‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’

Na WO-2 hebben mensen zich nog lang afgevraagd hoe een hoog ontwikkeld volk zich zo massaal kon laten misleiden. U hoeft nu alleen maar om u heen te kijken, en u heeft het antwoord. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Vindt u werkelijk dat u het morele recht heeft te eisen dat anderen hun vrijheid opgeven, om u een veilig gevoel te geven?

—————————————————————————————————————————————–

Uit peilingen blijkt dat Nederland weer massaal achter premier Rutte en de VVD staat, maar ook dat die steun erg afhankelijk is van de mate waarin de corona maatregelen impact hebben op iemands persoonlijke situatie (4). Mensen staan in grote meerderheid achter maatregelen die hen (nog) niet raken, maar die steun is een stuk minder zodra ze er zelf nadeel van ondervinden. Rutte kan zich daarom nog lang niet rijk rekenen voor de verkiezingen van volgend jaar, want vanaf juni mogen werkgevers weer onbeperkt mensen gaan ontslaan. Dat het bedrijfsleven, de economie en dus ook de werkgelegenheid een tsunami van verwoestingen te wachten staat, is onvermijdelijk. Waarom het Nederlandse volk dan toch massaal achter de zelfmoordkoers van dit kabinet staat, kan met één woord worden verklaard: een slavenmentaliteit.

De coronacrisis maakt pijnlijk duidelijk dat de meeste mensen nog steeds als slaven denken. In plaats van kritisch nadenken en vragen stellen of de ingeslagen koers nu wel de juiste is, gehoorzamen ze blindelings aan mensen, partijen en media die zich als hun ‘autoriteiten’ opwerpen.

‘De waarheid is dat de lockdown de schuld is van iedereen die het liet gebeuren, en van iedereen die de ongehoorzamen dwongen om mee te doen. In alle tirannieke machtsovernames in de geschiedenis gebeurde exact hetzelfde,’ schrijft politiek en economisch analist Mac Slavo.

Niet virus, maar slavenmentaliteit veroorzaakt economische crisis

De mainstream media en politiek blijven het coronavirus de schuld geven van de economische crisis, die ook in Nederland over hooguit enkele maanden pas goed zal losbarsten, net zoals in de VS nu al het geval is (36 miljoen officiële, en 50 miljoen officieuze werklozen), omdat daar geen of amper regelingen bestaan voor het doorbetalen van salarissen. Niet het virus is hieraan schuldig, ‘maar de regering, en de slavenmentaliteit van de politie en het publiek, die gewillig alle bevelen gehoorzaamt.’

Het is niets anders dan pure propaganda dat deze onzichtbare vijand, die in Nederland nog steeds slechts ca. de helft van het aantal griepdoden in 2018 heeft veroorzaakt (en daarmee pas op de 17e plaats van bedreigende virussen komt), de enige reden is dat wereldwijd zoveel mensenlevens op allerlei manieren –gezondheid, financiën, economisch, sociaal, psychisch- kapot ‘moeten’ worden gemaakt. De media doen er alles aan om te voorkomen dat u dit gaat inzien, en blijven ons dan ook bombarderen met de ene na de andere paniek zaaiende headline, bedoeld om ons zolang mogelijk in een staat van verlammende angst en daardoor blindelingse gehoorzaamheid te houden.

Zo worden fatsoenlijke mensen ertoe gebracht onderdrukking te steunen

‘Dit is allemaal onderdeel van het grotere plan om de paniek over het virus erin te houden, en te zorgen dat het publiek de andere kant op kijkt zodra de tirannieke laars van de staat ook hen vertrapt. We weten dat dit de taak van de media is, dat zij dit doen om de heersende klasse aan de macht te houden en het publiek in constante angst te houden, zodat de mensen met alle mogelijke slavernij maatregelen akkoord gaan.’

Larken Rose beschrijft in zijn boek ‘The Most Dangerous Superstition’ hoe vreselijk verwoestend het is als mensen zich afzijdig blijven houden, en weigeren NEE te zeggen tegen immorele bevelen. De grootste bedreiging voor ons vrijheid en onze rechten is dan ook niet hebzucht of haat, of wat voor negatieve menselijke emotie dan ook. Nee, het is het  alomtegenwoordige bijgeloof dat het denkvermogen van mensen van alle rassen, religies en nationaliteiten heeft geïnfecteerd, en dat fatsoenlijke en goedbedoelende mensen ertoe brengt om onderdrukking en geweld (door de overheid) te steunen. (1)

Vindt u werkelijk dat u het recht heeft te eisen dat anderen hun vrijheid opgeven?

Na de Tweede Wereldoorlog hebben mensen zich nog heel lang afgevraagd hoe een hoog ontwikkeld volk zich zó door een tiran kon laten misleiden en verleiden. U hoeft nu maar om u heen te kijken, en u heeft het antwoord. Dezelfde verkettering en uitsluiting is weer alom aanwezig; de haat tegen iedereen die iets anders doet of verkondigt dan de overheid, die zegt dat de cijfers aantonen dat we niet bang moeten zijn voor dit virus, maar wel voor de verschrikkelijke gevolgen van de lockdown maatregelen, kent geen grenzen. Overal hoort en leest u oproepen om anderhalve meter ‘weigeraars’ op te sluiten, alles van hen af te pakken, en desnoods te elimineren.

Waar zijn de mensen die nog durven nadenken, die zich afvragen of al deze maatregelen en ontwikkelingen nu wel de juiste zijn? Vindt u werkelijk dat u het morele recht heeft te eisen dat anderen hun vrijheid opgeven, enkel om u een veilig gevoel te geven?

Befehl ist Befehl!

Kritisch nadenken is het gewone volk de afgelopen decennia flink afgeleerd, maar desondanks kan iedereen met een paar muisklikken een wagonlading bewijs vinden, die zelfs de meest volgzame mensen op zijn minst zouden moeten doen twijfelen aan de propaganda die de regering en mainstream media dagelijks over ons uitkotsen.

Is het teveel gevraagd om eens in de spiegel te kijken, verantwoordelijkheid te nemen voor uw fout gebleken ideeën en acties, of juist uw passiviteit? Gezien de peilingen is dat voor velen klaarblijkelijk inderdaad teveel gevraagd; de schuld geven aan een virus en het blindelings gehoorzamen van de heersende elite en hun troepen in de media, wetshandhaving en samenleving, blijkt voor hen veel makkelijker te zijn dan kritisch nadenken.

‘U krijgt de politiestaat en tirannie door degenen die bereid zijn alle bevelen, hoe immoreel ze ook zijn, op te volgen’ (Befehl ist Befehl!)’ besluit Slavo. ‘Tirannen kunnen geen macht hebben zonder mensen die bereid zijn deze tirannie af te dwingen. Als er niemand is die hun bevelen opvolgt, dan bestaan die bevelen niet.’

