‘Dus het was een hoax?’ Amerikaanse journalist geschokt door echte corona cijfers Californië

In de VS heeft de lockdown een ware economische slachting aangericht: in 5 weken tijd kwamen er maar liefst 22 miljoen werklozen bij. Daarmee is een crisis uitgebroken die de Grote Depressie van de jaren ’30 verre kan gaan overtreffen. Wat zullen deze cijfers voor gevolgen hebben voor ons land?

—————————————————————————————————————————————-

Nederland nog minimaal 4 weken grotendeels op slot, scholen vanaf 11 mei (basis) en 2 juni (voortgezet) weer voorzichtig open

—————————————————————————————————————————————-

Uit een nieuw onderzoek van de gezondheidsautoriteiten in Los Angeles blijkt dat tussen de 221.000 en 442.000 mensen in Californië het coronavirus al hebben gehad. Met 1072 (veronderstelde) coronadoden komt het sterftepercentage uit op slechts 0,24% tot 0,48%, waarmee Covid-19 niet dodelijker is dan een gemiddelde griep. In een ‘hot mic’ gesprek (een microfoon die tijdens een persconferentie per ongeluk (?) nog aanstaat) met Fox News journalist John Roberts reageerde een van zijn collega’s verbijsterd: ‘Dus het was een hoax?!’

Het opgenomen gesprek is duidelijk hoorbaar: ‘L.A. County Public Health kwam met een studie, en ontdekte 7000 gevallen in Californië?’, vroeg Roberts.

Een andere journalist reageert: ‘Ze geloven echt dat het er in feite ergens tussen de 221.000 en 442.000 waren…’ (Dit is 28 tot 55 keer hoger dan de geschatte 7994 in het begin van april.)

‘Echt??’

‘Ja.’

‘Dus dan is het (sterftepercentage) 0,1% tot 0,3?’

‘Is dat een onderzoek waar ze mee naar buiten zijn gekomen, of…’

‘Ja, kijk maar wat de…’

‘President Trump zal dit wel begrijpen.’

‘Dus het wijst erop dat het sterftepercentage naar…’ (onverstaanbaar)

‘Nee zeg!’

‘Dat lijkt totaal anders te zijn.’

‘Komt precies overeen met de griep.’

‘Ja, precies. Dat is wat het is.’

‘Dus het was een hoax?!’

‘Ik ben het er niet mee eens dat het een hoax was…’ (gelach)

(De in het filmpje genoemde percentages kloppen niet, en zijn in dit artikel gecorrigeerd.)

Nederland nog minstens 4 weken grotendeels op slot

Premier Rutte kondigde vanavond aan dat de lockdown van ons land nog minimaal 4 weken (tot 20 mei) gehandhaafd blijft. Wel gaan de basisscholen vanaf 11 mei weer voorzichtig open met ‘halve’ lesuren. Het voorgezet onderwijs moet zeker nog tot 2 juni wachten. De voetbalcompetitie wordt nu definitief niet afgemaakt, omdat evenementen tot 1 september verboden blijven.

In de week voor 20 mei wordt bekeken of cafés en restaurant weer (gedeeltelijk) open kunnen gaan. Naar de kapper en schoonheidsspecialist blijft verboden, maar naar de tandarts en mondhygiënist mag nog steeds wel.

Met 3916 aan corona overleden Nederlanders verloopt de epidemie tot nu toe inderdaad als een griep, al is het aantal griepdoden van circa 2 jaar geleden (9500+) gelukkig nog lang niet in zicht. Steeds meer Nederlanders vragen zich daarom af wat de zin –of de achterliggende doelstelling- van deze lockdown is, die nu al tot een golf ontslagen heeft geleid, en een schatting dat minimaal 70.000 bedrijven failliet zullen gaan.

Misschien volgt onze regering wel het voorgeschreven script van Bill Gates en zijn internationale klimaat- en vaccinsekte?

