‘Mensen moeten er vanuit gaan dat zijzelf, en iedereen die ze tegenkomen, besmet zijn’

Over de hele wereld wordt in alle getroffen landen massaal gehamsterd, met tekorten aan allerlei soorten producten (zoals toiletpapier) als gevolg.

—————————————————————————————————————————————

‘Hoofdschuldige aan corona verspreiding in Europa is de EU’ – Verenigde Staten overwegen bevoorrading supermarkten over te nemen en binnenlandse reisbeperkingen in te voeren – IMF: wereldeconomie verslechtert met het uur, bereidt $ 1 biljoen aan steun voor – De nieuwe corona modellen

—————————————————————————————————————————————

 ‘Het is nu tijd dat mensen ervan uit gaan dat zijzelf, en iedereen die ze tegenkomen, besmet zijn,’ verklaarde uitvoerend directeur Dow Constantine van King County in Washington, waar het aantal besmettingen steeg naar 420. In de EU, de nieuwe centrale besmettingshaard, zijn we dat moment -gezien de enorme aantallen- allang gepasseerd. Steeds meer landen, zoals Duitsland, Hongarije, Polen, Oostenrijk, Tsjechië en Denemarken, hebben tegen de wil van Brussel hun grenzen gesloten, maar het nog altijd achter de feiten aanhollende Nederland (+278 naar 1413 besmettingen, +4 naar 24 doden) natuurlijk niet.

‘Als Europeanen iemand de schuld kunnen geven voor de verspreiding van corona op hun werelddeel, zou de Europese Commissie heel hoog op dat lijstje moeten staan,’ schrijft vaste Zero Hedge analist Tyler Durden. ‘Sinds het begin heeft Brussel de lidstaten geadviseerd om hun grenzen open te laten, omdat sluiting niet het antwoord zou zijn.’

De crisis waar Brussel op gewacht heeft

Nadat we het al vaak hebben geschreven hoeven we eigenlijk niet meer te herhalen dat Brussel in de corona crisis een uitgelezen kans ziet om er in de komende 1 à 2 jaar maatregelen door te drukken die de grote meerderheid van de Europeanen niet wil, zoals een eurozone bankenunie, een eurozone begroting, verplichte vaccinaties voor alle inwoners, en nog meer machtsoverdracht van de lidstaten naar de EU, waarmee de gevreesde federale Superstaat een feit begint te worden.

Om dit te doen slagen wil Brussel de huidige crisis zo groot mogelijk laten worden en de angst onder het volk maximaal laten worden, zodat mensen alles accepteren wat hen enige veiligheid en zekerheid lijkt te bieden.

‘Absurditeit van ten-koste-van-alles-open-grenzen ontmaskerd’

‘De absurditeit van deze ten-koste-van-alles-open-grenzen filosofie is eindelijk ontmaskerd, nu Spanje en Frankrijk zich bij Italië aansluiten en een nationale ‘lockdown’ opleggen. Duitsland, Oostenrijk en Denemarken volgen Tsjechië, Hongarije en Polen in het sluiten van hun grenzen. Tsjechië voert ook massale quarantaine in door hele plaatsen af te grendelen.’

Het lijkt erop dat de EU nu toch eieren voor zijn geld kiest. EC president Ursula van der Leyen zou alsnog akkoord zijn met maatregelen om de EU grenzen deels of geheel te sluiten. (1)

VS overwegen reisbeperkingen en bevoorrading over te nemen

De Verenigde Staten (3714 gevallen, 68 doden) overwegen binnenlandse reisbeperkingen in te voeren, en de controle over te nemen over de bevoorrading van de supermarkten (4). Massale quarantaine van steden is de volgende stap, indien het virus zich blijft verspreiden (2). De Amerikaanse chirurg-generaal Jerry Adams verklaarde vandaag dat corona nog zeker 6 tot 8 weken zal rondwaren.

Wereldeconomie verslechtert met het uur

Het IMF constateert dat de wereldeconomie met het uur verslechtert, en houdt $ 1 biljoen gereed om de economische schade te verzachten, de financiële stabiliteit te waarborgen, en –daar komt ie weer- het bankensysteem overeind te houden. (3) Een wereldwijde recessie, met een golf aan faillissementen en massa ontslagen, is hoe dan ook niet meer te vermijden.

Tot nu toe heeft geen enkele maatregel de vrije val van de markten en beurzen kunnen stoppen. ‘Wat de markt echt wil is helikoptergeld… en zodra dat is begonnen, zal dat dan ooit nog worden gestopt?’ (3)

De bijgewerkte modellen van onze lezer:

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
(3) Zero Hedge
(4) Natural News
Afbeelding: jbarsky0, Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

15-03: Niet enkel 60-plussers: Helft patiënten in Nederland is onder de 50, scholen gaan toch dicht
14-03: Belgische viroloog en SARS expert waarschuwt dat Europese corona variant veel dodelijker is
13-03: CDC / Universitaire studie: Corona is ‘airborne’, blijft tot 3 uur in de buitenlucht hangen
13-03: ‘We worden slechter behandeld als vuilnis’ – Heftige filmpjes uit Italië doen aan China denken
12-03: Eén dag langer wachten met sociale quarantaine betekent 40% meer slachtoffers’
11-03: Doodse stilte in Bondsdag nadat Angela Merkel zegt dat 60% – 70% bevolking besmet raakt
11-03: Schokkend: Sterftepercentage Lombardia stijgt naar ruim 8%
10-03: Arts in ziekenhuis Bergamo: Corona uitbraak is veel erger dan media berichten
10-03: Medische staat-van-beleg met massale zelfquarantaine kan corona nog stoppen
09-03: Chinese epidemiologen: Virus hangt 30 minuten in de lucht, legt 4 ½ meter af
08-03: Architect Nationale Pandemie Strategie: Ik ben banger voor corona dan voor Ebola, SARS en MERS
08-03: Iraanse generaal: ‘Corona is aanval met biologisch wapen op China en Iran’
07-03: Amerikaanse medische autoriteit gaan ervan uit dat 100% wereldbevolking besmet raakt
07-03: Nationale Universiteit Australië voorspelt minimaal 15 miljoen corona doden
06-03: WHO erkent dat corona veel dodelijker is dan griep; Vraag naar doomsday bunkers verzesvoudigd
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
04-03: Bron in ziekenhuis: ‘Virus zal zich over heel Nederland verspreiden en velen doden’
03-03: Journal Medical Virology: Covid-19 is SARS-2 virus, veroorzaakt dodelijke longontsteking en kan hersenen aantasten
02-03: Nederland opvallend nonchalant terwijl Britse minister quarantaine hele steden niet uitsluit
01-03: 81% leden Zuid Koreaanse Kerk van Jezus besmet met corona
29-03: Chinese CDC waarschuwt dat corona zich ook via ontlasting en wc-lucht verspreidt
27-02: Israëlische wetenschappers zeggen al over enkele weken vaccin tegen corona te hebben
27-02: Britse krant publiceer overheidsdocument dat uitgaat van 80% besmettingen en half miljoen doden
27-02: Gelekt document Chinese CDC: Aantal slachtoffers tot 52 x hoger dan officiële cijfers
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
25-02: Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
25-02: Harvard epidemioloog verwacht dat 40% tot 70% wereldbevolking besmet zal worden

