Amerikaanse senator laat instructies zien waarmee bijna alle doden aan corona worden toegeschreven

—————————————————————————————————————————————

‘Plotseling sterft niemand meer door griep, het is allemaal corona’ – Ziekenhuizen krijgen 3 x zoveel geld voor corona patiënt aan beademing dan voor gewone corona patiënt – Amerika’s ‘corona tsaar’ stelt prognose bij van ‘miljoenen’ naar 60.000 doden – Europese statistieken laten geen abnormale stijging van totaal aantal doden zien

—————————————————————————————————————————————-

Dr. Scott Jensen (foto (4)), huisarts en tevens senator in de Amerikaanse staat Minnesota, heeft tijdens een interview met Fox News een 7 pagina’s tellend document laten zien, met daarin instructies van de AMA (American Medical Association) die erop neer komen dat vrijwel ieder sterfgeval wordt toegeschreven aan het coronavirus, zelfs zonder dat er een laboratorium onderzoek is geweest. De huisarts/senator bevestigde daarmee de waarschijnlijkheid van een ‘complottheorie’ dat de corona pandemie extreem wordt opgeblazen om bepaalde politieke doelstellingen te verwezenlijken.

Volgens dr. Jensen (vermoedelijk geen familie van Robert) krijgen ziekenhuizen in het kader van de hulpprogramma’s van de overheid automatisch meer geld als ze bevestigen dat patiënten het coronavirus hebben, en/of er aan overleden zijn. Bovendien krijgen ziekenhuizen 3 x zoveel geld als ze een Covid-19 patiënt aan de beademing leggen ($ 39.000,-) dan voor een gewone Covid-19 ziekenhuisopname ($ 13.000,-).

Het gevolg: op papier sterft er op dit moment vrijwel niemand meer aan de gewone seizoensgriep, maar bijna alleen nog maar aan corona.

Meer corona = meer geld = nog meer corona = nog meer geld

De zeer hoge aantallen corona zieken en doden in de Verenigde Staten worden dus voor een aanzienlijk deel hierdoor veroorzaakt. Omdat ziekenhuizen door de kunstmatig opgeklopte corona cijfers verzekerd zullen blijven van een flinke stroom geld van de overheid, is er een vicieuze cirkel ontstaan: meer corona = meer geld = nog meer geld = nog meer corona.

Mogelijk nog erger is dat deze zichzelf in stand houdende fraude wordt misbruikt om de lockdowns te verlengen, waarmee de opzettelijke vernietiging van banen, levensonderhoud, de economie en pensioenen almaar sneller verloopt. (1)

Nederlandse huisartsen mogen effectief medicijn niet gebruiken

We hebben geen directe informatie of dit in Nederland en Europa ook het geval is, maar het geeft te denken dat het Nederlandse huisartsen voorlopig is verboden om een bewezen, bestaande, snelle, goedkope en zeer goed werkende therapie tegen het coronavirus (met hydroxychloroquine) toe te passen. Het kan toch niet zo zijn dat men juist uit is op een zo hoog mogelijk aantal corona besmettingen?

Amerika’s ‘corona tsaar’ stelt prognose bij van ‘miljoenen’ naar 60.000 doden

Desondanks heeft zelfs de infame dr. Anthony Fauci, zeg maar de ‘corona tsaar’ van Amerika, het aantal verwachte corona doden opnieuw fors naar beneden moeten bijstellen. Een paar weken geleden verklaarde hij nog tegen het Congres dat er ‘miljoenen’ doden zouden kunnen vallen. Twee weken geleden waren er dat 240.000, en nu nog ‘maar’ 60.000.

Geen reden om lockdowns niet te verlichten

Die enorme daling wordt toegeschreven aan de lockdown en social distancing maatregelen, maar statistisch is er tot nu toe geen verschil tussen landen met amper, of zeer beperkte social distancing maatregelen (zoals Zweden en Zuid Korea), en landen waar in korte tijd bijna de hele economie en samenleving lam werd gelegd.

