Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns

In Jemen verkeren bijna 16 miljoen mensen (53% van de bevolking) in een chronische hongersnood. Voedselhulp (foto) is tot nu toe een druppel op een gloeiende plaat. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

World Food Program: Dagelijks 300.000 doden als trend niet gekeerd wordt

—————————————————————————————————————————————-

Lockdowns kosten miljoenen levens, schreven we drie dagen geleden. Alleen al TBC gaat 1,4 miljoen extra mensenlevens vellen. Tien- tot honderdduizenden zullen onnodig aan kanker, hartaanvallen en beroertes overlijden, omdat ze niet of niet tijdig medisch worden behandeld. Om de zaken nog erger te maken: in het vierde jaarlijkse Global Report on Food Crises (GRFC) staat dat er aan het einde van dit jaar minstens 265 miljoen mensen dreigen om te komen door de honger, omdat de Covid-19 lockdowns de wereldeconomie en aanvoerlijnen ernstig hebben verstoord. Dat betekent dat er bijna 90 x zoveel mensen dreigen te verhongeren als het op dit moment aan corona toegeschreven aantal doden (301.775).

Op dit moment verkeren al 135 miljoen mensen in een voedselcrisis- of noodsituatie. Hongersnoden zijn er altijd, maar nu dreigt dit aantal in één klap met bijna 130 miljoen mensen te verdubbelen. Oorzaak: de Covid-19 lockdowns, die de wereldeconomie zo goed als hebben platgelegd. Niet alleen zijn de aanvoerlijnen van voedsel ernstig verstoord, maar ook verliezen miljoenen mensen hun baan, waardoor ze niet meer genoeg geld hebben om voldoende voedsel te kopen.

Afrika: voedseltekort, ziektes, geweld, sprinkhanen

Natuurlijk is Afrika het zwaarst getroffen continent. Meer dan 73 miljoen mensen lopen het risico te verhongeren, waarvan 15 miljoen in de ‘Democratische’ Republiek Congo. In tal van landen zijn ook nog eens gewelddadige etnische en/of religieuze conflicten, en waren allerlei andere besmettelijke ziektes rond. Vooral Congo heeft regelmatig nieuwe ebola uitbraken.

Dan hebben we nog de historisch ongekend grote sprinkhanenplagen in het oosten van Afrika, die het voedsel van miljoenen mensen hebben weggevreten. De sprinkhanen lijken deze zomer opnieuw te gaan huishouden, ook in landen waar ze normaal niet voor problemen zorgen, en die daar dus totaal niet op zijn voorbereid.

Drama’s in het Midden Oosten

In het Midden Oosten kampen 43 miljoen mensen met vergelijkbare bedreigingen. Jemen is het land met de grootste voedselonzekerheid ter wereld. 15,9 miljoen inwoners (53% van de bevolking) kampen als gevolg van een jarenlange burgeroorlog –feitelijk proxy oorlog tussen Saudi Arabië en Iran- in een chronische hongersnood. Opgeteld bij de vernietigingen die deze oorlog teweeg heeft gebracht, is Jemen één van de meest ellendige landen ter wereld om in te wonen.

In Afghanistan zijn 11,3 miljoen mensen het slachtoffer van een acute voedselcrisis. De 138.000 vluchtelingen die uit Iran en Pakistan zijn teruggekeerd, verergeren de problemen. 51% van de bevolking van Pakistan ziet zich eveneens met voedseltekorten geconfronteerd, het hoogste percentage van de hele regio. Dan kampen deze landen ook nog eens met extreme weersomstandigheden, zoals ondergemiddelde moesson regens.

Omdat de wereldeconomie grote klappen krijgt, dreigen humanitaire organisaties met een tekort aan fondsen te worden geconfronteerd. Als deze trend niet wordt gekeerd, kunnen volgens de uitvoerende directeur van het World Food Program 300.000 mensen per dag gaan omkomen.

Het GRFC rapport waarschuwt dat deze prognoses niet compleet zijn, omdat van maar liefst 16 landen, waaronder Iran en de Filippijnen, geen actuele gegevens beschikbaar zijn. (1)

Had de internationale klimaat- en vaccinmaffia dit voor ogen?

