Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat

—————————————————————————————————————————————-

‘Chinese wetenschappers manipuleerden coronavirus om te proberen vaccin tegen AIDS te ontwikkelen’ – ‘Indiase wetenschappers hadden gelijk: corona virus bevat HIV elementen’ – ‘De natuur accepteert geen gepruts, dit virus zal vanzelf verdwijnen’

—————————————————————————————————————————————-

 (01.55 uur) – Het coronavirus heeft geen natuurlijke oorsprong, maar werd in het laboratorium in Wuhan (China) gecreëerd, en is vermoedelijk per ongeluk ontsnapt. Het is niet de minste wetenschapper die deze ‘complottheorie’, zoals de mainstream media het nog steeds noemen, bevestigt, maar de gelauwerde professor Luc Montagnier, ontdekker van het HIV virus, waar hij in 2008 de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor ontving. Montagnier zegt tevens dat de Indiase wetenschappers die enige tijd geleden concludeerden dat het coronavirus HIV elementen bevat, wel degelijk gelijk hebben.

Het SARS-CoV-2 virus werd in het kader van het onderzoek naar een vaccin tegen AIDS in het lab in Wuhan onderzocht en gemanipuleerd, aldus de professor. In het laatste kwartaal van 2019 ontsnapte het virus uit het laboratorium. ‘Met mijn collega Jean-Claude Perez, bio-wiskundige, hebben wij de soort van het genoom van dit RNA virus nauwkeurig geanalyseerd,’ verklaarde Montagnier in een interview met dr. Jean-Francois Lemoine.

‘Dit kan alleen in een laboratorium zijn gedaan’

Zoals we destijds op deze site schreven constateerden wetenschappers in India al kort na de het begin van de corona pandemie dat er DNA fragmenten van het HIV virus in het genoom van SARS-CoV-2 waren aangetroffen. Professor Montagnier bevestigt dit nu. De Westerse mainstream media noemden het zonder enig nader onderzoek echter onmiddellijk een ‘complottheorie’. De internationale druk op de Indiase wetenschappers werd daardoor zo groot, dat ze gedwongen werden om hun conclusies weer in te trekken.

Op de vraag van dr. Lemoine of het coronavirus eventueel van een HIV patiënt afkomstig kan zijn, antwoordt Montagnier: ‘Nee. Om een HIV reeks dit genoom in te brengen, zijn moleculaire instrumenten nodig. Dat kan alleen in een laboratorium worden gedaan.’

De meest plausibele verklaring is volgens hem dan ook dat het coronavirus, waar in Wuhan mee werd geëxperimenteerd omdat men probeerde een vaccin tegen AIDS te ontwikkelen, per ongeluk uit dat lab is ontsnapt.

‘De natuur accepteert geen gepruts, virus zal vanzelf verdwijnen’

Toch is de professor optimistisch, want ‘de natuur accepteert geen moleculair gepruts. Het zal deze onnatuurlijke veranderingen elimineren. Zelfs als er niets (tegen het virus) wordt gedaan, zal het vanzelf beter gaan. Helaas wel nadat er veel doden zijn gevallen.’ Wel kunnen de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het virus te vertragen, meehelpen dat de pandemie wordt gestopt, zo denkt hij.

Op de opmerking dat hij met zijn uitspraken door de gevestigde orde in het kamp van ‘complotdenkers’ zal worden gestopt, reageert hij: ‘De echte samenzweerders zitten in juist het andere kamp, omdat zij de waarheid verbergen.’

Hij hoopt dat de Chinezen op een dag zullen toegeven dat het coronavirus inderdaad uit hun laboratorium in Wuhan afkomstig is. ‘De waarheid zal hoe dan ook altijd aan het licht komen. Het is aan de Chinese regering om hun verantwoordelijkheid te nemen.’

 

Xander

(1) Gilmore Health News

Zie ook o.a.:

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Beste Xander, een belangrijke zin viel weg in mijn ingezonden. AUB dit is de goede brief.
  Hartelijk Dank!