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

85

 1. Beste Henk 17/03/2020 06.48 uur
  Het medisch rapport van het virus stond 4 a 5 weken geleden al op internet. ( geen idee of het er NU nog op staat ? )
  Alles van dat beestje is bekend. Daarom is het een groooooote ergernis om elke dag vele malen opnieuw de vele leugens te moeten aanhoren tijdens de journaals, verschrikkelijk. Het beestje heeft namelijk een patentnummer, en is gecreeerd…….gecreeerd ! Snapt U ? Het beestje heeft ` een bouwtekening `, het beestje heeft 3 `uitvinders ` , het beestje heeft zelfs ` een adres` en ` geboorteplaats, waar het is gemaakt. Incubatie-tijd, symptomen alles is bekend. Ik zal het nog sterker vertellen : is er nou echt iemand die maar 1 seconde denkt, dat wanneer de illuminati / elite een virus creeeren, er géén VACCIN bij zullen maken ??? Denkt U echt : s t e l dat ze door hun eigen virus besmet zullen worden ( per ongeluk dus ) ….dat ze bij hun eigen virus, g é é n genezing kunnen bewerkstelligen ??? ….Dan ben je toch wel echt superdom of niet ? U schrikt misschien, van wat ik hier schrijf, en het zal U misschien boos maken en IK hoor U hier achter mijn pc al op mij zitten schelden. Maar de mensen gaan er nog achter komen, let maar op ! Voor dit virus liggen zelfs 2 vaccins klaar : 1 voor de Elite en 1 voor de ` gewone waardeloze sheeple ` ….Het laat zich raden w a a r o m wij een andere krijgen ?
  Dat mag U zelf invullen, ga daar maar eens over nadenken !
  En over mijn post over ` in de zon zitten ` waar U op reageerde nu, t o e v a l l i g zei de WEERMAN het vanavond ook, dat heb ik gehoord, weet niet meer op welke zender dat was, ik dacht op npo 1

 2. Anthony schreef:
  17/03/2020 om 9:12 pm

  Op de FVD en PVV na heeft de kamer er vol vertrouwen in maar het is meer gebaseerd op we hebben ze weer lekker een hak gezet. Daar wordt niet op een lijkje meer of minder gekeken.
  Een ding is duidelijk het niet gewilde debat door die zelfde partijen een paar weken terug aangevraagd door de FVD gaat een hoop mensenlevens kosten

 3. @ Anthony 9:12 PM, op 17/3. Ik geloof geen enkele politicus meer.

 4. Is er dan niemand die zich zorgen maakt om de maatregel van Rutten , om iedereen ziek te laten worden??? hebben we nu ineens zoveel vertrouwen hierin dat het hiermee wel goed zal komen? Hoe weet hij voor 100% dat dit de juiste maatregel is? Wat als het niet zo blijkt te zijn en er ineens duizenden besmettingen in een zeer korte tijd die in ziekenhuizen moeten worden opgevangen en de mensen die besmet zijn belangrijke functies hebben die de infrastructuur in de lucht moeten houden?

  Staan jullie daar uberhaupt wel stil ?

 5. marijke schreef:
  17/03/2020 om 5:04 am

  “Het Corona-virus gaat dood bij 26 a 27 graden vanwege de kracht van de Uv-straling bij deze temperatuur.”

  Hoe weet u dit? Bent u wetenschapper, heeft u zelf onderzoek verricht? Of heeft u dit ergens op facebook gelezen? Het is namelijk niet waar, gewoon fake-nieuws. Zoals zo veel beweringen die over het coronavirus worden gedaan.

 6. iemand een idee hoe snel deze coronagriep voorbij zou gaan zonder enige aktie?

 7. Ik zit in Spanje en de politie patrouilleert in de straten om te zorgen dat we niet uit ons huis komen maar aan de andere kant de metros in Barcelona wijn nog steeds bomvol We
  morgen alleen per 1 persoon de deur uit. maar de oudjes zitten petanque te spelen buiten. Alles is zeer tegenstrijdig en dus stinkt naar iets meer drastisch die op ons afkomt. https://www.rt.com/news/483260-covid19-risk-factors-death-rate/. The Chinese Center for Disease Control and Prevention (CCDC) reported a death rate of 14.8 percent for patients over 80 years old and 8 percent for patients in their 70s. It dropped to 3.6 percent for people in their 60s and 1.3 percent for the 50-59 age group. Fortunately, the death rate for everyone under the age of 49 was below 0.5 percent — so clearly, age is one of the most major factors to consider. Kortom, quarantaine voor de risico groepen maar niet het hele bevolking en de hele economie op stop zetten. De overheden hebben iets heel naars voor ons in petto. Laten we hopen dat er is ook een oppositie die heel actief is om hun plan in deugd te laten fallen.

 8. Antwoord aan Willy: u heeft diverse keren een opsomming van natuurlijke middelen langs zien komen ….

 9. @ Rescue 11:44 AM. Dit geeft te denken. Dat ben ik dus met U eens.

 10. ik heb gisteren zoals gewoonlijk op RTL4 het nieuws gevolgd (ik erger me rot maar ik wil toch weten wat er gezegd wordt) en wat mij ernstig zorgen baarde is dat een ‘expert’ (ik gebruik de term losjes) doodleuk komt vertellen dat hij eigenlijk zou willen dat zeker 60% van de bevolking geïnfecteerd raakt omdat dan immuniteit ontstaat en het virus vanzelf ‘uitdooft’. Op RT zag ik dat in de UK ook gemikt wordt op deze ‘herd immunity’ (ik weet wat het inhoud dus geen preek ajb).

  Hij (zij, ‘de wetenschap’ wat dus het beleid van onze overheid dicteert) zegt dus doodleuk dat de beste manier om ‘dit virus’ te bestrijden is dat iedereen geïnfecteerd raakt (!!!!!). Het gaat ze niet om de veiligheid van de bevolking maar om het academisch observeren van een interessante casus. Dat is ronduit crimineel, psychopatisch en immoreel. En zo iemand geeft ‘het nieuws’ dan een platform!

  Een onbedoeld schrijnend inkijkje in hoe de ‘elite’ tegen ons, de ‘kudde’ aankijkt. En de sheeple slapen weer verder…

 11. Nog een probleem waardoor de maatregelen van Rutte niet gaan werken. Als risicogroep zou ik eigenlijk zoveel mogelijk binnen moeten blijven en sociale contacten vermijden. Helaas moet ik door het gehamster nu inplaats van een keer per week, vijf keer per dag naar de supermarkt, in de hoop dat ik op tijd ben om een noodzakelijk product te krijgen. Gefeliciteerd allemaal, ik sta vast niet alleen, nu gaat de verspreiding van het virus nog razendsneller dan gehoopt en eigenlijk gun ik het nu ook iedereen. Boontje komt om z’n loontje.

