Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos

—————————————————————————————————————————————-

‘Zelfs in Italië wijkt het coronavirus op geen enkele wijze af van een normale griep epidemie in dat land’ – Na VS gaat ook Israël (met ruim 30 x minder doden dan door een normale griep) economie weer stapsgewijs opstarten – Is corona een dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de failliete banken?

—————————————————————————————————————————————-

02.50 uur) – De lockdown maatregelen, streng of ‘intelligent’, kunnen onmiddellijk worden opgeheven. Dat is althans de uitkomst van een onderzoek van een professor van de Universiteit van Tel Aviv. Hij legde de cijfers van de verspreiding van het coronavirus in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Italië, Israël, Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Spanje naast elkaar. Wat blijkt: het virus gedraagt zich ongeacht de genomen maatregelen overal exact hetzelfde, zowel in landen met zeer strenge quarantaine zoals Spanje en Italië, als in Zweden, dat amper social distancing invoerde. Dat betekent dat het verwoesten van de economie, zoals nu ook in Nederland gebeurt, totaal onnodig is, en onmiddellijk kan worden teruggedraaid.

‘Virus gedraagt zich overal identiek, lockdown of geen lockdown’

In alle getroffen landen vertoont corona hetzelfde infectiepatroon. In de 6e week piekt het aantal besmettingen, waarna het virus in week 8 weer snel op zijn retour gaat. Professor Yitzhak Ben Israël, tevens lid van de adviesraad van Teva Parmaceutical Industries, zegt dat dit aantoont dat de verspreiding van het virus niet wordt beïnvloed door quarantaine maatregelen. ‘Zelfs in landen waar geen lockdowns zijn neemt het aantal besmettingen af, op dezelfde wijze als in landen waar wel lockdowns zijn.’

De verspreiding van het coronavirus blijkt bovendien niet exponentieel te zijn. Dat is alleen pal na de uitbraak het geval, maar na ongeveer 8 weken ebt dat in snel tempo weg. De reden waarom het coronavirus overal een vast patroon vertoont, en zich helemaal niets gelegen laat liggen aan lockdowns, social distancing, of juist het ontbreken daarvan, is vooralsnog onbekend.

‘Er zijn wel speculaties,’ reageerde de professor. ‘Misschien heeft dat met het klimaat te maken, of misschien heeft het virus zijn eigen levenscyclus.’

‘Corona sterfte Italië niet erger dan bij eerdere griep uitbraken’

Maar hoe zit het dan met het sterftepercentage van 12% in Italië? (Nederland: 11,3%) ‘Het gezondheidssysteem in Italië heeft problemen die niets te maken hebben met het coronavirus. In 2017 stortte het ook al eens in, toen door de griep.’ De huidige coronasterfte wijkt dan ook niets af van de gebruikelijke zeer hoogte sterfte door griep in het Zuid Europese land.

Dit patroon zien we bevestigd in Duitsland, waar zowel het aantal besmettingen als doden veel lager is. Ook daar komt dit precies overeen met de normale jaarlijkse griepcijfers. In Nederland eiste de seizoensgriep 2 à 3 jaar geleden zo’n 9500 levens. Op dit moment zijn 3315 landgenoten aan het coronavirus bezweken. Het sterftepercentage van 11,3% is hoogstwaarschijnlijk veel te hoog, omdat er ook volgens het RIVM al veel meer Nederlanders met corona zijn besmet dan de geregistreerde 29.214.

‘Aantallen rechtvaardigen geen lockdown; dit is massa hysterie’

Professor Ben Israël concludeert dan ook dat de lockdowns onmiddellijk kunnen worden vervangen door beperkte social distancing maatregelen, zo ongeveer als Nederland die nu hanteert, maar dan aangevuld met weer aan het werk en naar school gaan. ‘De aantallen rechtvaardigen geen quarantaine of economische sluiting… Ik denk dat dit massa hysterie is, anders kan ik het niet omschrijven. Hier in Israël sterven jaarlijks 4500 mensen aan de griep (nu 143 door corona), en doen we daar dan het land voor op slot? Nee. Ik zie dus geen enkele reden om dit te doen, want deze epidemie heeft een nog lager risico.’

