Tweede sprinkhanenplaag Afrika 20 keer groter, kan nieuwe migrantengolf naar Europa veroorzaken

Boeren in Oeganda proberen door lawaai te maken de sprinkhanen te verjagen. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

In juni en juli wordt een derde plaag verwacht, precies tijdens het begin van het oogstseizoen

—————————————————————————————————————————————-

Net voor de corona pandemie werden diverse landen in Afrika getroffen door de grootste sprinkhanenplaag in 70 jaar. En nu zijn ze terug: de tweede golf van deze alles op hun pad opvretende en vernietigde insecten is zelfs 20 x groter dan de eerste. Het optelsommetje is simpel en voorspelbaar: weggevreten gewassen = mislukte oogsten = honger = humanitaire ramp = een nieuwe migrantengolf naar Europa. Doe het coronavirus in deze bittere mix, en je krijgt een recept voor totale maatschappelijke en ook politieke chaos, zowel in Afrika als in Europa.

De jonge woestijnsprinkhanen hebben hun broedplaatsen in Somalië verlaten, en zijn –soms met miljarden tegelijk- op weg om de nieuwe gewassen en vegetatie, die na de traditionele seizoensregens zijn gegroeid, op te vreten. Inwoners proberen hen gezamenlijk te bestrijden, maar lopen daardoor het risico elkaar met het coronavirus te besmetten.

‘Iedereen heeft het over de sprinkhanen,’ verklaarde Yoweri Aboket, een boer in Oeganda. ‘Zodra ze in je tuin landen, vernietigen ze alles. Sommige mensen zeggen je zelfs dat de sprinkhanen erger zijn dan het coronavirus. Er zijn er zelfs die niet geloven dat het virus hier ooit zal komen.’

Boeren in zijn dorp, vlakbij de grens met Kenia, proberen de sprinkhanen te verjagen door op metalen pannen te slaan, te fluiten en met stenen te gooien. De meesten kijken echter gefrustreerd toe, mede omdat het hen door de lockdown maatregelen is verboden om naar buiten te gaan.

FAO: ‘Ongekende bedreiging, extreem alarmerende situatie’

Een mislukte cassave oogst, het belangrijkste middel van bestaan, betekent honger voor de ongeveer 600 inwoners van het dorp. En niet alleen voor hen, want in grote delen van Oost Afrika, zoals Kenia, Ethiopië en Zuid Soedan, hebben ze dezelfde zorgen. De sprinkhanenzwermen zijn inmiddels ook in Djibouti, Eritrea, Tanzania en Congo waargenomen.

De Voedsel en Landbouw Organisatie van de VN (FAO) waarschuwt dat de sprinkhanen ‘een ongekende bedreiging’ vormen voor de voedselvoorziening en het levensonderhoud in Afrika. Officials hebben het over ‘een extreem alarmerende situatie’, en schatten dat de nieuwe plaag ongeveer 20 keer groter is dan de plaag van enkele maanden geleden, die al de grootste in 70 jaar tijd was.

Derde plaag in juni en juli

Volgens het Climate Prediction & Application Center in Nairobi zijn de sprinkhanenplagen ‘ongekend en buitengewoon groot’. De zwermen bevatten ook veel jongvolwassen sprinkhanen, die meer eten dan de anderen. Tegelijkertijd maken de reisbeperkingen en vertraagde levering van pesticiden het nog moeilijker om de kaalvreters effectief te bestrijden.

De enige effectieve methode is door vanuit de lucht de sprinkhanenwolken te besproeien. Volgens de Keniaanse minister van Landbouw is het echter niet gelukt om de nodige pesticiden uit Japan te importeren, omdat de corona pandemie de internationale handel verstoord heeft. In buurland Oeganda kan de regering niet eens $ 4 miljoen bij elkaar krijgen die nodig is om iets tegen de sprinkhanen te doen.

Alsof dit allemaal nog niet erg genoeg is, wordt in juni en juli een derde plaag verwacht, precies tijdens het begin van het oogstseizoen. De FAO heeft daarom om $ 153 miljoen hulp gevraagd om te proberen de plagen te bestrijden, voordat nog meer regenval het aantal sprinkhanen opnieuw zal doen exploderen. Tot nu toe heeft de organisatie slechts $ 11 miljoen binnen gekregen.

