Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered

—————————————————————————————————————————————-

Omgerekend naar Nederland: 432.000 mensenjaren gered, maar ruim 3 miljoen verloren – Werkelijke verlies waarschijnlijk meer dan 90 x hoger – Mainstream media spelen kwalijke rol door onnodig paniek te zaaien met onvolledige en eenzijdige info

—————————————————————————————————————————————-

Het onafhankelijke data analyse instituut Just Facts, dat zich baseert op zo breed mogelijke informatie van onder andere universiteiten, wetenschappelijke publicaties en gezaghebbende media, heeft berekend dat de lockdowns minimaal 7 x zoveel mensenjaren verwoesten dan ermee worden gered. Dit cijfer zal ‘waarschijnlijk’ zelfs 90 x hoger uitkomen. De lockdowns komen daarmee in feite neer op het amputeren van een complete arm om een snijwondje in je vingertopje te ‘genezen’. Hoe langer wordt gewacht met het compleet opheffen van deze lockdowns, des te duidelijker zal het voor steeds meer mensen worden dat er kwade opzet in het spel moet zijn.

We schreven al eerder dat vele tienduizenden mensen niet of niet op tijd medische behandelingen hebben gekregen, omdat de ziekenhuizen vrijwel uitsluitend op corona zijn gericht, en de andere noodzakelijke zorg werd uitgesteld. Ook de impact op de geestelijk gezondheid is al enorm; in de Verenigde Staten zijn de antidepressiva niet aan te slepen, en wordt in sommige gebieden al over een ware zelfmoordepidemie gesproken.

Tientallen miljoenen mensen hebben reeds hun baan en bestaanszekerheid verloren, en daar gaan er nog vele tientallen miljoenen bijkomen. In Nederland moet de echte ontslag tsunami, waardoor het aantal werklozen hoogstwaarschijnlijk naar 1 miljoen of zelfs meer gaat stijgen, nog komen. De eerste slachtoffers zullen circa 500.000 ZZP’ers zijn die nu al op omvallen staan. Ook de instorting van het MKB is inmiddels begonnen.

Maximaal 7,4 miljoen mensenjaren gered, maar minstens 55,7 miljoen verloren

‘Gebaseerd op een breed spectrum aan wetenschappelijke data, heeft Just Facts berekend dat de angst die is gecreëerd door de reacties op Covid-19 –zoals de blijf-thuis bevelen, het sluiten van bedrijven, de overdrijvingen door de media, en legitieme zorgen over het virus- op zijn minst zeven keer zoveel mensenjaren zullen verwoesten als er door de lockdowns, bedoeld om de verspreiding van het virus te stoppen, zouden kunnen worden gered. Dit cijfer is het absolute minimum; het echte cijfer is waarschijnlijk meer dan 90 x hoger.’

Uit research blijkt dat minstens 16,8% van de Amerikaanse volwassenen ‘ernstige mentale schade’ heeft opgelopen door de lockdown maatregelen (de American Psychiatric Association heeft het zelfs over 36%). Bijna 43 miljoen volwassenen zijn zwaar getroffen en zien hun levensverwachting daardoor met gemiddeld 1,3 jaar verkort worden. Totaal bedraagt het verlies aan mensenjaren daardoor 55,7 miljoen.’

In schril contrast daarmee staat het maximum aan 616.690 levens die mogelijk –dus niet eens zeker- zouden zijn gered door de lockdowns. Het virus berooft ieder slachtoffer gemiddeld 12 jaar van zijn leven, waardoor er hooguit 7,4 miljoen mensenjaren worden gered.

Omgerekend naar Nederland: van de 14 miljoen volwassenen zouden er dan 2.352.000 ernstige psychische schade hebben opgelopen, en zou het verlies aan mensenjaren daardoor ruim 3 miljoen zijn. Gaan we uit van maximaal 36.000 gespaarde levens (ca. 6 x zoveel als het aantal huidige slachtoffers, net als in het genoemde onderzoek), dan bedraagt het aantal gespaarde mensenjaren slechts 432.000.

