Amerikaanse medische autoriteit gaat ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaans Verband van Ziekenhuizen: ‘Onze beste schatting: Over 2 maanden 96 miljoen besmettingen en half miljoen doden’ – Duitse topviroloog waarschuwt tegen hype, maar zegt wel dat virus besmettelijker kan worden – Nieuwste statistieken bevestigen dat ‘doemscenario’ steeds waarschijnlijker wordt

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl in Nederland het coronavirus ondanks 60 nieuwe patiënten (totaal 188) nog steeds wordt gebagatelliseerd, en waarschuwingen ervoor als bangmakerij of nepnieuws worden weggezet, schat de American Hospital Association in een gelekt rapport dat er over twee maanden 96 miljoen Amerikanen besmet zullen zijn, 4,8 miljoen in het ziekenhuis zijn opgenomen (waarvan 1,9 miljoen op de IC), en er 480.000 doden zijn gevallen. Dan kan een scepticus zeggen: wie zegt dat dit gelekt rapport klopt? Kijkt u dan even naar deze (nog steeds toegankelijke) online PowerPoint presentatie van het Allen County / Indiana Department of Health. Hoewel er nog geen besmettingen in de staat Indiana zijn geconstateerd, gaan virologen en medische officials ervan uit dat 100% van de wereldbevolking besmet raakt, en zeker 2,3% sterft. ‘Voor de VS betekent dit 8 miljoen doden.’

Over heel 2019 belandden 49.000 Amerikanen met griep op de IC. 34.200 mensen overleefden het niet. Komt de verwachting van de A.H.A. uit, dan zal het coronavirus deze aantallen verre overtreffen. Sowieso zijn er bij lange na niet genoeg bedden op de IC afdelingen aanwezig om 1,9 miljoen mensen op te nemen. De meesten van hen zullen dus thuis sterven.

Dan houdt de Amerikaanse Ziekenhuisfederatie ook nog eens een zeer conservatieve R0 van 2,5 aan, terwijl dit volgens tal van experts in werkelijkheid tussen de 4 en 5 ligt. Dat betekent dat iedere besmette persoon geen 2 of 3, maar 4 of 5 mensen aansteekt – een wereld van verschil, die de toch al enorme aantallen zieken en slachtoffers nog hoger zal doen uitvallen.

‘100% wereldbevolking besmet, in de VS 8 miljoen doden’

Mocht u denken dat dit gelekte document fake is (wat overigens nooit uit te sluiten is), kijk dan eens naar deze nog steeds online staande PowerPoint presentatie  van het Allan County (Indiana) Department of Health, die aan alle lokale ziekenhuizen werd getoond. In deze presentatie zeggen medische experts dat op den duur 100% van de wereldbevolking het coronavirus zal krijgen. 80% zal er weinig tot matig last van hebben, maar 20% zal ernstig tot zeer ernstig ziek worden. Bejaarden, vooral met hart- en longproblemen, zijn het kwetsbaarst.

Uitgaande van het officiële sterftepercentage van 2,3% betekent dit voor de VS 8 miljoen doden, en voor bijvoorbeeld Nederland een dikke 400.000. Het werkelijke sterftepercentage ligt volgens veel wetenschappers beduidend hoger, en zal volgens de modellen van onze lezer op ongeveer 6% uitkomen (rekent u zelf maar uit wat dit met de aantallen doet).

Gewezen wordt op SARS-1 (sterftepercentage 10%), waar het huidige virus voor 80% mee overeenkomt. In Toronto (Canada) besmette één SARS-1 patiënt maar liefst 375 anderen, waarvan er 44 overleden. De helft van het aantal 60-plussers dat SARS-1 kreeg, overleefde dat niet. Ook medisch personeel loopt een sterk verhoogd risico; 21% van alle SARS-1 patiënten betrof artsen en verplegers. Bovendien bleek maar liefst 40% van alle patiënten langdurige psychiatrische problemen te krijgen (vooral PTSS, depressie, somatische pijnstoornissen, en OCD).

Internationaal reisverbod en sluiten publieke gelegenheden

De enige gepresenteerde optie om het virus in te dammen: een internationaal reisverbod en grenscontroles (allemaal afwezen door onze regering en de EU), het onmiddellijk sluiten van alle publieke gelegenheden (scholen, uitgaanscentra, banken, markten, etc.), vaak en goed je handen wassen, en tot slot mond- en oogbescherming.

De verwachting is dat het virus zich weinig van de zomerwarmte zal aantrekken, en dat er in alle landen al snel een beddentekort zal ontstaan. Dat zal worden verergerd zodra 40% van het personeel niet meer zal komen opdagen, omdat ze thuis kinderen en/of zieken zullen moeten verzorgen (of zelf ziek zijn geworden). Quarantaine dient voor iedereen 2 tot 4 incubatieperioden (van 14 dagen) lang te zijn, dus 4 tot 8 weken.