  Beste@Yann de Vannes. Dank voor uw ingezonden. U schreef: Hoe het ook moge zijn, dan blijft de vraag: 1) Is deze corona-crisis een straf van God (de paus), of 2) een beproeving door God n.a.v. de verleiding/verzoeking door satan van de mens om verkeerd voedsel te eten, of 3) een toelating door God van de criminaliteit in laboratoria om daarmede veel geld te verdienen, of biologische oorlogvoering door China, mede n.a.v. de handelsoorlog van USA, enz.? ”

  Geen van drieën denk ik. Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden is voor gelovigen die dagelijks de Profetische geschriften van Mozes, de Profeten en Jeshua en de Apostelen bestuderen. De komst van de Nieuwe Wereldorde en van het beest die nu gewiekst wereldwijd het Corona als duivels instrument hanteert, is al lang geleden voorzegd door de o.a. Profeet Daniel 2, 7 en 9-12 en Jeshua, de Zoon van God in Openbaring 13 en 14.

  U schreef ook: In Nederland en België werd Het Onze Vader gewijzigd van ‘Leid ons niet in bekoring/verzoeking’ in ‘Breng ons niet in beproeving’. ”

  Ik bid liever die zin van het Onze Vader Gebed als volgt: Bewaar ons voor de verzoeker [satan] en verlos ons van de boze. Enz. Dat zal zeker gebeuren! Ik herinner satan er dagelijks aan dat zijn doodvonnis al vast staat en getekend is!!!

  Openbaring 20:10 (NBG51) en de duivel, die hen verleidde, werd geworpen in de poel van vuur en zwavel, waar ook het beest en de valse profeet zijn, en zij zullen dag en nacht gepijnigd worden in alle eeuwigheden.

 2. Op https://www.volkskrant.nl/economie/hoelang-houden-we-de-lockdown-nog-vol-vijf-vragen-over-de-economische-gevolgen~b08f98a9/ “Hoelang houden we de lockdown nog vol? Vijf vragen over de economische gevolgen”:

  “Wordt de Grote Lockdown dan net zo erg als Grote Recessie of Grote Depressie?

  Veel erger, zeggen de Harvard-hoogleraren Carmen Reinhart en Kenneth Rogoff die een vermaard boek schreven onder de titel This Time is Different over financiële crises in de laatste 700 jaar. Bij de Spaanse grieppandemie van 1918 en 1919, die 50 miljoen tot 100 miljoen levens kostte, werd de economie niet stilgelegd. De Amerikaanse economie groeide in 1918 ondanks 650 duizend griepdoden zelfs nog met 8 procent. Deze crisis is echt anders.”

  In het bovengenoemde Volkskrantartikel wordt er geen woord gerept over een financiële crisis, omvallende banken en het uit elkaar spatten van de derivatenbubbel. Wanneer dat gebeurt, zal de economische krimp in de driedubbele cijfers terechtkomen en is er ook geen geld meer voor een beetje voedsel. Zijn er al aanwijzingen voor een ophanden zijnde financiële crisis en omvallende banken?

 3. Recent verscheen bij Natural News het bericht dat de VS* ttv Obama ca 3,7 miljoen investeerde in het ontwikkelen van virussen in het Wuhanlab.
  Helaas voor hem, maar heel goed voor de wereldbevolking, zijn de uren van dit gedrocht in vrijheid geteld.

 4. Hoe het ook moge zijn, dan blijft de vraag: 1)Is deze corona-crisis een straf van God (de paus), of 2)een beproeving door God n.a.v. de verleiding/verzoeking door satan van de mens om verkeerd voedsel te eten, of 3)een toelating door God van de criminaliteit in laboratoria om daarmede veel geld te verdienen, of biologische oorlogvoering door China, mede n.a.v. de handelsoorlog van USA, enz.? In Nederland en Belgie werd door de bisschoppen Het Onze Vader gewijzigd van ‘Leid ons niet in bekoring/verzoeking’ in ‘Breng ons niet in beproeving’. Nederlandse kerkleiders spreken over corona als beproeving, hetgeen m.i. betekent dat God de gebeden van deze kerkleiders niet verhoord heeft, zodat zij deze coronacrisis wél als een beproeving moeten beschouwen en alle verleidingen/verzoekingen van satan moeten afwijzen, door trouw te blijven bidden: ‘Leid ons niet in bekoring/verleiding/verzoeking’.

