Frankrijk en EU eisen dat Apple en Google privacy bescherming uit corona volg-app verwijderen

—————————————————————————————————————————————

Nederlandse O.V. bedrijven willen app ‘waarmee wordt bepaald wie wanneer mag reizen’ – Alle data op uw smartphone worden straks op centrale server opgeslagen – 300 academici uit 25 landen schrijven brief met grote zorgen dat dit systeem zal worden gebruikt om iedereen permanent te volgen en te controleren

—————————————————————————————————————————————-

De Franse minister van Digitale Economie Cédric O eist dat de privacy bescherming die Apple en Google in hun aanstaande corona app willen inbouwen, verwijderen. De Franse overheid, die de app op 11 mei gaat invoeren, wil namelijk ten allen tijde mensen kunnen volgen en op hun smartphones kunnen kijken, zonder dat ze daar toestemming voor geven, of dat zelfs maar in de gaten hebben. Ook de EU wil dit, wat bewijst dat de Westerse overheden in extreem korte tijd in autoritaire regimes zijn veranderd, en in razendsnel tempo de democratie, vrijheid, privacy en rechten van de burgers aan het afbreken zijn.

Apples iOS voorkomt standaard dat contact-volgende apps die gebruik maken van Bluetooth technologie op de achtergrond actief blijven, als de verzamelde data uit het toestel kunnen worden gehaald. Deze blokkade is bedoeld om de privacy van de gebruiker te beschermen.

‘Wij vragen Apple om deze technische horde op te heffen,’ verklaarde minister O. ‘Zo kunnen we een soevereine Europese gezondheidsoplossing ontwikkelingen, die verbonden zal worden aan ons zorgsysteem.’ (2)

Frankijk en EU willen onbeperkte grip krijgen op uw persoonlijke data

Apple en Alphabet (Google) ontwikkelen hun eigen contact-volgende app, die volgende maand op wereldwijde schaal beschikbaar moet komen. Het Apple-Google systeem gebruikt Bluetooth verbindingen, en stelt gebruikers in staat hun data op hun smartphones te bewaren.

Frankrijk en de EU willen deze data echter op een externe centrale server opslaan, die wordt beheerd door de autoriteiten. Die gaan dan andere gebruikers waarschuwen zodra die in contact dreigen te komen met iemand die ervan verdacht wordt besmet te zijn met Covid-19.

300 academici uit 25 landen bang voor totale controle

Zo’n 300 academici uit zo’n 25 landen die de Google-Apple app willen invoeren, hebben in een brief hun grote zorgen geuit over het plan om alle persoonlijke gegevens van ieders smartphone op een centrale server op te slaan. Dat is ‘inherent minder veilig’, en kan ertoe leiden dat dit systeem wordt misbruikt om iedereen permanent te volgen en te controleren.

Zo’n programma zou ‘het vertrouwen in, en de acceptatie van zo’n app door de samenleving op catastrofale wijze aantasten,’ schrijven de academici. ‘Het is van vitaal belang dat we, als we uit deze crisis komen, geen middel creëren dat grootschalige data verzameling van de bevolking mogelijk maakt. Niet nu, en ook niet later.’ (1)

Nederlandse OV wil bepalen ‘wie wanneer mag reizen’

De EU en nationale overheden beweren weliswaar dat de app ‘vrijwillig’ wordt, maar ondernemen tegelijkertijd stappen die het straks bijzonder moeilijk maken om in de ‘post-corona’ samenleving te kunnen functioneren als je die app niet hebt geïnstalleerd. Denk bijvoorbeeld aan de app die de OV-bedrijven willen invoeren waarmee wordt bepaald wie wanneer mag reizen. ‘Dat kan alleen met tijdslots en een verbod op niet-noodzakelijke reizen,’ zei Pedro Peters, voorzitter van de branchevereniging OVNL.

Het idee achter de app is dat iedereen onmiddellijk een bericht krijgt dat ze zich in de buurt van een ‘corona verdachte’ bevinden. Zo kunnen ze tijdig afstand houden, en kan de ‘verdachte’ in thuisisolatie gaan. De lockdowns zouden hiermee deels kunnen worden opgeheven, maar –en nu komt het- alleen als voldoende mensen hieraan meedoen.

