Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

—————————————————————————————————————————————

‘Meest extreme maatregelen sinds WO-2’ – Concept wet bevatte ook macht om zonder gerechtelijk bevel huizen ‘verdachte’ mensen binnen te dringen – Vaccinatiepaspoort EU begint op Bijbels ‘teken van het beest’ te lijken

—————————————————————————————————————————————

Waar we al vaak voor hebben gewaarschuwd, begint nu realiteit te worden: Denemarken heeft met een noodwet de overheid de macht gegeven om mensen te verplichten een coronavirus vaccin te accepteren. De Denen lopen daarmee vooruit op het door de EU in voorbereiding zijnde vaccinatiepaspoort, dat in 2022 zou moeten worden ingevoerd, maar door de corona crisis wellicht naar voren zal worden gehaald. Zonder dit vaccinatiepaspoort zal het straks onmogelijk zijn om aan het maatschappelijke leven (school, werk, publieke gebouwen, ziekenhuizen) deel te nemen. Niemand zal aan dit vaccin kunnen ontsnappen, omdat er een marker in zal zitten (mogelijk een nanochip) die op afstand kan worden gescand.

De Deense noodwet, waarmee strikte quarantaine maatregelen worden opgelegd, blijft in principe geldig tot maart 2021, maar kan natuurlijk eenvoudig worden verlengd of zelfs permanent worden gemaakt, als blijkt dat het coronavirus een ‘blijvertje’ is, zoals experts en politici al hebben laten doorschemeren.

Denen die weigeren zich op corona te laten testen krijgen een boete en mogelijk zelfs gevangenisstraf. Ook zullen ze geen toegang meer krijgen tot winkels, supermarkten, publieke instellingen zoals ziekenhuizen, en het openbaar vervoer.

Concept wet bevatte macht om huizen ‘verdachte’ mensen binnen te dringen

Jens Elo Rytter, rechten professor aan de Universiteit van Kopenhagen, zegt dat de nieuwe maatregelen ‘absoluut de meest extreme sinds de Tweede Wereldoorlog’ zijn. Het oorspronkelijke wetsvoorstel was nog draconischer, en had de overheid de macht gegeven om zonder gerechtelijk bevel de huizen van mensen binnen te dringen als de bewoners ervan worden verdacht besmet te zijn met corona.

Na verzet van de oppositie werd deze maatregel geschrapt, maar het is niet ondenkbaar dat dit straks alsnog onderdeel zal worden van de in voorbereiding zijnde EU-wetgeving aangaande het vaccinatiepaspoort. Denemarken heeft op dit moment 914 corona besmettingen, met 4 doden. (1)

Vaccinatiepaspoort begint op christelijke ‘teken van het beest’ te lijken

De wet met verplichte vaccinaties, en zeker het komende vaccinatiepaspoort, zal bij sommige groepen christenen de alarmbellen doen rinkelen. Al tientallen jaren lang wordt in boeken over de ‘eindtijd’ geschreven dat het in het Bijbelboek Openbaring voorspelde ‘teken van het beest’ (666) een verplichte chip zou kunnen zijn, zonder welke ‘niemand nog kan kopen of verkopen’.

Weigeraars van het corona vaccin zullen dus feitelijk van de samenleving worden uitgesloten. De angst zal er zo goed inzitten, dat vermoedelijk de meeste mensen het hier nog mee eens zullen zijn ook.

In combinatie met de invoering van 5G zouden mensen in de nabije toekomst op afstand totaal kunnen worden gecontroleerd en gevolgd. De technologie om bepaalde eiwitten, door vaccins in mensen gebracht, te activeren en/of te manipuleren, waarmee het DNA van mensen kan worden aangepast en er genen kunnen worden weggehaald of juist toegevoegd, bestaat reeds (CRISPR/Cas). Dat stelt overheden in de toekomst in staat rechtstreeks ingrijpen in de gezondheid, het lichaam en zelfs het gedrag van mensen.