 5. Het wordt de hoogste tijd dat media en overheden zich gaan verdiepen in de updates van deze site: https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/
  De site verwijst voortdurend naar wetenschappelijke analyses en onderzoeken.
  En de conclusie is dat de paniek ongegrond is, en daarmee ook de maatregelen als het afsluiten van verzorgingstehuizen en het verbieden van vrij bewegen en handelen.
  “Waar zijn we mee bezig?!” , denk je steeds als je die artikelen leest.
  En dan moeten we in Nederland voortdurend maar luisteren naar mensen die zich nergens in verdiept hebben, maar die wel graag demonstratief op ‘moral high grounds’ gaan staan zonder enige kennis van zaken. Het valt niet mee om je niet te gaan ergeren aan al die lucht en leegte.

 6. @jan otten op 18/04/2020 om 1:06 am

  Ja klopt!

  HIV was in laboratoria gecreëerd om met name de zwarten in Afrika te decimeren en diegenen die daar achterzitten willen natuurlijk niet dat er mensen zijn die HIV willen bestrijden, dus dat die HIV onderzoekers zijn verongelukt met MH17 is zeker geen toeval.

 7. dit is bill gates en andere onzuime gasten

  “David Rockefeller was een van de grootste voorstanders van abortuspolitiek. In 2008 verzamelde Bill Gates in Londen
  David Rockefeller,
  Ted Turner,
  Warren Buffett,
  George Soros,
  Michael Bloomberg
  en andere miljardairs
  naar een vergadering om te beslissen welke financiële middelen en instrumenten moesten worden gebruikt voor de verdere bevordering van wereldwijde  abortus. De bijeenkomst vond plaats in het huis van Paul Nurse,
  verder lezen
   http://www.katholiekforum.net/2017/03/27/david-rockefeller-en-de-abortusindustrie/

 8. @ wist het al langer: zeer goede opmerking en inderdaad we laten alles in China maken waarom dan geen virussen, echt goede opmerking. Shalom

 9. Wanneer mainstreammedia iets ‘fake nieuws’ of ‘complottheorie’ noemen betekent dit dat het waar is.
  Z schieten razendsnel in de verdedigingsmodus bij de confrontatie met iets dat niet in hun straatje past.

  Nogal doorzichtig….

  Voorbeeld: gisteren werd het artikel van RFKjr over Bill G. fakenieuws genoemd op hln.be.
  Daaruit blijkt o.m. dat men het niet zorgvuldig heeft gelezen.
  Op de site childrenshealthdefense.org staat sindsdien nog meer interessants over G..

 10. Ik zag hier iemand schrijven dat de *made in China* spullen die hij had gekocht na een jaar al kapot ging omdat het goedkope Chineese rotzooi was…
  Wel beste man…
  Je zult nu toch moeten toegeven dat dit keer de Chineezen iets gemaakt hebben dat Wereldwijd zeer goed werkt, en moeilijk kapot te krijgen is.

 11. En dan willen de pharmamultinationals van Bill Gates ons injecteren met wie weet wat voor vuiligheid !!!! Daarenboven kan er in het serum een tracing nanocode zijn ingebracht om dag én nacht te worden gecontroleerd !!! Bill gaf zelf toe dat bij het injecteren 700.000 mensen zullen sterven aan de neveneffecten (zie Internet : interview met dit heerschap) !

  Kunt u de link plaatsen. Mod.

 12. China zal nooit zijn verantwoordelijkheid nemen. Het is een communistisch land dat zich superieur acht aan de rest van de wereld. Ze hebben grote voorraden goud en zijn al jaren bezig om in het westen voet aan de grond te krijgen door middel van het opkopen van alles wat ze hier interessant vinden. Zij zullen hun voordeel wel gaan halen bij deze crisis, terwijl hier alles plat ligt. De enige landen die tot nu toe durven te benoemen dat china aansprakelijk gesteld moet worden zijn Amerika en Engeland. Maar als zij de enigen blijven en andere westerse landen zich zich er niet in willen mengen, dan zal china de nieuwe supermacht worden (is dat waarschijnlijk al) en Amerika en Engeland geïsoleerd.

