‘Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60%-70% bevolking besmet raakt’

—————————————————————————————————————————————-

Duitse topviroloog Drosten: Piek in aantal slachtoffers vermoedelijk pas na 2 jaar of langer bereikt – MIT wetenschapper: Corona is ‘Deep State’ fraude om financiële markten te manipuleren en verplichte medicatie op te leggen

—————————————————————————————————————————————

Volgens de grote Duitse boulevardkrant Bild zou er een doodse stilte in de Bondsdag (het Duitse parlement) zijn gevallen toen bondskanselier Angela Merkel verklaarde te verwachten dat ‘zolang we geen immune bevolking hebben’ 60% tot 70% van de mensen besmet zal raken met het coronavirus, oftewel zo’n 53 miljoen mensen. Als 1% daarvan overlijdt, komt dat neer op een half miljoen mensen. Bereikt het sterftepercentage echter het huidige niveau in Lombardia (8%), dan spreken we over ruim 4,2 miljoen doden.

De Duitse topviroloog Christian Drosten, naar wie we enkele artikelen geleden een YouTube link plaatsten, kan wel eens gelijk gaan krijgen met zijn waarschuwing dat het wel eens 2 jaar of langer kan gaan duren voordat er een piek in het aantal slachtoffers wordt bereikt.

In Duitsland zijn op dit moment 1565 besmettingen, met 2 doden. Op social media circuleren echter onbevestigde berichten dat de Duitsers overleden bejaarden opzettelijk niet testen op corona, zoals massaal in China lijkt te zijn gebeurd. Hierdoor wordt het aantal dodelijke slachtoffers kunstmatig laag gehouden.

WHO directeur Dr. Tedros A. Ghebreyesus zei onlangs dat het sterftepercentage hoger moet zijn dan de officiële 3,4%. Dat werd betwist, maar de modellen van onze lezer (zie ons vorige artikel) tonen aan dat hij gelijk had.

Zoals we al vaker schreven: Deze crisis laat men niet ‘go to waste’

Volgens MIT wetenschapper Shiva Ayyadurai –bekend vanwege zijn controversiële claim dat hij de ‘uitvinder van email’ is-, tevens Republikeins kandidaat voor de Senaatsverkiezingen in Massachusetts, is het coronavirus echter ‘bangmakerij’, een ‘Deep State fraude’ om de financiële markten te manipuleren. Hij zegt dat het gevaar van het virus ‘om economische en politieke redenen’ zwaar wordt overdreven, bedoeld om ‘dissidente’ meningen de kop in te drukken, en gedwongen medicatie mogelijk te maken. (2)

Onder het beruchte, door ons al vaak aangehaalde motto ‘never let a good crisis go to waste’ lijkt het er daarom steeds sterker op dat corona –hetzij een groot gevaar, hetzij een hoax- inderdaad zal worden ingegrepen om er ingrijpende impopulaire besluiten door te drukken, zoals meer controle, meer censuur, minder vrijheid, volgend jaar mogelijk verplichte vaccinaties (‘zolang we geen immune bevolking hebben’), en op Europees niveau een bankenunie, een fiscale/ begrotingsunie, en uiteindelijk een federale unie (superstaat).

Kortom: hoe veel,  of juist hoe weinig doden er ook nog gaan vallen – het leven na corona zal waarschijnlijk nooit meer zo worden als het was.

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Summit News

Zie ook o.a.:

11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen
09-03: Chinese epidemiologen: Virus hangt 30 minuten in de lucht, legt 4 ½ meter af
08-03: Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS
08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

59

 1. Pluk de Dag
  CORONA hier, CORONA daar
  wat is WAAR ???
  verstrooid angst en beven
  ’t Is om het even,
  we hebben maar EEN leven.
  dus
  Pluk de Dag
  zolang je nog plukken MAG

  En mocht je deze tijd heel doorstaan,
  komt er weer iets anders aan.
  dus
  Pluk iedere Dag
  die je in je leven plukken MAG

 2. Moest toch wel ff flink lachen hoor…

  Niezen doen we in de binnenkant van de elleboog…
  We geven geen handen meer, maar een elleboogstootje…

  Eh…… nu maar hopen dat alles aan de binnenkant is gebleven 😛

 3. Tal van ziektekiemen komen bij mensen terecht en dan blijkt het lichaam weerstand te kunnen opbouwen. Ik denk dat Merkel dat bedoelt.
  Toch is dit een vreemd virus dat zich wel razendsnel verspreidt. Misschien gaat het menselijk lichaam uiteindelijk een vorm van weerstand ontdekken, maar intussen blijft het snelle besmettingsgevaar.aanwezig. En is de afloop onzeker.
  Het doet apocalyptisch aan allemaal. Hoewel men dat ook bij de pest gedacht heeft, toen soms 2/3 van de bevolking overleed aan deze destijds onbekende kwaal.
  Daarbij kunnen we twijfelen aan de officiële cijfers die China presenteert. Het land is repressief en doet veel aan het ophouden van facades.