Dit is een extra argument om zo snel mogelijk terug te keren naar een normale situatie, en in de tussentijd de kwetsbare groepen goed te beschermen en te behandelen. Landen zoals Denemarken en Oostenrijk gaan hierom hun maatregelen alweer verlichten – wanneer volgt Nederland?

Geen bijzondere piek in sterftegevallen

Ook als we naar de objectieve Europese statistieken kijken, zien we dat er eigenlijk niets bijzonders aan de hand is. De piek in het aantal doden is vergelijkbaar met die in 2017, en zelfs lager dan in 2016. Toen was er echter geen enkele sprake van bijzondere aandacht in de media, laat staan van social distancing en lockdowns.

Landen die sinds 2015 een iets hogere piek dan gemiddeld laten zien: België, Frankrijk, Italië, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Landen waarin het sterftecijfer juist op of onder het gemiddelde ligt: Oostenrijk, Denemarken, Finland, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Portugal en Zweden. (3)

Xander

(1) The Spectator via Armstrong Economics
(2) Zero Hedge
(3) Euro MOMO
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Minnesota Senate Republicans , bron
https://www.flickr.com/photos/185048151@N02/48916583361/in/dateposted-public/
, Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
05-04: Antiviral Research meldt mogelijke doorbraak medicijn tegen corona
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
04-04: Inwoners Wuhan zeggen dat er in realiteit 100 x zoveel corona slachtoffers zijn
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland
02-04: In 4 weken tijd meer Nederlanders dood door corona dan in heel 2018 door griep
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’
01-04: ‘Amerikaanse inlichtingendiensten bevestigen dat China opzettelijk liegt over corona cijfers’
01-04: FBI document: ‘Chinese wetenschapper gepakt die dodelijke virussen de VS in probeerde te smokkelen’
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
……..
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Er sterft sowieso niemand meer door de seizoensgriep, want het is april.

 2. @Amo op 11-4-2020 6:59u.

  Bedankt voor de interessante Euromomo info!

 3. CHEMTRAILS!
  De laatste dagen zijn er veel Chemtrails te zien, allemaal parallel, gisteren zag ik er een in een ovale vorm.
  En dat terwijl er nauwelijks vliegverkeer is.
  FIJNSTOF!
  Plotseling wordt er een link gelegd tussen de verspreiding van het virus en Fijnstof.
  Ook Chemtrails bevatten Fijnstof.
  Is er een verband tussen het virus en Chemtrails?

 4. Wat is het waarheidsgehalte van de waarheid ? Waarom gelooft men zijn of haar standpunten en verdedigt dat ? Iets geloven is een emotioneel iets, gebaseerd op feiten of gebeurtenissen die men het meest ‘aanspreekt’= gelooft. De ‘media’ laat het zien, of ‘iemand iets erover leest’ neemt vaak, veel te vaak een patstelling in en vervolgens gaat een gesprek ‘op slot’ = Cognitieve dissonantie
  Wat er momenteel aan de hand is, is een soort gefundeerd ‘tegengas’ wat -backfire- genoemd wordt. Iets wat al vroeg in een mensenleven aanwezig zou moeten zijn …. voor anderen had moeten zijn . Wanneer dit relaas voor u genoeg is dan is de delete knop binnen handbereik en heeft u ‘er’ misschien ook last van.
  Wanneer is het backfire-effect relevant in de gemaakte, uitdrukkelijke mening ? Op het internet bijv. bij : progressiegerichtwerken.nl .
  Langzamerhand keert het tij, langzamerhand ‘kijkt men nu over ‘de schouder’ , te laat helaas …. het heeft al zo veel gekost en het gaat nog véél duurder worden

 5. In de USA is het “normale” aantal doden 9070 per dag. Tijdens een griep epidemie ligt dit natuurlijk veel hoger. Feit is volgens de CDC dat het aantal doden van 0 tot 18 jaar met 75% is gedaald nu. Waarschijnlijk minder verkeersdoden, geweld enz. Griep doden zijn er zo’n 52.000 per jaar.
  Goochelen met cijfers kan makkelijk.

