Trump wil economie in 7 maanden heropstarten, verplichte app essentieel

Mag je straks in Amerika en Europa alleen nog maar met een verplichte app de deur uit? (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————-

VS zet financiering aan de WHO ‘wegens ernstig mismanagement coronacrisis’ stop – 60 Nederlandse wetenschappers uiten in brief aan kabinet zorgen over eventuele app

—————————————————————————————————————————————-

(05.00 uur) – De Washington Post heeft een concept plan gepubliceerd waarmee in grote lijnen uiteen wordt gezet hoe president Trump de Amerikaanse economie in de komende 7 maanden weer wil opstarten. Essentieel daarbij is de invoering van een voor iedereen verplichte app, die noodzakelijk zou zijn om eventuele nieuwe besmettingen snel te traceren en isoleren. Het volledig openen van de samenleving zal volgens het plan echter pas mogelijk zijn zodra er een vaccin is ontwikkeld. Die zal net als de app hoogstwaarschijnlijk eveneens verplicht worden gesteld.

Vanaf 1 mei worden de Amerikanen voorbereid op de stapsgewijze hervatting van de economie. Ondertussen wordt de productie van coronatesten en medische uitrustingen opgevoerd, en komt er meer geld voor de medische zorg.

Grote bedrijven en banken zoals Apple, Google, Bank of America, Goldman Sachs, Honeywell, JP Morgan Chase, Lockheed Martin en McDonald’s worden door het Witte Huis geraadpleegd om de details van het uiteindelijke heropeningsplan in te vullen.

7 maanden heropstart, onder voorwaarden, tot er een vaccin is

In het door de CDC en de FDA opgestelde document staat dat het heropenen van scholen en crèches prioriteit heeft. Het ‘gecontroleerde’ heropstarten van de rest van de samenleving gaat veel langer duren dan 30 dagen. De verwachting is dat er daarna nog eens 180 dagen voor nodig zuillen zijn, dus ongeveer tot het einde van het jaar. In zwaar getroffen plaatsen zoals New York gaat het langer duren dan in gebieden waar het virus niet of nauwelijks is opgedoken.

Ondertussen wordt alles en iedereen nauwkeurig gemonitord. Essentiële voorwaarden voor de stapsgewijze heropening zijn dat er nog maar weinig nieuwe besmettingen zijn, er een goed controlesysteem is, de gezondheidszorg ‘robuust’ genoeg is om onmiddellijk te kunnen reageren als er toch weer meer mensen besmet raken, en een verplichte app die nodig is om eventuele nieuwe besmettingen en uitbraken zo snel mogelijk te kunnen traceren en in te dammen.

Een volledige opening van de economie is volgens het document vermoedelijk niet mogelijk voordat er een vaccin is. Het kan bijna niet anders dat dit vaccin dan –net als de app- verplicht zal worden gesteld.

60 Nederlandse wetenschappers bezorgd over verplichte app

Zo’n verplichte app wordt zoals u weet ook in Nederland serieus overwogen, en zal vermoedelijk vrijwel zeker worden ingevoerd zodra de Verenigde Staten en andere Europese landen hiertoe overgaan.

60 Nederlandse wetenschappers hebben in een brief aan het kabinet hun zorgen geuit over zo’n app: ‘Het gebruik van de apps mag onze fundamentele rechten en vrijheden niet aantasten.’ Ook wordt gewaarschuwd dat de apps voor ‘schijnveiligheid’ kunnen zorgen, en daardoor het risico op besmettingen juist kunnen vergroten. (2)

Probleem is dat het verplicht stellen van zo’n app, als absolute voorwaarde om weer aan de maatschappij deel te nemen, feitelijk al een forse inbreuk is op die rechten en vrijheden, die de deur openzet voor nog ingrijpendere maatregelen, zoals verplichte vaccinaties in 2021 of 2022.

