Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert

In Groot Brittannië hebben al duizenden mensen met een hartaanval of beroerte meer dan 2 uur op een ambulance moeten wachten. (Afbeelding (10)).

—————————————————————————————————————————————-

Overgrote deel oversterfte veroorzaakt omdat mensen met ernstige aandoeningen thuis moeten blijven – Epidemioloog professor Nilsson: Aantal Covid-19 doden zal veel lager zal zijn dan het aantal doden die het gevolg zijn van de lockdown van de samenleving en de verwoesting van de economie’

—————————————————————————————————————————————-

Naast de vernietiging van onze economie en onze huidige welvaart vernietigen de lockdowns ook heel veel levens, véél meer dan het totaal aantal wereldwijde corona doden. Nota bene de extreemlinkse krant The Guardian berichtte dat de lockdowns ervoor zullen zorgen dat er tussen nu en 2025 maar liefst 1,4 miljoen mensen extra aan TBC zullen sterven, nog altijd ’s werelds ergste infectieziekte. ALLES pleit voor het onmiddellijk totaal opheffen van de lockdowns, maar dat wordt vooralsnog nergens gedaan.

Oversterfte ten onrechte aan Covid-19 toegeschreven

In veel Europese landen, waaronder ook Nederland, is de afgelopen weken een flinke oversterfte geregistreerd. Maar wat blijkt? Het overgrote deel daarvan wordt veroorzaakt door mensen met allerlei ernstige aandoeningen, die door de lockdowns niet of niet tijdig in het ziekenhuis konden worden opgenomen. De mainstream media wekken echter nog steeds de valse indruk dat de oversterfte direct aan Covid-19 is gerelateerd, en helpen zo niet alleen doelbewust mee de bevolking in angst en gehoorzaamheid te houden, maar werken daardoor ook nog eens enorme aantallen extra doden in de hand.

‘Mensen sterven aan andere oorzaken, wat onder normale omstandigheden niet zou zijn gebeurd,’ verklaarde Jason Oke, statisticus bij het Nuffield Department of Primary Care Health Sciences van de Universiteit van Oxford, naar aanleiding van de 6546 (van de 8196) extra personen die in Groot Brittannië zijn overleden, maar niet aan of met corona. ‘Zij zijn de bijkomende schade van de lockdown.’ Zo moesten al duizenden mensen met een hartaanval of beroerte meer dan 2 uur op een ambulance wachten (9).

Uit data van het ONS (het Britse CBS) blijkt zelfs dat het aantal extra, niet aan Covid-19 overleden mensen ongeveer 10.000 hoger is dan het gemiddelde van de afgelopen jaren. In Italië is dezelfde trend zichtbaar; daar stierven al zo’n 11.600 extra mensen omdat ze niet in het ziekenhuis aan hun ernstige aandoening konden worden behandeld, en/of omdat ze bang waren om in het ziekenhuis met corona te worden besmet.  

Het ONS is overigens in opspraak gekomen omdat bijna alle doden waar geen overduidelijke andere oorzaak voor is, zonder nader onderzoek automatisch aan corona worden toegeschreven – een misleidende praktijk die in het hele Westen wordt toegepast om het aantal slachtoffers van de ‘pandemie’ kunstmatig zo hoog mogelijk te laten oplopen. (5)

Professor Sullivan: Meer extra doden door kanker dan totaal aantal door corona

Eerder waarschuwde professor Richard Sullivan ervoor dat er door de lockdowns meer Britten extra aan kanker zullen sterven, dan het totaal aantal coronadoden in het land (op dit moment 32.692). Het Royal College of Surgeons voorspelt dat alleen al volgend jaar 18.000 Britten extra aan kanker zullen sterven, en het ‘vele jaren’ gaat duren voordat de 2 miljoen niet-corona gerelateerde operaties zullen zijn ingehaald (6).

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken bevestigt in een (gelekt) 86 pagina’s tellend rapport dat de lockdown in het land meer dodelijke slachtoffers lijkt te gaan eisen dan het coronavirus (8).