 4. Vele wakkere burgers die dagelijks al die gedramatiseerde, misselijkmakende berichten over een Coronavirus op TV -Radio -en in Kranten ziet langskomen denken misschien in een helder moment ook aan het Sprookje van de kleren van de Keizer. Wat blijkt in 2020? Er is niets nieuws onder de zon. Fake-Nieuws is van alle tijden!!!

  Op Wikipedia kunt u hierover het hele verhaal lezen:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/De_nieuwe_kleren_van_de_keizer

  De nieuwe kleren van de keizer is een sprookje opgetekend door Hans Christian Andersen, het verscheen in 1837.

  Tegenwoordig is “De nieuwe kleren van de keizer” een gemeenzaam gebruikte uitdrukking voor een Dwaze Gewoonte of Beslissing, die iedereen Afkeurt, maar waartegen Niemand protesteert uit Angst om tegen het Collectief en/of haar leiders in te gaan.

  Meer details in Johannes 9.

 5. ‘Nederlandse’ producent van coronatesten verkocht voor 10 miljard euro

  Een deels Nederlands bedrijf dat onder meer testkits maakt die gebruikt worden om op het coronavirus te testen, is verkocht voor 10,4 miljard euro. Dinsdag maakte het Amerikaanse Thermo Fisher Scientific bekend dat het Qiagen, een concern met activiteiten in Duitsland en het hoofdkantoor in Nederland, gaat overnemen.

  https://www.nu.nl/economie/6034883/nederlandse-producent-van-coronatesten-verkocht-voor-10-miljard-euro.html

 6. Dat domme mens weet toch alles. Ik ga er vanuit dat het net zo goed gevraagd had kunnen worden aan Gerrit Hiemstra. Wat voor weer is het over twee jaar? Zeg het maar, dat weet hij NIET. Maar in 2050 staat hier 6m water, ja ja. En waarom bouwen we hier dan huizen voor al die gelukzoekers? NOU….. Dan hadden ze net zogoed in de Middellandse zee kunnen verzuipen toch? Of ….is het toch allemaal gelogen?????? Stikstof CO2 smeltende ijskap

  Hoe krijgt u een plaatje bij uw naam ? Mod.

 7. Cash verhaal van supermarkten is onbetrouwbaar. Boodschappenkarretjes en boodschappenmandjes gaan ook de hele dag door van hand naar hand. Klanten bekijken ook producten, pakken ze met de hand en leggen die dan weer terug.

  Goed handen wassen en cash is dan geen probleem.

 8. Volgens de Georgia Guidestones moet de wereldbevolking teruggedrongen worden naar 500 miljoen mensen… Dit ‘virusje’ kan daarbij helpen… Volgens mij is het dus zeker geen toeval.

 9. Doemdenken of werkelijkheid

  Het coronavirus is een aanleiding voor een groter geheel.
  In mijn ogen volgt het volgende scenario:

  1) ZZP’ers/bedrijven derven inkomsten doordat er geen afname van producten danwel diensten geschieden. Voor een korte periode wordt er dan wel een Noodfonds opgericht, maar dat geld is ook niet oneindig met als gevolg dat veel bedrijven en personen failliet gaan.
  De banken echter willen wél hun geld dus volgen er beslagleggingen of gedwongen verkoop van woningen. Indien banken niet aan hun verplichtingen kunnen voldoen, worden deze door de Staat opgekocht. m.a.w.: je huis en grond wordt van de Staat.

  2) De huidige leiders zijn als de dood dat het overgrote deel van de mensen “wakker worden” en zich niet meer laten koeioneren. Daarom laten deze leiders hun daadkracht zien om het virus te bestrijden. Aangezien hun spelletje steeds meer doorzien wordt, volgt er oproer waarbij er niet geschuwd wordt om (een deel van) een Europees Leger in te zetten om de bevolking af te straffen. Dit onder het voorwendsel om “de rust te bewaren”.