Sociale druk op app-weigeraars zal enorm worden

De sociale druk op mensen die de app weigeren zal vermoedelijk enorm worden, omdat deze weigeraars ervan beschuldigd zullen worden een terugkeer naar het normale leven (dat overigens sowieso nooit meer gaat gebeuren, zo heeft ook premier Rutte al laten weten) tegen te houden.

De bereidheid van mensen om aan de invoering van een controlesysteem mee te doen, lijkt erg groot. Ik heb op diverse forums al discussies gelezen waarin mensen elkaar op soms agressieve wijze aanspraken en verantwoording eisten als iemand op de trein was gestapt. ‘Waar moest jij zo nodig naartoe? Had je wel een grondige reden? Zo niet, dan ben je een aso, en een Covid-19 verspreider! Er zou een pasjessysteem moeten komen,’ et cetera.

‘Autoritaire regimes pakken onze mensenrechten af’

Westerse regeringen zijn ‘in autoritaire regimes’ veranderd, schrijft ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Bij de volgende gekunstelde crisis zullen ze hoogstwaarschijnlijk de democratie en daarmee de verkiezingen opschorten. En dat allemaal voor een virus dat minder dan 50% slachtoffers maakt dan de jaarlijkse griep.’

‘Dit is de Zesde Golf vanaf het begin van het kapitalisme. We stevenen af op de instorting van de overheidsstructuren. Daarom worden ze zo agressief, en hebben ze ieder mogelijk excuus aangegrepen om alle fel bevochten mensenrechten  af te pakken.’ (3)

 


Xander

(1) Bloomberg
(2) BBC
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren
23-04: Het #openup event: We gaan de woordprogrammering omdraaien van ‘lockdown’ naar ‘openup’
21-04: ‘Dus het was een hoax?’ Amerikaanse journalist geschokt door echte corona cijfers Californië
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-04: Trump wil economie in 7 maanden heropstarten, verplichte app essentieel
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. De Illuminati is een elite-organisatie van wereldleiders, zakelijke autoriteiten en andere invloedrijke leden van deze planeet. Ons collectief verenigt invloeden van de wereld in een onbeperkt en privé domein, vrij van politieke, religieuze en geografische grenzen om de welvaart van de menselijke soort als geheel te bevorderen. Hoewel onze activiteiten anonimiteit vereisen voor de veiligheid van onze leden, streven we ernaar om een beter begrip te creëren tussen ons en de mensen die ons zijn toevertrouwd om contact te beschermen, wat app-nummer + 18186432374 is om meer te weten

 2. En nog een vraag die nooit gesteld wordt:
  Hoe gaan ze contacten met geïnfecteerde personen opsporen die geen app of smartphone hebben? Via camera’s, gezichtsherkenning? Of gaan ze dan iedereen dwingen tot testen?
  Daarover hoor je niks terwijl er best wel nog wat mensen zijn zonder die digitale spyware (en hopelijk neemt hun aantal toe door de smartphone te vervangen door een gewone gsm of helemaal zonder zoals vroeger)
  Schending van privacy en controle door contact tracing onder de dekmantel van corona wordt dus nog maar eens ontmaskerd.

 3. Jette, Amehoela en Dicksy : GEWELDIG !!!
  Ik heb nooooit een Smartphone gehad, mijn gsm is al zowat 20 jaar een 6310 ….en ze zijn nog steeds te koop
  ik heb inmiddels mijn 4 e dacht ik. Bellen en sms-en is toch voldoende ?
  Ik roep het al jaaaaren : het is een moord-wapen , er wordt misbruik van gemaakt tegen de mensen.
  Kijk, als het nou een positieve toevoeging had, had ik m al lang gehad…..maar ik ben nu blij achteraf dat ik er nooooit aan begonnen ben. Bij KPN kan ik nu nog bellen tot en met april 2025, dan stopt ook KPN met het 2 G netwerk
  …..dat is nog 5 jaar, en daarna zie ik wel verder ( als we er dan nog zijn…..)
  Hartstikke tof dat jullie er ook geen hebben, PRIMA