Omdat er nog geen medicijn is, wordt iedereen aanbevolen lichaamscontact zoveel mogelijk te vermijden, en bij face-to-face ontmoetingen minimaal een meter afstand te houden. Mensen die dat kunnen, moeten thuis werken of leren. Reizen, uitgaan, winkelen e.d. moet zoveel mogelijk worden beperkt.

Duitse topviroloog waarschuwt tegen hype, maar zegt wel dat virus besmettelijker kan worden

De Duitse hoofdviroloog Christian Drosten doet voor de zender NDR regelmatig een interessante  en zeer gedetailleerde update (YouTube link naar deel 7 en hier naar deel 8). Drosten vindt het noemen van enorme aantallen potentiële slachtoffers, zoals andere wetenschappers, experts en analisten doen, een gevaarlijke hype die niets bijdraagt aan een oplossing.

De viroloog verwacht dat er over anderhalf jaar een vaccin zal zijn ontwikkeld, en dat het virus zich niet dermate zal muteren, dat dit vaccin uiteindelijk zinloos zal blijken. Het huidige coronavirus is er echter al wel in geslaagd om zijn eigen besmettelijkheid te verhogen, waardoor het niet uitgesloten is dat dit opnieuw gaat gebeuren. Tevens denkt hij niet dat het SARS-2 virus plotseling, bij toeval, een groot deel van zijn besmettelijkheid spontaan verliest, zoals met SARS-1 is gebeurd.

Drosten wijst erop dat hij op social media de nodige kritiek heeft gekregen omdat hij het coronavirus ‘een verkoudheid’ heeft genoemd. ‘Voor individuen is het echter niet nodig om in paniek te raken. Maar voor de samenleving, en vooral ons gezondheidsstelsel, is deze ‘verkoudheid’ een enorme uitdaging, omdat al die gevallen gelijktijdig optreden,’ en er ook in Duitsland bij lange na niet genoeg bedden en IC-plaatsen zijn.

Over het mijden van plaatsen met veel publiek, zoals een voetbalstadion: ‘Waarschijnlijkheid dat er daar iemand besmet raakt: bijna 100%. Waarschijnlijkheid dat je dat zelf bent? 0,0001%. Meer kan ik daar niet over zeggen.’

Vergelijking SARS-2 en verkoudheid gaat volledig mank

Wij begrijpen dat deze viroloog geen paniek wil zaaien, maar vinden de vergelijking met een verkoudheid/griep volledig mank gaan. Nogmaals: het gemiddelde sterftepercentage van griep is 0,1%, dat van SARS-2 minimaal 2,3%, hoogstwaarschijnlijk 6%, en in sommige gebieden is het zelfs 11%. Dat betekent dat SARS-2 zo’n 20 tot 60 keer dodelijker is dan een simpele griep. Dat 8 van de 10 mensen slechts verkoudheidsverschijnselen krijgen, doet niets af aan deze vele malen hogere kans om eraan te overlijden.

‘Juist groot risico als mensen hier ‘nuchter’ tegenaan kijken’

Tot slot weer de modellen van onze lezer. Let u vooral ook op de laatste twee grafieken, waarop u de prognoses kunt zien indien er geen (of onvoldoende) quarantaine maatregelen zouden zijn genomen, of nog worden genomen.

Onze lezer: ‘De ontwikkelingen in de wereld verlopen consistent met de modellen, ook al is het mogelijk dat de verspreiding in golven verloopt. Over langere tijd verspreidt corona zich met gemiddeld 14% per dag. China heeft zeer effectief ingegrepen, maar de zorg verplaatst zich nu naar de rest van de wereld, die nu wakker geschud BEGINT te worden. Juist het feit dat er nogal wat mensen ‘nuchter’ tegenaan kijken, brengt grote risico’s.’:

‘Het sterftepercentage is sinds het begin van de beurscrash 2 weken geleden op 3,4% constant gehouden. Voor zover nu afgeleid kan worden, ligt het echte cijfer rond 6%.’ Vanwege de aandacht voor het virus gaan mensen met griepklachten eerder naar de dokter. Het hoge sterftepercentage klopt daarom, ‘en past bij de extreme maatregelen die wereldwijd in voorbereiding zijn, of al genomen zijn.’

‘Daarmee is COVID-19 zeker zo dodelijk als de Spaanse Griep (afhankelijk van de schattingen had deze een sterftecijfer van meer dan 4%, ofwel meer dan 20 miljoen doden wereldwijd). Alleen de zwarte pest, HIV en de Justiaanse plaag hadden een hoger sterfte% ! Dit staat in schril contrast wat de media, medische wereld en overheden ons wijs proberen te maken. En dat is hartstikke dom, omdat mensen daardoor de ziekte niet goed inschatten en zich onvoldoende beschermen, waardoor de ziekte vrijwel zeker pandemische vormen gaat aannemen. Dit kost veel mensen het leven, veroorzaakt enorme schade aan de economie, en opent weer een deur voor overheden om maatregelen erdoor te duwen die ze anders nooit gedaan krijgen.’