 6. Als @Edwin Vissers Openbaring 19 en 20 goed gelezen zou hebben zou hij weten hoe het met de Mahdi en de valse profeet gaat aflopen.

  Niet Rome, noch Mekka, maar Jeruzalem zal volgens de Bijbel de hoofdstad van de wereld worden: Psalm 48 en 132, Zachariah 14:9 – Mattheus 5:35 – Openbaring 14.

 7. In aanvulling op voorgaande reactie
  de fantastische aartsbisschop die de oproep tot ‘massexorcism’ deed is Carlo Maria Vigano en hij doelt, zonder namen te noemen,
  op Bill en Melinda Gates + partners in crimes vs humanity.

  Het is van belang voor zijn bescherming te bidden: de BGB kookt/gaat hierover koken van woede.

  Wellicht/hopelijk is hun ‘short time’ nu voorbij!

 8. Op EarhMatters.nl staan recent een bericht van Vaccinvrij.nl en een open brief van dr Rath ivm het Gates-virus.

  Verder: change.org is door de mand gevallen door het laten verdwijnen van de succesvolle petitie vs Bill Gates
  (in no time 150.000 ondertekenaars) en die van Eric Garcetti die ook begon te lopen.

  Wie zit(ten) eigenlijk achter change.org ?

  Een VS bisschop pleit vandaag op FOXNews voor exorcisme.

 9. Wie de schakelaars bediend is baas, totdat de schakelaar ontploft.

 10. Huisartsen moeten gewoon chloroquine voorschrijven en lak hebben aan deze eilte regering!! Zonder strijd geen overwinning!!

 11. Iedereen zou de video van David Icke moeten zien over het enorme bedrog door deze hoax genaamd corona.

 12. Waar is da hyperlink to FoxNews? Hier in de US is dit niet getoond via Fox. Be complete please …

 13. Ik wil nog eens benadrukken dat we met een criminele regering te maken hebben.
  Als je de bevolking de mogelijkheid onthoud om medicijnen te krijgen waarvan je geneest,
  ook al is het nog niet getest, dan heb je al de doden op je geweten die daardoor onnodig sterven.
  Een leider met een hart zou alles uit de kast halen om de mensen hoop te bieden, en zo snel
  mogelijk de ineenstorting van de economie te voorkomen, maar inplaats daarvan doet hij
  er alles aan om de angst aan te wakkeren en een economische ruïne te creëeren
  en alle EU leiders zingen hetzelfde requiem.
  Nu mag u voor uzelf uitmaken wie momenteel de grootste crimineel van Nederland is.

 14. Er is geen ‘complot’ daarover laat dit duidelijk zijn, de meeste doden zijn oudere mensen, en bij oudere mensen neemt de weerstand geleidelijk af, de cellen vernieuwen zich steeds trager en trager totdat de dood optreed dat is ons stervensbegeleiding omdat alles naar de toekomst evolueert we kunnen dus nooit terug in tijd dat is tegen alle natuurwetten. Nu met dit virus is er steeds een vermoeden dat ziekte en dood van oudere mensen kan gelinkt worden aan het virus, nu al sterven overal in de wereld meer mensen dan normaal, zekerheid is er nooit, maar zekerheid bestaat niet in dit leven, van één ding zijn we zeker: sterven moeten we allen, de ene van vroeger dan de andere is dat cynisch? Neen realistisch. Shalom

 15. Door uw overheid verraden:

  Openstellen 8 miljoen medische dossiers via ‘corona opt-in’

  Ergo, uw gegevens zijn voor alle zorgmedewerkers inzichtbaar
  Uw gegevens zullen worden doorverkocht
  Uw gegevens belanden is USA

  Medisch beroepsgeheim overboord gezet. BIZAR.

 16. David Icke zegt dit ook in zijn meest geblokkeerde video,
  het is 1 grote hoax groter dan 9-11.
  Hij legt ook uit waar de doden in Italie en Wuhan door komen.
  Het is allemaal overduidelijk dat het om controle gaat want de burgers weten te veel
  en komen massaal in opstand, de gele hesjes, de boeren, anti 5G protesten enz,enz.

