Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

—————————————————————————————————————————————

Op 20 juni 2019** heeft Microsoft officieel patent aangevraagd voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Voor zover dat al niet verdacht genoeg is: het patent heeft het registratienummer 2020-060606 meegekregen. Al eerder schreven we dat multimiljardair Bill Gates op 24 maart in een geruchtmakend interview aankondigde dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat u ingeënt bent, zult u vrijwel uitgesloten worden van de samenleving.

Bill Gates is weliswaar uit het bestuur van Microsoft gestapt, maar werkt via zijn infame Bill & Melinda Gates Foundation nog steeds hard toe naar hetzelfde einddoel: het verplicht vaccineren (en ‘chippen’) van de hele mensheid. Als het aan Gates ligt is er binnen 18 maanden een coronavaccin klaar, en zal het normale leven pas weer kunnen terugkeren zodra iedereen is ingeënt.

(** publicatiedatum 26 maart 2020)

Digitaal betalingssysteem direct gekoppeld aan uw lichaam

Slechts 3 maanden voordat in China het coronavirus uitbrak, kondigde het mede door Microsoft opgerichte biometrische bedrijf ID2020 nieuwe projecten aan met ‘meerdere biometrische identificatie technologieën.’ Gates’ ‘oude’ bedrijf Microsoft heeft nu een systeem ontwikkeld met een ‘apparaat’ (micro/nanochip?) dat direct werkt met de temperatuur, hartslag en hersengolven van het menselijk lichaam, om een digitale munt zoals bitcoins te kunnen kopen en verkopen.

‘De activiteit van het menselijk lichaam die is gekoppeld aan een taak van een gebruiker kan worden aangewend in een mining proces van een cryptovaluta systeem,’ begint de samenvatting op het patentblad. ‘Een server kan een taak aan een apparaat van een gebruiker geven, die communicatief gekoppeld is aan de server.’

‘Een sensor die communicatief gekoppeld is aan, of bestaat in het apparaat van de gebruiker, kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker kunnen lichaamsactiviteit data worden gegenereerd. Het cryptovaluta systeem dat communicatief gekoppeld is aan het apparaat van de gebruiker kan verifiëren of deze lichaamsactiviteit data voldoet aan één of meer voorwaarden die door het cryptovaluta systeem zijn bepaald, en cryptovaluta kan toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteit is geverifieerd.’

Geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen?

Dit komt neer op een systeem met mogelijk een micro/nanochip, dat direct is gekoppeld aan uw lichaamsactiviteit, zoals hartslag, temperatuur en hersengolven. Dit systeem bepaalt op basis van uw lichaam of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen. Het valt niet moeilijk voor te stellen dat onder die voorwaarden een verplicht vaccin valt, dat digitale markers in zich heeft die door de chip kunnen worden gelezen.

Simpel gezegd: geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen, want de roep om het uitbannen van cash geld, omdat dit ‘besmet’ zou kunnen zijn met het coronavirus, is in de hele wereld luider dan ooit.

Lezen & schrijven van uw hersengolven is technisch reeds mogelijk

Het Microsoft systeem zal in combinatie met 5G dus mogelijk ook kunnen worden gebruikt om uw hersengolven te ‘lezen’, en te zien of u misschien wel bepaalde ‘verkeerde’, opstandige, of dissidente gedachten heeft. Als u denkt ‘dat is science fiction’: vorig jaar verschenen er beelden van schoolklassen in China met leerlingen met 5G hoofdbanden om. Deze 5G banden zijn in staat om de hersengolven van de leerlingen te ‘lezen’, en onder andere hun concentratie te meten. Door middel van verschillende kleuren licht kunnen de docenten meteen zien of een leerling wel oplet, of met zijn of haar gedachten heel ergens anders is.

Deze technologie bestaat dus reeds, en kan in principe ook andersom worden gebruikt, namelijk om hersengolven te beïnvloeden en te manipuleren.

Het systeem kan daarnaast theoretisch niet alleen u, maar ook de gezondheidsautoriteiten een signaal geven als uw lichaamstemperatuur oploopt. Dan zou u zomaar een verplichte oproep kunnen krijgen om u zo spoedig mogelijk bij een arts of in het ziekenhuis te melden, alwaar men u gaat controleren op de aanwezigheid van een virus of andere ziekte.

‘Teken van het Beest’ nu nog dichterbij?

Deze beroemde Bijbelpassage hebben we de afgelopen tijd in diverse artikelen al vaker aangehaald:

‘En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.’ (Opb.13:16)

‘En er kwam een boos en kwaadaardig gezwel aan de mensen, die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden. ‘(Opb.16:2) (Speculatie: Gaat er iets gruwelijk mis met de geïmplanteerde chip (alternatief: geïnjecteerde tattoo), of zodra de DNA-veranderende enzymen in de vaccins met behulp van 5G worden geactiveerd? Of zal dat gezwel juist opzettelijk worden veroorzaakt?)

‘En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam ontvangt. ‘(Opb.14:11)

We zeggen hiermee niet dat het Microsoft patent direct tot de vervulling van deze Bijbelse eindtijdprofetieën zal leiden, maar het valt niet te ontkennen dat het er wel steeds meer op begint te lijken. (We zijn u nog een artikel met een uitgebreide analyse van de grondtekst van deze passages schuldig. Daaruit blijkt onder andere dat oudere Bijbelversies eeuwenlang  ‘een merkteken IN hun rechterhand’ (/arm*) hadden staan, en niet ‘op’, en het getal ‘666’ direct wijst op de handeling van het ‘etsen’ = het aan- of inbrengen met een scherpe punt, zoals met een moderne naald gebeurt).

(* Met het woord dat vertaald is met ‘hand’ werd in die tijd de complete arm tot de schouders aangeduid.)

 

Xander

(1) Now The End Begins via The Open Scroll Blog
(2) Patentscope.wipo.int

Afbeelding:
* Bitcoin-money: WikiMedia Commons, auteur Flying Logos , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

* Microsoft Logo: WikiMedia Commons, auteur Microsoft Corporation, bron Meisner, Jeffrey (August 23, 2012). Microsoft Unveils a New Look (in English)The Official Microsoft BlogMicrosoft. Retrieved on January 14, 2015. ,  public domain

* Vector model met chip:  OpenClipart-Vectors , Pixabay (rechtenvrij)

* VN symbool: WikiMedia Commons, publiek domeinCreative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.