 12. !!!Jaap van Dissel, RIVM, valt door de mand: ‘we moeten het virus LATEN rondgaan onder de gezonde mensen
  zodat de kwetsbare mensen beschermd worden door de ‘groepsimmuniteit’. ???? (NOS.nl)

  Ieder nadeel heeft haar voordeel: er is geen vaccin nodig: enerzijds omdat er voldoende onschadelijke middelen voorhanden zijn om het virus aan te pakken, anderzijds omdat vaccins het immuunsysteem aantasten ÈN vaccins doorgaans zijn bedoeld ter voorkoming van een besmetting, niet als mosterd na de maaltijd.

  Nog een voordeel: vanochtend reed het dochtertje van de overburen gelukzalig in haar trapauto op het fietspad: vrij van school.
  De schoolloze periode geeft kinderen en ouders de gelegenheid elkaar (beter) te leren kennen in een vertrouwde omgeving. Kinder’opvang’ door derden dag in dag uit is niet goed voor kinderen.
  Die kan ook lijden tot excessen: een 5jarig kindje leeft niet meer agv verplettering door metalen deuren
  in een niet-thuissituatie. De ‘politiek’ moet zich dat aantrekken.

 13. @M. en haar tweelingsziel: Ik begrijp goed wat je bedoeld en ik kan het begrijpen, ikzelf ben nog nooit ingespoten tegen de griep en ik heb ze tot hiertoe nog niet gehad, dus ik heb geluk, maar het coronavirus is ons totaal onbekend het is een onzichtbare moordenaar, en een vaccin of geneesmiddel, dus het hoeft geen vaccin te zijn is broodnodig. shalom

 14. Misschien even de tekenen van de eindtijd indachtig zijn die in lukas 21 staan opgetekend

 15. Pilaf,
  Ja die man heeft mooi gesproken Nadat hij nooit de grenzen wilde sluiten. Wilders was gewoon spot on. Kortom, Rutte brengt een virus in het land, houd de grenzen zolang mogelijk open, jullie mogen niet hamsteren, scholen niet sluiten. Gelukkig voor jullie dat het omgedraait is. Nu mooi weer spelen met zijn toespraak om zijn haggie te redden. Merkel gaat het vanaf vandaag nog erger maken in Duitsland. Tja……………….. Succes.

 16. Ik leer vooral uit deze crisis dat we niet moeten bezuinigen op de gezondheidszorg. Geen ziekenhuizen die failliet gaan. Dit is niet een markt waar patiënten gaan shoppen.
  Nu moeten we massaal in quarantaine. Geen direct verband waarschijnlijk, maar toch.

 17. We moeten ring van immuniteit om ons krijgen nu een beetje besmet raken volgens mp Rutte ik vind dit eng heel eng

 18. De strategie van de Nederlandse regering om besmetting door controle in goeden banen te leiden en met maatregelen de piek af te zwakken en uit te smeren over langere periode om zo groepsimmuniteit te bereiken, is gedoemd te mislukken. Dit constateren Britse deskundigen die nu de Nederlandse lijn verlaten ten gunste van agressieve sociale afstandelijkheid en regelrechte verstikking van de verspreiding van de infectie.

 19. Het middel is intussen erger dan de kwaal. Mensen worden opgesloten (in Frankrijk worden gezonde wandelingen in de frisse lucht verboden), economie ligt stil. Terwijl er niet meer sterfgevallen zijn dan gebruikelijk. Er is geen sprake van een ‘killer-virus’.
  Vooraanstaande Duitse artsen waarschuwen voor deze overdreven maatregelen.
  In gewone gezonde omstandigheden met de gebruikelijke hygiëne, is er geen sprake van schrikbarende mortaliteitscijfers.
  Ik vind het heel vreemd wat er gebeurt.
  Als het een echte pandemie is (de definitie is intussen veranderd; eigenlijk is nu elk griepvirus een pandemie, want over de wereld verspreid), dal lost dat niet zo snel op als dat nu in China kennelijk het geval is.

 20. Juist in deze tijd van een ongekende crisis is het cruciaal dat wij als burgers elkaar helpen. Op https://www.telegraaf.nl/video/209410266/eenzame-oudere-in-de-knel-hoe-kom-ik-aan-eten het aangrijpende verhaal van een 85-jarige eenzame oudere:

  “Eenzame oudere in de knel: ‘Hoe kom ik aan eten?’

  De Amsterdamse Marca Bruijn woont alleen en loopt met haar 85-jaar risico door het coronavirus. Maar daardoor valt noodzakelijke hulp plotseling weg.”

  Zie ook https://cip.nl/78444-wat-we-kunnen-leren-van-de-eerste-gemeentes-in-tijden-van-corona-als-christenen-zouden-we-niet-uit-zelfbescherming-moeten-reageren-op-corona “Wat we in de coronacrisis kunnen leren van de vroege kerk: “De liefde van christenen was onvoorwaardelijk”” en https://cip.nl/78443-actie-op-komst-vanuit-kerken-en-christelijke-organisaties-om-kwetsbare-mensen-te-helpen “Actie op komst vanuit kerken en christelijke organisaties om kwetsbare mensen te helpen”.

 21. Aan diegenen die denken dat de huidige EU t.g.v. de Coronacrisis gaat vallen. Wanneer dat gebeurt, zal de EU vervangen worden door een federatie van 10 Europese landen waar ik hier al eerder over heb geschreven.

  Op https://www.telegraaf.nl/financieel/322510968/centrale-bankiers-kunnen-val-beurzen-niet-stuiten “’Overheden zullen schuld op laten lopen’ Centrale bankiers kunnen val beurzen niet stuiten” het volgende:

  “Wat volgens De Vries onvermijdelijk is, is dat staatsschulden verder gaan oplopen. Daarmee wordt het opnieuw spannend in de eurozone. Nederland heeft, met een staatsschuld van circa 49% van het bruto binnenlands product, nog ruimte genoeg om de economie te stimuleren. Voor Italië is dat met een schuldratio van richting de 135% een heel ander verhaal. En als die schuld nog verder oploopt, wordt het risico steeds groter dat Italië het vertrouwen van de markten verliest, met een stijgende rente en een onhoudbare schuldenlast tot gevolg.

  Eurocrisis

  Dat scenario lijkt griezelig veel op wat er tijdens de eurocrisis gebeurde. Al liggen rentes op staatsobligaties nu veel lager dan in 2011, mede door het beleid van centrale banken. Hoofdeconoom Joachim Fels van obligatiebelegger Pimco denkt daarom dat staatsschulden beheersbaar blijven.

  Arnoud Boot maakt zich meer zorgen. De Italiaanse schuld is groot genoeg om de eurozone om te trekken. „Daarom moeten we ervoor zorgen dat Italië er na deze crisis niet veel slechter voorstaat, omdat het ons anders ook raakt. Ook al vergt het extra Europees geld.””.

