Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen

—————————————————————————————————————————————–

De totale economische vernietiging (door de linksgroenliberale klimaatelite) bedraagt $ 30 biljoen, één derde van het wereldwijde BNP

—————————————————————————————————————————————–

De vermoedelijk ergste pandemie die de mensheid ooit heeft meegemaakt is begonnen. Wij noemen deze alvast de ‘Pleite Pandemie’, die in de komende jaren een opzettelijke, nog nooit eerder geziene en niet te stoppen vernietiging van de welvaart en daarmee het welzijn van de bevolking (ook de Nederlandse) zal veroorzaken. U denkt werkelijk nog steeds dat de economie een simpele aan/uit knop heeft, en alles over een paar maanden weer z’n oude gangetje draait? Dan zult u van een ijs- en ijskoude (lockdown)kermis thuiskomen.

Hotel met 78 kamers in Volendam – failliet. Sporthuis Pim Doesburg – failliet. Bouwbedrijf in Grolloo – failliet. Fietsenverkoper in Coevorden – failliet. Hotel met 44 kamers in Koudum – failliet. Uitzendbureaus, bouwbedrijven, schilders, kledingzaken, apotheken, cafés en restaurants, standbouwers, installateurs, toeleveranciers, transporteurs, stukadoren – failliet. Al 100.000 Nederlandse jongeren kwamen in april zonder werk te zitten. Het aantal mensen met werk daalde in één maand met 160.000.

De eerste slachtoffers van deze linksgroenliberale lockdown-staatsgreep

Nee, veel mensen zullen er niet wakker van liggen, totdat ze gaan beseffen dat dit slechts de eerste slachtoffers zijn van deze linksgroenliberale lockdown-staatsgreep, de eerste druppels die door de dijk heen lekken, en de voorbode zijn van een monsterachtige tsunami die tientallen procenten van de complete economie zal wegvagen.

We herhalen het nog maar eens: er bestaat géén aan/uit knop voor de economie. Deze bewust in gang gezette kettingreactie, voor een virus dat statistisch* niets meer dan een gemiddelde griep is (* puur medisch voor een kleine risicogroepen van bevolking echter wel gevaarlijker), is niet meer te stoppen.

Maandelijks tekort VS in één klap bijna vertienvoudigd

‘Als Amerika niest, raakt de rest van de wereld verkouden,’ is een bekende stelregel. Hertz, één van de grootste autoverhuurbedrijven, heeft in de VS het faillissement aangevraagd (schuld: $ 17 miljard). 12.000 mensen waren al eerder ontslagen door de corona lockdown. Duizenden werknemers van concurrent Avis, Uber en Lyft ondergingen hetzelfde lot. Retail gigant JC Penny (846 winkels, jarenlang een bekende naam in bijna ieder winkelcentrum) ging ook al op de fles (2).

De Verenigde Staten hebben hun maandelijkse tekort zien oplopen naar $ 747 miljard, wat bijna net zoveel is als het tekort van het hele voorafgaande jaar. De staatsschuld stijgt dit jaar van iets meer dan 100% naar 150%. Zo’n 38 miljoen Amerikanen zijn in zeer korte tijd hun baan kwijtgeraakt, waardoor de werkloosheid hoogstwaarschijnlijk boven de 25% zal uitkomen. (3)

Ongekende welvaartsdaling en sociale ellende’

In een YouTube uitzending van ‘Een Oorlog Reeds Verloren’ zei Jort Kelder een week geleden tegen Sven Hulleman dat ‘er geen precedent in de moderne geschiedenis is voor de welvaartsdaling en sociale ellende die ontstaat.’

Hulleman wees erop dat één corona dode de economie dankzij Ruttes lockdowns beleid tussen de 5 en 10 miljoen euro kost. Bedenk hierbij dat niet één land, hoe rijk het ook is, in staat is om het volk medische behandelingen tegen deze astronomische kosten aan te bieden. Het zou ieder land binnen korte tijd compleet bankroet maken.

Massapsychose?

Het onderwerp van de discussie was overigens ‘De gekte van het groepsdenken’. In Nederland is een zorgwekkende trend zichtbaar waarbij iedereen die openlijk een andere mening heeft en voor een andere koers pleit ten aanzien van de corona lockdowns, door bijna de hele mainstream media en politiek, en zeker op social media, wordt verketterd en gedemoniseerd.

Hulleman: ‘We zijn miljarden aan het uitgeven en miljoenen mensenlevens aan het verwoesten, maar dat mag je niet zeggen. In wat voor land leven wij dan?’ Kelder is het met hem eens. ‘Ik vind het echt schokkend dat filmpjes van artsen die een contrair standpunt hebben (zoals huisarts Rob Elens), van YouTube worden gehaald. Dat klopt natuurlijk niet.’

‘Zijn wij in een massapsychose beland?’, vervolgt Kelder. ‘Zijn wij in een situatie beland waarin helder denken niet meer gewenst is? Politici hebben de democratie op afstand gezet, om niet te zeggen dat ze per decreet regeren, en onze grondrechten zwaar aangetast.’ Hulleman: ‘Feitelijk leven we in een fascistische, dictatoriale, opgelegde cultuur. Wij moeten doen wat wordt opgelegd, anders krijg je met de knuppel in Zuid Europese landen, en een boete van € 400,- in Noord Europese landen.’