 

Zie ook o.a.:

13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. Gaat er in de VS echt niet doorkomen hoor. De steden mogen dan ultra liberaal zijn, het achterland bestaat uit hardwerkende blanken die nog wel het christelijke geloof aanhangen en dit niet zullen accepteren.
  En vergeet niet dat dat nu ook juist het deel van de bevolking is dat ook goedbewapend is.
  Als zo-iets zou worden ingevoerd dan riskeert men een burgeroorlog in de VS, waarbij de stedelingen er snel achterkomen dat hun liberale ideeen wel leuk lijken, maar geen voedsel produceren en zonder voedsel vervallen dergelijke ideeen heel snel weer tot stof.

  Het is voor veel Europeanen niet duidelijk aangezien men maar zelden in die ‘fly-over states’ komt, noch er echt blijft hangen, behalve nabij een paar parken misschien. Maar mensen daar zijn nog wel gelovig, gaan nog wel naar de kerk, hebben de grondwet en het recht op wapenbezit hoog in het vaandel, evenals het recht op zelfbeschikking. En deze groep heeft hele slechte ervaringen met de banken en zullen zich echt niet zomaar laten ringeloren.

 2. P.S. Vergeet niet je orgaandonatiebeslissing per 1 juli a.s. aan te geven, anders ga je akkoord met de ‘donatie’ van je organen.

 3. Toch apart dat je zo’n Thijs vd Brink of leden vd Christen Unie nog helemaal niets hebt horen zeggen hierover.
  En ook niet dat dit de tekenen van de eindtijd zijn. In geen enkele show zeggen zij “wij zien deze inentingen als teken vh beest”….
  Zolang de CU en de EO dit niet zo ziet zal het ook wel niet zo zijn.

 4. @Agenda21 19/04/2020 om 2:39 pm
  Wat bedoelt Bill Gates met zijn code ‘201’, eind 2019

  Sommigen passen bepaalde computercodes toe, zoals
  de ASCIII code, waarbij de naam “Bergoglio” dan 666 geeft, maar dan zou zijn hele familie de a.c. zijn

  Een eigenschap van de Hebreeuwse en
  de Griekse taal is dat elke letter daarvan ook een apart getal
  voorstelt. Elk woord in de bijbel heeft dus een getalswaarde. Zo is de
  getalswaarde 358 afgeleid van het woord Messias

  welke broer of zus hier kan ook zo terug rekenen?
  wat betekent 201 in letters??

 5. Petitie in de VS roept op tot onderzoek naar de “Bill & Melinda Gates Foundation” wegens medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid
  Geplaatst op 19 april 2020door E.J. Bron
  Screenshot_177, wow God Is Good, tekenen

 6. Beste mensen, het maakt toch helemaal niets uit of het nu wel of niet ‘het teken van het Beest’ is? Het gaat er gewoon om dat Bill Gates, Henry Hek Of Lockdown-Rutte niets in ons lichaam te zoeken hebben.

  Laat ze zichzelf maar vol spuiten met die zooi. Het idee van een tracker of chip in je lichaam alleen al is absurd genoeg, ook zonder de Bijbelteksten. Het gaat voorbij aan ieder grondrecht en ook de grondwet, al kunnen ze daar listig gebruik maken van de vele mazen.

  Laat je niet kisten, niet chippen en niet gek maken. Ga gewoon leven, want iedere dag kan de laatste zijn, of dat nu komt door de coronahype, door Chipping Bill, door de volksverlakkers of door een ontstoken teennagel. En ja, er kan ook nog steeds een van de weinige rondvliegende vliegtuigen op je hoofd vallen, om het maar niet te hebben over een lelijke struikeling.

  Lééf met en vertrouw op God. Zo simpel is het!

 7. Laat je nooit inenten met die Bill Gates troep, wat consequenties ook mogen zijn.

 8. @Spyfromthesky 19/04/2020 om 12:19 pm
  ik ben ook al met een geloof informatie testament bezig op papier!!
  ook heb ik al meer dan 100 artikelen off-line opgeslagen, funktie toets zit op je tablet en laptop

  toen ik en mijn familie het de geref. kerk niet meer zag zitten, is mijn familie chr geref geworden en ik ben uit de kerk gestapt
  eindtijd virus heb ik van mijn pa de theoreticus, maar van de praktijk wil die niets weten

  ik ben dus nu het zwarte schaap in de familie, ondanks zij elke zondag in de kerk zitten, ben ik verder dan zij, en kijk nu onbevangen naar de teksten, mijn eigen inzicht in geven door de HG, daar vertrouw ik op niet op een dominee, als er iets in de leer veranderd (da’s dan een valse leer) , de wet niet op de letter volgt , is hoef je op de HG niet te rekenen,toch?

  over dit onderwerp beginnen is vloeken in de kerk voor hun, ze willen mijn verhaal niet eens aan horen,

  daarom het testament, omdat ik mijn familie het beste gun, en als ik verdwenen ben, heb ik denk ik hun aandacht wel, hoop ik

 9. Voor degenen die geloven in de kracht van God roep ik op om te bidden en strijden dat meneer gates zijn idioten praktijken niet kan uitvoeren, Wij zijn niet bang voor de duivel de duivel moet bang zijn voor de mensen die in de levende God en Jezus Christus geloven.
  Sta op en pak de strijdbijl op in geloof.
  God Bless you all

 10. Op https://www.raptureready.com/2020/04/18/fear-of-the-mark-of-the-beast-by-lee-brainard/ “Fear of the Mark of the Beast :: By Lee Brainard” kun je lezen dat het nemen van het Merkteken van het Beest een doelbewuste keus tegen de Heere Jezus is en een weloverwogen keus voor satan/antichrist. Daarmee laster je dan de Heilige Geest, want er zal door een engel gewaarschuwd worden tegen het aannemen van het merkteken.