 22. Juist nu veel mensen thuiszitten en de komende dagen wat zonniger worden, moeten we echt pal in de zon zitten. Het Corona-virus gaat dood bij 26 a 27 graden vanwege de kracht van de Uv-straling bij deze temperatuur. Vergeet niet, dat bij een overdag-temperatuur van 15 a 16 graden ( die gemeten wordt in de schaduw ) de temperatuur op dat moment in de zon met gemak in de buurt van die 26 a 27 graden kan komen. Meet het maar, en je ziet dat ik gelijk heb !
  Dit is NU het juiste moment om hier gebruik van te maken, we zitten toch thuis veelal om te werken natuurlijk, maar dit is echt veel belangrijker, schuif je werk maar naar de vroege avond na het eten.
  Alleen : wel zonder zonnebrand graag, echte kokos-olie is van nature factor 2, maar je gaat er zeker niet van verbranden. Zonnebrand is echt heel erg slecht, boven de factor 8 houdt het de opname van vitamine D tegen en bovendien krijg je juist van zonnebrand huid-kanker ! Niet van de echte zon ! Dat fabeltje mag ook eens een keer snel de wereld uit. Kotsmisselijk wordt ik elk jaar weer opnieuw van die smerige illuminati-reclame van die zonebrandmiddelen, waarbij ze steeds er op hameren dat je moet smeren, smeren en nog eens smeren. Mensen worden gehersenspoeld en de industrie verdiend onterecht miljarden aan een verkeerd product !!! Doe zelf eens wat onderzoek, iedereen heeft nu wat tijd over, en lees eens de juiste dingen, ga op zoek naar die waarheid ?
  Dus : komende dagen bij 15 a 16 graden, ga in de zon zitten, en schuif je werk een beetje op na het eten s `avonds
  of `s ochtends. Smeer kokosolie op je huid. Alle kans dat je je ook nog eens lekkerder voelt wanneer de natuurlijke vitamine D alle kansen krijgt, zonder die smerige zonnebrand. Koop de kokosolie in de witte vaste vorm bij de natuurwinkel, hak er een stukje uit de pot en laat het smelten in je hand ( smelt bij 22 graden al ) en wrijf er je huid mee in. Je wordt er ook nog eens prachtig bruin van, ruikt lekker…..en het virus verdwijnt bij welke Uv-straling dan ook, Misschien wordt het wel 17 graden hebben ze gezegd, dan wordt het in de zon toch al gauw 30 graden, meet het maar na. Hoe meer Uv-straling hoe beter, misschien kunnen we door deze simpele maatregel het virus flink indammen. Okee ??? Proberen !!! ….Ik hoor het wel hoe het gegaan is

 23. Als iedereen het krijgt krijgen de ministers etc het toch ook? En de oude illuminatie heren zijn ook 80ers…Dus die sterven dan uit door hun eigen opgezet plan?

 24. De hoofdschuldige lijkt me het carnaval en die feest- en vakantiecultuur in het algemeen.Voor iedereen ligt besmetting wel op de loer.De burgemeester van New York sprak d verwachting uit dat scholen waarschijnlijk niet meer open gaan dit schooljaar.Opbouwen van resistentie is beperkt,omdat het virus in gemuteerde varianten terug kan komen.Of dat dodelijker en besmettelijker varianten zullen zijn kan ik niet beoordelen.Wel maakt dat het wat lastiger een vaccin te ontwikkelen.Sommige mensen zijn wel akelig lang ziek en liggen weken aan de beademing.Het schijnt dat je dan in slaap gehouden wordt.Ik hoef het niet te overleven,maar ik zou wel graag iets hebben om door te slapen.In minder ernstige gevallen kunnen mensen misschien wat aan een goede ademhalingstechniek hebben.Zoek naar basisademhalings- en ontspanningstechnieken bij yoga of autogene training.Buikademhaling is het belangrijkste.Droog buik bol maken en intrekken.Niet forceren.Dan ademend.Liggend,zittend of staand.Meestal worden alledrie de posities aanbevolen.Vooral goed uitademen en rustig blijven.Ook als je niet in al die poespas gelooft,krijg je al vrij snel een betere controle over de ademhaling als je dit gewoon een paar keer op een dag een tijdje doet.

 25. Het rekensommetje uit de Rutte toespraak.
  50% van 17000000 Nederlanders waarvan 4% het niet gaat overleven, betekend 350000 doden.
  Ongeveer net zoveel als het totale aantal inwoners van b.v. een stad als Zoetermeer of Almere.
  Daar kan geen WC papier tegen op.
  Ik zou maar alvast opa en oma extra verzekeren, zeker als je ZZP-er bent.

 26. Corona-zieken en het moraliteitsbeginsel van de intensive care

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/16/corona-zieken-en-het-moraliteitsbeginsel-van-de-intensive-care/#more-233331

  Even aandacht voor de 10.000 griepdoden in Nederland van 2 jaar geleden. Daar is nauwelijks een regel aan gewijd in de nu hyperventilerende media. Hoeveel van deze mensen zouden nu nog in leven zijn als ze destijds op de intensive care waren opgenomen? Net als nu waren het niet alleen “oude mensen met een kwaaltje”, maar ook toen waren er prachtige reportages te maken geweest van jonge mensen die in de bloei van hun leven werden weggerukt. Waarom was die aandacht er toen niet?

 27. Rusland 93 besmetting alle scholen dicht, musea dicht alle evenementen afgelast. Verbod op 50+ personen op een plek en vanaf woensdag grenzen dicht. Doen ze beter als in NL

 28. Tabris goed gezegd. Heel vreemd dat er bij de Turken bijna geen besmettingen zijn. Er zit iets raars achter dit alles.

 29. @BertRoermond schreef:
  16/03/2020 om 4:10 pm
  Ik ben er van overtuigd dat nu het einde van de EU, zoals we die gekend hebben, nu zeer nabij is. De EU heeft de afgelopen weken uitgeblonken in stilte, juist nu had het weken geleden al het voortouw moeten nemen, zodat alle maatregelen gezamelijk werden afgekondigd voor alle landen tegelijk, het niet willen sluiten van de grenzen, etc, etc…zelfs de grootste eurofielen kunnen nu niet meer ontkennen dat er behoorlijk wat fout zit in Brussel. Zodra Brussel komt met maatregelen die financieel nadelig zijn voor de inwoners van Europa, zal de weerzin en boosheid net zo snel oplopen als het covid-19 virus..ik voorspel dat er nu snel enkele landen ( oost europa ) zullen uitstappen en dan is het hek van de dam. EU zal vallen. Zekere zaak. Toch nog IETS positiefs wat uit deze immens grote ellende zal voortkomen. Volgend jaar, als de verkiezingen tenminste doorgaan, het eerste kabinet Wilders/Baudet. Mark my words.

  @Bert, Die wisten niet hoe gauw, zij hun winkels wagens moesten vullen met boodschappen.
  Nou wat mijn betreft mag Brussel ten neer gaan. Evenals die parasiten.
  Hopelijk zal Italy niet vergeten, toen zij om hulp vroegen, een dikke vinger kregen. (Niet lettelijk)
  En zullen de andere partijen wakker worden.