‘Matig scenario: schade door lockdowns meer dan 90 x groter’

‘In de gematigde scenario’s… zal angst meer dan 90 keer zoveel levens verwoesten dan de lockdowns zullen redden.’ Deze enorme schade aan de volksgezondheid is voor een aanzienlijk deel de schuld van de mainstream media, die een virus dat qua aantallen niet gevaarlijker is dan een gemiddelde griep, extreem overhypet hebben, en met valse, uit hun verband getrokken en onvolledige cijfers en statistieken met opzet grote paniek hebben gezaaid, en die bovendien nog steeds in stand proberen te houden.

‘Dit is gedegen onderzoek, en beantwoordt grondig de vraag of het middel niet erger is dan de kwaal,’ concludeerde Joseph P. Damore (M.D.), die de studie heeft onderzocht en beoordeeld.

 


Xander

(1) Just Facts via Summit News

Zie ook o.a.:

24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen

21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: ‘Spanje en Frankrijk eisen dat Nederland en Duitsland alle kosten coronacrisis betalen’
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. In het Nederlands worden woorden zo veel mogelijk aan elkaar vastgeschreven indien ze een betekeniseenheid vormen: ‘data analyse instituut’ vormt een begripseenheid, dus: data-analyse-instituut. Als het je toch allemaal niet interesseert, ga dan maar door met kroketten eten en bier zuipen. Je cundt oock zoo chaan schreifen dan.

  Een tip voor de zoveelste nepcrisis: maak gebruik van de mogelijkheid om je moedertaal eens wat correcter te leren beheersen :-).

  De heersende elite ziet in de slaafs aangeleerde onkunde van het gewone publiek alleen maar een bevestiging van hun overtuiging dat zij het recht hebben om de wereld te beheersen en iedereen aan te sturen. Het is logisch dat echte “democratie” niet kan werken, noch kan bestaan als je ervoor kiest om jezelf in de mentale gevangenis op te laten sluiten van zombie-achtig leven als een braaf volgzame jaknikker die alles – letterlijk en figuurlijk – maar slikt omdat de (r)overheid het allemaal wel integer zal bedoelen.

 2. @Evert schreef:
  27/05/2020 om 12:45 pm
  “Natuurlijk is Covid-19 een gemeen virus dat onder ouderen en zwakkeren slachtoffers heeft gemaakt. Maar om nu gezonde mensen te isoleren en wereldwijd economieën plat te leggen, dat is toch waanzin. Toenemende armoede zal inderdaad veel slachtoffers opeisen.”

  Covid-19, één van de 8 types coronavirussen, was een eerder onschuldig griepvirus tot ze er een gemeen biowapen van gemaakt hebben in een labo om met de gevolgen van de lockdown, de economische wurgmaatregelen en een killer-vaccin pas slachtoffers te kunnen maken..uiteraard allemaal onder de dekmantel van ‘voor-onze-gezondheid’…..de nooit geziene golf van economische en dodelijke slachtoffers moet dus nog komen…

 3. De regering en de anonieme adviesorganen proberen, door het steeds maar in onnodige onzekerheid houden van de bevolking, iedereen te demoraliseren.
  Tot de bom barst.
  Vroeger stond op het Malieveld de galg.

 4. Het is waanzin, was vandaag bij de tandarts en 2 assistentes met mondkapjes. Ze peilde of ik gevaarlijk was. Was ik niet en toen gingen de mondkapjes af. Tandarts zei gelijk fuck you en gaf gewoon een hand.

  Bizarre.

  Dit moet stoppen

 5. Het boek Openbaring waar veel naar wordt verwezen, schildert allerminst een dystopische toekomst. Het systeem zal zelfs de vrijwel volledige goedkeuring krijgen van de massa wereldwijd. Het betekent echter wel een afschuwelijke situatie voor diegenen die het Opperwezen getrouw blijven en dat dit zelfs de goedkeuring krijgt van diezelfde massa. Maar wat deze wereld niet weet is dat zij aan de rand van de afgrond staat en zal delen in Gods gramschap en in die van het Lam.

