Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS

—————————————————————————————————————————————-

Top infectieziekten expert, oud adviseur Witte Huis, verwacht dat 50% tot 70% wereldbevolking besmet raakt – ‘Beangstigende combinatie van besmettelijkheid en dodelijkheid die vele malen hoger is dan de griep’ – Dit lijkt DE crisis te worden waar de globalisten op hebben gewacht

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse infectieziekten expert die de architect is van de Nationale Pandemie Strategie, en aan het front staat van de zoektocht naar een vaccin tegen het corona virus, vergelijkt de strijd tegen SARS-CoV-2 letterlijk met ‘een oorlog’. Dr. Richard Hatchett, voormalig lid van de Homeland Security Raad van het Witte Huis, verwacht dat 50% tot 70% van de wereldbevolking besmet raakt. ‘Dit is de meest beangstigende ziekte die ik ooit in mijn carrière ben tegengekomen, en dat is inclusief Ebola, MERS en SARS. Het is zo beangstigend vanwege de combinatie van besmettelijkheid en dodelijkheid, die vele malen hoger lijkt te zijn dan de griep.’

Zondag steeg het aantal doden in Italië met 133 naar 366, en liep het aantal besmettingen in het land op naar 7375. Een heel stuk van Noord Italië wordt afgesloten van de buitenwereld, maar dat gebeurt allemaal veel en veel te laat, net zoals de maatregelen in de rest van de EU en ook Nederland –zoals we al voorspelden- zwaar achterlopen op de almaar zorgwekkender wordende realiteit.

Behalve in Nederland, waar we inmiddels 264 besmettingen en 3 doden noteren, lijkt het virus nu ook in de VS ‘los’ te zijn. Het aantal corona patiënten (in 33 staten) steeg naar 512, het aantal doden naar 21.

Banger voor corona dan voor ebola

Dr. Hatchett heeft het niet voor niets over ‘een oorlog’ tegen een virus dat ‘de mogelijkheid heeft om ernstige ziekte of dood’ te veroorzaken, en dat op een schaal ‘die we sinds de Spaanse Griep in 1918’ niet meer hebben gezien. De expert is banger voor het coronavirus dan voor ebola, dat in sommige gebieden weliswaar een sterftepercentage van 80% had, maar dat bij lange na niet zo besmettelijk is als SARS-CoV-2.

We herinneren u nog even aan de wekenlange berichten in de Nederlandse media, en ook van het RIVM en experts voor de camera’s, die keer op keer herhaalden dat dit virus helemaal niet zo besmettelijk is, en we ons nergens zorgen over hoefden te maken, omdat het allemaal te vergelijken zou zijn met een griepje of verkoudheid. Sites zoals deze werden expliciet veroordeeld vanwege het ‘zaaien van onrust’.

‘Vergelijk dit maar met WO-2’

‘Ik denk niet dat het gek is als ik het vergelijk met de Tweede Wereldoorlog,’ vervolgde Hatchett. Ook de WHO gebruikt inmiddels deze term. ‘Zij hebben gezien wat dit virus kan uitrichten…. Dit kan een wereldwijde pandemie worden, als het dat al niet is.’

Het beste wat ieder land meteen had moeten doen toen het virus aan het uitbreken was in China, was de grenzen sluiten voor al het personenverkeer. Daar pleitten we al 3 dagen na het eerste nieuws over het virus voor, maar dat werd (en wordt nog steeds) in Den Haag zwaar overdreven gevonden. Hatchett: ‘Het opsporen van alle contacten (van besmette mensen) is heel belangrijk, net als vrijwillige quarantaine van die contacten. De isolatie van gevallen is belangrijk. Ik denk dat er een tijd komt dat de scholen dicht moeten.’ (1)

Dit lijkt DE crisis te worden waar de globalisten op hebben gewacht

Gezien de nonchalante reactie van politiek en media gaan we steeds serieuzer denken dat dit wel eens DE crisis kan zijn waar we al zolang voor hebben gewaarschuwd; de crisis die de globalisten in Brussel en Den Haag opzettelijk laten gebeuren, met de bedoeling om er extreme maatregelen en ingrepen door te drukken, die anders nooit zomaar zouden worden geaccepteerd. Daarbij denken we niet alleen aan strikte, vrijheids-beperkende ‘totale controle’ en censuur, maar ook aan het forceren van een eurozone-bankenunie, een eurozone-begroting, en het begin van een federale Europese Superstaat, compleet met Europees leger.

