Israëlische premier stelt voor alle kinderen te chippen; verplichte vaccinaties steeds dichterbij

—————————————————————————————————————————————

Verenigde Staten: ‘TRACE’ act, waarmee iedereen kan worden getest en thuis worden opgesloten, heeft registratienummer H.R. 6666 – In WO-2 bevochten vrijheid heeft nog geen 75 jaar stand gehouden – Is een nieuwe, virtuele boekenverbranding nabij?

—————————————————————————————————————————————-

De geschiedenis herhaalt zich in alle opzichten, en voor wie dat nog steeds niet duidelijk is, moet eens naar Israël kijken. Premier Benyamin Netanyahu, wiens nieuwe kabinet aanstaande donderdag wordt ingezworen, heeft het plan gelanceerd om alle kinderen een verplichte microchip te geven, en dat terwijl het land nauwelijks getroffen is door het coronavirus (slechts 16.492 besmettingen en 254 doden). Je zou denken dat de Joden nog maar 75 jaar na het einde van WO-2 in Europa, toen ze een verplichte Ausweiss en gele Jodenster moesten dragen, zich wel twee keer zouden bedenken om zelf met een alomvattend registratie- en controlesysteem te komen.

Er kwam een storm van kritiek op Netanyahu’s voorstel, dat volgens de premier enkel bedoeld is om ‘te helpen met social distancing’. Afgelopen woensdag lekte uit dat alle voertuigen in Israël worden ‘getrackt’ door de politie, en in een enorme, niet gecontroleerde database genaamd Eagle Eye worden opgeslagen.

De jaren ’30 zijn weer teruggekeerd

We waarschuwen al jaren dat de jaren ’30 van de vorige eeuw weer op herhaling gaan. De symbolen, vlaggen en credo’s mogen dan anders zijn, maar het principe is exact hetzelfde: iedereen met een afwijkende mening van de ‘partijlijn’ van de gevestigde orde wordt eerst zwart gemaakt, dan beschuldigd, dan maatschappelijk uitgestoten en illegaal verklaard, en vervolgens bestraft met verlies van inkomsten en vrijheid, hoge boetes, arrestaties, opsluiting, en uiteindelijk ook uitroeiing.

Op 10 mei 1933 verbrandden studenten zo’n 25.000 ‘on-Duitse’ boeken op het plein voor de Opera in Berlijn, wat de opmaat was naar een niets ontziende staatscensuur. In 1939 werd vervolgens in Polen de gele Jodenster geïntroduceerd, die vanaf 1941 in het hele Nazi Rijk verplicht werd.

Een nieuwe, virtuele ‘boekenverbranding’ lijkt zeer nabij, nu bijvoorbeeld onderzoeksjournalisten zoals Martin Vrijland –wiens website gisteren het slachtoffer werd van een DDOS aanval- het volk openlijk oproepen in verzet te komen, en ‘deze overheid en het gehele systeem te ondermijnen en af te zetten’ (4). Vrijland is wat de vrijheid van meningsuiting in Nederland betreft de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’, dus houdt u zijn website, waarop hij al jaren precies heeft voorspeld wat er nu aan het gebeuren is, goed in de gaten.

Gates forceert overal dwangwetten voor zijn vaccins

Geschiedenis is niet lineair maar verloopt in cyclussen, zoals de Amerikaanse econoom Martin Armstrong op basis van zijn AI al tientallen jaren schrijft. Een zo’n cyclus duurt 86 jaar, en ‘sorry dat ik u erop moet wijzen, maar deze boekverbranding is precies 86 jaar geleden. Betekent dit dat ze in 2025 beginnen met het microchippen?’

Wetten die de grondrechten van de burgers buiten werking stelling worden overal in het Westen in snel tempo doorgedrukt, ook in Nederland. Het Deense parlement nam reeds unaniem een noodwet aan waarmee burgers door de politie kunnen worden gedwongen zich te laten testen, behandelen –ook met medicijnen en vaccins- en in quarantaine te laten plaatsen. Groot Brittannië voerde vergelijkbare maatregelen in, en ook Duitsland wil via een achterdeurtje verplichte vaccinaties mogelijk maken. In Polen wordt op 6 juni een anti-vaccinatie protest gehouden.

‘Het is duidelijk dat de agenda van (Bill) Gates zich verspreid, en er dwangwetten voor zijn vaccins worden ingevoerd. Als u weigert, wordt u dan de rest van uw leven thuis opgesloten, en mag u dan ook geen inkomen meer verdienen?’

‘Gates heeft geen enkel medeleven met de samenleving. Hij zet hier volledig op in en wil mensen geen keus geven. Hij zorgt ervoor dat dit op wereldwijde schaal een dictatoriaal decreet wordt. In de VS willen ze daarom zo graag van Trump af, omdat ze dan al hun doelstellingen kunnen realiseren.’

‘Onder de politici is er niemand die de moeite neemt naar de data te kijken, die bewijzen dat dit maar een klein virus is vergeleken met de griep. Waarom blijven de politici dan paniek zaaien, en weigeren ze het virus te zien voor wat het is, namelijk niet veel bijzonders? ‘Follow the money’!” (Bill Gates en Big Pharma die honderden miljarden zullen verdienen met verplichte vaccins).