‘Niemand is veilig voor de autoritaire politiestaat’

Analist John W. Whitehead van The Rutherford Institute is het met hem eens. ‘Niemand is veilig. Niemand is immuun. Niemand wordt gespaard voor het lijden, de angst en de pijn van het leven onder de schaduw van een autoritaire politiestaat. Dit is de propaganda boodschap die, samen met iedere wet die normale activiteiten criminaliseert, 24/7 wordt uitgezonden.’’(2)

De volgende stappen die tot een totalitaire technocratisch tirannie zullen leiden, worden al genomen of zullen –bij het uitblijven van serieuze tegenstand- binnenkort worden ingevoerd:

* Tracking- en tracing apps;
* Strenge handhaving anderhalve meter (inclusief ‘kliklijnen’ en beloningen);
* Zogenaamd ‘vrijwillige’ Covid-19 testen en temperatuurmetingen (niet meedoen = niet werken, niet reizen, etc.);
* Immuniteitsbewijzen (Ausweis bitte!);
* Verbod op, en uiteindelijk ook bestraffing van al het nieuws en alle meningen die tegen de officiële koers ingaan (shadowbanning is slechts het begin);
* Strenge voorwaarden aan hulp en heropstarten van bedrijven (socialisatie / communistische planeconomie);
* Algemeen geldende strenge beperkingen aan werken, reizen, scholing, energieverbruik, etc.;
* In de periode 2021-2023 (corona)vaccin paspoorten;
* In de periode 2022-2025 gevolgd door -direct of indirect verplichte- vaccinaties en geïnjecteerde ID-chips, die worden gekoppeld aan een volledig digitaal gemaakt betalingssysteem.

 

Xander

(1) SHTFplan via Zero Hedge
(2) The Rutherford Institute via SHTF plan
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron: Das Bundesarchiv, Bild 183-C12701 / CC-BY-SA 3.0 ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Germany license.
(4) Peil.nl

Zie ook o.a.:

14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
11-05: Israëlische premier stelt voor alle kinderen te chippen; verplichte vaccinaties steeds dichterbij
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

60

 1. Mensen geloof er niets van dat Rutte stijgt in de peilingen! Hij heeft de hele economie naar de kloten geholpen,maar daar praat men niet over. Daar mag je niets van zeggen! Hij komt nu al 91 miljard te kort! Ik hoor het hem straks al zeggen: er moet bezuinigd worden want….. Enzovoorts. Hij had net zoals in Zweden alles gewoon open moeten laten! Tal van ondernemers zitten met de hand in haar(maar mogen gelukkig wel weer naar de kapper). Zouden die straks toch weer op Rutte stemmen? Ongelofelijk!

 2. De natuur heeft geen geld nodig. Maar is er ooit iemand geweest die geld als ruilmiddel bedacht.
  Dat natuurlijk voor zijn eigen gewin. En die dan ook nog uitmaakte hoeveel er moest worden betaald
  En werd het ene na het andere grote bouwwerk neergezet. Steeds meer gestolen en gepacht van mensen die
  hard werkten voor hun levensonderhoud, maar toen moesten werken voor die geldbedenker. De kasteelheer.
  En iedere kasteelheer had zijn eigen muntafdruk. Zolang er geld is is dat zo gegaan. Maar ook veel ruil in goederen.
  Van het een kwam het ander, want ja rijke mensen kunnen het niet zetten dat er onderling wordt geruild of gehandeld. Belastingen, deurwaarders, banken, makelaars, verzekeringen, notarissen, adviesbureaus. En dus
  kreeg de rijke in het geld zwemmende er weer 30% bij en alles wat ambtenaar is 10%.
  Om weer eens een ander onder druk te zetten. En dat blijft maar door gaan met het ene potje vullen met het
  andere. Het is nu allemaal pincode, inlogcode, ausweis, wachtwoord, digitaal, En onderzoek naar DNA
  Amsterdam die grote stad, die is gebouwd op palen.

 3. @Oma, zeer goed samengevat !
  Mijn oma zou gezegd hebben: Sa is it en net oars.
  Het klopt helemaal wat u schrijft.

  Maar… hoe krijg je dit bij het grote publiek?

 4. Heeft U wel eens het gevoel dat U flink wordt bedrogen? Als U ziektekosten maakt en men U vertelt dat het wordt vergoed, en toch betaalt U het zelf? Waarom zeggen zij dan letterlijk dat het wordt vergoed? Wat als U medicijnen komt afhalen dat volgens het etiket van de apotheek 39 euro zou kosten voor een piepklein doosje dat twee stripjes met tabletten bevat.. kost het dan ook echt zo veel geld, of betaalt de Apotheek 20 centen en steken zij de rest in hun eigen zak?? Dat terwijl U wel het volledige bedrag op tafel mag leggen dat “wordt vergoed” maar toch betaalt, snapt U het nog?

  Wel, dit gebeurt al meer dan dertig jaar. Onze winkels liggen al die tijd gevuld met waar uit China. Het is spotgoedkoop ingekocht of vervaardigd met goedkoop materiaal en onderdelen, maar U betaalt de opgespoten prijs aan de kassa. De laatste jaren beginnen de meeste mensen wakker te worden en kopen rechtstreeks uit China. Let wel: dit zijn nog steeds CONSUMENTENPRIJZEN voor PRIVEGEBRUIK. Nu zal daar een stokje voor gestoken worden en U deze laatste vorm van vrijheid afgepakt worden, want de vrijstelling van belasting onder 22 EURO zal bij aankopen buiten de EU afgeschaft worden per 1 januari 2021. Probeert U nog te profiteren van een van onze allerlaatste vrijheden, Nu het nog kan. (vreemd genoeg waren ze dat toevallig net van plan voordat het covid-19 kwam aanwaaien)

  https://douane-inzicht.nl/article/320666586

  Max. 3 woorden in hoofdletters, zie siteregels, aangepast. Mod.

 5. SARS-C o V-2
  6 = 6+0 = 60 = 19+1+18+19+3 —-> SARS-C
  6 = 1+5 =15 = ————————–> o
  6 = 2+4 = 24 = 22+2 ——————> V-2
  en
  99 = 60+15+24= 99 = 9 x 11, vgl. satanisme: 11 geboden, 9 verklaringen / zonden

  COVID-19
  9 = 1+8 = 18 = 3+15 = CO
  9 = 3+6 = 36 = 22+9+4+1 = VID-1
  9 = 9
  en
  9 = 5+4 = 54 =3+15+22+9+4+1 = COVID-1
  9 = 9

  2 0 1 9 -nC oV
  6 = 4 cijfers + 2 lettercombinaties (klein+groot) = 6
  66 = 2+0+1+9+14+3+15+22

  Telkens 666 én 99, rechtop of up side down.
  Allemaal namen vanuit de WHO.

