Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud

Wij weten uit de historie waar het met ‘tijdelijke detentiecentra’ op kan uitdraaien. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

‘Degenen die vaccin weigeren worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra’

—————————————————————————————————————————————-

Nee, in tegenstelling tot wat de afgelopen week in sommige nepnieuws berichten werd beweerd is er nog niets besloten over het verplicht stellen van vaccinaties. Toch wordt daar al lang serieus over nagedacht. Zo suggereerde het huidige hoofd van de Canadese variant van het RIVM in 2010 dat vaccinweigeraars kunnen worden gedwongen een armband met tracking chip te dragen. In de headline hebben we ‘enkelband’ geschreven, omdat mensen dan onmiddellijk begrijpen wat ermee wordt bedoeld.

Theresa Tam is in Canada het gezicht geworden van de coronacrisis. Premier Justin Trudeau benoemde haar op 23 april tot lid van de Covid-19 Immunity Task Force, ondanks het feit dat ze de zorgen over het coronavirus –net als het RIVM in ons eigen land- in januari nog had weggewuifd. ‘Het zal zeldzaam zijn, maar we verwachten wel wat gevallen,’ verklaarde ze op 29 januari.

‘Bewijs van vaccinatie, of afgevoerd naar detentiecentra’

Nu is er een videoclip van haar opgedoken, die afkomstig is uit de 10 jaar oude documentaire ‘Outbreak: Anatomy of a Plague’ van de National Film Board Of Canada. Daarin zei ze dat ‘je mensen kunt volgen, ze armbanden kunt geven.’ De verteller in de documentaire voegde daar de volgende context aan toe: ‘Je zet politieposten op… en iedereen die de stad verlaat moet bewijs van vaccinatie laten zien. Degenen die weigeren mee te werken worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra.’

Tam: ‘Ik vind dat het publiek dit moet weten. Dit is een van de worst case scenario’s bij een uitbraak van een infectieziekte… Als mensen niet meewerken, zijn er absoluut wetten en volksgezondheid volmachten waarmee mensen verplicht in quarantaine kunnen worden gezet. Het is mogelijk dat je mensen kunt volgen door hen armbanden om te doen, en je met de politie en andere zaken ervoor zorgt dat de quarantaine wordt gehandhaafd.’

Ze voegde eraan toe dat ze het waard vond om hiervoor kritiek te krijgen van mensen die vonden dat ze dit een veel te overtrokken reactie op een virusuitbraak zou zijn. (1)

Verplichte corona app voor iedereen, en armband voor weigeraars?

De corona volg-app die Google en Apple nu aan het maken zijn, lijkt een variant te worden van zo’n verplichte armband, die in de toekomst echter niet alleen van weigeraars, maar ook van vaccin dragers zal worden verlangd.

Een armband of ‘enkelband’ kan overigens nog steeds in zicht komen indien een ‘vaccin- of corona ontkenner’, zoals ze wellicht ook zullen worden genoemd, pertinent weigert om de app op zijn smartphone te installeren. Via een chip in de armband wordt vervolgens iedereen in de omgeving er onmiddellijk op geattendeerd dat er zich iemand op straat of in een gebouw bevindt die zich niet heeft laten vaccineren. Zo’n persoon kan en zal dan gemeden worden als de pest de corona.

Met het al veel langer geplande EU vaccinatiepaspoort in 2022 in gedachten lijkt dit bepaald geen overdreven voorstelling van zaken. Bovendien zijn veel politieke partijen in de Tweede Kamer al geruime tijd voorstander van het verplicht stellen van vaccinaties, en lijkt de Nederlandse regering -met het zoveel mogelijk onderdrukken van reeds bestaande en succesvol gebleken medicijnen en therapieën- reeds besloten te hebben dat alleen een vaccin de corona crisis kan oplossen.