 4. Men rekent erop dat de wat oudere generatie – die echte vrijheid heeft gekend – nog wat moeite zal hebben met al de vrijheidsbeperkende maatregelen, maar dat ze toch geen vuist (gaan) kunnen maken.
  De nieuwe app-generatie kan men alles door de strot duwen, want een app en een smartphone zijn voor hen een niet weg te denken eerste basisbehoefte. Nu al is iemand administratief gehandicapt zonder een computer of smartphone. Straks moet echt alles via apps gedaan worden, vandaar de haast (geen neutrale tests) met die 5G. De mens moet vooral een individu worden – dus geen familieverband of gezinsverband of verenigingsverband – waardoor hij makkelijk te isoleren en te manipuleren valt. Een opstand gaat men dan ook niet kunnen organiseren, want dan snijdt men gewoon een dienstverlening zoals bijv. WhatsApp af. Weg onderlinge communicatie. Bovendien zullen app-verklikkers worden beloond. Niemand kan nagaan wie in zijn omgeving de verklikker is. Het kan zelfs je huisgenoot zijn! Mensen moeten dan ook vol wantrouwen naar elkaar kijken opdat er geen samenwerking kan ontstaan. Bovendien kunnen er straks straf-apps komen, verplicht te installeren. Elke nieuwe x-phone zal hiermee uitgerust kunnen worden. Deze apps kunnen worden geactiveerd wanneer de overheid/rechter vindt dat je een straf verdient. Je kunt dan een pijnstoot via deze app verwachten of bewegingsbeperking of plundering van je banksaldo of iets anders. Technisch kan het al allemaal, alleen die 5G nog overal plaatsen.

 5. W.b. electromagnetische straling:
  zie:
  Arthur Firstenberg: cellphonetaskforce.org (maskers gevaarlijk: stoppen evt. besmetting niet, zorgen voor inademing
  koolmonoxide
  Robert F. Kennedy jr: childrenshealthdefense.org
  Mike Adams: NaturalNews.com Brighteon.com
  dr Frank Bartram
  drs Roy Martina

 6. Gsm, smartphone, iphone e.d. meer…buiten gooien en gedaan met die prullen. Ik voel mij niet zo belangrijk dat ik 24/24hr bereikbaar moet zijn of iets te melden heb. Het zal voor mij dan gewoon terug via het vast telefoontoestel in huis zijn en terug zoals vroeger plan trekken toen ik dat ook allemaal niet had.

 7. Op https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/adviseur-van-merkel-waarschuwt-voor-krachtigere-tweede-coronagolf~a4260245/:

  “Adviseur van Merkel waarschuwt voor ‘krachtigere tweede coronagolf‘

  Christian Drosten, topviroloog en directe adviseur van Angela Merkel, waarschuwt voor een tweede golf van corona-infecties die volgens hem weleens uit de hand zou kunnen lopen. Het is opvallend dat uitgerekend Drosten dit aankaart, omdat zijn land sinds het begin geroemd wordt voor de aanpak van de pandemie.
  Joeri Vlemings 25 apr. 2020 Laatste update: 09:25”

 8. Niet zeuren en telefoonabonnement opzeggen. Dan zien we wel verder. Ik denk alleen dat ik de enigste ben wat m wegdoet….

 9. @ Nieuw Begin 10:38 PM, op 24/4. Helemaal mee eens. En deze crash, zal vele, vele malen erger zijn dan die van 1929 op Wall Street, in Newe York. De hele economie eraan! Ik zeg reeds tegen mijn eega, “we mogen blij zijn als we straks nog een boterham kunnen smeren met pindakaas, onze rekeningen nog kunnen betalen, en een dak boven ons hoofd hebben”. Hier zit echt een duivels plan achter.