 6. Had dit jaar met 4 en 5 mei al zo’n onderbuik gevoel

  Grappig dat jij xander ook het jaartal 2022 noemt en de periode 2022-2025
  Voor de rest van jullie lees mijn berichten op het geloof forum wat betreft het jaar 2022

 7. Minstens 265 miljoen mensen zullen getroffen worden door de gevolgen van de lockdowns die…..niet eens nodig waren.
  Kan de misdaad tegen de mensheid nog groter zijn?
  Kan het nog gruwelijker? Welke ziekelijke breinen verzinnen zoiets?
  Mogelijk worden regeringen en politici zelf, onwetend, voor de kar gespannen van het clubje 1% elitaire psychopaten die dit duivels plan uitkiende.
  Overheden en politici worden mogelijk ook gemanipuleerd door hun eu-collega’s om hun plicht te doen om maatregelen die worden voorgesteld op te leggen aan hun respectievelijke landen, voor de volksgezondheid natuurlijk.
  Enkel een beperkt groepje zal de doeleinden kennen: reduceren van de wereld/overbevolking, meer machtscontrole en totalitaire grip op de bevolking, verarming van de westerse bevolking want door armoede worden burgers gewilliger om zich te onderwerpen als slaven aan een dictatuur.
  Dat gaat zo:
  We gaan het beproefde, aloude recept toepassen:
  – we creëeren eerst een probleem door al te waarschuwen voor griep om maatschappijen te ontwrichten
  – dan laten we een gemodificeerd biowapen/virus los in china, die communisten zullen de uitbraak in de doofpot willen steken waardoor er verspreiding over de hele wereld volgt…het moet dus een miljoenenstad zijn met vele internationale reizigers, wuhan bijvoorbeeld…china zal dan de schuld krijgen
  – de who moet het advies voor verbod op vliegverkeer met china zolang mogelijk uitstellen tot verspreiding van het virus over heel de wereld een feit is.
  – trollen moeten op internet, sociale media de ernst van deze griep zwaar overdrijven en er een killervirus van maken zodat iedereen de stuipen op het lijf gejaagd wordt, de schrik moet er goed inzitten
  – de media moeten enkel nog, uitvergroot en herhaaldelijk, het aantal corona besmettingen en doden als nieuws brengen om paniek te zaaien, normale programmatie moet vervangen worden door corona programma’s – daarvoor kunnen we ‘brood en spelen’ gebruiken: het klootjesvolk zal maar wat graag eens op tv hun kunstjes als rondspringende bavianen komen vertonen
  – elke dode, ongeacht de doodsoorzaak, moet als corona dode geteld worden om nog meer doodsangst te zaaien, dat mag zelfs bekend gemaakt worden dan kunnen we afmeten hoe groot de angst is en hoe geloofwaardig ons bedrog is.
  – virologen, die enkel beestjes zien door beroepsmisvorming, worden als medische experts opgevoerd om te benadrukken hoe gevaarlijk dit virus wel is en andere experts zullen het tegenspreken
  – dan gaan we over tot isoleren en lockdowns van de gezonde bevolking om zogezegd de verspreiding en besmetting in te dijken, door de opgewekte angst zal er weinig tegenstand zijn om de hele economie plat te leggen voor hun gezondheid.
  – tevens zullen we door de maatregelen het onderwijs ontwrichten, sociaal contact verstoren en verhinderen en de aandoening smetvrees bij de bevolking bevorderen door overdreven desinfecteren – dat trouwens helemaal zinloos is net als de mondmaskers, maar dan krijgen enkele bevoordeelde bedrijven uit onze kring een extra boost en winst.
  – de wakkere kritische burgers zullen we de mond snoeren met de angst van medeburgers en door twijfel te zaaien met tegenstrijdige berichten zullen ze elkaar in de haren vliegen en niet zien wat er werkelijk gebeurt en wij kunnen ongestoord onze gang gaan
  – met zichtbare nazi-praktijken moeten we voorzichtig zijn dus moeten maatregelen dubbelzinnig zijn met voorwaarden zodat iedereen gelijk heeft, een voorbeeld daarvan kan het mondmasker zijn dat enkel verplicht is als de afstandsregel niet kan gevolgd worden…dus betwistbaar, maar de angsthazen zullen dat varkentje dan wel voor ons wassen en uit angst medeburgers dwingen tot het dragen van die muilband, ook als de afstandsregel kan gevolgd worden…ze leggen zo zichzelf de verplichting op door sociale druk.
  – en dan, als de situatie de spuigaten uitloopt en de angst afneemt, kunnen we komen met het heuglijk nieuws dat we een vaccin hebben, op vraag van de angstige bevolking – en dat reeds voor de uitbraak van het biowapen werd gemaakt – maar dat enkel zal gebruikt worden voor de elite
  – het vaccin dat wereldwijd verspreid en verplicht zal worden, wordt dan de echte killer om de overbevolking pas echt aan te pakken en tegelijk ons met miljardenwinsten door de vaccins te verrijken.

  Zoals steeds: een probleem veroorzaken, de situatie zodanig laten escaleren totdat het volk, murw geslagen door angst, zelf om maatregelen schreeuwt om dan met de dodelijke oplossing op de proppen te komen die vrijwillig aanvaardt wordt waardoor dan pas het eigenlijke doel bereikt wordt: totalitaire macht, reduceren van de wereldbevolking en slavernij onder het dictatoriale nwo regime.
  Het aloude recept…

  De politieke bedoelingen zullen overduidelijk en onmiskenbaar bewezen worden door de gevolgen van hún beleidsbeslissingen over de coronahoax.
  De slachtoffers van armoede, werkloosheid, faillissementen, mogelijke hongersnood etc…voor honderden miljoenen mensen wereldwijd is enkel aan te rekenen aan de elite achter de schermen en politieke medeplichtigen met het bloed aan de handen van deze massamoord.

  @Doortje: Xandernieuws zoekt geen zwart schaap maar legt de vinger op de etterende zweer, de waarheid over de voorbedachte rade waarmee de wereld misleid wordt om zelfmoord te plegen.
  Schiet dus niet op de boodschapper aub.
  Je kunt geen problemen oplossen als je de verantwoordelijken voor deze hallucinante gang van zaken door hun beleidsbeslissingen niet eens wil benoemen.
  Eenieder kan de overeenkomsten met nazi-praktijken herkennen…
  Je kop in het zand steken heeft nog nooit iets opgelost

 8. Of er is massale hersenspoeling, of we hummen ons rot omdat we de werkelijkheid niet aan durven te kijken waardoor de wereld in je hoofd wel veranderd maar de wetten tegen de mens niet. Zijn beide werelden gehersenspoeld ? Durven mensen uit hun comfortabele houding te komen en over de heg te kijken wat er zich op wereld niveau afspeelt en dat er een land is dat inmiddels door heeft, Burundi die zich los geweekt heeft van dit slaven spel en de rug naar WHO en UN toekeert omdat ze wellicht niet in de Bilderberggroep vertegenwoordigd zijn? Of is volledig op de hoogte van het voor ons liggende intelligente plan van massa moord op vrijwillige basis?
  De mens blijft een eigenzinnig wezen waar het bij mij tot nadenken heeft gezet is waarom geen vrij keuze in wel niet vaccinatie immers je bent beschermd als je t wel wilt, waarom deze dwang door middel van Heers en verdeel? Verder opzoek gegaan naar de motivatoren hier achter dan ben je als compleet denker ineens een complot denker en kom je tot de ontdekking dat de nazi ons nooit verlaten heeft, hij nu op een heel intelligente wijze zijn experiment niet alleen op de gene die in een kamp waren opgeborgen uitvoert, maar op de hele mensheid wil uitvoeren. Wij zijn tenslotte met 77 miljard mensen waarvan er volgens de who nog geen 300000 zijn overleden, is dat getal niet voldoende om je achter je oren te krabben en op zoek te gaan waarom de economie stil gelegd is? Dit is nog maar t begin van wat er gepland is als wij massaal in hypnose verblijven! Ik nodig je uit om compleet denker te worden en zoek op wat er zich afspeelt.