  Hoe dan ook, op andere sites met alternatief nieuws wordt al openlijk gespeculeerd over een oorlog met china.. Hopelijk wordt het een economische oorlog, waarmee we bevrijd zullen worden van goedkope rommel die je na een jaar weg moet gooien……

 13. Een experiment met de bevolking op deze schaal hebben we inderdaad nog niet meegemaakt. Aan de hand van computermodellen proberen overheden de verspreiding van een virus te sturen en te controleren.
  Dat velen hun dagelijks brood niet meer kunnen verdienen en zich ook niet meer normaal en gezond kunnen gedragen, dat schijnt dan weer niet in al die computermodellen te zitten.
  Het computerprogramma als de enige bron van wijsheid.

 14. van radio straling krijg je verkalking, en immuun schade
  Passerende planeten veroorzaken ook die straling, net zoals al je elektrische apparaten in huis,
  bekijk de video van prof. huileman

  https://youtu.be/Bgvb0hatQDc

 15. goed artikel xander toen een aantal jaren geleden het sars virus uitbrak kwamen ze er achter dat dit van een vleermuis afkomstig was maar toen was het covid 19 nog niet aanwezig in dit dier anders hadden ze het toen al na al die onderzoeken gezien maar men is daar in het lab in wuhan mee verder gegaan maar dat lab had te weinig veiligheids levels volgens stukken die een gezaghebbende krant the dailymail had gezien van amerikaanse wetenschappers die daar op bezoek waren geweest ze hebben toen al de autoriteiten in amerika op de hoogte gesteld dat men daar gevaarlijk bezig was dus ik kan mij vinden in het bovenstaande artikel dat dit geen natuurlijk virus is maar een gemanipuleerd sars virus omdat dit virus verschillende ziekte beelden kent en zich zeer snel hecht in de mens ze zullen daar in dat lab dit virus niet hebben laten ontsnappen met opzet dat geloof ik niet alleen hun veiligheids levels deugden niet om met zulke virussen proeven te doen maar de wereld word er mee opgezadeld.

 16. Beste Xander, erg goed artikel! Is het voorbarig als ik zeg dat deze pandemie een grotere HOAX is dan 9/11?
  Het zal (deze keer) moeilijker aan te tonen zijn dan die ’terreuraanslag” van 9/11. Er wordt veel gesjoemeld door onze leiders..

 17. Wat we nu lezen wisten de meesten van ons natuurlijk al lang en we komen dus tot de volgende slotsom.
  1. Dit virus is in China bewust ( zie het “toevallige” scenario van Bill Mengele) gelekt.
  2. Het is zeker gevaarlijker dan een normaal griepvirus maar dooft op dezelfde wijze uit, geen meer doden. (Jensen gelijk.)
  3. Een lockdown lijkt gerechtvaardigd omdat men niet wist hoe de pandemie te beteugelen, maar de oplossing in de
  richting van een nieuw soort ” jodenapp” en een vaccinatie met digitaal ausweiss stinkt naar een samenzwering.
  4. De oplossing van de crisis middels gewoon bij de huisarts te verkrijgen medicijnen wordt bewust getorpedeerd.
  5. De weerstand tegen de EU en de linkse milieumafia, probeert men nu mbv deze crisis definitief op te rollen.
  6. Op 4 mei a.s. staat een in stemmig zwart geklede gouverneur van Brussel en een lid van de NWO Builderberggroep met
  krokodillentranen de doden te herdenken en op 5 mei vieren ze de overgave van Neerlandistan als provincie aan Brussel.
  Gefeliciteerd allemaal, houzee.

 18. Ik denk niet dat men dat kunnen bewijzen, alles is natuurlijk mogelijk, maar dit is duidelijk een zoönose van dier naar mens, dus de mens heeft de vingerafdruk van dit virus. Shalom

 19. Waar de wereld destijds de adem voor inhield -tijdens de kernbommen wapenwedloop- dat ook per ongeluk een alles verwoestende kernoorlog zou kunnen beginnen is dit nu per ongeluk gebeurd in de zoektocht naar een vaccin tegen AIDS dat onbedoeld veranderde in een biologisch wapen met ook wereldwijde verwoestende gevolgen.

  Verschrikkelijk! Een biologisch Armageddon!

