Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’

—————————————————————————————————————————————-

‘Besmette hoge Iraanse officials in Beirut behandeld, omdat situatie in Iran veel erger is dan bekend’ – Kopstukken alternatieve nieuwsmedia in VS beschuldigen de globalisten ervan het Westen met het virus te willen vernietigen

—————————————————————————————————————————————-

De menselijke technologie mag dan ongekende hoogten hebben bereikt, de menselijke natuur is al duizenden jaren niet veranderd. Tijdens grote crises gaan volken, leiders en landen al snel met een beschuldigende vinger naar elkaar wijzen. Zo ook nu; de Iraanse generaal Ghulam Reza Jalali (foto) verklaarde enkele dagen geleden voor de camera’s dat het coronavirus ‘een aanval met een biologisch wapen op China en Iran is.’ Iran is zwaar getroffen door SARS-CoV-2; het aantal officiële besmettingen staat op 6566, met 194 doden, maar bedraagt volgens sommige bronnen al een veelvoud.

Generaal Jalali deed zijn uitspraken tegenover het staatspersbureau Fars. Onderzoek zou volgens hem hebben uitgewezen dat het virus, gekoppeld aan de propaganda in de internationale media, bedoeld zou zijn om angst te zaaien en zowel de Iraanse bevolking als de economie te treffen. Dat zou het definitieve bewijs zijn dat het om een biowapen gaat. (1)

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten worden in het universitaire ziekenhuis in Beiroet diverse hoge Iraanse officials die met corona zijn besmet, behandeld. Zij zouden met speciale vliegtuigen vanuit Teheran worden overgevlogen, omdat de situatie in Iran nog veel erger zou zijn dan officieel bekend is. De echte aantallen zouden zelfs voor de binnenlandse autoriteiten verborgen worden gehouden, en alleen bekend zijn bij een klein clubje met de absolute topleiders van het land.

Iraanse moslims likken zich sick

Op 5 maart bezweek Mohammad Mirmohammadi, adviseur van opperleider Ayatollah Khamenei, aan het virus. Afgelopen vrijdag stierf ook de besmette parlementariër Fatima Rahabar (2). Een van de redenen waarom het virus zich mogelijk zo snel over Iran verspreidt, is bizar bijgeloof: op dit filmpje is te zien hoe een Shi’itische moslim (met toestemming van de overheid) het heiligdom van Imam Reza in Mashhad likt, omdat hij denkt dat dit hem tegen het virus beschermt. De moslim in kwestie zegt dat het ‘leugens’ zijn dat de stalen spijlen van het raam waarover pelgrims likken een besmettingshaard van allerlei virussen is. ‘Wat een nonsens.’

In 1839, toen er van een staat Israël nog geen enkele sprake was, gaf Imam Reza het bevel om op de Joodse inwoners van Mashhad –de geboorteplaats van Ayatollah Khamenei- te schieten. De meeste Joden (ca. 2400) konden wegvluchten, maar enkele tientallen werden vermoord. Anderen redden hun leven door zich gedwongen te laten bekeren tot de islam.

Alternatieve media kopstukken in VS beschuldigen globalisten van biowapen

Gisteren spraken twee kopstukken van de alternatieve Amerikaanse nieuwsmedia, Alex Jones (Infowars) en Mike Adams (Natural News) over het coronavirus. Zij waarschuwden dat het virus een opzettelijk gecreëerd biowapen is, bedoeld om de Westerse wereld weg te vagen. De globalisten zouden deze pandemie in gang hebben gezet om de onafhankelijke Westerse natie-staten en hun economieën voor eens en altijd te vernietigen, en in de VS de herverkiezing van Donald Trump te voorkomen. Om dezelfde reden zouden zij ten koste van alles de grenzen van Europa en Amerika openhouden voor (eventueel besmette) migranten.

Dat China met afstand het zwaarst getroffen land is zou onderdeel van dezelfde operatie zijn om totale controle over de complete wereldbevolking te krijgen. Omdat China zich weigert te schikken naar het Westerse globalistische systeem, zou dat land als eerste zijn aangevallen met het virus. Mike Adams: ‘Iemand in China heeft dit virus doelbewust losgelaten, wellicht niet de regering, maar een aparte groep.’