Peter Nilsson, professor interne geneeskunde en epidemiologie van de Universiteit van Lund (Zweden): ‘Het is zo belangrijk te begrijpen dat het aantal Covid-19 doden veel lager zal zijn dan het aantal doden die het gevolg zijn van de lockdown van de samenleving en de verwoesting van de economie.’

29 keer meer doden in Zuid Afrika; Werkloosheid veroorzaakt zelfmoord explosie

Een data analytisch consortium in Zuid Afrika berekende dat door de economische gevolgen van de lockdown maar liefst 29 keer meer mensen zullen omkomen dan door het coronavirus zelf. Een van de voornaamste doodsoorzaken zal zelfmoord zijn; uit een recente, in The Lancet gepubliceerde studie bleek dat werkloosheid het risico op zelfmoord met 20% tot 30% doet stijgen. (4)

Als dan bedacht wordt dat het aantal werklozen in de VS in 7 weken tijd naar 33 miljoen is geëxplodeerd –en volgens een peiling van het Economic Policy Institute zijn er zelfs 50 miljoen werklozen bijgekomen (7)-, zal het geen verbazing wekken dat de zelfmoord hulplijnen ongeveer 70 keer zoveel telefoontjes krijgen als normaal.

1,4 miljoen extra TBC doden, experts zwaar gefrustreerd

Experts waarschuwden onlangs dat er tussen nu en 2025 maar liefst 1,4 miljoen mensen meer aan TBC zullen sterven dan normaal, voornamelijk in Afrika (3). Bovendien zal het aantal mensen dat TBC krijgt met 6,3 miljoen extra patiënten stijgen. Dit alles zal direct het gevolg zijn van de lockdowns en de enorme verwoestingen die deze in de economieën veroorzaken.

Sommige TBC specialisten kunnen hun frustraties niet onderdrukken. ‘TBC bestaat al duizenden jaren,’ zei Ditiu. ‘100 jaar lang hadden we één vaccin (enkel voor kinderen), en twee of drie potentiële vaccins in de pijplijn. In 2027 moeten een half miljard mensen zijn gevaccineerd. Nu zien we met grote verbazing hoe er voor een ziekte die nog maar 120 dagen oud is al 100 vaccinkandidaten in de pijplijn zitten. Dus ik denk dat deze wereld, sorry dat ik het zo zeg, heel erg f***ed up is.’

‘We hebben geen vaccin voor TBC, we hebben geen vaccin voor HIV, we hebben geen vaccin voor malaria*, en van al deze ziekten is TBC de oudste. Waarom dan deze reactie? Dit is een wereld vol idioten.’

(*Zoals er nog steeds niet één werkend vaccin bestaat voor een RNA virus zoals het coronavirus, en het nu in ijltempo in ontwikkeling zijnde coronavaccin dan ook vrijwel zeker niet gaat werken).

WAAROM dan toch vasthouden aan lockdowns??

De prangende vraag dringt zich op WAAROM de politici en mainstream media dan nog steeds zo vasthouden aan deze ronduit misdadige lockdowns en de daaraan gekoppelde wurging van de vrije samenleving, welvaart en economie, als nu al duidelijk is dat het aantal doden als gevolg van die lockdowns dat door het coronavirus verre zal overtreffen.

Mensen en websites (zoals deze) die erop wijzen dat er enorm veel bewijs is voor een achterliggende duistere politieke agenda, worden door het (deels door de linkse universiteiten en de overheid ingeschakelde) social media leger onmiddellijk verketterd als ‘complotdenkers’.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Paul Joseph Watson / Summit News
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Daily Mail
(7) Zero Hedge
(8) Summit News
(9) Paul Joseph Watson (Daily Mail)
(10 ) Afbeelding: Thorsten Töller , Pixabay (rechtenvrij)

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

 *Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Twee uur wachten op een ambulance na oproep hartaanval of beroerte? Na binnenkomst melding bij 112 kan men precies nagaan wat de leeftijd van persoon is voor wie de oproep bestemd is. Ben je te oud om gered te worden dan zit je er gewoon naast. De inschatting is al gemaakt voor je er erg in hebt…Zo zal dat voortaan gaan in komende tijd…

