WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd

Voor slechts € 743.000,- -nog geen 2 ½ keer de prijs van een doorsnee Nederlandse eengezinswoning- koopt u bij het Russische bedrijf Modern House een bunker waarin u ‘de Apocalyps’ kunt overleven (maar daarna?). (Afbeelding (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Update met de bijgewerkte modellen – Sterftepercentage Covid-19/SARS-2 komt waarschijnlijk op 6% uit

—————————————————————————————————————————————-

De WHO heeft enkele dagen geleden toegegeven dat het coronavirus veel dodelijker is dan aanvankelijke werd beweerd, namelijk minstens 3,4%, en niet 2%. Desondanks geloven nog steeds veel Nederlanders de mainstream media die blijven volhouden dat het virus niet gevaarlijker is dan de griep, waarvan het gemiddelde sterftepercentage doorgaans rond de 0,1% ligt. De modellen van onze lezer voorspellen al een maand deze oplopende mortality rate. Hij heeft ook laten zien dat dit sterftepercentage sinds de marktcrash van vorige week kunstmatig wordt vastgehouden op 3,4%, terwijl het werkelijke cijfer rond de 6% ligt. Ondertussen is het aantal orders voor doomsday bunkers, waar rijke mensen een ‘Apocalyps’ kunnen overleven, verzesvoudigd.

‘Wereldwijd is ongeveer 3,4% van de Covid-19 gevallen overleden,’ verklaarde directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus op het WHO hoofdkantoor in Genève. ‘Ter vergelijk: de seizoensgriep doodt gemiddeld veel minder dan 1% van de geïnfecteerden’ (zoals we al schreven: gemiddeld ongeveer 0,1%).

Feiten spreken mainstream nepnieuws tegen

Tedros kon eigenlijk niet anders dan het sterftepercentage naar omhoog bijstellen, omdat alle feiten in China, Zuid Korea, Italië, Iran en andere landen, al weken iets anders laten zien dan in de media wordt beweerd. De Chinezen konden (en kunnen) hun data weliswaar vrij eenvoudig manipuleren, maar dat ligt in Europa, met een exploderend aantal besmettingen en doden – in België nu 109 geïnfecteerd, in Nederland 128, en de eerste dode, een 86 jarige man uit de Hoeksche Waard- veel moeilijker.

‘Toch zijn er nog steeds hele volksstammen die roepen dat dit een gewone griep is,’ aldus onze lezer. ‘Het argument dat daarin gebruikt wordt, is dat veel mensen die ziek worden nooit bij de dokter terecht komen. Maar geldt dat argument ook niet voor de seizoensgriep? Sterker nog, stel je voor dat jij ziek wordt. In geval van een seizoensgriep ga je een paar dagen onder de wol. Maar als je nu ziek wordt, dan ren je onmiddellijk naar de dokter omdat je denkt dat het wel eens corona zou kunnen zijn. Ergo, die 3.4% klopt wel degelijk. En die ‘veel minder dan 1%’ voor een seizoensgriep is feitelijk nog lager.’

Bij 70% besmettingen 180 miljoen tot 318 miljoen doden

Covid-19 wordt daarom vooral in Azië terecht SARS-2 genoemd, omdat het virus voor 80% overeenkomt met SARS-1, waar uiteindelijk 9,6% van de besmette mensen aan stierf. Bovendien veroorzaakt een gewone griep géén ernstige longontsteking en orgaanuitval. Ter vergelijk: Ebola heeft een sterftepercentage van 50%; MERS van 34,4%, en de pokken 30%.

Een Harvard wetenschapper zei onlangs te verwachten dat 70% van de wereldbevolking met het coronavirus zal worden besmet. Dat zijn 5,3 miljard mensen; als we 3,4% aanhouden, dan zullen wereldwijd bijna 180 miljoen mensen aan het virus overlijden. Wordt het 6%, zoals de modellen van onze lezer voorspellen, dan komen we op maar liefst 318 miljoen dodelijke slachtoffers uit.

WHO uitvoerend medisch directeur dr. Mike Ryan verklaarde afgelopen maandag al dat het coronavirus zich NIET precies zoals de griep verspreidt. Covid-19 / SARS-2 is wel degelijk veel besmettelijker. ‘En voor deze ziekte, waarvan we de besmetting en de dodelijkheid nog niet helemaal begrijpen, hebben we geen vaccin en geen behandeling,’ waarschuwde hij. Ryan zei nog wel ‘een glimpje hoop’ te hebben dat het virus alsnog kan worden ingedamd. (1)

Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd

De rijken lijken daar niet veel vertrouwen in te hebben. De vraag naar Russische ‘doomsday’ bunkers waarmee je een ‘zombie Apocalyps’ kunt overleven, is sinds de uitbraak van de corona pandemie verzesvoudigd. Voor januari had het bedrijf Modern House nog maar twee klanten (een uit de VS, een uit Spanje), nu zijn er in korte tijd 10 bijgekomen. Enkele klanten zitten in Italië, één van de hardst getroffen landen.