 

Xander

(1) Twitter via Infowars

Zie ook o.a.:

21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2(Klimaatparadijs van GroenLinks en D66 (met weggevaagde luchtvaart en auto industrie) binnen enkele weken gerealiseerd – Econoom Armstrong: ‘Er zullen revoluties uitbreken als regeringen deze koers volhouden en de klimaat samenzweerders blijven beschermen’)
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
03-04: (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Covid-19 is helemaal geen virus.
  Het is genetisch materiaal dat zich in longen bevind genaamd Exosomes.
  https://www.youtube.com/watch?v=GV1dMIaYrXc
  Dit verklaart waarom opeens zoveel mensen covid-19 hebben, omdat vrijwel iedereen die ziek is dit in zijn longen heeft, omdat je eigen imuunsysteem dit aanmaakt!

  Dit is de enige en echte waarheid over deze hele fake pandemie!

 2. Het is mij opgevallen dat heel veel zorg en verpleegpersoneel in tehuizen de afgelopen jaren al met
  deze klachten hadden te kampen, die toen op de werkdruk werden geschoven. Er zijn nogal wat handelsplannen
  die ze moeten afwerken en steeds worden gewijzigd.
  En ook zij worden gevaccineerd, al weet ik niet in hoeverre verplicht.

 3. @Jason1 schreef:
  22/04/2020 om 8:53 pm
  Bedankt voor deze bijdrage.
  Soms komen er berichten naar buiten die uiteraard de main stream niet bereiken. Bijdrages die kritisch zijn en zaken vergelijken. Sterftecijfers van eerder doorgemaakte griepperiodes die je vol verbazing achterlaten met het idee dat er sprake is van massahysterie. Ook zijn er bijdrages die vuil spel vermoeden om met het virus als excuus zaken door te drukken die een jaar terug nog ondenkbaar waren. We zien een bevolking die door angst verteerd veel toejuicht wat feitelijk onbespreekbaar is. Een overheid die de situatie aan het misbruiken is om feitelijk een politiestaat te vormen. De VVD stond voor vrijheid, nu zien we dat die vrijheid definitief begraven wordt.

 4. @ Jason1 8:53 PM, op 22/4. Dank voor deze reactie. We worden belazerd en belogen, waar we bijstaan. Dit is gewoon een georkestreerde actie van de links-globalistische elite, en de lakeien van de NWO.

 5. Als aanvulling op mijn vorige reactie kwam ik deze ook tegen maar dan in Nederland, het is misschien een beetje lang voor een post maar wel belangrijk.

  Via een goeie kennis van me uit Tilburg is hier een verslag van een IC medewerker (intensive care/intensieve zorg) over zijn corona ervaringen. Omdat het overeenkomt met verslagen die ik persoonlijk heb gehoord van ambulance personeel en ex-corona patiënten die in het ziekenhuis hebben gelegen, plaats ik ‘m graag.
  We worden compleet bedonderd met al die angstige coronacijfers (en dus lockdown)!
  Bedankt Maureen!