 2. Rienus 01.48 pm :
  Maar nu, over de link die je stuurde over David Prins :
  a. hij trekt zich nu jammer genoeg wat terug, omdat hij uiteraard bang is voor zijn baan ( zijn l e f wordt hiermee
  aardig gereduceerd….hij kan niet anders )
  b. hij zei inderdaad steeds, dat hij ` diep respect “ heeft voor het R I V M ( ik : 0 , 0 0 0 0 0 0 0 % )
  c. hij gelooft ( zegt ie ) in een “ v e i l i g v a c c i n ` ( ik : totaaaaal niet, helemaal nooit ! Om de doodsimpele reden, dat een vaccin altijd chemische bestanddelen en toevoegingen heeft……en oook omdat :
  ik er zelf niet bij ben : ik zie niet wat ze daar in doen ( U wel ??? )
  d. EN : omdat ik al jaaaaaren lang lees, dat de meeste overheids-figuren EN artsen, zichzelf en hun gezinnen
  NIET vaccineren, helemaal niet en nooooit ! Weet je wie ook t e g e n vaccinaties is ? T rump !
  Algemeen bekend ! ( en weet je wie ook geen vaccinaties neemt waarschijnlijk ? David Prins……..ik lees
  dat tussen de regels door…..U ook ? )

 3. Rienus 01.48 pm :
  De complotters zijn juist de meest k r i t i s c h e mensen die er zijn, omdat :
  a. de goedgelovigen die TV kijken, en alles geloven wat daar gezegd wordt, zij blijven hangen in deze eerste fase
  en meestal komen zij daar niet uit….omdat zij verder ook niets onderzoeken
  b. de k r i t i s c h e kijkers geloven op een bepaald moment die MSM niet meer, omdat er twijfels rijzen…..
  blijven deze twijfels aanhouden, dan gaan zij `onderzoeken ` ….zij, komen er achter dat er bepaalde agenda `s
  spelen op de achtergrond, waar de honden heen brood van lusten….
  c. wanneer het hier in b. genoemde resultaat v a k e r voorkomt, en men steedsss, keer op keer, er achter komt
  dat er vrijwel e l k e keer, bepaalde achtergrond agenda `s spelen……dan wordt men op een bepaald moment een s u p e r c o m p l o t d e n k e r , want men heeft dan maar een half woord nodig, om te begrijpen w a t
  er achter speelt en hoe het in elkaar zit !
  d. wanneer het proces in c. genoemd zich nogggggg v a k e r voordoet, en men zich gaat realiseren dat vrijwel alles, een achterliggende agenda heeft……en je brein er een g r o t e p l a t t e g r o n d van kan maken,
  zo eentje waar je bijna met een brein-drone boven kan hangen, en jij het o v e r z i c h t ziet…….jaaa,
  dan wordt je als super-grote-complotdenker, bijna helderziend en kun je bijna voorspellen wat de volgende stappen van de elite / illuminati / overheid zijn …..( heeeeel somsss, blijkt het mee te vallen, maar dat komt zelden voor )
  e. de in d. genoemde situatie, is zeer irritant voor je omgeving, dus l e f moet je wel enigszins hebben
  want een ` gewoon bezoekje ` aan vrienden, kan al uitlopen op een heftige discussie…..niet gezellig altijd.
  f. z e l f s de in e. genoemde situatie, ben ik inmiddels na 1 2 jaar voorbij, en steeds vaker merk ik dat vrienden en kennissen, nu z e l f wakker worden en ergens over beginnen …..
  en wat doe ik dan : ……ik zeg niks……en ik geef mijn pijnlijke glimlach, van een boer die kies pijn heeft…..
  en ik denk : “ laat maar , ze komen er vanzelf wel achter “
  Rienus : kom zo snel mogelijk, uit jouw b. situatie, en lees je een beetje in……het kan je leven redden