 10. Ik durf te wedden dat 95% van de schrijvers hier bij Xander een smartphone heeft.
  En aan die een smartphone hebben, ga je diep en heel diep schamen.
  gooi dat ding weg en dan even shoppen.
  https://www.aliexpress.com/item/32990219990.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.5e9478abGXC4xo&algo_pvid=c4079ad7-7ce4-4025-99ac-cce2718d9e61&algo_expid=c4079ad7-7ce4-4025-99ac-cce2718d9e61-6&btsid=0be3743615877928349586210ef331&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
  Dan zijn we klaar met die Gestapo – app

 11. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6122858/

  Even een interruptie hier, voor het geval dat er veeeel mensen heden avond de woorden van Trump uit elkaar getrokken hebben en bewust verkeerd geinterperteerd en belachelijk gemaakt hebben op de MSM ???
  Lees effe………..
  De man is niet gek, al komt het soms wel helemaal verkeerd zijn strot uit……en ligt iedereen in een deuk……
  blijkbaar wist hij wel waarover hij sprak. En die vrouw / virologe ( zogenaamd dus ) die in elkaar kromp van ellende en wist niet waar ze moest kijken, en waar iedereen medelijden mee had : Haar gedrag was dus fout, en Trump
  had wat duidelijker moeten zijn…..

 12. Volledig eens met het artikel .
  Dit is de aanloop naar de in de Bijbel voorzegde wereldwijde dictatuur .
  Ik heb geen computertelefoon omdat die de hele dag ( en nacht ) o.a. tot op de meter doorgeeft waar je bent en iedere minuut een foto maakt , ook al denkt de gebruiker dat hij uit staat .
  De hoeveelheid data is zo ziek dat alleen het woord satanisch toepasselijk is , de data gaat niet alleen naar je eigen contrôlediensten maar uiteindelijk naar de ondergrondse Stellar Wind computerstad in Utah , Amerika .
  Dit omdat alle regeringen samenwerken .
  Wat gaat er gebeuren met mensen die de corona-app weigeren ; die worden genoteerd als besmet en waarschijnlijk ontdaan van alle mensenrechten .
  Ontslagen ,geen uitkering dus geen zorgverzekering en huis meer , op straat worden ze door de bevolking als melaatsen behandeld , en een totaal reisverbod natuurlijk ( als je daar nog geld voor had ) .
  Bovendien zei Rutte vandaag dat er een begrotingstekort is ontstaan dat opgelost wordt d.m.v. bezuinigingen ( op de armsten ) , dus kun je op straat of erger creperen , net als nu al in de V.S massaal het geval is .
  Het regime perst nog miljoenen immigranten Europa in , en voert waanzinnige CO2- , Stikstof- en P-fas- wetgeving door , om totale chaos te veroorzaken .
  Oh-ja je krijgt nog een prikje satanistisch vergif van Bill G. die je ook niet mag weigeren en die je DNA verandert in weet ik veel wat , voor vrijdenkers is er Fema-kamp Zaandam .
  De wereldwijd samenwerkende psychopaten ( juiste benaming red . ) denken dat ze nu straffeloos hun doel bereikt hebben maar dit is het moment dat de God waar zij niet in geloven gaat ingrijpen . Ook dit is voorzegd , dus bid dat je aan dit alles ontkomen mag , die tijd is er nog . De zaken zullen anders verlopen dan zij denken want het moment dat God’s maat vol is , is nabij .

 13. Agenda21 schreef:
  24/04/2020 om 10:30 pm
  ‘Das Leben der Anderen’.
  Bekijk deze film goed, ter voorbereiding.
  Je hebt er nu de tijd voor, nu je niets mag.

  Ja de man is nog eens geïnterviewd nadat de Berlijnse muur allang gevallen was hij , of moet ik zeggen; Wij habben es nicht gewusst Hij wist het donders goed maar wilde er niet aan herinnert worden.

  Hier in Nederland hebben we heel veel van dat volk achter de geraniums zitten !

  En hele generaties nakomelingen die alles doen om hun dagje te redden No Matter What or Who !