Inmiddels heeft de Israëlische regering inderdaad besloten om de quarantaine vanaf aanstaande zondag stapsgewijs op te heffen, en de economie weer op te starten. Kwetsbare groepen, zoals 65-plussers, moeten nog wel in afzondering blijven. Bedrijven mogen weer open en mensen weer aan het werk. Wel moeten er temperatuurscanners en mondmaskers worden gebruikt, en moeten mensen 2 meter afstand houden. Mensen tussen de 50 en 65 moeten in een zo steriel mogelijke omgeving kunnen werken. (2)

Fauci & Ferguson zaaiden paniek met extreem overdreven prognoses

Zoals bekend heeft ook de Amerikaanse president Trump besloten om de economie in de komende 7 maanden weer op de starten. Aanvankelijk ging hij af op Dr. Fauci en zijn team, die hun –inmiddels totaal ontkrachte- angstprognose dat er 2,2 miljoen Amerikanen zouden sterven, baseerden op het model van de Britse professor Neil Ferguson.

Ferguson is echter berucht vanwege zijn extreem overdreven modellen. In 2001 voorspelde hij dat er in Groot Brittannië 105.000 mensen aan BSE (de ‘gekke koeienziekte’) zouden overlijden. Het werden er 177. Corona zouden volgens Ferguson een half miljoen Britten het graf in helpen; nu heeft hij zijn model al moeten bijstellen naar 20.000. Op dit moment zijn er 13.729 Britten door het virus gestorven.

Klimaat- en vaccinagenda

Gezien de bevindingen van de professor, die hierin bepaald niet alleen in staat, zullen de toch al aannemelijke vermoedens dat het coronavirus opzettelijk wordt misbruikt om de Marxistische agenda van de klimaat- en vaccinglobalisten in Europa en Amerika door te drukken, met iedere dag dat gewacht wordt met het opheffen van de lockdown maatregelen, worden versterkt.

Dan is er nog een andere waarschijnlijke reden. Onderzoeksjournalist Arno Wellens zei gisteren in een On! panel discussie over de ‘mega crisis’ die nu dreigt te ontstaan, dat ‘alle banken technisch failliet zijn’, een uitspraak die door een ander panellid, oud Rabo bankier Ralf Dekker, niet werd tegengesproken. Econoom Jean Wanningen knikte zelfs instemmend.

Een verhulde nieuwe bailout van de failliete banken?

In een eerdere, op deze site besproken Café Weltschmerz uitzending liet Wellens aan de hand van cijfers en statistieken zien dat 96% van de € 2600 miljard die de ECB de afgelopen jaren heeft bijgedrukt, nooit in de economie is terecht gekomen, maar bij de banken is blijven hangen. Kan het zijn dat het coronavirus enkel als dekmantel wordt gebruikt voor een nieuwe, gigantische bailout van de banken met belastinggeld, die sinds de crisis van 2008 weer driftig zijn gaan speculeren, terwijl de samenleving hard de broekriem moest aantrekken?

Kan het zijn dat de politici het niet aandurfden om het volk wéér met een mega redding van de banken te confronteren, en daarom op misleidende wijze een virusuitbraak aangrepen om de economie stil te leggen en deels te verwoesten, zodat iedereen akkoord zou gaan met enorme ‘reddingspakketten’, die echter opnieuw nauwelijks ten goede van de economie zullen komen, noch van de burgers, maar vooral wéér in de zakken van de bankiers verdwijnen?

 

Xander

(1) Townhall
(2) Ynet News
Afbeelding:Queven from Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

16-04: Waarom is de WHO, met deze lange lijst van blunders, een ‘belangrijke partner’ van Nederland?
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’
15-04: Trump wil economie in 7 maanden heropstarten, verplichte app essentieel
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
12-04: ‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door inspectie’
11-04: Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken
10-04: Amerikaanse senator laat instructies zien waarmee bijna alle doden aan corona worden toegeschreven
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en criminaliteit
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
06-04: Duitse topadvocaat gezondheidsrecht klaagt staat aan vanwege ‘zeer schadelijke, maar onnodige’ corona maatregelen
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
21-03: ‘Oproep tot onmiddellijk koerswijziging aanpak coronavirus’
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. en toch ik blijf het zeggen vorig jaar en de jaren daarvoor hadden we soms wel meer dan een miljoen zieken door de griep en meer doden zoals nu,was in het jaar dacht 2017 wel meer dan 9000 doden door de griep en alles bleef gewoon hetzelfde!Niks werd er gesloten alles bleef gewoon open,openbaarvervoer was gewoon vol,filles,volle auto,s enz!!