 4. Er wordt altijd op het inkomen van de kleintjes bezuinigt. Alles wat ze kopen en betalen, niet belastingaftrekbaar
  is, maar wat ze ontvangen wel wordt meegenomen. Er is een tijd geweest dat een ieder geld kon sparen of de
  mogelijkheid had geld te kunnen lenen. Het inkomen lag hoger en de woonlasten lager. En kon je ergens werken
  waar niet perce diploma voor nodig was. Dat is allemaal heel erg verandert. Nu moet je overal opleidingen en
  cursussen voor volgen zelfs als vrijwilliger. En heel vaak op herhaling en vergaderingen.
  Je wordt geleefd door de bureaucratie. Zo erg dat er al voedselbanken waren, mensen hun inkomen kwijtraakten
  Hun huis kwijt zijn geraakt. Er teveel financiële druk op werd gezet. Veel mensen hebben de koopkracht niet.
  Zijn al hun inkomen kwijt aan verplichtingen. En dat is nu met veel bedrijfjes ook zo.

 5. Zonder lockdown zou er nog veel minder plaats zijn geweest voor Nederlandse zieken, ongeacht hun ziekten.
  Dat wil niet zeggen dat we maar door moeten gaan met strenge maatregelen. Die moeten zeker versoepeld worden.
  Want inmiddels weten we nu dat er ook veel gedaan kan worden om te voorkomen dat Covid-19 patiënten naar ziekenhuizen moeten, en daardoor de ziekenzorg overbelasten:
  – Zorg dat niemand in dit land een vitamine D3 tekort heeft, want de sterfte hangt meer af van vitamine D tekort dan van leeftijd of geslacht: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3585561
  – Zorg dat huisartsen als Elens door mogen gaan met hun recepten van hydroxychloroquine, zink en azithromycin (verboden door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd)
  – Voorkom massa-samenscholingen als voetbal, massatoerisme e.d.

 6. @filosoof
  Je reactie doet weinig eer aan je naam.
  Er zijn helemaal niet teveel mensen op aarde.
  Het gaat om mis management!
  Daarom hebben wij de problemen die je noemt.
  Filosofie komt slechts voort uit een vrije geest en die heb je niet wanneer je blind als schaap je laat chippen.Een filosoof denkt na.Legt verbanden en verspreidt de opgedane kennis ter opgang der mensheid en niet teloorgang van miljarden mensen zoals jij suggereert.
  Triest.
  Verander op zijn minst je naam.pfff

 7. “…. het zit al in de koker “ ; er komt een solidariteit’s belasting. Het geld moet uiteindelijk ergens vandaan komen ; bijdrukken heeft alleen maar een negatief ‘rendement’ gehad. Los van de hype zag de ECB al dat het uiteindelijk een verloren spel was. Deze ‘gok’ is dus mislukt, belastingdiensten zoeken nu naar extra geld, er zal geschrapt worden. Ten faveure van …. ik noem het gemakshalve maar de solidariteit’s penningen.

 8. Aan filosoof: Ik begrijp dat u vindt dat u geen recht op een normaal leven heeft? Gaat het ook over uzelf als u mensen in armoede wilt drijven vanwege een gevaar dat niet groter is dan de jaarlijkse griepgolf?
  U vindt het dus best wel normaal dat de noodtoestand voortaan de normale toestand gaat worden? Voor altijd de noodtoestand? Omdat regeringen hadden bezuinigd op de ziekenhuizen?
  Misschien doe ik cynisch, maar een filosoof zou zulke zaken ook kunnen overdenken.

 9. @toevalbestaatniet, wat ben je toch een complotdenker. Gevolg voor gehersenspoelde mede mens je hoeft niet meer naar jouw argumenten te luisteren. Mij is in gesprekken opgevallen
  dat als het woord complottheorie valt, de oren gelijk dicht gaan i.p.v. de genoemde argumenten
  zelf te onderzoeken en met anderen samen proberen de waarheid te achterhalen. Daarom
  zitten we in een Lockdown zodat er geen collectief bewustzijn zich ontwikkelt en de mensen
  zich maar angst aan laten jagen door de misleidende media waarvan deze allang door de critisci is ontmakerd. Omdat zij dit als gezichtverlies zien, dat ze het fout hebben gehad, zullen ze dit niet willen erkennen en schuiven ze dit gemakshalve af als conspiricytheorie of complot denker. Laat U niet ontmoedigen blijf de waarheid zoekenen te spreken want het draait om de Liefde tot de Waarheid, dit zegt Gods Woord. Ik ben er ook zo een!!!