  “Openbaringen 14:9-11 (HSV):

  9 En een derde engel volgde hen, die met een luide stem zei: Als iemand het beest en zijn beeld aanbidt, en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt,
  10 dan zal hij ook drinken van de wijn van de toorn van God, die onvermengd is ingeschonken in de drinkbeker van Zijn toorn, en gepijnigd worden in vuur en zwavel voor het oog van de heilige engelen en van het Lam.
  11 En de rook van hun pijniging stijgt op tot in alle eeuwigheid, en zij die het beest en zijn beeld aanbidden, hebben dag en nacht geen rust, evenmin als iemand die het merkteken van zijn naam ontvangt.”

  Dus je hoeft dus niet bang te zijn dat je per ongeluk het merkteken aanneemt.

 11. Wat verbaast is het al langere tijd optredende fatalisme dat in diverse, gelukkig niet alle, reacties aanwezig is:
  ook in reacties van mensen met een spirituele/religieuze achtergrond.

  ‘Het gaat gebeuren’

  Wel: wat superduivel Gates voor ogen heeft gaat NIET gebeuren.
  Aan alle kanten brokkelt zijn imperium af.
  In India is hij al strafrechtelijk aangeklaagd en daar blijft het niet bij …

  En bezoekt u eens de site van dr Joe Dispenza.

 12. Het gaat er niet om hoe precies het in zijn werk zal gaan. Het gaat erom dat we voor de achtergeblevenen een instructie hebben neergelegd van wat zou komen, inmiddels gekomen is voor de achtergeblevenen, opdat ze ook in die tijd nog tot de overtuiging kunnen komen.

  Dat is volgens mij een plicht voor de “gelovigen”. Ontmasker de boze is de opdracht. Maar hoewel uiteindelijk God plan zal doorgaan, kunnen we misschien in de genade tijdperk het nog iets rekken door een juiste houding van vernedering, gebed, voorbede.

  Het is uiteindelijk beter om in de genadetijdperk tot bekering te komen, dan straks in de korte ‘beest’ maatschappij.

  En als de Heere die dagen niet ingekort had, zou er geen vlees behouden worden; maar ter wille van de uitverkorenen, die Hij heeft uitverkoren, heeft Hij die dagen ingekort.

  Israël zal in de wanhoop tot God en zijn Zoon Jeschua gaan. Nu al hebben de meeste Orthodoxe geleerden en uitleggers van de Tora enz. geen weerwoord bij bepaalde passages van het boek Jesaja dat wat beschreven is over Jezus gaat. Dit slaan ze het liefst dus over. Maar totdat, totdat die tijd aankomt dat men het zal zien.

  Pas dan zal het Koninkrijk van Jezus zich ten volle openbaren. Ze roep en de erkenning van Jezus is dé Koning, dat wordt werkelijkheid.

  Interessant is in deze huidige controle tijdperk van wifi, straks 5 en zelfs 6G , camera’s satellieten, hoe dan in die ‘beest’ periode het volk Israël zal kunnen ontkomen naar Petra?

  Dit is bijna niet uit te leggen, dan dat er mogelijk door God geografisch er een aardbeving komt of zo waardoor mogelijk eerdere geheimen ondergrondse routes de weg vrijmaken voor het volk.

  Spyfromthesky

 13. Heeft iemand al wel eens gehoord van Li-Fi? Via led verlichting die je simpelweg aan het spanningsnet hangt wordt data verstuurd en ontvangen maar dan met veel hogere snelheden dan via Wi-Fi.

  https://www.sciencealert.com/li-fi-tested-in-the-real-world-for-the-first-time-is-100-times-faster-than-wi-fi

  How does Li-Fi work?
  https://www.youtube.com/watch?v=AKvvEqm9Nv4

  Het was ongeveer 10 jaar geleden toen de gewone conventionele lampen massaal vervangen moesten worden door led verlichting want voor het goede doel toch? Het is energiezuinig, beter voor het milieu etc. Obama heeft toendertijd er meteen voor getekend want zoals iedereen wel weet heeft hij het beste met ons voor.

  Het verbaasd mij niet als ze hiermee ook de gedachten van mensen kunnen manipuleren maar dan op een nog geavanceerder niveau. Er wordt niet voor niets vol ingezet op led verlichting.

 14. En nou gaan wij vervolgens kijken wie als reddende engel gaat optreden,om de wereld economie “op te kopen“.?
  We gaan niet aan het rekenen,maar let op de tekenen.

 15. De grote vraag is. Waarom willen wij christenen deze chip niet? Omdat we op voorhand weten door de bijbel dat we die chip niet moeten nemen? Of omdat die chip net als een jodenster een teken is van je geloof en dat we worden uitgesloten van het krijgen van de chip?

  Veel christenen zijn bang om de chip te nemen omdat we dan niks meer kunnen kopen maar we moeten banger zijn op welke redenen deze chip onderscheid gaat maken tussen christen en niet christen en hoe wij er tussenuit worden gevist en dat we daarom die chip niet meer willen en uitgesloten worden door onze eigen keuze.

 16. EmJee op 4.01 p.m.

  Dit kan wel het beginproces zijn van wat uiteindelijke gaat komen, het merkteken van het beest

 17. @Paul Verhoeven 18/04/2020 om 4:04 pm
  Het komt griezelig dichterbij. Waarom hoor je de “profeten” en de “pastors” hier niet over?

  Om dat zij de 10 geboden niet op de letter volgen,
  (er mag geen jotta veranderd worden, de thora tekst is op de letter exact het zelfde als 3000 jaar geleden)

  de bijbel zijn veel vertalingen van, waardoor er zoveel inzichten/verwarring/dwaalleringen over het geloof zijn.
  Wij moeten onderwezen worden vanuit de thora in het Hebreeuws, dat is DE zuiverste bron.

  de kerk is onderdeel van de leugen, veel dominee’s en bisschoppen zijn onderdeel van de maatschappelijke betrokken vm, tis namelijk een eer door hen gevraagd te worden om toe te treden.
  de christelijke kerk houd ons bij de sjabbat weg, door op zondag morgen de zon te vereren, ipv met de rug naar de ondergaande zon God te eren (Zie joodse gebruiken)

  Broeders en zusters ,dank u voor de bemoedigende teksten, dat had ik net nodig na het lezen van dit artikel

 18. Wat is het juiste antwoord op de twee vragen. ! !

  1/ Verder ongebreideld de twee voeters produceren, die deze mooie wereld, aan het vernietigen zijn ! !
  OF
  2/ De twee voeters productie onder controle brengen en ze doen leven volgens de tien geboden van de godsdienst.