‘Eigenlijk is het wel vreemd dat er paniek uitbrak in Wuhan, terwijl slechts 0.1% van de bevolking van Hubei, en 0.5% van Wuhan, besmet was. De getroffen maatregelen hebben enorme economische schade veroorzaakt in China, die gezien de 0.1% besmetting niet verantwoord lijkt (en zeker niet met de formele sterftecijfers van 2% – 3.4%). Dat geeft ruimte voor een ander scenario, waarbij de besmetting al een paar weken eerder begonnen was, en 10 keer zoveel mensen besmet zijn :’

‘China heeft succesvol de verspreiding van het virus gestopt, zelfs als de echte aantallen een factor 10 hoger zijn dan de formele. De haast die China had wordt verklaard door de waanzinnig snelle verspreiding van het virus : MEN WAS AL HALVERWEGE een lokale pandemie, waarbij 30-50% van de bevolking besmet geraakt zou zijn, met meer dan 2 miljoen doden in Hubei (2% van de bevolking). Die pandemie zou niet tot Wuhan of Hubei beperkt gebleven zijn, en ook niet tot China. Daarom heeft China alles op alles gezet om dit te stoppen. Het virus verspreidt zich exponentieel, met als gevolg dat mensen verrast worden door de snelle toename. China heeft dus uiteindelijk goed gehandeld.’

‘In China is het virus mogelijk in 2 golven verspreid. Indien dit patroon zich nu voortzet over de gehele aardbol, dan ontstaat dit plaatje. Dat dit gaat gebeuren is best realistisch, omdat in het Westen de ziekte nog steeds gebagatelliseerd wordt (met uitzondering van de zwaar getroffen gebieden). Tevens is er nog steeds een zware onderrapportage in minder ontwikkelde gebieden, zodat het virus zich snel verspreidt.’

‘Omdat de financiële markten zelfs de huidige beperkte uitbraak niet kunnen verwerken, zullen we de huidige isolatiemaatregelen (die zo lek als een mandje zijn) economisch niet lang vol kunnen houden. Verdere verspreiding en een pandemie lijken dus gegarandeerd. Daarmee kan in minder dan 2 maanden met gemak 30-50% van de wereldbevolking zijn besmet, met meer dan 10 miljoen doden als gevolg.’

‘Omdat het virus zich zo snel verspreidt, maakt het niet veel uit dat het virus in China een paar weken eerder begonnen is. Ook als we in staat zijn om de huidige verspreiding tot stilstand te brengen, is het gevaar niet geweken, en kan het virus zich met gemak in een volgende golf (in het najaar?) weer verspreiden.’

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Allen County Health

Zie ook o.a.:

07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Wat schreef Hadjemaar? Dat volgens de NWO de wereldbevolking naar een kwart moest worden teruggebracht?

  Wat zei paus Johannes XXIII? Dat is 2033 alles voorbij is?

  Wat zei de natuurkundige Isaac Newton? Dat de Apocalyps in 2025 zou beginnen?

  H’m. Allen zouden weleens gelijk kunnen krijgen…

 2. @ niki 4:20 PM. Wat een geweldige inhoudelijke reactie van U. Overheidstrol misschien?

 3. Ik heb niet al die topics gelezen maar ik wordt er een beetje doodziek van al die ONZIN corona virus.
  Maar wij krijgen nu maar niet klip en klaar waar dat virus wordt gemaakt,in welk Lab in welk Land waar wordt ziektes gemaakt,er zijn mafketels die belang hebben bij deze onzin.
  Colloidaal zilver is tegen virus besmetting,maar daar zijn weer groepen mensen tegen dat dat genomen wordt door de bevolking om dat het zeker helpt.

  Bird.

 4. @ Wannes, wie zoekt zal vinden. 👍 ! Velen zoeken wel maar weten niet waar gezocht moet worden, waarbij het internet wel het beste voorbeeld is.

 5. Lechaiem: er is een heel groot verschil tussen mensen waarschuwen en alles geloven wat de media zegt, Ik zei al je moet niet je kop in het zand steken maar er heerst een enorme histerie rondom corona, van de gewone griep sterven er jaarlijks heel veel mensen en daar hoor je niets over maar die corona is zo eng., omdat ze niet precies weten wat het is is het ineens dood eng, van de (gewonen ) griep sterven er al in USA 650 duizend mensen per jaar!
  Volg je gezonde verstand en blijf dichtbij YHVH , Blessing

 6. Al jaren volg ik hier Xandernieuws. Vaak zetten artikelen aan tot nader onderzoek, maar heelt laatste jaar vind ik de bronvermeldingen steeds beperkter en eenzijdiger worden. Dat is wel eens jammer. Hier een goed onderbouwd artikel over de WHO en haar rol in het Corona verhaal, met wereldwijde vaccinatie op haar agenda. (En met tig bronvermeldingen).