In WO-2 bevochten vrijheid heeft nog geen 75 jaar stand gehouden

Gisteren was het precies 80 jaar geleden dat ons land werd aangevallen, en vijf jaar lang werd bezet door de Nazi’s. De vrijheid die toen zo duur werd betaald heeft nog geen 75 jaar stand gehouden. Deze keer zijn we echter niet met tanks, kogels en bommen aangevallen, maar zijn we het slachtoffer geworden van een staatsgreep tegen de democratie, vrijheid, welvaart en grondrechten van het volk, gepleegd door een internationale kabaal die begonnen is met het opzetten van een wereldwijd dictatoriaal communistisch systeem, dat met vaccins, tracking chips en andere geavanceerde technologie alles en iedereen 24/7/365 totaal wil kunnen controleren.

Amerikaanse wet H.R. 6666 op 1 mei geïntroduceerd

En juist omdat de propaganda media –die niet langer worden gerund door journalisten, maar door perceptiemanagers- u blijven wijsmaken dat dit allemaal complottheorieën zijn, kan deze kabaal zich op almaar brutaler wordende wijze veroorloven te laten zien waar dit allemaal naartoe gaat. Zo is op 1 mei in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de TRACE wet geïntroduceerd, die het mogelijk maakt om mensen verplicht te testen, op te sporen en te volgen, en wordt ook al een opening gegeven om daarvoor de woningen van mensen binnen te dringen. Deze wet heeft het registratienummer H.R. 6666 meegekregen. (3)

Een paar weken geleden wezen we op het patent dat Microsoft heeft aangevraagd op een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Dit patent draagt het registratienummer 2020-060606, en komt neer op een systeem met mogelijk een micro/nanochip, dat direct is gekoppeld aan uw lichaamsactiviteit, en bepaalt of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen. Het valt niet moeilijk voor te stellen dat onder die voorwaarden een verplicht vaccin valt, dat digitale markers in zich heeft die door de chip kunnen worden gelezen.

Simpel gezegd: geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen. Om iedereen altijd continu te kunnen volgen, controleren en zelfs ‘online’ te kunnen modificeren, zijn er miljoenen nieuwe antennes nodig, feitelijk op de hoeken van iedere straat, en een nieuwe mobiele technologie die de overdracht van zoveel data mogelijk maakt: 5G.

Triest genoeg heeft ook het overgrote deel van het Westerse christendom er -op basis van de valse eindtijdtheorie dat zij veilig in de hemel worden opgenomen voordat dit allemaal gaat gebeuren en alle ellende pas goed losbarst- voor gekozen blind te zijn voor deze opzichte aankondigingen van de invoering van het in de Bijbel voorzegde ‘teken van het Beest’ 666, dat volgens de Griekse grondtekst met een ‘scherp puntig voorwerp’ in onze huid zal worden ‘geprikt’.

 

Xander

(1) Jerusalem Post via Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Congress.gov
(4) Martin Vrijland
Afbeelding: Ria Sopala , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

64

 1. Wat betreft de opname zijn christenen nogal euforisch, maar denk dat het er ‘m vooral inzit dat wanneer christenen het teken van het beest niet zullen accepteren en of dit nu via vaccinatie en/of RIVD chip zal zijn waardoor men niet kan kopen en verkopen. Wat betekent dat men zal sterven van de honger maar daarmee wel hun ziel zal worden behouden lijkt mij het meest voor de handliggende opname scenario, dus een puur geestelijke opname en niet een fysieke.

  @mo op 12/05/2020 om 12:42 pm

  Sta volledig achter uw reactie. Vraagje: u bent moslim? hoe staan moslims ten opzichtte van het aankomende vaccineren en/of de RIVD chip? zien zij dit ook als het teken van het beest?

 2. Svalbard 11.53 pm :
  ALLE auto `s zijn sinds 2000 / 2001 electronisch te volgen…..wist U dat niet ???
  wordt wakker !

 3. JesusisKing 05.10 pm :
  ik zie U al bezig in Uw moestuin …..ondertussen rijdt het Leger de straat in, en houdt een razzia in Uw wijk….
  soldaten rammen met een hoop geweld Uw voordeur in…..en komen met de verplichte vaccinatie in de hand
  op U af gestormd richting Uw moestuin…..al waar U zojuist Uw laatste tomaatjes in een schaaltje deed….
  U probeert U te verzetten, hetgeen uiteraard slecht zal lukken…..M o g e l i j k ( mogelijk ? ) is de rest van Uw huis
  en / of huis-gezin r o o d gekleurd terwijl U naar binnen gesleept wordt……en nee, dat is niet van de tomaatjes !
  U kunt nou wel verwachten met zo `n bijnaam, dat U gered zult worden…..maar dat weet U niet ?
  Zij die alles verwachten krijgen niks…..zij die niets verwachten krijgen alles…..
  Wordt wakker, kom van die roze wolk af……want die wolk is misschien wel donker-grijs
  wees realistisch en hou met alles rekening

 4. Jojo 03.33 pm :
  ………..hoe gaat ons leven er dan uitzien ?
  antw : n i e t
  ——— Mod dan die CHIP te nemen………
  we moeten dus zeeeer dringend iets verzinnen……..
  maar w a t ???

 5. willy 02.49 pm :
  U laat zich w e l vaccineren…..maar n i e t chippen …..? Huhh ? …….okeee …..half wakker, dan ???