 

Xander

 

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur kallerna , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

24-04: Frankrijk en EU eisen dat Apple en Google privacy bescherming uit corona volg-app verwijderen
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren
23-04: Het #openup event: We gaan de woordprogrammering omdraaien van ‘lockdown’ naar ‘openup’
21-04: ‘Dus het was een hoax?’ Amerikaanse journalist geschokt door echte corona cijfers Californië
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’
15-04: Trump wil economie in 7 maanden heropstarten, verplichte app essentieel
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. mmmm nu snap ik waarom mijn gsmhoes aan de binnenkant voorzien is van een laag aluminiumfolie.

 2. groene ster erbij voor hen die het eens zijn met corona app armband dragen
  rode ster erbij voor hen die het niet eens zijn maar ook de corona app armband dragen
  oranje ster erbij voor de weigeraars.

 3. Voor diegenen met een smartphone: zelfs als je je smartphone afzet, kan nog je signaal gevolgd worden want je smartphone zendt nog steeds een signaal uit.
  Zet je smartphone op vliegtuigmodus als je vertrekt, dan wordt élke verbinding verbroken…heb je het dan onderweg nodig om te bellen of gelijk wat, dan zet je de vliegtuigmodus uit en dan kun je bellen, sms-en etc…en als je klaar bent, dan zet je em terug op vliegtuigmodus…dikke middelvinger want dan kunnen ze je signaal niet traceren want er ís geen signaal meer…geldt ook voor je iPad etc..

 4. Ze verwachten nog veel meer virussen, er zijn heel wat plannen in de maak.🤧
  Er wordt al aan gewerkt, bouwplannen om die 1,5 afstand aan te houden en één richting verkeer voor voetgangers.
  Dat doe je niet voor een voorbij gaande griep en is voor het klimaat ook niet nodig.
  Het zit er dus dik in dat je wordt platgespoten en gecontroleerd zoals 😈 dat wil.

 5. Men moet een vaccinatie uit het verleden niet verwarren met wat nu gebeurt.

  Vroeger bestonden de vaccinaties uit verzwakte, of in het geval van polio zelfs gedode virussen en of bacteriën die in een heel sterk verdunde mate bij kinderen en soms volwassenen werden ingespoten, waardoor het eigen lichaam antistoffen tegen deze ( toch wel uiterst gevaarlijke ziekten / kijk naar polio/ ) gingen maken.

  Je lichaam werd hierdoor als het ware een klein beetje besmet en reageerde met ZELF antistoffen te maken. Kwam een kind dan in aanraking met de ziekte dan reageerde het eigen lichaam meteen met de aanwezige antistoffen en werd het niet ziek.
  Deze manier van werken heeft vele ernstige ziekten bij kinderen, verlammingen ten gevolge van polio enz. Voorkomen.

  Wat nu gebeurt, met de “ vooruitgang “ van de wetenschap, is heel iets anders. Men gaat nu ( is voornemen en men is dit volop aan het onderzoeken) onder het mom van vaccinatie, wat het ongetwijfeld is, ook andere “ materie “ inspuiten, deze ik noem het maar “ nieuwe materie” kan reageren op pulsen van buiten af. Dat wil zeggen dat computers, met bepaalde stralingen “ deze. materie in het “ behandelde lichaam “ kan activeren, en hierdoor krijg je sturing van buitenaf.
  De mens is op deze manier afhankelijk van wat de computer aanstuurt.
  Het gaat zelfs zover dat er dan van buitenaf ingegrepen kan worden in de DNA structuur van een persoon.

  Deze “ Spartaanse methode” is al uitgeprobeerd ( ik geloof in India) door Bill Gates en zijn zogenaamde vaccinatie programma. De vaccinatie tegen polio heeft daar vele kinderen het leven gekost zelfs de ( corrupte) WHO heeft deze “ foutjes” toegegeven.
  Tegelijk wilde men deze slachtoffers “ onvruchtbaar “ maken door dit vaccin, om de wereld populatie te verminderen. ❗️

  Dat is het griezelige wat nu gebeurt: men wil onder het mom van een vaccin mensen levens gaan beïnvloeden, sturen, een zombie van mensen maken.