 9. “The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you’re inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inert, so hopelessly dependent on the system that they will fight to protect it.”
  Morpheus

  “De Matrix is een systeem, Neo. Dat systeem is onze vijand. Maar als je binnen bent, kijk dan om je heen, wat zie je? Zakenlieden, leraren, advocaten, timmerlieden. De gedachten van de mensen die we proberen te redden. Maar totdat we dat doen, maken deze mensen nog steeds deel uit van dat systeem en dat maakt ze tot onze vijand. Je moet begrijpen dat de meeste van deze mensen niet klaar zijn om losgekoppeld te worden. En velen van hen zijn zo inert, zo hopeloos afhankelijk van het systeem dat ze zullen strijden om het te beschermen.”

 10. Mensen leven in gebondenheid en daardoor als slaven die niet begrijpen wat er gebeurt en wat hen overkomt. Het is te vergelijken met laboratorium proefdieren waarop men allerlei proeven uitvoert, die niet begrijpen wat er gebeurt. Ze kunnen allerlei schadelijk voedsel toegediend krijgen, ze worden er ziek van, ze zwellen er van op en begrijpen niet wat hun toestand veroorzaakt. Ze missen het inzicht om te begrijpen wat er gebeurt zodat ze kunnen losbreken en zich er tegen kunnen verzetten. Degenen die wel het inzicht hebben zijn degenen die de proeven uitvoeren maar zolang de dieren dom en onwetend blijven kunnen ze het naar hartenlust blijven doen. Mensen kunnen daarentegen wel losbreken zodra zij hun trots opzij zetten, niet altijd maar denken het beter te weten en dan komen met allerlei voorgekauwde rommel. Zodra ze beginnen te “geloven” met degenen die waarschuwen zullen ze het gaan zien.

  In de bijbel zegt Jezus, en gij zult de waarheid verstaan en de “waarheid” zal u vrijmaken. Het verstaan begint met geloven en dan zullen je ogen open gaan, het gaan zien en begrijpen. Niet andersom, het is een geheimenis.

  Het is belangrijk om te begrijpen hoe de corrupte machthebbers in de wereld hun macht houden en behouden. Uiteindelijk draait het allemaal om geloof, wie geloof je en waar geloof je in?
  Zolang het volk dom en onwetend is houden de machthebbers hun macht en zijn zij in staat steeds meer macht naar zich toe te trekken. Het maakt hierbij niet uit hoe slim, intelligent of hoge opleiding iemand genoten heeft zolang je hun autoriteiten, hun instituten gelooft ben je in hun macht en val je onder hun gezag. De politiek, de wetenschappelijke instituten, de media, het schoolsysteem, films, muziek etc zijn allemaal autoriteiten, instituten en mediums waar doorheen zij hun propaganda verspreiden. Deze zijn niet onafhankelijk, ze zeggen ook wel eens “follow the moneytrail” dan zie je wie er achter zit. Wanneer je hun propaganda gelooft krijg je allerlei schouderklopjes, wordt je geprezen en op voetstukken geplaatst hoe intelligent, bijzonder je wel niet bent maar zodra je er tegen ingaat krijg je allerlei labels opgeplakt, ben je een paria.

  De maatschappij wordt op allerlei manieren zwak gemaakt van alle mannelijkheid en vrouwelijkheid ontdaan, het is tegenwoordig een omgekeerde wereld waar mannen steeds meer vrouwelijk worden en vrouwen steeds meer mannelijk. Sterke krachtige beslissingen kunnen daardoor niet meer worden genomen nu nog slechts op basis van emotie.

  Het gezin wordt kapotgemaakt zodat kinderen opgroeien in 1 ouder gezinnen, zonen hebben geen voorbeeldfiguur meer wat hen een mate van stabiliteit geeft. Kijk bijvoorbeeld naar de zwarte Amerikaanse gezinnen die ze vanaf de jaren 60 hebben afgebroken door moeders een uitkering te geven wanneer ze alleenstaand zijn. Dit was een granaat wat afging in de zwarte gemeenschap met als gevolg vele alleenstaande moeders, zonen die opgroeien zonder een vader voorbeeldfiguur wat uiteindelijk weer heeft geleid tot een hoge explosie van geweld en criminaliteit. Veel mensen weten dit niet maar dit was niet altijd zo geweest.

  De tucht is weggenomen, het is niet meer toegestaan je kind nog een klap te geven om hen te corrigeren of je hebt al snel de kinderbescherming op je dak. Natuurlijk moet je de uitwassen aanpakken maar bij het minste of geringste kunnen ze tegenwoordig je kinderen al wegnemen. Dit heeft wel als gevolg dat kinderen die opgroeien geen respect meer hebben voor ouderen, geen respect meer hebben voor gezag. Het resultaat is verwende onhandelbare krengetjes die alleen nog door hun emotie leven waardoor ze weer makkelijk te manipuleren zijn door de overheid.

  Dan kun je het nog gaan hebben over de transgender beweging, de massa immigratie projecten, anti discriminatie wetgeving etc etc. Continue word er geschoven met macht met als doel de maatschappij ziek en zwak te houden zodat machthebbers hun macht behouden en meer macht naar zich toe kunnen trekken.

 11. “In een crisis wordt altijd een zwart schaap gezocht. Dat wist Hitler en dat weten complottheoriebedenkers.
  Dat is wat Xander doet.
  Dat is gevaarlijk!”

  Was getekend een onvoorwaardelijke slaaf!

  Dat is nog eens gevaarlijk! Xander wordt hier samen met alle anders denkenden onder het stigmatiserende en levensgevaarlijke etiket complottheoriebedenkers geplaatst. Een gevaarlijk woord! Niet omdat het veel zegt over de personen waar het op slaat maar, juist over hen die het woord bedacht hebben en te pas en te onpas gebruiken als anderen niet mee gaan in de door hen bedachte vuiligheid.
  Het bovenstaande stukje tekst bevat openlijk dat gevaar! Het stelt Xander en alle overige andersdenkenden op één lijn met Hitler.
  Maar het waren juist exact dit soort trucen waarvan Hitler zich bediende. Pienter uitgedokterd door Joseph Goebbels en zijn propagandamachine.