  3) tegelijkertijd wordt het papiergeld en pinbetalingen uitgebannen “om het overdragen van besmetting te voorkomen”. De enige optie om wél betalingen te kunnen verrichten, is het implanteren van een onderhuidse chip. Zodoende is AL het geld traceerbaar en (door middel van GPS-technologie) kan worden gekeken waar ieder persoon zich bevindt. Met alle gevolgen van dien –> loop je niet mee met de schapen, dan wordt je chip gedeactiveerd en wordt je aan je lot overgelaten.

  4) binnen niet al te lange tijd wordt er opgeroepen om iedereen verplicht te vaccineren. Dit om herhaling van de mate van verspreiding tot een minimum te beperken. Uiteraard zitten er “hulpstoffen” in de vaccins die de geïnjecteerde mens tot zich krijgt. Deze hulpstoffen zijn per definitie NIET GOED voor deze mens en de mens wordt/is een speelbal van de Farmacie.

  Door veel aandacht te geven aan “de ernst van het Virus”, met name door de Media welke in handen zijn van de opdrachtgevers (filantropen en bezorgde miljardairs), wordt de massa paniek en angst ingeboezemd. Dóór deze angst is de massa een gewillig slachtoffer geworden om bovenstaande uit te kunnen voeren.
  Het uiteindelijke doel is uiteraard totale controle over mens en materie.

  Ik hoop dat ik het mis heb.

 10. Gewoon even sarcastisch doen naar al die complottertjes met een theorie die je hier met veel overtuiging ook kunt neerzetten: “Het feit dat het virus vooral voor oudere zieke mensen fataal kan zijn geeft aan dat het virus mede ontworpen is in opdracht van en door subsidies van de pensioenfondsen” (want dan hoeven die niet meer te betalen aan oudere niet-actieven productieloze mensen).
  In het algemeen:
  Ja, er zijn altijd opportunisten die voordeel hebben van deze uitbraak. Meestal de “financiële” instellingen met hun speculanten. Maar bedenk dat een virus geen onderscheid maakt tussen een president, een krantenbezorger, een chirurg of een automonteur of de bakker op de hoek. Degenen die dit virus zouden hebben “gefabriceerd” zouden zichzelf dus al vóóraf moeten hebben geïmmuniceerd. Zo niet? Dan zijn ze zelf “aan de beurt” en dan hebben ze er geen enkel voordeel van.
  Grosso modo denk ik dat de individuele mensen, de “economie” (onze nieuwe religie), de bedrijven en de medische wereld er niet op vooruitgaan. Resultaat: Chaos wereldwijd. Daar weten altijd lieden een slaatje uit te slaan zonder te letten op de slachtoffers.
  De grote winnaar is het milieu: Er wordt veel minder gevlogen. Geen overbodige pret-reisjes meer en niet meer funshoppen in New York etc. etc.

 11. Het virus kan nep zijn om van het contante geld aftekomen. Zodat ze het 5g betaalsysteem kunnen introduceren in de hele wereld. Als iedereen bang is dan is er weinig weerstand om een cashlozw maatschappij te realiseren.

 12. China zegt vandaag dat de piek van corona bereikt is. Hoe is dit mogelijk?
  Waarom zeggen ze dit als dat nog lang niet zo is?

 13. Het is goed dat er nu getuigenissen komen van mensen die in Nederland ziek zijn geworden van covid-19. Een ziekteverloop vergelijkbaar met gewone griep komt ook voor.

  https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/hoe-coronapati%C3%ABnt-edwin-klaasen-anderhalve-week-in-quarantaine-zat-1.1639426

  Maar voor mensen met een zwakke gezondheid, reeds aanwezige andere ziekten kan covid-19 hard toeslaan. Het blijkt flink besmettelijk, dus regelmatig handen wassen is belangrijk en dan is cash geen probleem. Want het wordt immers met goed gewassen handen overgedragen aan een ander persoon met goed gewassen handen.

 14. Op https://www.rtlz.nl/beurs/bedrijven/artikel/5052661/ecb-lagarde-rente-corona-vergadering-obligaties “Alle ogen gericht op de ECB, wat doet die om een crisis te voorkomen?” het volgende:

  “Angst voor crisis

  De sfeer is gespannen. ECB-president Christine Lagarde zou volgens persbureau Bloomberg bij een videoconferentie met de leiders van de 27 landen al gezegd hebben dat ze vreest voor een nieuwe financiële crisis. Zeker als de overheden geen actie ondernemen om de verspreiding van het nieuwe coronavirus in te dammen.