  Het komt erop neer dat “ de mens als God wil zijn “ regeren over anderen, zeggen wie wel en niet mag leven, Wie wel of niet gezond mag zijn/ besmet worden en of zelfs geboren worden. Dit is direct ingrijpen in Gods Scheppings orde, Hij zal dit niet en nooit ongestraft laten.
  De vooruitgang van de wetenschap heeft op deze manier ook grote gevaren voor de mensheid.

  Niet alle farmaceuten doen hier aan mee dus let op wie er achter het vaccin zit.

 6. De corona-verspreiding is duidelijk aan het afvlakken, zoals altijd bij corona-virussen begin mei.
  Maar de angst moet blijven?
  Nu plotseling over de kinderen die het virus kunnen verspreiden. Ja, zo zijn we allemaal dus groot geworden, want die kinderen ontwikkelen ook weerstand tegen virussen van de ademhalingswegen. Volgens mij hebben we nooit kinderen gevaccineerd tegen de griep; de kinderen werden “vanzelf” weer beter na het eventuele uitzieken.
  Sowieso zijn er altijd al ongeveer 10% corona-virussen betrokken bij een ziekte van de ademhalingswegen. De tests kunnen daar ook positief op testen, dus die zeggen eigenlijk niet veel. Maar iedereen blijft maar roepen om meer tests, want het zou allemaal veel erger zijn dan we denken.
  Maar als zovelen zich niet ziek voelen, wat is dan het probleem? Waarom zulke mensen überhaupt dan testen? Mensen die niet ziek zijn, testen, dat is louter angstzaaien.

 7. Dat vaccin stelt dan ook totaal niets voor als mensen die dit gehad hebben alsnog bang moeten zijn voor een niet gevaccineerde.
  De bedoeling van die spuit is toch jezelf beschermen tegen alles en iedereen wat niet zo een spuit heeft gehad.
  En als de niet gevaccineerde bang is dat jij als gevaccineerde hem kunt besmetten is hetzelfde verhaal: als je die spuit hebt gehad ben je zelf veilig en kun je niet de niet-gevaccineerde besmetten..
  Daarnaast is het natuurlijk het eigen risico (of de gok) van een niet gevaccineerde om ziek te worden, van een virus of van het vaccin zelf.
  Als de spuitjesindustrie hun verantwoordelijkheid durft te nemen over de eventuele risico’s durf ik die inenting wel aan. Eerder niet.
  Het moet niet een eenzijdig verhaal zijn, zij de winsten opstrijken nadat ze eerst bakken met staatsgeld hebben gekregen om ’te ontwikkelen’ en als er iets mis gaat diezelfde staat de geleden schade te laten betalen.

 8. Het duivelse plan

  – Bij 3G/4G worden de signalen over een groot gebied verspreid. Maar de 5G signalen worden geconcentreerd in een klein gebied omdat de stralingsbundel op de telefoon gericht kan worden.

  – op de gebruikerspositie is de straling bij 5G dus potentieel veel hoger dan bij 3G/4G

  – op elke mobiel staat een app met de vaccinatie status

  – als de mobiel met de zendmast contact heeft, kan deze de stralingssterkte sterk verhogen
  als de status niet goed is

  – om dit ook in een menigte te laten slagen komt er een wet om iedereen te verplichten wat
  afstand van elkaar te nemen

  – in een officieel RIVM een onderzoek gedaan naar 5G staat:

  “Op 20 mei en 11 september zijn metingen uitgevoerd aan de massive MIMO-antenne opgesteld op een bedrijfsterrein in Rotterdam. Het basisstation zond op 3,675 GHz met het 5G New Radio-protocol. Tijdens het uitvoeren van de metingen is er ook gecontroleerd kortstondig met meer vermogen uitgezonden (200 W). Aangezien het volgens de vergunning maximaal toegestane vermogen in de praktijk 20 W is, zijn de gerapporteerde metingen ….. ”

  Dus hoewel de licentie geldt voor 20 watt, kan de zender met 200 watt zenden !

