Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren

‘Implanons’, die gedurende lange tijd een contraceptieve werking hebben, zijn in feite de voorlopers van de anticonceptie chip. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

De link met corona lockdowns: Verminderen bevolking door vernietigen economie altijd al hoofddoelstelling klimaatbeweging geweest

—————————————————————————————————————————————

Als een rechtgeaarde communist die zichzelf uitsluit van de maatregelen die hij anderen oplegt, wil Bill Gates, die zelf drie kinderen heeft, de menselijke bevolking zoveel mogelijk reduceren, zoals hij in diverse interviews heeft gezegd. Naast vaccins met geheime sterilisatie formules financierde hij het afgelopen decennium de ontwikkeling van een anticonceptie microchip, die in vrouwen zal worden geïmplanteerd. Deze chip geeft 16 jaar lang een kleine dosis levonorgestrel vrij, dat voorkomt dat vrouwen zwanger worden. De chip kan op afstand worden gecontroleerd en dus ook gehackt. In beide gevallen bestaat er een kans op misbruik, waardoor vrouwen via deze chip permanent onvruchtbaar zouden kunnen worden gemaakt.

Om te zeggen dat hij de mensheid openlijk haat gaat misschien te ver, maar de oud topman van Microsoft heeft overduidelijk niet veel op mensen. Hij ziet het als een schrikbeeld dat de mensheid onbeperkt doorgroeit naar 9 miljard mensen, en wil die groei koste wat het kost afremmen, en uiteindelijk zelfs omkeren.

Anticonceptiechip klaar voor gebruik

De anticonceptie chip was al in 2014 ontwikkeld door het prestigieuze MIT (Massachusetts Institute of Technology), en zou rond 2018 op de markt komen. De technologie, voor een groot deel gefinancierd door Bill Gates, is dus beschikbaar en direct toepasbaar. Vrouwen kunnen al langer van ‘implanons’ worden voorzien, implantaten met een langdurige contraceptieve werking, die in feite de voorlopers van deze microchips zijn.

Gates zit ook diep in de klim(h)aatbeweging die een ‘zero CO2’ samenleving eist, wat erop neer komt dat de beschaving en welvaart voor een groot deel moeten worden afgebroken.

Verminderen bevolking altijd al hoofddoelstelling geweest

Bevolkingsreductie is altijd al één van de kerndoelen van de milieu/klimaatbeweging geweest. De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vertelt hoe hij in 1996 in het Witte Huis deelnam aan een diner, waarbij de belangrijkste kopstukken van de milieu-klimaatgroepen aanwezig waren. Zijn vriend Richard (‘Dick’) Fox, vastgoedmagnaat en voorzitter van de Temple University, bleef deze personen ondervragen, totdat ze toegaven dat hun doel inderdaad het verminderen van de wereldbevolking is, en één van hun methodes daarvoor het frustreren en proberen te verhinderen van zoveel mogelijk bouwprojecten is.

Het idee daarachter is dat als er geen nieuwe huizen, wegen en bedrijfsgebouwen meer mogen worden gebouwd omdat grote stukken land tot ‘natuurgebied’ zijn verklaard, daarnaast de landbouw/veeteelt is afgebroken, en er allerlei strenge wetgeving is doorgedrukt waarmee natuurlijke stoffen zoals CO2 en stikstof tot vijand zijn verklaard, de economie wordt vernietigd en de bevolking daardoor vanzelf zal afnemen.

‘Dat leek mij erg naïef,’ aldus Armstrong. ‘Uiteindelijk wist Dick hen compleet de mond te snoeren door dit te vragen: ‘Dus wiens kleinkind willen jullie niet geboren laten worden – die van jullie, of die van mij?’

Klimaatverandering agenda ging niet snel genoeg

De milieu-klimaatbeweging verlegde daarna stapsgewijs de focus van Global Warming –dat immers totaal ontkracht is- naar ‘klimaatverandering’. Dat het klimaat altijd aan grote veranderingen en schommelingen onderhevig is geweest, lang voordat mensen in auto’s reden en fabrieken bouwden, wordt daarbij opzettelijk genegeerd, omdat dit feit niet in hun ideologie past.

Omdat de valsheid van hun agenda steeds duidelijker werd blootgesteld, sleepte de klimaatbeweging uit pure wanhoop een 16 jarig meisje voor de camera’s, de door Jennifer Morgan (Greenpeace) aangestuurde Greta Thunberg. ‘Maar het ging ze nog steeds niet snel genoeg.’ Er kwam teveel verzet, omdat mensen en ook regeringsleiders zoals Donald Trump doorzagen dat het CO2-klimaatverandering verhaal één grote ‘scam’, oftewel bedrog, is.

