YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren

Het in brand steken van zendmasten is zinloos vandalisme, omdat er nog helemaal geen 5G masten in Nederland staan, en de bewering dat 5G corona veroorzaakt, sowieso onzin is. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

CEO geef voorbeelden van ‘foute’ informatie: slikken van vitamine C, en link tussen 5G en corona (Al 18 zendmasten in Nederland in brand gestoken) – Aanklacht ingediend tegen WHO wegens ‘letsel, schade en verliezen’ door toedekken corona uitbraak

—————————————————————————————————————————————-

YouTube heeft aangekondigd alle video’s over het coronavirus, waarin de corrupte, door een communist geleide WHO –spreekbuis van China en gecontroleerd door Bill Gates- wordt tegengesproken, te zullen blokkeren. CEO Susan Wojcicki verklaarde dat YouTube de afgelopen tijd al druk bezig is geweest met het verwijderen van ‘problematische informatie’, zoals ‘medisch niet onderbouwde’ video’s. Als voorbeeld gaf ze mensen of organisaties die het slikken van vitamine C aanbevelen.

Een ander verboden onderwerp is een eventuele link tussen het coronavirus en 5G, en dan met name mensen die beweren dat 5G de oorzaak is van corona. Daarin heeft Wojcicki overigens wèl gelijk, omdat dit inderdaad onzin is. Zo staan er in Nederland nog helemaal geen 5G torens, maar hebben bepaalde figuren deze complottheorie toch aangegrepen om 3G en 4G torens in de brand te steken. (Inmiddels is bij Vlissingen geprobeerd de 18e mast in brand te steken. Metaal brandt overigens niet, maar wel de bekabeling.)

Brandstichters doen serieuze zaak tegen 5G geen goed

Er is overigens wel degelijk een wetenschappelijk vastgestelde link tussen het toekomstige 5G en corona. Via de vrijwel uitontwikkelde CRISPR-CAS12 methode kunnen menselijke genen, lichamelijke functies en zelfs gedachten straks met behulp van 5G ‘online’ worden gemanipuleerd en veranderd. Daarvoor moeten er echter eerst speciale enzymen in ons lichaam worden gebracht, wat vermoedelijk via verplichte corona vaccinaties gaat gebeuren.

Degenen die nu de bestaande torens in brand steken doen de vele serieuze bezwaren die er tegen 5G zijn, bepaald geen goed, en zouden daar onmiddellijk mee moeten ophouden. Daarnaast is dit pure vandalisme, en bestaat het risico dat omliggende gebouwen of natuur in de brand vliegen.

Bevestigde link tussen coronavirus en lab in Wuhan eveneens verboden

Terug naar de YouTube censuur. Ook de inmiddels door talloze instellingen en experts –waaronder de Nobelprijswinnaar die het HIV virus ontdekte– bevestigde theorie dat het coronavirus geen natuurlijke oorzaak heeft, maar afkomstig is uit China’s enige biohazard P4 lab in Wuhan, is voortaan uit den boze. De Verenigde Staten hebben zelfs een officieel onderzoek ingesteld naar dit lab, maar desondanks kiest YouTube ervoor enkel nog de uitleg van de WHO en China toe te laten.

Trump stopte financiering van door dubieuze communist geleide WHO

De WHO wordt geleid door Tedros Adhanom Ghebreyesus, en werd vooral op voorspraak van China aangesteld. Tedros was lid van de gewelddadige communistische terreurorganisatie TPLF in Ethiopië, en zou als minister van Volksgezondheid drie cholera uitbraken verborgen hebben gehouden, door deze als ‘acute diarree’ te bagatelliseren. Ook verdwenen onder zijn bewind zo’n 2 miljoen mensen van de etnische Amhara minderheid.

Dit alles bracht president Trump ertoe de Amerikaanse bijdrage aan de WHO stop te zetten – een niet meer dan logische stap, die natuurlijk weer verketterd werd door Europa en ook Nederland, omdat die klaarblijkelijk wel nauw willen blijven samenwerken met deze corrupte VN organisatie, die een enorme lijst blunders, mensenrechtenschendingen en miljoenen slachtoffers op zijn naam heeft aan.

Veel financiële pijn zal de WHO (nog) niet voelen, want Bill Gates doneerde al eens $ 10 miljard, en zal als ’s werelds grootste promotor van verplichte vaccinaties ongetwijfeld weer over de brug komen.