  https://stichtingvaccinvrij.nl/sterfte-aan-een-griepvirus-versus-sterfte-aan-de-honger-ontnuchterende-feiten/

 7. Casimir schreef:
  08/03/2020 om 9:10 am
  Er gaat geselecteerd worden:
  “„Het kan nodig zijn om een leeftijdsgrens in te stellen voor toegang tot de intensive care”, zo stelt het document. De vereniging acht de maatregel noodzakelijk „om middelen te reserveren die zeer schaars kunnen zijn voor diegenen die in de eerste plaats een grotere waarschijnlijkheid hebben om te overleven en in de tweede plaats van wie meer jaren kunnen worden gered”, zo staat verder in het document van de vereniging Siaarti.”
  uit Telegraaf:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1214394339/artsen-stellen-leeftijdsgrens-nieuwe-patienten-voor

  Wie bepaalt de waarde van de resterende jaren dat iemand nog kan leven?
  Een bejaarde die 40 jaar heeft gewerkt en nog plannen heeft, loopt op deze manier het risico te moeten sterven omdat een werkelozen migrant/drugsgebruiker/alcoholist/ roker meer rechten heeft voornamelijk op grond van zijn leeftijd en zijn levensverwachting. Ik zou wel eens willen weten hoe ver de inschatting gaat van de medische achtergrond waarop de keuze gemaakt wordt.

  @Casimir, helemaal eens!
  Het is schande dat die dokters dat nog durven te vertellen, daar in Italy zich gedragen zich of god zijn!
  Althans de gene die dat zeggen.
  De zelfde mentaliteit als die partij D66 des dood, wie weet ook andere.
  Hier willen zich ook maar, al te graag dat zij snel dood gaan, dan hoeft er ook niets uit betaalt te worden.
  aan pensioen geld, dat is nou de werkelijke reden dat zij dat in Italy zó gezegd hebben.
  Als zij nou gezegd hadden, dan zij geen pensioen meer willen uit betalen na dat zij 70 jaar zijn.
  Reken maar dat heel Italy op staat!

 8. In Italie heerst de sars2 “L” en is veel dodelijker dan de “S”. L is longaandoening en hoge koorts en S is schijten en kotsen. Dat heb ik begrepen en zo vergeet ik het niet. S is de milde vorm en geeft minder doden (enkel oudjes en zieken die geld kosten en die moeten we niet). Komt goed uit voor de elite. Het afgesloten gedeelte in Italië is de L en de rest de S. In België en Nederland vallen minder doden (productieve slaven). De minister van volksgezondheid….koorts….zakdoekjes….hij is al dood… “L”. Als R0 niet hoger is dan 1 laten ze de boel gaan (de economie weet je). Ik hoop dat ik ongelijk heb. Tsjernobyl…Armand Pien en Prof. Schonken moesten liegen van de Belgische staats(on)veiligheid weet je…. Zorg goed voor je gezin, de Roverheid zal je niet redden!

 9. Spijker, is het echte nieuws teveel voor jou? Ga dan iets lezen als de telegraaf of zo. Hier vind je nog goeie info van wat je eventueel zelf kan doen. Het is beter dan wachten op een vaccin. Als je Xander niet goed vind ga dan ergens anders je info zoeken. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 10. 17 doden op 330 miljoen inwoners is 1 dode op nagenoeg 20 miljoen mensen. (20 X 17 is 340)
  3 doden op 17 miljoen inwoners is 1 dode op nagenoeg 6 miljoen mensen. (3 X 6 is 18)
  In verhouding heeft Nederland dan toch meer doden?

  De reactie van de Italiaanse bekende in Noord-West Italie komt weer boven drijven:
  we lachen erom: jaarlijks sterven ca 9000 mensen aan griep.

  Al die heisa is inderdaad lachwekkend: daar zit duidelijk een plan achter: de geesten rijp maken voor
  dodelijke vaccins, de echt werkende middelen als ‘kwakzalverij’ wegzetten:
  Wie daar nog in tuint ……

  Lang geleden vertelde een bekende, homeopatisch arts, dat elke keer wanneer ‘antikwakzalver’
  Renckens in de media was opgevoerd, meer nieuwe patienten zich bij haar aanmeldden ….
  De loze overheids-, trosradar- etc. praatjes gaan het ene oor in, het andere uit.
  Waarom men denkt dat deze nog invloed hebben, is een raadsel.

  Wanneer de ‘overheid’ beweert dat je een bepaald middel niet moet nemen, weet je dat je dat in de meeste gevallen juist wel moet doen. Gratis reclame….