  Brief van iemand uit de zorg;
  Uit het veld…
  BRABANT
  “In ons ziekenhuis waren er in al die weken van corona (de haard van Brabant, het ergste van Europa) in totaal slechts 18 patiënten overleden en 3 keer zoveel met ontslag gegaan.”
  De naam van de schrijver is bekend, maar die gaat er nog even niet mee te koop lopen. Het verhaal zelf spreekt boekdelen, maar niemand is verplicht om het zonder bron voor waar aan te nemen. Als je het niet vertrouwt dan deel je het gewoon niet…
  “Hallo allemaal.
  Zelf ben ik een zorgmedewerker werkzaam in een groot ziekenhuis in Brabant.
  Vier weken geleden werd ik positief getest en moest ik twee weken met mijn gezin in quarantaine.
  Ik zat bij de eerst geteste lichting onder medewerkers, want een dag later werd er niemand van het personeel meer getest. (Plotseling was daar een tekort en moesten we tests voor patiënten bewaren)
  De GGD belde mij elke dag om te monitoren hoe het ging, temperatuur registratie en het ziekte verloop.
  Wat ik opmerkelijk vond, was dat ik totaal geen typische corona klachten had. Geen koorts geen hoest niets. Wel had ik spierpijn door mijn hele lichaam, druk tussen schouderbladen en borst en was ik moe. Maar ja ik had drie weken ervoor een vijfdaagse Carnaval reeks vol feestvieren achter de rug.
  In de tweede week werd ik ook gebeld door infectiepreventie van het ziekenhuis. Die waren zelf een onderzoek gestart onder positief geteste medewerkers. Door het zien van alle beelden uit Italië werd ik ongerust. Zo ook mijn naasten en omgeving. Het virus was immers bij mij vastgesteld en elke dag zat ik te “wachten” wanneer mijn typische hoest en koorts zou gaan beginnen.
  Ondertussen werden er steeds meer afdelingen in ons ziekenhuis omgebouwd tot “corona” afdelingen. En na anderhalve week werd ik gebeld of ik nog klachten had want na 24 uur mocht ik de werkvloer weer op.
  Ik had nog altijd druk op borst en rug en soms hartkloppingen. Of die door corona of angst kwamen weet ik niet. Maar goed; mijn ziektebeeld was verder onveranderd en in theorie zou ik al langer dan die 24 uur klachten vrij zijn.
  Omdat men nog altijd niet achter de slimme manier van verspreiden is, ging ik er vanuit dat ik nog een test zou krijgen voordat ik me in kwetsbaar gebied zou begeven.
  Maar nee hoor!! Dat was helemaal niet nodig, ik mocht zo weer aan de gang.
  Het riep nog meer vragen bij me op.
  Waarom dragen medewerkers in China en Italië oogbescherming die zo strak zit dat hun huid eraan kapot gaat? Voor onze bescherming in Nederland is een vuurwerkbril al voldoende of je eigen bril als je een brildrager bent.
  Door alle media had ik wel angst gecreëerd en voor mijn gevoel echt heel veel geluk gehad.
  En nu moest ik de vloer weer op, was liever thuis veilig opgesloten gebleven.
  Dus de brillenvraag heb ik aan infectiepreventie gesteld en kreeg ik als antwoord dat deze bescherming voldoet aan de normen van de RIVM. En dat alle maatregelen op de voet worden gevolgd.
  Maar wie zegt nou dat dit virus zich niet via de ogen binnendringt? denk ik dan. Er is toch nog helemaal niets over de manier van verspreiden bekend??
  Toen ik twee weken na quarantaine de ziekenhuis site voor medewerkers bekeek zag ik de informatie en cijfers om medewerkers op de hoogte te houden.
  Alle berichten in het nieuws over het aantal doden 100, 125, elke dag steeds meer…
  En wat lees ik: in ons ziekenhuis waren er in die weken van corona (de haard van brabant) in totaal 18 patiënten overleden en 3 keer zoveel met ontslag gegaan.
  Ik had verwacht dat dat toch de minimale stand aan sterfgevallen per dag zou zijn!!
  Over het aantal ontslagen werd eerder nooit iets naar buiten gebracht.
  Vanaf dat moment kreeg ik argwaan.
  Er gaat maar een heel klein deel over naar ic, de rest ligt wel op een afdeling met beschermende kleding maar deze mensen eten zelfstandig aan tafel en doen een spelletje om hun tijd door te komen. En gaan na herstel weer naar huis.
  In de media wordt gesuggereerd dat alle corona patiënten standaard op ic aan de beademing belanden. Dat is het beeld wat ik meekreeg in mijn quarantaine tijd thuis.
  We zijn nu inmiddels weer twee werkweken verder, inmiddels zijn er al cohort (corona) afdelingen gesloten bij ons en is er nog 1 open (buiten ic om) waar ik werkzaam ben.
  En ook deze afdeling ligt op dit moment niet vol!!
  Toch blijft men roepen over handen tekort, IC bedden probleem, keuzes maken over leeftijd wie wel wie niet recht op een bed etc. Het zijn uitspraken van gebakken lucht en allemaal lang niet aan de orde.

  En dan nog iets: op ic mag geen familie komen om hun geliefde bij te staan, tenzij het zo slecht gaat wordt er in ons ziekenhuis gelukkig wel uitzondering gemaakt.
  Toch is er een dag geweest dat de pers met complete camera uitrusting is toegelaten. Wat ik niet kan rijmen tegenover het leed van patiënt en hun familie.
  Het interne onderzoek van infectiepreventie onder onze positieve medewerkers is via Omroep Brabant bekend gemaakt.
  De helft heeft geen koorts gehad.
  De helft geen hoestklachten maar wel een positieve testuitslag. Weer een opmerkelijk punt.