Wereldeconomie ligt plat, ‘kan op Wereldoorlog uitlopen’

Om toch een wereldwijde noodtoestand te creëren ‘zeggen ze nu dat we allemaal zullen sterven als we niet in onze huizen opgesloten zitten, en we ons straks niet laten vaccineren. Ondertussen zijn ze erin geslaagd de wereldeconomie plat te leggen, wat altijd al hun doel was.’

‘Het probleem is dat ze hiermee een Grote Depressie hebben veroorzaakt, die waarschijnlijk op een Nieuwe Wereldoorlog zal uitlopen. De VS en China geven nu elkaar de schuld voor het creëren van een virus dat normaal NOOIT een reactie zoals deze gerechtvaardigd zou hebben. Hoe zijn we tot deze lockdown, die nu de wereldeconomie aan het verwoesten is, gekomen?’

Via een virus alsnog ‘zero CO2’?

‘Daarbij komen Bill Gates en alle gezondheidsorganisaties (zoals de WHO) die hij controleert in beeld. Geen wonder dat hij bij zowel Microsoft als (Warren) Buffet opstapte. Hij wist namelijk dat deze lockdown ‘zero CO2’ zou bereiken, wat de gemeenschappelijke link is tussen het virus en de klimaatbeweging.’

‘Al deze nonsens drijft op de theorie dat we verdoemd zijn, tenzij we de bevolking beperken. Dit is lineair denken. De bevolking is altijd door cyclussen gegaan, en is nooit lineair geweest. In de 14e eeuw kwam ongeveer 50% van de bevolking om door de Zwarte Dood. Hetzelfde gebeurde in de 6e eeuw met de justiniaanse plaag. De natuur heeft zijn eigen cyclus om problemen af te handelen. Daar hebben we Bill Gates niet voor nodig.’

Natuurlijke bevolking geïndustrialiseerde wereld loopt terug

In veel landen loopt de natuurlijke bevolking terug, zoals in Japan, Europa, Rusland en Amerika (en China gaat ook hard die kant op). Daar zijn verschillende oorzaken voor, zoals een hoge belasting- en prestatiedruk, gekoppeld aan doorgeslagen materialisme (kinderen zijn een ‘last’ die verhinderen dat je ‘vrij’ bent en van dit leven kan ‘genieten’, etc.) en het door gericht overheidsbeleid vrijwel onmogelijk maken dat een gezin aan één kostverdiener voldoende heeft om rond te komen (overigens is ook dit een communistisch principe).

De VN modellen voorspellen al jaren een forse afname van de bevolking in de geïndustrialiseerde wereld, wat de reden is dat massa immigratie zo wordt gepromoot. Dat zou nodig zijn om de pensioenen en sociale zekerheid in stand te houden. Vooral in Zweden is te zien dat het omgekeerde het geval is; massa immigratie van mensen uit een totale andere cultuur, en met een totaal verschillende mentaliteit, blijkt juist een grootschalige import in diezelfde sociale zekerheid te zijn, die men overeind dacht te houden. Het gevolg: de voorzieningen in Europa, en ook pensioenen, worden nu in nog veel sneller tempo onbetaalbaar.

 

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) WikiMedia Commons, auteur
Vera de Kok
, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
03-04: (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. Big Pharma gesponsored door Bill Gates :

  Ik ontdekte dat Merck Sharp & Dohme (Haarlem) een financiële injectie kreeg van de Bill & Melinda Gates foundation van 8,0 Miljoen € in oktober 2019 voor de promotie van deze NXT implant (voorbehoedsmiddel). Ik zal maar zwijgen over de “additieven” die er aan worden toegevoegd.
  Doelstelling : to double Implanon NXT volumes to 10 million units per year that will be made available to FP2020 countries and continue the previously established access price through 2025

 2. En onze Bill Gates, onze IT’er / verkoper die nu onze wereld arts is zonder opleiding, heeft zelf 3 kinderen en natuurlijk alle recht van spreken dat anderen geen kinderen mogen. Deze sekte legt regels op aan anderen, maar zelf hoeven zij zich hier niet aan te houden.

 3. Nog even en deze chip wordt VERPLICHT!!!! lol…. Mag je smeken of je alsjeblieft zwanger “mag” worden, “nee’, vandaag niet, zeggen ze dan….

 4. Om de wereld te veranderen is er inderdaad geen andere oplossing dan de economie – en daarmee gepaard dus ook de wetenschap – even een halt toe te roepen. Maar in welke richting gaat men daarna? Dat is de grote vraag. Wie gaat dat bepalen? Een groepje mensvijandige mensen of menslievende mensen?