De inmiddels zinloos gebleken lockdown maatregelen worden echter maar mondjesmaat verlicht – niet voldoende om ook in de industrielanden extreem ernstige economische en financiële klappen te voorkomen. Het gevoerde contraproductieve beleid dreigt daarom wereldwijd honderden miljoenen dodelijke slachtoffers te maken, en een veelvoud aan andere ellende, zoals werkloosheid, depressie, ernstige ziektes, zelfmoorden en armoede te veroorzaken.

Maar misschien is dat wel precies wat de internationale klimaat- en vaccinmaffia voor ogen had, toen besloten werd een voor 95% van de mensen ongevaarlijk virus zodanig te hypen, dat de halve wereldbevolking feitelijk in een staat-van-beleg terecht kwam? Is dit hoe de ‘Groene Nieuwe Wereld Orde’ er permanent uit gaat zien?

 

Xander

 

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Almigdad Mojalli (VOA), bron http://gdb.voanews.com/1A807FA5-C891-4FE1-8C02-439C541C49B5_w640_s.jpg ,  public domain in the United States, material created and provided by Voice of America


Zie ook o.a.:

14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
08-05: Zweedse top epidemioloog: Door geen lockdown zijn wij veel beter voorbereid op tweede corona golf
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond tegen Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
23-04: Het #openup event: We gaan de woordprogrammering omdraaien van ‘lockdown’ naar ‘openup’
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
12-04: Tweede sprinkhanenplaag Afrika 20 keer groter, kan nieuwe migrantengolf naar Europa veroorzaken

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 

 
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. @Raveltje 16/05/2020 om 9:01 am

  Afrika wordt ook wel eens het verloren continent genoemd. Als je er een tijdje woont dan snap je dat wel. Inderdaad kun je zomaar je vracht-of bestelwagen met inhoud kwijt zijn. Zelfs als je na jaren denkt de chauffeur te kunnen vertrouwen. Of personeel dat je besteelt omdat jij het ze te makkelijk hebt gemaakt om dat plots te kunnen doen. Of personeel dat plots en zonder bericht niet meer komt werken. Betaal ook nooit een maandsalaris, maar alleen per week. Met te veel geld zijn ze zich veelal een delirium aan het drinken. In de kern hebben ze zich het recht toegeëigend om van de blanke man te mogen stelen. Die heeft altijd veel geld of hebben vorige generaties van de Afrikanen gestolen. Leen geen geld uit want je krijgt het vrijwel nooit terug. Geef als werkgever nooit voorschotten, voor wat dan ook, want dan is het plots een recht geworden voor al het personeel en heb je een registratie van enorme omvang bij te houden of zijn ze na het voorschot, hoe klein ook, plots vertrokken. Jouw leven is niets waard en je kan voor het minste worden omgelegd.

  Uiteraard zijn er ook goede mensen, maar in de kern moet je in Afrika uitgaan van het slechte in de mens. De ergste westerse racisten zijn standaard de “bleading hearts”, vaak linkse wereld-verbeteraar types die uit de vermeende goedheid van hun hart iedere Afrikaan willen helpen. Uiteindelijk moeten ze eerst tientallen keren worden bedonderd voordat ze snappen dat het allemaal zinloos is.

  Geloof me, ik ben graag in Afrika. Ik vind het er heerlijk, maar altijd met een enorm wantrouwen en voorzichtigheid. Wat ik ook doe en waar ik ook ben.

 2. @ Edwin Vissers: Dat kun je nu toch niet menen? dus als ik het virus zou hebben dan pak ik gewoon een stuk papier, dat ik voor de zekerheid eerst ontsmet, en zet er de woorden op , zo van Jezus genees mij of red mij. Toen Jezus op aarde was zei die niet tegen iemand, slik maar wat papier dan ben je genezen, man toch. shalom

 3. Medisch topspecialisten zijn klaar met 1,5 meter: ‘Onnodige angst’

  Lees meer:
  https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/medisch-topspecialisten-zijn-klaar-met-1-5-meter-onnodige-angst~a06a5e30/

  De 1,5 metersamenleving heeft voor twee medisch specialisten uit Twente lang genoeg geduurd. Overheid en media maken mensen onnodig bang. Volgens hoogleraar en hartchirurg Jan Grandjean en anesthesioloog Alaattin Ozdemir is het hoog tijd de angst die in de samenleving is geslopen, weg te nemen. Angst is niet nodig en langdurige stress verzwakt de weerstand.