‘Klimaatactivisten en Bill Gates vieren feest’

‘Natuurlijk vieren de klimaatactivisten onder leiding van Bill Gates nu feest,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Zij juichen bij ieder faillissement wat zij met deze absurde lockdowns hebben weten te veroorzaken. Voor het eerst in de geschiedenis is het hele volk in quarantaine gezet, in plaats van enkel de zieken.’

De totale economische vernietiging in de handel bedraagt al zo’n $ 30 biljoen (30.000 miljard), en $ 35-$45 biljoen als vastgoed dat niet kan worden verkocht erbij wordt opgeteld. Daar komt nog een hele golf aan waardeloos geworden staatsobligaties overheen. Veel opkomende economieën hebben hun toerismesector en export al zien instorten.

Eén derde wereldwijde BNP vernietigd

Het huidige wereldwijde BNP bedraagt $ 90 biljoen, waar dus maar liefst één derde vanaf gaat. De totale waarde van alles bij elkaar opgeteld (incl. vastgoed, obligaties, equities) bedraagt ongeveer $ 420 biljoen. ‘Iedereen die denk dat overheden zich hieruit kunnen stimuleren, of hyperinflatie veroorzaken, zelfs als ze $ 10 biljoen zouden uitgeven, houden geen rekening met de totale omvang van deze economische instorting.’

‘Er is GEEN ENKELE mogelijkheid om de economie weer te herstellen. De vette jaren komen NIET meer terug. Het leven is veranderd; winkels hebben social distancing borden en plexiglas schermen gekregen. Veel werknemers dragen maskers, ondanks het feit dat de CDC (en ook het RIVM) al in het begin heeft gezegd dat maskers geen enkel virus kunnen tegenhouden. In Azië worden ze gebruikt door mensen die ziek zijn – niet andersom. Om een virus op te lopen hoef je alleen maar iets aan te raken.’

‘Zoals een lezer het omschreef: een masker dragen als je alleen in je auto zit is hetzelfde als een condoom dragen als je alleen in je bed ligt. Maar dit is wel de doorsnee mentaliteit van de mensen, die echt alles geloven wat ze op TV beweren.’

Hoge inflatie, hoge werkloosheid, hongersnoden

Zelfs een ‘kleine’ correctie van slechts 10% zal ‘in alle sectoren $ 42 biljoen wegvagen. Geen enkel stimulanspakket zal de economische teruggang tot in 2022 kunnen voorkomen. De trend wordt stagflatie (= hoge inflatie, hoge werkloosheid, en geen of amper economische groei).

‘De krankzinnige lockdowns  hebben de wereldwijde voedselproductie capaciteit ernstig gereduceerd. Overal stijgen de voedselprijzen harder dan men voor mogelijk hield: het hele vorige jaar 1%, dit jaar in slechts 8 weken tijd al 3%. Dit is het directe gevolg van de vernietiging van de capaciteit om voedsel te produceren, wat dit jaar en in de komende twee jaar hongersnoden dreigt te veroorzaken.’ (1)

Welkom in Mark Ruttes nieuwe normaal, waarin vrijwel niets meer zal worden zoals het ooit was. Voor de heersende klimaatelite is dit een droom die uitkomt; voor 99% van de mensheid een absolute, nooit meer eindigende nachtmerrie.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Forbes
(3) Arno Wellens

Afbeelding: Wereld: Pixabay (rechtenvrij): VN symbool: WikiMedia Commonspubliek domein, gebruik makend van de Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Hamer en sikkel: OpenClipart-Vectors , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: ‘Spanje en Frankrijk eisen dat Nederland en Duitsland alle kosten coronacrisis betalen’
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. Met berichtgeving wordt gerommeld.
  ‘Positief getest’ betekent niet dat men ook ziek is geweest en/of is en/of wordt.
  Dit is misleiding via de media.

 2. DrM 5:59 PM, op 25/5. Alles om de Gates clan te gerieven, en de NWO. En de WHO= de Wereld Hel Organisatie.

 3. De Transitievergoeding!
  Bij gedwongen ontslag is de werkgever sinds enkele jaren een Transitievergoeding verschuldigd aan een werknemer in vaste dienst. Deze kan behoorlijk oplopen.
  Hoe gaat de Overheid dit compenseten?
  Ik hoor of lees er niets over.
  De Overheid heeft de economische ramp veroorzaakt!

 4. “Tijdelijke” maatregelen blijken niet tijdelijk.
  De Grondwet wordt met voeten getreden.
  Informatie wordt geheim gehouden.
  Wie arresteert en berecht lieden die dit allemaal ongehinderd aanrichten?
  Of geldt ook hier het Pikmeer-Arrest van de Hoge Raad met daaruit voortvloeiende onschendbaarheid?