Aanklacht ingediend tegen WHO wegens ‘doelbewuste misleiding’ van de wereld

Drie mannen uit Westchester (New York) hebben een aanklacht ingediend tegen de WHO wegens het veroorzaken van ‘letsel, schade en verliezen’ die zijn ontstaan omdat de WHO de corona uitbraak wekenlang heeft toegedekt en gebagatelliseerd. Terwijl het virus zich al over de wereld verspreidde, drong de WHO er met name bij de EU en de VS op aan om de grenzen met China vooral open te houden, en het vliegverkeerd niet stop te zetten. De mannen eisen daarom een ‘onberekenbare’ schadevergoeding van de WHO.

‘De Chinese regering en de WHO hebben de internationale gemeenschap, inclusief de eisers, doelbewust misleid over het coronavirus en de verwoestende medische en economische gevolgen,’ schreef hun advocaat in de aanklacht.

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Onbewerkte afbeelding zendmast: Peter Bjorndal , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

23-04: Het #openup event: We gaan de woordprogrammering omdraaien van ‘lockdown’ naar ‘openup’
21-04: ‘Dus het was een hoax?’ Amerikaanse journalist geschokt door echte corona cijfers Californië
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
08-02: Witte Huis vraagt wetenschappers te onderzoeken of coronavirus biowapen is
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Zoals al algemeen bekend:
  vaccins zijn aboluut niet nodig, en al helemaal niet als mosterd na de maaltijd voor een zelf in elkaar geknutseld virus dat al langere
  tijd wordt verspreid door de opdrachtgever/patenthouder.
  Mensen met een goed immuunsysteem hebben het niet nodig en voor mensen met een minder goed immuunsysteem is het gevaarlijk omdat vaccins het immuunsysteem aantasten, zoals anno 2009 in een vlaag van eerlijkheid meegedeeld door
  RIVM-woordvoerster Jessica Grootenboer.
  Voor mensen met een minder goed immuunsysteem zijn vitaminen en mineralen belangrijk, alsmede basische levensmiddelen,
  cf diverse medici:
  Vit D3, vit. C (intraveneus), B-complex, zink, chroom (deze 2 ook homeopathisch en colloidaal beschikbaar),
  Novak Djokovic en Marat Safin hebben intussen ook hun, door msm genegeerde, zegje gedaan omtrent vaccins en BGB.
  Tegen dit virus helpt ook baking soda (drSircus.com), inmiddels ook bekend bij RUGUMC.

 2. @Bert,

  Ik kan me die tv zender van AFN te Soesterberg nog goed herinneren. Aanvankelijk werd er heel hoog in de UHF band uitgezonden, ongeveer kanaal 71 op de UHF band. Ik woonde in Amsterdam Oud West, en met een speciale antenne op een 10 meter hoge mast op het dak was AFN TV uitstekend te ontvangen. De zender te Soesterberg had een uitgestraald vermogen van 20 kWh, en de antenne stond op een mast van 40 meter. Ik heb er ooit eens een bezoekje gebracht. Later verhuisde ik naar Almere, en veranderde AFN naar kanaal 24 in de UHF band.
  In Almere werd RTL 4 via UPC op de kabel op hetzelfde kanaal uitgezonden. Als ik via een speciale schakelaar van kabel naar antenne schakelde, dan zette ik dus RTL 4 op, schakelde naar de antenne en keek dan naar AFN TV.
  Het waren leuke tijden.

 3. De regering en MSM liegen ons massaal voor. Dit maakt het voor ons moeilijk te achterhalen wat wel en niet waar is. Een klein groepje aan de top bepalen en draaien de geheime agenda’s, zij weten meer en proberen dat verborgen te houden.

  Alles wat bedreigend is voor hun agenda’s moet verwijderd worden van Twitter, Youtube etc. Dus, hieruit kun je opmaken dat elke filmpje dat direct weer is verwijderd blijkbaar een waarheid bevatte. Zo geven ze onbedoeld toch inzichten over wat wel en niet waar is.
  Als je volgt wat er verwijderd wordt krijg je de meest betrouwbare inzichten.

  Een Youtube-filmpje over kabouters die massaal alle toiletpapier opkopen om ondergrondse voorraden aan te leggen, zal echt niet worden verwijderd. Een filmpje over mogelijke samenhang tussen 5G en ziektes als Corona, wél.