De ‘Cyberhouse’ bunkers zijn gemaakt van beton, kogelvrij glas, en gehard staal. Voor de Italiaanse klanten komt daar een microbiologisch beschermingssysteem bij. De prijs van deze ‘multi-level silo’, die plaats biedt aan 6 tot 7 mensen, begint bij ongeveer € 743.000.

Het is onduidelijk of de bovengrondse bunker bestand is tegen een kernexplosie. Zoals we laatst al schreven is het gevaar van het uitbreken van een kernoorlog sinds 1983 niet meer zo groot geweest. Volgens hoofdarchitect Alex Vyzhevsky worden de bunkers nu zodanig aangepast, dat ze ook radioactieve deeltjes kunnen weerstaan.

Een economische analist die de financiële crash van 2008 voorspelde, is bang dat het coronavirus weer zo’n instorting gaat veroorzaken. Voor de zekerheid heeft hij daarom voor 18 maanden voedsel en andere voorraden in huis gehaald (2).

Tot slot weer de bijgewerkte modellen:


 

Xander

(1) Zero Hedge / WHO
(2) Summit News via Zero Hedge
(3) Afbeelding: Modern House (Instagram)


Zie ook o.a.:

05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden
24-02: Corona paniek slaat toe: Stormloop op supermarkten en winkels in Noord Italië
23-02: Onrust in Israël nu 18 Zuid Koreaanse christelijke toeristen besmet blijken met corona
23-02: Roemenië eerste Europese land dat reizigers uit Italië in quarantaine plaatst
22-02: Wetenschappelijk team in Wuhan: 61,5% ernstig zieke corona patiënten sterft
21-02: Totale paniek in Zuid Koreaanse miljoenenstad om corona uitbraak in kerk

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. Hoe ken het dat Turkije nog amper tot geen besmetting gevallen kent?
  Ze zijn wel heel erg in voorbereiding daar en controles, zoiets geheim houden lukt niet.

  Iran zit al onder zelf de regering is besmet waarvan 1 dode al in de regering, Turkije sluit de grens met Iran

 2. Sterfte aan een griepvirus versus sterfte aan de honger – ontnuchterende feiten

  https://stichtingvaccinvrij.nl/sterfte-aan-een-griepvirus-versus-sterfte-aan-de-honger-ontnuchterende-feiten/?utm_source=Nieuwsbrief&utm_campaign=a1fe9782f2-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_b82845e552-a1fe9782f2-230767401

  Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er op 04-03-20 in China 2984 mensen overleden aan COVID-19, en buiten China 214.[1]Op dezelfde dag is in Amerika een wetsvoorstel aangenomen om bijna 8 miljard dollar vrij te maken voor het ‘bestrijden van het coronavirus’.[2] Dit artikel gaat over de vraag wie het grootste gevaar vormt voor de wereldbevolking: het virus, of de WHO…

 3. Ik dacht bij de publieke omroep in Nederland opgevangen te hebben,dat ze in Korea wat breder testen en dat dat daar leidt tot een sterfte van 0,6%.Dat zou kunnen als veel mensen wel geïnfecteerd raken,maar verwaarloosbare of geen symptomen ontwikkelen.

  Die mensen kunnen de ziekte waarschijnlijk wel overdragen en dat maakt het natuurlijk wel weer ongrijpbaarder.

  Die 3,4 % lijkt inderdaad te kloppen bij ruim 3400 doden op meer dan 100.000 ziektegevallen.

 4. Binnenkort staat de Forsythia weer in bloei… Of: de griep (Influenza) bewapenen? Vogels doen het de hele tijd, en blijkbaar bewapenen vleermuizen de verkoudheid (Corona).
  Vrij geparafraseerd uit “Contagion”. Goeie film over dit onderwerp.

 5. Sultan @6/3

  Waarvoor wikkelt men zich niet in toilet /wc paper. Dat zal ook een grote invloed hebben. Ha ha.
  En zo als iemand schreef .. het drinken van warme dingen , omdat dit de virus weg houd.
  Schijnt dat er niet veel mensen zijn meer die nog gezond verstand gebruiken.

 6. @ HÈ, iid werkelijk gruwelijk waarom de studentjes ons bewust gaan besmetten, je zou denken zoniet stellig kunnen beweren dat ze hier goed voor beloond voor gaan worden. Opgeruimd staat netjes of iets in die trant zal het zijn.