  Ongeacht welke oplossing, het zal slachtoffers vergen met gedwongen aanpassing van ons denkvermogen.

  De 1/ het primitief gedrag biedt een totale vernietiging in de toekomst.

  De 2/ de vooruitgang biedt mogelijks een betere oplossing voor ALLES wat op deze aarde leeft.

 19. Nieuw begin, Als het je niet bevalt, waarom verspil je je tijd om hier zoveel te lezen?
  Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Je hebt nu je toekomst gezien. Ga er wijs mee om en berijd je voor. Mits je voor deze nani techniek controle systeem bent, dat kan ook nog. Zo zullen mensen hun weg gaan, Leven of dood zegen of vloek en er is geen middenweg. Shalom in Yeshua en berijd je voor.

 20. Aids/Hiv verspreidde zich in het westen sinds eind jaren 70. In de afgelopen 40 jaar is het niet gelukt om hier een vaccin tegen te ontwikkelen. Het reguliere verkoudheidsvirus is een corona type virus. Het is de mensheid nooit gelukt sinds de ontwikkeling van vaccinatie om hier een vaccin tegen ontwikkelen. Indien je als farmaceut een anti-verkoudheidsprik ontwikkelt kan je miljarden verdienen. Nu zou het mogelijk zijn om in 18 maanden tijd een vaccin tegen Sars-cov-2 te ontwikkelen????????? De vele vraagtekens geven aan dat dit normaal gesproken onmogelijk is. Sars-cov-2 is een corona virus met HIV-achtige kenmerken. De kans dat je hier een vaccin tegen ontwikkeld is zo klein dat deze kans te verwaarlozen is. Wanneer je als overheid/wereld waarde hecht aan de wereld economie dan zet je in op medicijnen en testen. Wanneer je als overheid een nieuwe wereld orde wil doordrukken dan ‘wacht’ je op de vaccinatie. De snelste weg naar economisch herstel is medicijnen niet vaccinatie.
  Je zou bijna gaan denken dat: Sars-cov-2 en het vaccin tegelijk in een laboratorium zijn gecreëerd. Strategie: Je laat eerst een virus los in het meest concurrerende land en vervolgens kom je een aantal maanden later de mensheid ‘redden’ met een vaccin. Het Sars cov 2 verhaal deugt niet. Zeker wanneer je ziet dat niet wordt ingezet op medicijnen maar op een theoretische genezende vaccinatie die maanden/jaren/decennia op zich laat wachten .

 21. Beste@Goudsbloem. De Gemeente van Christus?

  Wie zijn dat? Behoren ook de Roomsen, PKN, Gereformeerden Vrijgemaakt [die de economische Boycot BDS tegen Israël promoten, koop niet bij Joden] en ook het tegenwoordige Vrijzinnige Leger des Heils tot de Gemeente, die nog nooit uit het Boek Openbaring gelezen, laat staan gepreekt hebben?

  Houden die kerken het huwelijk in ere? Hebreeën 13:4…Hokken, samenwonen is al decennia doodnormaal! Cremeren ipv begraven? Homoseksuele dominees, ouderlingen, diakenen? Yoga en Mindfulness ipv Bijbelstudie? Kinderdoop ipv Bijbelse doop? Tempel of toch liever Moskee in Jeruzalem? Psalmen of Heavy Metal Praise-liedjes? Hoe denkt Jeshua over…Zijn Gemeente?

  Misschien kunnen we op het Geloofsforum over het begrip GEMEENTE samen eens het Bijbelse NBG-51 licht [!!!] laten schijnen. Shalom Ramshoorn.

 22. De coronacrisis bewijst dat mensen voor een beetje veiligheid heel gemakkelijk hun vrijheden opgeeft. We gaan nu zien dat alle landen straks gaan experimenteren met apps. Maar uiteindelijk zullen ook apps niet de oplossing zijn. De uitvinding van Microsoft maakt in een klap alle apps overbodig. Ook nu zullen uiteraard onder het mom van veiligheid de mensen maar al te graag deze uitvinding accepteren.

  De tip van @Nieuwsopenbaring is zeker het overwegen waard. Ook ik heb al jarenlang geen Windows meer op mijn laptop staan, maar gebruik met veel succes Linux. Hier bewijst Microsoft ook al dat het gaat met heerschappij. Ze hebben het voor elkaar gekregen dat de hele wereld hun besturingssysteem klakkeloos accepteert. Dit hoeft helemaal niet. Sinds ik Linux gebruik, heb ik Windows nog geen dag gemist. Linuxdistributies zijn tegenwoordig zeer gemakkelijk om te installeren en te gebruiken, zelfs een computerleek kan het. Het is zelfs mogelijk om een Linux besturingssysteem naast Windows te installeren als je nog niet in een keer wilt overstappen.

 23. @ Lbery , @ Tycho en vele anderen.
  Wat leeftijd betreft verschillen we niet zoveel van elkaar ; de één heeft het over de bijbelse eindtijd, de ander heeft het over een onbekende ‘weg’ die ons naar ‘duistere, niet overeenkomstige van …. , bestemmingen’ voert waarbij óns verstand signalen afgeeft dat ‘het eindpunt van deze reis …. geen juiste bestemming is. Ik zelf kan, of durf, er met mijn kinderen en helemaal niet met mijn kleinkinderen over te praten. Mijn kinderen zijn opgegroeid in tijden ‘waar het allemaal nog wel meeviel’ , mijn kleinkinderen echter zijn opgegroeid, met voor mij schokkende veranderingen ; ze weten niet beter omdat via allerlei ‘kanalen’ hun toekomst min of meer wordt opgedrongen waarbij geen vergelijking’s materiaal aanwezig is.
  Ons gezin ging, zoals vele gezinnen, elk jaar op vakantie in alle ‘uithoeken’ van Europa. Zagen het gebruik van DDT en bestrijdingsmiddelen die s’nachts over onze hoofden heen werden uitgesproeid …. . Goede herinneringen zijn veelal gebleven en de minder ‘mooie zijn vergeten’ . Pap , zeggen ze nu, ik herken nog zo weinig van die mooie plekjes van weleer …. . Dīt gevoel heb in feite, wanneer het gaat over wat er nog over is in de samenleving, hier, daar en overal. Op mijn oude dag ga ik nog wel eens naar die plekken waar het vroeger zo mooi en gezellig was. Zéér weinig herkenning’s punten zijn er nog te vinden ; het zelfde geldt voor de tijd waarin we leven omdat het ‘systeem ….’ , soms goed gemeend maar vaak uit noodzaak van, of terwille van ‘alles mogelijk te maken’ allemaal om de conjunctuur te laten groeien. Én daar is nu een einde aangekomen. Regeringen staan met de rug tegen de muur ; de wanhoop is zelfs zó groot dat zelfs de ECB Europese burgers om raad heeft gevraagd, zie onderstaande link.
  https://norberthaering.de/reform-der-wirtschaftswissenschaft-dossier/ezb-strategieueberpruefung/.
  We verlaten allemaal ‘n keer de aarde, niemand ontkomt daar aan, (het is misschien wel het eerlijkste wat er is ….)
  ik neem ‘het leven zoals het is’ , ik zit er niet op te wachten maar ….