Xander

(deels) (1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
Afbeelding: Pete Linforth, Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

16-03: ‘Mensen moeten er vanuit gaan dat zijzelf, en iedereen die ze tegenkomen, besmet zijn’
……….
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
………
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
……….

05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
…………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
……..
16-02: Zwitserland stelt 5G voor onbepaalde tijd uit vanwege mogelijke schade aan gezondheid
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering


2019:

26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. Een corona vaccin!? Nog steeds niet van gehoord. En geloven doe ik ook niet, want waar komen dan dagelijks al de besmettingen vandaan? Een vaccin werkt toch preventief? Ik snap nog altijd niet waarom mensen hun tijd nemen om onzinverhalen te bedenken. Teken van het beest!! Alsjeblieft, schei tóch uit.

 2. Beste mensen.
  Heel veel doemdenkerij op deze forum.
  Heel veel Nepnieuws.
  Ik lees alleen kop van de artikelen.
  Om al die onzin te lezen zijn we dagenlang bezig.
  Als onze regeringen boze bedoelingen met ons voor hebben , zouden de mensen achter deze nep journalistiek allang zijn opgepakt.
  Dus onze Democratie werkt nog altijd.
  Veel Sterkte Iedereen , Milano AC Sarmaat
  Jullie geloven toch zelf niet , dat onze erkende Wereldleiders aan een nieuwe Wereldorde en Holocaust bezig zijn ?

 3. Een nepvaccin is volop in de maak – de angstige en bang gemaakte bevolking vraagt er namelijk zelf achter….telkens wéér dezelfde strategie van dat duivels globalistisch gedrocht voor totalitaire wereldheerschappij.
  Een probleem creeëren, paniek en angst zaaien tot ongekende hoogte om dan met de oplossing op te proppen te komen die ze reeds hadden bedisseld vóór het probleem opzettelijk werd losgelaten op de massa.
  De enige voorwaarde moet zijn dat de schaapjes, verlamd door angst en paniek, zelf en vrijwillig maatregelen eisen waardoor de remedie véél meer dodelijke slachtoffers zal eisen dan de kwaal door het coronavirus!!!

  Massamoord, verdoken in de (dúre!)vaccin remedie om zogenaamd te genezen, de perfecte chip-en moordmachine onder de smoes van genezing, miljárdenwinsten voor big farma en overheidsbesparingen op vergrijzende gepensioneerden en zieken die deze aanslag door het vaccin niet zullen overleven wegens te zwak afweersysteem dat fataal wordt, net door de extra zware belasting van het vaccin dat hen zou moeten redden.
  Om nog maar te zwijgen welke schade dit gepatenteerde vaccin zal toebrengen aan gezonde jonge mensen en kinderen!
  Dit is een openlijke moordaanslag op de hele mensheid door de elite en ons verweer als massa kan enkel de massále weígering tot verplichte vaccinatie zijn…het récht van elk soeverein mens, ons ménsenrecht op zelfbeschikking over onze gezondheid en over ons eigen lichaam!
  Dus: NEEN aan verplichte vaccinatie, NEEN aan een schadelijk vaccin en NEEN aan dictatuur!!!!!!