 7. Wikipedia, Griep:
  (wereldwijd)

  “Toch veroorzaakt de griep jaarlijks 3 tot 5 miljoen ernstige zieken en 250.000 tot 500.000 doden.”

  Daar zitten we nog lang niet aan beste mensen. Gaat u toch allen gewoon lekker rustig slapen en geen paniek. De meeste mensen met Corona genezen weer. Stervelingen zijn we allemaal vooral de ouderen en zwakkeren zijn het eerst aan de beurt.

 8. Sorry voor de typefout in de eerdere reactie: natturlijk moet natuurlijk natuurlijk zijn ….

  En dit nog: de reactie van ene Dr M maakt een dubieuze indruk: genoemde beweert dat zonder de griepprik er meer doden zouden vallen.
  Er vallen minder doden wanneer het immuunsysteem in orde is bij ons allen:
  en dat bereikt men absoluut niet met een griepprik: vaccins tasten het immuunsysteem aan,
  zoals ttv de varkensgriephausse werd meegedeeld door de RIVM-woordoerster, mevr. Grootenboer.
  (schoolblad CNV).

 9. Probleem met deze cijfers is dat dit de mensen betreft die zich hebben laten testen, dus waarschijnlijk vooral degenen met zwaardere klachten. Veel mensen met een lichte verkoudheid laten zich wellicht niet testen, terwijl ze wél corona kunnen hebben en besmettelijk zijn. Maar die mensen worden dus niet meegerekend in het ziekte- en sterftecijfer. Dus je kunt nooit helemaal met zekerheid zeggen hoeveel % overlijd.

 10. Blijf vooral uw lichaam vol strijken met middelen die aanbevolen worden, gewoon blijven smeren ! Er zijn wellicht al van die geïmpregneerde pleisters, plak ze er maar ook maar op ; het komt uiteindelijk allemaal in uw lichaam …. een virus bestrijden met chemicaliën, hoe verzin je zo iets. Over weerstand gesproken …. De volgende kwalen zijn al voorspelbaar, maar daar zal wel weer iets op gevonden worden…. t’is te gek voor woorden.
  Wanneer deze angstmakerij van ‘engelen’ duivels maken, is het zicht op op een ‘gezonde’ toekomst reddeloos verloren. Sjeekspier …. schreef indertijd al iets dergelijks.

 11. Nu al 128 besmettingen in NL. En dan hebben we het nog niet eens over die grote groep Vindicat studentjes die straks lallend in bussen over onze grens komen.(om het virus hier verder te verspreiden)

  Deze verwende “rijkeluiszoontjes” moesten en zouden op skivakantie in Noord- Italie gaan, notabene te midden van een explosie van gevallen, zonder ook maar een moment te denken aan de gevolgen die ze straks in NL gaan veroorzaken.

  Een stelletje onverantwoordelijk lieden die al eerder flink over de schreef zijn gegaan bij diverse ontgroeningen. Zodra deze bussen in NL aankomen direct een enkele reis tussen prikkeldraad op het eiland Pampus .

 12. In het griepseizoen in NL sterven gemiddeld 250 tot 2000 mensen…. dodelijke verkeersongelukken nog vele malen hoger! En nu is heel NL in paniek voor 1 dode en net iets boven de 100 besmettingen?

 13. Hee Xandernieuws, jullie worden op de NOS genoemd i.v.m. ‘nepnieuws.’
  Nou als één zóó politiek gekleurde organisatie als de NOS je daarvan beschuldigt kun je dat wel als compliment opvatten.
  Je moet dan op z’n minst een keer een gevoelige snaar bij ze geraakt hebben.

 14. Zorg ervoor dat je een sterk immuunsysteem krijgt. Waarom heerst de griep vooral in de herfst, winter en niet in de lente of zomer? Waarom zijn er zo weinig corona gevallen in Afrika? Terwijl er nog zo voor gewaarschuwd werd, pas op Afrika! Waarom sterven er vooral ouderen met al een zwak immuunsysteem en niet jongere mensen en kinderen? Heeft het misschien iets met vitamine D te maken? In de herfst, winter zitten we meer binnen en is er minder zonlicht dus ook minder vitamine D. Jongere mensen en kinderen komen meer buiten dan ouderen en hebben nog enige vitamine D aanwas in de herfst en winter.

  Luister naar wat Dokter Eric Berg hierover te zeggen heeft. Hoe maak je je immuunsysteem bulletproof. Een van de belangrijkste vitamines die hij noemt is vitamine D, dus vooral naar buiten gaan in tegenstelling tot wat de overheden aan het doen zijn en dat is de mensen binnen geïsoleerd houden. Dr. Eric Berg geeft ook aan waarom er in 1918 een wereldwijde uitbraak kon zijn van de Spaanse griep en waardoor het immuunsysteem verzwakt raakt.