  Volgens Lagarde zou Europa zonder gecoördineerde ingrepen een scenario tegemoet zien ‘dat velen van ons zal herinneren aan de grote financiële crisis van 2008’. Maar met de juiste respons, zouden de effecten van de schok waarschijnlijk tijdelijk zijn.”

  Gaat de ECB daar überhaupt wat aan doen, of laat die de boel maar instorten om daarmee het gehele financiële systeem te resetten?

 15. Het corona virus, al of niet overdreven, zal grote gevolgen hebben op de wereld economie, zoals faillissementen, recessie en nog meer armoede

  Dit is in het boek Openbaring al voorspeld

 16. @ Raveltje 11:23 PM, op 11/3. Ook ik vermoed dat er een 2e agenda achter deze Corona toestand zit. Cui bono? Wie trekken er voordeel ui, zou de vraag dienen te zijn. Het zou inderdaad de NWO,de globalistische elite, en de grote farmaceutische industrie goed uitkomen, dunkt mij, evenals onze niet te vertrouwen overheid.

 17. Werd min of meer zwetend wakker, centraliseren of decentraliseren …. consolideren of ‘eigen roem stinkt.
  We gaan het zien ; bijvoorbeeld met ‘onze’ KLM. Het is voor intimi al langer bekend dat ‘onze KLM het bekende doekje voor het bloeden is’ voor de financiële positie van Air France. De Franse tak heeft of neemt prioriteiten die het KLM personeel niet heeft. Dit alles in het kader van bezuinigingen. Heel veel vluchten van deze in elkaar gefrommelde maatschappij zijn inmiddels afgelast. Zoals het gaat, jammer genoeg, was de ‘gezondheid’ van de KLM alleen nog te redden door ‘verkoop’ (geld, altijd maar weer geld) aan Parijs. De beurswaarde van ‘onze’ trots is tanende, angst onder het personeel is aanwezig. Boekhoudkundig, en zo moet het zijn, worden de cijfers van deze tweeling duidelijk gescheiden weergegeven, het ‘kasboek’ laat altijd de waarheid zien. Het zal mij niet verwonderen dat de KLM tak de zwarte piet krijgt toegeschoven, waarbij Nederland de mogelijkheid krijgt de verkwanselde KLM weer in ‘eigen zak’ te krijgen. Én waarbij niet vergeten mag worden dat ‘per hoofd van de bevolking’ het personeel van de KLM in vergelijking met Air France ‘een veel betere opbrengst’ heeft …. . Geld is niet meer het probleem, geld in overvloed. Zelfs zo veel dat het eigenlijk niets meer waard is. De verkoop, in feite een ordinaire veiling, van Nederlandse bedrijven aan de meest biedende …. tja, zo langzamerhand weten we het wel, ‘t was maar een droom, alles is een droom…. .

 18. Er zijn 2 mogelijkheden wat zou kunnen
  1. Het coranavirus is nep en alles is in scène gezet. Het kan zijn dat het virus alleen verzonnen is om van het contante geld wereldwijd aftekomen. En het hele betaalsysteem naar het 5g rfid chip omtezetten. Met angst kan je veel bereiken. Anders zouden teveel mensen protesteren. Maar door het zogenaamde coronavirus accepteren ze het wel. Want niemand wilt doodgaan.
  2. Het coronavirus is wel echt en in een labaratorium ontwikkeld. En het is bedoeld om een cashloze samenleving te realiseren. En gelijk veel slachtoffers te maken.

  Bij dit alles komt ook nog de massa immigratie naar Europa. Nu nog een wereldleider. Wie zal het worden Erdogan?

 19. Tragisch is, dat er veel ouderen en zwakkeren enige maanden tot ruim een jaar eerder overlijden. Waarbij de kwaliteit van het leven bij deze mensen vaak zeer matig is.
  Keerzijde: Onze hightech samenleving helpt mensen ouder worden, maar soms wint de natuur wat terrein terug. We zijn vergeten dat dit er ook bijhoort.

  Ik heb veel familie in de zorg en dan hoor je verhalen over een levensverlengende behandeling van een terminale patiënt. Kost ca. € 90.000 ,= met als resultaat dat die 6 maanden langer in zijn ziekenhuisbed ligt. Of die zwaar dementerende patiënt waarbij kanker wordt vastgesteld. En dan wil de familie nog een behandeling tegen die kanker.
  Verworvenheden van een welvarende en technisch hoogstaande samenleving zijn niet altijd te verwarren met zegeningen.