 4. @ Mieke 11:52 PM, op 24/4. Ik heb dezelfde ervaring als U. Had een link, naar een interessante video, van Amir Tsarfati uit 2015, willen delen op het Geloofsforum. Klik de link aan, en wat blijkt, de video is verwijdert. En ik weet genoeg, en ook wie hier achter zitten, naar mijn mening, de plutocraten aqls Soros en de Rothschilds, en de demonische illuminati.

 5. correctie er is al sinds 2017 1 5g zendmast in werking in Amsterdam. volgens mij ook een op een universiteit in Groningen.

  beide zonder enige klachten van omwonenden.

  men begrijpt soiso al niet waar ze over praten met die 5G zend masten. want je hoort ze allemaal over frequenties praten, zonder dat ze door hebben dat het 3G netwerk gewoon op dezelfde frequentie werkt. het enigste wat er anders aan is is de golf lengte, en dit heeft werkelijk geen effect op mensen, anders zou je ook niet in dezelfde kamer als je magnetron kunnen staan terwijl hij aan is.

 6. Is al gebeurd. Ik miste de afgelopen paar weken zowel op Twitter als YouTube een paar belangrijke video’s die in januari 2020 online zijn gegaan met informatie van dokters uit Wuhan hoe jezelf en je naasten zo goed mogelijk te beschermen tegen COVID-19. Ik heb die video’s eind januari zelf gezien.

  Heb er later gelukkig nog eentje teruggevonden die op een andere server bewaard was door iemand.

  De belangrijkste video die van Twitter en YouTube gedelete is, bevatte nou net de informatie die een Eindhovense overlever van het coronavirus zelf ook aangaf als middelen die hem heel erg door de ziektecrisis met hoge koorts heen, geholpen hebben. Die had overigens NIETS met 5G te maken.

  Dus wij mogen ons afvragen voor wie Twitter en YouTube eigenlijk werken, denk ik.
  Niet voor normale mensen in ieder geval, in zo’n crisis als nu.

 7. misschien kunnen jullie kijken op de site van next news network, daar staat die video nog wel op denk ik, succes

 8. Verwijderd, zie auteursrechten en schadeclaims, dat is u bekend. Mod.

 9. Het virus is niet de vijand, het is het wapen. WHO speelt onder één hoedje met China, Tedros Ghebreyesus is een schoothondje van Xi Jingping. Google, Facebook en Youtube worden door China gecontroleerd en dat wordt bewezen door de poging oppositie monddood te maken. Een beproefde Marxistische strategie. Misdaad vindt daar nog steeds plaats maar op een hoger nivo. Overigens heb ik niks tegen Chinezen, wel tegen de Chinese staatsvorm.

 10. Het grote net van onze vrijheid wordt steeds meer en meer gesloten.

  Het gaat wel heel snel, met de komende dictatuur in de wereld.

  We leven in bijzondere tijden dat we dit allemaal voor onze ogen zien gebeuren, we weten dat het komt, maar zo snel achter elkaar, dit zijn de Bijbelse “ geboorte weeën “ waar Jezus over spreekt.
  Eerst de wee van besmettelijke ziekten; en nu het afsluiten van kennis.
  ( de neuzen één kant op )

  Vrouwen weten uit ervaring dat weeën steeds sneller op elkaar komen en steeds krachtiger worden.
  Zo zal dat ook in het hele wereld gebeuren gaan worden.
  Is de volgende wee totale dictatuur?
  Veel landen zijn al zover ( China) en juist die landen vragen eisen nu “ verbod op anders denken”
  De waarheid wordt leugen!

  Afsluiten van kennis, zodat je geen gefundeerde mening meer kunt vormen?
  Het begint erop te lijken; blijf alert!!

  Maar weet dat “ de Grote VERLOSSER “ leeft.
  Daar komt het op uit verlossing!

 11. Duuus conclusie :
  De tegenstanders worden al gedemoniseerd en terroristen van gemaakt voor dat er een 5G mast staat, ze denken vooruit dus
  in brand steken is misschien wel valse vlag actie?