 17. Gisteravond heb ik via Jensen.nl een interview gehoord met David Icke.
  Dit filmpje werd eerst op youtube gezet, maar na een korte tijd alweer verwijderd.
  Covid-19 schijnt niet te bestaan.

  En inderdaad; het gaat hen alleen maar om macht en geld.
  Dat je mensen het leven zuur maakt, is natuurlijk maar bijzaak.

 18. Critici krijgen het verwijt dat ze kil zouden zijn en niks zouden geven om stervende mensen. Maar dat is een vorm van emotionele chantage.
  Want de vraag van die critici is: Zijn de reacties van de overheden niet zwaar overdreven en zelfs contra-productief? Is er sprake van een vorm van overbodige paniek, zoals destijds bij de Mexicaanse griep? Dat zijn de vragen. En die moeten in een vrij land gesteld kunnen worden.

 19. N.a.v. Bagger.
  Op Euromomo wordt per land al jaren het aantal sterfgevallen bijgehouden. Een rode lijn geeft het gemiddelde aan. Daar omheen kringelt een zwart lijntje dat de, meestal, kleine afwijkingen aangeeft. Af en toe heeft dat zwarte lijntje een piek: dat zijn opvallend veel meer sterfgevallen dan normaal. Die pieken zijn meestal griepgolven. De piek van 2017/2018 was behoorlijk hoog. Daar zitten we nu niet boven.
  En natuurlijk geloven we niet dat alle verzorgers e.d. met z’n allen in een complot zitten. Zij zijn niet degenen die dit beleid aansturen.

 20. Waarom sterven er bij een virus infectie, zoals bij Corona, meer mannen dan vrouwen ? U kunt dat vinden bij de overlijdens percentages man versus vrouw.
  ( Situationisme = de extreme situatie bepaalt het persoonsgedrag ) dit even terzijde opgemerkt !
  Volgens de Universiteit van Stanford : Mannen met een hoge testoteron gehalte (….) hebben een veel zwakkere immuniteit tegen virusinfecties. Testoteron onderdrukt namelijk de productie van antilichamen.
  Zo, deze vraag is hiermede opgelost, waarbij de ‘schuldige’ (….) van het overbevolking’s probleem eveneens is opgelost.

 21. Edwin vissers.De moslims voerde al 450 jaar aanvallen uit op christenen,christenen werden gemarteld,verkracht en afgeslacht en tot slaaf gemaakt (mohamed was een krijgsheer) Een bischop in het vaticaan gaf opdracht aan de kruisridders om de kruisridders om de christenen en jeruzalem te beschermen.De moslims waren de oorlog begonnen tegen de christenen.

 22. Nu weet ik waarom andere patienten uit de zorg gegooid zijn

 23. Rutte gebruikt dit coronavirus alleen om m.b.v. de media zijn politieke macht en spierballen te laten zien. Lekker om te zien wat je het volk allemaal kan aanpraten en kan aandoen. Hoe je de economie kan verwoesten en tegelijkertijd een imago van held in tijden van crisis van jezelf kan neerzetten.
  Het is pure zelfverheerlijking en machtsmisbruik. Gebaseerd op leugens en angst.

 24. Vooral gasten met te dure huizen, auto’s, vakanties die nu gebrek aan pecunia beginnen te krijgen om hun schulden af te lossen of hun levensstandaard te bekostigen, bagatelliseren het gevaar van het virus. De overign zijn gewoon minder intelligent geboren of slaafse volgelingen.
  “Liever jullie dood of blijvende long- en hartziekten dan mijn portemonnaie gevuld en good life-aangetast.”

  Griep wordt nauwelijks meer vastgesteld bij testen. Het nieuwe Corona des te meer.

 25. DOMHEID
  Domheid kent een aantal betekenissen die allemaal teruggaan op een beperking van denken : je hebt een beperkt verstand of handelt op een zodanige manier dat het ingaat tegen het gezonde verstand…..
  In die zin is het niet het tegenovergestelde van intelligentie want je kunt intelligent zijn én toch dom handelen.