 4. Dan weten we nu trouwens ook eindelijk waar die verrekte FEMA camps voor waren…

 5. Beste allemaal.
  Een virus is een biologische eenheid. Meestal een stukje DNA of RNA verpakt in een omhulsel dat in staat is bij aanraking met dierlijk weefsel zichte hechten aan het celmembraan en er vervolgen doorheen te dringen en met het DNA of het RNA van dat virus kan deze biologische entiteit zichzelf te reproduceren. In een hoog tempo. Zo hoog dat het afweersysteem van de gastheer (het slachtoffer) zich niet zo snel volledig kan mobiiseren en te laat is met het gereed hebben van een voldoende afweer om het virus te stoppen. Resultaat: de gastheer gaat dood. Het virus is alom verspreid en het in aanraking komen (besmetting) met dit virus is vrijwel zeker onontkoombaar voor ons allen. Er is nog geen vaccin. Een blik naar boven… kan misschien helpen maar dat is dan ook het enige wat we hebben behalve ons eigen immunsysteem. De “overheid” of de “staat” zal ons zeker niet (kunnen) beschermen.
  Er is dus geen vaccin. Het kan dus gewoon niet zo zijn dat een regering de bevolking kan vaccineren met een vaccin dat er niet is. Punt uit. Daarmee moet ik het bericht van gedwongen vaccinatie tegen corona in Denemarken als onzin kwalificeren. Xander je moet goed opletten wat je publiceert en goed je bronne verifiëren anders zet je mensen op het verkeerde been. Gedwongen vaccinaties: daar zullen veel politici misschien van dromen maar dan komt er gewoon weer een nieuw virus en dan….L’ histoire se repête….

 6. @ Heleen 17.3

  Op dit moment zitten de Amerikanen in de kopgroep. Het bedrijf Moderna heeft maandag voor het eerst mensen getest met een experimenteel vaccin, pas twee maanden nadat Chinese wetenschappers op 10 januari de genetische code van het nieuwe coronavirus hadden ontsluierd en online hadden gezet. De firma Novavax uit de VS beweert ook klaar te zijn om een vaccin te testen op mensen.

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2026769018/hele-wereld-jaagt-op-coronakiller
  ( dit is een premie artikel wat u toch kunt lezen als u de cache van uw browser leegt )

 7. Nogmaals: er gebeurt niets, maar dan ook helemaal niets in deze wereld waar onze regeringen/leiders niets van af weten….alles is gepland.
  Qui Bono…

 8. Xandernieuws, waarom maken jullie altijd gebruik van zéér onbetrouwbare bronnen? Het bericht is niet waar, want er is helemaal (nog) geen vaccin (helaas). En er is ook geen noodwet aangenomen in Denemarken die dit zou regelen!

  Kortom, weer een ‘fake’ bericht! Plaats in het vervolg alleen berichten die van betrouwbare sites afkomen en die gecheckt zijn! Jullie zijn zo ook zeer ongeloofwaardig!

 9. Ik weet nog steeds niet wat ik er van denken moet.
  Is het kabinet zich zodanig aan het profileren als de “redder”?
  Kunnen ze na de crisis ons leven overnemen?
  En zijn de verkiezingen over een jaar nog geldig?
  Ik vind de politieke ontwikkelingen enger dan het coronavirus zelf.

 10. Wie wil nog baby’s op deze wereld zetten?? dit allemaal waar is! wat een vreselijke vooruizichten, voor de toekomstige generatie, allen zijn dan gecontroleerbare zombies!! bah! bah!

 11. En wat zijn de beperkingen voor de mensen die van het Corona virus genezen zijn? Moeten die ook nog steeds thuis blijven of krijgen ze een Corona survival certificaat waarmee ze overal vrije doorgang hebben?
  Die mensen verspreiden het virus niet meer en kunnen het ook niet meer krijgen, je kunt ze dan niet meer in hun vrijheid beperken, of niet dan?

 12. We zullen zien wat er gaat komen, de elites hebben onderling al lang in het verleden de oorlog aan het (slaven)volk bepaald die oorlog die deze duivelse bende voert zal eindigen het beest zal nooit zover gaan heersen dat het de volkeren op deze planeet in totale onderdrukking doet brengen, anders geformuleerd de aarde bestaat al enkele miljarden jaren de evolutie van levende wezens is als mijlpaal erop gericht om het goede te laten zegevieren en het slechte te verwerpen aan deze “aardse sleutel” is niet en nooit als geheel te overtreffen er zijn pieken van duivelse tegendraadse krachten maar deze zijn tijdelijk de tegenkrachten ontwaken en worden steeds groter tot het moment van ommekeer.