 5. Deze pagina vermeldt allerlei onderzoeken naar de Infection Fatality Rates van diverse groepen en landen. Je zou verwachten dat de journalist daar interesse in heeft en dit brengt naar het publiek.
  Alle cijfers laten zien dat de angstvisioenen zwaar overdreven waren. Van het onderzoek op de Franse vliegdekschepen zijn zelfs een aparte Wikipedia-pagina’s aangemaakt.
  ‘Positief getest’ zegt niks, blijkt alweer.
  Er was eigenlijk geen eerste golf, dus waarom dan nog angst aanjagen voor een tweede golf???
  https://swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/

 6. En dan schrijft Xander dat de prijzen in de winkels 1% zijn gestegen en de laatste 8 weken 3% … waarschijnlijk te weinig naar de winkels geweest, want veel producten zijn meer dan 10% gestegen en er zijn zelfs producten die voorheen € 1,60 kostte en nu € 2,40 (volgens mij is dat een stijging van 60%.

  Neem een handzeepje van Unicura dat ik een paar maanden geleden kocht voor € 1,00 en waarvoor nu doodleuk € 2,50 voor op het prijskaartje staat bij Nederlands grootste drogisterij !
  (en dat is dan maar een gewoon zeepje en geen echt ontsmettingsmiddel !)

 7. Lieve Oma, uw vragen komen uit uw hart. Maar vanuit uw verstand “ zou het kunnen dat het point van no return is gepasseerd”

  Waarom zeg ik dit, moeder Rutte overleden. Groot in de media. Waarom? Hou het voor jezelf. Je bent notabene president.

  De arme man. Zielig… Slaap zacht kindje slaap zacht.

  Vecht huil, bid en bewonder.

  Ze bedonderen ons, ze bedonderen ons. Lalalala

 8. Ik vraag mij overigens af wanneer de werkgeversorganisaties en overkoepelende organisaties per sector eindelijk eens de verdediging van hun leden met een bedrijf gaan opnemen door zich te verzetten tegen deze waanzinnige gang van zaken waarbij hun leden schade en faillissementen boven het hoofd hangen door deze belachelijke fantoom-corona bedreiging voor de volksgezondheid?
  Over de enorme kosten voor elke zelfstandige, bedrijf en de praktische onhaalbaarheid van enkel al de 1,5 meter afstandsregel?
  Waar is de medische sector over de aanslag op de geestelijke volksgezondheid door brainwashing, door veroorzaken van de psychische aandoening van smetvrees door deze maatregelen? Of telt ons geestelijk welzijn niet mee?
  En waar zijn nu de mensenrechten organisaties om te protesteren tegen de aanslag op onze burger-, grondwettelijke en mensenrechten? De juristen, magistraten en grondwetspecialisten?
  Wanneer laten zij zich eens horen? Of is het ene corrupte pot nat met de politiek?

 9. Bravo, Willy !!!!

  Ook ik geef geen moer om geld, bezit en macht …

  Als er een beetje voedsel op tafel is ben ik gelukkig. Bezit ook noch auto, noch brommer, noch huis, noch flat, niets, dus !!!!

 10. @markoverbeek en Jason1: volledig akkoord met jullie.
  Ik herhaal het nog maar eens: de bedoeling en doelstellingen van deze georkestreerde pandemie over een griep waarvan ze een killervirus maakten, zal pas duidelijk zichtbaar worden door de gevolgen voor de bevolking, economisch, financieel, sociaal, bestuurlijk, kortom: maatschappelijk, georkestreerde ellende.
  De dagelijkse gevolgen voor de bevolking zal het bewijs en ontmaskering zijn van het levensgrote, schokkende bedrog dat de coronacrisis is.
  Opgelegde maatregelen slaafs volgen in de hoop het normale leven te kunnen hervatten is ijdele hoop want voor elke maatregel vinden ze wel een voorwendsel om maatregelen permanent op te leggen – oa het zogenaamde gevaar voor hérbesmetting dat niet bestaat bij immuniteit dewelke testen niet zouden kunnen aantonen.
  Je bent dus nooit immuun (?!) en je kunt ook altijd opnieuw besmet worden (?!) dus moeten de maatregelen permanent worden, uiteraard voor de volksgezondheid…
  Maatregelen volgen heeft dus ook geen enkele zin, is in ons nadeel en gehoorzaamheid verhindert zelfs de terugkeer naar een normaal leven.
  Zo probeert de politiek/elite de wurgmaatregelen erdoor te duwen om grip te krijgen voor totalitaire machtscontrole.
  De coronacrisis is het aloude verdeel en heers machtspelletje waardoor verdeeldheid wordt gezaaid, de bevolking tegen elkaar wordt opgezet en uitgespeeld zodat de elite zelf niks hoeft te doen om dan verplichtingen te kunnen opleggen met medewerking van de meest angstige, onwetende en misleidde burgers die nog steeds niet zien dat ze hun eigen en ons graf graven.

 11. Ik betwijfel of rutte gesteund blijft worden.
  Velen zijn het zat, controleurs snappen de regels ook al niet.
  Alleen de “bruikbare idioten” geloven nog steeds in die onzin.

 12. De vraag blijft, wat gaan we hier aan doen blijven we toetsen bord klagers of laten we zien dat het volk de macht echt heeft en niet het bestuur, allemaal de neuzen de zelfde kant op dan bereiken we het.

 13. Ellegast op 24.5.
  Waar heb je dat vandaan dat je een nummer moet tonen om een winkel binnen te gaan?
  Je lees fake niews man . Ik kan het weten , mijn familie woont daar.