Trump zet financiering aan WHO stop

President Trump heeft de Amerikaanse financiering van de WHO ($ 893 miljoen in de afgelopen 2 jaar) stopgezet. Trump verwijt de WHO ‘ernstig mismanagement’ en het ‘toedekken’ van de coronacrisis, doordat de uitbraak in China wekenlang werd gebagatelliseerd, en Amerika en Europa het advies kregen om de grenzen niet te sluiten en het vliegverkeer met China niet stop te zetten.

‘De fouten van de WHO hebben voor zóveel doden gezorgd,’ aldus Trump. ‘Gelukkig was ik niet overtuigd, en heb ik toch het verkeer uit China stopgezet, en zo talloze levens gered.’ De Amerikaanse president werd voor dat besluit destijds verketterd door de hele Westerse propaganda media (maar dat zal geen verbazing hebben gewekt, want alles wat Donald Trump doet, wordt automatisch aangevallen. Als Trump voor ‘zwart’ kiest, gillen de media dat het ‘wit’ had moeten zijn. Kiest hij later toch voor wit, fileren ze hem omdat hij niet bij zwart is gebleven).

De positie van WHO directeur Tedros Ghebreyesuson –een rasechte Marxist- zal desondanks waarschijnlijk onhoudbaar worden. De WHO werd in sommige onafhankelijke media niet voor niets sarcastisch ‘het Chinese ministerie van propaganda voor het coronavirus’ genoemd.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Metronieuws
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
12-04 ‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door inspectie’
11-04: Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken
10-04: Amerikaanse senator laat instructies zien waarmee bijna alle doden aan corona worden toegeschreven
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
05-04: Antiviral Research meldt mogelijke doorbraak medicijn tegen corona
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Net gezien op rnd.de: bericht over mevr. Helga Witt-Kronshage. Dat gaat over wat men ongevraagd mensen aandoet die van anderen afhankelijk zijn. Zeer de moeite waard. Een levensles.
  Dezer dagen kwam dit trouwens al op als gedachte: het sadisme van politici jegens wie zich fysiek niet verdedigen kan.
  Zonder aandacht/liefde gaan mensen dood.

  NIemand kan/heeft het recht voor een ander te bepalen wat deze nodig heeft: dat kan/komt alleen toe aan de persoon zelf!

  Wb apps: dat is in strijd met de mensenrechten en los daarvan, niet uitvoerbaar: niet iedereen heeft een mobiele telefoon …

 2. Gewoon geen smartphone kopen, wij hebben er ook geen. Waarom loopt iedereen altijd achter de nieuwste snufjes aan? Nu zie je wat er van komt.

 3. @ Johan P. 3:05 PM. Kan mij voor een deel wel vinden in uw reactie. Wat betreft POTUS Trump, tja, dat weet ik niet zo goed. In ieder geval ben ik het met U eens dat Obama, als president zeker dictatoriale trekjes had. En om maar met de deur in huis te vallen, ik heb ook niks meer op met termen “links en/of rechts”, in de politiek. Ik heb zowel mijn vraagtekens bij socialisme maar ook zeker bij ongebreideld kapitalisme. Tja, eenvoudiger zal het er niet op worden, naar mijn mening. Zoveel meningen, maar ook zoveel open vragen.

 4. Of zou het echt een samenzwering zijn van de Chinezen met die marxist die directeur van de WHO is?
  En is het niet verdacht dat ze in Hong Kong al zo ver zodenzijn met het ontwikkelen van een vaccin?Dat instituut is weer gelieerd aan een instelling in Beijing ….

  Eigenlijk waren naast China eigenlijk alle overheden en instituties wat aan de trage kant.De WHO sprak wel al snel van een pandemie.

  De Chinezen grendelden Wuhan al snel af en met wat vertraging volgden de meeste landen met lock outs.Minder omvattend dan China,maar zonder al te veel verder nadenken werd dat voorbeeld gevolgd.En nu staat het raderwerk van de economie ineens stil.Het is moeilijk te zeggen of het anders had gekund.Sommigen beweren van wel,maar het is moeilijk te bewijzen.Het virus is niet extreem besmettelijk en dodelijk.Welhadje dan waarschijnlijk grotere groepen moeten laten sterven en begraven zonder ceremonieel.I k zou daar weinig moeite mee gehad hebben,maarheb vrede met de huidige benadering.