  – de organisatoren van deze verschrikking willen natuurlijk niet zelf bestraald raken

  – raad eens ? In brussel gelden 50 maal strictere stralingsniveaus en daar wordt geen 5G ingevoerd

  https://stralingsbewust.info/2018/10/27/brussel-verhoogt-de-stralingsnormen-om-5g-mogelijk-te-maken-wetenschappers-worden-genegeerd/

  https://www.agentschaptelecom.nl/documenten/rapporten/2020/01/21/verkenning-van-de-blootstelling-emv-afkomstig-van-5g-systemen

 9. Dit is radio Holland, kraak,piep,hier volgen enkele berichten
  Masker 19, ik herhaal masker 19

  (Nieuwe code woord voor huiselijk geweld, om dat aan te geven bij je zorgverleners)

  tis dus toch oorlog 😂🤣

 10. Vaccinaties verplichten om de volksgezondheid ? Vaccins ondermijnen je immuunsysteem. Voor ons ook geen griepprik nooit ! En we zijn kerngezond. Vrienden die wel een griepprik haalden bleven een jaar lang hoesten, of werden ziek.

 11. Bij de Mexicaanse griep (swine-flu) waren in Duitsland dr. Wodarg en dr. Bhakdi degenen die zich hebben verzet tegen een verplichte vaccinatie. Zij zijn GEEN anti-vaxxers, maar zien geen voordelen in een verplichte griep-vaccinatie. Het is hen toen gelukt de Duitse overheid te weerhouden van zo’n plicht, en ze hebben gelijk gekregen.
  In Nederland had je toen Osterhaus die een massale inenting wilde. Ook dat is niet doorgegaan.

  De heren Wodarg en Bhakdi zien momenteel precies hetzelfde als destijds. En weer zijn ze van mening dat de paniek volledig misplaatst is. En ook nu zien ze geen enkel nut in een verplichte vaccinatie. Bhakdi noemt het een rode streep die niet gepasseerd mag worden.
  Dit zijn mensen die statistieken kunnen lezen en die verstand hebben van de materie.
  Al die burgemeesters, journalisten, radio-presentatoren, nieuwslezers enz. hebben duidelijk geen verstaand van de materie en drijven als dode vissen met de stroom mee.

 12. De Coronavirus Hoax

  door Ron Paul

  Regeringen houden van crises, want wanneer de mensen bang zijn, zijn ze eerder bereid de vrijheden op te geven voor beloften dat de regering voor hen zal zorgen. Na 9/11 accepteerden de Amerikanen bijvoorbeeld de bijna totale vernietiging van hun burgerlijke vrijheden in de holle beloften van veiligheid van de PATRIOT Act.

  Het is ironisch om dezelfde democraten te zien die vorige maand president Trump probeerden af ​​te zetten wegens machtsmisbruik, waarbij ze eisten dat de regering meer macht en autoriteit zou moeten grijpen in naam van de bestrijding van een virus dat tot nu toe minder dan 100 Amerikanen heeft gedood.

  President Trump kondigde vrijdag een pandemische noodsituatie aan en claimt nu de macht om personen die ervan verdacht worden besmet te zijn met het virus in quarantaine te plaatsen en, zoals de Politiek schrijft, “elk vliegtuig, trein of auto stop te zetten en in beslag te nemen om de verspreiding van besmettelijke ziekten te voorkomen.” Hij kan zelfs het leger oproepen om een ​​Amerikaanse stad of staat af te sluiten.

  Staats- en lokale autoriteiten houden ook van paniek. De burgemeester van Champaign, Illinois, tekende een uitvoeringsbevel waarin de bevoegdheid werd verklaard om de verkoop van wapens en alcohol te verbieden en gas, water of elektriciteit aan elke burger af te sluiten. De gouverneur van Ohio sloot in wezen zijn hele staat.