 6. Natuurlijk is Covid-19 een gemeen virus dat onder ouderen en zwakkeren slachtoffers heeft gemaakt. Maar om nu gezonde mensen te isoleren en wereldwijd economieën plat te leggen, dat is toch waanzin. Toenemende armoede zal inderdaad veel slachtoffers opeisen.

 7. Digitaal corona-paspoort in de maak

  De bovenstaande mededeling heeft de reguliere media nog niet bereikt, en waarschijnlijk is daar een reden voor. Op 11-05-20 publiceerde ‘Verdict’, een online mediabedrijf op het gebied van technologie het volgende artikel: “Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries (digitaal corona-virus paspoort gaat geleverd worden in 15 landen).

  https://stichtingvaccinvrij.nl/digitaal-corona-paspoort-in-de-maak/

 8. Aanvankelijk was de lockdown belangrijk omdat het aantal besmettingen elke 2 of 3 dagen verdubbelde. Zonder lockdown heb je dan ineens 100.000 ernstig besmettelijke zieken extra en 10.000 doden, voor niemand plek in ziekenhuizen, en dan zou de economische schade nog meer zijn geweest: https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/07/zonder-lockdown-zijn-de-economische-kosten-pas-echt-hoog-a3996133
  Zweden heeft inmiddels het hoogste aantal dagelijkse doden per miljoen inwoners: https://ourworldindata.org/grapher/daily-covid-deaths-per-million-7-day-average?time=2020-02-24..&country=BEL~CAN~FRA~GRC~IND~ISR~ITA~NLD~KOR~ESP~SWE~GBR~USA
  Nu er goede alternatieve oplossingen zijn, zoals de doktersrecepten van Zelenko en Elens, kunnen we van de lockdown af, mits huisartsen ze off-label mogen voorschrijven, wat ze wel mogen bij andere ziekten.
  Arme landen, die zich geen grote lockdown kunnen veroorloven, gaan wel meer over op HCQ: https://www.preprints.org/manuscript/202004.0381/v1 India heeft een laag sterftecijfer.

 9. Ik denk dat je de vergelijking met roken kunt maken als je de virusverspreiding wilt visualiseren.
  Veel mensen in een benauwde ruimte die zitten te roken: Iedereen ademt veel andere rook in.
  Buiten in de frisse lucht: de rook verwaait zo snel dat er nauwelijks door anderen iets wordt ingeademd.
  En het is wetenschappelijk aangetoond: hoe meer virussen van de ademhalingswegen men ontvangt, hoe grote de kans op ziek worden.

 10. Het grote argument van het voorkomen van overbelasting van de ziekenhuizen, is niet meer geldig. Maar waarom zitten we dan nog steeds in een kramp?!
  Het lijkt intussen versmald tot een links-rechts discussie. Linksen die de politiestaat en de lockdown wel mooi vinden vanwege het klimaat.

 11. En dan horen we nu steeds dat hydroxychloroquine niet helpt. Nee.
  Maar het ging om de combinatie, dat zou men eraan moeten toevoegen. Zink is het middel dat de virusgroei in de cel kan aanpakken. Het kan echter de cel niet in, en juist daar vermeerdert het virus zich. Dan helpt de HCQ als ionofoor. Door die ionofoor kan zink wel naar binnen.
  Waarom steeds die halve waarheden?

 12. Punt 16 van de ’21 goals of the committee of 300′:
  ‘To cause a total collapse of the world’s economies and engender total political chaos.’

  Vert. ‘Het veroorzaken van een ​​totale ineenstorting van de economieën van de wereld alsmede het veroorzaken van totale politieke chaos.’

  Doel: concentratie van de macht middels een feodaal systeem.

  Nog even en we kunnen zeggen Check V.