 2. Ik vraag mij af wat psychologen en psychiaters eigenlijk vinden van deze aanslagen op de geestelijke gezondheid van de bevolking?
  Aanzetten tot smetvrees, verbod op menselijke interactie, verbod op normale, sociale omgang?
  Welke gevolgen zal het verstoren van het normale sociale gedrag hebben door het verbod om zich als normaal mens te gedragen?
  Mededogen, medelijden, empathie zullen verdwijnen en maken plaats voor hardvochtigheid, genadeloosheid, egoïsme?
  Een baby dat moederliefde, knuffels en aanrakingen wordt onthouden, sterft uiteindelijk…blijkbaar zijn menselijke warmte, uitingen van liefde door aanrakingen belangrijk en nodig om te leven…nu worden aanrakingen verboden door de angst voor met de smoes van besmetting…
  Welke gevolgen gaan deze lockdowns, (het verbod om het zintuig van voelen en aanraken, menselijke interactie, uitingen van liefde en vriendschap nog te hebben) dan nog hebben op menselijk gedrag ná opheffing van de lockdowns?
  Wantrouwen jegens elkaar? Geen aanrakingen, geen knuffels zodat de mens verstoken blijft van liefde, empathie en gemakkelijker te manipuleren is mee te gaan als de controle wreed en met geweld zal afgedwongen worden?
  Maw: dat we onze menselijkheid verliezen?
  Liefde overwint alles….duistere strijd tégen de liefde door uitingen van liefde door aanrakingen te verbieden?
  Waarom horen we geen psychologen en psychiaters over deze gevolgen, zij zouden toch moeten waken over de geestelijke gezondheid van de bevolking?

 3. Veel mensen geloven de regering/rutte niet,ik ook niet,vertrouw ze voor geen meter.Maar om het toch zeker te weten dat ze niet liegen,waarom niet een paar honderd mensen bij elkaar op een terras/cafe waar je binnen en buiten kan zitten en staan en dan ons gedragen net als voor die 1,5meter !!Gewoon lekker samen zijn,drinken,kletsen,muziek of een bandje.lekker bijelkaar staan en zitten,af en toe elkaar omhelzen,hallo hoe gaat het enz…..zo van smiddags tot s,avonds en na afloop gaat iedereen naar huis en dan 2 tot 4 weken wachten en als er niets is gebeurd,geen doodzieke mensen met die covid virus,dan is dat het bewijs dat men liegt en dat men andere redenen heeft om ons binnen te houden!!Ik ben voor en doe zo mee met deze proef!

 4. @casimir 17/04/2020 om 9:59 am
  “Een van de redenen waarom het virus zich niet verder verspreidt, is UV licht”

  Klopt,heb ik aan den lijve ondervonden
  12 dagen hoge koorts gehad 39+ , pijn op de borst,
  kort ademig niet benauwd, ben 52

  Na een uurtje zon op de onbedekte huid zakte de koorts 1,5 tot 2 graden paar uur, en dan voel je je ook niet zo ziek,
  dit hield dus zo 12 dagen aan , en totaal bijna 3 weken ziek geweest

  Stomen boven een pan heet water met een handdoek over je hoofd zakte de koorts ook, pijn op de borst wordt ook veel minder

 5. @ Piet 11:18 PM, op 17/4. Heb de link gevolgd en filmpje bekeken. En ben het met U eens, we zijn op weg, naar het rijk van “het Beest”, beschreven in de Openbaring van Johannes. De New World Order, zal de regering van satan zelf zijn. Weest waakzaam.

 6. Ik vind dit zeer interresant om te lezen en denk over veel zaken hetzelfde. Waar kan ik de bronnen vinden van dit onderzoek?

 7. ‘‘In alle getroffen landen vertoont corona hetzelfde infectiepatroon. In de 6e week piekt het aantal besmettingen, waarna het virus in week 8 weer snel op zijn retour gaat.

  Er zijn wel speculaties,’ reageerde de professor. ‘Misschien heeft dat met het klimaat te maken, of misschien heeft het virus zijn eigen levenscyclus……!.’

  COVID-19 is een gefabriceerd virus en ontsnapt uit het lab. in Wuhan.