 14. Weet je hoe ik mijn kinderen heb grootgebracht? Ik heb er hen op gewezen dat je niet gelukkig zult worden met rijk te zijn, maar om wie je bent en wat je bent, of je nu in een dure auto rijdt, of met een goedkope, de afstand blijft hetzelfde, of je nu een duur horloge aan je pols hebt, of een goedkope, allebei geven ze de tijd aan, of je nu vliegt in eerste klasse of gewoon, als het vliegtuig neerstort ga je mee de dood in. Dus de economie gaat altijd gewoon om onze weelde en comfort is dat de essentie van het leven? Ik dacht het niet, wees gelukkig om wat je hebt, dan pas kun je de rust ervaren, natuurlijk is een job en geld belangrijk, maar het leven is veel meer dan dat. Shalom

 15. Na tien jaar hard werken zijn Dawn Lester en David Parker eindelijk klaar met een boek dat alles wat de meeste mensen denken te weten over ziekte op zijn kop zet.
  youtube: GVP#156-David Parker&Dawn Lester:Viruses,and What Really Makes Us
  Video is Nederlands ondertiteld.

  Zien!!!….en doorsturen!!

 16. Als we de statistieken bekijken, lijkt het erop dat het virus z’n eigen gang is gegaan, tamelijk onafhankelijk van de maatregelen (ik volg hier vooral dr. Bodo Schiffman en Swiss Propaganda Research). Dat de daling al inzette voor de lockdowns.
  De overheden met hun RIVM’s denken echter dat ze aan de knoppen zitten. Ze draaien het knopje “vrijheid” iets meer open, kijken wat er gebeurt, en als ze meer positieve testuitslagen zien, draaien ze het knopje weer terug. Dit op basis van een waardeloos computerprogramma (dat van Ferguson dat afgebrand is) en onbetrouwbare tests.
  Hoe de computer zulke overheden in de waan heeft gebracht dat ze alles kunnen reguleren met hun data.

 17. @Johan P

  kleinschalig boeren is wat ik altijd zeg. De boer rondom de gemeente die lokaal zijn
  produkten aanbied. In dorpen is het soms nog zo.
  Wat betreft eigen voorzien van voedsel, is voor veel mensen niet mogelijk, als je
  in de stad woont, soms met klein balkon. Je hebt voor een gezin best
  een grote tuin nodig, en het werk er aan. Veel gezinnen met tuin kunnen dat zelfs
  niet bijhouden, met 2 verdiener jobs en de kinderen.
  Klinkt mooi, maar is vaak niet te doen. Ik kan het enigszins, maar ook beperkt in
  groentes.
  Mensen moesten weer in communes leven kunnen, zonder al de luxe maar dat kan
  een moderne westerse mens al niet meer. Men weet niet eens een aardappel te poten

 18. We hadden en hebben overheden die een gigantisch sociaal experiment deden met hun bevolking en het leidde tot onnoemelijk veel slachtoffers (communisme, marxisme, nazisme).
  We hebben overheden die denken dat ze het klimaat kunnen regelen en nu ook overheden die denken dat ze een virus kunnen sturen.
  In hun hoogmoed zouden ze wel eens enorme schade kunnen berokkenen. De schade van de lockdown is intussen al enorm en kan wellicht beperkt blijven als de lockdown onmiddellijk wordt herroepen.
  Hoogmoed die voor de val komt.

 19. Johan P, 2e geval in Duitsland waarbij een besmetting tijdens een feest is gevonden. iedereen in quarantaine en zelfs de collega’s van 1 van de bezoekers moeten dat. Komen de tracers langs om je gedwongen te testen en pats ze hebben je DNA. Wat gaat daarmee gebeuren? De technologie is veel verder dan wij geloven. Komt daarom 5 g?

  Weet niet hoe ik met een I pad een link moet plaatsen. Google maar Corona Leer. Site NOS bijv

  Blijf maar geloven dat dit in winkels niet gaat gebeuren, legitimeren komt kwestie van tijd. maar er zwerven al filmpjes van op internet uit de VS. Kan ze helaas niet meer vinden. Maar je zal ze zat tegen gaan komen de komende weken. Daar zet kk graag een fels wijn op

 20. Dit is de ultieme natte droom voor Robot Jettes D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet .
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uit gegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de oudjes jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd. Alle €Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers (de meubeltjes kunnen blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk).
  De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
  Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
  Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
  Heeft u een zakdoekje…..?

 21. Johannes op 7.18

  Vanaf de opname van de echte christenen gaan de 7 magere jaren beginnen, en dit zal heel spoedig gaan gebeuren
  Ik begrijp niet hoe u aan 3.5 jaar komt

 22. Als die onbetrouwbare tests er niet waren geweest, had de wereld geroepen dat er sprake was vaan een stevige griepgolf met de nodige slachtoffers. Maar we zouden geen overheden hebben gehad die geloofden dat ze het virus konden sturen met maatregelen. Het leven zou zijn gang gaan en mensen zouden korte tijd verkoudheid-achtige verschijnselen hebben om dan weer te herstellen.
  Al die paniek is gebaseerd op haastig gemaakte tests die niet voor een diagnose mogen worden gebruikt.
  Kijk naar de slachthuizen: zonder de test is er niks aan de hand; iedereen werkt normaal. Na het testen breekt de paniek uit, terwijl er in feite niks veranderd is!