 26. Honderden miljoenen moslims geloven dat de komst nabij is van de 12e imam, die Muhammad ibn Hasan al-Mahdi al-Muntazar -de door Allah geleide-heet en door de moslims kortweg Mahdi-messias wordt genoemd en ook wel ‘de heer van deze eeuw’. Opmerkelijk want dat is hoe in de Bijbel satan wordt omschreven: de ‘heer (of god) dezer eeuw’(2 Cor.4-4). Volgens een islamitische overlevering zou deze Imam Mahdi in een put verdwenen in 941 na Chr. zijn toen hij nog een kind was. Het verhaal gaat dat de Mahdi door Allah in de hemel zou zijn opgenomen en volgens de islamitische traditie op de Dag des Oordeels op aarde terugkeren, een verhaal dat als twee druppels water lijkt op wat de Bijbel te melden heeft over de terugkomst van de Here Jezus. Er is echter een probleem: deze imam Mahdi kan pas verschijnen als het Joodse volk, niet meer bestaat. Pas dan wordt de 12e imam verwacht zich te openbaren. Israël is de blokkade voor de door hem nagestreefde alleenheerschappij van de islam over alle mensen. Pas wanneer dit probleem is opgelost en de moslims voldoende chaos hebben veroorzaakt, zal de machtige strijder van de Apocalyps verschijnen en de ongelovigen die geleid worden door het Beest verslaan. De Mahdi zal de moslims naar een grote overwinning leiden en alle creaties zullen vallen voor de troon van Allah. De Shi’itische moslims geloven dat de Mahdi na terugkomst, zal regeren voor een periode van 7 jaar, voor hij het laatste oordeel over de mensheid zal uitspreken.

  https://youtu.be/wEKRKiFAV3Y

  https://youtu.be/26p-EegAq_w

  laatste generatie christenen ,doe je best++++++++++++++++++++

 27. The world will not be destroyed by those do evil,
  but by those who watch ! them without doing anything ….

 28. Op https://www.nu.nl/economie/6044152/italiaanse-premier-conte-niet-tevreden-over-akkoord-eurogroep.html “Italiaanse premier Conte niet tevreden over akkoord Eurogroep” lees ik dat Italië niet tevreden is met het steunpakket dat de Eurogroep heeft opgesteld om de Eurolanden te helpen die door de Coronacrisis worden getroffen. Italië wil namelijk Eurobonds, waarbij de Eurozone in zijn geheel gezamenlijk obligaties (schuldpapier) wil uitgeven. In hoeverre vallen Eurobonds te rijmen met de vorming van het Hersteld Romeinse Rijk, ook wel die 10-landen federatie.

 29. The media’s the most powerful entinty on earth. They have the power to make the innocent quilty and to make the quilty innocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses …..

 30. The joke in London is… that COVID-19 is the miracle cure.
  Nobody in London has died from a heart attack, only COVID…

  (Gelezen op Armstrong Economics)

 31. Normaal bij een ‘nieuw’ virus van de ademhalingswegen is, dat er eerst een stijgende lijn is. Mensen steken elkaar aan. Dan komt er na ongeveer twee weken een piek, en daarna zet de dalende lijn zich in, domweg omdat er steeds minder mensen overblijven die nog niet zijn aangestoken. Dan is een groeps-immuniteit ingetreden.
  Het isoleren en opsluiten vertraagt het proces van elkaar aansteken. ‘Flatten the curve’ betekent dat het hele proces langer gaat duren. Dus vanwege de overheidsmaatregelen wordt een normaal proces ernstig vertraagd.
  Om nog maar te zwijgen van een afnemende weerstand bij mensen, als ze ongezond opgehokt moeten worden.
  Dit virus is geen vreemd nieuw virus; het lijkt op SARS1.
  In Zweden zien we geen opvallende afwijkingen, maar de druk op Zweden zal groot zijn, omdat andere regeringen natuurlijk in een kwalijk daglicht komen te staan als de Zweedse aanpak geen bijzondere risico’s met zich mee blijkt te brengen.