 5. @ Günter 2:21 PM. Hartelijke dank Günter. Ik heb de bijbelteksten opgezocht, en ben het met je eens. En wat “men zegt, of wat men denkt”, raakt mij niet echt meer. Ik weet wie ik ben in Christus, ik hoef geen mensen te behagen, maar ik geef mijzelf over aan de HEER. En dwz. dat ik besef, dat ik niet beter ben dan enig ander mens. Maar in Christus, ben ik wedergeboren door zijn kostbare bloed, en kan ik 24/7 naderen tot de hemelse Vader, ook met mijn zonden en gebreken.

 6. Dr.M:
  Jarenlang zitten mensen al dicht op elkaar in het openbaar vervoer,op tribunes enz. En al die tijd hebben mensen allerlei virussen en bacteriën rondgestrooid. En raakten mensen immuun, want het lichaam, het immuunsysteem, is een lerend orgaan!
  En dan nu zou het plotseling een probleem zijn?? Terwijl dit virus zich vrij normaal gedraagt en niet gevaarlijker is dan influenza.
  En dan moeten waarschijnlijk de ouderen die het OV nodig hebben, zich onderwerpen aan toestemming aan de hand van een rood/groen code??
  Schandalig dit allemaal.

 7. ik geloof dat de nieuwste BOOM is zojuist op youtube is verschenen. k ben geen held in om links te copieren, maar hier
  is de titel, die bevat nagenoeg alle informatie die wij op het moment moeten weten.

  EXCLUSIVE: Dr. Rashid Buttar BLASTS Gates, Fauci, EXPOSES Fake Pandemic Numbers As Economy Collapses

  De moeite waard om het te bekijken.

 8. @ Wachter 20/04/2020 om 6:33.
  Tom, lees 1 Cor. 4:3 en 4 en vergelijk dit met het kort daarvoor geschrevene 1 Cor. 3:18 St. vert. 1637.
  Dit alles zegt meer dan genoeg, zodat ik niet behoef aan te vullen tenzij jij dat wilt op het Geloofsforum.
  Je zou toch veronderstellen dat iemand die de naam JesusIsKing aanneemt, dat alles zou moeten weten…?
  Maar zien of hij nog antwoordt of stille zwijgt. 😉

  Aan de andere kant zou het ook een ‘slip op de pen’ van hem kunnen zijn, zodat wij er niet te zwaar aan moeten tillen en daarvoor open staan.
  Ook ik heb in de loop der tijd heel wat ‘slipjes op de pennetjes’ op dit Forum van Xandernieuws geplaatst, waardoor de Moderator mij al 490 maal met innige liefde heeft vergeven.
  Of dat nog tot een 491e keer komt weet ik niet, maar dan doe jij op jouw beurt wel een goed woordje voor me.

  Hartelijke groet van mij !!!

 9. Ik zou dit interview willen aanbevelen. Het is een lange zit, maar de man kent zowel de medische wereld als de politieke wereld. Hij hekelt de invloed van Bill Gates op de WHO, want zeer waarschijnlijk stelt Gates voorwaarden als hij gaat schenken.
  Hij wijst echter ook op zinvolle daden door de WHO in het verleden, zoals de strijd tegen polio.
  Maar dit Sars2-virus heeft geen vaccin nodig, want het gedraagt zich niet levensbedreigender dan griepvirussen of andere virussen die regelmatig in de menigte rondwaren.
  De man komt met feiten. Niet met luchtledige angstzaaierij.
  Ik denk dat hij het goed ziet.
  Nu de Nederlandse pers nog.

 10. Reactie op ‘Oma’: WH-petition.

  Daarvoor was een tijde geleden al gepleit van hieruit bij VS sites als Natural News e.d.
  Fijn dat u de link vermeldde.
  Er staat wel een vertaalfout in: crimes against humanity betekent: misdaden tegen de MENSHEID.
  Die foutieve vertaling kan ook helemaal niet: menselijkheid is een kwaliteit …
  Het is niet mogelijk misdaden te begaan tegen een kwaliteit.
  En humanity betekent mensheid, niet meer.

  In India, zoals sinds enkele jaren geleden al meermalen geschreven in diverse reacties op meerdere fora, en recent ook door RFKjr,
  loopt een strafzaak vs BG.

  Deze club zit nu gevangen in het net dat ze om de hele mensheid wilde spannen.