  Zelfs nu er meer testen beschikbaar zijn, doet ons ziekenhuis hier niet aan mee en kom je gewoon werken als je je goed voelt.
  Blijkbaar valt het elkaar besmetten beleid dan toch reuze mee??
  Wat zouden we zonder onze specialisten moeten in deze crisis tijd?
  Ook de 1.5 meter lijkt binnen de muren niet meer van toepassing.
  En dan nog komt de overheid met een app aanzetten om je te kunnen waarschuwen voor besmette personen?
  Sorry maar wie houden we nou eigenlijk voor de gek??
  Een lang verhaal, ongetwijfeld met spelfouten erin maar ik ben blij dat ik mijn hart hier even kan luchten.
  Mij betreft Dank!”

 6. Hoe groter de leugen des te meer mensen erin zullen geloven. -Adolf H.
  Het zegt iets over de toestand van het volk, het hart is vet geworden zodat het niet langer meer de waarheid(gezond voedsel) kan verdragen daarom zullen er verdrukkingen komen zodat het weer af kan slanken.

  In de VS kregen de mensen een noodalarm bericht op hun smart phone zo eentje die wij ook kregen van het RIVM maar dan met de melding dat de staat gediplomeerde gezondheidswerkers zoekt in de strijd tegen de COVID-19 crisis. Ook maakte de mainstream media melding van lange wachtrijen voor de ziekenhuizen in New York City. Meldingen van medisch personeel die zich haasten naar New York vanwege het vollopen van de bedden en New York richt zich op provisorische lijkenhuizen en ziekenhuizen tijdens de COVID-19 pandemie etc etc.

  Nu zijn er mensen die het zelf zijn gaan onderzoeken wat hier waar van is, ze zijn zelf naar de grote ziekenhuizen gegaan in de stad en ze zagen helemaal niets van wat er in de media verteld werd. Het was er compleet kalm en stil, geen lange wachtrijen en ook geen paniek. Normaal gesproken is het er eigenlijk veel drukker. Ook blijkt het niet zo te zijn dat de ziekenhuizen extra medisch personeel nodig heeft, ze hebben meer dan genoeg.

  Zie hier de video:
  Hospitals Overflowing?
  https://www.youtube.com/watch?v=yxqENGG3WZY

 7. De tweede versie is u gisteren gestuurd kort na de eerste: die gaat over hetzelfde, tekst is beter.

  En dit is, evenals het herhaalde verzoek; absoluut niet bedoeld om op uw site te plaatsen ….
  Verwacht was dat dit wel duidelijk was.

 8. Oma:
  Er was al een Duits voormalig DDR lid van de SED, mevr. Köpping (nu minister van Saksen), die opperde “corona-ontkenners”(een leugenachtige benaming) naar een psychiatrische instelling te brengen. Ze krijgt gelukkig weerstand, maar het is wel opvallend dat een politica zulke wensen heeft!
  Ik ben het eens met dr. Wodarg: Er bestaan waardevolle vaccins (tegen polio of pokken b.v.), maar vaccins tegen griep zijn niet zeer noodzakelijk. En tegen dit virus ook niet. Omdat die virussen steeds een beetje muteren in hun strijd tegen onze anti-lichamen.
  Hij vertelde dat men in de Australische winter gaat zoeken naar griepvirussen die daar heersen. Op basis van die vondsten wordt dan een griepvaccin samengesteld voor de winter van het noordelijk halfrond die dan volgt. Maar het blijft een gok want er kan ook weer een veranderd virus rondwaren waar de vaccin-ontwerpers geen rekening mee hadden kunnen houden.
  Ik heb nooit een griepprik gehaald en heb ook geen griep gehad. Wel heb ik waarschijnlijk heel veel virussen mogen ontmoeten vanwege mijn beroep. Echter, het immuunsysteem is gemaakt om een variatie aan anti-lichamen te ontwikkelen. Dat is een wonder.

 9. Het zou kunnen dat het aantal mensen dat besmet is geweest veel hoger is dan aanvankelijk gedacht werd.Bijvoorbeeld doordat maar weinig getest is.Het sterftecijfer moet dan achterhaald worden door het aantal overledenen te vergelijken met het normale aantal in een tijdvak.