  Alleen dat gezeur met afsluiten van natuurgebieden.Je blijft gewoon even in je auto zitten en stapt uit als het kan en verder is er ruimte genoeg.

  Als je elkaar kent en weet dat je gezond bent,kan je toch best in een restaurantje wat gaan eten?

  En nu krijgen we die onzinnige woningsdag en moeten,nee mogen we thuis een toost uitbrengen op de koning.

  Dat zijn doorgeslagen dingen.

  Het is gewoon allemaal knullig geimproviseer,terwijl we al meer dan 50 jaar weten,dat zulke dingen stonden te gebeuren.

  Zonder gegronde aanwijzingen heeft het geen zin om allerlei samenzweringen te suggereren.Toen hier een bericht stond,dat een Israëlisch bedrijf ver was met een medicijn of vaccin,merkte ik voor de grap ook op,of ze het dan zelf aleerst ook niet als virus ontwikkeld zouden hebben,want alsjebiologische wapens ontwikkelt,zal je eerst iets achter de hand moeten hebben om je eigen mensen te beschermen.

  Dergelijke suggesties zijn onzinnig en ik vind het ook onjuist de directeur van de WHO als marxist verdacht te maken om het straatje van Trump schoon te vegen.

 5. Trump heeft nog helemaal NIETS gezegd over een verplichtte app en zal dat naar verwachting ook niet doen. Een app op vrijwillge basis misschien, maar geen verplichting, dat gaat regelrecht tegen zijn overtuigingen in.

  @Hubo,
  De opschorting van die betalingen aan de WHO is MEER dan terecht. De WHO doet duidelijk niet wat wat er van haar verwacht mag worden en het hoofd daarvan is zo overduidelijk afhankelijk van China dat het beschamend is.
  Heel Europa leeft al jaren voor een belachelijk groot deel van de afdracht door de VS aan allerlei organisaties waarvoor ze zelf weigeren zelfs maar hun eigen deel te betalen, maar staan dan wel op de eerste plaats om met de vinger naar de VS te wijzen.
  Trump stelt heel terecht dat de VS niet eindeloos zou hoeven te betalen voor organisaties die de VS haten of schaden, noch voor landen die niet bereid zijn om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

  Uw opmerking van Trump als dictator slaat al helemaal nergens op. Obama aan de andere kant heeft herhaaldelijk bewezen de grondwet naast zich neer te leggen en bij decreet zaken te regelen waar hij helemaal niet toe gerechtigd was. Als u dergelijke opmerkingen wilt maken zou u er goed aan doen zich eerst eens in de materie te verdiepen alvorens met de meest onzinnige uitlatingen te komen.

 6. Het opschorten van financiële bijdragen door Trump aan de WHO is typisch weer zo’n platte verkiezingsstunt in Trumps permanente campagne om zijn eigen achterban te gerieven.Uiteindelijk vormt die een te beperkte basis.Zal Trump er uiteindelijk op aan sturen de verkiezingen en de democratie ter zijde te schuiven om zich te ontpoppen als een echte dictator?
  Het eeuwige leven zal hij daarbij zeker niet hebben.
  Ik kan er slecht tegen als ik hem hoor praten en toen ik recent die Cartman in South Park hoorde,dacht ik eindelijk eens,dat het eigenlijk net Trump is.
  In ieder geval neemt hij er dan nu wat meer tijd voor dan die twee weken voor pasen.Eenvaccin zal nog wel een jaartje op zich laten wachten.Hoe effectief zal dat zijn en wat zullen de bijwerkingen zijn.
  Je hoort nu al dat het virus wel 5 jaar kan blijven woekeren.
  Uiteindelijk blijft het gewoon circuleren als de griep en veel jongere mensen lijken er niet al te zwaar door worden getroffen.
  Het kan erger worden of afzwakken.
  Het lijkt me wel belangrijk dat mensen die echt besmet zijn,thuis blijven.Ik zie niet direct in wat een app toevoegt aan het ontdekken van besmettingen.Moet iemand met hooikoorts die een enquete invult dan 2 maanden binnen blijven?
  Er moeten snel snelle thuistests komen en bij een positieve uitslag dient snel klinisch getest te worden.
  En dat moet een basisvoorziening in een voor iedereen geldende ziektekostenverzekering zijn.
  Verder moeten we niet al te hysterisch doen over die ziekte.