  De belangrijkste angstverkoper van de Trump-administratie is ongetwijfeld Anthony Fauci, hoofd van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases bij de National Institutes of Health. Fauci is overal in de media en serveert regelrechte leugens om nog meer paniek te zaaien. Hij getuigde tegen het Congres dat het sterftecijfer voor het coronavirus tien keer zo hoog is als bij de seizoensgriep, een claim zonder enige wetenschappelijke basis.

  Op Face the Nation deed Fauci zijn best om een ​​reeds tankende economie verder te beschadigen door te zeggen: “Op dit moment zou ik persoonlijk niet naar een restaurant gaan.” Hij heeft aangedrongen om het hele land voor 14 dagen te sluiten.

  Over wat? Een virus dat tot nu toe iets meer dan 5.000 mensen wereldwijd heeft gedood en minder dan 100 in de Verenigde Staten? Daarentegen heeft tuberculose, een oude ziekte die tegenwoordig niet veel wordt besproken, in 2017 bijna 1,6 miljoen mensen gedood. Waar is de paniek hierover?

  Als er iets is, zal de mensen zoals Fauci en de andere angstverkopers eisen, de ziekte waarschijnlijk verergeren. De krijgswet waar ze van dromen, zal de mensen in hun huizen verschuilen in plaats van naar buiten te gaan of naar het strand waar de zon en frisse lucht de immuniteit zouden helpen doen versterken. De paniek die door deze angstverkopers wordt veroorzaakt, draagt ​​waarschijnlijk bij tot de verspreiding van de ziekte, aangezien massa’s mensen Walmart en Costco binnenstormen voor die laatste rol wc-papier.

  De waanzin over het coronavirus beperkt zich niet tot politici en de medische gemeenschap. Het hoofd van de neoconservatieve Atlantische Raad schreef deze week een redactioneel artikel waarin hij de NAVO opriep om een ​​artikel 5-oorlogsverklaring tegen het COVID-19-virus aan te nemen! Gaan ze tanks en drones sturen om deze microscopische vijanden uit te roeien?

  Mensen moeten zich afvragen of deze ‘pandemie’ van het coronavirus een grote hoax kan zijn, met het werkelijke gevaar dat de ziekte enorm wordt overdreven door degenen die – financieel of politiek – willen profiteren van de daaruit voortvloeiende paniek.

  Dat wil niet zeggen dat de ziekte onschadelijk is. Zonder twijfel zullen mensen sterven aan het coronavirus. Degenen in kwetsbare categorieën moeten voorzorgsmaatregelen nemen om hun risico op blootstelling te beperken. Maar we hebben deze film eerder gezien. De regering overdrijft een bedreiging als excuus om meer van onze vrijheden te grijpen. Als de ‘dreiging’ voorbij is, geven ze ons echter nooit onze vrijheden terug.

  http://www.ronpaulinstitute.org

 13. SUMMARY

  Smoking gun: The 5G terror plan explained

  – radiation causes the same symptoms as the virus
  – while 3G/4G radiation beams are spread over a wide area, 5G beams can be concentrated in a small area
  – at the user position, this concentrated beam is a lot stronger than a 3G/4G beam
  – everyone will carry a cellphone with an app that tells if the person is vaccinated

  -> when the cellphone is connected to the tower, the tower may switch to high energy beam if
  the phone tells that this person has no vaccine

  -> (dutch part) in order to do this in a croud, laws are made that require everyone to
  keep distance, so the beam will not touch innocent bystanders.