 13. @Xander,

  Xander waarom lees ik hier op deze site nooit iets over Robert Jensen en zijn online show genaamd “Jensen” ? Jensen is een van de weinige (wellicht enige) uitgesproken, realistische journalisten/presentatoren die wakker is.
  Hij bespreekt regelmatig items die hier ook worden besproken.
  Mij lijkt het een goed idee om allemaal samen te werken en gebruik te maken van elkaars groeiende netwerk, om zo nog veel meer mensen te bereiken.

 14. Nee het merkteken is een soort technologie zoals de rfid chip wat de mensen in Zweden nu nemen. Dat is nog niet de officiële.

  Er zal een dictator komen die de antichrist gaat zijn. Ik zit zelf aan Erdogan te denken. De wereldleiders horen allemaal bij elkaar net als de artiesten die bij de illuminati horen. Het is 1 grote groep.

  De onthoofdingen gaan ook plaats vinden. Je kunt dan gewoon kiezen de rfidchip of je hoofd eraf. Waarschijnlijk zal dit merkteken samen met de Islam gaan. Kies je voor het merkteken en Mohammed of niet.

  Het coronavirus is waarschijnlijk om het contante geld uittebannen. En om Europa al armer te maken. Er zullen binnenkort heel veel migranten deze kant op komen.
  We moeten hopen dat we nog even hebben. Geniet nu nog van elkaar met de tijd die je hebt.

 15. Gek eigenlijk, in Afrika en Rusland weinig of niks over deze griep

 16. @ Margaret 4:30 PM. Er zit veel waarheid in uw reactie. Ik ben ervan overtuigd, dat er een duivelse opzet zit in de verspreiding van het Corona virus. Alles ten behoeve van de New World Order, die handelen in opdracht van satan zelf. Alleen totale overgave aan Jezus Christus brengt redding en het eeuwige leven. Leve Christus Koning!

 17. Het was wel te verwachten dat ze zoiets erdoor gaan drukken. Het is allemaal spel. Er is een boek uit 1981 genaamd “eyes of darkness” van schrijver Dean Koontz, waarin verteld wordt over een virus welke ontwikkeld wordt in een rdna lab buiten Wuhan. Het virus krijgt ook de naam Wuhan 400. Het verteld ook dat er rond het jaar 2020 een longontstekingachtige ziekte zich over de wereld zal verspreiden.

  https://naijagists.com/book-that-predicted-coronavirus-2020-prediction-eyes-of-darkness-dean-koontz/

  Toeval of is het gewoon gepland? Sommigen zeggen dit was niet in het boek uit 1981, toen had het virus een andere naam maar is later in 2008 veranderd in Wuhan 400, maar dan is het nog steeds merkwaardig.

  Ik vraag me nog steeds af ondanks alle berichtgeving hoe erg deze griepvariant nu werkelijk is. Waarschijnlijk wel heftiger dan een gewone griep maar een gewone griep kan ook zeer heftig zijn. Heb het zelf aan den lijve ondervonden een paar jaar geleden.

  Wanneer je een berekening uitvoert op de officiële cijfers op dit moment 1700 geïnfecteerden en 43 doden zou dit dus betekenen dat er 2,5 tot 3 procent die besmet zijn overlijden. Wat veel heftiger is dan de gewone griep waarbij je een overlijdenspercentage hebt van ongeveer 0,1 – 0.2 procent per jaar.

  In werkelijkheid zal het werkelijk aantal geïnfecteerden waarschijnlijk 10 tot 30 keer zo hoog zijn. Bij de meesten wordt er geen test afgenomen omdat de symptomen niet heftig genoeg zijn of omdat ze zich gewoon niet durven of willen laten testen. Het werkelijke aantal zal dan rond de 17000 of meer liggen wat dus neerkomt op een percentage van 0,2 tot 0,3 procent ongeveer. Het verschil tussen een gewone griepvariant en deze nieuwe variant is dan niet zo heel groot.