  Ik heb al eerder opgemerkt,dat ik persoonlijk niet erg rouwig zal zijn als de bestaande economieën ten onder gaan.Het is niet eerlijk verdeeld in de wereld en in principe is er een ongekend logistiek potentieel als de wil er is om optimaal gebruik te maken van de middelen die we tegenwoordig hebben.

  Ik weet niet of Bill een stiekeme marxist is.Ik betwijfel dat,al hadden veel voormalige communisten er de vorige eeuw weinig moeite mee over te schakelen op de ondernemers ideologie.

  Het heersend communisme van de vorige eeuw liet zich ook weinig gelegen liggen aan consideratie met het milieu.

  En de laatste communistische studentjes van 50 jaar geleden was een internationale herverdeling van de rijkdom in de wereld in dit rijke een gruwel.Utopisch zou je het zeker kunnen noemen.

  Intussen bleef de grote crisis maar uit en zal zo’n virus nu de deus ex machina zijn?1

  Of zou die gedachte zo opgekomen kunnen zijn in een arts uit het arme Ethiopië ?

  Ik denk niet dat die zomaar zoiets zou kunnen bekokstoven,maar het is een feit,dat er nog wel eens wat medisch geschoolden willen verkeren in Palestijnse en islamistische organisaties of als socialisten politieke leiders en iconen werden.q

 10. @ amo
  Er komt geen vaccin. Corona is een griepvirus en die muteren zo snel dat een vaccin van nu over een half jaar niet meer werkt. Je zult dus evenals de griepspuit deze elk jaar opnieuw moeten halen of het gewoon uitzieken wat veel gezonder is.

 11. Herhaald verzoek: de betere versie van het bericht over Alma en Helen Deutscher die u ontving te plaatsen.

  Bij voorbaat dank!

  Zie reactie op uw eerdere post. Mod.

 12. Hier een lijst van 120 wetenschappers uit de relevante vakgebieden die grote vragen hebben bij de maatregelen van de overheid. En we hebben hier niet te maken met iets dat zo complex is als het klimaat. We hebben het hier over een vakgebied dat redelijk te overzien is en dat zich noodzakelijkerwijs met feiten moeten bezighouden (met gezwam bereik je er niks).
  https://www.rubikon.news/artikel/120-expertenstimmen-zu-corona
  (ik weet verder niet waar deze site voor staat; dat boeit me even niet)

 13. Nieuwe, recente sterftecijfers corona in heel europa: 0,2%!
  Dat is 17 keer lager dan schatting van de WHO…
  Stilaan komen de bewijzen dat corona echt wel een hoax was maar intussen is de economie beschadigd door een nutteloze lockdown met nép wurgmaatregelen en gaat alleen de bevolking voor de gevolgen opdraaien, financieel en met verlies van burgerrechten..

  En let op: de volgende dagen zal de heksenjacht geopend worden op anti-vaxxers en niet-gevaccineerden om verplichte vaccinatie te kunnen invoeren.
  En weer zal angst als wapen gebruikt worden om verdeeldheid te zaaien en de publieke opinie te beïnvloeden: de bangeriken zullen, geleid door angst, druk uitoefenen op wie zich verzet tegen verplichte vaccinatie – verdeel en heers.
  Laten we op onze hoede zijn en ons recht op zelfbeschikking en de vrije keuze (om ons niet verplicht te laten vaccineren!) opeisen en vrijwaren.
  Als soeverein mens heeft geen overheid het recht om onze zelfbeschikking/grondwettelijk en mensenrecht te schenden door verplichte vaccinatie tegen onze wil op te leggen.
  Vanavond start de belgische heksenjacht met eenzijdig gedram van media-terreur in het programma Telefacts op zender VTM.

  En let vooral op hoe ze hun eigen stelling, dat vaccins veilig zijn en bescherming bieden, zélf gaan onderuit halen door de bewering dat “beschermde gevaccineerden” zouden besmet kunnen worden – uiteraard door niet-gevaccineerden?
  Met deze tegenstrijdigheid bekennen ze kleur en bevestigen ze openlijk dat vaccins geen bescherming bieden want anders zouden gevaccineerden niet meer besmet kunnen worden.
  Conclusie: niet-gevaccineerden vormen dus helemaal geen gevaar voor de volksgezondheid, zij zorgen voor de (groeps)immuniteit als ze ziek worden want ze kunnen toch enkel niet-gevaccineerden besmetten.