 30. De voedsel banken sluiten hun deuren, omdat zij geen voldoende voedsel of geen voedsel meer binnen krijgen.
  Schandalig, dat dit nog gebeurdt, terwijl de ratten in pak, voor milarden geld hebben versluis naar buitenlandse banken.
  Dat is de redenwaar, door de economies kapot is gegaan, schulden maken en weer blijvend schulden maken
  en de rekening bij het volks neer leggen, terwijl zij het geld door sluisen naar het belasting paradijs.
  Even als KLM die giantische buffers hebben, worden zij gehulpen evenals andere bedrijven, waar zij de grooste aandelen
  in hebben.
  De burgers kunnen de zak krijggen, “om even netjes te blijven.”

 31. Bestemd voor Lies.

  Er zijn wel degelijk diverse middelen om dit c-virus, gepatenteerd door Bill en Melinda G’s instituut,
  aan te pakken.
  Vit. C (intraveneus) (niet gebruiken bij verhoogd ijzergehalte), spirulina, colloidaal zilver, vlierbessensap/-siroop/-supplementen (ook van artsenzijde erkend), kinine, enkele homeopathische middelen (apotheek Heiloo) etc.

  Een goed immuunsysteem is het halve werk!

  Straling van 4G en 5G masten tast ons immuunsysteem aan: dan kunnen we het virus minder goed afweren:
  daarom werd de regio Wuhan zo aangepakt: daar waren 5G masten uitgerold: Zwitserland stopte daarom het 5G-programma.
  Dus laat de gsm en de magnetron voor wat die is: in uw belang en dat van anderen.

  (zie artikelen Lance D. Johnson, Natural News, boek Roy Martina, arts en verdere informatie erover)

 32. De Jensen show gaat geheel over de corona virus uitbraak met o.a. historische beelden van MicroSoft’s (ex) CEO Bill Gates die ongelooflijke dingen zei 5 jaar terug waar iedereen verbijsterd van zal zijn. B.G. bepleit namelijk vaccinatie om de wereldbevolking te REDUCEREN met zo een 1,5 miljard mensen. Ja u leest het goed! De filantroop Bill Gates met zijn mooie stichting zegt u? Ja, precies die Bill Gates. Historische beelden en geen fact-check van links die dat terug kan draaien! B.G,. sprak 5 jaar geleden uit dat niet de atoombom maar virussen de grootste bedreiging in de toekomst zouden worden. U hoort het in de Jensen show op 26:28 ( minuut /sec) tot 33:

  https://jensen.nl/rechts-zit-fout-de-jensen-show-125

  Verder historische uitspraken van Henry Kissinger, zeg maar de vader van de NWO en wat hij en zijn uitspraken over een wereldregering heeft te maken met de corona uitbraak ( op 18.30)

  Iets anders: In 2009 brak de varkensgriep uit in de USA. In maart al 1000 doden. De media prezen Obama dad hij niets deed. Geen vluchten gestaakt ,een hij kalmeerde juist het volk. In oktober waren er 60.000.000 besmettingen en 28.000 doden. Er werden geen maatregelen genomen en wederom prezen de media Obama dat hij het leven gewoon liet doorgaan voor de Amerikanen. ( vanaf 43.00 )

  En waarom de ECB en het corona virus heel goed gaat uitpakken voor de banken ( 38:10)

 33. Of dit de crisis is, waar de EU op heeft gewacht staat nog te bezien. Zoals te doen gebruikelijk heeft de EU nog niet een begin van een antwoord op de crisis en beslissen EU landen geheel zelf hoe zij met deze crisis omgaan.

  De EU laat landen in de steek bij deze crisis. Waardoor met name de Italianen flink getroffen worden.

  Zodra de bankenunie rond is, zal de Deutsche bank klappen. Deze is technisch allang failliet. Dat gaat een paar Eurolanden flink zeer doen in de portemonnee. En wel díe Eurolanden, waar (nog) geld zit.
  En dat bij een toch al zwaar verzwakte economie.

  Deze crisis kon wel eens het einde van de EU in gang brengen.

 34. @Anoniem,

  Wat betreft Nibiru site kan ik je vertellen dat ik ze al jaren volg en ik vindt dat ze de grootste idiote nonsens plaatsen daar maar niet het lef hebben om lezers te laten reageren op artikelen zoals hier bij Xander. Als je denkt met smoking guns te komen en allerlei beweringen tot in de meest gekke beweringen aan toe die al jaren niet blijken te kloppen en je je lezers geen mogelijkheid erop te reageren of om informatie te delen met elkaar onderling dan noem ik Niburu of Nibiru een fake site met fake nieuws waar 1 op de 30 artikelen iets nuttigs tussen zit omdat ze het elders gejat hebben zonder de bronnen aan te geven ! Copy paiste nonsense site !

 35. Gerucht? willen hun geweten af kopen door 4000 euro op uw rekening te storten.
  Er is maar een remedie alle landen op slot, roep wereldwijd de noodtoestand uit.
  In Nederland moet er een coup gaan plaatsvinden en het systeem loslaten het komt er op aan om te overleven laat de juiste persoon het leiderschap geven ach, ach, het gaat om zo veel levens.

 36. Rutte blijft dus hardnekkig pogen de kool en de geit te sparen. Dat gaat dus niet werken en eind volgende week gaat ook Nederland op slot. Dat zal dan de zoveelste keer zijn dat blijkt dat de Nederlandse ‘ deskundigen’ er faliekant naast zitten. Lekker dat Rutte zich daar comfortabel achter kan verschuilen.

 37. Na deze boodschap word je niet vrolijk.
  Mensen tref voorbereidingen. Eten, drinken en niet vergeten vitaminen.
  Hier in Israel gaat het ook langzaam daar naar toe. Dankzij goede info kon ik mij rustig voorbereiden. Nu helaas word het wat stresiger. Naast vitaminen heb ik collodiaal nano silver en mms in huis. Deze middelen genezen niet maar doden wel virussen en bacterieen. Blijf de informatie voor. Dit word weer een stap dichter bij brussel of de NWO. Sterkte, gezondheid en shalom toegewenst in Yeshua.

 38. Het virus, de economie, en de wereld “ machtsblokken”.
  Het Corona virus heeft de hele wereld overvallen als zijnde een factor die ons leven bedreigd en op zijn minst de wereld op zijn kop zet.
  Zowel op macro als op micro niveau.
  De productie van goederen is in China ( begonnen) tot stilstand gekomen, met net als het virus, in zijn kielzog de hele wereld produktie. ( bedrijven in Nederland komen tot stilstand…. hoe lang???)
  Zelfs de wereld van “sociale “ contacten komt tot stilstand.

  Wat opvallend is dat Europa nu niet lijkt te bestaan.
  Het is ieder land voor zich en dat is opmerkelijk bij z’ on mondiaal probleem.
  Mogelijk is een heroverweging van de Europeesche samenwerking nu actueler dan ooit.

  De finale gevolgen van dit virus zijn nog niet te overzien maar mogelijk wel te voorspellen.
  Er zal grote onrust ontstaan om dat het te lang gaat duren, want dit virus is niet uitgewoed na 10 weken
  (kijk nu naar China daar zijn nu bedden tekort bron YouTube).
  De aandacht van de wereld is nu naar de “ eigen landen “ verlegd maar in China
  ( kloppen de cijfers al vanaf het begin niet ) woed het virus nog volop voort.