  Dit proefschrift, verdedigd door professor Luc Montagnier, heeft in ieder geval een positieve wending. Volgens hem worden de gewijzigde elementen van dit virus geëlimineerd terwijl het zich verspreidt”

  De natuur accepteert geen moleculair geknoei, het zal deze onnatuurlijke veranderingen elimineren en zelfs als er niets wordt gedaan, zal het beter worden, maar helaas na vele sterfgevallen.”

  https://www.zerohedge.com/health/covid-19-man-made-virus-hiv-discoverer-says-could-only-have-been-created-lab

 8. Doordenker, ik werkte vroeger in de waterzuivering van Amsterdam. UV-C werd gebruikt als laatste stadium voordat het water terug ging naar het oppervlakte water. Om de bacterien te doden. Totaal niet schadelijk voor mensen. Shabat Shalom.

 9. Is de Wereld Hel Organisatie een belangrijke partner voor ‘Nederland’?
  Voor wie dan?

  Hooguit voor een aantal Bilderbergers die niet representatief zijn voor het land.

 10. Einde, gunt een ander niet wat u uzelf niet gunt.
  Ik begrijp dat dit artikel for voor u het einde is. Maar het is een vertaald artikel.
  Shabat Shalom

 11. @ Doordenker 3:37 PM. En ik weet wie hiervoor komen te bloeden, Jan en Mien doorsnee, de gewone burger. Helaas pindakaas!

 12. De banken waren voor de Kerst 2019 al hulpbehoevend en de Chinese industrie was al krimpende.
  Het gaat niet om het redden van mensenlevens, maar om het geldsysteem te redden en het volk duidelijk maken dat ze moeten werken tot zij sterven.

 13. De keerzijde van de lockdown zal zijn dat veel mensen die nu gedwongen thuis moeten blijven, de waanzin van al die jaren uitsloven voor een baas gaan inzien en de bazen zullen daar in de toekomst ernstig rekening mee moeten houden.

 14. @Casimir.

  Volgens het artikel in New Scientist zou UV-C licht niet schadelijk zijn voor mensen en kan het dus in openbare ruimtes zoals scholen en ziekenhuizen gebruikt worden.

  Deze bewering (in wat een wetenschappelijk magazine beweert te zijn) klopt van geen kanten!

  Blootstelling aan UV-C licht is heel gevaarlijk voor mens en dier en kan zware brandwonden en zelfs blindheid veroorzaken.

 15. 1. blijf waakzaam.
  2.ga niet taan het rekenen,maar let op de tekenen.
  3.blijdschap wanneer je sommige profetieen letterlijk in vervulling ziet gaan.
  Als je de beproeving doorstaat,zul je de kroon das levens ontvangen.

 16. Zowat alle economische activiteiten zijn als gevolg van de lockdown zo goed als stilgevallen.

  Dit heeft uiteraard een drastische verlaging van winsten en BTW op de verkoop of verhuur van goederen en diensten tot gevolg en dus ook op de belastinginkomsten die de overheid daar normaal uit haalt.

  De kans is dan ook groot dat de overheid naarstig naar andere bronnen van inkomsten gaat zoeken zoals belastingen op bankrekeningen ook al brengen die geen cent intrest op.

  En dan spreken we nog niet over de komende ‘super-inflatie’ (lees: ‘geldontwaarding’) als gevolg van het feit dat de centrale banken (ECB, Fed, etc.) gewoon duizenden miljarden uit het niets gaan creëren om de financiële gevolgen van coronavirus crisis op te vangen.

 17. Beste XN-lezers,

  Als je iets belangrijks hebt gelezen en dat deelt met anderen, voeg dan alsjeblieft een link toe aan je bericht zodat anderen het ook kunnen lezen.

  Dank,

  Bart

 18. @ M.R.
  Italië heeft één van de oudste bevolkingen ter wereld, ongeveer een kwart van de bevolking is 65+. Daarom zijn daar zoveel doden gevallen, of het nou Corona was of de griep. Waarschijnlijk in het gros van de gevallen de griep, geteld als overleden aan de gevolgen van Covid-19 of een andere ziekte. Miraculeus genoeg gaat bijna niemand meer dood aan andere ziektes.