 18. als dit biologische oorlog voering is, dan ligt het vaccin al lang klaar,
  ben benieuwd waar het eerste vaccin vandaan komt
  En hier na komt volgens mij de wolk die ontvouwd als boekrol 🤢

 19. @DrM schreef:
  17/03/2020 om 3:34 pm

  Je hebt volkomen gelijk , de beruchte RFID chip zal op het door jou genoemde moment én persoon worden ingebracht .
  Jared Kushner produceert ze op dit moment al jaren in zijn gebouw te 666 street New-York .
  Er moeten er al honderden miljoenen klaar liggen , vermoed ik .
  Toch bestaat de in dit artikel beschreven zieke / satanische technologie helaas óok nog.
  De vraag is of wij er voor die tijd ook nog mee geconfronteerd worden ?

 20. De ergste tijd ooit in de mensheid dus ook erger dan de Dark Ages en die waren niet zo fijn komt er aan en alleen Jezus kan je daarvan redden. En nu kan het nog op een makkelijke manier door geloof alleen maar straks moet je het teken weigeren anders naar de hel en dan kan je niet meer deelnemen aan het leven en zal je onthoofd worden voor zijn naam.

 21. Er hoeft helemaal geen daadwerkelijk vaccin te zijn. Het gaat erom de ‘hulpstoffen’ bij iedereen in te kunnen brengen. En dus zal er een dag komen, dat ‘oh, verrassing!’ er een zgn werkend vaccin is.

 22. Het is niet eens zeker dat er ooit een vaccin komt. Het zou dan de allereerste keer zijn dat er gevaccineerd kan worden tegen een virus uit de Coronafamilie, want dat is een hele groep virussen waarvan enkele ook bekend staan als de gewone verkoudheid. Afwachten dus of er iemand met een SARS-2 nova coronavirus COVID-19 vaccin de Nobelprijs wint.
  En sommige Christenen kennen hoofdstuk 13 van het roemruchte boek Openbaring zo ongeveer uit het hoofd. Gelieve eerst de rest van het boek te lezen alvorens te denken ook maar één jota van hoofdstuk 13 te kunnen begrijpen.

 23. Als je kijkt de wereldmap en de epicentras in rood gemarkeerd, er is iets dat me opvalt. China = Hongkong protests ; Iran (Wil niet wijn centraal bank overleveren aan de BIS) ; Italy (tegen EU) ; Spanje = Catalunia protests

 24. @Svalbard schreef:
  17/03/2020 om 3:47 pm

  “Moeten we ons niet eens gaan afvragen waarom het virus juist in West Europa zo dramatisch aan een opmars bezig is?”

  Juist omdat West-Europa het Hersteld Romeinse Rijk van de antichrist zal zijn, ook wel die 10-landen federatie waar ik het al eerder over heb gehad. Heel goed mogelijk dat t.g.v. dit virus en de catastrofale economische en maatschappelijke gevolgen daarvan hij aan de macht zal komen.

 25. Het teken van het Beest, is volgens mij, de denk wijze en de handeling die men pleegt.
  Het Beest(en) dus gene die opdrachten uitvoeren met gene wat we nu dagelijk steeds meer en gaan zien.
  Onder andere de Rotschild familie en aan verwante familie,leden en het paustendon deze hebben zich te diensten
  gesteld aan de duivel, even als de leiders van de Europese Unie, even goed als andere leiders uit andere landen.
  Deze gaan ook andere regering landen tegen elkaar uit, eigelijk is dat al lang aan de gang.