  Het lijkt wel alsof de bevolking van Nederland nu in een “ soort van euforie verkeerd” zo van “ ja wij kunnen dat samen “ dat is positief, maar hoe lang zal deze situatie duren? En dan?

  Onrust ; burger protesten? Opstanden? Oorlogen ?
  Tengevolge hiervan kunnen er voedsel tekorten optreden, hongersnoden??
  Dit is een zwart scenario maar zeker om rekening mee te houden.
  We leven in Apocalyptische tijden.

  Lees Mattheus 24, Lucas 21 en Marcus 13❗️

 39. Pilaf schreef:
  16/03/2020 om 8:41 pm

  Weet je wie ook goede toespraken had en een poosje later lag het land in puin.

 40. @ van buiten, beste
  Wanneer alles in verhouding zou staan …. is een reële stand van de AEX 220/ 250 punten. De rest is gebaseerd op hoop en fantasieën . Inmiddels is het wel duidelijk dat de beurs een irreëel ‘instituut’ is ; de hele wereld is een irreëel instituut geworden, ‘geboren’ uit hoop, fantasieën en uiteraard uit hebberigheid. De ECB heeft gechoogeld ha ha , gegoocheld met onze toekomst. Het beschikbare geld staat in geen verhouding met onze verwende maatschappij . Extreme winsten gaan ten koste van reële leefomstandigheden .
  @ lies, beste 👍
  U begrijpt het helemaal. De ‘natuur’ …. laat zich niet bedotten in geen elke vorm. Een gezond lichaam leeft in feite in reserve tijd …. . Die krijgt een ‘bonus’ vanwege opmerkzaamheid . T’is nog nooit anders geweest !

 41. Vlokje schreef 16/03/2020 om 4:05 pm
  “Ik ben bang dat ik weer gelijk krijg

  “China beschuldigt nu Amerika ervan het virus daar gebracht te hebben en er zijn inderdaad aanwijzingen die in die richting wijzen” niburu site”

  Ik zei het al direct, het virus is een smoking gun met de naam van de beoogde dader erop gegraveerd (China). Het is wel erg overeenkomstig met de doorsnee modus operandi van de geheime diensten (m. n. CIA).
  Ik heb daar geen nibiru site voor nodig, al staat er op die site heel veel wat ik kan beamen. Een heel goed compendium met uitgelekte informatie over het rijk der duisternis (illuminati) en hun geheime clubs en plannen.

 42. Nieuwe asielzoekers worden voorlopig niet opgevangen in Ter Apel

  Nieuwe asielzoekers worden voorlopig niet opgevangen in het asielcentrum in Ter Apel. Dit als gevolg van de crisis rondom het coronavirus.
  De maatregel werd zondag afgekondigd door de rijksoverheid, zo zegt COA-woordvoerder Werner van Bastelaar. Van nieuwe asielzoekers is niet bekend met wie ze in aanraking zijn geweest en door hen niet te registeren en op te vangen moet de kans op besmetting met het virus worden voorkomen. ,,De asielzoekers die in het centrum verblijven, kunnen uiteraard daar blijven.’’

  https://hetstreekblad.nl/artikel/1091424/nieuwe-asielzoekers-worden-voorlopig-niet-opgevangen-in-ter-apel.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Nou nog een geluk dat de hoogopgeleide vluchtelingen met iPhones zoals ingenieurs, tandartsen en virologen nu zelf gelijk bij aankomst in Nederland zonder procedures gelijk aan de slag kunnen want door corona komen de IC’s heel snel handen tekort!

 43. Nu de Europese Commissie weet dat het coronavirus goed en wel binnen is, gaan deze vet betaalde onbekwamen met uitgestreken gezicht de Europese buitengrenzen sluiten…
  Vijgen na Pasen, maar het verdwaasde klootjesvolk denkt er toch niet verder over na.

 44. “Keep calm and carry on” plegen de Engelsen te zeggen.
  Het echte probleem is dat Europeanen tot vandaag nog geen ervaring hadden met epidemieën. Anders was na de uitbraak in Noord Italië meteen in de hele EU de lockdown afgekondigd zoals nu recent pas in Spanje.
  Vandaag is het daar te laat voor, dat had meteen al in Februari in heel Europa moeten gebeuren.
  Maar geen nood,, het gevolg zal zijn dat het nog meer gaat kosten, er meer doden vallen, en we in het najaar beter voorbereid zijn als het virus terugkeert. Het wordt een korte zomer zonder Corona.

 45. Het Corona virus is hoe vervelend ook een griepvirus, waar nog geen medicijn voor is gevonden Wat nu gaat gelden zijn de natuurwetten . Dat betekent , dat alleen de sterkste overleven, de rest gaat plat , jammer maar het is niet anders , vroeger gingen er ook mensen dood aan de griep . Het is niet anders , over een halfjaar kunnen we de balans opmaken en onze dode begraven . sterkte als de dode bij u in de familie zijn te betreuren

 46. @ Vlokje

  Dat je van Niburu gelijk ga krijgen, daar moet je niet trots op zijn. De schrijvers van die website zijn de grootste fantasten van Nederland en verdraaien en liegen alles bij elkaar. Hun motto is: Als de leugen maar groot genoeg is en je blijft het herhalen dan op den duur gelooft het volk de leugen.

  De Turken hebben op dit moment Ottoman Empire aspiraties en hebben er de grootste baat bij om China, Iran en West Europa te verzwakken voor hun invasie. Toevallig hebben ze ook bijna geen geinfecteerden. Raar he?

 47. Als de overledenen ook ‘onderliggend lijden’ hadden, is het dus niet eens zeker of dit SARS2 de doodsoorzaak is. Ook kunnen er meer virussen in het lichaam aanwezig zijn waar men niet op test.
  Dit compleet lamleggen van de economie, zou wel eens een heel grote fout kunnen zijn. De hele wereld laat zich in paniek brengen door China.

 48. Nieuw begin waarom geen miljoen euro boete ?

  3000 € is het . Je moet er niet met uw pet ernaar slaan .
  Uw reactie is fake news

 49. Maak je borst maar nat. Met zoveel geinfecteerde mensen waaraan je niet kan zien dat ze geinfecteerd zijn, krijg je dit nooit onder control. Ook niet met de strengste quarantaine. Alleen herd immunity of klimaat verandering (hogere temperaturen vertraagd het virus) kan dit stoppen. We krijgen het vroeg of laat allemaal.

 50. @ Nieuw Begin : 5:22 PM. Daar zou U wel eens volkomen gelijk in kunnen hebben. Ik denk dat de Corona een bio-wapen is, dat bewust door de illuminati en de NWO lakeien op de mensheid is losgelaten. Het stinkt van alle kanten, ook de politieke elite weet meer dan ze toegeven, naar mijn mening.