  Dit virus was trouwens al in maart 2019 (publicatie) bekend. Bat Coronaviruses in China.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6466186/

 19. Waarom niet een eenvoudige sensor om de arm die waarschuwt wanneer iemand binnen 1.5 meter van een ander staat?
  Een zoemer of pieper volstaat.
  Dan is er geen enkele noodzaak voor de overheid om ieders gangen permanent (en ongetwijfeld ook in de toekomst) na te gaan.

 20. Heel belangrijk: bekijkt u vooral het artikel van Robert F. Kennedy jr over Bill Gates op zijn site Childrenshealthdefense.org en vervolgartikelen… of op andere sites in meerdere talen.

  Kijkt u over Bill Gates ook, met dank aan Bartje, op de site FromRoma.info: met o.m. de vraag of BG de Italiaanse premier Conte ertoe heeft gebracht Italie beschikbaar te stellen als ‘ground zero’ voor zijn virus.

 21. De 5G video stond gisteravond laat op NaturalNews.com en is huiveringwekkend helder.
  Ze staat nu op Brighteon.com.
  Kort gezegd: de 5G straling verandert hemoglobine, het bloed transporteert geen zuurstof meer, met alle gevolgen vandien.

  Aanbevolen wordt deze video van ca 10 minuten in haar geheel te bekijken.

 22. Ik denk dat Xander eens met artsen moet gaan praten welke werkzaam zijn op de ic’s., in plaats van al deze onzin uit te kramen.
  Uiteraard hoop ik niet dat xander het virus onder de leden krijgt, maar ik denk dat hij wel heel anders gaat praten als hij het al overleeft, en zo ja, dan met “ beschadigde” longen het ziekenhuis mag verlaten.

 23. Ik hoop werkelijk dat massaal die achtervolgings-app wordt geweigerd!
  Die firma’s hebben al veel te veel macht en lijken nu onderdeel van overheden te worden.
  We gaan ons niet laten monitoren door extreem bemoeizuchtige overheden vanwege een imaginair gevaar.
  En laten we niet zwichten voor euro-landen die in onze portemonnee willen graaien. Sinds wanneer is ons geld ons geld niet meer. De belofte van de euro was, dat elk land zijn eigen broek zou ophouden. En dat is altijd het beste. Lonken naar het geld van anderen is veel te verleidelijk en moet niet gestimuleerd worden.

 24. Vandaag praat je NONSENS net als een KIP ZONDER KOP !
  Weet je het beste is dat je het zelf krijg en heel erg ziek van wordt !en misschien mag overleven ?
  Dan praat je niet zo IDIOOT als een IMBICIEL ! Menig collega,s van mij op werk zijn dood door de Corona typhus !

 25. Natuurlijk klopt er niets van.

  Het meest vreemde vind ik de app die besmette mensen in kaart moet brengen. Privacy is nog niet eens het grootste probleem.

  Hoe kan je als overheid een app willen als er geen onderliggend testprogramma is waarbij werkelijk iedereen getest gaat worden? Ze rommelen maar wat aan.

  Alleen wanneer iedereen 2 maal een geldige test heeft gedaan is een dergelijke app nuttig. Maar dan nog blijft het, gezien de lange incubatietijd, een moment opname. Je kunt echt geen serieuze trackings app maken zonder IgM en IgG titer test informatie.

  Verder las ik dat de tandartsen in Nederland volgende week weer open willen. Als dit gaat worden toegestaan dan is dat een overduidelijk bewijs dat sprake is is van een down lock hoax.

  Er is nauwelijks een plek denkbaar waar het contaminatiegevaar groter is dan bij de tandarts. De Nederlandse tandartsen geven kennelijk geen bal om de patienten.

  En ze kunnen ook niet met geld omgaan. Want ach, na een maandje stilstaan zijn ze gelijk failliet. Ze verbrassen hun inkomen liever in plaats van te sparen voor slechtere tijden.

  Laten ze hun les leren en in het vervolg geld op zij zetten.

  Ik roep wereldwijd alle patienten zonder klachten op om voor hun eigen veiliheid tandarts afspraken te annuleren en in betere tijden terug te komen.

  De halfjaarlijkse controle kan men best een keer overslaan.

  Gewone ziekenhuizen zien nu een terugval in het aantal reguliere patienten. Zowel in Amerika, hier in Engeland als Nederland roepen “bezorgde” artsen patienten op om bij andere klachten vooral langs te komen.