Kortom: het definitieve opheffen van de laatste resten soevereiniteit en zelfbeschikking van ons volk is volgens ons nu echt heel dichtbij gekomen, en zal vermoedelijk nog voor 2023 een keihard feit zijn. De meeste mensen zullen zo in beslag worden genomen door deze pandemie, dat ze al die maatregelen zullen slikken als zoete koek, zeker als daarbij de (loze) beloften worden gedaan dat het allemaal ‘noodzakelijk’ is om dit virus in te dammen en de orde te herstellen.Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Oké…. Dr. Richard Hatchett, sterftepercentage, laten we van het hoogste percentage uitgaan mbt het coronavirus, 6%, en de feitelijke 70% sterfte percentage mbt ebola virus. Ik zet mijn geld dan op het coronavirus in.

 2. We leven niet meer in de oertijd of middeleeuwen, maar met sf komt het ook niet goed.
  En wie van mensen robotten wil maken en van robotten mensen, doet wel wat de 666er wil.
  Veiligheid heet dat en dat het is voor je eigen belang en volgende generatie
  Niets meer eten, in de kou, alles inleveren wat je hebt en geen waarde hechten aan je testament, En sparen nu
  bijbetalen is, zou in het belang zijn van je erfgenamen.? Denk dat de geldwolf eerder in gedachten had met zijn
  Eurofantasie, 0ns en nabestaanden de dood in te jagen.

 3. De gemiddelde slachtoffers berekend op de laatste 100 jaar door oorlog en honger komt men uit op 20000!!! Per dag maar niemand die daar echt van wakker licht

 4. Architect Nationale Pandemie Strategie…..

  Je zou die titel maar op je CV hebben staan, ik zou niet meer solliciteren

 5. Net gelezen op Fox News:
  tips dr OZ, arts/MD w.b. het c-virus:
  elderberry syrup (vlierbessensiroop) (zie eerdere reactie dezerzijds)
  vit. C
  zink ‘zuigtabletten’: men kan ook zinksupplementen nemen waarschijnlijk
  vit. D3: 1200 I.E.

 6. Ik ben zelf erg bezorgd. Wil niemand tegen het hoofd stoten, maar merk wel op dat degenen die het harst roepen dat paniek onnodig is op de een of andere manier het vaakst reageren. Net of men meer zichzelf gerust wil stellen. Zelf vraag ik me af in hoeverre het virus zal muteren. Kan milder worden, maar ook agressiever. Dus ik ben blij met berichtgeving via Xandernieuws. Net even dat stapje meer info dan bij MSM.
  Wat ik me verder afvraag is hoe lang het duurt voordat overheden in de westerse wereld cijfers gaan manipuleren om paniek te voorkomen. Kijk naar Italie. Nu 97 doden maar de patientien in serieuze/ kritische fase hetzelfde gebeleven.

 7. Wat bedoelde Greta Thunberg bij het beëindigen van haar speach in Davos ,”en dit is nog maar een begin” ? Wist ze dan meer, want toevallig was het ook het begin van de verspreiding van het virus

 8. Ik ben banger voor die onverantwoordelijke, draconische N-Koreaanse, Chinese paniekuitspraken van de WHO en RIVM dan voor het Coronavirus waar in Nederland nauwelijks personen aan overlijden of zwaar ziek worden. Sommigen zijn een paar dagen ziek. Nou en?

  In mijn buurt ken ik er geen. Dat hoor ik dan ook overal zeggen. Zelf zijn die RIVM-woordvoerders niet bang, je ziet ze in alle nieuwsshows en journaals zonder masker en schudden handen. Wie gelooft die gasten nog van het RIVM met hun zalvende stem? Ongelooflijk dat TV journalisten en Kranten zich voor hun karretje laten spannen en mee doen met hun poppenkast om burgers dagelijks de stuipen op het lijf te jagen, ipv goede voorlichting te geven wat betreft voeding en nachtrust en extra vitamine C!

  Er is notabene een goed getest geneesmiddel op de markt die het Coronavirus doodt, van Jan Willem Popma: Chlorokyne voor slechts 11 Euro. Waarom hoor je het RIVM daar niet over?