 10. Filosoof.
  Dan wees zo goed om een voorbeeld te zijn.
  Een goed voorbeeld doet goed volgen. Aan jou de eer.
  De senario mag je zelf bedenken. Trek wat aandacht en iedereen filmt je.
  Succes.

 11. Nu het slechter met de economie gaat mogen de belastingbetalers bedrijven en multinationals financieren met steunpakketten die tot in de miljarden lopen. Wanneer de crisis eenmaal voorbij is worden er weer miljoenen winsten gemaakt en dikke bonussen uitgekeerd aan de graaiers. Als gevolg van de corona crisis worden de belastingen straks wederom verhoogd en word het voor de gewone man nog moeilijker om rond te komen. Wees voorbereid op een tweede coronagolf die volgens deskundigen eraan zit te komen. De zwakkeren, ouderen en zieken zullen als eerste overlijden, iets wat de overheid stilzwijgend toejuichen omdat deze groep mensen in hun ogen alleen maar geld kosten en niets in het laatje brengen. Nee, dan hebben we liever asielzoekers die hun hele leven lang aan het uitkeringsinfuus zitten en liever hun hand ophouden dan werken. Deze mensen/ apen zijn natuurlijk wel goed voor onze economie!

 12. https://www.lc.nl/friesland/Complotdenkers-gaan-aan-de-haal-met-video-van-longarts-Vaccin-draagt-wel-bij-en-respect-voor-RIVM-25656941.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Een kritische arts die schrikt van de stront die hij over zich heen krijgt en zich dan maar distantieert van de complotters.

  toevalbestaatniet schreef:
  13/05/2020 om 5:21 am
  Ik ben niet van de complotters nee, maar ben en blijf kritisch. Ieder zijn ding en vooralsnog vind ik complotten niet voldoende om in te geloven, sterker nog het zou me niet verbazen dat complot theorieën gebruikt worden om bewust mensen op het verkeerde been te zetten.

 13. Misschien ben ik het wel met Gates en kornuiten eens. Er zijn veel te veel mensen op deze planeet. Veel herrie en luchtvervuiling door verbrandingsmotoren. Veel criminaliteit. Veel ouderen in verpleeghuizen die amper weten dat ze nog leven. Laat ze ons maar uitdunnen en chippen. Controleer alle overlastgevers maar en vrede zij wellicht met ons…

 14. Een klokkenluider uit de Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een onderzoek van 80 pagina’s naar buiten gebracht (op persoonlijke titel). De man was lid van het crisis-managementsteam voor de bescherming van de bevolking. Iemand met veel inside-informatie dus. Hij heeft veel kritiek de overreacties van de regering:
  – Alle feiten wijzen erop dat er sprake is van een globaal vals alarm.
  – Duidelijk is dat er veel meer schade is aangericht dan werd voorkomen.
  – Ongeveer 2,5 miljoen operaties zijn niet doorgegaan vanwege het vrijhouden van bedden voor corona.
  – Het was een absoluut vals alarm om honderdduizenden doden te verwachten als de overheid niets zou doen.
  – De getallen van het RKI zijn te vaak speculatief.
  – Hij noemt de staat een van de grootste producenten van fake-nieuws.

  De arts Gunter Frank kent de man en noemt hem geestelijk stabiel, verstandig en moedig. Maar men probeert de man nu te psycho-pathologiseren. Deze arts (die de medische schade heeft onderzocht) maakt ook duidelijk dat de ziekte qua sterfte te vergelijken is met een griepgolf. Hij vraagt zich ook af waar het kritisch vermogen van de journalistiek is gebleven. https://www.youtube.com/watch?v=YYCbXBQwhtE

  Je kunt kritiek op de methode van Jensen hebben (dat gebeurt dan ook steeds), maar ook hij legt de vinger wel op de zere plek.

 15. Ik kan me erg kwaad maken,dat het gewone volk zich alleen maar laat volpompen wat de media hun opdringt.
  Krijgen we weer dezelfde houding >Onverschilligheid en wegkijken(achter de buis)?