  Vinden jullie het niet vreemd, dat die klein kinderen van Prins Charles van Engeland in eens Joods zijn?
  Terwijl zij voor heen Christelijk geloofd hadden in het openbaar.
  En dat prins Harry met zijn vrouw en zoon in Cananda zijn gaan wonen?
  Ik denk dat uit deze lijn de anti-Christ uit voort komt.
  Immers is Amerika en Canada even goed opgericht door bemoeienis uit verenig koning rijk.
  Nederland en Duitsland en Frankrijk, Polen ect hebben niks meer te vertellen.
  Dat kan men ook zien, aan de verkiezingen, omdat wij zelfs niet eens onze eigen burgemeesters en
  ministers ect kunnen kiezen, even goed als bij de Europes Unie.
  Alles wordt al bepaalt wie dat wordt.

 26. Moeten we ons niet eens gaan afvragen waarom het virus juist in West Europa zo dramatisch aan een opmars bezig is?
  Juist in West Europa is er een massale geloofsafval gaande. De kerken lopen leeg, God wordt bij het grof vuil gezet en wie nog wel in God gelooft en nog wel naar de kerk gaat wordt belachelijk gemaakt en gemarginaliseerd. Alles wat tegen de wetten van God ingaat wordt nadrukkelijk aangemoedigd. Overspel, porno, en hedonisme vieren hoogtij. De tv brengt ons walgelijke programma’s zoals Temptation Island, waarin overspel verheerlijkt wordt. Kindermoord, want dat is abortus, gebeurt op grote schaal. En dan heb ik het nog niet gehad over het weer toenemende antisemitisme, en de haat tegen Israël.
  De Europese Unie bemoeit zich voortdurend met Israël en beschuldigt het van schending van het Internationale Recht, terwijl juist Israël het volste recht heeft op soevereiniteit over alle in 1967 heroverde gebieden van het oorspronkelijke Joodse vaderland, met inbegrip van heel Jeruzalem. En dat volgens het werkelijk geldige Internationale Recht, waar de Europese Unie zelf notabene lak aan heeft!
  Dat het Corona virus juist hier zo vreselijk terrein wint zie ik als een oordeel over de wereld, maar vooral ook over Europa, dat zich zo hoogmoedig tegenover Israël opstelt, en daarmee de God van Israël tart. En wie God uitdaagt zal het nooit kunnen gaan winnen. En hoe zal het nu verder gaan? We kunnen ons bekeren en verootmoedigen tegenover God. Dat is de juiste weg tot behoud. God veroorzaakt deze ellende niet, die wordt door de satan veroorzaakt, de mensenmoordenaar van den beginne, maar Hij laat dit wel over ons toe, om de mensen tot inkeer te brengen. Maar de mens is eigenwijs en zoekt de oorzaak meestal ergens anders, zoals b.v. klimaatverandering. Maar we zullen moeten beseffen dat wat we nu ervaren slechts een klein voorproefje is van hetgeen de wereld nog te wachten staat, want één ding is zeker, het zal nog veel erger gaan worden. Zie Lucas 21.