  Deze oproep is niet omdat ze het zo goed voor hebben met de patient maar, zo meldde de Amerikaanse Daily Mail, omdat de inkomens van specialisten inmiddels vanwege terugval van reguliere patienten met een derde is gekelderd.

  It’s all for money.

  Stop eens met handen klappen voor de zorg. De zorg gijzelt de economie en maakt de rest van de samenleving kapot doordat, zoals o.a. CNN berichtte, in tal van landen jarenlang sprake is geweest van underinvestment in de zorg. Dat wreekt zich.

  Dat er een verhoogde zorg vraag zoals nu zou kunnen ontstaan weet men ook al jaren. Men heeft echter nagelaten te investeren. Dat is laakbaar en ik vind dat de in alle landen de verantwoordelijken, met name politici, voor de rechter moeten worden gebracht.

 26. Het grootste gevaar is niet het virus. Het is het overgrote gedeelte van de wereldbevolking die blijft geloven in hun overheid. Dat is pas een pandemie. Dus degene die weten wat speelt zullen moeten wachten op de sleepers. En die worden nu met bosjes wakker. Blijf geloven in jezelf en het goede in anderen. Samen gaan wij uiteindelijk winnen. Wanneer dat is aan God.

 27. Ze hebben het voor elkaar. eerst worden we met zijn allen geacht door de media met als aanvoerder de haatzender CNN zoveel mogelijk gelukszoekers op te nemen in het westen. Dan worden we weer gehersenspoeld om een hekel aan Trump te krijgen en aan Poetin. vervolgens worden we geacht de klimaathysterie te omarmen en het stikstof geleuter. en nu hebben ze het voor elkaar dat de hele wereld bijna aan de bedelstaf is voor een griep. En dat allemaal om de kijkcijfers en dus macht.

 28. dat de economie een klap krijgt door een lockdown hoeft een prof uit israel mij niet te vertellen maar dat hij dit vergelijkt met een griep virus zoals wij die kennen gaat mij te ver ik ben ooit mijn loopbaan begonnen bij de marine maar ik heb nooit tijdens een normale griep epedemie een keer in het jaar, mee gemaakt dat marine schepen terug moesten naar de haven vanwege besmetting van de bemanning en dat ze niet operationeel meer konden zijn zoals het amerikaanse en franse vlieg kamp schip nu met zelfs sterf gevallen dit heb ik alleen op films gezien wat het gevaar is van bio oorlogs voering tijdens mijn nbcd opleiding in dienst overleven is voor mij belangrijker dan maar met minder geld en aan de groei van de economie had toch wel een einde gekomen door een gebrek aan grondstoffen en vervuiling dus in tegen stelling op bovenstaand artikel vind ik een tijdelijke lockdown op zijn plaats

 29. een wat rare conclusie van deze man, we weten allemaal waar veel mensen opeengepakt zitten dat virussen de vrije hand krijgen, zelfs de mensen die het virus hebben doorstaan zijn niet altijd immuun voor het leven, meestal maar voor zes maanden tot een jaar zoals bij griep. Waarschijnlijk juist als bij klimaatsceptici wordt deze man omgekocht door grote bedrijven die hun winsten zien dalen, het is bijna moorddadig om zoiets te verklaren en wereldkundig te maken, afstand houden, handen wassen en regelmatig je huis ontsmetten zijn zeer duurzaam in deze tijden, maar eigenlijk zou het altijd moeten, we zijn zeer gemakzuchtig geworden. Shalom

 30. Op zes maanden na
  ben ik tachtig. Na ruim twee maanden iedere dag regen kreeg ik griep. Ik mag nog blij zijn dat het niet erger was door dat pokkenweer. Direct daarop werd Caroontje uit de mouw geschud die ik verwelkomde omdat het nu zo lekker rustig is; geen vliegtuig in de lucht te bekennen en de lucht helderder en schoner en haast geen auto’s. Wat wil je nog meer! Dit doet mij denken aan mijn jeugd. Ik kan m’n lol niet op. Door mijn ervaringen als röntgenlaborant trapte ik niet in Caroontjes shit. Mij de mond niet gesnoerd door een maandverband. Jammer dat het allochtoon’s tuig hun kans waarneemt en de straten onveilig maakt, in het bijzonder de hondsbrutale pizzabezorgers van Uber – die altijd al uber lijken gaan, hetgeen de stad ingaan (flaneren met mijn schitterende samojeed) tot een dagelijkse onprettige gebeurtenis maakt. Van de politie weinig tot geen last, die hadden zich “veilig” gesteld in de gesloten politiebureaus achter de balie met plastic schermpjes.