 16. Mis het restaurantje niet sinds ik in lockdown heb ontdekt dat ik koken kan 🙂
  Mis de sportschool niet nu ik heb ontdekt dat je zelfs zittend ook thuis kan fitnessen 🙂
  Mis de trein niet nu ik heb ontdekt dat je ook met de auto kan reizen 🙂
  Mis het nieuwste model telefoon niet aangezien de oude ook gewoon nog belt 🙂
  Mis de voetbalwedstrijd niet nu ik puzzel op dat tijdstip 🙂
  Mis de supermarkt niet sinds ik online boodschappen bestel 🙂
  Mis de media niet sinds de e-reader is uitgepakt 🙂
  etc.

  Veeg teken voor veel diensten, beroepen, produkten in de waan van de dag.

 17. hoe ga je een ongecontroleerde uitbraak handelen bij zeg tijdens de 6 maanden en een piekdag met 20.000 doden per dag?

 18. Alleen gesteste doden worden als corona-dode geteld.
  Er sterven veel mensen aan corona zonder ooit een test gehad te hebben.
  Bij een verpleegafdeling waar corona heerst, en er inmiddels 16 personen overleden zijn met dezelfde corona-symptomen, zijn er maar 2 testen uitgevoerd dus zijn er maar 2 officiële corona-doden.
  Er is véél te weinig testmateriaal en daardoor ook véél te weinig getest.
  Het aantal corona-doden ligt veel hoger.

 19. Goed artikel, dat mag ook eens gezegd en geschreven worden, er zijn nog andere ziektes dat dit virus, heb nu maar eens kanker en je moet de behandeling verder zetten, maar voorlopig gaat het niet, het is maar een voorbeeld, velen mensen wachten en dat is juist rampzalig. Shalom

 20. Ik herinner me dat Rutte enige maanden geleden miljarden over had en dat geld ging bewaren voor een noodgeval… Heeft die schoothond misschien toen al meer geweten?

 21. Ik heb er nog steeds moeite mee, dat alles in de wereld gesloopt wordt: de economie, de natuur, de samenleving. En dat allemaal in een zeer korte tijd. Ook denk ik aan de mensen die nauwelijks financieel rond kunnen komen, binnenkort naar de voedselbank moeten, omdat ze het niet meer redden. De werkelozen, die jaren gezwoegd hebben om iets op te bouwen en ineens failliet gaan. Zo is de lijst eindeloos.

 22. Waarom verbiedt de overheid het roken niet en het alcoholgebruik? Deze kosten ook vele doden, niet alleen door longkanker maar ook door verkeersongevallen en toegenomen agressiviteit. Het belastingverlies en banenverlies en het genoegen dat het volk er van heeft kan niet de reden zijn.
  Daar trekken ze zich nu met Corona ook niets van aan.

 23. volledig met je eens hemelburger,volg geruime tijd de politiek,financien,economie en beleggings analisten,2008 hadden ze de stekker moeten uit trekken dan was de pijn niet zo groot ze maken het probleem steeds groter.En meer en meer schulden.Markus Krall,Mark Friedeich
  https://www.youtube.com/watch?v=5SfYmOcDhos Voor ondertiteling druk rechts onder voor ondertitels dan icoon(tandwiel).Stuur zoveel mogelijk door

 24. Ik denk dat veel mensen te bang zijn om de realiteit onder ogen te zien.
  Zo had ik met mijn kennissen een discussie, dat de covid19 wel bestaat maar dat het door de media een hype gemaakt is. Omdat het een verdienmodel voor de elite en media geworden is, over lijken heen.
  Maar mijn redenatie werd gelijk getorpedeerd; het rijk der fabelen.

  Dan ga je denken; is het nu luiheid om geen andere documenten te lezen; is het angst om in te zien dat we belazerd werden. Of is het wel zo gemakkelijk om alleen de msm te geloven.
  Uiteindelijk zal de waarheid toch bekend worden.
  Veel artsen durven nu toe te geven dat het een hoax geweest is, met alle gevolgen van dien. Ik hoop dat de verantwoordelijke leiders spoedig met de billen bloot moeten, dat ik dat nog mag meemaken.