  Burgers worden nu zeer belemmerd in hun vrijheid en onnodig angstig gemaakt door die verwaande WHO en RIVM. Burgers worden bang gemaakt om te reizen want je weet nooit of je door weer een maatregel van het RIVM nog wel thuis komt als er ineens weer burgers uit treinen, bussen, schepen gehaald worden, en onnodig weken in Quarantaines geplaatst worden omdat er iemand naast je hoestte of nieste. Waar zijn we mee bezig. Je gaat pas dood als het je tijd is.

  Hoe ik zelf denk? Alleen JHWH weet welke duivelse groep dit coronavirus gekweekt heeft in laboratoria en dat welbewust verneveld heeft op plaatsen waar grote groepen mensen bijeen kwamen. Het gebeurde al eerder in 1918 met de Spaanse Griep die volgens vele onderzoeksjournalisten wel 100 miljoen slachtoffers een gruwelijke dood liet sterven. Zie het boek GRIEP van onderzoeksjournaliste van de New York Times, Gina Kolata. Er verschenen nog veel meer boeken over. Goegel even!

  De veroorzakers van dat griepvirus en nu weer van dit coronavirus kunnen hun borst natmaken. Het kwaad dat zij veroorzaakten zal als een boemerang terugkomen en ook hun eigen leven en gezondheid verwoesten.

  De Profeet Amos spreekt in de Bijbel tot alle vijanden van de mensheid:

  Amos 9:1 Niet één van hen zal ontvluchten, niemand van hen zal ontkomen. 2 Al groeven zij door tot in het dodenrijk, Mijn Hand [JHWH] zou hen vandaar weghalen; al klommen zij op ten hemel, Ik zal hen vandaar omlaag trekken! 3 Al verscholen zij zich op Karmels top, Ik zou hen daar opsporen en weghalen; al verborgen zij zich voor mijn ogen op de bodem der zee, Ik zou vandaar een slang gelasten hen te bijten! 4 Al gingen zij voor hun vijanden uit in gevangenschap, Ik zou
  vandaar het zwaard gelasten hen om te brengen. Zo richt Ik [JHWH] op hen [die booswichten] Mijn Oog, ten Kwade en niet ten goede!

 9. Wanneer gaan uw ogen en oren open voor de remedies die volop voorhanden en gepubliceerd zijn?

  Vit.C. intraveneus (wordt in VU MC Amsterdam ook ingezet na hartinfarct, en vlgs RIVMa bij sepsis)
  vlierbessensap
  chloroquine
  colloidaal zilver
  spirulina
  enz. enz.
  Zie o.m. het artikel van Zoey Sky en de uitspraken van de Indiase minister van homeopathie, ayurveda, yoga etc. in L’Express.
  Zulke ministers hebben we in deze contreien ook nodig!

 10. Met de veelheid van alle berichten is de balans niet gemakkelijk te bepalen.

  Telkens zijn er weer mensen (zelfs Robert Jensen) die het afdoen als onnodig paniekzaaien en het is niet meer dan een griepje. Bij al die meningen wordt er nooit een bron vermeld waarop die mening is gebaseerd. Er wordt dan alleen aangehaald dat griep 100.000 doden per jaar veroorzaakt en het Coronaviris maar enkele duizenden over de hele wereld. Gemakshalve wordt vergeten dat er een vergelijk wordt gemaakt tussen een griep over een heel jaar en een nieuw verschijnsel van nog maar enkele weken waar we nog bijna niets van weten, behalve dat het reuze besmettelijk is.

  Als je namelijk zo naar getallen kijkt, kun je ook stellen dat alcohol in het verkeer geen probleem is. Want als 20% van alle verkeersdoden door alcohol komt, wordt dus 80% van de verkeersdoden veroorzaakt door nuchtere bestuurders. Dus de nuchtere bestuurders zijn veel bedreigender dan een beschonkene…

  Niemand kan nog inschatten wat het virus teweeg gaat brengen, bij de bevolking, de economie, mogelijk financiële crisissen en nog meer? Hebben we wel alle informatie?
  Het is onbegrijpelijk dat het RIVM in februari nog stelde dat het risico op verspreiding zeer klein, zo niet nihil zou zijn. Daarna kwam het advies om in je elleboog te niezen en je handen te wassen, waarom dan?