Humanitaire ramp = nieuwe migrantengolf naar Europa

In Ethiopië dreigen de sprinkhanen het voedsel van zo’n 6 miljoen mensen op te vreten. Ook kunnen hele bossen worden vernietigd, waardoor de voedselcrisis zal worden verergerd. Nu de hele wereld eigenlijk alleen bezig is met het coronavirus, dreigt in Afrika opnieuw een ongekende humanitaire ramp te ontstaan, die zonder twijfel een nieuwe massale migrantengolf naar Europa op gang zal brengen.

Daar zijn de meeste interne grenzen weliswaar gesloten voor personenverkeer, maar worden nog altijd migranten van buiten Europa toegelaten, al zijn de aantallen veel geringer dan eerder. Dat kan in ijltempo veranderen als de sprinkhanen in de komende maanden tientallen miljoenen Afrikanen van hun voedsel beroven. De vraag of een toch al zwaar gefrustreerde Europese bevolking een nieuwe vloedgolf migranten net zo gelaten over zich heen zal laten komen als de eerste, hoeft eigenlijk niet eens gesteld te worden.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) WikiMedia Commons, auteur Joseph wakko, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.


Zie ook o.a.:

27-01: Oost Afrika geteisterd door de ergste sprinkhanenplaag in 70 jaar


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. Dus de grenzen van binnen naar buiten zijn dicht, maar van buiten naar binnen blijven ze open.

 2. @ DrM 8:41 AM. Dat zie ik net als U. De Openbaring van Johannes, in volle gang.

 3. Het lijkt wel op de plagen uit de bijbelse tijd de uitvaart uit Egypte, die nu over de hele wereld komen.

 4. De misdadige organisatie Voedsel en Landbouw Organisatie van de vn (FAO) waarschuwt dat de sprinkhanen ‘een ongekende bedreiging’ zouden vormen voor de voedselvoorziening en het levensonderhoud in Afrika en poogt dan zelf de europese belastingbetaler $ 153 miljoen af te persen om deze voedselbron voor afrika te vernietigen door te dreigen met een volgende migratiegolf van hongerige afrikanen.
  Intussen keurt eu deze insecten goed voor consumptie in europa..

  Er is dus helemaal geen hongersnood in afrika op komst maar een nieuwe voedselbron in de vorm van voedzame insecten die eu ons door de strot wil duwen terwijl diezelfde voedselbron met ons belastinggeld in afrika vernietigd wordt waardoor afrika verhongert en vlucht naar europa om….sprinkhanen uit de eu-massaproductie te komen eten!
  De hele wereld is getuige van deze misdadige opzet door vn en eu.

 5. @ Lies: inderdaad die rupsen zijn ook een vergif, maar die kun je bestrijden, maar miljoenen sprinkhanen??? Shalom

 6. Sultan schreef:
  12/04/2020 om 7:17 pm

  Graag gedaan beste Sultan, heb een vergissing gemaakt, de vertaling was eigenlijk voor een ander topic bedoeld.

  Fijne dag verder

 7. Op https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/12/hoe-corona-van-akker-tot-bord-de-keten-verstoort-a3996600 “Zijn mensen anders gaan eten door de coronacrisis?”. Zie ook https://www.foodandlandusecoalition.org/a-call-to-action-for-world-leaders/ “A Call to Action for World Leaders” en https://www.ifpri.org/blog/how-covid-19-may-disrupt-food-supply-chains-developing-countries “How COVID-19 may disrupt food supply chains in developing countries “.

  Hoe dan ook zal de Coronacrisis wereldwijd een ongekende voedselcrisis veroorzaken. Doet mij denken aan Openbaringen 6 met de Ruiter op het zwarte paard met een weegschaal in de hand, waarbij j een dagloon kwijt bent aan een beetje voedsel. De Coronacrisis als opmaat naar honger en extreme armoede tijdens de Grote Verdrukking.

 8. @ Vlokje 7:21 PM, op 12/4. Gaat U door voor de wasmachine, hahaha!

 9. @ lechaiem 7:44 PM, op 12/4. Ook ik ben voorzichtig met bronnen, die constant Israël bashen.

 10. Nog vergeten als straks met een gunstige wind de Middellandse zee wordt overgestoken en het klimaat valt mee wordt ook Zuid en wie weet Noord Europa kaalgevreten.

 11. 1 maand geleden was de kostprijs 70 miljoen euro.
  Geen enkel land was bereid sproeistoffen en vliegtuigen te leveren.
  Binnenkort krijgen we weer van die jammerende NGO’s die eerst hun eigen zakken vullen en dan wat over is naar Afrika sturen. Natuurlijk is bommen maken veel leuker voor het BNP van een land.