  En dit virus herinnert ons eraan, dat onze hightech samenleving uiteindelijk weinig meer is dan de toren, die men heel vroeger in Babel bouwde. De mens wikt, presteert en bralt zelfvoldaan. Maar God beschikt.

 20. Verkouden, grieperig kan iedereen worden, maar dit virus lijkt echt inelkaar geprutst te zijn om zolang en diep
  mogelijk zich in de luchtwegen vast te hechten en te muteren.. Voor ouderen en zieken kan het herstelproces
  dan te lang duren bij koorts en benauwdheid.
  Maar ik blijf erbij dat dit onderdeel is van het plan der globelisten. Totale controle over al het geld, goed, natuur
  en mensdom. En hoeveel zieken, doden, armoede, geweld, Invorderingen en faillisementen daarvan komen
  dat interreseert hen niet. Ze geven er immers opdracht toe. De politiek werkt daar gewoon aan mee.

 21. cash geld is niet besmettelijk wanneer het meerdere uren in uw vriesvak heeft gelegen.
  Dus dat argument kan van tafel.
  En de prangende vraag is: hoe hygienisch is het intoetsen van pincodes op een publiek scherm, voor wie met cash betaalt??

  De enige remedie zou zijn: tijdelijk hoeft men niets meer te betalen voor wat men nodig heeft …..

  Het is dan ook verstandig geen zaken in het publieke domein meer met de blote hand vast te pakken, inclusief post.

  Onlangs gelezen: mensen in landelijke gebieden en op boerderijen hebben van oudsher een beter immuunsysteem.

 22. Als de media het aantal griepgevallen wereldwijd en griepdoden jaarlijks net zo paniekerig presenteren als nu bij het coronavirus dan zou de wereldbevolking het jaarlijks besterven van angst en de wereld jaarlijks van angst op slot gaan.

  Terwijl corona nog lang niet die impact heeft als de jaarljkse griep, wordt dit wel met paniek en bangmakerij gepresenteerd.

 23. Gisteren van Rome op Eindhoven Airport geland, niets te zien van temperatuur scanners of iets dergelijks, ik kon gewoon doorlopen, dat verbaasde mij.
  Nu verplicht van mijn werkgever 14 dagen vanaf huis werken en niet op de zaak verschijnen.

 24. Cash geld verbieden is de grootste onzin, want je zet nog steeds je boodschappen op de band en de cassiere schuift die door (van iedere klant). Dan maken die briefjes echt niet meer uit 😛

 25. Aangezien cash geld de besmetting kan overdragen, is het coronavirus het uitgelezen excuus om cash geld volledig af te schaffen.
  Hierdoor zal iedereen verplicht worden om zijn geld op de bank te zetten of te laten staan (geen bankrun mogelijk dus) en tot in de eeuwigheid negatieve interesten op zijn eigen centen te betalen aan de banken. Inderdaad, ‘never let a good crisis go to waste’…

 26. Voor zover ik kan overzien hebben we hier nou toch onderhand wel elk denkbaar rampscenario rondom deze crisis gehad. Of het moet zijn dat de marsmannetjes er achter blijken te zitten.

 27. Typisch Nederland atijd doen alsof er niets aan de hand is,en als dan is het te laat ook om wat te doen.
  Heb het te vaak meegemaakt,als het zo doorgaat dan barst de bom.
  Is intussen al heel vaak voor gewaarschuwd ,maar dan krijg je de woorden van “met de wetenschap van nu” en alle andere mogelijke smoezen.
  Dit word gewoon zwaar onderschat,mogelijk zelfs doelbewust,kan me ander niet voorstellen dat ze zo dom zijn.
  Nederland doet niets en andere landen sluiten scholen,alles met meer als 100 mam is verboden.
  Elk uit het buitenland moet verplicht14 dagen in quarantaine.
  Niet aan houden en Je kan max 130.000 euro boete krijgen.
  Grens controles worden er gehouden,elk met koorts word afgevoerd.
  Treinstation staan desinfectie paaltjes voor je handen, stations en treinen worden 4 x Daags ontsmet.
  Winkelcentra worden gesloten.
  En Nederland moet je niezen in je elleboog en handen wassen…….echt knetter zijn ze.
  Maar de 2de kamer kom je niet meer in(niet een beetje vreemd)