 25. Mark S 10.55 pm :
  U schrijft ….. “ de lockdown is een gevolg van de zeer eenzijdige visie op mens en maatschappij “ …
  ook dat is fout. Die lockdown is er juist door de eenzijdige visie van de elite / illuminati, die een machtsovername aan het plegen zijn, die al zeer lang gepland stond en nu uitgevoerd wordt, puur uit machts-wellust van hun kant !
  U moet niet ons de schuld geven, terwijl het idee bij hun vandaan komt
  Zij zuigen ons mee in de maalstroom van ellende……wij niet hun.

 26. Rienus 08.44 pm :
  En het zal voor U ook een ` raadsel ` blijven……omdat U niet van de ` complotten ` bent………………
  was U namelijk w e l van de ` complotten ` geweest, dan had U nu geweten hoe het precies zat en wat er speelt
  op de achtergrond.
  Die zogenaamde ` buidel met geld ` is namelijk al rond 2007, door de illuminati opzij gezet, in de hoeveelheid van 2 0 0 triljoen ( dat is 200.000 x 1 miljard ) ….om deze o v e r g a n g naar de New World Order te maken
  ….geld was en is namelijk niet belangrijk, werd er bij gezegd…..het belangrijkste is deze overname !
  Onze overheden hebben nu de opdracht om met geld te smijten ( en te beloven ) om deze overgang naar een
  communistisch systeem te maken, maakt niet uit wat het kost….
  Ondertussen doen alle overheden al jaaaaren ` zieliggg` en halen OOK bij ons geld weg……dubbel dus.
  Terwijl geld helemaal nooit een probleem is geweest. Als al het geld op de wereld v e r d e e l d zou worden, had ieder mens 70.000.000 ( 70 miljoen dus )
  Maar okeeee…..U bent niet van de complotten, Prima…..maar ondertussen zijn ` complotten ` juist het enige
  wat er bestaat, en niks anders.

 27. De mens leeft al sinds de oertijd (of de schepping) in symbiose met duizenden bacteriën en virussen. Goede en kwade, maar daar hebben we een geweldig effectief immuunsysteem voor. Al die chemische troep (gif van B. Gates, big pharma) hebben we niet nodig als je gewoon gezond leeft. Dit coronavirus is ook gewoon zelf te overwinnen, de lockdown – binnen blijven, gebrek aan zonlicht/vitamine D – en de (a)social distancing verhinderen het uitwisselen van virussen. Dan ook nog die idiotie met mondkapjes, belemmert de ademhaling waardoor je juist de rommel binnenhoudt en jezelf dus ziek maakt. En dan het smetvrezige gedoe met alcohol handgels, dat maakt de natuurlijke afweer door de goede bacterieën en virussen in je huid kapot.

  De overheid en vooral het RIVM moeten aangeklaagd worden voor misdaad in vereniging (art 140) en dood door schuld (het weigeren en/of verhinderen van hydroxychloroquine verstrekking). En alle gehinderde bedrijven terstond aangifte doen wegens oplichting (gemanipuleerde cijfers, valse voorstelling van zaken) door diezelfde overheid en RIVM. Covid 19 is niet anders qua mortaliteit dan Influenza, als de kwetsbare mensen een paar weken afgezonderd waren gebleven had in de tussentijd de rest van de populatie het virus kunnen tackelen.

  Overigens kunnen de NOS, de grote kranten en andere MSM voor medeplichtigheid eveneens aangeklaagd worden.

 28. De lockdown is een gevolg van een zeer eenzijdige visie op mens en maatschappij: De mens is alleen een hoop biologische cellen waarin zich virussen kunnen nestelen en die virussen kan verspreiden. Dit is zo ongeveer de visie van virologen en epidemiologen.
  Maar de domme en ruggegraatloze Rutte neemt deze visie klakkeloos over en verwoest daarmee de hele economie en maatschappij.