 23. @ markoverbeek 9:32 PM. Ik sluit mij volledig aan bij uw reactie.

 24. @ Johan P beste,
  De eigen groentetuin 👍. Wanneer alle kleine beetjes …. helpen uw gezondheid te sterken. Zo van het land , geen kleur, geur en ‘smaakstoffen’ , geen verdere giftige additieven. Zó zou ook het financiële beleid eruit moeten zien , had het in het verleden uit moeten zien ! . Overheden hebben het mogelijk gemaakt en Jan en alleman maakten van de gelegenheid gebruik. Te hoge schulden, zowel particulier als zakelijk, waren al min of meer een strop om de hals, blijken nu funest te zijn. Wie kent de uitspraak niet : wanneer de ‘zon’ schijnt krijgt u bijna gratis een parapluie, wanneer het ‘regent’ móet u hem weer inleveren …. . Voor een particulier breken zware tijden aan, dit in tegenstelling met de nationale ‘geldverstrekkers’ ; de overheden. Het Dagobert Duck instituut, bijvoorbeeld de ECB, verergerde de situatie met het verstrekken van ‘gratis’ geld met uiteindelijk …. 0 % resultaat. Het Europese financiële beleid werd een ‘hansworst’ , de gevolgen zijn bekend. Nu, in deze tijden’ zal het ‘zwembad’ van D. Duck leeggeroofd gaan worden. Honderden miljarden, zo zegt men, moeten het bedrijfsleven én de burger uit deze misère helpen in de hoop dat deze ‘gèste’ direct weer uitgegeven gaat worden. Wat ik overigens betwijfel. Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat ‘onze’ economieën, ‘ons’ systeem ten dode is opgeschreven. Die trein, dat licht in de tunnel, rijdt met volle vaart tegen een rotswand aan, de noodrem werkt niet meer. Wij hebben allemaal meegelift in de vaart der volkeren met een systeem dat feitelijk al bij de geboorte, ‘genetisch gezien geaborteerd’ had moeten worden. Nu worden ‘wij’ geconfronteerd met de gevolgen, financiële ‘vaccinaties’ zitten vol met verraderlijke elementen. Het Westen …. gaat bloeden, zelfs de ‘sterke schouders’ zijn inmiddels grotendeels met lucht gevuld. Roverhoofdman, het Europese parlement, móet draconische maatregelen treffen en zoals ik eerde schreef : dat gaat pijn kosten, véél pijn. De bekende kruik …. en water ! De meute, het volk, reageert welliswaar veel te laat, niet geanticipeerd op …. , accepteert dit niet en gaat over in een modus van rebellie. ‘Eens gegeven blijft gegeven’ , vergeet het maar. Het kalf …. en de put ! Deze groenteboer, mijn excuses voor de woordspeling, Johan P, weet hoeveel werk er nodig is om mooie producten te oogsten. Het Westen is dat vergeten, kan niets, of weinig nog, en importeert ‘het’ maar. De tijden van gemak dient de mens, is voorbij. ( niet omdat het moet maar omdat het kan ) .
  Natuurlijk moet er een schuldige gevonden worden : rechtse- of linkse- extremisten, nazies, Pegida aanhangers, Putin, Xi Jinping, het klimaat, sociale onlusten …. . Onze ‘leugenbuis, de hersenwasmachine’ onze fantastische TV, is er mede verantwoordelijk voor.

 25. En daarbij te bedenken dat het financiële systeem nu nog gewoon functioneert. Stort het huidige financiële systeem t.g.v. de Coronacrisis compleet in, dan zullen de gevolgen nog vele malen ernstiger zijn dan hier in dit artikel beschreven. Namelijk het uitvallen van het elektronische betaalverkeer, uitval nutsvoorzieningen, lege schappen in de supermarkt, rellen op straat, enz.

  Nu Israël de Palestijnese gebieden als de WestBank zal annexeren, zal dat leiden tot een grote oorlog in het Midden-Oosten. Dat zal, naast de nu al enorme gevolgen van de Coronacrisis, ook enorme gevolgen hebben voor de economie en de samenleving.

 26. @Elegast

  Waar haalt u die onzin vandaan? Ik woon al jaren in de VS. Je kunt hier nog steeds winkels binnengaan zonder wat voor nummer dan ook, je kunt hier nog steeds cash betalen.
  Winkels worden wel gedwongen het aantal mensen dat tegelijkertijd binnen mag te limiteren, maar ook daar komt geen ‘slavennummer’ aan te pas hoor.

  Overigens blijf ik her herhalen: investeer in het maken van een eigen groentetuin. Dan weet je wat je eet en ben je een stuk goedkoper uit. Ik verbouw mijn eigen groenten, maak ze zelf in, ‘dehydrate’ een aantal zelf om later te gebruiken en dat bevalt me heel goed.

 27. De mainstream media BETRAPT op MISLEIDING! De mainstream media is ook onbetrouwbaar!

  “Topdrukte op het strand van Scheveningen? Leugens!

  Nog even en we worden weer opgesloten, want het volk gedraagt zich niet zoals befohlen door Den Haag.