  Toch nog hoop gelukkig – en ik neem aan dat deze professor weet wat hij zegt :

  Toch is de professor optimistisch, want ‘de natuur accepteert geen moleculair gepruts. Het zal deze onnatuurlijke veranderingen elimineren. Zelfs als er niets (tegen het virus) wordt gedaan, zal het vanzelf beter gaan. Helaas wel nadat er veel doden zijn gevallen.’ Wel kunnen de maatregelen die worden genomen om de verspreiding van het virus te vertragen, meehelpen dat de pandemie wordt gestopt, zo denkt hij.

 20. Als dat inderdaad zo is, dan hoeven we er ook niet tegen gevaccineerd te worden.

 21. Deze Nobelprijswinnaar is ware een HELD! Laat zich door niemand tegen houden met de waarheid!
  Indiaanse onderzoekers hadden zich teruggetrokken door de druk v.d mainstream media…..!

  ” Indiase onderzoekers hebben al geprobeerd de resultaten te publiceren van de analyses waaruit bleek dat dit coronavirusgenoom sequenties bevatte van een ander virus, … het HIV-virus (AIDS-virus), maar ze werden gedwongen hun bevindingen in te trekken omdat de druk van de mainstream te groot was .”
  https://www.zerohedge.com/health/covid-19-man-made-virus-hiv-discoverer-says-could-only-have-been-created-lab

  Een internationale aanval tegen China is begonnen met de VS voorop. Uit vele landen zullen schadeclaims komen richting China omdat zij de ware feiten over COVID-19 hebben verzwegen met hulp van de WHO. Dit wordt een wereldwijde rel…!!
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-launches-full-scale-investigation-wuhan-lab

 22. Wij laten alles in China maken ,waarom geen virus.

  Ik zie het belang van China niet zo.

 23. Interessant artikel.
  ”..De meest plausibele verklaring is volgens hem dan ook dat het coronavirus, waar in Wuhan mee werd geëxperimenteerd omdat men probeerde een vaccin tegen AIDS te ontwikkelen, per ongeluk uit dat lab is ontsnapt…” De aanname van het virus dat gefabriceerd zou zijn is geloofwaardig maar om er meteen bij te vermelden dat het ‘per ongeluk’ uit het lab is ontsnapt doet mij weer twijfelen. Deze professor weet als geen ander dat dit soort fouten onmogelijk zijn in serieuze labs. Als het virus idd ‘ontsnapt’ is dan is opzet (van wie dan ook) waarschijnlijker.

 24. Wanneer gaan de wereld leiders dit bekent maken en ons uitleg geven, over de reden van de extreme maatregelen
  Die ze opgelegd hebben. Wat waren hun echte bedoelingen. De politicus of de partij die de moed heeft dat te verkondigen heeft mijn Stem bij de volgende verkiezingen..
  Maar dat is hopen op een mirakel.

 25. De volgende ontdekking zal zijn dat nonkel Bill Gat es het labo betaalde.

 26. N.a.v. de korte WHO-reportage: Er wordt gesteld dat fabrikanten met enorme voorraden vaccines zaten en geheime onderhandelingen met overheden hadden lopen. Toen de WHO alarmfase 6 had verkondigd, kon er verkocht worden.
  Intussen had de WHO de definitie voor een pandemie gewijzigd: Bij de eerdere definitie moesten er op grote schaal slachtoffers vallen. Die norm werd afgeschaft, waardoor het gemakkelijker voor de WHO werd een pandemie uit te roepen.
  Dr. Wodarg stelt dit aan de orde en wordt mede daarom een aluhoedje genoemd. Hoewel hij een deskundige is en zeker deskundiger dan elke journalist. Tevens wijst hij erop dat de stukken van de WHO door niemand gecontroleerd kunnen worden. Er is geen democratisch toezicht mogelijk.