 11. Xander vanmiddag nieuws gekregen van mijn dochters die in Brabant wonen kregen mail voor hun kinderen van hun school. RVIM raadpleegt de kinderen morgen niet naar hun school te gaan als zij verschijnselen vertonen van verkoudheid en hoesten ook al hebben zij geen koorts dit is voor de basisscholen en heb ook nog kleinkinderen die op de M.B.O. zitten. Trek je verantwoordelijkheid en ga zelf in quarantaine met je dierbaren en wees slim om je voorzieningen te blijven behouden dan heb je zeker een x aantal dagen voorsprong voordat de overheid het landelijk gaat invoeren in delen van Nederland en wees de komende tijd alert als het totaal uit de hand gaat lopen als men het draaiboek waterlinies gaat uitvoeren hiermee kunnen zij voor 40 procent andere provincies afsluiten van de rest van Nederland.

 12. @Vlokje,

  Wat er nu gaande is zie ik toch wel degelijk als een oordeel van God. Ik zal uitleggen waarom.
  Er wordt gezegd dat dit virus gefabriceerd is, maar Jezus zei tegen Zijn discipelen in Matthéüs 24 dat men zal horen van oorlogen en geruchten van oorlogen, aardbevingen en hongersnoden en pestilentieën. Dus epidemieën!
  Hij sprak ook over radeloze angst onder de mensen vanwege de dingen die gebeuren. Of zo’n virus nu wel of niet is gefabriceerd maakt niet uit, de Eindtijd is waarop Jezus doelde. Vroeger had je geen moderne communicatie, maar tegenwoordig horen en zien we alles wat er wereldwijd gebeurt. Ik ben 66, en ik zie al een groot verschil tussen hoe het nu is en vroeger.
  Vaak wordt het oordeel verkeerd opgevat, het virus is gefabriceerd of niet, maar God laat onaangename dingen soms toe met het doel om de mensen tot inkeer te brengen. Dus ook een gefabriceerd virus kan wel degelijk een oordeel zijn. Als we kijken naar onze wereld, dan zijn er vreselijk veel dingen die tegen God ingaan.
  Abortus, hetgeen in Gods opvatting moord is, wordt massaal in praktijk gebracht. Het hele gedoe over genders en homohuwelijk is in God’s ogen een gruwel. En de haat tegen Joden en Israël zijn ook oorzaken die oordelen over ons brengen. De Bijbel bevat vele aanwijzingen hierover. En als we de Bijbel serieus nemen, dan kunnen we weten dat dit nog veel erger zal gaan worden.

 13. Het is o.i. beter NIETS te verwachten van een New World Order regering en te vertrouwen op uw eigen intuitie, uw eigen plan te trekken.
  Dergelijke overheden vertegenwoordigen ons niet en hebben daardoor geen recht van bestaan/spreken.

  Gisteren kwam hier een email binnen van dr Joe Dispenza: daar heeft iedereen iets aan.
  Ze zal worden doorgemailed aan deze site ter evt. publicatie.

 14. In Amerika met 330 miljoen inwoners 17 doden in Nederland met 17 miljoen 3 doden. Dan gaat men Trump afzeiken want die is schuld. In verhouding had Nederland nu 60 doden gehad.

 15. @ BertRoermond, beste.
  Alle goede ‘bedoelingen’ ten spijt, uw moedertje heeft naar ik mag aannemen een fijn, rustig en comfortabel leven gehad. Zo gaat dat immers, het enige eerlijke in de wereld is dat iedereen, machtig of niet, een keer overlijd. Ouderen kunnen ‘terugkijken’ naar een verstaanbaar leven. Dit leven …. wil de opkomende generatie op vrijwel elk gebied volledig ten gronde richten. ‘Het’ staat ons allemaal te wachten, ik ben er niet bang voor. We zijn allemaal een soort franchisenemer, wanneer het contract is afgelopen komt de volgende.
  Ik ken u niet, maar wens u veel sterkte in deze.

 16. Géén paniek !!!!

  BIDDEN !!! Jahweh, Adonai, zal ons altijd beschermen. 😉

 17. Sultan schreef:
  08/03/2020 om 12:29 pm

  En de Italiaanse longen, al bijna 300 doden

 18. De laksheid en onverschilligheid van Rutte en zijn kornuiten is een aanslag op hun eigen bevolking en walgelijk te noemen.

 19. Wat ik op deze site niet lees: Hoeveel waanwijze, zieke virologen, die ons zo graag de les willen lezen over dat coronavirus, en ons van alle vrijheid willen beroven, zijn er zelf al in Quarantaine gezet? Burgers worden nu gedreigd door hen, met draconische straffen als ze zonder toestemming buiten lopen hoorde ik vanmiddag op TV Buitenhof!

  En hoe zit het met de seks als ik van die oelewappers lees: Omdat er nog geen medicijn is, wordt iedereen aanbevolen lichaamscontact zoveel mogelijk te vermijden, en bij face-to-face ontmoetingen minimaal Een Meter afstand te houden? Ha, ha!!!

  Hoe komt het dat geen enkele burger in Nederland zich gek laten maken door die WHO en RIVM. Het was drukker dan ooit op straat en alle festivals gaan gewoon door.

