Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2

‘Bill Gates bevat niet hoeveel levens, pensioenen en banen van mensen worden verwoest vanwege zijn irrationele obsessie met CO2.’ (afbeelding: (3))

—————————————————————————————————————————————

Klimaatparadijs van GroenLinks en D66 (met weggevaagde luchtvaart en auto industrie) binnen enkele weken gerealiseerd – Econoom Armstrong: ‘Er zullen revoluties uitbreken als regeringen deze koers volhouden en de klimaat samenzweerders blijven beschermen’

—————————————————————————————————————————————-

Sky News Australia heeft de spreekwoordelijke ‘smoking gun’ onthuld van het ware doel van de door de VN/WHO aangestuurde totale lockdown van de Westerse wereld: de oude economie vernietigen, en herstarten zonder CO2 uitstoot. We hebben al eerder geschreven dat de coronacrisis wordt aangegrepen voor wat in feite een soort staatsgreep tegen de democratie is van de linksgroenliberale klimaatelite, die ook in ons eigen land de scepter zwaait. Is dit misschien wat premier Rutte bedoelde met ‘er is een Nederland voor, en een Nederland na de coronacrisis’? Want dat ‘na’ betekent vrijwel zeker een totaal ander, sterk verschraald en verarmd bestaan, waarin vrijwel al onze vrijheden permanent zullen zijn verdwenen.

Het Green Climate Fund, de met $ 10,3 miljard door de VN gefinancierde tak van het Klimaatakkoord van Parijs, noemt het coronavirus een ‘kans’ om nog meer geld voor maatregelen tegen ‘klimaatverandering’ te genereren, en de ‘economieën te herstarten op een lage-emissie, klimaatbestendige koers’.

‘Corona kans voor nog meer klimaatactie’

‘Hoewel Covid-19 onnoemelijk leed veroorzaakt, biedt de internationale reactie op deze onvoorstelbare gezondheidscrisis in deze moderne tijd een kans om financiële middelen aan te wenden om klimaatactie te versterken,’ schrijft het Green Climate Fund. ‘

‘GCF zal belangrijke investeringen in klimaatbestendige waterbronnen management, gezondheidsfaciliteiten, landbouw en levensonderhoud blijven doen, omdat dit allemaal essentiële zaken zijn om de pandemie te onderdrukken en overwinnen. Op vergelijkbare wijze zullen wij onze inspanningen om groene investeringen te bevorderen, en de economieën op een lage-emissie, klimaatbestendige koers te heropstarten.’

‘Alleen de klimaatverandering club wil deze complete vernietiging van de economie’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong schrijft dat ‘ik heb gewaarschuwd dat deze complete vernietiging van de economie nergens op slaat. Niemand met gezond verstand zou zoiets doen – behalve de klimaatverandering club, die geobsedeerd is met CO2. We weten nu wat het echte doel van Bill Gates is: klimaatverandering gebruiken om de economie te verwoesten, en te herstarten zonder CO2.’

Olieprijs voor het eerst negatief; ‘Klimaatelite wil luchtvaart en auto industrie wegvagen’

De ruwe olieprijzen zijn gisteren op ongekende wijze ingestort. De prijzen werden zelfs negatief, op het dieptepunt van de markt gisteren zelfs – $ 40,-. Kopers zouden dan bij het aankopen van olie geld toe krijgen, in plaats van moeten betalen, iets dat in de hele geschiedenis nog nooit eerder is gebeurd, en een duidelijk teken is van een reeds in gang gezette onvoorstelbare economische crash, die het grootste deel van onze welvaart dreigt weg te vagen.

‘Er is geen opslagcapaciteit meer voor olie. Het klimaatcomplot tegen de wereld kraait van plezier. Wat ze niet begrijpen is dat goedkope olie alle andere vormen van energie nu TE duur heeft gemaakt.’