  Eerst je gezondheid, dan je inkomen of bedrijf verliezen,
  En nu ook nog zorgen om je communicatie, zodat je nog meer geld verliest,
  Daarom:
  door de corona zijn er nu 17 miljoen politie agenten in nederland

 12. In deze video hoort u het hele oppositieverhaal van een Oostenrijks oppositie-lid, Herbert Kickl. Men kan misschien schrikken van Duitse woorden die zo hard worden uitgesproken, maar hij zegt wat Jensen ook zegt en wat talloze wetenschappers ook zeggen.
  De kracht van de democratie is de oppositie. Niet zo’n communistisch verhaal van Tedros dat we samen verenigd moeten zijn tegen een gezamenlijke vijand. Of dat het virus onenigheid zou willen uitbuiten.
  Onze rechtse oppositie heeft zich in een hoek geverfd, want men heeft direct gepleit voor een totale lockdown. Terwijl de lockdown gevaarlijker is dan het virus en zelfs contra-productief werkt.
  https://www.youtube.com/watch?v=jo5P8J5PlQI

 13. Ik ben verward over een tekst die Jensen liet zien. Daarin werd een pandemie uit 2012 genoemd waarbij 20% van de wereld besmet zou zijn geraakt en 8 miljoen doden zouden zijn gevallen, de meerderheid jong volwassenen. Maar daar herinner ik mij niks van. Dus is het een scenario voor een rampenplan?
  Intussen is het wel opvallend hoe gretig overheden een scenario uitrollen vanwege een gevaar dat niet groter is dan een jaarlijkse griepgolf. En dat laatste wordt bevestigd door een grote hoeveelheid deskundige onafhankelijke wetenschappers, zoals epidemioloog prof. Johan Giesecke, adviseur van de Zweedse regering.
  En monddoekjes hebben geen nut, dat zegt ook Frank Ulrich Montgomery, voorzitter van de Duitse artsenbond. Hij vindt een draagplicht “lächerlich”. Het heeft alleen nu als men zelf ziek is. In alle andere gevallen geeft het een vals veiligheidsgevoel, want een virus gaat ook via de ogen naar de slijmvliezen. Bovendien zorgt het masker voor een benauwdheid die absoluut ongezond is: er gaat te veel koolzuurgas weer terug naar de longen. En dan zorgt zo’n masker ook nog voor een benauwde broedplaats, vlak voor mond en neus.
  Ongezond dus!
  Boerenklompen hebben we nodig, d.i. gezond en nuchter verstand.
  Maar zelfs artsen schijnen in paniek en denken niet meer helder als er een corona-diagnose moet worden gesteld.

 14. Corona betekent kroon, dit corona virus is de kroon voor Lucifer, omdat de mensheid via transhumaniteit richting postmensheid wordt gebracht. De Luciferianen knutselen aan ons origineel en we moeten beseffen dat wij daar al lange tijd naar onderweg zijn, omdat wij reeds afhankelijk zijn gemaakt van electriciteit en internet. Uiteindelijk zal onze originele schepper daar een stokje voor steken vanuit de hemel, maar wie weet nog te overleven zoals onze voorouders?

 15. Speiker ik stond versteld van je aanbevolen filmpje ….. hij was al verwijderd namelijk.

 16. @speiker schreef:
  23/04/2020 om 2:38 pm
  Te laat !!
  You-tube heeft het op zwart gezet , maar wel bedankt .

 17. “brandstichters doen serieuze zaak tegen 5G geen goed”

  dat betwijfel ik.
  als we een zaak hebben tegen 5G dan zullen we met keiharden bewijzen komen en de zaak winnen.

  het gaat om 5G,het gaat om draadloos.

  met deze branden geeft het volk een aantal signalen af.
  als een volk zich bedreigd voelt omdat er angstvallig in stilte een technologie doorgedrukt word,terwijl er 0 afhankelijk onderzoek gedaan is naar schadelijke gevolgen van deze tech.
  op mens plant en dier,is dat een grote rode vlag.

  gezien de plannen van de scumbags een natte AI droom hebben waar wij aan gekoppeld moeten worden, vind ik het neerhalen van ALLE draadlozen systemen meer dan gerechtvaardigd.

  fff

 18. Ook in Engeland zijn al aanslagen op telecom masten gepleegd.

  Het is inderdaad ontzettend dom om masten voor mobiel telecom verkeer in brand te steken. Je hebt er niet alleen de hulpdiensten en in algemene zin de maatschappij mee te pakken maar ook jezelf. Providers zullen de schade, die vaak niet verzekerd is omdat sprake is van molest of oproer, doorberekenen.

  De 5G frequenties zijn al jaren ingebruik. Zo werd vroeger de 700 en 800 Mhz band voor televisie gebruikt. En dat zijn heel wat grotere vermogens dan hetgeen een mobiele telefonie antenne uitstraalt.