  -> (dutch part) in a public report on agentschap telecom, the doc says that although the
  licence for the transmitter they tested allows 20 Watt, the transmitter can be
  used up to 200 Watt. So that is a 100-fold increase in field strength

  – the organizers of all this shit of course don’t want to get radiated

  -> Guess what ? Brussels has radiation levels 50 times stricter than elsewhere, and 5G will
  not be introduced there

  -> the police state has arrived, see xandernieuws link

  links:

  https://www.agentschaptelecom.nl/documenten/rapporten/2020/01/21/verkenning-van-de-blootstelling-emv-afkomstig-van-5g-systemen

  https://www.brusselstimes.com/belgium/108886/belgium-in-brief-lockdown-phases-out-from-monday/

  https://www.worldhealth.net/news/brussels-first-major-city-halt-5g-due-health-effects/

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/corona-politiestaat-een-feit-advocaat-en-arts-met-kritiek-op-beleid-opgesloten-in-inrichtingen/

  (tip: download the full article to your PC, as it might suddenly disappear)

  You can directly forward this to other people that you trust, and who know that 5G is wrong.
  When forwarding emails, please remove the names/email addresses of the person that did send
  the messages to you in the first place (or turn names/email into phantasy names).
  Better not leave traces when that is not needed. Staying anonymous might work when you
  know the reciever is awake. In that case use anonymous sender.

  https://www.wikihow.com/Send-An-Anonymous-Email

  Before sending, check if the links
  still work. Do not use gmail. change the subject of the mail. (I experience blocked mails.)
  You can also distribute by using webforms. Note that alternative sites can be bad guys in disguise.
  They will throw away your mail and might try to trace you.

  Do not send this to people who are ignorant, they will reject it as rediculous, as the
  philosopher expains:

  The 3 Stages of Truth

  First, it is ridiculed.
  Second, it is violently opposed.
  Third, it is accepted as being self-evident.

  ( According to 19th century German philosopher Arthur Schopenhauer )

  Heeft u dit artikel van een andere site gehaald ? dit in verband met auteursrechten en schadeclaims. Mod.
  U dient dit te vertalen naar het Nederlands, Zie siteregels. Mod

 14. er is allang controle via een smart fone over de gebruiker ik heb dus geen face boek een mobiele telefoon waar ik alleen mee kan bellen is voor mij genoeg ik mis al die apps totaal niet ik vind het al erg genoeg dat men kan zien op welke site ik zit op internet niet dat ik veel te verbergen heb maar toch ,ik heb geen bones kaarten van winkels om mijn koop gedrag te volgen ik pin eenmaal per week contant geld voor mijn levens behoefte die week men heeft zelf zijn prive leven in de hand en een verplichte vaccinatie zie ik nu ook nog niet zitten als ik een band moet gaan dragen

 15. Petitie
  Wij

  Groep Hop en burgers van Nederland

  constateren

  Het kabinet is bezig met een noodwet die de vrijheden van burgers door Covid-19 kan inperken.
  Handhavers mogen uw huis binnendringen, zij mogen straffen, zij mogen verplicht vaccineren, zij mogen u opsluiten enz als u zich niet aan de regels houdt die gelden voor deze enorme dreiging van dit dodelijke virus voor de volksgezondheid!
  Maar dit zogenaamde dodelijke virus is helemaal niet zo dodelijk. De case fatalityrate ligt op 0.1% en dat is vergelijkbaar met een reguliere jaarlijkse griepgolf. Zelf bij SARS in 2003 met een case fatalityrate van 10% hadden wij geen lockdown.
  Deze noodwet rechtvaardigt niet de maatregelen die nu al een maand door onze neus worden gedrukt
  Er is reeds een werkzame medicatie à €3,- per coronapatiënt die onze regering niet wil verstrekken aan de burgers.
  Daarentegen geeft de regering 150 miljoen uit aan vaccins.
  Uit verschillende openbare wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de maatregelen lockdown en social distancing niet helpen.
  Natuurlijke immuniteit is de manier en dan is het virus heel snel weg. – Vele van u zijn overigens al besmet geweest alleen heeft u er niets van gemerkt. Ook dit staat wetenschappelijk vast.
  Het aantal besmettingen is een factor 25-100 keer hoger dan ons RIVM ons voorhoudt volgens hun geheime onderzoeken en modellen.
  Dit moet stoppen want de nevenschade door deze lockdown en anderhalvemetermaatschappij is enorm.
  en verzoeken