 4. Vandaan op het nieuws alarmerende berichten over Brazilië. Ruim 14.000 corona-doden. Maar het land heeft ruim 207 miljoen inwoners, dus verhoudingsgewijs hebben ze minder slachtoffers dan in Nederland. Maar dat hoor je niet. Een politieke agenda speelt kennelijk mee bij de verslaggeving.

 5. Vaarwel vrijheid en democratie !!!

  Zoals door de jaren ’30- crisis Hitler aan de macht kwam, zo zal door de corona crisis en de gevolgen daarvan – technologisch en economisch -, de antichrist als krachtige leider aan het bewind komen

 6. De overheid is helemaal gek geworden net zoals de rest van de wereld.

  Waarom zeg ik dit; corona doden Nederland iets van 5000, doden door kanker 50.000 per jaar, doden hartfalen 5000 per jaar. Moet ik mij druk maken over corona terwijl de kans om te overlijden aan kanker 10 keer zo groot is? Nee, ik ben momenteel in totale paniek omtrent kanker. Ik vind dat de overheid alles wat kankerverwekkend is onmiddellijk moet verbieden, roken, suiker, koolwaterstoffen, autoverkeer, vliegverkeer, bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen, ect. Want indien corona erg is, dan is kanker de grootste catastrofe in de geschiedenis van de mensheid. De kans op kanker is enorm veel groter dan corona, de kans om te overlijden aan kanker 10 keer zo groot, en dat ieder jaar, jaar in, jaar uit.

  Voordat ik het vergeet; momenteel iets van 4 miljoen mensen op de wereld die corona hebben of hebben gehad, aantal mensen met HIV op de wereld is iets van 40 miljoen, dus tien keer zo veel. Help, corona is erg maar HIV 10 keer erger.(Wanneer komt het HIV vaccin, ze hebben al 40 jaar gehad om dit te fabriceren, waar blijft het???? dit is pas een misdaad regen de mensheid)

 7. Inderdaad het zal er niet op beteren, verarming blijft duren en vele mensen verliezen hun baan, en dan spreken we nog niet over het klimaat. shalom

 8. @ Bart
  Dat klopt. Er zijn heel wat rijke lieden die voor miljoenen voedsel schenkingen doen, ook Trump
  Maar de blanken krijgen niets. Terwijl de blanke boeren eerst ook de droogte hadden. En nu een verbod dat ze
  wel de eieren mogen verkopen, maar niet de kippen. Ik heb daar familie wonen.
  Overigens hebben die zwarten een hele vreemde mentaliteit. Zo kan het best gebeuren dat wanneer je groenten
  net goed zijn opgekomen, dat de volgende dag alles uit de tuin is geroofd. En zijn er die niet eerder terug komen
  om te werken, dan het geld op is. En kun je ze niet alleen met vracht naar de stad laten rijden, want dan loop je
  de kans dat je alles kwijt bent. Er zijn maar heel weinig die verder komen dan rampspoed. Al worden ze al weet
  ik hoe lang, gesteund vanuit de hele wereld. Denk dan ook vaak dat het geld in verkeerde handen komt.

 9. Op 10 april 2018 stond er in het Dagblad van het Noorden te lezen:
  “Is de griep na ruim 8000 doden eindelijk op zijn retour?”
  En nu halverwege mei zijn er nog geen 6000 doden en is alles op slot!
  Ik weet niet wat de getallen op 10 april dit jaar waren, maar dat zal denk ik omstreeks 5000 zijn geweest?
  Wanneer worden we wakker en stoppen we met deze waanzin?
  Gaan we nu verplicht muilkorven dragen als we met de trein reizen?
  Die hele gekte is onacceptabel en ik ben blij dat ik een auto heb!

 10. Edwin Vissers 08.39 pm :
  U bedoelt : c o l l o i d a a l zilver ! De allerbeste getest, is te koop op O r j a n a .nl…..kost 55 euro per liter !
  Heel gemakkelijk te bestellen, na 3 a 4 dagen heb je `m in huis, donker blauwe glazen fles, keurig en veilig verpakt
  ( dat weet ik, want ik heb 3 weken geleden 2 stuks laten komen )
  En Edwin : je hoeft niet verder te zoeken, want dit is de allerbeste, vorig jaar hebben ze diverse merken getest
  en deze won met glans !

 11. Yssengrimm 06.30 pm, dat zelfde heb ik hier geschreven eergisteren……het leger gaat hier ooook ingezet worden, dat weet ik al zeker 5 jaar met 1 0 0 % zekerheid !
  via, via…uit zeeeeeer betrouwbare bron……..het is maar dat U het weet !