 7. Donald Trump heeft, net zoals zijn achterban, het Eerste (en Tweede) Amendement zéér hoog in het vaandel staan. Trump zal NOOIT akkoord gaan met verplichte tracking apps en dito vaccinaties.
  Hij staat op het punt een landslide victory te behalen. Wanneer hij apps en vax verplicht gaat stellen is dat politieke zelfmoord. Dat gaat hij nooit of te nimmer doen.

 8. Aan alles wat er momenteel gebeurt zien we dat we al ver in de Eindtijd zitten. In het boek Openbaring staat beschreven dat er een tijd komt, waarin iedereen wordt verplicht om een teken te laten aanbrengen op het voorhoofd of de rechterhand. Zonder dat teken zal men niet kunnen kopen of verkopen. Ik denk dan ook dat wat men nu wil, een speciaal vaccinatiepaspoort, een voorloper van dit duivelse systeem is.

  Dit hoort thuis op het Geloofsforum. Mod.

 9. @Rienus 15/04/2020 om 6:25 pm
  Ben het geheel met u eens
  Maar Rinus dat was geen kritiek, maar een vaststelling
  Ik hoop en bid dat u en ik dit volhouden kan

 10. Als ik artikel 11 van de grondwet lees, kunnen ze vaccins niet verplichten.

 11. Als iedereen zich lekker laat vaccineren, dan hoef ik geen vaccin meer te nemen.
  Want iedereen is dan zogenaamd beschermd door het vaccin. En hoeft niemand meer bang te zijn van mij.

 12. @Vlokje schreef:
  15/04/2020 om 5:19 pm
  En u gaat volledig de mist in met uw kritiek op mijn reactie.
  Die app gaat niet werken en zal schijnzekerheid geven waarbij de hoeveelheid slachtoffers zeker niet minder zal worden. Dat ik geen smartphone heb is nog steeds mijn vrij keuze, het geld is niet het probleem. Maar deze chaos wordt gebruikt om onze maatschappij in een politiestaat te veranderen. Daar ligt de kern van mijn kritiek.

 13. @Rienus 15/04/2020 om 2:14 pm
  Sorry rienus Zo makkelijk kom je er niet mee weg,
  20 euro zorg-premie korting per maand doet veel mensen overtuigen wel mee te doen.
  Als bijstandtrekker zeg ik: die 20eu is bij mij van harte welkom,
  en jij kan ook elke 2 maanden een nieuwe smartphone kopen van 40 euro

 14. Je stuk klopt niet. Hij zei geen 7 maanden. Gelukkig is het hier geen mainstream media dus fouten zoals deze zullen dan ook aangepast worden hoop ik? Nu lijkt het alsof hij wil beginnen met heropenen na 7 maanden

  Heeft u een link ? Mod.

 15. Ik heb niet eens een smartphone, dus gaan ze die ook verplichten?
  De overheid heeft als het om ICT gaat een hele slechte track record, dus nu hopen ze kennelijk op een wonder? Techniek die in chaos van stal wordt gehaald om een probleem op te lossen?
  Of techniek die gebruik makend van de chaos en angst opgedrongen wordt. Want dat is namelijk steeds meer het beleid, een crisis gebruiken om een verborgen agenda uit te voeren.
  De Corona crisis wordt er in ieder geval niet mee opgelost, maar dat is ook niet de bedoeling.

 16. Trump wil wat ieder weldenkend mens wil, terug naar normaal. Niet een nieuw normaal. Ik dank God dat Trump de president is op dit moment anders waren we totaal overgeleverd aan de globalisten.