Volgens Armstrong is dit allemaal onderdeel van het plan van de klimaatsekte, die bijna alle Westerse regeringen in zijn greep heeft, om de luchtvaartsector en de traditionele auto industrie (benzine en diesel) kapot te maken. ‘En ze hebben zelfs de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt bij het produceren van bier en frisdrank gestopt. Wat gaat het gewone volk, dat bier als favoriete drank heeft, doen als ze realiseren dat er CO2 moet worden uitgestoten om het (weer) te gaan produceren?’ (1)

Klimaatparadijs van GroenLinks en D66 binnen enkele weken gerealiseerd

De conclusie kan hoe dan ook zijn dat GroenLinks en D66, met volledige medewerking van VVD, CDA en CU, in Nederland binnen slechts enkele weken tijd hun gedroomde ‘klimaatparadijs’ (= de hel op aarde voor alle normale mensen) hebben gekregen, en vermoedelijk ALLES in het werk zullen stellen om de huidige situatie zo lang mogelijk –en voor een deel zelfs permanent- voort te laten duren.

Het is daarom wachten op de eerste rapporten en pleidooien die het volk moeten overtuigen dat de lockdowns ‘het klimaat / de planeet zullen redden’. Deze stap van het coronavirus naar het klimaat is nog maar heel klein geworden.

Armstrong: ‘Er zullen revoluties uitbreken als regeringen deze mensen blijven beschermen’

Armstrong: ‘Gates en zijn mede samenzweerders (van Greta/Greenpeace, FFF, Extinction Rebellion, etc.) bevatten niet hoeveel levens, pensioenen en banen van mensen worden weggevaagd vanwege hun obsessie met CO2. Hij heeft toegegeven dat er geen formule bestaat waarmee je aantoont dat als je CO2 verlaagt naar X, de temperatuur Y wordt. Er zijn heel veel onderzoeken die het niet met hem eens zijn, maar hij weigert daar zelfs maar naar te luisteren. Gates neemt enkel aan dat de gevolgen erg zullen zijn, zonder dat hij daar ook maar enige historische data voor heeft.’

‘Er is GEEN formule waarmee je kunt voorspellen dat CO2 het klimaat verandert – PUNT! Toch blijft hij, vanwege zijn paranoia over het klimaat, pleiten voor het vernietigen van de economie en het verminderen van de bevolking om zijn doel te bereiken.’

‘Als de regeringen GEEN serieus onderzoek beginnen naar deze opzettelijke vernietiging van de wereldeconomie, om zo het stopzetten van CO2 af te dwingen, dan zullen er, zolang de regeringen deze mensen beschermen, revoluties uitbreken,’ waarschuwt Armstrong. ‘We zien overal onrust ontstaan, en derde wereldlanden die afhankelijk waren van toerisme zijn  verpletterd… Zonder een grootschalig onderzoek staan we staan voor een ongekende economische instorting van enorme omvang.’

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Afbeelding: Bill Gates: WikiMedia Commons, auteur United States Department of Health and Human Services, bron https://www.flickr.com/photos/hhsgov/39912162735/ , As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain.

Achtergrond: Alexas_Fotos , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
03-04: (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Klim(h)aatmeisje Greta eist in Davos volledige stop op brandstof terwijl het juist kouder wordt
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Bill Gates bevat niet hoeveel levens, pensioenen en banen van mensen worden verwoest vanwege zijn irrationele obsessie met CO2.

  Idioterie is geen excuus!

 2. KillBill weet heel goed wat hij doet. Net zoals al die andere vuillakken die zich politici en bankiers en andere mister belangrijik noemen.
  Ordo ab Chao. Wij mensen zijn voor hen als vee. Scheren zolang je kunt. En wat niet geschoren kan worden, wordt geslacht. Er heerst daar aan de top een totale minachting voor al het menselijk leven.
  Tijd dat mensen dat gaan inzien wil er werkelijk iets veranderen.

 3. Ook interessant van Sky News Australia. Bolt Report:
  Gestorvenen aan de Mexicaanse griep: 191. Hier stierven ook jongeren.
  Gestorven aan de griep van 2017: 1255.
  Gestorven tot nu aan corona: 75.
  De regering had 7000 ‘ventilators’ geregeld. Tot nu 30 nodig gehad.
  Een gezond land met veel ruimte, maar ook daar de afgebroken economie.

 4. @Vlokje schreef:
  22/04/2020 om 9:09 am
  @Vlokje schreef:
  22/04/2020 om 8:55 am

  Vlokje….je bent briljant !