  Paniek voegt niets toe, maar zonder de feiten te kennen alles gewoon bagatelliseren als een griepje, lijkt me nog ernstiger. Daarom is het goed dat Xander ons informeert over wat er wél bekend is, mocht later blijken dat alles meevalt, dan is het alleen maar in ieders voordeel.

 11. Rutte verteld dat de ziekenhuizen genoeg maatregelen hebben getroffen on de corona-crisis het hoofd te bieden.
  Heeft het ziekenhuis bij u in de buurt meer dan 5 reservebedden om de patiënten op te vangen?
  Rutte verteld sprookjes waar hij bijzonder goed in is

 12. @ Svalbard 10:34 AM. Inderdaad, we worden door de overheid/regering belogen waar we bij staan.

 13. @ Nieuw Begin: 11.26 AM. Dit gebeurt dus echt. Het brengen aan de bedelstaf van onze bevolking. Maar ja…er zijn hele volksstammen die links, en op het CDA en de VVD blijven stemmen.

 14. Daarnet kreeg ik bericht in mijn mailbox dat één van onze collega’s in een Brussels Ministerie reeds op 2 maart het Coronavirus te pakken had …Wij moeten blijven werken …(tot wij dood vallen ?)

 15. Goede en korrecte tekst als het gaat over politieke visie. Onlangs heb ik ergens gelezen dat er 6 miljard mensen vernietigd mogen worden.
  Indien zulke berichten de wereld ingestuurd worden, is het belangrijk, deze in gedachten te houden en verdere, meestal onbegrijpelijke en onaanvaardbare berichten in verband te brengen. Zo komt men tot een angstwekkend scenario die onze toekomst schetst en de gedachten en doelstellingen van bepaalde partijen verklaren. Deze worden stap voor stap opgedrongen, aan deze die door de dagelijkse rompslomp van het leven, de tijd niet hebben waaksaam te zijn voor wat ons te wachten staat.
  De niet eeuwig durende armoede staat voor de deur. De duur van 2 generatie is realistisch. Zeker tot 2050.

 16. Angst is nooit een goede meter, ik kom juist van de supermarkt, volk genoeg en we konden geen meter van elkaar blijven, met angst kun je niet leven, krijg je corona dan is het maar zo Shalom

 17. Xander ik wil alle personen die dit maar een gewoon griepje vinden tegen spreken jullie steken je .. … in het zand. Als je dit griepje zijn gang had laten gaan, hoe zag dan de factor x eruit.

 18. Onze dierbare Premier Rutte over het Coronavirus “Nederland kan tegen een stootje.”
  Ons land zal echt geen coronavirus krijgen maar Rutte heeft er geen idee van dat op dat Nederland ook mensen wonen en die vindt hij niet interessant

 19. Vanaf april dit jaar, verwacht men al dat de besmettingen verminderen. Dat doet het al in china.

 20. Door paniek rondom dit virus zijn de aandelenbeurzen wereldwijd aan het instorten. Komt nu de gevreesde totale ineenstorting van het financiële systeem en daarmee ook de economie, waar Xandernieuws al jaren geleden voor heeft gewaarschuwd? Volg de berichtgeving op http://www.biflatie.nl over de huidige financiële ontwikkelingen.

  Zie https://biflatie.nl/black-monday-2-0-een-zwarte-dag-met-dieprode-koersen-voor-aandelen/ “Black Monday 2.0? Een zwarte dag met dieprode koersen voor aandelen” en https://biflatie.nl/nieuwe-crisis-op-komst-europese-banken-in-gevaar/ “Nieuwe crisis op komst, Europese banken in gevaar?”.

 21. Het einde van de welvaart en Welzijn is in het zicht de Rabobank geeft geen mooi beeld voor de rest van2020 stilstand in de economie. Weg vertouwen de consument trekt de handrem aan en dan failliet gaan de kleine mkb bedrijven later de grote jongens bv KLM enzo

 22. Alarm alarm alarm: Wie stopt de regering met haar gasplannen, zeker nu corona dreigt een wereldcrisis van ongekende omvang te veroorzaken?

  Lees het verhaal van deze Delftse hoogleraar: ’Helft bevolking in de kou na afkoppelen gasnet’

  AMSTERDAM – Als de regering het plan doorzet om alle huizen in Nederland van het gas af te halen, komt de helft van de bevolking letterlijk in de kou te zitten. Dat zegt Han Slootweg, hoogleraar bij de TU Eindhoven en directeur netstrategie bij Enexis groep, tegen het AD.