 24. Willkommen!! Thank you SO MUCH for reposting my article, I am Dutch also. Here is our entire Bill Gates archive. https://www.nowtheendbegins.com/category/bill-gates/

  Beste Geoffrey, reposting is een groot woord , het betreft 2 alinea’s,de rest kunt u ook terug vinden in al eerder geposte artikelen van XN
  De redactie heeft u wel in de bronvermelding opgenomen. Dank voor uw link. Mvg. Mod.

 25. EmJee Geheel met u eens. De gemeente van Christus zal dit niet meemaken maar voor die tijd worden opgenomen. Lees ook:1 tessalonicensen 4:13-18
  13 Doch, broeders, ik wil niet, dat gij onwetende zijt van degenen, die gestorven zijn, opdat gij niet bedroefd zijt, gelijk als de anderen, die geen hoop hebben.
  14 Want indien wij geloven, dat Jezus gestorven is en opgestaan, alzo zal ook God degenen, die gestorven zijn in Jezus, weder brengen met Hem.
  15 Want dat zeggen wij u door het Woord des Heeren, dat wij, die levend overblijven zullen tot de toekomst des Heeren, niet zullen voorkomen degenen, die gestorven zijn.
  16 Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem van een aartsengel, en met de bazuin Gods nederdalen van de hemel; en die in Christus gestorven zijn, zullen eerst opstaan;
  17 Daarna wij, die levend overgebleven zijn, zullen te zamen met hen opgenomen worden in de wolken in een oogwenk, de Heere tegemoet, in de lucht; en alzo zullen wij altijd met den Heere wezen.
  18 Zo dan, vertroost elkander met deze woorden.
  1 corinthiers 15:51
  51 Ziet, ik zeg u een verborgenheid: wij zullen wel niet allen ontslapen, maar wij zullen allen veranderd worden;
  52 In een punt des tijds, in een ogenblik, met de laatste bazuin; want de bazuin zal slaan, en de doden zullen onverderfelijk opgewekt worden, en wij zullen veranderd worden.
  53 Want dit verderfelijke moet onverderfelijkheid aandoen, en dit sterfelijke moet onsterfelijkheid aandoen.
  54 En wanneer dit verderfelijke zal onverderfelijkheid aangedaan hebben, en dit sterfelijke zal onsterfelijkheid aangedaan hebben, alsdan zal het woord geschieden, dat geschreven is: De dood is verslonden tot overwinning.
  Zo zijn er nog meerdere verzen die verwijzen naar de opname.

 26. @Paul verhoeven, Hier is zo’n prediker die erover schrijft en preekt. zijn website: derokendevlaswiek.com Gr. Marco

 27. Dit is een “ griezelig apocalyptisch “ maar WAAR verhaal.

  Lange tijd heb ik dit soort berichten onder “ complot theorieën “ terzijde gelegd, maar het valt niet te ontkennen dat de zogenaamde “ wetenschap” voor zichzelf tot doel gesteld heeft “ worden als god”.
  Alles wat God geschapen heeft en wat zeer goed was wordt nu in laboratoria gemodificeerd. / nageaapt. ( ook met gewassen ( zaden) zien we dit alreeds lange tijd) Nu is de mense aan de beurt. De kroon op Gods schepping.

  Dit kan en zal door de Schepper niet onbeantwoord blijven, Hij laat nooit los wat Zijn hand begon, en Hij zal zich nooit van Zijn Eer en Zijn almacht laten beroven.

  Hiermee bedoel ik dat de mensheid niet weet waar ze mee bezig zijn!
  De “ manipuleerders “ zullen dit doen uit idealisme, “ Kijk eens wat wij wetenschappers kunnen,” vaak weten ze niet eens wie God is laat staan dat ze er over nadenken dat ze ingrijpen in Zijn grote scheppingsdaden.
  En de argeloze leek die zich niet verdiept in deze materie, deze mensen zullen niet beseffen wat je ingespoten krijgt en dat je hiermee “ je levensbestemming” ( leven tot eer van God als kroon op zijn schepping) radicaal zal verliezen.

  De genetische manipulatie is in laboratoria zover gevorderd dat met kan knippen en plakken in de genetische menselijke ketens, en hierdoor de mens KAN VERANDEREN.
  Dit is schrikbarend!
  Want dan ben je feitelijk geen mens meer zoals God je geschapen heeft. Je bent een hybride ( een dummy mens, niet meer door God geschapen maar in elkaar geknutseld in laboratoria door zogenaamd “ knappe mensen” ) geworden.
  Dit proces is onomkeerbaar. In Genesis lezen we hoe God ; de Schepper zelf over hybriden denkt.
  Dat was de dit directe aanleiding tot de zondvloed.

  Lange tijd is in ethische commissies wereld wijd gedebatteerd ( ook in Nederland) of het verantwoord is/ was om in te grijpen in de menselijke genen, en om erfelijke ziekten te vermijden is men coulant geweest, maar dit blijkt nu een hellend vlak, want nu onder de “ global pandemie “ is er een goed excuus om alle normen en ethische waarden over boord te gooien en “ mag “ opeens alles. Dit proces van “ biosensing “ een paar microscopisch kleine nano dots in het vaccin stoppen is niet ondenkbaar en met de techniek van CrispR kan men dan de genen ( DNA) manipuleren in het lichaam van het “ slachtoffer”
  En wordt het slachtoffer manipuleerbaar.