 11. Het zijn bloedzuigers en beten onder het ongedierte die infecties, virussen en ziekten veroorzaken
  En alles wat er gebruikt wordt te IN jecteren wil nog niet zeggen dat de lidtekens zijn opgelost.

 12. Op https://nos.nl/artikel/2331078-openbaar-vervoer-nederland-richtlijnen-nodig-voor-wie-met-ov-mag-reizen.html “Openbaar Vervoer Nederland: richtlijnen nodig voor wie met ov mag reizen”:

  “Openbaar Vervoer Nederland: richtlijnen nodig voor wie met ov mag reizen
  Het kabinet moet richtlijnen opstellen voor wie wel en niet met het openbaar vervoer mag reizen. En de overheid moet 1,4 miljard euro op tafel leggen om het ov ‘coronaproof’ te maken, zegt Pedro Peters, voorzitter van branchevereniging Openbaar Vervoer Nederland (OVNL).”

  Zie ook op RTL-Nieuws: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5095821/openbaar-vervoer-capaciteit-kosten-aanpassingen-coronamaatregelen “Anderhalvemetersamenleving: ‘Aanpassingen ov kosten 1,2 miljard'”.

  Daar moeten wij echt goed op letten, gaat de overheid binnenkort bepalen wie wel of niet met het OV mag reizen? Zo worden onze vrijheden steeds verder ingeperkt.

 13. Stel je voor: er leven maar 500 miljoen mensen op de aarde. Geen personeel meer om snelwegen en vliegvelden te onderhouden. Laat staan vliegtuigen en auto’s te bouwen. De hele welvaart is onmogelijk wanneer deze hoeveelheid mensen verspreid over de wereld woont. GPS vervalt, satelliten verslijten en komen omlaag.
  Het geldt ook voor nu….een te lange lockdown betekent achterstand, vooral in de voedselvoorziening….
  Doe een jaar lang niks….krijg je je auto nog aan de gang , als die een jaar stilstaat?
  Kapotte accu, vervuilde benzine,etc.
  Eens goed nadenken ….

 14. op mijn lichaam blijven ze af, er moet niets ingepland worden, geen code niets, een vaccin dat mag van mij. shalom

 15. R (hoeveel mensen worden aangestoken door 1 persoon) lis nu in Duitsland 0.7. Merkel had beloofd de maatregelen te versoepelen als R onder de 1 zou komen.
  Maar nu gaan we gewaarschuwd worden voor een tweede golf. Echter zo’n tweede golf zou minder heftig moeten zijn en niet zorgen voor overbelaste ziekenhuizen. Waarom horen we dat niet.

 16. Anticonceptie met chemische ‘producten als middel tegen zwangerschap’ ? Omdat alles kan en niets meer moet ? De hormoonhuishouding verstoren met chemische producten waarbij, zo zal blijken, vele kinderwensen na de zoveelste generaties ‘pil’ gebruiksters het tot bijna een onmogelijke opgave gaat worden om deze wensen te vervullen. ‘We’ zitten al vol met, afhankelijk welke kwaal het ook is , met op chemische basis samengestelde ‘medicijnen’ die in feite het natuurlijke genezende effect van …. inmiddels hebben overgenomen. Wanneer ‘men’ een eenvoudige rekensom hanteert hoeveel chemische producten we dagelijks al via ons voedsel binnenkrijgen in combinatie met de verslechtering van ‘het milieu’ is op de lange duur verzekerd van een verslechtering van ons eigen ‘milieu’ . Een chemische oplossing, een volledig onherkenbaar iets voor ons lichaam …. , verzwakt in feite grotendeels onze aanwezigheid.
  Ik zelf heb al zo’n 25 jaar beginnend suiker. Vijfentwintig jaar ! . Op aanraden van mijn huisarts was het raadzaam toen ‘ van die kleine witte pilletjes te gaan gebruiken’. Omdat ik het leven neem zoals het is ben ik er niet aan begonnen. Nu, dus een kwart eeuw later heb ik nóg beginnend ‘suiker’ waarbij de eilandjes van Lange(r)hans nog steeds functioneren. Wanneer ik destijds met een lichte vorm van medicatie was begonnen was insuline nog de enige oplossing.
  Anticonceptie, de moderne vorm van …., kan ook op een natuurlijk manier bijvoorbeeld met het Sensiplan.
  In bijvoorbeeld China was het voorheen verboden meer dan één kind op de wereld te zetten. Werd toen als belachelijk neergezet …. , nu zijn meerdere kinderen gewenst voor de productie van consumptie goederen die het Westen overspoelen en waar wij dankbaar gebruik van maken. Ondanks de robotisering én globalisering is er wereldwijd behoefte aan ‘goedkope arbeidskrachten’ , de mens. Of het nu door de aliexpress komt of via goedkope arbeiders uit het Oostblok is niet opportuun. De wereld populatie ‘klotst tegen de plinten op’ , moeder aarde kan het niet meer verwerken en de gevolgen van …. zijn met ‘medicijnen ook niet meer te helpen’ , waarbij de chemie de reddende factor zou moeten zijn.
  Een kind verwekken is het makkelijkste wat er bestaat, een opvoeding echter misschien wel het moeilijkste wat er bestaat , waarbij in (te) veel gevallen de moeder er op aangesproken wordt. Het moet niet gekker worden, er zijn al cursussen : “hoe voed ik mijn kinderen op” . De vrouw is in, deze, altijd het slachtoffer terwijl het Testoteron van …. de hoofdschuldige is. Misschien is een op afstand bestuurbare chip voor mannen iets, kost weinig maar met een hoog ‘rendement’ .