  Dokter Eric Berg, Make your immune system bulletproof now:
  https://www.youtube.com/watch?v=F91E9SoIUHo

  Mijn inschatting is dat de Corona griep af zal nemen eind maart en april maar terug zal keren ergens in oktober en dan zullen de ratten hun agenda uit gaan voeren. Hou dan rekening met een economische crash tot gevolg en wie wat voor crap nog meer. Ik verheug mij op de dag dat hun macht gebroken zal worden en die is ook niet ver meer.

 15. Nederland is een groot dorp qua oppervlakte stelt het niets voor, volgende week waarschijnlijk verhoogde paraatheid.

 16. En de turken nog geen enkel besmettingsgevalletje..?
  Die lijken dan nog manipulatiever om te gaan met cijfers dan china en noord-korea samen.

  Bedenk, alvorens een vakantie te boeken.

 17. Als het je tijd is is het je tijd en daar kan niks je tegen beschermen want God neemt en God geeft…..

 18. helaas zal het coronavirus een veel complexere en negatievere bijwerking hebben. Ga je niet dood, ga je failliet. Veel kleine ondernemers zullen aan de bedelstaf geraken en de regering zal hier niks voor willen doen, omdat al het beschikbare geld naar asielzoekers ging/gaat. En een faillisement maakt eveneens ziek. Doe daar nog eens de gevraagde klimaatgelden bovenop en de mensen kunnen geen kant meer uit.

 19. Stel dat we geen griepprikken hadden tegen de jaarlijke griep, dan was de sterftecijfer ook een stuk hoger dan 0,1%. Ook bij een gewone griep kun je een ernstige longontsteking van krijgen.

  Het enge van dit virus vind ik niet zozeer de hogere sterftecijfers, maar de effecten op de economie en samenleving. Effectenbeurzen zijn de laatste tijd aan het instorten en banken kunnen daardoor in de problemen komen, maar daar hoor ik hier op Xandernieuws niet veel meer over. Tijdens de crisis van 2008 en de Eurocrisis daarna, liep Xandernieuws.punt.nl haast over van de berichtgeving over de precaire financieel-economische situatie destijds.

 20. Ik weet het niet zo. Volgens mij zijn de werkelijke aantallen in Italië minstens 10 keer zo hoog als je bedenkt dat bijna iedereen van de Belgische zieken op skivakantie is geweest in Italië. Daar lopen dus veel besmette, niet getelde zieken rond. Bovendien wordt in Europa niet iedereen met griepsymptomen getest op Corona omdat de testreagentia schaars zijn. Ik heb weet van een vriend die in Pattaya in een condo zat met honderden Chinezen uit Wuhan. Hij is daar ziek geworden met hoest en ademhalingsmoeilijkheden. Hij durfde en durft zich niet te laten testen. Hoeveel zouden er niet zo zijn?

 21. En hoe zou het komen dat die mensen overleden?
  a. door al aanwezige andere ziekten. Dus is het de vraag of ze aan dat virus overleden …
  b. door blootstelling aan straling van 4G en 5G masten die hun immuunsysteem aantasten
  waardoor/zodat ze dit gefabriceerde virus niet kunnen afweren.
  (zie de artikelen van Lance D. Johnson, Natural News)

  Gelukkig publiceerde Natural News recent een lijst met natuurlijke middelen om dit virus aan te pakken
  (artikel Zoey Sky: o.m. vit. C intraveneus, colloidaal zilver etc..)

  Corona pandemie-hausse listig gecreeerd in poging verbod op cash geld en werelddictatuur, vaccindwang erdoor te krijgen: maar nu steeds meer mensen wakker worden, gaat die natturlijk
  faliekant mislukken!
  (zie ook uw artikel en dat in de SOTT nieuwsbrief van gisteren)

  Overigens biedt dit voorgekookte ‘project’ de natuurgeneeskunde een excellente kans zich te profileren:
  mensen zullen ontdekken wat werkelijk helpt. En: wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in
  en breekt haar neus!)

 22. Inderdaad ook in België neemt het coronavirus flink toe, maar voorlopig nog geen paniek, de meeste komen uit Italië dus is het normaal dat ze besmet zijn met het virus, ook komen er nu veel gezinnen bij met kinderen,wat is nu het gevaar? Dat het lokaal zal worden, dus dat men de oorsprong waarom iemand besmet is niet meer vind, dan kan het heel snel gaan zoals bij griep. Shalom

Comments are closed.