  Billy Crone ( Amerika ) heeft hierover een boek geschreven met als titel “ Hybrid super solders and the coming genetic Apocaliptic ) In het programma van Gary Stearman Profetic watchers licht hij dit uitgebreid toe. ( YouTube) aanbevolen !

  De ontwikkelingen in de wereld gaan nu zeer snel.
  De mensheid lijkt wel rijp om nu alle vrijheid en alle normen en waarden op te geven ( de apps!) in het kader van Corona.
  Blijf alert.
  Vertrouw op God Hij regeert, hij is vol van liefde die hij ons wil schenken, bid / vraag om inzicht in dit soort situaties.
  Goede zondag allemaal!
  Shalom Anna

 28. Wie onder microsoft windows draait die steunt Bill Gates..

  Ikzelf werk reeds meer dan 10 jaar onder Linux.

  Goede distributies: Linux Mint en Linux Debian
  Microsoft office is totaal overbodig, standaard zit in bovenstaande distributies Libreoffice waar je alles van office gebruikt, GRATIS ! en geen grijze software, 300 % legaal.

 29. een mens lijdt het meeste lijden wat hij vreest, doch dat nimmer op komt dagen

  Er wordt regelmatig verwezen naar het Bijbelboek Openbaringen.
  Als voormalig gereformeerd vrijgemaakte mens kan ik me dit artikel wel voorstellen. In al die 50 jaar, waarvan ik er 40 redelijk actief meemaakte (de 1e 10 jaren ontgaat je zo een en ander) kan ik me niet heugen dat er ooit over het bijbelboek Openbaringen gepreekt is.

  Waardoor de eindtijd op allerhande –tijdsgebonden– manieren wordt uitgelegd. Op dit moment is de globalisering aan de orde.
  Voor wie het interesseert is de volgende verwijzing interessant:

  Youtube, Openbaringen, Huis van God.
  Het zou zomaar kunnen, dat een Bill Gates, of een George Soros, een EU (Toren van Babel 2.0) minder met de eindtijd van doen hebben dan wij wel denken.

 30. Ja, het merkteken van het beest komt eraan! Hoe of wat het nu precies is ligt nog in de (zeer) nabije toekomst maar de infrastructuur voor dit merkteken en het beest is al aardig gereed en klaar om geintegreerd te worden in dit systeem wanneer de tijd rijp is.

  Lees ook: Project L.U.C.I/.D – het 666 universeel controlesysteem van het beest

  http://www.openbaring.org/lucid.html

 31. Wellicht is het volgende een oplossing : gebruik géén I-Phones meer, gebruik de Google zoekmachine niet meer, geen Facebook, WhatsApp en & Co. Maak voorlopig géén gebruik meer van “updates” en gebruik geen ‘data – ‘beschermers’ die aan de US gelieerd zijn. Zónder Europese consumenten heeft de duivel uit Siliconen vallei geen vat meer op ons ‘gaan en staan’ .
  Duitsland is eindelijk …. zo ver, dat er een ‘Europese’ zoekmachine opgestart gaat worden. Een route planner of een zoekmachine uit het land van Puttin bestaat reeds, het is een keuze die men maken kan. Haal de zogenaamde ‘intelligente’ luidsprekers en ‘controle apparatuur’ van het net en zet bij elke reclame op radio, TV. en in tijdschriften een groot vraagteken ! . Gebruik geen gmail.com als u bevreesd bent ! ….. voor ‘bedrijfsspionage’ . (The spy came from the cold) .
  Willen we meer of minder …. inbreuk op ons leven ? De keus is aan u

 32. Eindelijk goede informatie ! Het is de Nieuwe WERELD ORDE digitaal controle van een wereld munt ! Het wereld systeem van de Antichris met zijn New Age religie dat alle religie dezelfde God aanbidden ? Hi Hi

 33. Maar lieve mensen…..dit jaar vieren we juist 75 jaar VRIJHEID. Dus wat zeuren jullie nou…….?
  Ik heb nog een “Ausweis” van mijn opa uit WW II. Hij heeft dezelfde naam en initialen als ik. Misschien kom ik daar wel mee verder in de “nieuwe maatschappij” ……….eeeeh………… ik bedoel natuurlijk the Brave New World..

 34. Eergisteren op terzake/canvas, geheel onverwacht want dit is een linkse propagandazender, werd een uitzending gewijd aan de hevige aanvallen door jongeren in diverse landen op….5G masten. Dat geeft hoop…en deze onthullingen over de plannen van gates en co zullen hun effect ook niet missen: wat aan het licht komt wordt tegengehouden, nu kunnen ze hun geheime plannetje niet meer uitvoeren want de geest is uit de fles en reken maar dat er verzet zal komen. We zullen ons niet laten chippen gelijk vee voor slavernij!

 35. Dank zei Bill Gates ben ik blij dat ik, op 6 maanden na, tachtig ben. Je zal maar jong zijn en met een chip moeten leven die bepaald of je mag eten of niet; en dat is nog maar het begin der spielerei van die ontaarde slavenhouders. Billy wil via zijn toetsenbord de hele mensheid leren dansen …. naar zijn pijpen.

 36. Gisteren gelezen: de WHO/lees BG:
  zonder vaccin geen Olympische Spelen.

  Sinds wanneer gaat de WHO/BG over de O.S.?
  Sinds nooit!

 37. De Bill Gates Brigade/BGB/WHO is op weg naar haar einde, en dat weet men.
  Dit zijn laatste stuiptrekkingen om ons schrik aan te jagen.

  Sinds het exorcisme van de moedige aartsbisschop Vigonò gebeurt van alles, en het is niet eenmalig….

 38. @ EmJee 4:01 PM. Een gedegen reactie van U. De wijsheid heb ik niet in pacht, maar ik leer wel elke dag van de vele reacties. Ik heb mijn leven geheel gegeven aan de Here Jezus, wat er ook moge gebeuren, ik houd vast aan HEM. En ik zie verlangend uit naar de opname van de Gemeente van onze Heer Jezus Christus.