  Wat konden we anders verwachten dan mensen die beweren dat de maatregelen nu hun bewezen effect hebben gehad?!
  Kijk eens naar Zweden zou ik zeggen. Welke maatregelen? Straks weer massaal op Rutte en consorten stemmen mensen!
  Ja de maatregelen hebben hun nut gehad, een ooit zichzelf op de borst kloppende samenleving die er prat op ging dat ze in vrijheid konden leven en oorlog na oorlog goedkeurden onder het mom van we gaan democratie brengen, leeft nu in angst.
  Laat zich vrijwillig en massaal opsluiten.
  Wat bier, voetbal en werk (brood en spelen) in de decennia na de oorlog niet voor elkaar kregen is eindelijk gelukt! Een ieder voor zich! Knuffelen en kussen zijn gevaarlijk, gezelligheid is gevaarlijk, samen komen is gevaarlijk.
  Gevaarlijk voor hen die er baat bij hebben dat het volk angstig en eenzaam is! Verdeel en Heers!

  Ten slotte nog dit:
  If you will not fight for your right when you can easily win without blood shed; if you will not fight when your victory is sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.
  Winston Churchill.

 12. De overheid kocht miljoenen ‘foute’ mondkapjes, maar wilde niet bestellen bij het bedrijf dat #FvD voorstelde. Dit terwijl dat 100% risicovrij was(het bedrijf zou garant te staan voor de kosten als de mondkapjes niet goed genoeg zouden zijn). Schandalig.

 13. Mevrouw Doortje, ik neem helemaal niet alles klakkeloos aan wat Xanders zegt. Ik verdiep mij tenminste in de andere kant van Carona. Waarom zou ik de regering geloven en Xanders niet? U mag het zeggen. Als U niet ziet dat de wereld aan het veranderen is………….dan neemt U klakkeloos aan wat de regering U voorschotelt. Xander gevaarlijk? U moet eens goed naar de regering luisteren, dat is pas gevaarlijk. Zeg niet dat we U niet gewaarschuwd hebben.

  IDD……………Ik wens U sterkte.

 14. Dit is niet om te pochen of stoer te doen. Maar als Mark Rutte, familie van mij zou zijn geweest. Een oom of een neef of iets dergelijks, nou dan zou ik als mede familie lid erg sterk benadrukking dat die heel verkeerd bezig is.

  Trouwen, geeft zo een gast wel om familie en kinderen. Wat is zijn pure bron? Heeft die een verborgen opleiding bij de Jezuïeten gehad?

  Spyfromthesky

 15. Slavenmentaliteit: dat is in China en Noord Korea aan de hand maar niet hier.
  Hier is gewoon het systeem ziek het kapitalisme dit zagen we al in 2008 en nu weer.

 16. Wat leven wij toch in een geweldig land, vandaag heeft uw regering de zon doen opgaan, en morgen doen ze het weer.
  En overmorgen, dan verteld uw regering dat slavernij tot een nieuwe bevrijding zal doen leiden.
  Toch maar goed dat wij op onze overheid kunnen vertrouwen, zij spreken immers altijd de waarheid.
  Drie kabinetten Rutten, hebben geleid tot afbrak van onze burgerrechten vrijheid en tradities.
  Een volk dat zich laat leiden door blindheid, zal de waarheid nooit kunnen herkennen.

 17. Zelf je gezond verstand laten werken, berichten van de media moet je in je rugzak gooien. Maak je meer druk om de natuur en zoek naar berichtgeving naar de imkers omtrent de bijen populatie.

 18. Zouden ‘wij’ niet eens onze hand in eigen boezem moeten steken ; ‘het waren immers onze eigen kinderen, (die net voor , tijdens of net na de WO II geboren zijn) , die voor een groot deel de toekomst van ons land bepaalden. De tweede, huidige generatie van …. bepaald nu, vaak onder dwang, de ‘spelregels’, én voelt de hete adem van de derde generatie reeds in hun nek. Een klassiek voorbeeld van hoe een opgebouwd ‘bedrijf’ ten onder kan gaan ; én de politiek ís een bedrijf. Dit voorbeeld vinden ‘we’ terug, in de hedendaagse politiek en de financiële wereld. Opa’s, oma’s en zelfs de ouders van …. begrijpen er niets meer van ; de vraag rijst nu, althans dat vermoed ik, wát is er in deze relatieve korte tijd spaak gelopen. Velen zijn na de WO II begonnen met het tientje van Lieftinck, 10 gulden ! , als start voor het begin voor een opbouw van een ‘glorieuze’ toekomst. Het was niet iedereen ‘gegeven’ om met dit begin kapitaal de maatschappij een hernieuwde opwaardering te geven. Met zeer veel inventiviteit, keihard werken, spaarzaam zijn én vechtlust werd er uiteindelijk , zakelijk gezien, iets bereikt. Dat was generatie een. De tweede generatie, nu tussen de eind zestigers, zeventigers, leefden in redelijke welstand omdat het begrip : ‘er de schouders onder zetten’ financieel gezien, zijn vruchten begon af te werpen. Deze generatie, de tweede, sprong feitelijk veelal ‘op een rijdende trein’. De huidige, aankomende generatie met die hete adem …. , is opgegroeid in tijden dat alles moet kunnen én niets of weinig meer nodig is om diezelfde levensstandaard te kunnen behouden …. , maar (niets) is (minder) waar. Generatie één maakte bewuste keuzes, (niets = zonder beïnvloeding van) . De tweede generatie was iets gevoeliger voor inspraak van buitenaf (minder zelfstandig denken) én de huidige, derden generatie maakt, als ‘we’ niet oppassen, de maatschappij tot iets waar ‘wij’ ons niet meer in herkennen.
  Waar is het fout gegaan vraag ik mij zo vaak af, bestaat er nog zoiets als het bijbels verhaal over de verloren zoon ? Zou de sterke, de zwakkere moeten ondersteunen ? Is geven ook vergeten ? Kán een ‘kapitalist’ ook socialistische gedachten hebben ? Is rechts okay en links niet, of omgedraaid ? ‘Het’ zijn dilemma’s , opgebouwd in drie generaties, waar géén aanneembare oplossingen voor te vinden zijn. ‘We’ zitten in een, hoe gek het ook klinkt in een kapitalistisch systeem die feitelijk door ons zelf zijn opgericht en uitgevoerd in de laatste decennia, met als resultaat : een enorme versnippering van belangen waarbij onevenredige verschillen, in elk opzicht, nú meer dan ooit zichtbaar zijn geworden. Wat bedoeld xander nu in dit artikel met : slavenarbeid en kudde mentaliteit in …. Nederland ? Slavenarbeid komt voor, althans de gedachte ervan, omdat met zich ‘luxe’ toe eigent die feitelijk niet realistisch zijn waardoor men al gauw denkt dat het loon niet toereikend is …. ( los van arbeiders die hier bijna voor ‘nop’ hun diensten aanbieden ) en vervolgens ontstonden de vakverenigingen = kuddementaliteit ( eendracht maakt macht principe ) om maatschappelijke ‘oneffenheden’ weg te werken.
  Er móet, het kan niet anders, een andere filosofie komen over hóe ‘we’ verder moeten, niet alleen hier …. , maar ook daar. Gaat het niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, de veelbesproken nieuwe wereld orde dient zich aan.