 14. Als Xander eens al mijn reacties van het verleden aangaan de Smartphone hier nog eens zal delen, die zal zien en dan bedoel ik echt zien van wat er aan ontwikkelingen zijn. Ook in de oude Xander Nieuws omgeving.

  Natuurlijk heb ik geen flauw idee hoeveel bezoekers deze site trekt, maar de lezers die mij kennen onder deze pseudonieme naam, die zouden zich het mogelijk kunnen herinneren.

  De Joden kregen een fysieke brandmerk van een gele ster te dragen met de letter “J”. Ook wij dragen al onbewust door die moderne middelen al een soort van ster.

  – Voorbij de 6e generatie-comouter-taal (programmering).
  – Internet der dingen.
  – De gegevendragers om te kunnen betalen worden steeds kleiner. Gadgets worden ze speels genoemd.
  – Horloges die ook al flinke gedeelte van Smartphones overnemen of alles over je gezondheid weten.

  Nederland maakt naar mijn mening ook onderdeel uit van een machtig illuminaten netwerk. Handel, geld en macht (beursen), het geldbiljet waren toch Nederlandse uitvindingen tot in perfectie.

  Bijna niemand weet dat Rotterdam door de illuminaten is uitgekozen van dé stad om alles uit te proberen:
  – 1799 eerste vaccinatie in Rotterdam.
  – Rotterdam had het eerste Gemeentearchief in de na Napoleonse tijdperk.
  – Eerste chip in discotheek in Rotterdam
  – Eerste gemeente dat met Openbaar vervoer cashless overging.
  – in de Tweede wereld oorlog de enige stad die echt werd vernietigd door een bombardement.
  – Eerste havenstad
  – Tweede Maasvlakte via zgn goederen vervoer door de Betuwe via Duitsland naar Italië. De hogere doelstelling om t.z.t. vele mensen te kunnen afvoeren.
  – De naam Rotterdam heeft verbasteringen in de woordeigenschappen, uitspraak als een soort vloek.

  https://www.onemorething.nl/2019/10/apple-wil-eigen-5g-modem-in-iphones-vanaf-2022/?utm_source=google&utm_medium=organic

  Terugkomend op ons brandmerk. We dragen er zelf aan bij door flink vele apps te gebruiken die vooral bedoeld zijn voor de internet der dingen te gebruiken. Ons digitale gele ster leggen we ons zelf onbewust aan. Daar hoeft geen nazi Duitsland of de EU of Frankrijk ons meer toe doen dwingen. Nee, we hebben niet in de gaten dat alles heel subtiel verloopt.

  Spyfromthesky

 15. ‘Das Leben der Anderen’.
  Bekijk deze film goed, ter voorbereiding.
  Je hebt er nu de tijd voor, nu je niets mag.

 16. De overheid wil . Ons chippen omdat we de telefoon thuis kunnen laten liggen snapte.

 17. We zijn hier in Nederland sinds de Duitse bezetting van 1940-1945 niet meer zo gevangen geweest als nu. Door de totalitiaire regering van Rutte. Kijk gewoon op straat eens om je heen. Nederland zit op slot. Zoals toen ook door de Duitsers. Het is leeg op straat.

  Allemaal op basis van leugens en bangmakerij. Want inderdaad de griep eist veel meer doden dan corona.
  De economie wordt ontworteld. Sociale structuren verkracht.
  De leugenachtige verkrachting van de samenleving is nog nooit sinds de 2e Wereldoorlog zo heftig geweest als nu.

 18. Het zou ook kunnen zijn dat mem iets zoekt en wil vinden wat tussen ons al duizenden jaren leeft?.

 19. Vergeet niet die levensgevaarlijke luchtfietser van Space-X, Elon Musk, die honderden satellieten lanceert voor een wereldwijd dekkend wifi netwerk. Natuurlijk. Gewoon burger volg systeem, zelfs in het midden van nergens waar je nu geen dekking hebt ben je dan volgbaar. En waar blijft Greenpeace?