 39. De bijbel zegt dat kopen en verkopen alleen met een merkteken zal kunnen geschieden. Zegt de bijbel iets over stelen? Moet je ook een merkteken hebben om te kunnen stelen? Er zijn immers diverse bij wet goed- en afgekeurde manieren om iets te krijgen.

 40. Pas als mensen inzien dat ze belazerd zijn, zullen ze openstaan voor iets anders. Helaas zijn velen hardleers en houden hun ogen stijf dicht. Neem nu die enge Rutte. We moeten de zwakkeren in deze maatschappij beschermen bla, bla. En wat blijkt? Dit kabinet heeft BEWUST geen beschermingsmateriaal verstrekt aan verzorgingshuizen. Geheel in stijl met D66 en hun voltooid leven, leidt dit onnodig tot slachtoffers. En dan roepen dat het aantal doden agv Corona het bewijs is dat de lock down nog niet opgeheven kan worden. Hoe durf je zoiets te debiteren. Rutte cs is duidelijk verantwoordelijk voor minimaal dood door schuld en die laffe politici laten toe dat hij een hele economie sloopt, met alle gevolgen van dien. Het middel lockdown is vele malen erger dan de kwaal. Tot nu toe zijn er nog altijd fors minder mensen aan griep overleden dan in 2017-2018. (3500 nu vs 11.500) Hoe lang blijven we dit pikken? Wordt wakker!!!

 41. Ik ga ook in de Bijbelbeld wonen.
  Dan kunnen we elkaar steunen

 42. Zeer geacht Xander Team deze sites beschuldigen u van het brengen van neonieuws. Een vreemde zaak m.i. daar u steeds aan uitgebreide bronvermelding doet! En alleen al de link met de Professor die de Nobelprijs kreeg voor de ontdekking van hert HIV virus zou tot nadenken moeten stemmen ! Nou de hulptroepen van de antichrist roeren zich als nooit tevoren!

  Meeste berichten over coronavirus zijn betrouwbaar, maar er is ook nepnieuws
  Veel berichten zijn afkomstig van sites als Xandernieuws, WantToKnow en Ella Ster. Dat zijn bekende complotsites, zegt nepnieuwsexpert Peter Burger van de Universiteit Leiden.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=-mHeUmA2zcg&feature=emb_logo

  En deze site:
  Xandernieuws (of Xander Nieuws) is een complottheorieënwebsite en haatblog die allerhande pseudowetenschap, kwakzalverij en andere complottheorieën publiceert en aanprijst. Veel inhoud wordt geïnspireerd door complotdenker Alex Jones[1].

  https://hoax.fandom.com/nl/wiki/Xandernieuws

  ( schandelijk wat een bagger verspreiden deze lui en dat waarschijnlijk ook nog op onze belastingcenten want indient bij de universiteit of overheid )

 43. Beste @Xander en Team. Gelukkig komt na het lezen van Openbaring 13 over het beest met zijn nummer 666 Openbaring 14 met Jeshua met zijn nummer 888.

  Hij komt straks niet alleen naar planeet aarde in Jeruzalem. Een groot leger van 144.000 Joodse bestuurders [Openbaring 7] zullen gehakt maken van het beest 666 en heel zijn aanhang!!!!

  En dan is voortaan nooit geen sprake meer van een VN of EU, Rome, Mekka, China, N-Korea die het leven van veel kritische burgers nu onleefbaar maken. De toekomst is aan alle overwinnaars met het Lam: JeshuaHaMasjiach wordt de Leeuw van Judah [Openbaring 5:5] en Koning van heel de wereld!

  Nu u het toch over het laatste Boek van de Bijbel, Openbaring heeft. Zijn Koninkrijk wordt een eeuwig Koninkrijk van VREDE. Openbaring 19-22. Land of Hope and Glory!!! Vera Lynn.
  V for Victory:

  Land of hope and Glory, mother of the free
  How shall we extol thee, who are born of thee?
  Wider still and wider shall thy bounds be set
  God, who made thee Mighty, make thee Mightier yet
  God, who made thee Mighty, make thee Mightier yet
  Land of hope and Glory, mother of the free
  How shall we extol thee, who are born of thee?

 44. Het komt griezelig dichterbij. Waarom hoor je de “profeten” en de “pastors” hier niet over?

 45. “Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
  Posted on 18/04/2020”

  Ik wil even reageren op deze tekst uit uw artikel, namelijk deze;

  En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.’ (Opb.13:16)

  Overal om mij heen hoor ik zeggen, door de gewone mensen en ook door christenen, dat we nu in de eindtijd zitten en dat hetgeen er nu speelt, het teken van het beest is. Het verwondert mij dat er zoveel christenen zijn die er mee weg lopen en zelfs in paniek raken. Ongelofelijk. Want deze chip of /en aanverwante zaken is helemaal niet het teken van het beest uit Openbaring 13. Het kan, Bijbels gezien totaal niet zo zijn. Ja maar dit, en ja maar zus, en ja maar zo . . . Goed, iedereen mag zijn/haar mening hebben, daar is men vrij in. Maar waar het om draait is, dat men door een leugen van de duivel, die dit Openbaring 13 item (het teken van het beest) heeft gekopieerd en nu in de wereld heeft geplaatst om de mensen te verleiden als zijnde het Openbaring 13 item, om de mens angstig te maken en om paniek te zaaien. En ja, die duivel wint het ook nog van velen. Echter, zoals ik al zei, het is een leugen van de duivel en dit is niet het Openbaring 13 item wat nu rond gaat. Waarom niet? Dat ga ik u uitleggen op grond van het onfeilbare Woord van God, die ons door de H. Geest gegeven heeft om de Bijbel te kunnen begrijpen.

  De tijd (periode) van de Gemeente vinden wij in Openbaring 2 en 3. Dit is de tijd waar wij nu, heden, nog in leven. Vanaf Openbaring 3 is de Gemeente opgenomen. Vanaf Openbaring 4 tot het einde van Openbaring vinden we dus alles wat zal geschieden na de opname van de Gemeente.

  De Gemeente zal dus niet door de zevenjarige verdrukking gaan!! Openbaring 3: 10

  10 Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.
  De antichrist kan zich pas gaan openbaren als de weerhouder, dat is de gemeente en de H. Geest, niet meer op Aarde is, na de opname van de in Christus gestorvenen die eerst zullen opstaan, en de Gemeente.