  Maar het verzet tegen verplichte vaccinatie moet gebroken worden en daarvoor worden anti-vaxxers en niet-gevaccineerden, die hun recht op vrije keuze en zelfbeschikking willen behouden, gecriminaliseerd en worden angsthazen tegen hen uitgespeeld…

 14. Hen3kus is het helemaal eens met het commentaar hierboven van Amo en Grote Henk.

 15. De scholen hier in Nederland met halve klassen want dat is erg veilig. Buiten de klas mogen ze ravotten en bij elkaar op de rug zitten en weet ik niet wat allemaal, want dat kan geen kwaad .
  Mijn moeder zou zeggen:”Heb je ooit zulk zout gegeten?”

 16. Ik dacht dat we deze milde lockdown waren ingepraat om een regiem van groepsimmuniteit te gaan volgen. Gek dat we van het verloop daarvan niet op de hoogte worden gesteld en activiteiten zoals de voetbalcompetitie maanden worden vooruitgeschoven. Hoe kun je dat nu doen niet wetende hoe het met die groepsimmuniteit dan gesteld zal zijn. Oftewel, het gaat niet om groepsimmuniteit maar om het geleidelijk afpakken van de vrijheid. Mensen worden telkens een bot voor de mond gehouden en telkens als je wilt toehappen trekt Rutte het consorten het bot weer naar zich toe. Zo kun je eindeloos met een hond spelen maar zo ga je niet met mensen om. Dit zou ‘het nieuwe normaal’ moeten zijn in plaats van dat 1.5 meter geleuter. Ik ben er niet gerust op…..

 17. De meeste mensen zijn als schapen die zo naar een slachthuis geleid kunnen worden. Alleen nu is de herder de media geworden i.s.m. de gevestigde orde en de mensen doen braaf wat ze opgedragen wordt. We lopen zo met zijn allen in een gigantische val waar velen nooit meer uit kunnen komen. je kan Soros of Bill Gates erbij halen maar feit is dat wij zelf het laten gebeuren. Als schapen zijn we geworden. En straks gaat de media i.s.m. met de gevestigde orde weer vrolijk verder met ons te hersenspoelen m.b.t. stikstof of andere onzin waar ze hoge kijkcijfers mee halen.

 18. Nou begrijp ik meteen waarom er niet halsoverkop preferentie (handschoenen/mondkapjes werden verdeeld. De MSM is hier heel, heel, héél erg schuldig aan.

 19. ik denk dat veel bedrijven op de rand staan van de afgrond, neen , we staan er niet goed voor. shalom

 20. Radicaal denken is tunnel kijken.
  Wanneer wij een probleem niet kunnen doorgronden door gebrek aan kennis of tegenstrijdige berichten die ons bereiken,
  Dan geef ook geen commentaar of geen conclusies in het hoofd. Wacht de waarheid komt wel duidelijker met de tijd.
  Bekijk de straat vanuit het dakvenster en niet vanuit uw voordeur.
  Geef meer tijd aan levensvreugde dan aan ondoorzichtige info.

 21. Nu de epidemie duidelijk aan het afsterven is, is de angst voor overbelaste ziekenhuizen niet meer relevant. Er staan honderden IC-bedden leeg, zeker in Duitsland.
  Maar in Duitsland verplaatst zich nu het argument naar “We moeten wachten op een goed vaccin” voordat we alles vrij laten. Dat is gewoon griezelig, want dat kan een jaar duren.
  En intussen worden de mensen dus blijvend in de greep van een irreële angst gehouden.
  Een vaccin is zelfs zinloos geworden als de epidemie voorbij is. Dus waarom moet daar op gewacht worden. We gaan ook niet op slot om te wachten op een griep-vaccin.
  Het wordt waanzin allemaal. De overheid heeft macht geroken.