 17. @ Günter 8:45 PM, op 19/4. Dank je wel broeder Günter. Zo laten deze personen zich wel kennen (JesusKing), oordelen over anderen, zonder de personen ook maar voor een greintje te kennen.

 18. Beste @Günter en @Wachter, ik heb met blijde instemming uw Ingezonden gelezen over de Wederkomst van Jeshua/Jezus. Mee eens, het beste komt nog!!!

 19. Petitie in de VS roept op tot onderzoek naar de bill melinda gates foundation wegens medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid.
  Geen hele woorden in hoofdletters, max. 3 woorden zijn toegestaan, deel verwijderd. Mod.

  We roepen op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid.

  “Als we kijken naar de gebeurtenissen rond de “COVID-19 pandemie” blijven er verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voor de afkondiging van ground zero in Wuhan, China, vonden er twee belangrijke gebeurtenissen plaats. Eén daarvan is “Event 201”, de andere zijn de “Military World Games”, gehouden in Wuhan.

  Sindsdien is er een wereldwijde push voor vaccins & biometrische tracking geïnitieerd.

  Dit alles wordt aangestuurd door Bill Gates, die publiekelijk heeft verklaard dat hij geïnteresseerd is in het “verminderen van de bevolkingsgroei” met 10-15% door middel van vaccinatie. Gates, UNICEF & de WHO zijn al beschuldigd van het opzettelijk steriliseren van Keniaanse kinderen door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins.

  Het Congres & alle andere bestuursorganen zijn in gebreke totdat een grondig en openbaar onderzoek is afgerond”.

  https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity/

  Bron: https://ejbron.wordpress.com/2020/04/19/petitie-in-de-vs-roept-op-tot-onderzoek-naar-de-bill-melinda-gates-foundation-wegens-medische-wanpraktijken-en-misdaden-tegen-de-menselijkheid/#more-236703

 20. Straling? Wie loopt er rond met een geigerteller, dosismeter of filmbadge? ‘Wat niet weet wat niet deert; zo werkt dat!

 21. Volgens nepnieuws/deepstate nieuwssite nu.nl zouden de risico’s van 5G masten ‘moeilijk te bewijzen zijn’.

  Niets is minder waar:
  dr Frank Bartram
  Robert F. Kennedy jr
  MIke Adams
  Arthur Firstenberg
  dr Mark Sircus
  de gemeenten Brussel, Utrechtse Heuvelrug e.a.
  weten wel beter….

  De 5G-straling verandert hemoglobine, zorgt voor zuurstofgebrek in het bloed met alle gevolgen vandien.
  Supersadist/psychopaat G. weet dat zeer wel en geniet ervan.
  Zie o.m. de recente videodocumentaire 5G op Natural News, ca 10 minuten.

 22. @Rick schreef:
  19/04/2020 om 3:50 pm

  Mooi gesproken en helemaal waarheid !

 23. @ JesusIsKing 6:41 u.
  @ Wachter.
  Eerstgenoemde schrijft over Wachter:
  “Lekker passief gaan afwachten is nog nooit iets beter van geworden. En als je er heilig van overtuigd bent dat jou rol in het leven passief afwachten is dan hebt je de Bijbel niet begrepen. Jezus ondernam actie en zaken werden beter… nu is het aan jou”
  Wilt u even goed lezen, eerstgenoemde, wat Wachter schreef?
  Wilt u daar niet een oordeel over vellen, alsof Wachter iemand is die als het ware de hele dagen op zijn stoel zit en naar de lucht kijkt en de Bijbel niet begrijpt?
  Wat weet u over wat Wachter allemaal wel doet of niet doet, wat u in tegenstelling met hem niet doet of wel doet?
  Bent u degene die hem de maat neemt over het begrijpen van Gods Woord?
  En bent u degene die, nog wel gebruik makende van een naam die doet veronderstellen dat u o zo groots (in geloof) bent, oordeelt over een mede-gelovige?
  Lees nogmaals eens goed wat Wachter schreef:
  “De mensheid en de politiek, gaan het niet oplossen. Slechts de wederkomst van Christus is de oplossing.”