 6. Dat zijn harde woorden over Netanyahu en impliciet Israël.Ik denk daar genuanceerd over,maar het is opmerkelijk dat die hier zo makkelijk geaccepteerd worden en dat sommigen zich vooral ergeren aan het spreken over een valse eindtijd theorie.
  Op zich is het ook weer niet zo verwonderlijk dat Israël zich zo niet alleen voegt naar de woorden ” If you can’t beat them ,joint them ” ,maar nu zelfs voorop mag lopen.
  Ik ben heel erg huiverig voor dit soort vaccins.Waarschijnlijk kan je nog wel boodschappen thuis bezorgen en het park in.
  Ik denk ook niet meteen dat een brede vaccinatie veel zal veranderen op korte termijn.De stelligheid waarmee over vaccinatie wordt gesproken,lijkt mij nou echt typisch schijnzekerheid te bieden.Als je met een mondkapje naast en tegenover elkaar in de trein zit,heb je volgens mij meer zekerheid.
  Toevallig kijk ik nu net naar een film die Ex machina heet en gaat over een hele mooie vrouwelijke robot,die maar al temenselijke gevoelens lijkt te ontwikkelen.Dat lijkt me zo gek nog niet.Sommigen speculeren wel eens over gerobotiserde mensen.Dan hebben we het wel over iets anders dan een tracking chip.
  Dat gaat me eigenlijk ook al wat te ver,maar het zou misschien toch wel goed zijn om mens!en die d!rager van het virus zijn en dat kunnen verspreid!en iets te geven om erop toe te zien dat ze in huis blijven.

 7. Als de technologiebedrijven maar alles kunnen ontwikkelen wat ze willen, dan kun je er zeker van zijn dat die verplichte chip er gaat komen. Er zal nog veel meer in de pijp liggen waar wij geen vermoeden van hebben. De toekomst zal het leren.

 8. @ Lechaim
  Juist de 144000 uit de 12 stammen van Israël ontvangen het zegel. Is Dan de 13e stam? Kan het zo zijn dat
  hij geen volbloedige afstammeling was?
  Ook kan het zo zijn dat er afstammelingen zijn die buiten Israël wonen.
  Ik heb een verhaal gelezen dat er in de 2e wereldoorlog joodse baby’s ter vondeling werden gelegd, een andere
  naam kregen en later in een gezin werden opgenomen, als zijnde hun eigen kind. Kinderen die niet weten wie
  hun ouders zijn, of niet konden achterhalen. Er zijn veel gegevens vernietigd.
  Soms denk ik dat daar naar wordt gezocht.

 9. Xander, ik ben het grondig met je eens in het artikel, dat het overgrote deel van de christenen er van uit gaan dat ze zullen worden opgenomen voor de grote verdrukking en dus niks te maken krijgen met de invoering van het teken van het beest.
  Uiteraard is er wel de opname van de bruid -en ook voor de grote verdrukking- maar het grootste deel van de christenen zullen achterblijven en door de verdrukking heen moeten.(Openb.7;14)
  Dezen zullen nog de keus moeten maken, het teken van het beest aannemen of gedood worden.
  Degene die deze tekst niet willen aannemen gebruiken altijd het argument dat dezen degene zijn die na de opname in de verdrukking nog tot geloof gekomen zijn.
  Heb dit al eens eerder aangehaald maar nog maar eens: er kan dan niemand meer tot geloof komen, want ook de Heilige Geest is weggenomen!
  Geen mens komt tot geloof zonder de Heilige Geest.
  En ja, de heilige Geest wordt weggenomen: Openb.22:17 “En de Geest en de bruid zeggen: Kom!”
  De Heilige Geest en de bruid willen weg! Weg van deze vreselijke toestanden!
  Denken we soms dat God Zijn Geest en de bruid achterlaat op die vreselijke aarde?
  Nee, God heeft Zijn doel bereikt! Hij heeft een bruid en de taak van de Heilige Geest zit er op!
  Zij die dan uit de grote verdrukking komen zijn het die hun gewaden hebben wit gewassen.
  Die (de overige christenen) zullen verstaan dat de opname van de bruid heeft plaatsgevonden en zij er niet bij waren; de enige kans om toch nog behouden te worden is het teken van het beest te weigeren en zo nog tot grote heerlijkheid te komen.
  En ook die zal Jezus in Zijn grote liefde met open armen ontvangen!
  Maar voor de meesten wel ten koste van het (aardse) leven.
  Velen zullen God dan verwijten maken dat ze niet opgenomen zijn (zie koninklijk bruiloftsmaal) en velen zullen het niet kunnen opbrengen om het teken van het beest te weigeren.
  Bedankt voor je waarschuwing Xander; misschien zullen er een paar zijn die zich alsnog gaan voorbereiden op de keus die gemaakt moet worden in de grote verdrukking.
  Persoonlijk ga ik ervan uit de ik ooit de keus moet maken: het teken aannemen en verworpen worden door God of gedood worden en leven!
  Elke avond bid ik tot God of Hij mij, wanneer het zover is-en zover zal het komen- mij de kracht te geven om stand te houden tot het einde (de dood) en niet toe te geven aan wat de satan wil. Bereid u voor! vraag hulp aan Hem die kan helpen

 10. Bijbelkenners zouden moeten weten dat je de hemel moet verdienen. Al strijdend.
  De bijbel zegt dat het nog moeilijker is dan dat een kameel door het oog van een naald geraakt. Het oud testament vertelt het verhaal van David die Goliath verslaat, al vechtend.
  voorbeelden genoeg.

 11. Chantage, niet kunnen kopen of verkopen zonder het merkteken.

  Dan is ruilhandel of een schuld bekentenis gewoon op schrift nog steeds mogelijk.

  Laat je niet in de maling nemen.

 12. @ Tycho
  Ben het in veel met u eens, ook ik geniet van de rust. Waar ik woon kan dat.
  Maar wat heeft ook Nederland veel dieren binnen gehaald die hier niet horen. Als attractie voor de mens.
  Ooit is alles begonnen met landbouw, veeteelt en visserij. Levensonderhoud.
  Nu draait alles om grote kantoren, parken, plantsoenen, grote winkels, restaurants, musea, scholen, pretparken
  Grote vervoerbedrijven, energiebedrijven, concertzalen en sport en spel.