  Op Hemelvaartsdag zag het strand van Scheveningen eruit als Benidorm op een topdag, of toch niet?

  https://niburu.co/10001-artikelen/15163-topdrukte-op-het-strand-van-scheveningen

  De rechtstreekse beelden:
  https://stoppasfamiliedrama.blogspot.com/2020/05/openupnederland-59-goede-gesprekken-mbt.html

  In verband met auteursrechten en enorme schadeclaims uw gekopieerde tekst verwijderd. Op uw link Niburu is de hele tekst te lezen. Mod.

 28. Ik kom om privé redenen dagelijks in verschillende Nederlandse ziekenhuizen en ik kan u melden dat daar geen zorg wordt geleverd. Mijn vermoeden is dat er de laatste drie, vier maanden nog geen 10 % is uitgevoerd wat er normaal aan reguliere zorg wordt geleverd. Het lijkt heel gezond, maar dat is het dus totaal niet. De uitgestelde zorg voor de mensen die een behandeling wensen maar niet durven laat zich moeilijk schatten. Toch durf ik de stelling aan dat op dit moment het paard achter de wagen wordt gespannen. Dat is niet erg, maar wel duur en niet slim. Gelukkig wordt Rutte met zijn bende onbetrouwbare dieven en leugenaars op handen gedragen. Voor mij een reden om mijn buren en familie met het nodige wantrouwen geen voordeel van enige twijfel te geven.

 29. Speiker, kan de link niet meer vinden maar zo raar is dat toch niet? Google zelf maar op Contact tracing (bizarre) of winkels die mondkapjes verplichten of liegen deze mensen in Cleveland? https://www.godlike.com/forum1/message4399239/pg1

  Kijk naar het nuchtere Nederland. Mondkapjes in het openbaar vervoer, reserveren bij restaurants, of wat dacht u van deze in Duitsland waar namen worden doorgegeven aan de autoriteiten. Staat er letterlijk.

  Gaat hier ook gebeuren. De horeca ondernemer als verklikker. Neem er nog maar 1 . Proost. Maar dan wel thuis als je niet wil dat je vrienden, kennissen en iedereen waar je mee om bent gegaan worden bezocht omdat je in een restaurant heb gezeten waarbij de serveerster corona heeft. https://www.ad.nl/buitenland/corona-uitbraak-in-duits-restaurant-besloten-feest-waar-regels-niet-werden-nageleefd~a6758c04/

  En dacht u dat het daar bij blijft?

  Amerika is groot. Binnenkort in uw buurt. Twijfel er maar niet aan.

 30. Deze crisis was vanaf het begin al geen gezondheidscrisis. Het begint steeds duidelijker te worden dat het een enorme psycho-sociale-economische crisis is die zijn weerga niet kent.
  Draconische maatregelen zullen dienovereenkomstige evenredige draconische gevolgen hebben en dat zullen we pas na de zomer echt gaan merken, denk ik . Dan zal blijken hoe zeer vele bedrijven, eenmanszaken, horecagelegenheden, ZZP-ers en ga zo maar door getroffen zullen zijn door iets wat een coronavirus wordt genoemd. Mensen worden op grote schaal geconfronteerd met (massa)ontslagen en dat zal een werkloosheid met zich meebrengen die ongekend zal zijn.

  En wat voor gevolgen zal dat dan weer hebben? Ik denk dat ik als therapeut in de psychiatrie mijn therapieën niet zal kunnen aanslepen voor al die mensen die te kampen krijgen met depressieve klachten, met angsten en suïcidale gedachten, gevoelens van eenzaamheid en levensmoe zijn en zwaar getraumatiseerd zijn door hetgeen ze nu allemaal doormaken.
  Maar waarschijnlijk zal dat ook kunnen leiden tot een verhoogde criminaliteit.

  Wat mij zo mateloos stoort en irriteert is dat ieders VRIJHEID geschoffeerd wordt onder het mom van…… VEILIGHEID. Dat schijnt zo’n magische krachtige en voor veel mensen een hypnotiserende MANTRA te zijn, dat ze koste wat kost maar graag hun vrijheden opgeven om er maar (zij het gekunstelde en schijnbare) veiligheid voor terug te krijgen!
  Alle vrijheden moeten wijken omwille van de veiligheid. Mensen willen zich nu eenmaal veilig voelen en jij mag natuurlijk op geen enkele manier andermans veiligheid In GEVAAR brengen!
  En het andere toverwoord wat hierbij gaat helpen is Controle. Alleen samen krijgen we corona onder controle. Maar mensen gaan elkaar ook al controleren en corrigeren en worden gewoon boos wanneer je ipv 1,5 m misschien 1,45 meter afstand houdt.
  Veiligheids”maatregelen” worden nu al volop genomen. Overal in supermarkten en winkels en benzinestations zie je tegenwoordig op de grond markeringen die er voor moeten zorgen dat iedereen zich houdt aan het handhaven van die ” felbegeerde” veiligheid.
  Nee je hoeft mij niets wijs te maken: het heeft er alle schijn van dat we reeds leven in (en dan gebruik ik maar eens een neologisme) een quarantatuur. Een quarantatuur is een samenvoeging van quarantaine en dictatuur. Daar waar slechts zieke mensen van hun vrijheid beroofd worden middels een quarantaine en gezonde mensen van hun vrijheid beroofd worden middels een dictatuur, zien we inmiddels dat zowel zieken als gezonde mensen volop van hun vrijheid beroofd worden in deze reeds weken operationeel zijnde Quarantatuur.
  Het is geen 1 minuut voor 12 maar al 1 minuut over 12. We zullen met elkaar snel voor onze vrijheden moeten gaan staan voordat we voorgoed onze tot nu bekende vrijheid zullen gaan verliezen. Ik hoop dat steeds meer mensen wakker worden.