 19. Beste@Allemaal, op het Geloofsforum schrijf ik een stukje over die huidige slavenmoraal en vooral over de oorzaak daarvan en: hoe kunnen we daarvan verlost worden.

 20. Doortje, u doet wel erg luchthartig. Er wordt wereldwijd al honger geleden door de lockdowns. Overheden betalen tientallen miljarden om stilgevallen salarissen door te betalen. Van huidig en toekomstig belastinggeld. U begrijpt dat dit niet door kan gaan. Overheden kunnen dit per direct stoppen. Zo niet, dan wacht economische ineenstorting en daar zijn de zwakkere groepen al helemaal de dupe van. Aldus veroorzaken de lockdowns veel meer schade dan de ziekte.
  In de geneeskunde bestaat het beginsel dat een therapie niet schadelijker mag zijn dan de kwaal.

 21. ik geloof geen zak van die peilingen en of de waarde er van. Als je al ziet dat het maar onder een paar duizend mensen is gehouden ? Als ik een poll ga houden onder mijn kennissen kring dan weet ik zeer zeker dat er een geheel ander resultaat uit zou komen. Door mijn beroep ken ik zeer veel mensen en ik heb de afgelopen weken regelmatig gevraagd wat mensen van alle genomen maatregelen vonden en hoorde in het algemeen geen bepaald lovende geluiden over onze regering. De reden dat veel mensen hun mond houden is volgens mij heel simpel: het gaat de meeste mensen het (nog) veel te goed, ze kunnen hun rekeningen betalen, hun vakanties konden ze houden, etc, etc., zelfs over de zgn. klimaatdoelstellingen hoorde ik de mensen mopperen in de afgelopen maanden, maar het raakt de mensen nog niet genoeg in de eigen portemonnee, dus wederom word zwijgend de andere kant opgekeken, en men ging door met werken. Echter, en nu komt het, in de komende maanden en jaren zullen de mensen wél geraakt worden in hun portemonnee, want deze crisis zal zoals gewoonlijk weer door de gewone man terugbetaald moeten worden, en deze aankomende crisisjaren zullen ongekend zwaar gaan worden, dus het leventje van beiden werken, op zaterdag shoppen en de jaarlijkse vakantie zullen rap tot het verleden gaan behoren. En dan zullen de mensen eindelijk in opstand gaan komen, let maar op. Alleen, is de vraag, of dit niet te laat gaat komen. We zullen het gaan zien..

 22. Had graag willen protesteren, maar ik kan me financieel een boete niet permitteren. Wat dat betreft hebben de kasteelheren het aardig voor elkaar om hun slaven monddood te maken 🙁

  Maar als ik een bakkeskapje op moet, dan komt er zeker “Stop de lockdown” of: “Free my Nose” op te staan!

 23. Ik zat buiten op mijn balkon en keek naar een vogeltje in de boom die naar insectjes zocht. Ik zag een bij, zoemend op zoek naar een bloesem met nectar. Een spinnetje had pas haar glinsterende web gebouwd. De zon scheen. De lucht was blauw en een frisse lentewind deed de haartjes op mijn armen overeind staan. Ik genoot van dit alles. Ik luisterde naar dit uitbundige lied van het leven. Vol verwondering was ik. Want alles, elke toon, elke frequentie, was in harmonie. Alles paste perfect! Alles klonk perfect. Ik zoog de muziek van het leven op met mijn ogen en met mijn oren. Ik zoog het op met al mijn zintuigen. Leven en dood waren gelijkertijd aanwezig. De spin greep een vlieg. De vogel vond een kever. De bloesem gaf haar nectar aan de bij. Aan een tak was een bruin blad, een geel blad, terwijl aan de top weer fris goen ontsproot. Geboorte en verval stoorden elkander niet, maar waren daar samen in harmonie, en maakten alles compleet en perfect. Zongen samen het onveranderlijke lied van constante verandering. En alle kleine en grote zorgen vielen van mij af. Want ik zag dat de hemel voor ons allen zorgt en altijd zal zorgen omdat de hemel altijd durend is in haar altijd veranderende onveranderlijkheid. En dat alles onder haar plaats vind door haar liefde. Omdat zij niet oordeeld, maar onvoorwaardelijk neemt en geeft opdat haar lied altijd gezongen wordt zodat alles in, en door haar liefde tot uiting zal komen. En in haar harde, onverbiddelijke moment, uit zij haar eeuwig durende liefde. De hemel is daarom zonder oordeel.
  Dit grote geschenk mij gegeven in de kleine dingen, stemde mij nederig en diep dankbaar. Vervulde mij met de diepste verwondering. En ik besefte dat alles goed was. Perfect! Hoe kan het anders zijn? En nu is de dood en het leven mij om het even. Want als de hemel zonder oordeel is, hoe zou ik dat niet kunnen zijn?

 24. Ik heb niet alle reacties gelezen, maar degene die ik las zijn allemaal steunbetuigingen, ik vond er geen kritische vraag of opmerking. Blijkbaar nemen veel lezers van dit artikel klakkeloos aan dat alles wat Xander schrijft klopt.

  Een paar voorbeelden:
  “Het is niets anders dan pure propaganda dat deze onzichtbare vijand, die in Nederland nog steeds slechts ca. de helft van het aantal griepdoden in 2018 heeft veroorzaakt (en daarmee pas op de 17e plaats van bedreigende virussen komt),”
  Waar zijn al die maatregelen voor bedoeld? om het aantal slachtoffers tot een minimum te beperken. Gelukkig is dat tot zover goed gelukt dan!

  “De media doen er alles aan om te voorkomen dat u dit gaat inzien, en blijven ons dan ook bombarderen met de ene na de andere paniek zaaiende headline, bedoeld om ons zolang mogelijk in een staat van verlammende angst en daardoor blindelingse gehoorzaamheid te houden.”
  Hier wordt waarschijnlijk de Telegraaf bedoeld, en vergelijkbare kranten?

  Maar lieve reageerders,

  Ik weet zeker dat er mensen onder u zijn die op dit moment het heel erg zwaar te verduren hebben door de genomen maatregelen. Iksnap zo goed dat als je zaak erdoor kapot gaat, als je je baan kwijtraakt, als je de eenzaamheid beu wordt, je het gevoel hebt dat je er moederziel alleen voor staat, of alles tegelijk, dat je je afvraagt of dat niet anders had gekund. De schrijver van dit artikel doet het voorkomen alsof het anders had gekund. Want er zijn maar een beperkt aantal doden.
  Ziet u dat deze redenering niet klopt? De maatregelen lijken juist duidelijk effect gehad te hebben!!

  In een crisis wordt altijd een zwart schaap gezocht. Dat wist Hitler en dat weten complottheoriebedenkers.
  Dat is wat Xander doet.
  Dat is gevaarlijk!