 17. Adidas , aan elk product zit bloed , krijgt 3 miljard steun van de Duitse regering. Dat is 3 duizend miljoen voor ‘sportschoenen’ en ‘sportkleding’ gemaakt door slavenarbeid. Verkocht met meer dan enorme exorbitante winsten …. zou deze ‘fin, ondersteuning zijn bedoeld voor de Duitse ‘medewerkers’ ? Zo geronnen zo gewonnen …. , de ‘slaven’ : krijgen die er een deel van , van die 3 miljard ? Nee, ook de aandeelhouders krijgen niets uitgekeerd. Mercedes-Benz ‘krijgt’ meer dan 10 miljard euro. Wie profiteert er dan van : wat denkt u, het imago van Duitsland moet beschermt worden ! Elke minuut kost Europa miljoenen euro’s, de burger gaat gebukt onder schulden én een oplossing is nog lang niet in zicht. Irrationele beslissingen worden genomen. Europa is van God los, hij laat het over zijn akkers lopen. Voor Corona is géén afdoende medicijn, voor de fin. pandemie is géld geen medicijn. Het gemak ván …. zal voor velen hét ongemak gaan worden, inleveren van ‘alles wat zo gewoon was’ zal moeten plaatsvinden. Er zal weer ėcht gewerkt moeten worden, een ander ook wat te gunnen, gun een ander meer dan u zelf …. . Misschien komt de tijd dan weer terug ‘toen geluk nog heel gewoon was’.

 18. Ik snap niet hoe je bij die 7 maanden komt.
  Ik hoorde Trump toch echt zeggen: “It’s a matter of days maybe in some cases not even a day, but certainly before the end of this month” (Het is een kwestie van dagen, misschien in sommige gevallen niet eens een dag, maar zeker voor het einde van deze maand)

  Hier mijn zienswijze op deze ontwikkeling:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/donald-trump-stopt-financiering-who-en-haalt-vs-versneld-uit-lockdown/

 19. Wanneer het besluit en beleid van Pres Trump werkelijk wordt uitgevoerd dan is aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het einde der tijden zoals men het nu kent, voorgoed over zijn, namelijk een tweede en nog ergere piek van de Convid-19 uitbraak ligt dan wel degelijk op de loer.

  Men behoeft zich geen hoofdbrekens te maken met wat voor ellende dan ook richting Europa op komt, langzaam hersteld zich de ‘intelligente’ ophokplicht door dat de curve’s van het RIVM toch aan het afvlakken zijn, maar onvermijdelijk zou een nieuwe Corona-armageddon zich óók over Europa uitbreiden.

  Het nieuwe dappere Zweden daar horen wij weinig over, feit is dat de Zweedse sociaal democraten, Zweden gelaten hebben zoals het voor de Corona uitbraak was, alle cafe’s, restaurands en openbare gelegenheden waren gewoon open en voor iedere Zweed toegankelijk, vraag mij af wat er na Trump’s zijn beslissing van Zweden wordt.

 20. Maatregelen Afbouwen tot 11mei ,1 juni is alles voorbij.
  En op dieren dag zijn we alle ellende vergeten
  De virushype dooft uit als een nachtkaars,wat je brom…
  Maar de vaccinatie hype wordt hysterisch

 21. De grote bedrijven en banken, die in het artikel worden aangehaald, zijn regelrechte Trump haters, lijkt me weinig waarschijnlijk, dat die het juiste zullen doen om de economie in goede banen te sturen.
  Het CDC en FDA, zijn trekpoppetjes voor Gates, Soros en de andere misantropen, als het van hun gaat afhangen krijgen we een nummer op onze arm getatoeerd en een D op onze kleren genaaid van disposable.
  Wat wel duidelijk word gemaakt in het artikel, is dat eender wat Trump zegt, word misbruikt door en voor de democraten

 22. Het blijft een vorm van misleiding als we dag in dag uit horen over ‘corona-doden’.
  Omdat in de meeste gevallen er andere ziektes meespelen, waarbij corona een laatste druppel kan zijn. Zolang we niks horen over die andere ziektes, of over longontstekingen, worden we verkeerd voorgelicht.
  De pers blijft slapen en deelt alles kritiekloos mee.
  Angst voor CO2, angst voor stikstof, angst voor corona-doden, angst voor overbelaste Chinese toestanden, angst voor van alles en nog wat, het is de core-business van de media.