  Crow

 5. Even op letten de komende maanden nummer kan ook een datum zijn.

  “Opvallend gegeven is dat de patentaanvraag is ingediend bij de European Patent in Rijswijk onder het veelzeggende nummer: 2020-060606”

  2020-06-06-06 : Jaar-maand-dag-uur
  Als dat zo is welke happening hebben ze dan voor ons voorzien.
  Blijf scherp…..

 6. Ook al willen we dit niet geloven of accepteren en hebben we als Christenen hier ook heel veel moeite mee, maar als je de Bijbel een beetje kent zul je moeten toegeven dat wij, de totale mensheid, de aarde “ uitgewoond” ( beschadigd) hebben met onze manier van leven. Vooral na de tweede wereld oorlog is dit “ vernietigings proces”; door overconsumptie en de wegwerp maatschappij zeer snel gegaan. ( opmerkelijk !)
  En God gaat dit ook veranderen.
  Hij wil de hele schepping nieuw maken, niet alleen de mensheid maar de gehele aarde.

  “ Zie de Heere ontledigt en verwoest de aarde, keert haar onderste boven en verstrooit haar inwoners.
  Dan vergaat het de priester als het volk, de heer als de knecht, de meesteres als haar dienstmaagd, de verkoper als de koper, wie te leen ontvangt als wie te leen geeft , de schuldenaar als de schuldeiser.
  De aarde wordt volkomen ontledigt en geheel leeggeroofd, want de Here heeft dit woord gesproken.
  De aarde treurt, verwelkt; de wereld kwijnt weg, verwelkt; de hoogsten van het volk des lands verdwijnen.
  Want de aarde is ONTWIJD door haar BEWONERS, omdat zij de wetten hebben overtreden, de inzettingen ontdoken, het eeuwig verbond verbroken.
  Daarom verslind een vloek de aarde en moeten haar bewoners boeten; daarom worden de bewoners der aarde door een gloed verteerd en blijven er weinig stervelingen over. ( Jes 24:1-6) NBG

  De motieven van de kapitalistische milieu freaks zijn totaal ONBIJBELS , maar zij zijn waarschijnlijk wel, zonder dat ze het weten een “ werktuig “ in de hand van de Heere.
  Hun drijfveer is net als bij de vaccinaties….. Men wil als God zijn. !!
  En nu zien ze ( de wereld heersers) hun kans schoon, de mensheid is bang en stuurloos, en nu zien we de hele “ wereld orde “ ontregeld worden. Op weg naar een Nieuwe Wereld orde!!

  China zal een greep naar de wereld overheersing gaan doen ( is daar al mee bezig)
  Dan zal het klimaat ondergeschikt worden maar de dictatuur des te sterker worden.
  Misschien een compromis: politiek / religieuze dictatuur en klimaat dictatuur.????
  We weten het niet blijf het nieuws volgen.
  We leven in zeer bijzondere tijden.

  Het einde wordt ook vermeld in de Bijbel in Jes. 24.
  “ want de Heere der heerscharen zal koning zijn op de berg Sion in Jeruzalem, en er zal heerlijkheid zijn ten aanschouwen van zijn oudsten. “ Dat is Gods Grote Doel!!

  Hier zijn we met heel het wereld gebeuren naar op weg: de komst van Koning Jezus.
  Shalom
  Anna

 7. – Is Van Dissel (RIIVM) een Vrijmetselaar?-
  – Is men wereldwijd bezig de plannen van Albert Pike uit te voeren?

 8. De economie verwoesten en daarna je huis ” klimaatneutraal ” maken.
  Dit gaat nooit lukken, aangezien burgers in armoede leven omdat zij massaal in de WW, Ziektewet of bijstand zitten door verlies van hun baan!
  Kortom een verwoeste economie maakt een klimaatneutraal doel, volstrekt onmogelijk!

 9. Wat mij opvalt in het ASII tabel is:
  Dat in het rijtje met oct getallen 000-177
  de 8 en 9 tallen er niet tussen zitten
  dus geen 018-019-028-029 enz.
  Computer deskundige hier die kan uitleggen waarom?
  Bill gates heeft toch deze code bedacht? De som van zijn naam =666, Is de ASII CODE zo gemanipuleerd?

 10. Het zullen de politicie en bepaalde bestuurlijke groepen zijn die hun eigen regels zullen overtreden.

  Want, niets aan de hand.