 31. Elegast waar heeft u het over dat in america je niet meer de winkel in kan zonder slavennummer?
  ik woon in america maar ik kan nog overal kopen in de winkels met cash geld hoor, ik weet niet over welke america u het heeft.

 32. Wat ik niet begrijp is de menselijke zogenaamd rationele kijk en commentaar op dit alles … de ene groep denkt dat het middel erger is dan de kwaal en de andere groep probeert te redden qua levens wat te redden valt en is blind voor de gevolgen van het middel. Kortom: onenigheid en geen eenheid.

  Maar kijk je naar dit alles vanuit bijbels perspectief dan zou men zich niet moeten verwonderen. In het boek Daniël wordt de droom van Nebuchadnezzar uitgelegd en is voorzegd dat de tenen van leem vermengd met ijzer zou zijn en tegelijk blijkt een steentje het beeld bij deze voeten te raken waarop het gehele beeld ineen stort …

  Wij zijn ooggetuigen van de tijd waarin zich dit alles voltrekt en in plaatst van elkaar vliegen af te vangen of eigenhandig de realiteit te veranderen moeten we elkaar bemoedigen en aansporen om ons leven met betrekking tot Christus in orde te maken want onze verlossing is aanstaande. De genadedeur staat nog open maar de scharnieren beginnen krakend deze deur te sluiten. Benut de resterende tijd in en met gebed, allereerst voor jezelf en direct daarna voor de mensen om je heen zoals je geliefden, vrienden maar uiteindelijk ook voor je ogenschijnlijke vijanden. Bedenk dat we niet vechten tegen vlees en bloed maar tegen de onzichtbare geestelijke overheden in de hemelse gewesten. Tegen de tegenstander van Christus, degene die zich zal openbaren als de Antichrist zodra de ware gelovigen in Christus middels een opname zijn weggenomen van deze wereld samen met de Heilige Geest ….

 33. En zodra de boel failliet is dan komen komen een paar grote spelers om de boel op te kopen voor een prikkie. Zo komt er een groot deel van de bedrijven in handen van een paar grote spelers oftewel in de handen van een klein clubje machthebbers. Alle kleine spelers die nog enigszins denken in het belang van het volk zullen op deze manier verdwijnen. Het is niet te ontkennen dat het wel een extreem geraffineerd plan is. Zo hebben ze straks steviger de voedselketen in handen, bepalen wat jij nog mag vreten, de informatievoorziening, bepalen wat jij nog mag lezen, bepalen of winkels en bedrijven compleet cashless worden etc, dit is straks allemaal veel makkelijker te reguleren en kunnen ze op deze manier jou ook makkelijker buitensluiten zodra je hen niet gehoorzaamt.

  Het is het ook treurig om te zien dat het volk wat zo onwetend is zich zo makkelijk alle vrijheden laten ontnemen. Alle hard voor gevochten verworvenheden als vrijheid en privacy waar onze voorouders met hun bloed voor gevochten hebben wordt simpelweg ontnomen voor zaken als schijnveiligheid. De geschiedenis van slechts 70-80 jaar geleden is nu alweer vergeten. Het is zoals een gezegde luidt, wie de geschiedenis vergeet is gedoemd het opnieuw te herleven, alleen zal het ditmaal nog erger zijn want wat ze voor de mensheid in petto hebben is niet mals. De tijd zal komen dat ze als bloeddorstige beesten tekeer zullen gaan, ongekend zal het zijn omdat het volk weigert te geloven en daardoor onwetend zullen blijven.

  It doesn’t matter how smart you are unless you stop and think. -Thomas Sowell

 34. Opmerkelijke zin in dit artikel: ‘ de vette jaren komen niet meer terug.’
  Waar heb ik dit meer gehoord? Oh ja! Jozef in egypte!
  Eersr zeven vette jaren en dan zeven magere jaren. Die zeven magere jaren zijn dus aangebroken!
  Nog drie en half jaar en het koningschap zal aan het volk van de heiligen des Allerhoogsten gegeven worden. Dan.7: 25,26

 35. Als je 10€ steelt dan wordt je ontslagen. Als je 1000€ miljard schade aanricht krijg je een lintje voor “koninklijk gedrag”.
  Wie nu nog niet inziet dat de Satan de overste van deze wereld is, is ziende blind en horende doof.

 36. Op youtube de channel van Aroy mak bekijken die heeft een uitzending met Tony Pantalleresco
  die verteld wat in het vaccin zit van Bill Gates.
  NANO WEOPONRY echt te eng voor woorden wat een zwijnen!!!! CHECKOUT!!!!!!