 32. Ik wist maanden geleden al dat ze dit zouden flikken.Iedere dode is een corona dode om de angst en de absurde maatregelen er in te houden.Eerst probeerde ze iedereen angst aan te jagen met de klimaathoax,toen dat niet lukte stapten ze over op plan B.De corona hoax oftewel het angstvirus voor de N.W.O. agenda.

 33. We worden massaal voorgelogen en het is zo satanisch groot dat alleen God hier een einde aan kan maken. Ik hoop dat velen met deze paasdagen, wat zowel voor Israel als voor alle mansen bevrijding betekende, massaal voor een nieuwe bevrijding gaan bidden. Wie denkt dat deze pandemie en vrijheidsberoving zomaar overgaat is nog steeds stekeblind.
  Vanmiddag een drone boven de tuin dus je kan je nergens meer privé veilig wanen. Misselijkmakend.

 34. 2.31 Waarom waren er die gewelddadige kruistochten?

  De wapenrusting van God – wat is dat?
  Hoe ieder onderdeel ons ondoordringbaar kan maken voor Satans listige aanvallen.

  Satan is altijd al een grote vijand geweest van de mensheid, en talloze mensen gaan gebukt onder zijn aanvallen en geslepen leugens. Hij gebruikt veel strategieën: van proberen ons te overtuigen dat het volgen van onze lusten ons geluk brengen, tot ons vertellen dat wij hopeloze zondaren zijn, die niet geholpen kunnen worden.

  Maar hij weet wat er over hem is geprofeteerd: dat zijn bittere einde nadert. (Openbaringen 20:10) Hij wil zoveel mogelijk mensen met zich meetrekken, zolang hij daartoe de mogelijkheid heeft.

  “Stelt u dan op, uw lendenen omgord met de waarheid, bekleed met het pantser der gerechtigheid, de voeten geschoeid met de bereidvaardigheid van het evangelie des vredes; neemt bij dit alles het schild des geloofs ter hand, waarmede gij al de brandende pijlen van de boze zult kunnen doven; en neemt de helm des heils aan en het zwaard des Geestes, dat is het woord van God. En bidt daarbij met aanhoudend bidden en smeken bij elke gelegenheid in de Geest, daartoe wakenende met alle volharding en smeking voor alle heiligen.” Efeziërs 6:14-18.

  er is geen andere mogelijkheid ,geen geweld ———————–

 35. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel. De waarheid overwint altijd!

 36. De aap kan alleen maar uit de mouw komen als hij er in gestopt is!

 37. Bedankt voor dit zéér belangrijk bericht, Xander! Op de site worldometers zie je ook duidelijk (iets van) de werkelijke verhoudingen als je kijkt naar de verhouding tussen het aantal geboortes en sterfgevallen. Jouw site is en blijft de moeite waard om dagelijks te blijven raadplegen!

 38. Godzijdank wederom een eerlijke huisarts annex senator: deze keer in de VS.

  ‘Ziekenhuizen krijgen 3 keer zoveel geld voor een coronapatient als voor mensen met een andere ziekte’

  Hoe noem je dergelijk gedrag? Fraude/oplichting!
  De leiding van ziekenhuizen waar men zich hieraan schuldig maakt moet strafrechtelijk vervolgd worden.

  Doet datzelfde zich ook in andere landen voor, bijv. in Europa?
  Idem.

 39. Moedige mensen die zich niet laten bedotten en zich durven uitspreken.
  Waarom is de pers zo weinig kritisch? Journalisten schrijven vooral voor journalisten, hoorde ik eens. Doodsbang uit een ons-kent-ons wereldje te vallen en besmeurd te raken via o.a. de sociale media. In die media-wereld ben je al gauw “omstreden” en verlies je dat stempel niet gemakkelijk als de media dat willen.

 40. ja dat was allang duidelijk, daar word ook allang chloroquine gebruikt, op aandringen van de president.
  Conclusie, er zijn helemaal geen doden door corona in de usa. De paar die het krijgen genezen gewoon.

Comments are closed.