 12. Is het nou niet doodgewoon ` achterlijk ` dat er 265 miljoen mensen zowat verhongeren, voor een lockdown van de corona, die vele malen minder erg is. Als er nu nog mensen zijn die twijfelen aan een achterliggende agenda en
  niet snappen dat hier zo `n groooot corrupt plan achter zit, die verklaar ik voor zwaar geschift. We zijn nu toch e c h t aangekomen op een punt, dat niemand dit nog kan ontkennen !!!

 13. Ysengrimm schreef:
  15/05/2020 om 6:30 pm
  Net op infowars gezien dat Trump het leger gaat inzetten om iedereen te vaccineren.
  Er wordt gezegt dat de helft van de bevolking het vaccin zal weigeren dus dan maar op deze manier.

  Even serieus blijven aub.
  Ten eerste is Trump zelf een antivaxer. Hij zal niemand dwingen een vaccin te nemen. Dit is net zo ‘geloofwaardig’ als het verhaal van de Russiahoax dat hij in Rusland contact had met hoeren die over hem heen piesten. Terwijl hij germofoob is. Het is net zo geloofwaardig als beweren dat hij dronken was, de man is een geheelonthouder.

  Ten tweede weet Trump heel goed dat het leger hem hierin nooit onvoorwaardelijk zal steunen. Het leger waardeert hem een stuk meer dan de linkse kliek (ze hadden een pest-hekel aan Obama en Clinton) maar zelfs dan nog gaat dat in tegen waar ze voor staan. Een dergelijk bevel zou een enorme desertie-golf tot gevolg hebben.

  Ten derde bestaat het achterland van de VS -waar het merendeel van zijn stemmers vandaan komen- voornamelijk uit blanke, hardwerkende, kerkgaande mensen die dat zouden zien als het ‘merkteken van het beest’ en een burgeroorlog zouden ontketenen.
  Ik heb het hier al eens eerder gesteld, maar de meeste Europeanen kennen dat gezicht van de VS niet. Hier in het achterland is wapenbezit normaal. Hier zijn milities die regelmatig trainen en dan hebben we het niet over eens een keertje zaterdagmiddag doen alsof.
  Het inzetten van het leger tegen de eigen bevolking zou letterlijk een burgeroorlog ontketenen en die kan Trump echt niet gebruiken, hij heeft zijn handen meer dan vol aan allerlei andere zaken.

  En even om het duidelijk te maken, ik woon en werk zelf in dat achterland in de VS, ik weet verrekte goed waar ik het over heb. Helft van de mensen hier doet ook niet aan het verplicht dragen van een masker. De mensen hier zullen zich doodvechten voordat ze zich laten vaccineren met rotzooi van Bill Gates.

 14. Ik kan er geen medelijden mee hebben. Het westen probeert nu al decennialang de hongersnood te lenigen, maar zoals een kennis van mij die 2 jaar geleden terugkwam van zo’n opvanglocatie in Afrika heel treffend zei: je moet ze geen hulp geven maar ze leren het zelf te doen. Als je nu een miljoen Afrikanen in hongersnood helpt dan heb je het jaar daarop 3 miljoen afrikanen in hongersnood en als je die helpt dan heb je het jaar daarop 9 miljoen hongerende afrikanen. Maar anders dan dat verandert er niets.
  Hij was een bevlogen linksdenkende idealist, totdat hij de werkelijkheid zag.

  Maar intussen wordt zowel de economie als de voedselvoorziening in het westen ook gesloopt. Daar gaat dus geen hulp meer vandaan komen en dus gaan er heel veel mensen in Afrika dood. Hard, maar domweg niet ons probleem. Ze zullen zelf eens de zaken moeten regelen zonder dat eindeloze gejank over ‘discriminatie’.

 15. VIDEO: Sana Cunial zegt hoe het zit en sloopt Bill Gates, de WHO en de Deep State! (NL ondertiteling)

  https://ejbron.wordpress.com/2020/05/15/video-sana-cunial-zegt-hoe-het-zit-en-sloopt-bill-gates-de-who-en-de-deep-state-nl-ondertiteling/#more-239703

  Sara Cunial is een onafhankelijke politica in Italië, nadat ze zich heeft losgemaakt van de “Vijfsterrenbeweging”. Ze doet een boekje open zodat iedereen hoort wie en wat deze mensen zijn en wat hier achter zit. Bravo! Ze is niet op haar mondje gevallen en heeft heel goed door wat er speelt en wat de belangen zijn van deze absurde maatregelen en het overtrokken Covid-19 virus. Iedereen die verder kijkt weet het. Het is zo duidelijk dat het niet te ontkennen valt, maar mensen die jarenlang televisie kijken, krijg je gewoon niet van hun standpunt af.