 23. Dat kan wel wat vroeger, en wat die app betreft daar ben ik niet voor te vinden, het is een aanval op je leven, waar niemand in feite geen zaken mee heeft, men wil ons meer en meer gaan controleren en dat is een gevaarlijke evolutie. Shalom

 24. Hoeveel patiënten hadden favisme, een erfelijke aandoening die vooral in Afrika, Zuid-Oost Azië en landen rond de Middellandse Zee te vinden is. Zou het ‘racistisch’ zijn als je dat zou benoemen?

 25. Een verplichte app, kan in de eerste instantie goed werken. Maar ik voorzie nu al dat corrupte mensen die app gebruiken voor chantage. Of het inperken van vrije mening. Nee dus, niet doen.
  Er zijn al medicijnen beschikbaar. Stel ze volop ter beschikking.

 26. Links of rechtsom, we komen steeds meer in een controle samenleving terecht, is in zo n samenleving nog wel samen te leven zonder in ademsnood te komen?

 27. We kunnen trouwens de komende jaren veel vaker hogere sterftecijfers gaan zien, bij griep b.v.. Want de geboortegolf-generatie wordt nu de ouderengolf-generatie.

 28. Straks krijg je alleen nog vrijheid op recept.
  Het lijkt de Sovjet Unie wel.
  Ik ben echt verbijsterd hoe gemakkelijk alle persoonlijke vrijheden worden ingeleverd.
  Ik vraag mij af of ik overheden nog kan vertrouwen.
  Let wel: er is geen sprake van abnormale sterftecijfers. Alleen komt het nu groot in de kranten. Dat was nooit zo bij grote griepgolven met soortgelijke sterftecijfers.
  En dan kun je gerust stellen dat er sterfte wordt veroorzaakt door de overheidsmaatregelen. Denk aan de verpleeghuizen die gewoon op slot gaan; men probeert niet eens een soort van bezoekregeling te treffen.
  En denk aan verplegend personeel dat thuis moet zitten, want positief getest. In Italië waren veel verplegenden afkomstig uit Oost Europa en die zijn afgereisd omdat ze vreesden dat de grenzen dicht gingen.
  Dan vereist het beademen veel nauwkeurigheid en controle door vakbekwaam personeel. Is dat in voldoende mate voor handen? Afgezien van de vraag of beademen een goede remedie is.
  En dan ook nog een instortende economie. Hoe hebben overheden dit zo gemakkelijk kunnen veroorzaken??