Hij legt tevens uit dat dit virus perfect in elkaar is gezet: het is opzettelijk niet te dodelijk gemaakt, omdat de verspreiding anders te snel zou stoppen om grote aantallen mensen te kunnen besmetten. De zeer lange incubatietijd benadert zelfs ‘perfectie’ als het doel inderdaad is om het virus over de wereld te verspreiden, en miljoenen mensen te laten sterven.

‘Dit is het nieuwe 9/11, kan einde van Amerika en Westen betekenen’

Volgens Jones is corona zelfs ‘het nieuwe 9/11, bedoeld om een wereldwijde politiestaat’ op te richten, en in de VS van Donald Trump af te komen, die de schuld zal krijgen zodra er miljoenen Amerikanen het virus zullen krijgen en zullen omkomen (3). ‘Ik zeg dat het coronavirus een hoax is. Niet omdat het niet dodelijk is –want dat is het wel-, maar omdat de totale operatie kunstmatig is, en door de globalisten werd opgezet als een economisch en cultureel wapen.’

‘Het voortbestaan van Amerika, en de hele Westerse beschaving, staat op het spel,’ vindt ook Mike Adams. ‘Maar we kunnen het nog stoppen. Trump moet dan wel de complete CDC ontslaan, en mensen gaan wijzen op de zowel reguliere als natuurlijke antivirale middelen, die de mensen nu al kunnen gaan gebruiken, zodat de verspreiding van dit virus wordt gestopt.’ Dat moet dan wel meteen gebeuren, want over 4 tot 6 weken is het te laat.

Anderen de schuld geven vaak voorbode van oorlog

Vorige week werd Italië in enkele Russische media ervan beschuldigd het coronavirus te verspreiden. Weer een andere site beweerde dat de corona pandemie in Europa een ‘moslim aanval’ zou zijn. Hoe dan ook, het patroon is dus overal hetzelfde: nu de crisis almaar erger wordt, beginnen landen, mensen en groepen met de beschuldigende vinger naar elkaar te wijzen. Historisch gezien is dat heel vaak een voorbode van oorlog.
Xander

(1) al-Hurra
(2) DEBKA
(3) Natural News

Zie ook o.a.:

07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Dat alles wordt opgebouwd met tijd, daar houden dictators geen rekening mee die willen alles op stelt en sprong.
  En als dat niet lukt met bezuinigingen en alles duurder maken, en weet ik hoeveel oorlogsmateriaal, dan maar
  met een virus, want die NWO moet er komen.

 2. Tja kon je wel aan zien komen mensen worden bang gemaakt met het virus

 3. Ron, onderzoek eens de producten van Infowars. Zion erg interessant. Ik gebruik ze al een tijdje. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 4. ‘Dit is het nieuwe 9/11, kan einde van Amerika en Westen betekenen’

  Ineens blijkt Xandernieuws geen onderdeel meer uit te maken van het truth netwerk waarin ik graag mijn informatie verschaf.

  Sonny

 5. Het is het eerste waar ik aan dacht toen ik hoorde over de uitbraak in China ,Bio warfare ! we weten dat 9/11 vanuit een gedeelte van de VS regering en een klein landje aan de Middellandse zee is bekokstoofd , met als gevolg 3000 directe doden en min 200000 indirect door ziekte .( de boven ons gestelden geven veinig om mensen leven)
  Nu Het yinon plan heeft gefaald, door de interventie van Rusland Iran en China , Is het tijd voor plan B , vertraging van de wereld economie door het Corona virus , coup in Saudie Arabië , ruzie binnen de OPEC +Rusland dus een olie prijs die waarschijnlijk naar 9 euro / barrel gaat , alle ingrediënten zijn er om een wereld recessie te veroorzaken .
  Crash van de euro en de dollar , burger oorlog + oorlog met Rusland China en Iran .
  We gaan waarschijnlijk interessanten tijden te gemoed, gelukkig hebben we Rutte als leider dus met een beetje tjakkaaaaa mentaliteit zullen we er zeker komen .
  Zou zeggen koop goud zilver en eten je weet maar nooit

 6. coranavirus is de cover up voor 5G crowd control en frequencyweapon.
  de mensen hebben geen idee wat 5G is.
  en doen ook geen research.

  fff

 7. De in Italië door de EU met een coup in het zadel geholpen linkse regering heeft totaal verzaakt en het land aan de rand van de afgrond gebracht.

