicht thuis moet zijn) en de controle verscherpen.

  Maar nu éérst:
  die schuldenberg zo hóóg mogelijk maken, slapende ‘honden’ (het kiezersvolk) niet wakker maken en ze straks afbeulen en laten doodhongeren.
  Hitler en zijn vrienden konden het nog niet verzinnen, maar die waren dan ook maar klein ‘beesten’.

 61. gebrek aan eerbied of geloof in een godheid

  goddeloos:bn. (…zer, -t), zondig, zedeloos, slecht.

  goddeloos (bn):godvergeten, heiligschennend, oneerbiedig, ongodsdienstig, onheilig, vloekwaardig

  goddeloos (bn):godvergeten, heiligschennend, oneerbiedig, ongodsdienstig, onheilig, vloekwaardiggoddeloos (bn):atheïstisch, heidens, slecht, verdorven, verworpen, zondig

  slecht (bn) :berucht, boos, boosaardig, erbarmelijk, gemeen, goddeloos, kwaad, kwaadaardig, kwalijk, laag-bij-de-gronds, minderwaardig, misdadig, onaangenaam, ondeugend, onplezierig, ontaard, onzedelijk, sjofel, verdorven, verwerpelijk, zedeloos, zondig

  slecht (bn) :berucht, boos, boosaardig, erbarmelijk, gemeen, goddeloos, kwaad, kwaadaardig, kwalijk, laag-bij-de-gronds, minderwaardig, misdadig, onaangenaam, ondeugend, onplezierig, ontaard, onzedelijk, sjofel, verdorven, verwerpelijk, zedeloos, zondigverdorven (bn) :bedorven, geperverteerd, goddeloos, inslecht, pervers, slecht, vicieus, zedeloos, zondig

  Goddeloos — zondig. Wie in strijd handelt met de zedelijke wetten. Zondig ziet meer op overtreding der wetten ten gevolge der menschelijke zwakheid; de tegenstelling is deugdzaam. Goddeloos onderstelt een zondigen tegen beter weten in, zonder zich aan God of zijn gebod te storen; er tegenover staat godvreezend, braaf. Alle menschen zijn zondaars, maar goddeloozen zijn gelukkig eene uitzondering.

 62. Het is een wereldwijd georchestreerde aanval op de vrijheid, en tevens komt men van een hoop bejaarden af. Gelukkig hebben we in Nederland weer een aantal CU judassen bereid gevonden om hun Heer weer met een kus te verraden en van harte mee te werken aan een rampscenario waarbij nu ook echte volgers van Jezus, effectief de mond is gesnoerd. Op nu dan maar naar het 4 en 5 mei toneelstuk, voor 17 miljoen mensen die de wet nu juist wel voorgeschreven worden.

 63. Als ik veel geld had dan deed ik de regering een proces aan in rechtbank met de juiste media ondetbouwt met meningen van experts.

 64. En intussen het laatste nieuws van de WHO, de voetveeg van China, dat als je van Covid-19 genezen bent je mogelijk niet immuun bent, omdat die immuniteit nog niet bewezen is. Dus als je na het echte virus niet immuun bent, wat zal een vaccin (doorgaans verzwakt virus of delen ervan) dan nog uithalen? Hiermee bewijzen ze spijkerhard dat ze met een vies spel bezig zijn!

Comments are closed.