  Het parlement tegen deze noodwet te stemmen en de lockdown en de maatregelen per omgaande te stoppen nu zij niet meer in verhouding staan tot het te dienen doel.
  Ondertekenen……
  Mijn conclusie is dat 18 miljoen Nederlanders liever morbide CRISPR DNA veranderende Bill Gates technologie injecties krijgen dan dat ze deze list doorzien .
  De petitie is getekend door nog geen 35000 Nederlanders wat aangeeft dat de internationaal samenwerkende sektes gewonnen hebben .

 16. @Rick
  30/04/2020 om 5:26 pm

  De enige kant die je nog op kunt is het Noorden .
  Heeft iemand een idee hoe je in b.v. Wit Rusland behandeld wordt wanneer je daar als Nederlander politiek asiel aanvraagt ?

 17. Ik kan de woorden ‘Het Virus’ van Rutte onderhand niet meer horen. Wat is die gast verkeerd bezig!

  Hopelijk zijn er nog politieke partijen die inzien dat Nederland naar de knoppen wordt geholpen, als lustobject van een verknipte elite, die het blijkbaar (Clinton, Epstein e.a.) als normaal ziet om kinderen te misbruiken voor hun fantasieën en de wereld in ellende te storten, alleen maar omdat het kan, niet omdat het moet …

  Forum voor Democratie en Geert Wilders: Sta op en verzet je! Jullie kunnen ons een stem geven!

 18. Correctie: De “T” in “DKTP”-prik staat voor “Tetanus” en dus NIET voor Tuberculose. Excuus hiervoor.

 19. Zelf heb ik als kind ook de bekende “DKTP”-prik gehad. (Difterie, Kinkhoest, Tuberculose en Polio). Dat kreeg je gewoon, Basta ! Je kreeg geen “vaccinatiepaspoort”, wél eenbriefje van de dokter dat je al “geweest” was.
  Nu ziet het er allemaal wel héél erg voorgeprogrammeerd uit. Alsof er een andere agenda met een ander doel is. Een soort test-scenario voor nog iets veel groters. En….. stel dat iedereen zou zijn gevaccineerd tegen Covid-19, al of niet vrijwillig, …… dan komt het volgende virus er gewoon aan en dan…..begint het allemaal weer van voren af aan. Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.
  De beste remedie: Als je je niet o.k. voelt blijf dan thuis, bel de dokter en vermijdt contacten met anderen. Bidt en hoopt dat het (biologisch) immunsysteem dat u van moeder natuur heeft gekregen voldoende functioneert en alles komt goed.

 20. Ik ga echt geen vaccinatie halen als ik alles wist wat ik nu weet had ik mijn kinderen ook nooit ingeënt.
  Mijn lichaam is zo( goed)gevoelig dat als er chemisch spul in zit geeft mijn lichaam en gevoel dat aan…
  Wat mijn gevoel aan geeft is ok.
  Ik hoop dat,we,straks nog mogen leven hoe we dat zelf willen,dat er niet nog meer regels komen.😣

 21. Vroeger kregen bepaalde mensen ’n gele ster op hun kleding om ze tot slachtoffer te kunnen maken
  De variatie is nu een app of enkelband met ’n soortgelijk doel.

  De geschiedenis gaat zich herhalen indien wij niet in opstand komen.