  Alles is in een maatschappij met elkaar verweven en afhankelijk van elkaar, techniek, economie, medische zorg, recreatie, sociaal verkeer, onderwijs etc

  Bijvoorbeeld de medische wereld leunt ook zwaar op de economie door b.v. de afhankelijkheid van de techniek. Denk aan al die high-tech beademingsapparatuur, de testapparatuur voor virussen etc.

  Dan kan je niet alleen maar op de visie van virologen afgaan. Dat is te beperkt. Zoals nu ook duidelijk blijkt. Ons hele economisch systeem klapt onnodig in elkaar. Bovendien wordt er zwaar overdreven in vergelijking tot griep. En dat is een leugen op zichzelf. We worden kapot gemanipuleerd door politiek en media.

  Ik ben geen jurist maar ik vraag mij af of het juridisch allemaal wel kan die lockdown en enorme beperking van bewegingsvrijheid. Is dit wel grondwettelijk? Welke wet heb ik overtreden? Ik heb niks strafbaars gedaan. Ben niet door een rechter veroordeeld en wordt toch van mijn vrijheid beroofd.

 29. pst niet verder vertellen hoor maar dit alles is een dekmantel voor de banken die failliet zijn, kunnen ze corona de schuld geven.

 30. Mensen moeten wakker worden. Helaas dankzij de corrupte MSM slapen hele volksstammen nog door.
  Wat onze regering ons aandoet, is m.i. crimineel. Hoe dom moet je wel niet zijn om de waarheid niet te zien. Kennelijk willen mensen bedrogen worden en dat gebeurt dan ook.

 31. Een herhaling van de gevolgen van. De gevolgen van deze hoax zijn niet meer te overzien. Mensenrechten bestaan niet meer, ‘we’ moeten er maar aan wennen. De meeste rechten zijn verdwenen, verplichtingen zijn er voor in de plaats gekomen ; de ‘mens’ is inmiddels een individu geworden. Persoonlijkheden zijn inmiddels een gevaar voor de maatschappij geworden. Het ‘abattoir’ heeft het ‘vee’ onder controle. Het ‘vee’ heeft de moed laten zakken. Sultan heeft het allemaal voorspeld …. , ideologieën zijn praktisch verdwenen. Een herhaling van brute democratische diefstal zal uiteindelijk tot een ongecontroleerdere weerstand of opstand resulteren. Tot zover én niet verder, is de laatste mogelijkheid om ‘ons’ voor verdere degeneratie te behoeden = involutie .
  De toekomst : voor de huidige generatie, een donkere passage in het dagboek van onze aanwezigheid. Maar voor de aankomende generatie wellicht hét licht in de duisternis. Misschien is een revolutie wel de oplossing voor deze evolutie ….

 32. Het is voor mij een raadsel waarom men nu is overgegaan tot het instellen van een lockdown. Als ik naar het geklungel kijk in Nederland over mondkapjes en andere zaken die men in de ether slingert als belangrijk dan heb ik zo mijn bedenkingen. Ik heb al eerder geschreven dat het economisch/financieel beleid zo onder spanning stond dat een bliksemafleider zeer welkom was. En als dat niet werkt dan verzint men die afleider wel. Complot theorieën bestaan volgens mij bij een gemis aan duidelijkheid en transparantie. Dat is een enorme dooddoener dus ik dacht, ik breng hem nog maar eens. Je kan je overheid blind vertrouwen en je daar gelukkig mee voelen. Of je vraagt je gewoon af waarom diezelfde overheid nu ineens met miljarden smijt, terwijl het een jaar geleden nog een groep burgers zodanig in de problemen bracht dat het opviel…
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4899201/belastingdienst-toeslagenaffaire-menno-snel-sp-grove-schuld
  De volgende link maakt ook duidelijk dat de belastingdienst echt je vriend is die het vooral gemakkelijker wil maken?
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/05/oef-belastingdienst-erkent-etnisch-profileren-er-was-sprake-van-etnisch-profileren/
  Maar ineens is wonderwel een flinke buidel met geld om zogenaamd banen te redden?
  Het zal duidelijk zijn, ik ben niet van de complotten, maar mijn overheid gedraagt zich verdacht.

Comments are closed.