  Accepteer dat we wereldwijd in een ongekende en onoverkomelijke situatie zitten, en dat we kritische denkers nodig hebben in plaats van mensen die een groep (politici) de zwarte piet toespelen , en veel liefde, en creativiteit, en het lef om het te zeggen als we het moeilijk hebben, en/of hulp nodig hebben.

  Lieve mensen, hoe moeilijk je situatie ook is, hou vol, geef het niet op, houd moed, wees boos maar stop met eindeloos boos te zijn. Wees geen kuddedier door mee te lopen met de ‘anti alles bubbel’ Doe wat je hand vindt om te doen.

  Vergeet niet om te zien hoe de natuur weer opbloeit, hoe elke dag de zon weer opgaat om ons licht te geven en warmte, dat het leven een kostbaar geschenk is.

  Veel sterkte

 25. op 30 mei op de koekamp in den haag is de plek om te laten zien dat je het beu bent met rutte en al die onzin,kom allen je kunt je aanmelden op facebook .de site kun je vinden door te zoeken op :30 mei burger demo door tinus koops

 26. Uiteindelijk blijkt dat de mensheid voor geen meter meer luistert naar de bevelen van de politiek, laat staan anderhalve meter…

 27. Slaat de betovering van een heel volk, een heel continent of continenten weer toe? Waar blijft het nuchtere verstand? Er wordt angst gezaaid en blijvend ingepompt. Lekker makkelijk om het volk te regeren, te beheersen en te manipuleren. Democratie en volksvertegenwoordiging zijn op die manier gebakken lucht en kunnen opgeheven worden. De beginjaren van Hitler begonnen precies eender. Daarna waren de Neurenbergse wetten in de jaren 30 die stap voor stap de vrijheid ontnamen van groepen en groepen isoleerden en buitensloten. Nu worden wij geconfronteerd met dezelfde methoden middels noodwetten om de grondwet te omzeilen en verplichtingen door onze strot te douwen. Dit gebeurt nu op mondiaal niveau. Ook in Israel wordt corona aangegrepen om noodwetten door te jassen. Volgens Jensen al een stuk of 70. Zie zijn laatste podcast, dag 31, zeer interessant. In Europa en in ons land is het niet anders. Zeer verontrustend.

 28. Dat Gestapo-filmpje van Fleur gaat niet over Covid. Het is in Canada en gaat over een stel dat zich uit een soort principe tegen de overheid verzet. Betalen geen belasting en waren in hongerstaking. Dat verklaart dan ook die lange gesprekken. Het ging dus inderdaad over hun gezondheid.

 29. Had Je Gedacht , het moest wat: “De Elite”, “Heersende klasse”, “Mensheid”, “Massa”, “Velen”, “Leider, “Werkgevers”,”Werkgelegenheid”, ” personage Gates”, “personage Rutte”, “Tyrannie”, “Politiestaat”, “Media”, “Totalitair”, ” Technocratisch”, “Satanisch”, “( )”. Een kaleidoscoop van aannames en misbruik van begrip bij inschatten van limieten in woordgebruik: Het leven wordt zo bestempeld als grap en wordt daardoor nog grappig ook. Al in de titel …Slavenmentaleit bevolking,…, rammelt de richting en doelstelling van dit stuk. De basis van dit al is de ontkenning van de “MIDDELMATIGHEID” , overheersend aanwezig binnen aĺle bevolkings groepen in Europa, ook Duitsland en overal daarbuiten.Tijdloos . ( U weet: Er was maar één von Braun, één Einstein en nog een paar op een hand te tellen !) . DAARNAAST, legioenen van middelmatige mensen, ook binnen de wetenschap , zelfs nog meer binnen de groep financieel vrijgestelden. ( Ook in Duitsland en ook in het Duitsland voor de WO1). Echter, ook vandaag zichtbaar door arrogantie en domheid doortrokken volken, zich uitbreidend, zonder enig besef waarom, met ontbreken van enig gevoel van nederig, mensen-groepen, zonder eigen leven of bestaans verwachting. O ja, dit gaat dan nu over politiek die aandacht voor ziekte en klimaat aan de middelmatigen toewerpt: Mee praten mag in een door hen zelf onbegrepen en onjuist geplaatst jargon. Mag allemaal, ja hoor virus.

 30. een zeer schrijnend voorbeeld dat op mijn netvlies staat gebrand is het journaal itempje van de 5 mei herdenking in Wageningen dit jaar, daar waar in Hotel De Wereld op papier het einde van de oorlog, het begin van de vrijheid ondertekend zou zijn… Zou, want alleen het systeem is veranderd.

  Het filmpje laat 2 mannen in het donker zien voor het hotel, de burgemeester en staatsecretaris Blokhuis in een ‘alternatieve viering’ zònder publiek. Want dat mocht niet komen. Twee marionetten van de elite die het vuur aansteken (wat is dat voor ritueel 3 uur ’s nachts? heksenuur) onder de woorden “deze vlam kan alleen in vrijheid branden”.

  Een paar jaar geleden zou er een nieuw monument komen op die plaats. De kunstenmaker die het ontwerp mocht maken kwam met een uitschuifbare obelisk die zich naar’ het licht’ zou kunnen uitstrekken. Nu zijn al deze obelisken, the Washington Monument, op het sint Pietersplein in Rome, in Londen, Parijs Berlijn etc. al verhulde fallus symbolen (erecte penis, de G van de vrijmetselarij, de god in deze wereld, het generatieve principe), maar met deze al te onverhulde symboliek kwamen er toch protesten dat het teveel sexuele lading zou hebben. Totaal onbewust dat dit nou juist de opzet was, altijd al is geweest van al die ‘heilige’ palen.

  Maar nu? Cognitieve dissonantie alom. Niemand die protesteert tegen deze brutale leugen. De meeste vrijheidsstrijders liggen onder de grond en datgene waar ze zo hard voor gevochten hebben inmiddels ook. En het vuur brand gewoon in onderdrukking verder want het heeft geen wil of inzicht.

 31. Jo@ ik had al langer jojo, dus ik misbruik niets. Tevens had ik eerder gepost.
  Maar omdat u het zo beleefd vraagt, zal ik een andere naam gebruiken.

 32. Onvoorstelbaar dat Rutte het zo goed in de peilingen doet. Het Nederlandse volk lijdt dus massaal aan het Stockholmsyndroom. We worden van onze vrijheden beroofd en ipv in opstand te komen, geeft de doorsnee Nederlander deze globalist steun. Waar zitten de mensen hun hersens? Wakker worden, is er niet meer bij. We zijn in diepe rust, omdat we ons door angst laten leiden. De zg nuchtere Hollander bestaat totaal niet.

 33. goed artikel, de spijker op de kop, satan regeert (momenteel) opm: daniel 2 (vanaf vers 31)
  de uitleg van de droom van nebukadnezar.