 13. Nog even: Het is duidelijk dat dit virus vooral verzwakte mensen treft. Dus mensen in een verpleeghuis b.v. Maar hoe kun je die mensen beschermen? Door met maanpakken rond te lopen? Door ze te isoleren? Door de afdeling te sluiten? Dat is allemaal buitengewoon moeilijk omdat harde maatregelen averechts kunnen uitpakken.
  Misschien zou men in zulke situaties de hydrochloroquine/zink combinatie als mogelijke preventie kunnen inzetten.
  Waarom wordt die medicatie verboden, terwijl Italië en Frankrijk het wel goedkeuren. Vanwege de noodtoestand wordt ongeveer de hele economie platgelegd. Dezelfde noodtoestand waardoor een inspectie deze medicatie zou kunnen goedkeuren!
  Je kunt uitzonderingen maken vanwege de ‘noodtoestand’, immers!

 14. Word toch a.u.b. snel WAKKER!

  17 miljoen Nederlanders verkeren in een soort van Corona hypnose, en kunnen niet meer zelfstandig denken.
  Nee, dat denken laten zij sindsdien graag over aan onze Politieke machthebbers, en hun RIVM experts.
  Het maakt ze ook niets uit dat deze experts deel uitmaken van de farmaceutische industrie, met hun weldoeners sponsoren Melinda en Bill Gates, en van het laatste personage weten wij maar al tegoed, hij wil de hele wereld verplicht gaan vaccineren.
  En alles wat deze experts nu beweren wordt als enige waarheid geconsumeerd, zonder enige gezonde twijfel.
  Iedereen kan volgens deze experts overlijden aan dit virus, maar dat staat helemaal niet vast, gezonde mensen kunnen dit virus gewoon overleven, slechts mensen met een onderliggende ziekte lopen een groot risico.
  En dan nog gaat het om extreme rokers drug gebruikers diabetici en mensen met een overgewicht, maar vooral om mensen met long problemen.
  Bijna niemand hoor ik nu over de jaarlijkse griep injecties, die al vroeg in dit jaar hebben plaatsgevonden, vreemd toch, net zo als het van zelf verdwenen jaarlijkse griepvirus zelf.
  Nee, wij worden massaal belazerd, zowel door de regering als die handlangers van het RIVM.
  Nog een groter fabeltje zijn die mondkapjes, die iedereen nu zelf mag gaan maken, al is het van een sok, zolang je maar gefilterd ademt door een belemmering, terwijl iedereen weet dat frisse lucht de aller beste manier is om zo gezond mogelijk te blijven.
  Nee, het lijkt wel opzet, om iedereen ziek te maken, ons immuniteit moet beschadigen zodat we vatbaarder worden voor virussen en bacteriën.
  Handen wassen, en alle gebruiksvoorwerpen schoonmaken met desinfecterende middelen, nog even en de kleinste bacterie maakt ons doodziek.
  Mogen wij daarom niet meer naar het café of gestrand, mogen wij daarom niet meer naar de bossen.
  Ik zit nog met veel vragen, maar ik verzeker u, wij worden massaal bedrogen, al is het maar via de voorgehouden (voorgelogen) sterftecijfers.
  Cijfer fraude met corona doden en het zaaien van angst, dat is hun enige motivatie om ons nog zeer lang uit elkaar te drijven.
  En onze bevrijding komt niet uit het Nederlandse volk zelf, maar zal via andere volkeren plaats moeten gaan vinden, en als het eenmaal heeft plaats gevonden, dan zat iedereen in Nederland weer in het verzet.

 15. Xander, wat bedoelt u met `valse eindtijdtheorie?” De Opname gebeurt toch voordat een ieder wordt verplicht het merkteken van het Beest aan te namen? Er zijn legio Bijbelteksten die daar op wijzen. Leg me dat dan eens uit.

 16. @ HE 11/05/2020 om 9:08 pm

  Hoe actueel is http://www.openbaring.org/lucid.html nog? Het document heeft het erover dat in 2012 elke Amerikaan dit implantaat moet hebben. Nou, dat is al niet uitgekomen. Het probleem van dergelijke pagina’s is dat hierdoor de hele pagina ongeloofwaardig is en voor een niet-christen zeker geen reden zal zijn om te gaan geloven. Project lucid gaat hem waarschijnlijk niet worden. Ik zou het nu meer in de richting van ID2020 gaan zoeken.

  Hoe moet een niet-christen nu uit al deze verschillende websites met elk hun eigen inzichten en opvattingen tot bekering gaan komen. De één zegt dit, de ander zegt dat. En dan heb je ook nog de valse profeten. Ik zou zeker niet verwijzen naar een website waarvan je al weet dat de informatie niet geheel klopt die erop staat.

 17. @ Juul 10.00 u.
  @ A.J. de Jongh 4:38 u.

  Het gaat ook lijnrecht tégen de rechtsgang in, dat de heiligen door de (Grote) Verdrukking zouden moeten, maar laten we eerst afwachten wat Xandernieuws daarover later eventueel nog schrijft.

  Voorts A.J. de Jongh:
  U beveel ik aan een goede vertaling te gebruiken, want u schrijft dat in Openb. 3:10 staat:
  ‘Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.’

  Het is al heel vaak hier geschreven, zowel door anderen als ook door mij: gebruik een goede vertaling!!
  Maar velen en ook u schijnen liever een lekker in het moderne gehoor liggende, oppervlakkige valse vertaling te willen blijven gebruiken dan een goede vertaling, waarbij ik trouwens opmerk dat niet één vertaling feilloos is.