 20. Als je mensen laat sterven door ze bewust niet de benodigde middelen zie verpleeghuizen en andere ouderen te geven ben je een moordenaar. Of in oorlogstijd een oorlogsmisdadiger. In dat licht gezien zijn Rutte en zijn regerende aanhang
  massa moordenaars en dienen berecht te worden.

 21. Rutte bepaald me leven niet dat doe ik alleen al die EU die controle willen en die domme Merkel die snapt er niks van nee alleen Trump kan ons redden die is niet van de NWO

 22. Beste mensen waar maken we ons druk over. Steek de smartphone in het stopcontact laat liggen en ga op reis.
  Geen kat weet waar je bent tenzij aan de oplader.

 23. @ Jason1 4:02 PM. Niets aan toe te voegen, U heeft volkomen gelijk.

 24. Al dat gedoe over een app. Die hebben we niet nodig. Je kunt gewoon iedereen die Corona heeft een hesje met “corona patiënt” aan laten trekken op straat. Goedkoop en heel simpel….

 25. Op https://www.destentor.nl/regio/scheerzeep-in-de-melk-en-af-en-toe-een-sinaasappel-zo-bestreed-nederland-eerdere-grieppandemieen~a018e856/ het volgende:

  “Scheerzeep in de melk en af en toe een sinaasappel: zo bestreed Nederland eerdere grieppandemieën

  Het zijn uitzonderlijke tijden, nu het coronavirus dood en verderf zaait. Maar uniek is het niet, weten Nederlanders die de jaren 1957 en 1968 meemaakten. Toen eisten de Aziatische griep en de Hongkonggriep wereldwijd allebei meer dan een miljoen doden. Ook heftige ziektes dus, maar van een lockdown of andere draconische maatregelen was toen geen sprake. ,,Ziekte en dood werden makkelijker geaccepteerd’’, zegt historicus Piet de Rooy.
  Olger Koopman 13-04-20, 06:00”

 26. Nu komt de aap uit de mouw en toont het beest (EU en consorten) zijn ware gezicht. Controle, controle en nog eens controle opdat de huidige elitaire machthebbers hun macht voor eeuwig kunnen verstevigen.

 27. wat ben ik blij dat ik geen app bezit als je er geen geld voor hebt

 28. maar ja, wij zijn ZELF de lamzakken, want we staan het mopperend toe. Wij zijn zelf niet de vrijheid waard. Ik heb besloten op bevrijdingsdag de vlag halfstok /omgekeerd op te hangen. Dat is dan mijn protest, is misschien niet veel, maar ik doe in elk geval wel wat.

 29. Achter de schermen werken alle overheden met elkaar samen om uiteindelijk de complete macht te grijpen op aarde. Het staat geschreven in openbaringen: de koningen der aarde hebben met het beest gehoereerd. Het is het beest die hun hun macht en autoriteit geeft. Kijk maar eens wat dieper in de levens van de machthebbers ze zitten allemaal in het occulte.

  De wereld heeft een occulte netwerk die er al heel lang is, elke plaats heeft 2-3% inwoners die bij dit netwerk horen. Sommige plaatsen misschien meer en andere wat minder maar in veel plaatsen vind je ze. Ze hebben een ongekende honger naar macht een macht die niet gestild kan worden. Voortdurend manoeuvreren ze zich naar positities van autoriteit vanwaar ze hun invloed uit kunnen oefenen. Wanneer ze eenmaal op een autoriteitspositie zitten zullen ze hun macht niet gebruiken om wel te doen (zachtmoedig) maar ze zullen hun macht gebruiken om te misbruiken voor hun eigen plezier om leed te veroorzaken etc etc. Wanneer je Satan volgt krijg je nu eenmaal de natuur van Satan.