 27. Boeren, burgers en buitenlui verenigd u. Dit mag niet gebeuren : dit mag nooit gebeuren ! Bijna alles is ons al sluipenderwijs afgenomen. Wat is er van onze democratie overgebleven ? Waar is de vrije keus van de Europese burger gebleven. Ik ben boos, woedend en pis nijdig. Wij mogen dit niet laten gebeuren, ik roep iedereen op om …. . Ja zover zijn we inmiddels. De S D staat zo op de stoep, de S S neemt de macht over. Brussel, manneke Pies zeikt met een enorme straal over alle inwoners van alle lidstaten. De regeringen nemen het heft in handen. Europa is uitgeroepen tot een dictatoriaal gedrocht . Boeren zijn met een kluitje het riet in gestuurd, de bevolking moet van het gas af en binnenkort krijgen we een financiële regime change…. en de fam. Doorsnee moet denken, blijven denken dat Rusland de échte vijand is. Onze ware vijand is Brussel , een plan ver voor de nazie tijd bedacht. ( wie de geschiedenis kent is zeer huiverig voor de toekomst ) Brussel is het glyfosaat, de pesticide, en herbicide voor de burger. De hersenwasmachine, de leugenbuis, de TV , allemaal gesubsidieerd met ons geld, ‘zingt de hoogste toon’ .
  De meest idiote financiële ‘tegemoetkomingen’ staan op stapel : tientallen miljarden worden bereid gesteld. Het is een echte jodenfooi, wanneer men het vergelijkt met de maandelijkse fee’s van tussen de 50 en 90 miljard…. maandelijks om Europa te redden. Wat een farce, welke idioot, welk ‘medicijn’ heet deze reddingsactie bedacht ? …. tot de dood erop volgt.
  We mogen …. mogen nog de straat op, in Frankrijk heeft Macron per decreet (de tweede in korte tijd) de bevolking verboden ! hun huis te verlaten. La France est en Guerre ….. . De Fransen goed kennende, dat gaat niet goed komen daar. Daar in Frankrijk treed men binnen niet al te lange tijd ‘in de voetsporen van Jeanne d’ Arc’. Wie durft ?
  Boeren, burgers en buitenlui, ter land, ter zee en in de lucht laat uw ‘stem’ gelden. Genoeg is genoeg ! ….wie zei dat ook weer. Het is beter staand te sterven , dan gebukt te moeten leven

  Die S – chutz – S- taffel , de SS uit de nazie tijd wordt weer in ere hersteld .

 28. Wat een geluk dan maar dat er nog geen vaccin is en het nog zeker jaren duurt voordat hij echt kan worden gebruikt! Zo zie je maar weer dat xandernieuws er puur is om angst te zaaien.

 29. Over het Merkteken van het beest gesproken, op https://unravelations.weebly.com/home/neuralink-wil-mens-en-machine-verbinden-met-hersenchip “Neuralink wil mens en machine verbinden met hersenchip” en https://unravelations.weebly.com/home/hoever-zijn-we-van-openbaring-13-vandaan “Hoever zijn we van Openbaring 13 vandaan?”.

  Bovendien zal dit beruchte merkteken pas in de tweede helft van de 7 jaar durende Grote Verdrukking worden ingevoerd, nadat de antichrist in de herbouwde tempel te Jeruzalem een sprekend beeld van hemzelf gaat onthullen (Openbaringen 13). En dan legt hij iedere wereldbewoner zijn merkteken op welke in de rechterhand of op het voorhoofd geplaatst wordt, met als voorwaarde het bewust aanbidden van de satan en de antichrist en het bewust verwerpen van de Heere Jezus. Daarmee laster je de Heilige Geest en ga je onherroepelijk verloren.

  Het kan best zo zijn dat vlak nadat de antichrist vanuit Europa aan de macht gekomen is, iedereen verplicht gevaccineerd en daarmee ook geregistreerd wordt, waardoor het voor de ongelovige burger veel gemakkelijker wordt om enkele jaren later het merkteken aan te nemen.

 30. Doemdenken of werkelijkheid

  Het coronavirus is een aanleiding voor een groter geheel.
  In mijn ogen volgt het volgende scenario:
  1) ZZPers/bedrijven derven inkomsten doordat er geen afname van producten danwel diensten geschieden. Voor een korte periode wordt er dan wel een Noodfonds opgericht, maar dat geld is ook niet oneindig met als gevolg dat veel bedrijven en personen failliet gaan.
  De banken echter willen wél hun geld dus volgen er beslagleggingen of gedwongen verkoop van woningen. Indien banken niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen, worden deze door de Staat opgekocht. MAW: je huis en grond wordt van de Staat.

  2) De huidige leiders zijn als de dood dat het overgrote deel van de mensen “wakker worden” en zich niet meer laten koeioneren. Daarom laten deze leiders hun daadkracht zien om het virus te bestrijden. Aangezien hun spelletje steeds meer doorzien wordt, volgt er oproer waarbij er niet geschuwd wordt om (een deel van) een Europees Leger in te zetten om de bevolking af te straffen. Dit onder het voorwendsel om “de rust te bewaren”.