 28. Aanrader: het boek ‘Revolutie door schuld’ geschreven door Rein de Vries.

 29. “ ‘we’ kunnen allemaal l*llen als Brugman over pillen, poeders etc. Wanneer het onderhoud van ons zelf, uw eigen lichaam dus, niet goed is geweest vanwege voeding ! dan zijn vitaminen en de benodigde mineralen uit een potje geen oplossing. Het is weliswaar een druppel op de bekende plaat, maar ons lichaam heeft zeker enkele jaren nodig om ‘dit te verwerken’ . (vergelijk het maar met intramusculair vlees) . Eet meer Freud eh…. fruit. Moet er soms om lachen, maar met goed zoeken vind u misschien nog ‘eerlijk’ fruit en groenten. Zonet rechtstreeks een artikel aan mij persoonlijk geadresseerd van Public Eye uit Zwitserland gekregen. ‘Beschermende producten’ die het volk compleet vergiftigen. BANANEN ; Moeders, oma’s geeft uw kinderen maar lekker een banaan …. en blijf gewoon goedkoop voedsel kopen ; en vergeet de vitaminen etc. uit een potje niet.

 30. De Spaanse griep duurde ongeveer 3 maand en daarna werd alles weer normaal. Zo zal het nu ook gaan.

 31. Respect voor de regeringsleiders is op zijn plaats. Lof voor de aanpak van het kabinet en de EU.

 32. Er zijn verdacht bijna geen gevallen in Rusland.
  Ra ra waarom is dat?
  Die grote NAVO oefening misschien?
  Heel west Europa ziek maken en dan makkelijk overnemen?

 33. Had niet verwacht dat Xandernieuws mee zou doen in de bangmakerij en ophitsing, en hierbij eraan meewerkt dat de Globalistische elite haar doel gaat bereiken. En dat is totale controle en financiële uitkleding vd burger. De WHO (criminelen, niet geheel toevallig ook big Pharma bobo’s) roept nu officieel een pandemie uit. Vaccins (worden “toevallig” ineens ontdekt) zullen straks verplicht door uw strot geramd worden.
  Dus big pharma investeert weer in haar toekomst, men injecteert u met rotzooi waar u pas echt ziek van wordt en waar u vervolgens weer medicamenten voor nodig gaat hebben. Accepteer het niet!!
  Bilderberg voert simpelweg haar grote ‘New World Order’ stappen uit.

 34. Leestip:

  The Eyed of Darkness / Dean Koontz

  eerder gepubliceerd in 1981 onder pseudoniem Leigh Nichols

  Beschrijft het Wuhanvirus dat de wereldbevolking zal decimeren.

 35. RTL-Z op https://www.rtlz.nl/z-zoekt-uit/video/5052721/de-coronacrisis-brabant-kan-nederland-heel-veel-geld-kosten “De coronacrisis in Brabant kan Nederland heel veel geld kosten”:

  “Noord-Brabant gaat zo goed als op slot. En dat kan grote gevolgen hebben voor de Nederlandse economie. 15 procent van ons bbp komt uit Noord-Brabant.”

  Juist door angsthazerij van veel burgers en overheden om dit virus gaan economisch belangrijke gebieden op slot, met als gevolg een ongekende krimp van onze economie. Waardoor je over enkele jaren kunt fluiten naar zorg en sociale voorzieningen!

  Kun je veel beter door goede hygiënemaateregelen te nemen, dit virus in te dammen en verder gewoon naar je werk te gaan, i.p.v. maar bedrijven en instellingen op slot te gooien.

 36. Mevrouw Merkel lijkt voor te sorteren op een wir schaffen das nicht.
  Gelukkig voor haar heeft het echt serieus helemaal niets te maken met haar idiote politiek.
  Wat moet zij blij zijn met de paniek overal.

 37. Het is hoog tijd letterlijk en figuurlijk tegengif te bieden aan de schaamteloze hersenspoeling door ‘overheden’/msm in diverse landen en iedere dag een lijst te publiceren van afweermiddelen wb coronavirussen.

  Zonet is een artikel op Natural News van vandaag gelezen over ‘kratom’ (met chloroquine als component) dat door de US FDA te vuur en te zwaard wordt bestreden om de simpele reden dat het WERKT zonder een dodelijk vaccin te zijn.
  Natuur is niet duur en houdt u puur! (Copyright maart 2020 M. en haar tweelingziel, 2 levende personen)

  Het leven na ‘corona’ zal inderdaad nooit meer hetzelfde zijn: het wordt alleen maar beter, omdat dit een enorme kans is
  voor allen die niet tot de ‘New World Order’ (o.w. Big Pharma, de Bilderbergers) (willen) behoren,
  al hun valse bedoelingen/activiteiten/plannen te dwarsbomen. dat er geen vaccin is, is fantastisch:
  dat biedt de echte geneeskunde de kans zich te profileren.

  nb: het RIVM heeft overigens recent chloroquine toegevoegd aan het corona-behandelprogramma.

