Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona stoppen

—————————————————————————————————————————————-

Forse daling aantal verwachte doden als minstens de helft van bevolking in quarantaine gaat – Martin Armstrong: Hooggeplaatste experts zeggen mij dat het virus in april gaat afnemen – Opvallend: heel weinig kinderen krijgen corona – ‘Gore-Greenpeace-Greta zullen juichen om tientallen miljoenen doden, omdat CO2 dan eindelijk gaat dalen’

—————————————————————————————————————————————-

Strenge quarantaine maatregelen lijken te werken om het coronavirus te stoppen. De Chinese president Xi reisde naar Wuhan, het epicentrum van de uitbraak, om daar de ‘overwinning’ over het virus uit te roepen. Wel had hij nog steeds een mondmasker op. Hoe dan ook, met vandaag nog maar 19 officiële nieuwe besmettingen (1) lijken de Chinezen inderdaad gelijk te hebben gekregen met hun draconische maatregelen, die niet alleen in Italië, maar in ieder getroffen land zouden moeten worden genomen om het virus te kunnen stoppen.

Mike ‘Natural News’ Adams schreef dat ‘we eindelijk wat goed nieuws te melden hebben: mijn model wijst uit dat het aantal Amerikanen dat op 4 juli door het coronavirus is gedood tot 1,1 miljoen kan worden beperkt’, als 25% van de bevolking overgaat tot zelfquarantaine, en zich de komende weken zoveel mogelijk afzondert van andere mensen. Als 50% van de Amerikanen dit doen, daalt het aantal doden op die datum zelfs naar 1322.

Enige bestrijding: maximale sociale afstand

‘Sociaal afstand nemen is daarom het (enige) antwoord,’ aldus Adams. ‘Samen met antivirale middelen natuurlijk. Maar hoe hoger de R0, des te krachtiger moet de medische staat-van-beleg zijn om het virus te overwinnen. Dus als president Trump wil voorkomen dat deze pandemie miljoenen mensen doodt, moet hij in het hele land al het vlieg- en wegverkeer, het hele openbaar vervoer, en alle scholen, kerken en andere publieke plaatsen sluiten.’ (2)

Stoppen met handen schudden zal de pandemie in Nederland op dit punt dan ook niet meer stoppen. Worden er geen quarantaine maatregelen zoals nu in Italië genomen, dan zal waarschijnlijk uiteindelijk de hele bevolking worden besmet. Met een sterftepercentage van 2% betekent dit minimaal 356.000 dode landgenoten; met het vastgestelde percentage in Italië, 5%, maar liefst 890.000.

Op veel vliegvelden zijn reeds strenge controle maatregelen genomen. We ontvingen ‘live’ foto’s van een lezer die terugkeerde uit Thailand, en die moest overstappen in Abu Dhabi. De passagiers mochten pas van boord nadat ze allemaal door een speciaal medisch team waren gescand:

‘Corona gaat vanaf april afnemen’

De door ons regelmatig aangehaalde Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat ‘zeer hooggeplaatste personen’ hem hebben verteld dat ze verwachten dat corona in april zal afnemen. ‘Dat komt meer overeen met ons model, dat wijst op 2022 als de ergste periode wat ziekte betreft. Dit soort ziekten houden van koud weer, en gedijen niet goed in warme perioden. Daarom stopt het griepseizoen als de zomer begint.’

Hij schrijft verder hoe opvallend het is dat zo weinig kinderen het virus hebben gekregen. ‘Dat is zeer ongewoon als je het vergelijkt met influenza, wat kinderen normaal gesproken oplopen. Een ander mogelijk verschil is dat Covid-19 (SARS-CoV-2) zich via de lucht verspreidt, wat betekent dat kleine druppeltjes in de lucht blijven hangen en anderen kunnen besmetten, zelfs als de zieke persoon niet meer in de buurt is.’

Dat is precies wat Chinese epidemiologen al hebben vastgesteld, zoals we gisteren schreven. Het virus kan zelfs 30 minuten in de lucht blijven hangen, en een afstand tot 4 ½ meter overbruggen, wat corona vele malen besmettelijker maakt dan de griep.

‘Gore-Greenpeace-Greta zullen juichen om tientallen miljoenen doden’

Armstrong: ‘De crash op de markt wordt aan Covid-19 toegeschreven, maar dat is slechts een excuus, want de markt was sowieso rijp voor een correctie.’ (3) Eerder schreef hij dat de corona crisis zal worden aangegrepen om cash geld uit te bannen. Het volledig overgaan op digitaal geld ‘zal een laatste wanhopige poging zijn om het socialisme te redden’ (5).

Ook is hij bezorgd dat het virus gaat muteren, mogelijk in het volgende seizoen, en dan nog dodelijker wordt (4). ‘Ons model wijst nog steeds op 2022, en ondanks alle nonsens van Al Gore, Greenpeace en hun trekpopje Greta, zal de kans dat het griepseizoen veel erger wordt stijgen naarmate het klimaat iedere winter steeds kouder wordt.’

‘Tijdens het griepseizoen in 1968 kwamen 3 miljoen mensen om. Dit driemanschap, Gore-Greenpeace-Greta, zal blij zijn als het sterftepercentage 20 keer hoger wordt dan in 1968. Zij zullen juichen dat CO2 eindelijk gaat afnemen zodra tientallen miljoenen mensen sterven door de koude temperaturen. Misschien had Stalin wel gelijk dat hij meer dan 20 miljoen mensen vermoordde, en hielp hij om zo global warming te reduceren?’