  3) tegelijkertijd wordt het papiergeld en pinbetalingen uitgebannen “om het overdragen van besmetting te voorkomen”. De enige optie om wél betalingen te kunnen verrichten, is het implanteren van een onderhuidse chip. Zodoende is AL het geld traceerbaar en (door middel van GPS-technologie) kan worden gekeken waar ieder persoon zich bevindt. Met alle gevolgen van dien –> loop je niet mee met de schapen, dan wordt je chip gedeactiveerd en wordt je aan je lot overgelaten.

  4) binnen niet al te lange tijd wordt er opgeroepen om iedereen verplicht te vaccineren. Dit om herhaling van de mate van verspreiding tot een minimum te beperken. Uiteraard zitten er “hulpstoffen” in de vaccins die de geïnjecteerde mens tot zich krijgt. Deze hulpstoffen zijn per definitie NIET GOED voor deze mens en de mens wordt/is een speelbal van de Farmacie.

  Door veel aandacht te geven aan “de ernst van het Virus”, met name door de Media welke in handen zijn van de opdrachtgevers (filantropen en bezorgde miljardairs), wordt de massa paniek en angst ingeboezemd. Dóór deze angst is de massa een gewillig slachtoffer geworden om bovenstaande uit te kunnen voeren.
  Het uiteindelijke doel is uiteraard totale controle over mens en materie.

  Ik hoop dat ik het mis heb, maar ik krijg steeds meer gelijk.

 31. Maar er is nog geen coronavaccin dat kan nog een hele tijd duren, en het kan ook een geneesmiddel zijn, trouwens kan men dat zomaar opleggen? Het lijkt er meer en meer op dat men de coronavirus gebruikt om ons in een dictatuur te brengen en dat kan niet te bedoeling zijn. Shalom

 32. Het begint verdacht veel op de laatste der dagen van het boek openbaring te lijken.Niet meer kopen en verkopen. Dit word een NWO wereld. Als dit het einde van EU is dan is het het begin van de NWO. Wie zal zich openbaren als de zogenaamde redder. Het begint echt spannend te worden. Bier en Chips klaar om dit te zien. Shalom in onze mashiach Yeshua.

 33. @knight …geloof niet elke schimmige website, daar word je depri van.
  Probeer een beetje van je leven te genieten, ga lekker naar buiten en geniet van het weer!

 34. Heb begrepen dat de eerste experimentele vaccins zijn gegeven maar kan het artikel niet zo snel vinden.

 35. Dit is zeer luguber. Maar de agenda van de NWO steekt hier volgens mij achter. Totale controle, een wereldregering, een munt. Alles wijst op de Eindtijd. Maranatha Here Jezus.

 36. Totale controle over mensen, ik denk niet dat het allemaal zo ver zal komen

  Voor die tijd heeft God allang ingegrepen in deze verrotte wereld

 37. Zodra je een geboorte aan gaat geven aan de instantie van het land ga je akkoord met hun grondwet. En dus een groot deel van je vrijheid in moet leveren. Zoek en lees eens op wat soevereiniteit betekend.

 38. mag toch echt hopen dat dit geen werkelijkheid word..het ideale scenario voor de elite. de burger moet goed beseffen dat ze nog steeds slaven horigen zijn. alleen word het verbloemd door zogenaamde vrijheden zoals vakantie uitkering vrijheid van meningsuiting. de burger zijn nog steeds de slaven van weleer alleen in een modern jasje. mooiste voorbeeld de hypotheek elke domoor die denkt dat hij een eigen huis heeft is een ezel, de bank doet met jou wat hen uitkomt besef dat goed. ik zal me nooit verplicht laten vaccineren…

 39. Over welk corona vaccin hebben het hier eigenlijk, er bestaat momenteel nog helemaal geen vaccin tegen corona, lijkt meer op bangmakerij dit artikel.

Comments are closed.