 16. peter donker 4.56: optie: dan het bericht maar kopieren en op mail te zetten om te versturen.
  rom 5.21: amen

 17. Allemaal de schuld van t WHO > ze houden de kinderen die door natuurlijke selectie > honger en ziektes niet zouden overleven > in leven ! Maar van degelijk onderwijs en later een job komt niets van en zo is er een JEUGD BULT ontstaan ( zoek maar op J.B. theorie) zo leven er nu ongev. 400 miljoen Afrikanen van 12 tot 25 jaar in Afrika > zonder kennis, werk en toekomst en dit met dank aan t WHO !??? Afrika en Z.Amerika worden leeg geplunderd door de super RIJKEN en wij gaan moeten opdraaien voor de problemen ?

 18. Vergeet het China virus, dat is/was enkel een afleiding. Om ver gaande inperkingen van burger rechten en vrijheden te kunnen doorvoeren en om iedere burger afhankelijk te maken van overheden. Zijn lock-downs de ideale methodes. Want als bijna alle bedrijven gedwongen worden om te sluiten en enkel de grote internationale beursgenoteerde coöperaties in de levensmiddelen mogen door draaien en/of krijgen staatssteun, om te overleven. (Dit is alleen maar bedoelt om niet direct een burgeroorlog wereldwijd te ontketenen.) Dan wordt 90% van alle burgers afhankelijk van de overheden, die dan kunnen doen wat de overheden maar willen met de burgers. Daar komt bij dat contant geld versnelt kan worden afgeschaft (onder het mom van dat contant geld, wel eens besmettelijk kan zijn), zodat banken en overheden het monopolie krijgen over jou bankrekening(en), bezit en eigendommen. Als dat een feit zou worden, kunnen ze ook iedereen de vaccinplicht opdringen, want dan kunnen ze jou bankrekeningen op nul zetten en jou bezit en eigendommen ontnemen door middel van opgelegde belastingen, die je niet meer kunt betalen. En met die vaccinatie met het beruchte enzym erin en het ID2020 tatoe marker, wordt jij niet alleen overal traceerbaar, maar ook met behulp van het 5G netwerk letterlijk bestuurbaar. Dan kunnen de overheden/EU/VN letterlijk voor GOD gaan spelen over de burger bevolking wereldwijd. Zolang het over grote deel van de bevolkingen onderdanig deze lock-downs accepteren en niet massaal in opstand komen, zit iedereen van de burger bevolking binnen 2 jaar onder de plak van de NWO. Daar de NWO het streven heeft om de wereldbevolking van 7 miljard terug te brengen naar amper 500.000, dan is dit de eerste aanzet om van mensen af te komen. De schuld zal wel weer op ons westerse maatschappij bordje gelegd worden, want dat doen ze toch ieder keer toch al. Zodat zij de schijnheilige kunnen spelen en bij echte tragische gebeurtenissen massaal met krokodillen tranen zogenaamd medeleven tonen. Terwijl zij diegene zijn die in en in verrot zijn. Als er toch minder mensen op de aarde mogen zijn, waarom beginnen wij burgers niet met die NWO ideologie mensen af te slachten of hun rechten c.q. bankrekeningen en eigendommen te confisqueren. Tenslotte willen zij dat wel met alle van ons doen.

 19. Edwin Vissers
  do 19 mrt. 20:41

  Remedie tegen een dodelijke plaag aangereikt door de gestigmatiseerde Marie-Julie Jahenny die uitsluitend over de eindtijd heeft geprofeteerd:
  « De enige remedie om jezelf te beschermen (als al het andere het laat afweten) is om een heel klein stukje papier in te slikken waarop geschreven staat: “O Jezus, Overwinnaar van de dood, red ons! O Crux ave, Spes unica!” » (27 mei 1880)