  Tot aan de base closure in 1994 was in Soesterberg een TV zender van AFN, met 20 Kw vermogen op kanaal 80 in de UHF band, ingebruik. Nooit klachten over gehoord. Vlak onder de antennemast was de studio. Iedereen heeft het overleefd. De zender had een bereik tot aan Den Haag waar ze bij de Amerikaanse ambassade de programma’s konden ontvangen.

  De frequenties rond de 900 Mhz en 2 Ghz zijn thans al ten behoeve van mobiele telefonie ingebruik. Maar dan voor 2G, 3G en 4G.

  En de 60 Ghz band is ook niet nieuw. Er zijn in Amerika routers voor kantoor en thuisgebruik te koop die in deze band WIFI signaal verspreiden. 60 Ghz is voor mobiele toepassingen waardeloos. Het signaal komt nog niet door de wand van een kartonnen doos heen. Je moet bij 60 Ghz vrij zicht op de antenne hebben. Anders werkt het niet.

  De frequentie is het niet. Het enige dat bij 5G anders is, is de Codec. De Codec is de transmissiestandaard. Dat heeft niets met de frequentie te maken. En een transmissie standaard op zich kan geen schade berokkenen. 5G is een betere compressie dan 4G. Daardoor past meer data in de toegepaste bandbreedte.

  Als de overheid en/of de telecom providers nu eens beginnen met daar betere voorlichting over te geven dan zullen de nitwitten die masten saboteren wel ophouden. Brandstichters moeten niet alleen een lange celstraf krijgen maar ook opdraaien voor de schade. Is mijn mening.

 19. Zojuist ontvangen nieuwsbrief van Arthur Firstenberg:
  maskers zijn gevaarlijk voor onze gezondheid.
  Men ademt de lucht die blijft hangen achter het masker weer in.
  Ze bieden geen bescherming tegen virussen, integendeel.

  Website: cellphonetaskforce.org

 20. @speiker. Net de link wil bekijken maar krijg melding dat video niet beschikbaar is…

 21. Wat denk je dat al die satellieten kunnen veroorzaken, vooral het laatste halfjaar zijn er meer dan 5000 bij gekomen en er moeten er dit jaar nog ongeveer 8000 bij komen ze zijn weliswaar niet groot maar toch?.

 22. DrM 4:01 PM. Ik ben het 100% met U eens. Zo zal het gaan gebeuren, op naar het “rijk van het BEEST”.

 23. Novak Djokovic is luid en duidelijk tegen (dwang)vaccinaties.
  Marat Safin laat zich niets wijsmaken door misantroop G.
  De echtgenote van Djokovic noemde en public het verband tussen 5G en het G-virus.
  (Zie 5G artikel recent op Natural News)
  Bij de NOS verscheen vandaag een bericht over Djokovic: daar ga je dan even voor zitten: zou men??
  Nee …
  Raar genoeg ging het niet over zijn immens belangrijke standpunt, maar over iets dat hij, met Federer en Nadal,
  initieerde: noodfonds voor tennissers. En ook daar vervalst nieuws: men deed alsof hij de enige initiator was …..

 24. Juist een bericht gelezen van Ramon Walter dat de WHO in Amerika bezig bij scholen en verpleging het recht
  te geven, op juridische wijze, zonder toestemming van de ouders, kinderen tussen 6 en 17 te vaccineren.
  Hij roept ouders op massaal een formulier invullen om vroegtijdig het onderwijs en verpleging erop te wijzen
  dat dit niet achter hun rug om mag gebeuren.
  In hoeverre dit straks in Europa en Nederland aan de orde is? Maar wel iets om waakzaam bij te zijn.
  Vooral nu er al vaccinaties zijn om meisjes onvruchtbaar te maken.
  En er een generatie komt die misschien wel “super?” is maar zonder eigen denkvermogen en bestuurbaar in
  alles wat de overheden willen. Het dictariaat wil immers de Schepper en bestuurder van het leven zijn

 25. Dat er in Nederland nog geen 5G masten staan klopt niet. Eind 2017 had T-Mobile al een testmast van 5G in Amsterdam staan.