 18. @ Rozalie en Gunther: Ik blijf zeer voorzichtig wat vaccins betreft, en ja het is waar ik denk ook dat mijn vrouw liever heeft dat ik een robot zou zijn, die zeveren niet zoveel, gaan nooit op café en zijn zeer onderdanig. shalom

 19. Het normale normaal: Er komt een griepgolf aan en iedereen doet z’n best de ziekte te vermijden want men wil niet ziek worden. U bent geen moordenaar als u iemand hebt aangestoken met de griep. Het leven gaat z’n normale gang.

  Het nieuwe normaal: Koste wat kost moet de overheid voorkomen dat mensen elkaar besmetten met een griep-achtig virus. Iedereen moet binnen blijven. Overtreders zijn potentiële moordenaars. Rutte redt mensenlevens.

  Ooit was je zelf gek, als je vond dat de hele wereld gek geworden was.
  Nu heb je waarschijnlijk last van gezond verstand, als je vindt dat de wereld gek geworden is.

 20. Bass, waar staat dat die 144000 worden opgenomen. Dat staat er niet. Zij krijgen een teken of een zegel. En het zijn alleen Israeliten. Elke stam word vermeld, behalve de stam Dan. Shalom in Yeshua.

 21. Hier heb je dus het verband tussen het coronavirus en 5G. Technologie moet 24/7 traceren mogelijk maken.

  Compleet belachelijk gemaakt door de false flag aanslagen op zendmasten.
  Die brandstichters zijn geen domme mensen maar domme krachten!

 22. Xander Je zit er wel ver naast met je opmerking dat christenen in een valse eindtijd theorie geloven als ze denken dat ze voor de invoering van de schip van de Aarde gehaald worden

  Het staat duidelijk in verschillende teksten in de bijbel dat de echte christenen niet door de grote verdrukking heen zullen gaan

  Ik hoop dat jij ook bij deze christenen hoort !

 23. @Nieuw Begin 11/05/2020 om 11:11 pm

  Mijn dochter is HBO verpleegkundige en als ZZP’er werkzaam op de IC van een gerenomeerd ziekenhuis in Den Haag en zij bevestigt dit verhaal. En ik weet dat zij – soms met risico – ondubbelzinnig is. Zij geeft aan dat > 90% van de ouderen die daar liggen onderliggende ziektebeelden hebben en dat alles als COVID-19 wordt gecategoriseerd. Sterker, doordat deze mensen nu op de IC liggen en scherp gemonitord worden, wordt bij enkelen een terminale ziekte geconstateerd die eerder niet was vastgesteld.

 24. Sinds de WHO privaat-publiek werd wegens financiële tekorten, zijn grote farmaceuten op de kar gesprongen. Het zou naïef zijn te denken dat deze geen invloed hebben op de certificering van medicamenten door de WHO. Landen kopen het liefst medicamenten die goedgekeurd zijn door de WHO.
  Bij de Mexicaanse griep hadden landen al contracten lopen met grote vaccin-makers en de koopcontracten zouden in werking treden als de WHO de pandemie alarmfase 6 uitriep. Dat gebeurde en Duitsland b.v. kocht miljoenen vaccins en wilde verplicht vaccineren. Echter, de enorme sterfte bleef uit. Dankzij inspanningen van dr. Wodarg en dr. Bhakdi werd de vaccinatie-plicht niet ingevoerd, en de vaccins (waarde van miljoenen) werden verbrand.
  Dr. Wodarg ziet momenteel dezelfde overbodige paniek als destijds. En weer moeten er kennelijk vaccins komen, betaald door Bill Gates die ook de WHO betaalt.
  Ooit doken journalisten graag in zulke materie, maar nu ben je een aluhoedje als je wijst op deze factoren. Hoe kon het zo veranderen; al die volgzame journalisten.

 25. Ik begrijp niet goed waar jij, Xander het idee vandaan haalt dat het overgrote deel van het christendom in een eindtijd scenario gelooft van de opname en dan niet ziet waar dit allemaal heen gaat! Ik zie juist heel veel gelovige die wakker zijn, zien wat er gebeurd maar ook weten dat als Gods toorn over deze wereld komt, Zijn oordelen over de mensen die zich weigeren te bekeren Hij voor die tijd Zijn bruid weg rukt. Dat deed Hij tijdens de ‘ zondvloed’ bij Sodom en Chomora. Dat wil niet zeggen dat we er niets van meemaken omdat het tijdstip en de gebeurtenis een geheimenis is. Maar haal niet alles door elkaar Xander!! Laten we nuchter en waakzaam ziin en elkaar bemoedigen in deze moeilijke tijden. Het klopt dat veel kerken in in slaap zijn en denken dat het allemaal nog wel mee valt daar gaat vooral het gedeelte van ‘ de wijze en de dwaze maagden over.

 26. Toch even een opmerking plaatsen hier. De meeste mensen hebben duidelijk geen enkele kennis van de VS. De grote steden zijn dan wel (ultra)liberaal, maar het achterland bestaat voornamelijk uit hardwerkende, kerkgaande, blanken. Dit is ook de groep die zich het meest verzet tegen alle pogingen te knagen aan het 2nd amendment (het recht om wapens te hebben/dragen).
  Deze groep ziet verplicht vaccineren ook als ’the mark of the beast’ en zal zich daartegen verzetten.
  Een dergelijke verplichting zou zeer wel een burgeroorlog kunnen ontketenen. Dat is voor veel mensen in Europa (en zeker Nederland, met zo ongeveer de strengste wapenwetten) misschien onvoorstelbaar, maar wel degelijk een mogelijkheid hier in de VS

 27. Nou dan ken je de bijbel niet goed genoeg Xander want de opname is vrij duidelijk want christenen die gered zijn gaan niet door Gods toorn heen die gelijk begint in Openbaring 6 dus kan ook niet.