 38. Plottwist: zij die overlijden aan het corona-virus,
  zijn veganisten.

 39. Het is hoog tijd letterlijk en figuurlijk tegengif te bieden aan de schaamteloze hersenspoeling door ‘overheden’/msm in diverse landen en iedere dag een lijst te publiceren van afweermiddelen wb coronavirussen.

  Zonet is een artikel op Natuaral News van vandaag gelezen over ‘kratom’ (met chloroquine als component)dat door de US FDA (RIVM) te vuur en te zwaard wordt bestreden om de simpele reden dat het WERKT zonder een dodelijk vaccin te zijn.
  Natuur is niet duur en houdt u puur! (Copyright maart 2020 M. en haar tweelingziel, 2 levende personen)

 40. BNR-Nieuwsradio op https://www.bnr.nl/podcast/kees-de-kort/10404853/we-worden-krankzinnig-slecht-bestuurd “We worden krankzinnig slecht bestuurd”:

  “We worden krankzinnig slecht bestuurd

  BNR Webredactie

  Vandaag, 14:09

  Het wordt niet per dag, maar met de minuut gekker met dat virus. Wat is het probleem? Alleen oudere bejaarden met een slechte gezondheid zijn kwetsbaar voor het virus. Maar de Italianen zetten in een vlaag van monumentale verstandsverbijstering het land op slot. De maatregelen maken de mensen bang en verwoesten de economie, het middel is extreem veel erger dan de kwaal.”

 41. Ach, wie wordt er nog warm of koud van uitspraken van zeer omstreden politici als bondskanselier Angela Merkel [Wir Schaffen Das!!!] en Mark Rutte [Burgers wachten nog steeds op de beloofde 1000 Euro, enz, enz.] die al zo vaak teruggefloten werden van hun ondoordachte, leugenachtige, overmoedige uitspraken?

  Ook prachtig steeds om te lezen ook in dit stuk*** hoe de “”deskundigen”” over het Coronavirus elkaar steeds Tegenspreken over getallen die Niet bewezen zijn maar zo maar uit hun mouw geschud worden!

  *** Volgens MIT wetenschapper Shiva Ayyadurai –is het Coronavirus echter ‘bangmakerij’, een ‘Deep State fraude’ om de financiële markten te manipuleren. Hij zegt dat het gevaar van het virus ‘om economische en politieke redenen’ zwaar wordt overdreven, bedoeld om ‘dissidente’ meningen de kop in te drukken, en gedwongen medicatie mogelijk te maken. “”

  Ik denk dat zijn mening door honderden miljoenen burgers beaamt worden!!!

 42. https://joop.bnnvara.nl/nieuws/overheid-te-laks-met-virusbestrijding Zie ook https://www.irishtimes.com/news/world/europe/how-dutch-false-sense-of-security-helped-coronavirus-spread-1.4199027

  Altijd maar weer dat wijzen naar de overheid die het voor ons wel even moet regelen als het om de bestrijding van het Coronavirus gaat. Wij hebben als burgers per slot van rekening ook onze eigen verantwoordelijkheid daarin door goed op je handen- en hoesthygiëne te letten, drukke evenementen niet te bezoeken, meer afstand van elkaar te houden en het schoonhouden van deurklinken, trapleuningen en andere handcontactoppervlakken.

 43. Op dit moment wordt er op alle mogelijkheden geld rond gepompt, maar op een gegeven moment komen er zo veel lijken uit de kast dat de tijd stil komt te staan. En dan wordt het tijd om de vogelvangers te scheiden van de schapen en dan zal waarschijnlijk de pestilentie ook gaan weg ebben.

 44. Binnen enkele jaren staat Covid-19 naast de Spaanse Griep vermeld in de geschiedenisboekjes. Tot dan houden we ons maar aan de aanbevelingen van overheid en virologen, zodat de spoedafdelingen in de ziekenhuizen hun werk nog kunnen doen en we geen scenes moeten zien zoals bij de eerste uitbraak in Wuhan waar kritieke patiënten in de gangen lagen, waar de gangen in het ziekenhuis nu ook tot Intensive Care gepromoveerd waren.