  Zoek maar eens naar Ted Gunderson, hij spreekt hierover. Ted Gunderson was het hoofd van de FBI van een bepaald district, hij had 700 mensen onder zich werken. Hij kwam pas achter bepaalde zaken, zaken die zich onder de radar afspelen, zaken als child trafficking toen hij in de jaren tachtig met pensioen ging. Tot het einde van zijn leven in 2011 heeft hij er tegen gestreden.

  https://www.youtube.com/watch?v=EqjNa-Jpsf0

  Wie geeft er vandaag nog iets om zijn privacy en zijn vrijheid? S’avonds gaan bij deze mensen wel de gordijnen dicht want ze willen dan niet dat er iemand naar binnen zit te gluren maar de overheid die mag alles van ons weten. Het MK Ultra mind control programma is al ver geavanceerd, ze weten precies hoe ze het spel moeten spelen. In de jaren zestig werd al tijdens het spelen van het volkslied verborgen berichten verstuurt. Wanneer het bericht in normaal tempo werd afgespeeld zag je alleen de normale boodschap wanneer het in slow motion werd afgespeeld viel er te lezen: gehoorzaam de overheid.

  Truthstream media:
  https://www.youtube.com/watch?v=_h6FNbiYRJg

  Twisten dat je niets geeft om je privacy omdat je toch niets te verbergen hebt is niets anders dan dat je zegt ik geef niets om de vrijheid van meningsuiting want ik heb toch niets te zeggen.
  – Edward Snowden

 30. even iets anders de lijken zijn nog niet geruimd de ouderen nog maanden in lockdown de grenzen dicht de economie op zijn gat . en ja hoor de asielzoekers mogen weer binnenkomen..hoezo een hoax deze corona crisis .begin echt me bedenkingen te krijgen..

 31. @ rescue 2:22 PM. U haalt me de woorden uit de mond. U heeft volkomen gelijk.

 32. Geheel eens met dit artikel. Het is al zo erg; dat youtube, momenteel op bevel van de EU, de NWO en de illuminati, bepaalde video’s gewoon blokkeren. Heb dit nu ervaren, met een link, naar een belangrijke video, van Amir Tsarfati uit 2015, over de illuminati. Bewijs genoeg, dat men willens en wetens werkt aan de dictatuur, der EU, en daarna van de NWO.

 33. Must see!
  Watch “Professor Knut Wittkowski – The Best Coronavirus Interview” on YouTube

  https://youtu.be/nNXcR3fGIMU

  Ik heb vorige week een andere video van hem gezien, en was de volgende dag verwijderd van youtube.
  Er zijn meer interresante videos van Professor Knut Wittkowski op youtube.
  (Start bij het begin van de video aub!)

 34. Op https://nos.nl/artikel/2331589-historisch-hoog-begrotingstekort-verwacht-92-miljard-euro.html “Historisch hoog begrotingstekort verwacht: 92 miljard euro “. En dan is dit puur het gevolg van de lockdowns door het Coronavirus, Breekt er een ongekende financiële crisis uit, dan zal het begrotingstekort nog vele malen hoger worden.

  Hoe dan ook, moeten wij volgend jaar er rekening mee houden dat uitkeringen en de lonen in de publieke sector fors omlaag zullen gaan.

 35. De smartphone zend 130 keer per dag al uw gegevens ( mails, mensen gecontacteerd via gsm, reistijden, plaatsen waar u was, hoe lang getelefoneerd, en met wie, etc…, etc….) naar servers buiten de eu.
  Elke app, die op uw smartphone, openstaat of gesloten is , geeft de uitgever ervan het recht, om al uw gegevens en data te -gebruiken, zonder uw schriftelijke toestemming.
  Op de moment dat u uw smartphone opzet, verzaakt u aan al uw privacy.
  Doe een poging om eens op te zoeken, waartoe uw smartphonegebruik allemaal leid en gebruikt word.
  Smart phone/dumb people .

 36. swprs.org Feiten betreffende Covid-19. De NL versie loopt u een week achter de feiten aan ….

 37. IK denk dat ik zo’n app liever niet zou installeren.Ik vind het geen prettig idee een paar weken in spanning te zitten of ik nou wel of niet besmet ben en let liever op bijzondere ontwikkelingen en temperatuur,al schijnt nu wel vast te staan,dat dat een paar dagen niet waterdicht is,terwijl je dan de ziekte al wel kunt overdragen.Daar verandert zo’n app verder niets aan,tenzij je dan verplicht die tijd thuis zou moeten blijven.