  Het zou toch aannemelijk zijn dat u, gebruikmakend van een dergelijke schuilnaam, niet Wachter zou gaan aanvallen, maar het prijzen en ondersteunen!
  Wat bezielt u?
  Is het beter dat u uw schuilnaam gaat aanpassen?

  Günter.

 24. Beste Ohje,

  blijkbaar behoort u tot de categorie mensen die nog altijd niet doorhebben/willen weten dat overCONSUMPTIE, niet overbevolking het probleem is.

 25. @ Rick 3.50 u.
  U schrijft: “Ga vannacht rond 03:30 eens vallende sterren kijken, …”
  U hoeft morgenochtend niet in de auto naar het werk?

 26. @ wachter schreef:
  19/04/2020 om 3:34 pm

  Lekker passief gaan afwachten is nog nooit iets beter van geworden. En als je er heilig van overtuigd bent dat jou rol in het leven passief afwachten is dan hebt je de Bijbel niet begrepen. Jezus ondernam actie en zaken werden beter… nu is het aan jou

 27. @ Ramshoorn 6:18 PM. Dat is de waarheid wat U zegt. Ze zijn totaal los van God en gebod, en zo komt het van kwaad tot erger.

 28. @ Günter 4:54 PM. Günter, ik had het nooit beter kunnen verwoorden. Chapeau!

 29. Als ik het verhaal goed lees, was het dus een klimaat activist die het virus gemodificeerd heeft en uit het Wuhan laboratorium heeft laten ontsnappen.

 30. Bill Gates moet toch wel heel veel goedgelovige vrienden hebben in de VS, VN en EU dat blijkt wel nu hij ongehinderd zijn snode plannen kan uitvoeren. Ik verbaas mij over Parlementen en Regeringen die hem al die speelruimte geven. Je vraagt je af wat voor soort figuren ook onze Tweede Kamer bevolken, al hebben sommigen titels als Dr. Drs.

  De Bijbel verdween uit de Tweede Kamer in december 2014 en daarmee ook het gezonde verstand van de Regering. Ze Spelen liever met hun smartphone dan recht voor hun raap spreken over onrecht. Hoe komt het toch dat ze moeiteloos alle leugens slikken van gewetenloze bewindspersonen?

  Dom, dom…De Tweede Kamer schoof niet alleen JHWH/God maar ook de Statenvertaling 1637 aan de kant…Een Rampzalig besluit bleek wel, wat was het gevolg?

  De geschiedenis herhaalt zich in 2020…Weet u nog…Wat gebeurde er precies in het Rampjaar 1672? Waarom was het Volk redeloos, de Regering radeloos en ons land Reddeloos’?

  Eigen schuld, dikke bult…Paulus leert die domme Regeringen die het onrecht laten heersen:

  2 Tessalonicenzen 2:11… En daarom zendt God hun een DWALING, die bewerkt, dat zij
  de LEUGEN geloven, 12 opdat allen worden Geoordeeld, die de waarheid [Gods Woord] Niet geloofd hebben, doch een welgevallen hebben gehad in de ongerechtigheid. [Joodje pesten middels Economische Boycot acties].

 31. Recent beaamde een medewerkster van een Duitse supermarkt dat de opgelegde g-virusdwangbevelen
  onzinnig zijn: maar ‘we voeren ze uit omdat het zo is gezegd’
  Nog altijd de griezelige ‘Befehl ist Befehl’ gehoorzaamheid die kennelijk nooit is weggeweest in dat land,
  met uitzondering van moedige personen als Beate Bahner.

  Wanneer, o wanneer gaat iedere mens ZELF nadenken en haar/zijn intuitie volgen/gehoorzamen?

 32. Wat Rick schrijft is totale onzin: een self fulfilling prophecy.

  G’s duivelse plannen kunnen alleen uitgevoerd worden als wij het toelaten …

  En verder: is het geen tijd om het sujet G. niet meer het podium te geven dat hij niet verdient:
  simpelweg negeren en het Goddelijk en humane recht hun werk laten doen.