 


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Martin Armstrong
(4) Martin Armstrong
(5) Martin Armstrong
Afbeelding: social media.


Zie ook o.a.:

09-03: Chinese epidemiologen: Virus hangt 30 minuten in de lucht, legt 4 ½ meter af
08-03: Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS
08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Wel typisch, eerst sars en toen crisis nu corona en crisis in aankomst?

 2. En toch blijf ik denken dat het allemaal opzet is en je nergens meer vrij in bent.
  Of dat nu dit virus is,alles digitaal, het klimaat, migranten, 5g of de EU, het lijkt allemaal dictatuur bedenksels
  om je gevangen te houden. En dan vooral je geestelijk wat aan te doen.

 3. DrM. RTLnieuws. Das pas de echte waarheid. Dat is geen fake news. Geweldig man…..zucht. Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 4. “Dit soort ziekten houden van koud weer, en gedijen niet goed in warme perioden. Daarom stopt het griepseizoen als de zomer begint.“

  In Australië is het nu zomer of de zomer is daar net voorbij.
  In april zou het daar dan winter moeten zijn.

 5. Gewoon hygienisch doekje meenemen voor het pinnen. Kun je de toetsen eerst schoonmaken 🙂

  Boodschappen doen is veel gevaarlijker, want de kassieres raken alles aan (geld, boodschappen, zegeltjes e.d.) en zullen dus (buiten hun schuld) de ziekte sterk verspreiden.

 6. Wat mij opvalt is dat er verhoudingswijs meer doden in Italië vallen dan in de tijd dat het virus openbaar is in China. Bereken maar eens verhouding besmettingen en doden. Zou Italië transparanter zijn?

 7. Dé methode tegen verspreiding van corona is inderdaad afstand en beter nog zelfquarantaine. Niemand binnenlaten en niets van wat van buitenkomt aanraken zonder te ontsmetten. Post, reclamefolders, pakjes enz. Voor velen is dit erg moeilijk uit te voeren zo niet onmogelijk maar er kunnen altijd mensen in de omgeving zijn die besmet zouden kunnen zijn. Steeds blijkt dat er pas maatregelen genomen worden als het kalf al in de put ligt en aan het verdrinken is. Het besmettingsgevaar bestaat al lang voor de symptomen van corona zich voordoen dus wees op tijd.

 8. Kan je de regering Rutte nog wel vertrouwen? Vraag het eens aan de Indianen. Ik weet sinds jaren wie ik wel rotsvast kan vertrouwen. Spreuken 3.

  Gaat er nu ook bij u een rood lampje branden als u leest in dit stuk: De passagiers mochten pas van boord nadat ze allemaal door een *speciaal medisch team* waren gescand.” En wat we niet lezen: waarschijnlijk ook werden Gescreend? Het gevolg hiervan is gemakkelijk te raden, toch?

  Dus? Druk iedereen de hand, maar tel eerst uw vingers na…!

  Denk na voordat u een volger van fake-nieuws wordt: Een statisticus waadde vol vertrouwen door een rivier die gemiddeld één meter diep was. Hij verdronk! Godfried Bomans.

 9. In China ia het virus op zijn retour. Het noodziekenhuis dat in 10 dagen gebouwd werd word weer afgebroken bij gebrek aan patienten

 10. De wereldbevolking neemt met 1.1% per jaar toe. Als Corona op 4,53% mortaliteit zit (eerst hoger door zwakkere eerst) dan hebben de Greta’s 4 jaar gewonnen. Kortom Corona gaat ons niet helpen met een significante CO2 reductie.

 11. Nederland probeert de kool en de geit te sparen. Nieuwe sociale contacten worden de komende week afgeraden. Dit verzin ik niet, men komt serieus met die onzin als reactie op een exploderend virus. Die houding gaat natuurlijk als een boemerang keihard terug komen. Maar de economie en deplorabele financiële wereld laat geen adequate maatregelen toe.
  Dus krijg je een spannende week met de groeten van Kwik, Kwek en Kwakje, u snapt wel wie ik daarmee bedoel.

 12. Aangezien de mensheid in Afrika op topsnelheid doorfokt, zullen een paar miljoen doden in de rest van de wereld de uitstoot van Co2 niet kunnen compenseren.

 13. In China de hoofddeugniet van het virus lijkt alles onder controle en gelukkig maar. Paniek is voor niets nodig, Israël laat weten dt ze al heel ver zitten met een vaccin een kwestie van tijd blijkt, anderen zoals in België denken een klein jaar nodig te hebben, maar kunnen we zolang wachten? Ik was onlangs op het kerkhof, en we hielden ons aan de meter afstand inclusief te doden, de schrik zit er bij de mensen goed in, ze durven niet meer bij elkaar komen. Ik geef geen handdruk meer maar zeg goeiendag met mijne ellenboog, flink vermoeiend hoor, en met m’n vrouw blijf ik op twee meter afstand en weet je wat? We maken geen ruzie meer, goed toch, voor mij mag het nog een tijdje duren. Shalom

 14. Iedereen een spuitbusje met ontsmettingsmiddel alvorens te pinnen! Of toch maar beter latex handschoenen? En Gretapoppen om te verbranden, een gat in de markt, want echte Gretabrandstapels mogen niet (meer).

Comments are closed.