 22. Geen complot theorieen,daar houd ik niet van.Lockdown en sociale ge isoleerdheid maakt de mensen dol.Dus gaan ze weer “gezellig“met elkaar om en besmet de een de ander etc,etc,etc…….etc

 23. Het gehele circus is een misdaad tegen de menselijkheid. Ze komen er niet mee weg, heb geduld. Ps.73

 24. In NL bewees n stduie door RIVM ongeveer hetzelfde. 3% van de bevolking heeft het gehad = ongeveer 500.000 mensen. Nu 3900 doden. Sterftepercentage 0.78%. Daar komt nog bij dat er velen als coronadode geteld worden die in feite stierven aan onderliggend lijden.

 25. Dr, Bhakdi zegt het duidelijk: Je hebt allerlei virussen, van 100% dodelijk tot 0% dodelijk. Om dus te weten of een virus gevaarlijk is, moet je het aantal doden tellen.
  Het aantal doden is intussen niet dramatisch hoger dan b.v. bij een griepvirus. Daarbij wordt er niet eens onderscheid gemaakt tussen mensen die sterven door alleen corona, of mensen die sterven met corona terwijl hun weerstand al behoorlijk aangetast was door een andere ziekte.
  Mooi dat er eindelijk een kritische psycholoog op de radio te horen was. De verslaggeefster raakte er helemaal van in de war, want het week af van het comfortabele paadje dat de media zo graag bewandelen. Hebben zulke verslaggevers zich eigenlijk wel verdiept in de materie? Ze hebben alle tijd gehad intussen.

 26. Van mijn part zetten we de verantwoordelijk voor het tribunaal. Op naar de gevangenis.
  Zouden we ook met de incompetente regering in Nederland moeten doen.
  Zij zijn verantwoordelijk voor het imploderen van de economieën, de trauma’s onder mensen, en het haatzaaien (er zijn meer scheidingen en ruzies). En natuurlijk heeft Kaag weer geld gestort op de rekening van de WHO. Ons geld welteverstaan.

 27. @ Rienus 11:45 PM, op 21/4. Ik sluit mij aan bij uw mening in deze. We gaan geheid “de bietenbrug”, op.

 28. @Rienus schreef:
  21/04/2020 om 11:45 pm

  “Wat geen hoax is, is de teloorgang van het economisch/financieel systeem zoals we het kennen.”

  Twee dingen ontbreken nog om het financiële en economische systeem helemaal te verwoesten, dat zijn een grote oorlog in het Midden-Oosten en een financiële ineenstorting.

 29. https://youtu.be/uER1Tj32L04

  Predictive programming of letterlijk vertaald ‘voorspellend programmeren’ is een techniek waarbij met behulp van televisie, film en natuurlijk internet het onwetende publiek wordt klaargestoomd voor wat komen gaat.

  Als vervolgens waarvoor het publiek zorgvuldig is ‘voorgeprogrammeerd’ daadwerkelijk aan de hand is komt er geen noemenswaardige opstand en blijken er achteraf nauwelijks kritische vragen. Dit omdat ruim van tevoren het publiek al op de hoogte is gebracht van hetgeen er stond te gebeuren.

  Deze makke reactie zou het gevolg zijn van predictive programming.

  Tijdens de voorprogrammering wordt namelijk ‘altijd een oplossing’ aangedragen. Onbewust wordt dan op het moment suprême in onze werkelijkheid gedacht of ervaren dat alles wel in orde komt. Zo is het ons immers al verteld en ingebed in ons onderbewuste door films, televisie en internet.

  De zorgvuldig voorgeprogrammeerde gebeurtenis zonder ‘echt’ passende reactie van het publiek wordt door ‘hen op de achtergrond’ natuurlijk wel gretig gebruikt. Met name om wetten en regels aan te passen die steeds meer vrijheden van mensen wegnemen.

  ‘Never let a good crisis go to waste’
  Winston Churchill (1874 – 1965)

 30. Lees het artikel van Ron Paul dd 21/4/2020 op : uncutnews de . “ Was ist, wenn die ganze Stillegung eine grosze Fehler was. “ wanneer het middel erger is dan de kwaal “ .