  Over privacy gesproken,iets waar ik eigenlijk wel voor voel is om mensen die ziek zijn te volgen en te controleren of ze thuis blijven ,zolang ze ziek zijn.

  Ik dacht overigens begrepen te hebben,dat ze in Israël meteen al de mogelijkheid hadden ingevoerd om alle telefonische contacten te volgen.

  Ik ben niet zo op de hoogte van de golven in het kapitalisme.Het kapitalisme doet zich in velerlei vormen voor en is in hoge mate van uit zichzelf creatief.

  In de voormalige Sowjet Unie was sprake van staatskapitalisme en het kapitalisme van Thatcher werd wel eens voorgesteld als een soort volkskapitalisme,waarin iedereen gelijk was en aandelen kon bezitten.

  Een deel van het werk van Marx kan je ook lezen als het zoeken naar eerlijke concurrentiemodellen.

  Een economie zonder onevenwichtigheden is onmogelijk.Daar s wel zo’n beetje iedereen nu van overtuigd,maar de vraag is dan hoe je daar mee omgaat en of je je dan steeds maar weer door de volgende crisis moet laten verrassen

  Het kapitalisme heeft altijd weinig moeite gehad om met harde misdadig moorddadige hand als het ‘nodig’ was de demokratie ter zijde te schijven zoals in Chili in 1973.Van tijd tot tijd doen er zich grotere systeemcrises voor die uitlopen in oorlogen en totalitaire repressie met name in transitieperiodes waarin de macht van de heersende economische centra begint te tanen.

  Inherent aan het kapitalisme zijn een schizofreen en paranoïede zelfbeeld en vijandbeeld en volstrekt oneerlijke internationale verhoudingen.In feite hebben de mensen zich in het kapitalisme nooit los kunnen maken van de meest primitieve en onderdrukkende stammen- en slavenmentaliteit.

  Als dat wat beter tot ons doordringt zijn er ongekende logistieke mogelijkheden.

 38. Hitler is dood maar zijn ideeën zijn springlevend. Als straks de gouverneur van Brussel en het erelid van de Builderbergers op 4 mei hun krokodillentranen vergieten draaien alle gevallenen zich in hun graven om vanwege hun zinloos offer, Houzee

 39. In België is het niet meer verplicht die app juist om privacy redenen en dat vind ik nu normaal, ze volgen ons al elke dag met onze GSM en googhe weet goed genoeg dat je thuis blijft, dus er is al controle genoeg. Shalom

 40. Dat een overheid gaat bepalen of een reis die je wilt maken “noodzakelijk” is, dat is om uit je vel te springen. We worden behandeld als kleuters. We zijn een individu en geen onderdeel van een massa die door een overheid gestuurd zou moeten worden!
  Daar komt nog bij dat de epidemie voorbij is als die app klaar is, dus elke noodzaak ervoor is dan totaal verdwenen. De cijfers tonen dat aan.
  Ik zat naar beelden van een Duitse demonstratie tegen de totalitaire staat, te kijken. Daar worden gewone mensen met geweld afgevoerd door de politie. Een oudere man wordt door 5 agenten tegen de grond gedrukt, terwijl hij roept “Vrijheid van meningsuiting!”. De mensen roepen “Wij zijn het volk” (net als destijds in Leipzig tegen de DDR) en “Grondwet! Grondwet! Grondwet!” Hoe is het mogelijk dat zulke agenten geen gewetenswroeging krijgen.

 41. Het smoesje klinkt niet sterk en heeft totaal niets te maken met een gezondheids probleem.
  Wat steeds duidelijker wordt is dat de overheid er niet is voor de burger.
  Het bezit van een smartphone is het begin van alle ellende, ik raad iedereen aan een mobiel uit een la te vissen waar je alleen mee kan bellen.

 42. Verwijzing naar recente uispraken van prof. Jan Brouwer, RUG, hoogleraar staatsrecht.

Comments are closed.