  Weet u nog in 2009 dat het WHO en RIVM ook al van die draconische besluiten namen [iedere burger 3x vaccineren] tegen die zogenaamde varkensgriep. De Polen weigerden massaal. Ook Burgers in Nederland trokken zich toen ook Niets van het RIVM aan en bleven massaal thuis. Minister Ab Klink bleef zitten met 350 miljoen Euro aan Vaccins en Tamiflu. Klink kon mooi vertrekken uit het Kabinet.

  Voor de vele gelovigen op deze site voeg ik hier nog de Woorden van Jeshua/Jezus toe…

  Matteüs 10:28 En weest niet bevreesd voor hen, die wèl het lichaam doden, maar de ziel niet kunnen doden; weest veeleer bevreesd voor Hem, [Jeshua/Jezus] die beide, ziel en lichaam, kan verderven in de hel. 29 Worden niet twee mussen te koop aangeboden voor een duit?
  En niet één daarvan zal ter aarde vallen zonder uw Vader. 30 En de haren van uw hoofd zijn ook alle geteld. 31 Weest dan NIET bevreesd: gij gaat vele mussen te boven!

 20. sorry Xander maar u bent meer een ophitser met al deze berichten, wij moeten niet onze hoofd in het zand steken maat maar een beetje nuchter blijven is toch wel op zijn plaats en ik geloof door al die berichten worden de mensen zieker als dat ze al zijn.neem niet alles aan, als wij alles moeten geloven was Trump nooit president geworden.
  Positief geluid zou beter op zijn plaats zijn.

 21. De natuur zijn gang laten gaan. Maar de natuur wordt ook beheerd door de staat. De staat en van daaruit
  ambtenaren regelen immers de natuur en het klimaat. Met vergunningen, boetes, tekeningen, heel veel
  bemoeizucht en blablabla om alles maar zo duur mogelijk te maken. En Jan met de pet krijgt niet eerder
  subsidie dan dat ie al zijn geld en goed heeft ingeleverd. En dat is met hulp en overigens alle aanvragen hetzelfde berekenings liedje.
  En de mensen die mee hebben geholpen om na de oorlog, op wat voor manier ook, bij te dragen aan welvaart
  en betalen voor zorg en welzijn nu aan hun lot over te laten, omdat zorg te duur wordt, is nog erger dan
  Discriminatie. En geraken vele banen op de tocht.

 22. @ hans 08/03/2020 om 8:49.
  Gisteren schreef ik over die Tycho op 07-03-20, 9:50 u.:: “… Misschien moet ik uw schrijfsels wat meer gaan volgen, …”
  Goed om weer er bij bepaald te worden dat ik een ‘man’ (volgens Tycho) met vautun en gebreken ben en hoezeer ik mij kan vergissen. Daar zijn we dan weer vlot vanaf gestapt met een vriendelijke glimlach naar mezelf 🙂

 23. Staat in programma van nwo 2020 2030, deminiseer de wereld naar een kwart, staat in vn?

 24. zullen we met zijn allen afspreken dat als over 2 maanden niets van dit artikel waar is, dat wij en deze site de bronnen die gebruikt zijn voor dit artikel nooit meer raadplegen?
  Ik lees hier de ergste doom scenarios waarvan ik hoop dat ze niet uitkomen.

  Als mensen vanuit hun specialisme, rampspoed en dergelijke verkondigen en achteraf schijnt weinig en niets te kloppen mogen en moeten we deze mensen niet meer serieus nemen.

  We moeten onze gezonde verstand gebruiken en ervoor waken dat we altijd van het aller ergste uitgaan. De mensheid is nog steeds in staat om rampen te overwinnen en sterk eruit te komen.

  Anthony, u leest hier artikelen met bronvermelding.Waarin diverse scenario’s over eenzelfde onderwerp kunnen zijn. Als u dit niet weet te plaatsen, dan is deze site niet de plek voor u om te lezen. Mod.

 25. Zie nou nooit op de website een positief nieuws.

  Een rectificatie zou zeer op zn plaats zijn als na maanden blijkt dat deze horror berichtgeving niet waar is.

  Groetjes

  Zie reactie beheer op posting Anthony. Mod.

 26. Corona virus;sprinkhaneplagen in Pakistan en grote delen van Afrika.Kunnen wel eens oordelen zijn.

 27. Wanneer vermoedens bewaarheid worden (ik meldde het reeds) : geleerden aan de Tongji universiteit , Shanghai , hebben inmiddels aangetoond dat Covid 19 daadwerkelijk te maken heeft met het verschil in rassen. Aziatische ‘longen’ zijn daadwerkelijk, genetisch gezien, vatbaarder voor dit virus. Waarvan akte.