 8. Niets wat van buiten komt kan ons schaden, wat van binnen naar buiten komt daarin tegen wel.

  Heb vertrouwen, heb geloof en laat je vooral niets aanpraten.

 9. Verzoek aan Ron: (nog eens) de homeopathische middelen te noemen zodat wie ze nog niet kent
  actie kan ondernemen.

 10. Dat landen met de nummers sjoemelen is makkelijk in te zien. Bv Iran:
  Gemiddeld duurt het na infectie twee weken om the herstellen. Twee weken geleden had Iran 32 gevallen geregistreerd. Van die 32 zijn er nu 2.134 hersteld en 194 dood.
  Ra ra hoe kan dat?

 11. @Ron
  Ik werk op dagelijkse basis met homeopathie vanuit de natuur geneeskunde.
  Ik snap niet wat u bedoeld met simpel, aangezien homeopathie strikt individueel werkt.
  Wat voor patiënt A prima werkt, doet niks voor patiënt B omdat iedere persoon op zijn eigen individuele prikkel zal reageren.

 12. na alle wetten ontvangen te hebben (gebods en verbods)… en u te onthouden van bloed.
  en nu komt het: een aparte wet die hoog boven alle wetten stond.
  Verbod om vleermuizen en eekhoorns te eten.
  Corona is toch een vleermuis virus- of vergis ik mij
  Shalom

 13. Wel fijn voor moslims dat er nog een buitenwereld is die ze de schuld kunnen geven. Stel je eens voor dat het kalifaat echt wereldwijde heerschappij zou hebben. Dan is er geen ongelovige of vijandige staat meer die ze als zondebok kunnen gebruiken.
  Het valt me nog mee dat Israël er niet bij gehaald wordt.

 14. Mijn hemel zeg! De complottheorieën vliegen om de oren. In de Middeleeuwen kregen de Joden de schuld van pestepidemieen. En nu, nu krijgt…ach, krijgt iedereen de schuld van iedereen.
  Wees nuchter, een virus kent geen onderscheid. Niemand heeft belang bij een epidemie.

 15. Ik vind het artikel geloofwaardig. Nu is het Corona virus ook opgedoken in mijn geboortestad, en woonplaats Roermond. En de besmette persoon bleek in Noord-Italië op vakantie te zijn geweest. En dit werd pas vandaag bekend gemaakt, zodat deze persoon inmiddels meerdere personen besmet kan hebben. Onze overheid is zeer laks, daar geef ik @ HE volledig gelijk in.

 16. En de conclusie is nu het wachten op een grote oorlog.

  In Nederland is ondertussen nog steeds de lakse afwachtende houding van kracht. In dit zeer dicht bevolkte land mag iedereen gewoon z’n gang gaan, grote festiviteiten en wedstrijden gaan gewoon door terwijl op een paar uur vliegen de situatie explodeert, m.a.w. “de show must go on.”
  (Het lijkt wel of ze het hier moedwillig willen laten escaleren).

  Ondertussen kan viroloog Ab Osterhaus z’n toch al goed gevulde zakken nog verder vullen, is de kans groot dat a.s maandag de beurzen weer flinke klappen gaan krijgen (de genadeklap zal overigens nog iets langer uitgesteld worden) want Italie is een zeer grote economie.

  En op TV worden we vermaant om vooral maar NIET te gaan hamsteren en we worden hierbij gerust gesteld met beelden van “enkele miljoenen HAK-potten met groente in de Nederlandse magazijnen…”

  Zoek dus uwe legerstede vanavond maar weer lekker op want Vadertje Staat waakt wel over u.Welterusten!

 17. De Russen zijn schuldig; Trump moet weg enz
  Ik denk dat Nederland dit virus heeft gemaakt om van de gepensioneerden af te komen zodat Italie met ons pensioenfonds kan gaan strijken

 18. Corona is redelijk acuut qua ziekte en is dus homeopathisch simpel te behandelen. Natuurlijk moest eerst homeopathie in een verdomhoekje gestompt worden wat ze dan ook vakkundig gedaan hebben.

Comments are closed.