 28. Sadistische regering en masochistische bevolking zijn de werkelijke dodelijke cojona-cocktail:

  Het grootste deel van de bevolking inclusief de regering vindt het nog steeds geweldig in de lock-down te zitten. De economie wordt zonder scrupules afgebroken. Een oneindig aantal dooddoeners wordt van stal gehaald om de onzin toch acceptabel te maken. Het is ondertussen wel duidelijk dat er geen enkele reden is om vanwege corona de economie en de welvaart onderuit te halen. Het is een nutteloze lock-down. Om te redden wat er nog te redden is, zou men als een hazewind de lock-down op moeten heffen, maar niets wijst daar op. Als een stelletje onbezonnen masochisten slaat men zichzelf met het zweepje. Zonder kwaad te worden laat men zich zelfs nog de nodige weken en maanden sadistisch treiteren alvorens weer aan de slag te kunnen. Héle sectoren worden regelrecht in het faillissement gestort. Nu lijkt het nog op een computerspelletje, maar de druiven zullen zuur zijn als nooit tevoren, daar kan bijna niemand zich een voorstelling van maken.

  Lees meer:
  https://ejbron.wordpress.com/2020/05/10/sadistische-regering-en-masochistische-bevolking-zijn-de-werkelijke-dodelijke-cojona-cocktail/#more-238840

 29. Netanyahu wil kinderen voorzien van een sensor die helpt bij het afstand houden. Kom je te dicht bij een ander, dan zal de sensor waarschuwen met een akoestisch signaal. Er is dus geen sprake van een geïmplanteerde chip. Dit is ook uitgelegd door Amir Tsarfati in zijn Middle East update van 10 mei.
  Dat men in Israël alle voertuigen elektronisch kan volgen verbaast mij niet, het is een logisch gevolg van alle terreuraanslagen, die men steeds tegen de bevolking tracht te plegen.
  Eén ding is zeker, de overheid van Israël zorgt veel beter voor de veiligheid van de bevolking dan onze overheid.

 30. Duitse autopsie-studie bewijst dat IEDERE corona patiënt onderliggende of voorafgaande ziekte heeft gehad zoals kanker, en/of longziekte(n) , en/of waren zware rokers en/of hadden dodelijk overgewicht: ( Engelstalig), In hetzelfde artikel wordt ook het bewijs geleverd dat de WHO -baas, Tedros Adhanom Ghebreyesus, een volkomen inaccuraat percentage mortaliteit van 3.4% heeft genoemd op 3 Maart!

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/headline-german-autopsy-study-finds-every-coronavirus-victim-previous-illness-cancer-lung-disease-heavy-smoker-morbidly-obese/

 31. Ik ben het helemaal eens met de post van De Jongh op 11/05/2020 om 4:38 pm.

  Later misschien meer.

 32. Sultan: Ik denk dat toekomende generaties niets te lachen hebben! Zeker niet gezien de richting welke de N. W, O. gaat. Geregeld kom ik de voorspelling tegen dat het over dertig jaar afgelopen is met het ware ongedierte, dat zichzelf mens genoemd heeft. (Deze voorspelling kom ik vaker tegen op internet.) De mensen wisten niet dat aan alles een prijskaartje hangt en hebben zo’n tienduizend jaar geleden lachend afscheid genomen van de natuur en al de dieren rücksichtslos (respect is het verbasterde Latijnse re-spect) tot slaven gemaakt. De mens is door dit alles gek en niet zo’n klein beetje ook. Hebben de dieren eindelijk ook eens wat te lachen. Wie lacht niet die de mens beziet. (Vadertje Cats). Mijn samojeed (hond) laat het allemaal Siberisch koud. Hij weet al lang dat ik gek ben; dat is zijn, niet vals te maken instinctieve wijsheid.

 33. De Jensenshow #159

  https://jensen.nl

  kijk vanaf 6 min bijvoorbeeld: een filmpje van de Simpsons van ongeveer 10 jaar oud, een vergadering van mediatycoons…wat een inzicht hadden de makers! Welhaast profetisch…ENJOY!

 34. https://www.nu.nl/coronavirus/6050540/eerste-bevolkingsonderzoek-naar-kanker-deze-week-weer-opgestart.html
  Iedereen met werkende hersencellen snapt natuurlijk dat snijdende doktoren niet met de handen over elkaar kunnen blijven zitten. Dus voeren we de domme mensen rotzooi (85 % van die troep uit de supermarkt) en voila, we hebben een bloeiend business model.
  https://www.ad.nl/koken-en-eten/klein-glaasje-sap-of-fris-verhoogt-al-de-kans-op-kanker~a2fa6f88/?referrer=https://duckduckgo.com/
  Dus die Israëlische premier is een boefje, maar de politici hier zijn nog veel geniepiger.

 35. @ Rosalie , …. hier bij bol,com ? Een middenstander, een boekhandel die ook boeken verkoopt heeft ook klandizie nodig. Wat is het verschil tussen ‘import’ en internet verkoop ? ….. het vernietigen van de middenstand …. winkelstraten verdwijnen, de middenstand sterft, niemand gunt ze nog wat.

 36. Even een kort berichtje,
  Vandaag sprak ik met mijn huisarts, en deze was van mening, dat die 1,5m beleid er op gericht is om ons gevoeliger te gaan maken voor ziektes. En ook het dragen van mondkapjes moet daar toe gaan leiden, onze weerstand moet dus bewust omlaag.
  Ik geloof dat hier een waarheid in zit.