 26. Liefst ook nog een rechtszaak tegen Bill Gates, dan kunnen we op die manier misschien iets terugkrijgen van de de miljarden die we volgens vele critici al die jaren aan Microsoft teveel betaald hebben voor Windows.
  Zelfs Win 10 is eigenlijk niet gratis want het is, net zoals Google en Fakebook, een enorme datamining machine. “Als het aangeboden product gratis lijkt, is de gebruiker het product…”

 27. Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/ecb-recept-voor-redding-euro-werkt-niet-meer~b07bf4b8/ het volgende:

  “ECB-recept voor redding euro werkt niet meer

  De financiële markten lijken zich tegen de muntunie te keren, hoewel de Europese Centrale Bank alle remmen heeft losgelaten en massaal obligaties opkoopt.
  Peter de Waard22 april 2020, 18:52”

  Diegenen die denken beter af te zijn wanneer de EU en de Eurozone ophouden te bestaan, zullen bedrogen uitkomen. Want het uit 10 Europese landen bestaande Hersteld Romeinse Rijk van de antichrist zal daar voor in de plaats komen. En dat zal een beestachtige dictatuur worden, zonder enige vorm van vrijheid, sociale zekerheid en zorg voor de zwakkeren!

 28. Goedemiddag, mijn broer monteert al een half jaar dagelijks 5G antennes, met een hoogwerker door het gehele land. En dat doen ze bij dat bedrijf met 8 hoogwerkers dagelijks. Er zijn dus al massa’s 5G antennes in Nederland.

 29. Het 5G netwerk, behoeft alleen in dichtbevolkte gebieden, extra capaciteit via kleinere zendmasten, om iedereen van deze -geneugten- te laten proeven.
  De 3G en 4G masten worden door proximus -dat een vermomd staatsvehikel is voor data en telefonieverkeer- al gebruikt om 5G exploratie uit te voeren in belgie, zonder dat er iemand werd op de hoogte gebracht.
  Na protest van een aantal gemeenten, die er toevallig waren op uit gekomen, werden er een aantal gemeenten van het nog steeds operationele 5G netwerk afgehaald.
  Proximus weigert om mee te delen welke gemeenten nog steeds dienen als proefkonijnen, vermoedelijk om rechtszaken te vermijden, of als er zich ernstige medische problemen in dat gebied zich voordoen, zich als onwetend te kunnen opstellen en het zoals meer gebeurt met staatsgerelateerde ondernemingen, het simpelweg in de doofpot steken of een rapport van een deskundige presenteren, dat hun vrijstelt van elke verantwoordelijkheid.
  Denk aan asbest, dat nog in het westen 97 jaar werd geproduceerd, nadat het bewezen was dat het kankerverwekkend is.
  Denk aan de tabaksindustrie, die honderden, verslagen van en door deskundigen liet passeren, die allemaal logen dat tabak niet kankerverwekkend is., etc……..

 30. Hoe lang zullen die mannen blijven leven nu ze dit eisen van de WHO?

 31. Wat een troep die who deze virus ellende krijgt nog een flink staartje en kans op oorlog. Opbaring 13

 32. De 5G brandstichters zijn ingehuurde provocateurs. De anti 5G ‘rs zijn intelligent genoeg om te weten dat het op die manier geen zin heeft 5G te stoppen. Maar zo kan ‘men ” aanwijzen naar de anti 5G groep zodat er meteen wordt geroepen > zie je hoe ze de noodlijn hulpen blokkeren!! zodat het klootjesvolk daarop reageert > oooh schandalig hoe die anti 5G brandstichters zich gedragen. En zo krijgt de anti 5G groep vanzelf een Boe man etiket.
  Het domme plebs heeft nog steeds niet geleerd van deze ouderwetse maar effectieve WO2 strategieën.

 33. https://holistik.nl/uitgeputte-bijnieren-vitamine-c/
  Google geeft geen reet om uw gezondheid maar is wel 24 op 7 bezig data van u te vergaren.
  Als u zoals ik geen smartphone bezit bent u bij voorbaat verdacht lijkt het wel.
  Dat vitamine c belangrijk is blijkt gewoon uit de fysiologische processen en u kan er vast op rekenen dat uw bijnieren in deze tijd onder hoogspanning staan. De domheid regeert en de massa is angst aangepraat.

 34. Dat is geen goed nieuws, dit gaat in tegen de vrije meningsuiting, China heeft al laten blijken erg onbetrouwbaar te zijn in de gegevens die het vrijgeeft, en ook die wereldgezondheidsdienst is niet altijd betrouwbaar. Shalom

Comments are closed.