  Als dus de Gemeente volgens de Bijbel voor de verdrukking wordt opgenomen (Openbaring 3), is het onmogelijk om nu al te spreken van het beest uit Openbaring 13, ja toch . . .

  Laten we eerst even lezen; Openbaring 13: 8

  En allen, die op de aarde wonen, zullen het (beest) aanbidden, ieder, wiens naam niet geschreven is in het boek des levens van het Lam, dat geslacht is sedert de grondlegging der wereld.

  Wat lezen wij hier? Let op: dit speelt zich af in de tweede helft van de 7 jarige verdrukking, dus na de eerste 3½ jaar van de zogenaamde vrede en alles is goed periode. Het beest komt dus pas in de tweede helft van de 7 jarige verdrukking ter sprake. Dit betekent dat wij als Bruidsgemeente al lang voor deze periode zijn opgenomen in de Hemel (Openbaring 3), immers, wij als Bruidsgemeente zullen niet door de verdrukking gaan, zoals bekend is.

  Kijk nog maar eens in Openbaring 3: 10

  10 Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.

  Lees de tekst van Openbaring 13: 8 nog eens aandachtig – allen die op de Aarde wonen – wiens naam niet in het Boek des Levens staat geschreven !! Dat zijn de mensen uit de verdrukking die hun kop nog steeds stijf houden en Jezus afwijzen als redder en verlosser ten eeuwigen leven. Dat is toch duidelijk dacht ik zo, want anders waren zij daar niet geweest en waren zij meegegaan in de opname, ja toch? Dezen aanbidden het beest.

  Maar dan, laten we lezen Openbaring 13: 16 – 18

  16 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, 17 en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. 18 Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

  Dus het merkteken van het beest, in welke vorm dan ook, wordt pas gegeven (uitgedeeld) in de tweede helft van de 7 jarige verdrukking, het is dus beslist niet in onze tijd hier aanwezig door een chip, cashloos geld, of enig ander ding.

  Conclusie; hetgeen zich nu afspeelt m.b.t. de chip en aanverwante zaken is een systeem van deze tijd. Het kan echter wel een opbouw zijn naar het systeem van het beest uit Openbaring 13, maar het is het nog niet. Het moge duidelijk zijn dat het teken van het beest pas gegeven wordt als hij in de tempel op de troon zit. En die tempel moet trouwens ook nog worden gebouwd. Dus laat u zich niet intimideren door de leugen van de duivel (de na-aper van den beginne en van deze tijd) en denk logisch na, met de Bijbel er naast, en zie dat het verhaal dat nu rond gaat niet klopt.

 46. Een betaalmiddel zal totaal verdwijnen mocht de longpest en de mutaties nog jaren rondzwerven.

 47. Beste lezers,

  Prototype van de antichrist,maar er moeten nog profesieen vervuld worden Zoals de A.C eerst 3,5 jaren,,valse vrede,, en dan zal hij zich zetten in de Tempel te Jeruzalem,die er nog niet is en dan komen de verschrikkingen grote verdrukking en het merkteken van het beest.Ik zie het zo,of zie ik het verkeerd?God,s rijke zegen.

 48. De voorbereidingen worden getroffen om de menselijke veestapel te brandmerken.
  Het duister doel (slavernij v2) zal de ‘mensenkudde’ pas duidelijk worden als het te laat is…

 49. Ab Gietelink wijst op een ander gevaar van de achtervolgings-app. Uiteindelijk zal deze verplicht worden, en kan een overheid op bepaalde tijden eisen dat de mensen binnen blijven voor onbepaalde tijd. Wie dan toch de straat op gaat, kan dan al snel worden opgespoord.
  Groepsvorming kan ook snel worden “aangepakt” als de overheid groepsvorming wil verbieden.

 50. @ Xander.
  (We zijn u nog een artikel met een uitgebreide analyse van de grondtekst van deze passages schuldig. Daaruit blijkt onder andere dat oudere Bijbelversies eeuwenlang ‘een merkteken IN hun rechterhand’ (/arm*) hadden staan, en niet ‘op’, en het getal ‘666’ direct wijst op de handeling van het ‘etsen’ = het aan- of inbrengen met een scherpe punt, zoals met een moderne naald gebeurt).

  Dat wacht ik nog steeds met grote belangstelling af!
  Overigens kom ook ik niet verder dan “IN”, maar mijn kennis van het Grieks mag als niets worden beschouwd.
  Hartelijke groet van Günter.

 51. Dr. Streeck heeft al onderzocht dat er geen sprake is van ‘schmierinfektion’ bij dit virus. Dus dat verhaaltje over besmet geld kan geen argument meer zijn.
  Intussen zijn er toch wel veel mensen ‘blij’ met de gedachte aan ‘het nieuwe normaal’. Want dat nieuwe normaal zou een soort nieuwe samenleving gaan worden. Die gaat verder dan 1,5 meter afstand houden. Het nieuwe normaal gaat gelden voor talloze aspecten van de samenleving die weinig met het virus te maken hebben, zoals ‘social justice’.
  Opvallend ook dat er nu 70 miljard kan worden uitgedeeld, terwijl er voorheen zwaar bezuinigd werd op de gezondheidszorg, waardoor nu de vrees voor overbelaste ziekenhuizen de leidraad is geworden.
  En het gegoochel met cijfers, dat gaat gewoon door ondanks alle terechte kritiek daarop.
  “Besmet” is niet vanzelf ziek. “Corona-dode” is niet vanzelf door alleen corona. Hoe meer mensen positief getest worden (en niet ziek of weinig ziek zijn), hoe lager het percentage doden uitvalt. En dan nog de onzekerheid van die testen.

 52. Het is duidelijk dat die mensen de Bijbel niet lezen, het getal 666 is het teken van Satan en antichrist en die twee zijn één in wezen. Indien ze dat ontdekken zal het nummer snel veranderd worden denk ik toch, maar het neemt niet weg dat we toch op een bepaalde weg zitten dat we moeten gaan kijken naar Jeruzalem, want daar zal het gebeuren. Shalom

 53. Walgelijke leven gaan we tegemoet. Liever dood dan doorleven als dit onze toekomst is.

Comments are closed.