  Een uitstekend artikel. Natuurlijk, gebed helpt, maar wat ook een uitstekend middel tegen virale (en bacteriële) infecties is, is silversol (zilveroplossing) in een concentratie van 200 delen zilver op een miljoen, te verkrijgen bij Amazon.com. Het merk ACS is een aanrader. Degenen die daar misschien lacherig op reageren wil ik vertellen dat iedere Zwitserse soldaat in zijn pakket een minipompje heeft van het merk Katadyn met een zilveren microfilter. Al het vocht dat met virussen of bacteriën is besmet wordt daarmee gezuiverd. En wat betreft etterende wonden of wonden die niet willen sluiten is silvergel keer op keer een fantastisch oplossing gebleken. Wat sensationeel is dat de goede bacterieflora in de darmen onaangetast blijft. Dit is heel lang bekend en wetenschappelijk onderzocht, maar dat wil de farmaceutische industrie niet weten want het kan niet gepatenteerd worden. Wat ook goed werkt is Andrographis, ook te verkrijgen bij Amazon.com. Het merk NOW, van een Canadees familiebedrijf, is altijd betrouwbaar, want ook in deze branche wordt veel gesjoemeld. Als we kijken naar de slachtoffers van de Spaanse griep (zie wikipedia) dan blijkt dat Japan een opvallende uitzondering vormt met nauwelijks slachtoffers. Men zegt dat dit komt dankzij Andrographis, een klein plantje dat bitterder dan bitter is. Aanbevolen dosis: 1200 mg per keer (meestal 3 tabletten) tot 4x daags. Andrographis is al jaren het meest gebruikte middel in Zweden tegen de griep.

  Een ander belangrijk middel is knoflook en gemberwortel. Een gelijksoortige epidemie als nu is in 1996 door Bruder Josef Francis uit Canada voorspeld, met het middel ter bestrijding daarvan, vooral knoflook. Google: Bruder Francis aus Kanada, wichtiger Hinweis, krankheit – adorare.

  Edwin Vissers ,hartelijke groet

 20. Wie zich echter al langer informeert over honger, uitbuiting en dood, weet dat dit al minstens 10 of 20 jaar of langer ‘gaande is’ . Grote multinationals plunderen wereldwijd etenswaren tegen schandalige condities …. omdat goedkoop nog niet goedkoop genoeg is en allemaal voor de aandeelhouders …. . Neem de moeite en zoek op netzfrauen.org hoe ons ‘geciviliseerde Westen’ de wereld uitbuit. Scrol terug, ga maanden terug. Ik verzeker u dat u uw inkopen, alleen al vanwege uw geweten, zal gaan veranderen. De V.O.C heeft nooit opgehouden te bestaan, slavenarbeid is van alle dag.
  Zonder enig gevoel van schaamte, koopt met producten waar letterlijk bloed aan kleeft. Kan het nog erger ?
  NETZFRAUEN.ORG

 21. Hey, ik ben hier terecht gekomen nadat ik een blaadje vond in schoorl toen ik ging mountainbiken met een maat van me. De anvelop lag onder een steentje zodat het niet weg zou waaien. Er stond xandernieuws, jensen.nl, david icke, en London real op. Op de achter kant: “verkocht! Je vrijheid” ik ben blij dat ik dit ben tegengekomen. Ik heb het weer terug gelegd waar het lag, met hoop dat anderen het ook zien.

 22. Ook de rijken der aarde verliezen veel van hun vermogen alsmede de grote multinationales geen aanvoer grondstoffen exit. Banken exit. Iedereen denk alles aan te kunnen maar men vergeet een belangrijk onderdeel en dat is de planeet zelf. Heel de mensheid gaat zware tijden tegemoet.

 23. Nu even serieus. Heerst dus louter in landen die ons niet welgezind zijn.
  Laat ze na 60 jaar, triljarden, hulp van de “Grote Boze Blanke Christen Man”,
  hun broek zelf maar een keer ophouden. Of niet.
  Hun over- over grootouders zagen reeds scheel van de honger. Who cares…
  gewoon door blijven fokken. Hierdoor iedere keer hetzelfde liedje.

 24. Vraag aan Bart,

  Kunt u een bron geven van die bewering dat blanken in Zuid-Afrika uitgesloten zijn van voedselprogramma’s.
  Ik hoor het graag.

 25. Men kan elkaar opeten na het elkaar afslachten.

  Je zou niet willen dat je hulprijst en graan bij de slachters terechtkomen.
  Of dat je iedereen redt zodat je volgende keer het dubbele moet zenden.