 11. Met de ASII CODE lees ik covid-19 als volgende
  Covid is de virus
  1= start of heading (opwarmen)
  9 = horizontaal (-globaal wereld wijde?)

 12. Wat bedoelt Bill Gates met zijn code ‘201’,
  Volgens ASII code:
  002 start of text of 020 data link escape
  001 start of heading (opwarmen)

  Opvallend gegeven is dat de patentaanvraag is ingediend bij de European Patent in Rijswijk onder het veelzeggende nummer: 2020-060606
  Met de ASII code
  020 data link escape 2x
  006 acknowlegde 3x (a.c. kennis??)

  Tabel ASII code hier te vinden http://www.asciitable.com

 13. We moeten ons eigen leven weer oppakken. Zodra mijn kennissen en familie het wil, ga ik bij ze op bezoek.
  En met de toespraak van Rutte; hij heeft zijn eigen ondergaan bewerkt. Dit vergeten velen echt niet als nu overal naar voren komt dat ze hebben gelogen, in ruil voor aandacht

 14. Gorghel op 21.4

  Ga maar lekker door met de dromen die de fake nieuws in u hooft praat. Ga zelf maar eens kijken in india. Om de natuur te herstellen , duurt langer dan een paar weken en zelfs jaren.
  Gebruik je verstand toch .

 15. 0,03 procent CO2 van de totale atmosfeer is een te verwaarlozen percentage .
  CO2 is het meest noodzakelijke gas op aarde omdat zonder dit gas géen plant ( voedsel ) zal groeien en de mensheid de hongersdood zal sterven .
  Misschien wél interessant wanneer je Bill G. heet en je doel is voor God te spelen en de mensheid uit wilt roeien .
  Ik werd eens aangesproken door een persoon van Greenpeace die over CO2 en opwarming begon . Toen ik mijn visie gaf begon hij met zijn ogen te rollen en de situatie werd echt eng .
  Ik dacht , je kunt drie maal zo jong zijn als ik maar wanneer je mij aanvalt heb je verkeerde oude man uitgekozen .
  Hij beheerste zich en zei :” Greenpeace wil niet meer met u praten ” , en liep weg .
  Toen besefte ik hoe op allé Universiteiten in álle studierichtingen de jongeren diep en intens worden gehersenspoeld . En dat mondiaal .
  “Wanneer je al die dingen ziet verheug je dan , want dan is mijn wederkomst nabij ” en “Bid dat je aan al deze dingen mag ontkomen “.

 16. Blijkbaar staat toch duidelijk in de Bijbel dat de nieuwe Antichrist uit de moslimhoek gaat komen. Dus Bill Gates kun je afschrijven dan eigenlijk.

 17. Helemaal eens met de mening van Mark S.! En vooral omdat dit volk te dom en te laf is en niet in opstand komt en de volgende keer weer gewoon op dezelfde oplichters stemt!

 18. Ik denk wel dat de economie door de coronahysterie ontzettende schade is toegebracht. Maar ik denk niet dat er in de Westerse landen revoluties zullen uitbreken.
  Toen het Westen werd overspoeld met islamitische nepvluchtelingen en onze samenleving blijvende schade door islamisering is toegebracht bleef het ook relatief stil. En stemde men gewoon weer op hetzelfde zooitje dat opnieuw de PVV en FvD buitenspel zette.
  Nee hoor, dit volk is te dom en te laf. Komt nooit in opstand. En stemt gewoon weer op dezelfde oplichters.

 19. Ik zal alles laten vallen waar ik mee bezig was om mij aan te sluiten bij deze revolutie!

 20. Geachte redactie,

  Dringend verzoek: bespaar ons foto’s van massamoordenaars als de door u getoonde.

  Wb negeren wob-verzoek: met lamenteren ‘dat kan toch niet’ bereikt u niets:
  aanpakken dat weigerachtige, wetteloze tuig van de richel. De wet handhaven middels juridische actie.
  Wie zwijgt stemt toe!