 31. Een van de redenen waarom het virus zich niet verder verspreidt, is UV licht. Juist in april neemt de daglengte toe en als het zonnig is, is er meer UV straling in de lucht. Mensen gaan weer wat meer naar buiten, doen iets in de tuin. Een kwartier tot een half uur buiten zijn is genoeg om een virus te doden. In februari en ook maart zijn de dagen kort en vaak bewolkt.
  Bron:https://www.bright.nl/nieuws/artikel/5066356/robot-uv-licht-desinfectie-cironavirus-desinfecteren-robot-apparaat-virus
  https://newscientist.nl/nieuws/griepvirussen-doden-uv-licht/

 32. Ik zei toch dat Jensen gelijk krijgt. Massale zinsbechoogeling. En dat terwijl medicijnen beschikbaar zijn. De hele politieke santemekraam valt door de mand, massahysterie media, wat een achterlijke heisa. Nederland bevrijdt u. Het is zo 5 mei.

 33. Walgelijk, in 1 woord: walgelijk.
  De mentaliteit van leiders, wetenschappers en de rijksten der aarde.
  Een speelbal in de handen van de duivel.

  Je ziet ook dat steeds meer virologen, echte media, wetenschappers, vraagtekens zetten bij dit virus.
  Aanrader: de laatste uitzending van cafe Weltsmerz met Karel van Wolveren.

 34. Straks op 5 mei zit een groot deel van de bevolking opgesloten door de maatregelen van de overheid. Maar dan wordt er een “bevrijdingslied” gezongen (virtueel), op touw gezet door Radio 4. Dat is toch zowel hilarisch als wrang. Doet mij wel een beetje denken aan alle namaak-vrolijkheid in de Sovjet Unie. “Ze roepen vrede, terwijl er geen vrede is.”

 35. Niet vergeten dat sommige crematoria in Nederland twee tot vier keer zoveel crematies hebben. Dat is nog nooit voorgekomen.

 36. Het zal omstreeks 2013/2014 geweest zijn de ik ,ver buiten de Nederlandse grenzen, een gesprek had met een eerstekamerlid van de NL regering. Uiteindelijk ging het gesprek over, wié bepaald ons regeringsbeleid ? . Omdat ik deze senator al langer kende was er een vriendschappelijke relatie ontstaan en tijdens dit gesprek ontstond een, zeg maar, pad-stelling. Hij, deze senator verdedigde het beleid van de eerste kamer met zijn argumenten en ik wilde hem overtuigen dat het beleid, indirect door het vólk bepaald zou moeten worden. “ Maar dat gebeurt ook zei hij, het volk kiest en wij geven uiteindelijk de ‘toestemming’ om een wet of aangepaste wet te, accorderen .

  Het vreemde was echter …. dat hij niet vond dat het volk, de kiezer, geen doorslaggevend statement had. Deze ‘bergrede’ begreep ik niet. Enkele dagen later zei hij : “er zit wel wat in” , maar in s’landsbelang belang moeten wij soms afwijken van datgene wat de kiezers willen. Wij herkennen dat, omdat ‘de wil van het volk’ vaak maar gedeeltelijk ten uitvoer wordt gebracht. Door de hoeveelheid aan politieke partijen ( +/- 14 ) is het (te) moeilijk om het ‘iedereen naar de zin te maken’ ; met twee kapiteins op een schip gaat het al mis … . De aanwezige partijen geven wel aan dat er sprake is van democratie, maar dat is een vorm van ‘verwatering’ van de échte democratie.
  Het politieke toneel : het terugbrengen van het aantal politieke partijen.

  Een voorgesteld ‘plan’ die van belang ! zijn voor ons land mag niet ten uitvoer worden gebracht met een ‘nipte overwinning’. Een ‘overwinning’ met enkele percentages verschil is géén geen overwinning. Maar het wordt nog ingewikkelder ; Brussel móet alle wetgevingen goedkeuren, d.w.z. dat wat de Nederlander wil, of zou willen, volledig getorpedeerd kan worden door het EU parlement. Wat – ein Volk und ein Führer ons heeft gebracht …. is realiteit geworden. Nederland staat onder een dictatoriaal bewind !