  Hij wil niets liever dan publiciteit.
  Niet geven is dan de boodschap.

  Volgens een buitenlandse bekende deed de man eerder met computervirussen wat hij nu met deze soort virussen probeert.

 33. Beste Wachter,
  Het is niet de wederkomst maar Gods koninkrijk die de oplossing zal brengen.

 34. De wereldbevolking kan ook niet blijven doorgroeien naar bijv. 100 miljard mensen (1 miljard is 1000 km. aan millimeters, ofwel ong. van Nederland naar nrd. Italië).
  Wat hier boven door Armstrong wordt beweerd: “De natuur heeft zijn eigen cyclus om problemen af te handelen.” lijkt niet in overeenstemming met de alom bekende statistieken.
  Bovendien is dat het geloof in een toestand, n.l. de natuur, die, mede door toedoen van de mens, in onbalans geraakt is.
  Hiermee bedoel ik beslist niet de linkse leugens zoals het CO2- en het Stikstofverhaal, maar de enorme vervuiling door afvalstoffen in de natuur op land, in de lucht en in de zeeën.
  Denk aan vele zeedieren met onbekende doodsoorzaken en walvissen en dolfijnen met tientallen of honderden kilo’s plastics in hun buiken.
  Je kunt niet zeggen: welnu, we trekken ons niets meer aan van de linksgroen\liberale verzinsels, dus omhakken die bossen, volbouwen met steden en industrieterreinen alle velden, en dempen die rivieren en sloten om dan overal brede wegen aan te leggen… leve de welvaartslol!
  Er is inderdaad een ander doel:
  vernietiging van onze oorspronkelijke samenlevingen vooral in Europa door, zoals de kabinetten Rutte al jarenlang doen: alles kapot bezuinigen, de bevolking verarmen door meer en meer te belasten, de hele wereld “redden” (militaire missies, miljarden en nog eens: miljarden ‘onwikkelings’gelden, niet willen zien van buitenlandse fraudeurs zoals de Joegoslavenfraude enz. enz. enz. X 1000) en het ene schandaal laten volgen op het andere schandaal, zo ook met corruptie op corruptie enz.
  Denk daarbij aan de enorme toeloop op de soc. voorzieningen door cultuurvreemde en ook misdadige en onwillige asielzoekers (die nauwelijks tot nimmer terug gestuurd worden), werkonwilligen (ook Nederlanders), buitenlandse (ook Europese) arbeidsmigranten, de verzwegen gigantische onderwereld in Nederland die ook de beste en dus duurste ‘zorg’ door al die psychiaters, artsen, therapeuten enz. krijgt, de advocatuur enz.
  Voeg daarbij een voor het grootste deel in slaap gesuste bevolking… ja, succes verzekerd.
  Hitler streefde naar het grote Europa en zijn (wereld)rijk met bommen, gifgassen en kogels.
  Maar de huidige leiders doen het veel sluwer:
  met leugens, misleiding, begrip kweken, verarming veroorzaken, angst aanjagen, controle-mogelijkheden uitbreiden, afdreiging, vermenging culturen, schuldgevoel aanpraten, ‘gedachten-politie’ in jezelf, ‘weg met ons’-mentaliteit voeden, taal kapot maken (let eens op alle vreemde- en leenwoorden en geslachtelijke vermenging in taal ook op Xandernieuws !! bijv.)
  Maar weet:
  de huidige leiders, wegbereiders van de a.c., komen onder Gods toelating op hùn tijd op hùn plaatsen en dienen klaarblijkelijk inderdaad mede het doel om de wereldbevolking niet tot die door mij als zeer overdreven voorbeeld genoemde 100 miljard te laten toenemen.
  Diegenen die het in Nederland nog willen veranderen:
  ga maar rustig slapen zolang het nog kan, God Zelf maakt op Zijn tijd en op Zijn wijze een eind aan de huidige (!) wereld.
  “Vol verwachting blijf ik uitzien, tot die dag eens dagen zal.”