 21. Laten wij uitgaan dat een virus een vorm van leven is.
  Deze wil in leven blijven.
  Door de noodzakelijke gastheer uit te laten sterven sterft het zelf ook uit.
  Een epidemie duurt ongeveer drie maand.
  Gaat daarna in sluimerstand.
  Kan muteren.
  Cyclus herhaald zich.
  Zo zit de wereld, de natuur in elkaar.
  Hier genetisch aan rommelen wordt het pas echt link voor ons.

 22. heeft sky nieuws de wijsheid in pacht met dit artikel dat heb ik ook niet maar ik ben zelf een rationeel denker ik zoek er niets achter dat er bewust een lockdown is ingesteld om een andere reden het is gedaan om dat virus in te dammen omdat het virus zich snel verspreid onder ons dat kan niemand ontkennen met een groot aantal doden dat dit tenkoste gaat van de economie dat staat ook als een paal boven water maar daar gaan we niet aan dood ik zie veel mensen die altijd maar zwalken en die dan weer aannemen wat die professor zeg of die econoom het beste is zelf nadenken om door deze ellende door te komen lees wel die artikelen maar neemt ze niet voor zoete koek aan veel volwassen mensen lijden aan puberaal gedrag als ze tijdelijk iets niet mogen zoals tijdelijk niet naar cafe of terras etc dan gaan ze als een puber zitten mokken gebruik voor die paar maanden je volwassen verstand dan hebben we al veel gewonnen

 23. Op dit moment loopt er een olifant (epidemie) door de porseleinkast er is nog maar 60 procent over van het porselein, zolang er geen oplossing is blijft hij maar door gaan volgende fase zouden de banken kunnen gaan worden en onze pension fondsen en die gaan dan ook met grote schandalen ten onder.

 24. Vaccineren na de epidemie, is als het paard achter de wagen. Waarom dan toch nog nodig?

 25. Op https://www.ad.nl/politiek/kabinet-schuift-wob-verzoeken-over-corona-op-lange-baan~a0859f1d/ “Kabinet schuift Wob-verzoeken over corona op lange baan”:

  “Het kabinet maakt de komende weken geen documenten openbaar over de coronacrisis, hoewel journalisten daar wel om vragen. Wob-verzoeken van verschillende media, waaronder deze site, zijn opgeschort tot minimaal 1 juni. ,,Dit kán gewoon niet.”
  Peter Winterman 20-04-20, 17:38 Laatste update: 17:43”

 26. Ook vanavond weer geen woord over medicijnen. De keuzes zijn duidelijk. Bill Mengele moet het worden.
  Ik hou het voor gezien.

 27. De lockdown heeft in India bijvoorbeeld voor schone lucht en schone rivieren gezorgd. Voor het eerst is water van de Ganges weer drinkbaar op veel plekken. De smog in Delhi is verdwenen. Criminaliteit is flink gedaald. Dieren vertonen zich weer.
  Jammer dat een virus aanleiding moest zijn om de natuur en de maatschappij weer wat tijd te geven voor herstel en de mens zelf nooit tot die daad kwam: om zelf een maand per jaar niet-essentiële fabrieken en bedrijven te sluiten en zo ook de natuur te eren. Als men genoeg voorraad voor 1 maand extra produceert, dan kunnen veel fabrieken een maand lang per jaar dicht. Ook goed voor de werknemers, die dan goed uitgerust kunnen zijn.
  Moslims hadden vroeger de Ramadan hiervoor, Christenen het 40 daagse Vasten en Hindus de 4 x 9 dagen voor zich spiritueel heropladen, waarin ook gevast of alleen vegetarisch gegeten en gebeden wordt.

 28. De lockdown’regels’ zijn in strijd met de grondwet alsmede de mensenrechten en daarom niet rechtsgeldig.
  Wie een boete heeft gekregen kan die het best aanvechten ipv als een willoos, onmondig, ja-knikkend slachtoffer te betalen.

 29. Alles is al bekend , Rutte hoeft niks meer te zeggen media rtl4 wist alles al wordt er misselijk van.

 30. Harnageddon is het antwoord. Het zal alle vuil permanent op deze mooie planeet voorgoed uitroeien.

 31. Ik vind het zeer geloofwaardig. Bittere armoede zal ons deel zijn, als deze groenlinkse- en liberale elite haar zin krijgt. Dat neem ik absoluut voor waar aan.