 28. HE schreef: 08/03/2020 om 1:10 am
  “Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat dit virus wat nu de wereld over gaat een oordeel Gods is.”

  ben je gek, dit is geen oordeel , dit is pure duivels kwaad, uitgevoerd door een satanische groep mensen

  hoe kun je dat nu zeggen, het virus is door mensen ontwikkelt
  en door kwaadaardige mensen los gelaten ,die een satanische agenda hebben,

  het heeft zoveel met god te maken dat: zijn schepping stuk gemaakt wordt
  het decimeren van de wereld bevolking daar is men mee bezig,

  “……als er niet werd ingegrepen bleef er niemand over”……. die tekst komt zo heel anders over

 29. HOUSTON – De impact van het nieuwe coronavirus op de Chinese economie is nu ook vanuit de ruimte zichtbaar gemaakt. Volgens de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA is op satellietbeelden te zien dat de uitstoot van stikstofdioxide (NO2) boven China dramatisch is afgenomen sinds de virusuitbraak. NASA schrijft dat ’tenminste voor een deel’ toe aan de maatregelen die het land heeft genomen om het virus in bedwang te houden.

  Lees meer:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1452668093/satellietbeelden-tonen-de-gevolgen-van-coronavirus-in-chi

 30. Wees deze week alert en laat uw niet misleiden, een kat in het nauw maakt rare sprongen.
  Ik zelf zit in de oudere doelgroep heb al mijn dierbare de opdracht gegeven uit de buurt te blijven van oma en opa.

 31. HE op 1.10 uur

  Daar heeft u gelijk in

  Ik dacht ook aan Openbaring 6

 32. Er gaat geselecteerd worden:
  “„Het kan nodig zijn om een leeftijdsgrens in te stellen voor toegang tot de intensive care”, zo stelt het document. De vereniging acht de maatregel noodzakelijk „om middelen te reserveren die zeer schaars kunnen zijn voor diegenen die in de eerste plaats een grotere waarschijnlijkheid hebben om te overleven en in de tweede plaats van wie meer jaren kunnen worden gered”, zo staat verder in het document van de vereniging Siaarti.”
  uit Telegraaf:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1214394339/artsen-stellen-leeftijdsgrens-nieuwe-patienten-voor

  Wie bepaalt de waarde van de resterende jaren dat iemand nog kan leven?
  Een bejaarde die 40 jaar heeft gewerkt en nog plannen heeft, loopt op deze manier het risico te moeten sterven omdat een werkelozen migrant/drugsgebruiker/alcoholist/ roker meer rechten heeft voornamelijk op grond van zijn leeftijd en zijn levensverwachting. Ik zou wel eens willen weten hoe ver de inschatting gaat van de medische achtergrond waarop de keuze gemaakt wordt.

 33. Op https://www.ad.nl/buitenland/grote-ingreep-italie-kwart-van-bevolking-in-quarantaine-geplaatst~ac9366c1/ het volgende:

  “Grote ingreep Italië: kwart van bevolking in quarantaine geplaatst

  Corona-uitbraak De Italiaanse regio Lombardije lijkt het nieuwe Wuhan te worden. De Italiaanse overheid heeft besloten Lombardije en enkele daaraan grenzende regio’s van de buitenwereld af te sluiten, zoals eerder gebeurde in de Chinese provincie waar het virus uitbrak. Die drastische maatregel moet verdere verspreiding van het coronavirus in Europa voorkomen.”

  Een economisch belangrijk gebied in quarantaine zetten, is vragen om een totale financiële en een economische ramp in Europa. Met als gevolg paniek, instortende financiële markten, omvallende banken en sociale onrust. Het lijkt er sterk op dat dit virus speciaal bedoeld is om de huidige wereldorde (financieel, economisch en maatschappelijk) te verwoesten, waarna de Nieuwe Wereld Orde wordt doorgevoerd.

  Erg ‘bizar’ dat dit verwoestende virus zo aan het toeslaan is, juist nadat president Trump zijn vredesplan voor het Midden-Oosten naar buiten heeft gebracht. In dat plan wordt het land van Israël verdeeld, en dat is juist vragen om Gods oordelen over deze wereld!

 34. Ik vind de komst van migranten en islam altijd nog veel erger. Want de gevolgen spelen zich af op veel grotere schaal en betekenen het einde van een hele beschaving. Corona zal, evenmin als de zwarte dood in 1348, niet het einde van de Europese beschaving betekenen.

 35. @ HE 1:10 AM. Ook ik zit te denken aan wat de Heer Jezus zei; in Mattheüs 24, let vooral op vers 7. Leg daar ook 2 Tim. 3 naast, en zie dan om ons heen. Men moet wel ziende blind en horende doof zijn, om de tekenen te ontkennen.