 35. In Duitsland is dr. Drosten de belangrijkste woordvoerder. Hij heeft intussen toegegeven dat de PCR-testen inderdaad weinig betrouwbaar zijn: ze kunnen afwisselend positief of negatief testen en iemand die genezen is verklaard kan toch weer positief getest worden, maar dat betekent niet dat hij weer ziek geworden is.
  Ook erkent hij dat mensen al immuniteit kunnen hebben ontwikkeld door verkoudheids-corona-virussen of griep. Omdat deze virussen verwantschap vertonen met het SARS-CoV-2-virus.
  Dr. Wodarg zegt dit al vanaf het begin, maar werd door het slijk gehaald.
  In Nederland slaapt de journalistiek lekker verder in het mandje van de overheid.
  https://www.youtube.com/watch?v=sK_1V1MeHuw

 36. Terzijde
  Welingelichte kringen meldt:
  Het Westerpark in Amsterdam en het Zuiderpark in Den Haag puilen uit. In het Limburgse Heuvelland is de politie begonnen met het uitdelen van boetes. Met name veel fietsers en automobilisten negeren de oproep om weg te blijven uit het Heuvelland……..
  Dit is de reinste overheidsterreur

 37. Volgens de Guidestones is 500 miljoen het ideale aantal mensen op deze aarde

  New World Orde

 38. Terzijde.

  Het AD meld een NL-Alert voor een heidebrand bij Son en Breugel.
  De bezoekers worden verzocht het gebied zo snel mogelijk te verlaten.
  Een stukje heide van 200 x 50 mtr brand af en de bezoekers moeten in allerijl het gebied verlaten want het is duidelijk levensgevaarlijk en de mensen moeten beschermd worden.
  Dit lijkt mij meer de dictatuur waar we heen gevoerd worden

 39. Beste mensen wat komen gaat, gaat zeker komen. Dat kan niemand voorkomen. Wat wel heel belangrijk is, is dat we uit de angst stappen. Angst voor van alles en nog wat. Angst is een aanslag op je gezondheid, niet alleen mentaal maar ook op de logica. Stop nu eens allemaal met tv kijken en kranten te lezen, deze propaganda is zeer ongezond voor een mens. De regering is er echt niet voor de belangen van de burgers, zij zijn marionetten die dansen naar de triljarden van de multinationals. Begrijp dat nu eens en zet die tv uit !
  Ga naar buiten, in de zon, in de natuur. Ga vannacht rond 03:30 eens vallende sterren kijken, de lucht is onbewolkt dus zeker de moeite waard om te kijken. Zorg voor elkaar, een beetje meer dan anders. Vergeef elkaar en laat je er geestelijk niet onder krijgen !

 40. En zal regelrecht veranderen in totale dictatuur. Weg vrije en open samenleving. Dat is de hoofdprijs die we betalen. Welke samenleving willen wij eigenlijk? Daar zouden wij eens over moeten hebben, al is het daarvoot al veel te laat

 41. De vrije en open samenleving gaat ter ziele door menselijk ingrijpen, zeker met BG aan het roer.

 42. Moderator: wiens/wier kleinkind mag niet geboren worden: DAT van jullie of DAT van mij. Het kleinkind.

  En: Bill Gates is een misantroop/mensenhater. Totaal geestesziek en, naar lekenindruk, on(be)handelbaar.
  Het gaat zeker niet te ver dat te erkennen

  Je kunt je afvragen van welke supersadist(e) hij de reincarnatie is.

  Van diverse kanten gaan stemmen op hem en consorten strafrechtelijk aan te klagen.

 43. Matteüs 16:21-28 NBG51
  Van toen aan begon Jezus Christus zijn discipelen te tonen, dat Hij naar Jeruzalem moest gaan en veel lijden van de zijde der oudsten en overpriesters en schriftgeleerden en gedood worden en ten derden dage opgewekt worden. En Petrus nam Hem terzijde en begon Hem te bestraffen, zeggende: Dat verhoede God, Here, dat zal U geenszins overkomen! Doch Hij keerde Zich om en zeide tot Petrus: Ga weg, achter Mij, satan; gij zijt Mij een aanstoot, want gij zijt niet bedacht op de dingen Gods, maar op die der mensen. Toen zeide Jezus tot zijn discipelen: Indien iemand achter Mij wil komen, die verloochene zichzelf en neme zijn kruis op en volge Mij. Want ieder, die zijn leven zal willen behouden, die zal het verliezen; maar ieder, die zijn leven verloren heeft om Mijnentwil, die zal het vinden. Want wat zou het een mens baten, als hij de gehele wereld won, maar schade leed aan zijn ziel? Of wat zal een mens geven in ruil voor zijn leven? Want de Zoon des mensen zal komen in de heerlijkheid zijns Vaders, met zijn engelen, en dan zal Hij een ieder vergelden naar zijn daden. Voorwaar, Ik zeg u: Er zijn sommigen onder degenen, die hier staan, die de dood voorzeker niet zullen smaken, voordat zij de Zoon des mensen hebben zien komen in zijn koninklijke waardigheid.

 44. De mensheid en de politiek, gaan het niet oplossen. Slechts de wederkomst van Christus is de oplossing.

Comments are closed.