  Het is gewoon vreemd dat bevolkingen voor het basisvoedsel afhankelijk is van (lange en kwetsbare aanvoerlijnen met) elders op de wereld. Zijn er geen mango’s, moet men maar leren pruimen eten.

 26. Net op infowars gezien dat Trump het leger gaat inzetten om iedereen te vaccineren.
  Er wordt gezegt dat de helft van de bevolking het vaccin zal weigeren dus dan maar op deze manier.

 27. Kop van een artikel op deze site:
  “Als corona niet wordt gestopt zijn op 13 mei 2,2 miljard mensen besmet en 140 miljoen gestorven
  Posted on 25/02/2020”

  Het is wel aardig goed gelukt met die voorspelling…

 28. @Jojo. Hou ook je portefeuille maar vast, want het zullen weer de belastingbetalers in de failliete westerse landen zijn die zullen verplicht worden om wereldwijd humanitaire hulp te geven, terwijl de armoede onder onze eigen bevolking met dag toeneemt.

 29. Hongersnood in het Midden-Oosten?
  Ondanks het feit dat er zoveel rijke moslim landen zijn, zullen het toch weer de belastingbetalers in de (failliete) westerse landen zijn die verplicht zullen worden om humanitaire hulp te geven.

 30. Hoe je het ook wend of keert:God heeft haast.Als de troepen van Navo verslagen zullen zijn,zal Gog en Magog optrekken naar Israel.Israel komt in de verdrukking,maar ook de uitkomst.Zacharia 12 Ezechiel 38 Mattheus 24.Als je deze dingen in vervulling ziet gaan:Heft dan je hoofden op.

 31. Misschien een domme vraag waarom kan ik dit bericht niet verzenden naar een emailadres?

 32. Veroorzaakt door een organisatie die zich om de gezondheid zegt te bekommeren. Hoe is het mogelijk. Ik hoorde op de radio een verslag over de armoede en voedselgebrek die in Libanon is ontstaan en die leidde tot protesten.
  Zegt de presentatrice “Maar begrijpen die mensen dan niet dat de overheid hen wil beschermen?”.

 33. Voor de vaccinmaffia, met Bill Gates voorop is het zo wie zo een win win situatie.
  Als millioenen mensen vroegtijdig gaan overlijden zal hij weliswaar een prikkie minder aan de vaccins verdienen, maar zijn voorgenomen doel om de mensheid te decimeren zal zo wie zo plaatsvinden.

  Hij gaat dan ook door middel van de diverse regeringsleiders de challange aan om hun burgers tot aan het bot uit te kleden, te verarmen en te verhongeren. Mochten ze in opstand durven te komen, dan worden ze door hun corrupte handlangerspolitie tot moes geslagen, zodat ook nog de laatste restjes waarde van de mens als nog zal verdwijnen.

  Uiteindelijk zullen de door de 1% elite geplande 500 millioen slaven overblijven, die hen tegen die tijd op rantsoen, rechtenloos, gechipt en gevangen op touwtjes mogen bedienen.

 34. De kwaal (covid 19) staat in geen enkele verhouding tot de remedie (lock down). Totaal doorgeschoten en buitenproportioneel. De gevolgen van de remedie zijn op hun beurt weer de oorzaak van nog veel grotere problemen, zoals de instorting van de economie, verarming van de bevolking (behalve de heersende elite) en hongersnood, dit alles veroorzaakt door verkeerd beleid van de heersende elitaire machthebbers.

 35. Er zijn voedselprogramma’s in het land Zuid-Afrika, maar de blanken zijn daarvan uitgesloten.
  En er lopen nogal wat verarmde mensen rond daar tegenwoordig.
  Blanke bedelaars bij de stoplichten. Sloppenwijken voor blanken.
  Heel veel mensen in de westerse wereld weten dit allemaal niet.
  Het is strafbaar gesteld om zelf voedsel uit te delen. Alles moet via de overheid.
  Racisme is omgekeerd geworden en keert zich nu tegen de blanken.
  Maar nu horen we de linkse politici en hun volgers niet.

 36. Het zal nog erger worden, want hier komt de economische crisis eraan, waardoor minder mensen geld aan zendingsprojecten gaan uitgeven. En de regeringen aldaar, zullen hun eigen rijkdom in stand houden. Ze eten er niet minder om.
  Dat betekent dubbele pech voor de armen. Ik hou mijn hart vast.

Comments are closed.