 51. ik kijk uit naar rutte de clown, vandaag live op tv. volgens bronnen gaat hij geen maatregelen treffen. maar zal wel weer komen het is maar een griepje

 52. Vanavond komt de M.P. met belangrijk nieuws op T.V. ( 19.00 u )
  Zo ook Macron en Merkel.
  Nou dat zal wel niet het nieuws zijn van een ‘Gooi alle binnengrenzen dicht nu ‘ of een Nexit maar mogelijk zelfs nieuws dat de E.U. nu voortaan alle landelijke beslissingen t.a.v. de corona bestrijding over gaat dragen van een of andere commissie op E.U. nivo want dat willen de technocraten in Brussel graag, ( G. Verhofstad : ‘meer macht naar Brussel’ ) lakeien van de NWO, Bilderberg de W.H.O, de U.N.O. of V.N. vrijmetselaars etc etc.

  Benieuwd wat het grote nieuws is. Of zou het iets te maken hebben met de Green Deal of een geplande oorlog tegen Putin’s Rusland? Is er iets onmogelijk in deze tijden?

  Maar ieder met gezond verstand weet: NEXIT nu! Wilders en Baudet hebben er al toe opgeroepen maar de linksen incl V.V.D., C.D.A .en C.U. zijn uiteraard tegen! Stel je voor …want Brussel!

  Een oproep tot ‘ Grenzen Dicht Nu ‘ en NEXIT kunt u ook hier lezen:

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/16/grenzen-dicht-en-nexit/#more-233289

 53. In Europa wordt al jaren bijgehouden hoeveel mensen er sterven aan b.v. griep.
  We zouden dus goed kunnen vergelijken of er nu meer mensen sterven dan ooit.
  Dat schijnt niet het geval te zijn.
  Op EU MOMO zijn die statistieken te vinden.
  Stel dat alle griep-gevallen werden bijgehouden op kaartjes, zoals dat nu met deze nieuwe variant van een corona-virus doen. Elke gestorvene op een kaartje, elke griep-patiënt aangegeven op kaartjes. We zouden ook in paniek raken: Wat is er aan de hand? Terwijl we al jaren hebben leren leven met de griep-virussen die steeds muteren.

 54. Bericht voor Willy:
  wat vreemd dat u nog steeds denkt dat u iets heeft aan vaccins.
  U is blijkbaar nog onvoldoende bekend met wat erin zit.

  Mahatma Gandhi schreef destijds al een boek om mensen te waarschuwen voor vaccins.
  Verder zijn er de sites: vaccinvrij.nl, kritischprikken.nl, uitspraken van dr Hans Moolenburgh
  (tevens schrijver van boeken over engelenervaringen van patienten) ChildrensHealthDefense.org.
  gestart door Robert F. Kennedy jr, NaturalNews.com.
  Co-auteur T. Schaper schreef met enkele anderen een boek over vaccins.

 55. @ DrM 3:31 PM. Ik sluit mij van harte aan bij uw reactie. Ook ik ben van mening dat de antti-christ uit dit Europa/EUSSR zal komen.

 56. Dit hele gebeuren is gewoon een opgezette plan van IIiminatie club.
  Zullen all die thuis blijvers zullen ingezet werden, voor militaire in zet, voor de grenzen van Rusland?
  Mij zal het niet verbazen, ook de Staat van belegd in Nederland zullen worden in gevoerd.

 57. Ik ben vandaag boodschappen gaan doen omdat er zaterdag in de supermarkt niets van vlees meer te bespeuren viel… Men zou zeggen dat het een normale vrije dag is voor de mensen vandaag. Winkels lopen nog altijd vol, in stadscentra lopen honderden mensen.. Niemand draagt een mondmasker of handschoenen,…. Mensen denken nog altijd: och dat overkomt mij toch niet. Maar nonchalant gedrag kan verregaande gevolgen hebben. Er wordt nu ook overwogen een avondklok in te voeren van af 22u in Vlaams steden.. Maar eerlijk gezegd, als dit eindelijk het begin van het einde is, dan ben ik er niet boos om…

 58. mensen vergeet niet volgend jaar in de stembus deze lapzwansen regering en zijn gedoogpartners finaal af te straffen. de Economie staat op 1 maakt niet uit hoeveel doden er vallen heb het helemaal gehad met deze klote regering. hadden allang in moeten grijpen en zo snel als mogelijk nexit..sterkte allemaal…stem PVV OF FDV….

 59. Op de Georgia Guidestones staat : “maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature”. Het komt nog uit…

 60. Ik ben er van overtuigd dat nu het einde van de EU, zoals we die gekend hebben, nu zeer nabij is. De EU heeft de afgelopen weken uitgeblonken in stilte, juist nu had het weken geleden al het voortouw moeten nemen, zodat alle maatregelen gezamelijk werden afgekondigd voor alle landen tegelijk, het niet willen sluiten van de grenzen, etc, etc…zelfs de grootste eurofielen kunnen nu niet meer ontkennen dat er behoorlijk wat fout zit in Brussel. Zodra Brussel komt met maatregelen die financieel nadelig zijn voor de inwoners van Europa, zal de weerzin en boosheid net zo snel oplopen als het covid-19 virus..ik voorspel dat er nu snel enkele landen ( oost europa ) zullen uitstappen en dan is het hek van de dam. EU zal vallen. Zekere zaak. Toch nog IETS positiefs wat uit deze immens grote ellende zal voortkomen. Volgend jaar, als de verkiezingen tenminste doorgaan, het eerste kabinet Wilders/Baudet. Mark my words.

 61. Ik ben bang dat ik weer gelijk krijg

  “China beschuldigt nu Amerika ervan het virus daar gebracht te hebben en er zijn inderdaad aanwijzingen die in die richting wijzen”

  niburu site

 62. Afschuwelijk allemaal!

  Maar ik weet nu eindelijk hoe confetti ontstaat.

  (Namelijk twee Nederlanders die om een closetrol vechten)

 63. In Spanje boete tot 600.000 euro wie zonder reden toch de STRAAT op gaat:

  De straat is ook echt verboden gebied, tenzij iemand een goed doel heeft: naar het werk gaan, naar een hulpbehoevende om die te helpen, of om essentiële dingen in te slaan: pan y el periodico (brood en de krant, red.).

  Van vrijblijvendheid is geen sprake meer in Spanje. Het leger en de politie zien er bijzonder streng op toe dat niemand zich zonder reden buiten de deur begeeft. Mensen die zomaar op straat zijn, kunnen een boete tot maar liefst 600.000 euro krijgen.