 36. De angst zit er duidelijk in ; het volk is redeloos, de regering radeloos en het land is reddeloos (1672).
  De coronafobie heeft vaste voet aan wal gekregen, de angst zit er duidelijk in. De onaflaatbare drang om de mensheid kwalitatief …. te verbeteren, faalt in ‘alle toonaarden’ bij gebrek aan verstand ( de gevolgen op langere termijn ) De negatieve gevolgen voor de mensheid zijn in praktisch alle gevallen funest, lichamelijk, geestelijk en op financieel niveau. Het is alsof men Bridge speelt met blinden, geestelijk gehandicapten of psychopaten. “Wereldverbeteraars” bestaan niet omdat de wereld als zodanig niet te verbeteren is. Uiteindelijk blijkt dat elke ‘verbetering’ te vaak, bijna altijd of altijd een achteruitgang is. De evolutionaire ontwikkeling van de Homo sapiens (of de Homo plastico ….) begint te haperen waarbij de genetica het genetisch proces in ons lichaam als mikado beschouwd. [ Wikipedia : Permanente evolutie ] .
  Ons lichaam heeft een natuurlijke drang tot overleven en bouwt natuurlijke afweermechanismen op, maar wat is nog natuurlijk in deze ? We gaan het zien, de angst zit er duidelijk in. Er is iets onnatuurlijks gecreëerd, ondersteund door regeringen, waarvan de gevolgen niet te overzien waren. Het volk is redeloos, de regering radeloos en ‘het land’ is reddeloos ….
  Misschien zijn voor velen de eerste negen maanden van ons leven wel de gelukkigste jaren van dat leven.

  Wanneer ‘wij’ in deze, in plaats van virus , vluchtelingen lezen dan zou deze theorie wel juist kunnen zijn.

 37. Bio wapen, de oorzaak waar komt dit vandaan……dit komt niet zomaar!
  Dit is ingezet mijn optiek!

 38. ik weet niet hoe alle andere mensen er over denken, maar ik wordt in elk geval met de dag kwader op onze overheid !! De enorme laksheid en domheid die tot nu toe getoond is maakt het dat er straks veel meer doden te betreuren zijn dan dat strikt noodzakelijk was geweest indien ze wél adequaat hadden gehandeld. Ze hebben, ondanks de alarmerende berichten uit China gewoon twee maanden op hun handen gezeten ! En dat nog niet alleen, ze verzuimen een meldings/quarantaineplicht voor terugkeerders uit Italië in te stellen ( als ze dat gedaan hadden dan was het niet meteen al na de eerste week uit de hand gelopen ! ), ze laten ook nog eens gewoon carnaval doorgaan, terwijl de toen al teruggekeerde mensen uit Italië , waarvan iedereen kon uittellen dat daar -mogelijk- besmette mensen tussen zouden zitten. En dat is dus inderdaad uitgekomen. iedereen met werkende hersencellen weet dat er nu in het zuiden van het land, op dit moment besmette mensen rondlopen, naar hun werk gaan, dit weekend gaan stappen etc etc….binnen nu en twee weken heb je Italiaanse toestanden in Nederland, zeer zeker in het zuiden ( waar ik toevallig woon ). Ik ben mantelzorger voor mijn oude moedertje, ik maak mij, ondanks mijn middelbare leeftijd én longklachten, niet zo’n zorgen, ik ben groot en sterk en zal er wel door heen weten te komen, maar wie zorgt er dan voor mijn moeder ?? En, als zij het krijgt, ze is zo zwak dat het meteen afgelopen is voor haar. Als mijn moeder iets gebeurd, ik niet zal rusten totdat ik wraak heb genomen op de Nederlandse overheid. Ik ben volledig klaar met dit incompetente zooitje !

 39. Ik begin steeds meer het idee te krijgen dat dit virus wat nu de wereld over gaat een oordeel Gods is. En er zullen er nog vele volgen tot de zichtbare wederkomst van onze Heer Jezus Christus.

  Ofwel,dit is ‘slechts’ het begin der weeen. (Matteus 24)

 40. Ik vind dat de overheid, zowel in Nederland als in België te weinig informatie geeft.
  Vergelijk zelf met de informatie op de website van het Amerikaanse CDC:
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/index.html
  Faq
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/faq.html
  SARS-COV-2
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/summary.html
  En zelfs de professionele informatie, bijvoorbeeld hoe mensen uit quarantaine te ontslaan staat openbaar:
  https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/hcp/disposition-hospitalized-patients.html
  Enzovoort. Misschien hebben wij hier in het Nederlandse taal gebied ook een “Freedom of Information Act” een “Vrijheid van Informatie Wet” nodig, want bij ons blijft het bij een summier lijstje door één of andere plaatselijke viroloog opgesteld, lijstjes die steevast meer vragen oproepen dan ze beantwoorden. De beperkte informatie die onze overheden en openbare omroepen geven roept om raden en zelf verzinnen wat het zou kunnen zijn, en dan zelf maar info zoeken op het web, wat dan door de overheid later afgedaan wordt als nepnieuws.

 41. Wat goed dat jullie hier weer over publiceren. De Nederlandse overheid verzwijgt veel.

 42. Gewoon de natuur laten begaan. Voor de natuur is het virus een grote zegen, hoe spijtig de gevolgen ook zijn.

 43. Amerika: Altijd alles groter en beter! Dus waarom ditmaal niet? Arm, ontaard en misdeeld volk. Gelukkig mogen zij ditmaal mee in de vaart der volkeren; Het is immers Gods own country.

Comments are closed.