 13. Volgens mij was dat ook de bedoeling van Bill gates.
  Het reduceren van het aantal mensen.
  Gister nog gehoord: rokers gaan eerder dood. Maar Copd patiënten, vaak veroorzaakt door roken, zijn kostbaar voor de staat. Als zij niet geholpen worden, dan is het gewoon afgelopen.
  Zo ook met hartpatiënten of patiënten met kanker.
  Dus, laat iedereen kijken naar mensen met covid19 (media helpt een handje)leidt de aandacht af, en mensen sterven vanzelf.
  Een doordacht satanisch plan.

 14. Hoe houd je de bevolking rustig. Geef ze brood en spelen en verdeel en heers. Speel ze tegen elkaar uit voordat dat ze zich tegen de politiek verantwoordelijken keren.Hiervoor heb je oproerkraaiers nodig. Precies, dit is de taak van de media.

 15. Wat betekent de Nieuwe Wereld Orde concreet voor diegenen die chronisch ziek, gehandicapt of oud zijn en daardoor afhankelijk zijn van de Bijstand, WAO/WIA/Wajong en de AOW? Moeten die vrezen voor gedwongen euthanasie, opsluiting in werkkampen, enz.?

 16. Hoe kunnen we ons hier op voorbereiden….? Alvast beginnen met zo eenvoudig mogelijk te leven, zonder de betrekkelijke luxe die we gewend zijn?
  Weer contact zoeken met de mensen om je heen voor wie we bang gemaakt worden. Het is kennelijk de bedoeling van onze “Overheden” om ons van elkaar te isoleren, waardoor we steeds zwakker staan.
  Ophouden met deze hele idiotie waar we in zitten en uitspreken wat we zien gebeuren, ook al gelooft men ons niet….?
  Graag ideeën!

 17. Niet alleen de mainstream media heeft angst gezaaid onder de bevolking ook deze side kan er wat van, zeker de eerste maanden van het jaar ging Xander er voluit met velen angstige berichten in over het virus. Gelukkig weet hij dan wel weer het schip tijdig te keren en de waarheid over het virus en de achterliggende agenda te ontmaskeren.

 18. Na De leugens over 9/11 MH 17 Syrië Afghanistan Libië Oekraïne , hoe kunnen mensen onze MSM nog geloven !?
  Zo te zien veel mensen ! en als een stelletje schapen Volgen zij elkaar met : de regering is toch betrouwbaar , klappen voor het zorg personeel ect ect
  De einige conclusie is dat de meerderheid van de Nederlanders gewoon verstandelijk gehandicapt zijn .

 19. Het schijnt dat de laaste 2 generaties niet meer kunnen nadenken en kijken of wat ze te horen krijgen op de T.V of lezen in de kranten een andere kant kan hebben.
  Waarvoor minder angst onder de mensen boven de 50-60? Omdat deze generatie niet verslaaft is aan de smart phone , t.v. en mainstream media .En het feit dat de laatste generatie zo zacht en verwend in op gevoed dat ze om het geringste in paniek gaan. De schuld ligt bij hun ouders en de overheid .
  What kan men daar nog aan doen: niets . Hopeijk krijgen deze generaties z’n klap dat eindelijk hun ogen open gaan en daar van leren.

 20. Nobelprijswinnaar professor Luc Montagnier werd wereldwijd aangevallen met zijn bewering dat het onnatuurlijke virus COVID-19 zichzelf zal elimineren.
  Nu blijkt hij volstrekt gelijk te hebben!!

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/professor-die-hiv-ontdekte-en-nobelprijs-won-zegt-dat-coronavirus-uit-laboratorium-komt-en-hiv-elementen-bevat/

  De WHO…verkondigt nu dat een tweede grote golf van het corona virus is uitgesloten….!

  https://www.sott.net/article/435176-WHO-Second-wave-coronavirus-ruled-out-breaking-with-Gates-predictive-model

 21. Gruwelijke cijfers waarover gezwegen word in de mainstreammedia. Afschuwelijk is het.

Comments are closed.