  Lees meer
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/216474096/hoogleraar-helft-bevolking-in-de-kou-na-afkoppelen-gasnet

  Welke politieke partij stopt de waanzinnige groene marxisten in Die Haag die zonder enig benul van elementaire natuur (en wiskunde) de macht grijpen om weldenkend , belastingbetalend Nederland de afgrond in te duwen door gas , als enige land ter wereld, te willen afkoppelen voor de eigen bevolking! Gas wat veel minder vervuild als biomassa bijvoorbeeld wat extreem schadelijk is mens en milieu en waar de regering van groene idioten onder aanvoering van Verprutte 12 miljard aan subisidies ( lees uw belastinggeld) gaat geven?

 23. Europese Uni Of Eurabische Uni want daar lijkt het al meer en meer op; tenminste voor het gewone volk die er onder moet lijden en niet zo’n beetje ook.

 24. Ik heb het al vaker gezegd, de maatregelen die men treft helpen onvoldoende. Er zijn gevallen, waarbij pas 27 dagen na besmetting de eerste ziekteverschijnselen ontstonden. Hoe kan men het dan overal verzinnen om een quarantaine van twee weken aan te houden. Iemand die besmet is maar nog niet ziek is kan toch al anderen besmetten! Met dit feit in gedachten zou de quarantaine minstens nog langer moeten duren, 5 of 6 weken.

 25. Das mooi, beter verdienen de vernederlanders ook niet!
  Gelukkig is er al een middel tegen die virussen, maar de vernederlander zat naar de voice en/of Peter r de vries te kijken😂😂😂
  Welk middel het is? Vertrouw maar lekker op het rivm en de staat; kijk op yt larken rose over statism.

 26. En ik ben banger voor economen en politici die stimuleringsmaatregelen willen om corona-effecten te bestrijden en centrale banken die dit uitvoeren.

 27. in navolging van de EU superstaat, viel mij gister 1 ding op toen ik de filmpjes aan het bekijken op de nos,(ik weet het propoganda) maar daar in ging het over de steekproef in ziekenhuizen in brabant, en daarin lieten ze zien hoe de testjes orden afgenomen, en op een of andere manier moest ik aan DNA testen denken. deze worden op de zelfde manier afgenomen.

  en als je er over na denkt. hoe krijg je de bevolking zover dat ze vrijwillig hun dna afstaan. een wereld wijd virus, waarbij zoveel mogelijk mensen getest moeten worden. misschien denk ik te ver door. maar past zeker wel mooi in WHO termen.

  ik wens iedereen hier een veilige tijd tegemoet.

 28. De Overheid en de politiek zijn NIET betrouwbaar, zoals terecht alweer blijkt uit dit artikel. Ik verwacht van deze Overheid en de politiek helemaal niets meer, ik vertrouw nog enkel op Jezus de Messias.

 29. Bron : Robert Koch instituut : Zondag 8 maart 2020 : +/- 12.00 uur.
  Wereldwijd : Aantal besmettingen 107.000 …. Overleden patiënten +/- 3600
  Kennelijk accepteert ‘men’ zeker 500.000 doden bij een ‘ordinaire griepvirus’ . Er worden geen grenzen gesloten, geen extra media aandacht, geen negatieve beursberichten, geen ‘hamster’ inkopen etc. De ‘wereld gaat gewoon zijn gang’ omdat dit een jaarlijks wederkerend gegeven is. Cui Bono ? , een beschermkapje kost inkoop 60 cent, verkoopsprijs 20 euro plus. Pecunia non olet …. winstmarge meer dan in cocaïne handel. Reizen wordt afgeraden maar de brandstofprijzen dalen naar misschien wel een dieptepunt. Het ‘Erdogan-virus’ heeft op lange termijn ! voor de EU een veel grotere impact. Globalisatie is gokwerk, niet dat het zich laat aanzien maar inmiddels is het wel een feit. Een ‘gezond’ protectionisme’ beschermt ons allen. Het heeft echter één handicap : de prijs…. . Waar is ons geweten ? De gewetenloosheid is praktisch altijd de oorzaak van de gewetenloze ‘wereld marketing’ .

 30. Dit zal inderdaad de katalysator kunnen zijn om de nwo door te drukken !

Comments are closed.