 27. “ de natuur accepteert geen gepruts “ …. én er wordt wat af geprutst, fröbelen (= knutselen) thuis, via de buis, in het dagelijkse leven, in de voedselindustrie en in de fysica. Alsof Stephen Howkin ‘alle horden’ …. zou kunnen overbruggen. De mens gaat kapot aan zijn eigen intelligentie ; rücksichtslos ohne Zweifel . Een gemanipuleerd gen , hoeveel kinderen zijn er inmiddels geboren mét dit gen ? Inmiddels is een abortus advies in zake de ‘innerlijke overdracht van dit gen’ in diverse landen. Er is een veronderstelling dat dit virus in de lucht met een redelijke bries een grotere afstand kan overbruggen dan weergegeven wordt en ‘men’ …. heeft twijfels ? of dit hiv gnoom zich nestelt in het menselijk lichaam en of ( durf het eigenlijk niet te schrijven, in consumptie vlees. De gen techniek in ons eten én dat van dieren en groenten wordt al vele jaren toegepast. Én we eten dit ook al jaren omdat er een meedogenloze ‘campagne’ , niets ontziende ‘structuur’ achter zit. Het is dan ook niet voor niets dat ik vaak een vergelijking maak met het gegeven dat de evolutie van alles wat leeft en bloeit aan het ‘stotteren’ is (dr. Fop I Brouwer, als kind Foppi Brouwer) . De wereld is als een sneltrein aan het veranderen, waarbij de hedendaagse way of Life zich in een gevarenzone heeft begeven.
  Het is dan ook niet voor niets …. dat er sinds 1984 vanwege deze angst er op Spitsbergen een wereldzaadbank is opgericht. Dit voor het geval dat ‘ wij na het uithuilen en het opnieuw willen beginnen’ er misschien een oplossing, een wederopstanding, in deze zaadbank te vinden is. Met een zekere vorm van hoogwaarschijnlijkheid liggen daar ook menselijke én dierlijke eicellen, diep bevroren te wachten op iets …. wanneer er geen weg meer terug is. De ‘moderne technieken’ maken het gebruik van een baarmoeder inmiddels overbodig’ , dus God zegene de greep, in de hoop dat ‘het’ allemaal wel goed komt …. .
  Sinds het eerste landbouw gif, DDT, in de jaren ‘70, zijn ‘ter verbetering van’ …. door de petrochemische industrie fnuikende producten ontwikkelt die niét afbreekbaar waren en nog op grote opeenhopingen in de aarde, rivieren, grondwater en zeeën aanwezig zijn. Omdat de aanhouder altijd wint, of denkt te winnen, eet of drinkt de consument élke dag via ons voedsel zéér residuen van dit git binnen. . Allemaal ondersteunt door regeringen. Het is ons opgedrongen, vluchten kan niet meer …. zelfs de meest bio, of demeter fanatieke consument krijgt er mee te maken.
  De professor , what’s in the name’ zegt dat het Corona virus, het gemanipuleerde virus, uit een of meerder laboratoria komt. Alles komt uit laboratoria die wereldwijd verspreid zijn, gesubsidieerd met belasting gelden. Zelfs onze munteenheid zit vol met ‘gemuteerde, in elkaar gefröbelde ‘gnomen’ die zelfs onze fin. toekomst bedreigen en bedriegen, ook de financiële wereld is besmet . Dit raakt ons direct ; iedereen voelt en ‘ziet’ het gebeuren, de aftakeling (degeneratie) van de homo sapiens is al langer aan de gang. Maar …. dat licht dan aan het eind van de tunnel ? , dat is een aanstormende trein met dubieuze ‘goederen’ allemaal ‘ten gunste’ van of voor de mensheid
  Dit allemaal in overweging nemende …. , wens ik u desondanks nog een prettig week-end

 28. Prima artikel weer Xander! Ik vind dit zeer de moeite waard, en zeer geloofwaardig.

 29. Of was het geld van de nobelprijs op? Hopend dat u dat eens vertelt professor.

 30. Dat wisten we toch al.
  Lees maar,
  https://www.erasmusmagazine.nl/2011/11/25/erasmus-mc-ontwikkelt-dodelijk-griepvirus/

  Lekker blijven wroeten en prutsen in dat DNA.
  Daar krijgen we een hele mooie wereld van.
  Als je CO2 maar goed zit.
  En laten we het maar niet hebben over de Corona Gestapo Boa’s.
  Bespiedend met hun drones op het strand en kijkend in uw tuin.
  https://www.trouw.nl/binnenland/drones-controleren-of-u-zich-aan-de-coronaregels-houdt-maar-mag-dat-eigenlijk-wel~b3e551a4/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Jette

 31. heeft iemand de link al eens gelegd tussen lieden werkzaam in de virustechnologie , hun belangen , en de MH-17 ramp met HIV geleerden aan boord …………..?

Comments are closed.