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/888290745/europeanen-op-het-hart-gedrukt-thuis-te-blijven-het-zal-hels-zijn
  ( Dit is een premie artikel wat u toch kunt lezen als u de cache van uw browser leegt )

 64. De mens is een viraal wezen, we zitten vol van virussen, tien procent van ons genoom is viraal DNA en dat zit in onszelf, alleen bij de andere kan het tot ziekte leiden, bij de andere niet. Wil je coronavrij zijn ga dan op een onbewoond eiland wonen, en dan zal je zien als er toevallig iemand bijkomt met een snotvalling je toch nog prijs hebt. wij mensen zijn met elkaar verbonden, we zijn geen solisten de mens is in princiep een sociaal wezen en de wereld is geen klooster, we horen gewoon bij elkaar, we horen tot het mensdom en daar zal het ook eindigen. Dus in de geschiedenis van de mensheid zijn er altijd gezondheidscrisissen geweest en de mens is deze altijd te boven gekomen, trouwens het zijn voor de mens uitdagingen om nieuwe vaccins te ontdekken, anders blijven we toch maar voor de televisie ‘ plakken’. shalom

 65. De crisis waar Brussel op gewacht heeft!!!!
  Brussel laadt het totaal afweten in de bestrijding van het coronavirus het is ieder voor zich en god voor alle.
  Dit zullen de mensen niet snel vergeten. Europa gaat eerder uiteen vallen dan dat het de verenigt staten van Europa wordt kan nog wel 101 andere voorbeelden noemen.

 66. Verenigde Staten overwegen bevoorrading supermarkten over te nemen en binnenlandse reisbeperkingen in te voeren.
  Nou volgens Trump die zegt tegen de VS ‘relax, we doen het geweldig’, aangezien wereldwijde coronavirusgevallen China overtreffen – zie video https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=PETBRUOpAnc&feature=emb_logo
  Even kort samen gevat dit is wat Trump vindt.
  De president leek vooral in zijn nopjes met de beslissing van de Amerikaanse centrale bank om de rentes te verlagen. Zijn houding staat in schril contrast met die van zijn belangrijkste virusexpert, dr. Anthony Fauci. Die waarschuwde tijdens diezelfde persbijeenkomst: “Het ergste moet nog komen. We bevinden ons nu op een heel kritisch punt.” Fauci adviseert om dezelfde maatregelen in te stellen als in Europa. Daar wil Trump nog niet aan. Die adviseert enkel om niet te hamsteren. “Er zijn geen tekorten. Eet smakelijk en relax,”

 67. Hugo Bos van de Stichting Cultuur onder Vuur verspreidt een nieuwsbrief en de inhoud gaat over corona en mag gedeeld worden:

  Het coronavirus heeft Nederland bereikt. Het ontwricht het normale functioneren van onze samenleving. Besmettingen breiden zich snel uit. We staan gezamenlijk voor een woelige periode van onzekerheid.

  Cultuur onder Vuur heeft tot nu toe niet over het coronavirus gepubliceerd, maar de situatie sinds Kerstmis scherp in de gaten gehouden.

  We komen daar zeker nog op terug. Op momenten als deze is het echter gepast de handen te vouwen, onze blik omhoog te richten en ons te realiseren hoe afhankelijk we zijn. Het coronavirus confronteert ons met onze kwetsbaarheid, maar ook met onze sterkten.

  U en ik hebben immers onze gezinnen en families waarop we kunnen terugvallen. We hebben ondanks alle globalisme en alle pogingen onze landsgrenzen teniet te doen, toch ook nog steeds een vaderland dat ons op moeilijke momenten mag inspireren gezamenlijk de schouders onder een gemeenschappelijk probleem te zetten. We staan er hoe dan ook niet alleen voor.

  Het is menselijk om God te vergeten als het goed gaat en onze toevlucht bij Hem te zoeken als het crisis is. Nooit zaten de kerken zo vol als tijdens de oorlog. Als we eerlijk zijn, herkennen we dat ook bij onszelf. Zoals het spreekwoord zegt: nood leert bidden.

  We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We moeten ons voorbereiden op een hoeveelheid menselijke en economische schade die op dit moment nog niet kan worden berekend.

  Laten we hopen en bidden dat ons land zich snel van de nieuwe werkelijkheid bewust wordt, waarin we nu met ons allen belanden. Laten we hopen en bidden dat de gemeenschappelijke dreiging van het coronavirus ertoe bijdraagt dat we met elkaar een nieuwe gezamenlijkheid weten te vinden om de problemen te lijf te gaan. Laten we hopen en bidden dat de autoriteiten de wijsheid krijgen om goed met deze situatie om te gaan en de juiste maatregelen te nemen.

  U hoort spoedig weer van mij. U kunt erop rekenen dat Cultuur onder Vuur op de oude en vertrouwde voet zal blijven doorgaan met u te informeren. Pas goed op uw eigen gezondheid en die van uw dierbaren. We dragen op dit moment een bijzondere verantwoordelijkheid voor elkaar.

  Hoe verrassend het opduiken van dit coronavirus sinds Kerstmis ook is, het zal de urgentie van onze andere actiepunten alleen maar verder vergroten. Wat dat betreft ben ik vol vertrouwen. We gaan met goede moed verder. Ik beloof u spoedig nader nieuws over wat u en mij zo ter harte gaat: de verdediging van de Nederlandse christelijk cultuur.

  Met strijdbare groet,
  Hugo Bos – Campagneleider Cultuur onder Vuur

 68. 3 maand geleden had ik dit al voorzien. Rutte is een mooi weer pm es kijken wat hij vanavond op tv te zeggen heeft

 69. Is de partij van de antichrist, D666, al overgegaan tot Grondwetswijziging – uiteraard zonder referendum wat ze als echte democratische partij al hebben afgeschaft- dat wij nooit meer uit de Europese Unie mogen, dus een verbod op NEXIT? Staat heaumeau Jette niet te popelen om NL de nekslag te geven? Hoe profetisch was George Orwells 1984, ooit gelezen uit verplichting voor een examen maar onvoorstelbaar RAAK:

  vrijheid is slavernij
  oorlog is vrede
  onwetendheid is macht

  Lees meer quotes van deze geniale journalist , schrijver:
  https://nl.wikiquote.org/wiki/George_Orwell

 70. “De crisis waar Brussel op gewacht heeft”. Juist, hoe dan ook zal dit leiden tot de vorming van een federatie van 10 Europese landen. Uit één van die landen zal een raar politiek figuur aan de macht komen en drie landen omver werpen. En hij zal over de resterende 7 landen gaan regeren. Dit rare figuur zal niets anders wezen dan de antichrist welke in het Boek Daniël en Openbaringen beschreven staat. Op https://www.youtube.com/user/ErikaGrey “Prophecy Talk with Erika Grey” kun je de huidige politieke en profetische ontwikkelingen rondom de EU volgen.

 71. En asielzoekers mogen nu de asielopvang niet meer in, uit angst dat het virus daar binnen komt. Beter om ze zwervend en ziek op de gewone bevolking los te laten toch?

  Idioten zijn het die ons regeren…

 72. Is er iemand die het een en ander over deze grafieken kan vertellen????????
  Mij zeggen ze niets en toch heb ik een hoge opleiding.

 73. Volgende fase zijn de beurzen. We gaan waarschijnlijk een tijd tegemoet dat we gaan inzien dat we al eeuwen worden bedonderd er komen zoveel lijken uit de kast. Men moet ook niet meer komen met het gezegde van de fouten uit het verleden moeten we het weer leren om het beter te gaan doen. Dit is voor de beurzen en de instanties die hier lid van zijn, dus degene die weer de boel belazerd hebben gelijk de gevangenis in.

Comments are closed.