 29. De Washington post is Fake news. Dit zijn hun dromen om het plan van Bill en M. Gates te verwerkelijken.

 30. Ook onder Trump gaat het uitrollen van de totale politiestaat gewoon door. Laat u niet bedotten, de NWO komt er aan.

 31. Er is een groot verschil tussen iets willen en iets kunnen of ‘mogen’ uitvoeren. Dwight D. ( Ike ) Eisenhower waarschuwde in zijn afscheidsrede 17-1-1961 reeds : wanneer ‘ons Amerikaans volk’ geen weet heeft van duistere krachten die de macht willen overnemen, gaan de VS en de rest van de wereld ‘duistere tijden tegemoet …. . Op 27-4-1961 bevestigde John F. Kennedy de woorden van Eisenhower .
  Iedereen moet ‘aan de app’ ; iedereen moet een ‘intelligent’ telefoontje bezitten en overal moet voldoende ‘dekking’ zijn wat overigens in grote delen van, met name in Europa, enorme grijze plekken zijn. Géén ontvangst dus. Maar we worden al dagelijks geobserveerd door o.a. Google ( Facebook- WhatsApp- YouTube) en handsfree betalingen. Krijgt straks iedereen een ‘gratis telefoontje’ ? , is het dragen van zo’n overbodig item straks verplicht ? en contant betalen ‘op straffe van’ ook ? …. . Kan straks een overheid met een nieuwe ‘technologie zien’ of u een draagbare ‘verklikker’ draagt ? . Hele bevolkingsgroepen ‘geven al gehoor aan deze ontwikkelingen’ omdat ‘men’ het zegt, niet in de gaten hebbend dat ‘ze’ langzamerhand getransformeerd, gedegradeerd worden tot een primitieve homo sapiens, aangestuurd door chips, 5 of 6 G, NLP technieken via alle door staatssteun mogelijk gemaakte TV kanalen en het castreren van ‘ongewenste’ commentaren. Wie is nog een diagnostist die zijn eigen (toekomstige) diagnose analyseert ? Dat vraag ik mij bijna elke dag af. De kudde mentaliteit laat alle ‘gevaren toe’ , deze mentaliteit is de voedingsbodem van wat ons nog allemaal te wachten staat. De evolutie van de homo sapiens (….) wordt steeds meer overgenomen door pseudo wetenschappers. De ‘jeugd’ heeft er geen weet van, het abnormale …. zal een normaliteit gaan worden. Niet omdat het moet, maar omdat alles schijnt te kunnen. Wij, mijn generatie worden en zijn al belazerd waar we bijstaan / bijstonden .
  P.s , heb net even gespiekt …. op WNL, dit nieuws is voor mij al oud nieuws; bewust of onbewust komt ‘dit nieuws’ voor de kijkers op een tijdstip dat het voor een diagnose én adequaat reageren al te laat is ! “Transparant” nieuws ….is Translucent nieuws geworden, voor mij al decennia een bekend gegeven.

 32. https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/werking-van-het-corona-virus/
  Moe je dit eens even lezen…..
  Er staan wel zeer frappante dingen in….dingen waar ik al een dik vermoeden van had, en die ik zelfs ook uitgesproken heb
  hier thuis, zodat ik getuigen heb. Dat van die hart-ritme schommelingen bijvoorbeeld, niet dat ik er echt last van heb, maar het viel me op, ook als ik rustig zit, soms zo maar in een keer gedurende een paar minuten, mijn hart raar klopt…..op een manier die niet echt bij mij past….vreemd ….en hier lees ik het in het artikel.
  Weten jullie nog begin maart ? Rutte was toen op een zondag VERDWENEN, niemand wist waar die was, en we hadden m nog verwacht op TV……Ik zei toen tegen mijn man ( voor de grap ) “ Die Rutte weet nog niet alles…..ze zijn hem aan het bijpraten “ …..Mijn man keek me toen raar aan, en zei toen : “ Achhh daar heb je haar weer “ ….
  1 dag later, op die maandag…..viel die Bruins bekant van zijn stokje ( men zei toen : Oververmoeid….ja ja ) Ik zei toen
  tegen mijn man : “ die is niet oververmoeid hij is net als Rutte BIJGEPRAAT over gang van zaken, en hij KAPT ERMEE
  want hij kan de corruptie achter de schermen niet aan….“ Mijn man zei toen weer : “ Achhh hoe weet jij dat nou ?? “
  Tjaa…..soms is het zo ontzettend jammer, dat je bepaalde dingen niet kan controleren, zooo jammer….
  En dat van dat buitenaardsgedoe over dat Draconische Spul, dat wist ik al jaaaren, achter Windows 10 zit dat spul ook.
  1 van de redenen dat ik ook geen Windows 10 wil, al jaaaren niet, heb zelfs een alarm op mijn pc, voor het geval ze me willen pushen om het erop te zetten GW10…
  Ben benieuwd wat er van mij gaat worden, geen smartphone ( moordwapen, dat blijkt nu wel ) geen apps, geen vaccinatie in welke vorm dan ook, geen testen, niks…ze bekijken het maar ik doe nergens aan mee. Ik bekijk het van een langetermijns-afstand. En als KPN stopt in april 2025 met het 2 G netwerk, dan doet mijn 6310 het niet meer, en dan stop ik met bellen….lekker rustig.

Comments are closed.