  Wat zien we nu over de aanpak van de Corona pandemie. Er worden beslissingen genomen die bijna elke dag ter discussie staan omdat dagelijks ‘de aanpak van’ , de ‘voorlichting van ‘ en ‘de gevolgen van’ …. niet op realistische bronnen zijn gebaseerd. De vrij keuze tussen onderlinge landen worden ‘bespot’ ; – Jedem das Seine – bestaat niet meer. Wie dit niet respecteerde ging in het verleden door de poort van Buchenwald en kwam nooit meer terug. Brussel staat individualistisch denken niet meer toe. We zijn aan de ‘goden’ overgeleverd. We staan erbij en kijken er naar. Als makke schapen …. laten wij ons leiden door de media waarbij dagelijks voorlichting oplichting blijkt te zijn.
  “ het valt allemaal nog wel mee”. https://newsmonkey.be/ pandemie-geschiedenis-coronavirus/.

 37. In Hamburg is prof. Pöschel nader onderzoek gaan doen. Elke positief geteste patiënt die gestorven is, werd nader onderzocht door pathologen. Geen enkele was gestorven door Covid-19.
  Dat verhaal over ‘corona-doden’ is een vorm van valse voorlichting. Al helemaal als vermoedens worden toegevoegd!
  En als het over de economie gaat spreekt men van de ‘corona-crisis’, maar het is natuurlijk een ‘lockdown’ crisis. Want alle economische problemen ontstaan door de lockdown. Ook hier verkeerde naamgeving.

 38. Ik weet wel zeker dat coronavirus een rookgordijn is voor nieuwe bailout voor banken

 39. Dat een totale lockdown wordt gebruikt voor andere redenen dan de volksgezondheid, dat wisten we al: wurgmaatregelen en verplichtingen om de bevolking door angst volledig onder controle te krijgen voor een communistisch regime zoals in china of noord-korea en de teloorgang van de democratie.

  En natuurlijk kan dit ook niet losgekoppeld worden van de economisch-financiële toestand waarbij in heel europa politici de afgelopen jaren fors schuldenputten zijn blijven bijmaken zonder éen cent van de staatsschulden af te lossen – ook dat is niet onopgemerkt gebleven.
  Tel daarbij op, in belgië althans, de duizenden nepjobs die werden gecreëerd en betaald worden uit de staatskas voor de meerwinsten van bedrijven waardoor het aantal bijdragende belastingbetalers fors werd ingekrimpt en de uitgaven van de staatskas tot gigantische en hallucinante bedragen en schulden opliepen.
  Tel daarbij op de kwakkelende economie sinds jaren, het verlies van jobs door automatisering etc…

  Het is dus heel goed mogelijk dat deze coronahysterie de gedroomde kans was om als dekmantel weer de gokkende banken te sponsoren en de ontspoorde financiële putten te willen vullen onder het mom van….
  WEER een economisch herstelplan, nét zoals in januari 2015:

  “22 januari 2015:
  De Europese Centrale Bank heeft vandaag zijn economisch herstelplan voor de eurozone aangekondigd.
  Dit is wat we bijdrukken om economie te redden: 1.140.000.000.000 euro”
  ….dat dus integraal naar de banken ging!

  Deze keer dus twee vliegen in één klap:
  Enerzijds totalitaire controle, allerlei verplichtingen, afbraak van onze burger- en mensenrechten, ontnemen van onze bewegingsvrijheid en zelfbeschikking en anderzijds opnieuw een financiële aderlating en ultieme rooftocht op de belastingbetalers met collectieve armoede voor de bevolking tot gevolg.
  Het zal een volksprotest moeten worden en deze keer om te kunnen overleven…echter daarvoor is eendracht nodig, het besef dat de opgezette coronahysterie gebruikt wordt als dekmantel en daar zijn vooralsnog te weinig mensen van overtuigd omdat zij nog in de greep van angst niet helder kunnen denken én omdat de listige politici stapsgewijs en haast ongemerkt tewerk zal gaan…dat besef zal komen zogauw de mensen dat in hun dagelijks leven en in hun portemonnee zullen voelen.

Comments are closed.