 32. Wat een domme inleiding:
  massamoordenaar G. weet precies wat hij doet, wil en aanricht.
  Hij is een superpsychopaat/sadist en wat dies meer zij.

  Hij is gekant tegen alle mensen ter wereld en alle mensen ter wereld raken langzaam maar zeker, dankzij onthullingen over dit sujet van velen, gekant tegen hem en mede-moordenaars.

 33. Zullen we nu eens stoppen met deze waanzin? Hebben we met z’n allen marxistische regime maatregelen geaccepteerd omdat we ‘gered’ moesten worden? Echt? Werkelijk al onze vrijheden worden weggenomen. De hele wereldeconomie ligt op z’n gat. Olieprijzen negatief. Zelfs de USSR controleerde de mensen minder effectief. We zijn massaal gek geworden, als een kudde bisons die in blinde paniek het ravijn ingedreven worden.

 34. De chinezen zijn begonnen met de lock downs en het westen heeft dat gewoon nagedaan zonder er al te veel over na te denken.Er valt ook best wel wat voor te zeggen,al is het virus niet extreem besmettelijk of dodelijk en vooral schadelijk voor een aantal kwetsbare groepen,wat zich voor mij al vrij snel aftekende en wat men ook al vrij snel had kunnen incalculeren.
  Het is krankzinnige opportunistische oorlogshitserij de chinezen hiervoor aansprakelijk te stellen.Bijna overal werd vrij traag ingespeeld op de situatie,was men slecht voorbereid en was er gebrek aan materiaal om brede groepen onder de bevolking te beschermen.
  Wat is nou eigenlijk dat smoking gun ?
  In welke mate sprake zal zijn van een vernietiging van de economie,is nog niet zeker,maar ik denk wel dat de gevolgen groter zullen zijn,dan ons nu voorgehouden wordt..

 35. Gewoon op God vertrouwen.
  Vooral niet op miljardairs. Die hebben hun ziel allang verkocht.

 36. Zojuist gelezen: Fauci liet in 2017 al weten dat er tijdens Trumps presidentschap een verrassingsuitbraak zou zijn.
  Waar? op FromRoma.info

  Is het een slimme zet van dhr Trump deze gladjanus nog niet gevangen te zetten of juist niet?

  Zie ook het uitgebreide video-interview met Robert F. Kennedy jr over deze supercrimineel/Gates-vriendje.

 37. Als ik kijk wat er thuis wordt gewerkt, en ook werk , dat prima thuis Gedaan kan worden . is er op veel manieren voor iedereen winst te halen uit deze catastrofe .laten we er met zijn Allen van leren , maar ik vrees het ergste , mensen hebben een kort geheugen .

 38. Alle statistieken laten zien dat de epidemie aan het verdwijnen is. Zoals eerdere bekende corona-virussen ook steeds verdwijnen eind april, begin mei.
  Dat hele verhaal van de lockdown en het geroep om vaccins komt op drijfzand te staan en wordt steeds belachelijker. Het angstvirus levert veel meer schade op dan het corona-virus. Letterlijk, zowel fysiek, psychologisch als economisch.

 39. Wederom goed nieuws:
  oud-tennisser Marat Safin spreekt zich duidelijk uit over B.G., vaccins en chip-implantatie:
  artikel SOTT heden. (via Earthmatters.nl)

 40. De lockdowns over de wereld hebben slechts een beperkte invloed op het klimaat, klimaat gaat traag en over een tijdsschaal. Men wil de winkels en de economie zo snel mogelijk terug opstarten daar zit geen complot achter, ook hier in België zal dat gebeuren in fases, natuurlijk grote groepen mensen terug bij elkaar zetten zal voor dit jaar niet meer gaan, de meeste die nu veel winsten maken zijn de supermarkten,, voeding is duurder geworden, zogezegd voor de veiligheid maar dat is onzin, ook wij moeten onze handen wassen, de enige die protesteren zijn de Amerikaanse christenen die schrik hebben voor hun vrijheid, over welke vrijheid hebben ze het dan? Deze hebben de ware boodschap van Jezus over vrij zijn nooit begrepen,we brengen mensen in gevaar als we onze eigen wil willen doordrijven, voor zichzelf leven noemt men dat. shalom

Comments are closed.