 22. De uitbraak van deze pandemie wordt op allerlei manieren gebruikt ( misbruikt ) om tot vaak ongewilde “ verplichte zaken “ te komen.
  Het begint onschuldig met de vrijwillige ap… om vervolgens….. dit toch te gaan verplichten omdat anders de “ dekking “ onvoldoende is, verder wordt je verplicht tot vaccinatie, ben je niet gevaccineerd, “ tja dat is dan vervelend, dan kun je niet meer werken in je huidige baan.”
  Niet gevaccineerd, ; “ dat is heel vervelend voor u dan kunt u niet meer naar de winkel om boodschappen te doen.”
  Niet volgens de regels gevaccineerd, “ oei dat is jammer dan kunt u niet meer naar het ziekenhuis zelfs niet voor controle want u bent een gevaar voor de samenleving.”
  Nee u mag niet meer stemmen zonder een “ Corona attest”
  Openbaar vervoer; “ waar is uw kaartje dat u Corona vrij bent.”
  Niet meedoen met de maalstroom: “ Jammer u bent een paria” “ U zoekt het zelf maar uit”

  We bevinden ons op een hellend vlak. Onze keuze vrijheid wordt bedreigd.

 23. De nep nieuws docu waar Jensen naar wees, viel zwaar tegen. Je verwacht dat er “nepnieuws” met bewijsmateriaal onderuit worden gehaald, maar het was weer zo’n “geen-geld” productie. Een beetje praten met deskundigen over het fenomeen (weten we al) en hoe internet dan werkt (weten we ook al). Beelden een beetje door elkaar flitsen en klaar is Kees.
  Twee voorbeelden van een zelfmoord werden ontkracht. Het betrof een situatie van voor de corona-crisis en een filmopname. Daarna werd het wandelen door ‘niet vol bezet’ ziekenhuis ontkracht, want de man liep op de verkeerde afdeling. En dat was het dan.
  Intussen meldt Rubikon-news wel dat het noodhospitaal in Berlijn, met 1000 bedden, helemaal leeg staat.
  Wat heb je aan zulke programma’s van inferieure kwaliteit, terwijl je op YouTube de meest interessante discussies kunt vinden over dit onderwerp, door mensen met kennis van zaken.

 24. Dus dan gaan ze ook verplicht stellen dat je een smartphone moet hebben, en daar een data abbo op hebt, en dat je die ook bij je moet hebben.
  tja, ?
  niet zo realistisch lijkt me.

 25. Het klootjesvolk gaat het vast en zeker wel accepteren! En dat is 90% van de bevolking!

 26. Ik ben benieuwd hoeveel mensen dit gaan accepteren.Dit MOETEN wij voorkomen danwel er kei en keihard tegenin gaan!
  Wat een bizarre toestand.Zulke maatregelen moeten toch duidelijk maken wat de bedoeling is van deze crisis van dit ‘virus’.
  Als men dat nu niet ziet dan ben je blind en doof.
  Dit is allemaal gecreeerd en ver van te voren gepland.
  Nog een dingetje, B.Gates heeft de WHO opdracht gegeven corona als een pandemie te bestempelen.
  Ga nu eens op onderzoek uit.Zelfstudie dus!
  Laat je niet bepraten door de o zo met u begane overheid.

 27. We verzeilen rechtsstreeks in een links-fascistiche horror samenleving met alleen zombies als afspiegeling van de mens van vroeger. Zo heeft God het nooit bedoeld met de mens als kroon van Zijn schepping, maar ook hiermee zal Hij voorgoed afrekenen op Zijn tijd, en die tijd komt spoedig

 28. Ik denk wel persoonlijk dat ze vaccinaties gaan verplichten gewoon om de volksgezondheid, en als je weigert en dan een enkelband zou krijgen, dat staat niet in de wet, maar dat kan natuurlijk snel veranderen gezien de urgentie van virussen, die ook door het veranderde klimaat op ons afkomen. We zullen in de toekomst voorzichtiger met wilde dieren moeten omgaat anders krijg je weer een zoönose , bij ons is een corona app waar men kan zien met wie je in contact bent geweest niet verplicht en zal er niet komen gelukkig maar, er is al genoeg controle, ook mijn vrouw controleert me al genoeg, maar dat zou wettelijk zijn. Shalom

Comments are closed.