 37. @Guus 4:32 pm

  Ik betwijfel dat er een nanochip in het vaccin zal zitten. Maar de afwezigheid van een nanochip is wat mij betreft nog steeds geen argument om het vaccin dan maar te laten toedienen.

 38. Hoezo valse eindtijd profetie?? Er staat in meerdere bijbel boeken op verschillende manieren dat 144.000 mensen zullen worden opgenomen, hoe dat zal gaan weet niemand precies natuurlijk. Denk eens terug aan de profeet elia die geheel levend werd opgenomen met kleren en al, zo zal het denk ik zijn, er zal grote paniek over de aarde uitbreken want er zal altijd iemand een vriend , broer of zus of kennis hebben die plots weg is!

 39. Guus omschrijft precies hoe de volgende griep prik er uit ziet.
  Mensen dit zijn de dagen voordat Yeshua terug komt.
  Zulke dagen waren er nog nooit geweest en zullen ook nooit meer zijn zecht Openbaringen. Houd vast tot het einde.
  Shalom in Yeshua.

 40. Dit is wel heel bijzonder:
  In America is de “ linkse kliek” met Bill Gates als “ de grote promoter” bezig een vaccin met w.s. Genetische modificatie te promoten en mogelijk fabriceren en “ verplicht gaan gebruiken. Zie Openbaringen aan Johannes 13: 16 en 17. Het teken van het beest.

  In Israël zegt Nethayahu ongeveer hetzelfde; niet wetende dat hij hiermee de KOMST van de MESSIAS zeer bespoedigen zal.

 41. Volgens mij heeft Netanyahu niet het woord “chip”genoemd, maar sensor. Uiteraard kan daar een chip mee bedoeld worden aar ook wat anders. Luister even naar wat Amir Tsarfati hierover zegt op zijn youtube-kanaal.

 42. @ Cefas 3:20 PM. Inderdaad. Zo gaan we op weg, naar het “rijk van het Beest”, uit de Openbaring van Johannes. En de grote massa, gehersenspoeld, blijft de sprookjes van Rutte, en zijn rariteitenkabinet geloven.

 43. @Laura, Renzo de Boer geeft goede uitleg over jouw vragen rondom de opname en wederkomst.

 44. @ Jojo schreef:
  11/05/2020 om 3:33 pm
  Ook shalom: maar wat gaat u doen als u niet meer naar de supermarkt kunt gaan voor boodschappen. Of, uberhaupt betalingen verrichten, zonder geimplanteerde chip, zoals de hypotheek of huur etc.
  We kunnen wel zeggen: dit is niets voor mij, maar hoe gaat ons leven dan eruit zien?

  Ik adviseer je om een moestuin te beginnen. Kijk hoe dingen groeien, de natuur is de beste leraar. Bijkomend voordeel; met een succesvolle moestuin kan je een chip weigeren en je hoeft niet meer naar de supermarkt. Eten is ook een prima ruilmiddel. In de supermarkt vind je sowieso weinig natuurlijk eten… bijna alles is chemisch of gmo.

 45. Quote: “Triest genoeg heeft ook het overgrote deel van het Westerse christendom er -op basis van de valse eindtijdtheorie dat zij veilig in de hemel worden opgenomen voordat dit allemaal gaat gebeuren en alle ellende pas goed losbarst-”

  Toch zegt de Bijbel:
  Openb. 3: 10 ‘Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.’
  Nog meer schriftplaatsen spreken hierover.

 46. @ Willy 2.49 u.
  “… straks ben ik nog een robot en dat gaat mijn lieve vrouw niet leuk meer vinden.”
  Of juist wél ❕😅☺😂💓😵

 47. Hier bij bol.com : het boek “vaccinvrij “is, op aandringen van minister van Volksgezondheid Hugo de Jong, uit de handel gehaald. Bol.com werd verzocht het boek uit de handel te nemen en anders zou hij even komen praten.
  Doet me denken aan de boekverbranding in de jaren 30.
  Het boek is nog wel verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of libris.nl

 48. Grappig, de overheid gaat het weer digitaal regelen samen met Crypto-Gates. Niets kunnen ze… toeslagenaffaire, C2000 communicatiesysteem, Speer project, kinderopvangtoeslagen, reorganisatie bij de belastingdienst, Fyra-project, Noord-Zuid-lijn met langdurige vertragingen, de Euro, Mexicaanse griep vaccinaties, Jeugdzorg, Bewaking TBS-ers,….. En dan kijken we allemaal weer braaf naar de persconferentie van Mark Rutte en dan geloven we dat het deze keer wel goed gaat.