 31. Voor wie tijd en interesse heeft (tijd is nu geen probleem lijkt mij), is het verhelderend om Silent weapons for quiet wars eens te lezen.
  http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf.
  En Iron mountain;
  http://www.stopthecrime.net/3TR-IRONMOUNTAIN_1_.pdf
  Ook als luisterboek voor luie lezers.
  https://www.youtube.com/watch?v=lTT6SVraCP8

  Deze 2 documenten geven een heldere en vooral schokkende inkijk in de plannen die de eite met ons heeft.
  Ik zeg al jaren: De derde wereldoorlog is er niet een met bommen en granaten, maar een oorlog met straling en virussen en vrgif in vele vormen. Geen oorlog tegen vreemde legers, maar een oorlog tegen ons, de mensen.
  De elite heeft ons al jaren geleden de oorlog verklaard en ons tot vijand gemaakt. En dat maken deze documenten ons heel duidelijk.
  Leesvoer dus voor ieder die de huidige gebeurtenissen wil begrijpen!
  Aanrader!
  Open your eyes!
  En verspreid dit aan een ieder die wil weten.

 32. Xander, een leuke uitzoek klus:
  In het AD van 14-4 staat een grafiek over het aantal doden per week. Tijdens de griep epidemie van 2017-18 was er een maximum aantal doden van 4092 doden per week. zie link: https://www.ad.nl/binnenland/waarom-de-griepgolf-van-2018-vooralsnog-dodelijker-was-en-we-ons-nu-toch-meer-zorgen-moeten-maken~adf64efb/ . De laatste stand van zaken in die grafiek is 18 maart 2020.

  Hetzelfde grafiekje staat op de site van de RIVM, link https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland. Maar deze is uitgebreid tot 8 april 2020. En wat is te zien? Dat het aantal doden is de laatste 3 weken opgelopen tot wel 5000. In de Y-as is de term “aantal overlijdens per week” vervangen door “aantal” en in de verklaring staat dat de zwartel lijn voorstelt: de sterfte tot 8 april 2020. Omdat het AD aanhaalt dat het in de grafiek over aantallen PER WEEK gaat, suggereert het RIVM hier dat er ca. 3500, 4500 en 5000 mensen (13000 mensen) zijn overleden tussen 18 maart en 8 april 2020.

  In de genoemde 3 weken zijn er 2190 Corona doden geteld, dus plotseling zijn er bijna 11000 mensen via een nog ergere epidemie omgekomen…???

 33. Verzoek: wilt u de tweede versie van Alma plaatsen? Die is beter.
  B.v.d.

  datum, tijd, topic ? Mod.

 34. Trump heeft vandaag een goede zet op het schaakbord geplaatst. Steun aan de middenklasse en kleinere bedrijven gegeven. En de Amerikaanse multinationals een waarschuwing gegeven dat het ook zo kan zijn dat zij geen steun ontvangen of zelfs geld kan eisen van hun.

 35. Wat geen hoax is, is de teloorgang van het economisch/financieel systeem zoals we het kennen.
  De chaos heeft nu ook serieus de beurzen in de greep, en dat is geen goed nieuws. Niet omdat ik er persoonlijk iets in de directe zin mee heb hoor. Maar de rotzooi is zo verweven met de leugens van megalomane kleuters over de hele wereld dat het iedereen pijn zal gaan doen.
  Maar gaat u rustig slapen en doet u uw snaveltjes toe. Morgen is er weer een spannende dag.

 36. En toen was er dit van Alma en Helen Deutscher:
  ze zingen het lied van Hoop uit de opera Cinderella en de oproep tot een ‘Choir of Hope’, 7 april.

  Eind maart waren haar ouders aangeschreven (dezerzijds) met de suggestie of Alma wellicht een
  melodie zou willen schrijven voor wie lijdt onder de G-virus-situatie.

  U kunt dit vinden op de site AlmaDeutscher.com

 37. Hoor dit afschuwelijke verhaal over een vrouw die stierf in een verpleegtehuis en als corona-dode werd opgegeven
  maar dat niet was:

  de Jensenshow 146 op 22.45 minuten en op 24.41 minuten dat ze als corona dode MOET worden geregistreerd!

 38. Misschien volgt onze regering wel het voorgeschreven script van Bill Gates en zijn internationale klimaat- en vaccinsekte?

  Nu president Trump de Amerikaanse bijdrage aan het WHO heeft stopgezet is Bill Gates de grootse financier/donateur van het WHO, en staat hier dus feitelijk aanhet hoofd. Elk land volgt de adviezen van het door en door corrupte WHO op dus ja dit is precies wat er aan de hand is.

Comments are closed.