 37. er zit enige gelijkenis in de geluk zoekersindustrie die ons door gevestigde orde samen met de media is opgedrongen en deze hysterische gorona industrie. Allebei worden ze misbruikt door linkse gekkies om hun frustraties te misbruiken en zo ons als schapen naar het slechthuis te brengen.. zet ze een pet op en je heb nazi gekken.

 38. Ik wist 25 jaren geleden al aan mijn kenniskring te vertellen dat wij nog een oorlog
  meemaken, dat het zulk een “oorlog” werd, kon ik niet voorspellen, maar de narigheid
  van dat is ook minstens zo erg. Je zal zien op komende 2 jaren.

 39. Dankzij wakkere belezen burgers als Maurice de Hondt die in Alle Media de nonsens van de WHO en RIVM pareerde, gehakt van maakte, zal de 1.5 meter afstand houden snel [morgen al?] tot het verleden horen!!!

  Ook die onnodige, achterlijke mondkapjes, waarvan “”wetenschappers” een paar weken geleden nog spraken als onzin. Zet drie wetenschappers bij elkaar en ze beweren allemaal wat anders.

  Blij wanneer al het Openbaar Vervoer, alle Terrasjes, Bibliotheken en vooral alle Toiletten weer open gaan. Buiten schijnt de zon. Wie doet ons wat?

  De Waarheid Overwint Altijd…Hopelijk ook bij de WHO en RIVM en Kabinet Rutte.
  Steeds meer burgers geraken in Trauma’s alleen al bij het horen/uitspreken van hun namen!

 40. De mainstream media is voor een groot deel schuldig aan de eenzijdige voorlichting, doktoren, wetenschappers economen etc. die andere inzichten hebben dan van overheidwege gepropagandeerd wordt zijn weggezet als een soort idoten, diegenen die op de subsidie/loonlijst staan van regeringen en miljardairs hebben het grote gelijk aan hun kant, nooit kritische vragen….. Voorbeeld van indoctrinatie gisteren in De Telegraaf: Betogingen tegen schending grondrechten in Duitsland ; deelnemers vooral complotdenkers en rechtspopulisten…., dus als je voor je rechten opkomt word je gelijk al in de hoek gedrukt, vooral alles doen wat de overheid zegt, het lijkt de DDR wel. Helaas zijn er nog teveel mensen die NPO en MSM als de bron voor betrouwbare informatie zien, diegenen die vinden dat Rutte het zo geweldig doet, wacht maar tot de ware economische crisis is uitgebroken, vrijheden voorgoed zijn afgepakt en de staat alles bepaalt, gaat helaas gebeuren vermoed ik.

 41. De Openbaring van Johannes, is duidelijk genoeg, over de tijd waar we nu in terecht zijn gekomen. Helemaal eens met dit artikel.

 42. Ik heb vannacht een beetje op internet gezeten en het is angstaanjagend. Dit zit zo geniaal in elkaar dat het niet te bevatten is. We worden zo geraffineerd uit elkaar gespeeld. Vannacht las ik in het AD dat er 50 mensen in een café zaten. 1 had Corona en nu moet iedereen in quarantaine. En iedereen waarmee ze omgingen. Later werd het “ besloten feest” wat niet aan de regels voldeed volgens Het AD het propagandakanaal van de overheid.

  Maar door tracers wordt ook in kaart gebracht met wie ze omgingen. Die kunnen ook een klop op de deur verwachten en daarmee rolt het balletje. Iedereen verdacht.

  Horecazaken hopen binnenkort op goede zaken, vergeet het. Het is spel. Wacht maar tot de eerste serveerster Corna krijg. Komen ze je achter na met je reservering en je familie en vrienden ook. Geniaal he? Deze samenleving is kapot.

  In de VS kan je alleen nog online shoppen en mag je een winkel niet meer in zonder je slavennummer te geven doe je dat mag je de winkel in ( die vol ligt) maar breng je al je vrienden familie en kennissen in gevaar door zogenaamde tracers.

  De winkels liggen vol, online krijg je vaak niet meer wat is besteld want de voedselvoorziening gaat of is kapot.

  We zijn eraan, Verloren. Dit is zo gigantisch slim gespeeld. Ik heb er geen woorden voor. Vaccinaties zijn niet eens nodig om ons eronder te krijgen. Het is al gebeurd.

 43. En Rutte blijft het vertrouwen van de burgers maar behouden. Als je zo stom bent, moet je het maar voelen ook. Je wordt gevangen genomen, je raakt je baan kwijt en er is geen perspectief. Je zou die man toch het Catshuis uitjagen? Maar nee hoor. Ja dan verdien je ook niet anders.
  Wordt wakker en kom in verzet. Er is geen enkele justificatie voor deze allesvernietigende lockdown. Puur bedrog..

 44. De amerikaan die niet werkeloos is geworden maar ook geen miljardair is die zijn vermogen met miljarden heeft zien toenemen, kan anders nu met grote faillissementskorting auto’s uit de Hertz-boedel kopen.
  En dat pandjesvazen met ruim 45% onbetaalde rekeningen zitten; ach die belazerden de kluit toch al jaren. Nog even doorwoekeren en je koopt een paleis voor een prikje.

Comments are closed.