 34. We zullen geen overheids peilingen van Maurice zien denk ik. Wat mij erg verbaasd is dat we nog steeds beelden zien van auto die de straten / stoepen etc desinfecteren. Dit lijkt mij toch totaal zinloos?

 35. Stel, dat er van de 17,7 miljoen Nederlanders, 8 miljoen mensen hersens hebben……waarom komen die 8 miljoen niet massaal in opstand? Antwoord, wij zijn een volgzaam en gelaten volkje. Het zal allemaal niet zo’n vaart lopen. Ja, dat zeiden ze bij Hitler ook. Kijk, wat daar van gekomen is.
  Ik zie het somber in. Stapje voor stapje word de maatschappij verandert. Ben ik, met de mensen van deze site, de enige die dat zien? De maatschappij voor de Corona komt nooit meer terug. Ik zou het wel willen, maar kan het niet in mijn eentje. Vrijheid is een goed recht…..die word tot het bot toe afgenomen. Punt!

 36. Mensen zijn kuddedieren, dat wil zeggen ze volgen de massa, je moet weten wij zijn gewoontemensen, en vooral als ons leven in gevaar is ontstaat er angst en komt er nog meer een kuddegevoel, dus ik zou het geen slavernij noemen, en zijn vrijheid moet niemand afgeven, maar ik zit dan met de vraag, wat is vrijheid. Dat komt uit de verlichting, want absolute vrijheid bestaat niet, want dat gaat dan weer ten koste van een ander. vrijheid neemt de gerechtigheid bij de neus, echte vrijheid is dus een utopie en in feite willen we dat niet echt, ik ben al zeer blij als mijn vrouw voor een dagje gaat shoppen met vriendinnen, voor een echte vent is dat pas vrijheid, totdat ze thuiskomt met de rekening!!! Shalom

 37. Hoe triest , mensen leken zo slim.
  Zelfs het voetbal en Jos Verstappen , het enige wat ze volgde naast een beetje NOS leugens lieten ze afpakken.
  VVD, de beloofde vaccins en de vakantie naar Turkey is waarop ze wachten.
  Niet te praten over welke ellende we wereldwijd nog krijgen.
  Nederlandse boeren komen om in hun oogsten, wij kopen friet uit Egypte.
  Volgens mij is de vaccin en chip van Billy niet eens meer nodig.

 38. Ik geloof er niks van dat de VVD stijgt in de peiling dit is allemaal propaganda, als je maar vaak genoeg zegt dat het goed gaat dan geloven de mensen daar in. De VVD liegt en bedriegt de heleboel bij elkaar. Het zelfde hebben ze met twee keer verkiezing gedaan dat ze enorm in de peiling zetel winst hadden. ik geloof eerder dat ze daar bij gefraudeerd hebben samen met het andere satanische geboefte die ze nu ook blindelings volgen zoals de VN en de WHO

 39. mensen hebben nu eenmaal een kort geheugen. Als er gestemd zou moet worden zijn het inderdaad net slaven of anders gezegd schapen die zo naar een of ander slachthuis gebracht kunnen worden.bang gemaakt en gehersenspoeld door de media met haar werkpaard (de gevestigde orde) zullen wij met zijn allen weer in die val lopen. De vraag blijft dan over wordt het een catastrofe of wordt het een EU met een nazi pet op. eigenlijk weet ik het al

 40. Hoe dan ook, als de mensheid niet bereid is om hun vrijheden te beschermen en dus Den Haag te bestormen om de hersengestoorde hofnar Rutte en zijn bende rovers weg te jagen, dan zal je als eenling/burger toch moeten doen wat dat in mijn ogen zooitje terroristen nu eist, als je geen 400 Euro boete wenst te krijgen of als je met het openbaar vervoer ergens heen moet… Dit om maar twee dingen te noemen.
  Een mensheid die en masse opstoomt naar Den Haag? Naar Brussel? Naar Berlijn? Naar New York om daar de fascistische bureaucraten die alle complotten tegen de mensheid zitten uit te denken uit hun bunkers te verjagen? Wie komt? Ha,ha!
  Dus past de mensheid zich netjes aan aan de nieuwe tijd van massa vaccinatie en chippen, van slavernij, van armoede, van honger, van straks ieder voor zich en dus dan enkel nog ALLAH voor ons allen, van kommer en kwel, ons allen gebracht door onderdrukkende ‘filantropische’ miljardairs en andere ‘weldoeners’ als Gates en Soros. Ik denk niet dat ik daar op ga wachten dus: Goodbye cruel world!

 41. https://www.geenstijl.nl/5153499/bankblog-griekse-banken-gaan-ploffen/
  Deze vond ik trouwens ook ergens in de krochten van het internets. Gelukkig zal het de meeste mensen niet boeien dat de pensionado vanaf pak em beet 2023 geen pensioen meer zal ontvangen. Dat zijn immers profiteurs die de komende generatie opzadelen met hun problemen. Dat die komende generatie nog veel erger genaaid zal worden moet nog blijken, maar dat zien we nog niet zo uit de peiling. Tot het keihard zal doordringen, en dan is het natuurlijk weer te laat.

 42. Wat ik mij afvroeg is, …gaat de allochtone bevolking, die zo hoog scoren in de crimi cijfers,
  Dit alles accepteren of worden zij de nieuwe helden en voortrekkers om ons voor te gaan tegen de dwangmaatregelen?
  Straks allemaal een digi gele ster of iets dergelijks?
  Met kerst weten we meer….

 43. De populariteit van een leider heeft niet zoveel met zijn capaciteiten te maken, maar meer met het gevoel onder de de bevolking. Het helpt natuurlijk wel als die niet zo capabele leider daar sneeky gebruik van weet te maken. Dat Baudet al in februari als een idioot werd uitgelachen omdat hij zich zorgen maakte over de gevolgen van het virus is niet relevant. Dat Rutte zich door het RIVM laat adviseren zie ik overal. Dat dat RIVM vanaf het begin tot nu toe geen idee heeft waar het mee te maken heeft is kennelijk niet relevant. Kennelijk hebben we te maken met een bevolking die op emotie is te onderwerpen, what else is new?

 44. Het is een surrogaat voor godsdienst die ze als afvalligen hebben verlaten !!!

  Jojo, wil je mijn naam niet misbruiken !!!

 45. Ik weet nog steeds niet of Rutte echt zo populair geworden is. Kijken naar zijn toespraak is iets anders dan achter zijn beleid staan. Maar goed, de tijd zal het leren. Als Trump herkozen wordt en de Fvd hier groeit, heb ik nog hoop.

  We zien over enkele maanden de gevolgen van de lockdown, en het prijskaartje van ruttes beleid…

 46. in een ideale democratie is er een academische bovenlaag die constant de elite uitdaagt. Helaas ligt deze bovenlaag in bed met de heersende klasse. Dit heeft te maken met het onderwijssysteem die volledig vorm heeft gekregen door de NWO. Ook nu zullen ze jaren later weer verbaast zijn hoe dit kon gebeuren. Sta aan de goede kant van de geschiedenis voordat het te laat is!

Comments are closed.