 49. …. ‘ en toen werd de mens zwetend wakker ‘ en dacht : gelukkig het was maar een droom ….
  De generatie van de ouderen van nu, zijn kinderen en kleinkinderen maken dit niet mee, maar …. wat de toekomst brengt dat is onbekend. Over een paar (2) honderd jaar ziet de wereld er volledig anders uit ; vergelijk de levensstandaard maar met je jaren in de negentiende eeuw. Wanneer men bijvoorbeeld in het jaar +/- 2200 terugkijkt ( we kunnen het ons bijna niet voorstellen dat …. ) naar de jaren 1800 of 1900, dan blijkt dat deze ‘vooruitgang in de vaart der volkeren’ een onvoorstelbare progressie heeft doorgemaakt. Maar wat is eigenlijk normaal ? ; is abnormaal dan normaal of is normaal abnormaal ? . Nee dat is het niet, immers in deze tijd blijkt mijn visie hierover al te bestaan. Niet is wat het lijkt, absurditeiten maken momenteel de wereld, de ‘beschaafde Westerse wereld’ . Hoe ver zou ‘men’ kunnen gaan, in de aankomende verre toekomst, voordat het (ons) systeem in elkaar stort. Niet ver, zeker geen twee honderd jaar, bij lange na niet, omdat het systeem zoals we het nu kennen al op een dramatische manier aan het afbrokkelen is. Eigenlijk is hét systeem, het Westerse systeem, al kapot ; zelfs een analfabeet moet dit kunnen begrijpen. Maar …. in de afgelopen honderden jaren heeft de mens al ,in woord en daad, een ‘evolutionaire’ ontwikkeling meegemaakt waarbij het stoomtijdperk misschien wel de eerste aanzet was. In de twintigste eeuw volgen de ene uitvinding de andere op en de petrochemische industrie én met name de chemische industrie heeft de wereld totaal verandert. Het was ‘allemaal fantastisch’ en werd op brede schaal toegepast. Naar mate de tijd verstreek werden er ‘op kamertjes’ de meest vreselijke uitvindingen gedaan. De atoombom, de waterstofbom, herbiciden, fungiciden en pesticiden, de genetica kwam en langzamerhand verdween alles wat de ouderen onder ons nog zo goed herkennen, maar dat zijn herinneringen. We hebben niets meer te willen …. er wordt over ons beslist, en wie zich er naar richt gaat ‘het verdomhoekje in’ . De eerste tekenen zijn huiverigwekkend zichtbaar. Blij ? ik ben blij dat ik ook zo’n oude grijze verwarde man ben, ik wil …. het allemaal niet meemaken wat deze onnatuurlijke toekomst nog allemaal in petto heeft. Dagelijks zie ik dat de manier van leven al aan het veranderen is, en het lijkt wel of het met een sneltrein vaartje gaat.
  Ik sluit mij aan bij Tycho : ik vind deze Corona tijd best fijn ; overal heerst momenteel stilte, rust en kalmte …. voor zolang het duurt. Het is een kalmte … voor een aankomende storm. We waren al een nummer …. maar lastig te traceren. Nu met chip en satelliet zijn we nergens meer ‘thuis’ , als koeien in een ‘wei’. De degeneratie schrijd voort, toen geluk nog heel gewoon was is te zien op oude foto’s, vergeeld en ergens in een kastje. Misschien een lachfilm voor de dan levende creaties ….

 50. Nee dat is niet gezegd! Kijk even naar Behold Israel update van 10 mei jl., dan wordt het uitgelegd.

 51. Ook shalom: maar wat gaat u doen als u niet meer naar de supermarkt kunt gaan voor boodschappen. Of, uberhaupt betalingen verrichten, zonder geimplanteerde chip, zoals de hypotheek of huur etc.
  We kunnen wel zeggen: dit is niets voor mij, maar hoe gaat ons leven dan eruit zien?

 52. Uiteindelijk gaat het voor links of voor rechts om het vergroten en verkrijgen van absolute macht van heersende machthebbers. In de huidige tijd zijn deze machthebbers vooral van socialistische signatuur. Dit alles in een prima opmaat voor de komende wereldleider, de antichrist. Zijn verschijning staat opgeschreven in de Bijbel.

 53. Opnieuw verwijst u naar een valse eindtijdtheorie en daarbij heb ik toch nog steeds wat vragen. Ik ben al een tijdje op zoek naar de antwoorden maar tot nu toe niet echt een antwoord gekregen waar ik wat mee kon.
  In Thes. 4:17 staat dat we in de wolken opgenomen worden wat heeft dat voor zin als Jezus juist naar de aarde komt?
  En hoe zit het met de bokken en schapen? Als we pas opgenomen worden als Jezus terugkomt hoe kan hij de bokken (aan zijn linkerhand) dan van de schapen (aan zijn rechterhand) scheiden op aarde? Als elke gelovige op dat moment opgenomen wordt zijn er toch geen schapen meer op aarde? Alles wat hier achterblijft zijn de bokken. De schapen zijn opgenomen om te worden geoordeeld dus die zijn hier niet meer dan als ik het goed lees)
  Het lijkt mij dus dat dat de overlevende zijn van de grote verdrukking die in die tijd tot bekering zijn gekomen. Mijn tweede vraag is dat Hij ons in een oogwenk zal opnemen en niemand de tijd of ure weet. Maar als de grote verdrukking er is weten we toch dat het 7 jaar duurt?
  Ook staat er dat het zal zijn in de tijd van Noach, ze zullen trouwen en feestvieren, doe je dat in de grote verdrukking?? Zomaar wat vragen, misschien horen ze op het geloofsforum thuis maar omdat u het zelf in het artikel aankaart denk ik dat het voor deze keer ook hier mag?
  Ik hoop dat u (of een lezer) er verder op in wilt gaan want ik vind het een heel erg interessant onderwerp.

  Herplaats uw post naar het Geloofsforum. Mod.
  Allen: Reageren op het Geloofsforum. Mod.

 54. ik las eerst ‘ flippen’ maar het is ‘ chippen’ , dat is nu wel belachelijk en totaal niet nodig, inderdaad Israël is nu niet zo hard getroffen en men gaat te kinderen een merkteken geven, is het dan toch een eschatologisch teken, en gaan de Joden weer in tegen hun eigen Thora, er mocht niets in het lichaam gekerfd worden. ik laat mij wel vaccineren, maar niet chippen, er komt geen elektronisch prul in mijn lichaam, straks ben ik nog een robot en dat gaat mijn lieve vrouw niet leuk meer vinden. Shalom

Comments are closed.