  Fantasten als MIT wetenschapper Shiva Ayyadurai zijn niet echt geloofwaardig. Nu we toch zoveel mogelijk binneblijven en fysiek contact vermijden hebben we tijd om in de recente geschiedenis op het web te grasduinen. Veel Engelse taal natuurlijk, maar toch enkele leuke links naar het Internet van de oude tijd:

  Here are 12 famous Internet firsts that were monumental in shaping web history.

  1. The first email was sent by Ray Tomlinson to himself in 1971. “The test messages were entirely forgettable. . . . Most likely the first message was QWERTYIOP or something similar,” he said.
  2. The first domain name ever registered was Symbolics.com http://symbolics.com/museum/ on March 15, 1985. Now it serves as a historic site.
  3. The first website was dedicated to information about the World Wide Web and went live on August 6, 1991. Here’s the url: http://info.cern.ch/hypertext/WWW/TheProject.html.
  4. The first picture ever uploaded on the web was posted by Tim Berners-Lee (inventor of the World Wide Web) on behalf of a comedy band called Les Horrible Cernettes.
  5. The first AOL Instant Message was sent by Ted Leonsis to his wife on Jan. 6, 1993. It read, “Don’t be scared … it is me. Love you and miss you.”
  His wife replied, “Wow … this is so cool!” Leonsis later became AOL’s Vice Chairman.
  6. Joe McCambley ran the first banner ad ever online. It went live in October 1994 on HotWired.com and it promoted 7 art museums, sponsored by AT&T.
  7. The first item sold on eBay (back then it was AuctionWeb) was a broken laser pointer for $14.83 in 1995. The man who bought it told founder Pierre Omidyar he collected broken laser pointers.
  8. The first book purchased on Amazon was Douglas Hofstadter’s Fluid Concepts and Creative Analogies: Computer Models of the Fundamental Mechanisms of Thought in 1995.
  9. The first sentence uttered on Skype was in Estonian in April 2003 by a member of the development team. It was ‘Tere, kas sa kuuled mind?’ or “Hello, can you hear me?” in English.
  10. Mark Zuckerberg was the first person on Facebook with ID number 4 (the first three Facebook accounts were used for testing). The first non-founder to join Facebook was Arie Hasit (below), who is now in Israel studying to be a rabbi.
  11. The first YouTube video posted was posted by co-founder Jawed Karim at the San Diego Zoo. It was uploaded on April 23, 2005 and has been watched nearly 10 million times.
  12. The first tweet was written by co-founder Jack Dorsey on March 21, 2006.

  Veel plezier ermee!

 45. Zijn we verbaas? Nou nee dit kan je verwachten, immers hebben de Duitse bevolking haar beleid mee mogen
  en nog steeds en de rest van Europa ook met hun eigen ministers presidenten!
  Hier zijn geen woorden voor om dit gevoel te kunnen omschrijven hoe vies verachtelijk beesten het zijn.
  Terwijl mijn woorden met niks te omschrijven is. Zoals men zegt het is niet met een pen te beschrijven.

  Zij hebben de gedaante van een mens, alleen zijn zij geen mensen.
  Deze hebben een diepe haat aan mensen, omdat zij moeten leven in een menseljke lichaam.
  Immers is dit de enige planneet, waar het nog mogelijk is.

 46. wij hebben in België tante Maggie van ” blijft in uw kot” en Duitsland heeft tante Merkel van ” hoe meer migratie hoe meer lol” . en merkel kennende zal ze over het virus zeggen ” wir schaffen das” , en Merkel ligt ook aan de basis van de Brexit , ze bracht Cameron op dat idee, dus oppassen voor Merkel, een zeer gevaarlijke Oost Duitse vrouw. Shalom

 47. Toch wel ernstig. Het impliceert immers dat bij zulke percentages ook veel ouderen enkwetsbaren getroffen zullen worden.

 48. Daar had ik op gewacht xanders dat je begrijpt dat het allemaal zakken vullerij is die hele corona hyp, de rijke mensen worden rijker en de zogenaamde arme mensen moeten het ontgelden.
  Natuurlijk is er een virus maar niets ernstiger dan de griep virus waar ook heel veel oudere zieke mensen aan dood gaan, ik hoop dat je vanaf nu de mensen gaat waarschuwen voor het smerige politieke spel wat achter dit alles zit. dank je gr speiker

Comments are closed.