 12. AdriaanW, het is al wereldwijd bekend dat het door de Cineesen is gemaakt. Toch ben je niet de eerste die toch in een bepaalde hoek Israel naar een schuld positie schuifd. Al is het dit maal met Engeland en Japan. Aan het einde van dat boek Openbaringen komt de Massias van Israel. Yeshua is zijn naam en zal vanuit Israel de hele wereld besturen. Niet te vergeten dat hij ook de hele wereld zal oordelen. Wees voorzichtig met al dat soort websites die Israel altijd willen veroordelen. Een goede Pesach toegewenst vanuit Isreal.

 13. @ Adriaan W, beste
  Dank voor uw vertaling, het bespaart mij toch vrij veel zoekwerk. Heb het afgedrukt en dat zegt op zichzelf al genoeg. Ben benieuwd hoeveel positieve reacties (….) u krijgt ?

  Israël heeft in deze boter op het hoofd.

 14. Willy , we hebben nu al de eikenprocessierups waar we eigenlijk geen raad mee weten , en als we ze willen bestrijden , dan begint de vlinderstichting te koeren, dat alle insecten dood gaan . Dat beloofd wat als de sprinkhanen komen .

 15. @Ab. Juist, het voedsel komt hun daar bij wijze van spreken zelfs in de mond gevlogen.
  Hoe deze voedzame insecten klaargemaakt worden, kunnen ze best aan de Chinezen vragen, want dat zijn gespecialiseerde alleseters. Ze hebben geen reden om naar hier te komen.

 16. Dus als je geen nieuwe golf migranten wil, dan moeten de EU die plaag gaan bestrijden, want die landen kunnen het niet zelf of niet in voldoende mate. Bestrijden daar is nog altijd goedkoper dan dat de mensen hier verkassen.

 17. Meer astronauten dacht ik.
  Verder wil Brussel dat we insecten vreten,proost.

 18. De sprinkhanen golf, komt vanuit de saoedi Arabische regionen, waar de sprinkhaan, na de larvenperiode, eerst als -niet-vliegend insect een bepaalde tijd doorbrengt, waarna het een vliegend insect word. De saoedis maken gebruik van deze insecten om de landen rondom hun,( zijzelf importeren alles van eten en drinken, dankzij de petrodollars) alles te laten kaalvreten, waarna ze de overwegend moslim bevolking, in de richting van het westen duwen,
  Wat ze vooral niet doen, is de sprinkhanen verdelgen, als ze nog -niet- kunnen vliegen, de reden word hierboven aangehaald.
  De landverraders in het westen, weten dit, maar laten rustig begaan en passeren allemaal langs de kassa van de petrodollars, terwijl ze ons als rascisten proberen (zullen laten) te veroordelen.

 19. @ Adriaan W. 3:49 u.
  Misschien kunt u een samenvatting van het door u (gecopiëerde) geplaatste boek geven?
  Dat trekt, althans bij mij, wat meer aandacht want er zijn meer hier die hele boekwerken menen te moeten plaatsen.

 20. Dan Wigington heeft op alle niveau’s van geo-engineering onderzoek gedaan. Van stratosferische aerosol geoengineering (SAG) tot aan HAARP toe. Hij heeft opgetreden in vele films over dit onderwerp en vele radio/tv-interviews gegeven. Hij blijft hierin vooral hameren op de zware consequenties die deze geo-engineering heeft op onze gezondheid en op de gevolgen wereldwijd, die deze praktijken hebben..!
  Regelmatig toonden en tonen weersatellieten het bewijs, dat ontkent werd. HAARP is in staat om het weer en vele andere geofysische processen op Aarde te manipuleren.. Beelden als deze zijn de laatste tientallen jaren meer usance geworden dan uitzondering.

 21. Om de laatste vraag te beantwoorden ; De Europese bevolking is vanaf de kleuterschool volledig links gehersenspoeld tot volgzame NWO- communisten .
  Dus het antwoord zal weer ” Wir schaffen Das ” zijn , al worden de asielzoekers in het logeerkamertje geïnterneerd .
  Dit is de prelude naar de eindtijdgerichten beschreven door Johannes ( op Pathmos ) waarvoor wij volgens de Schrift moeten bidden de rest niet mee te hoeven maken !

 22. Sprinkhanen zijn insecten die eigenlijk zeer voedzaam zijn.
  Een hongersnood en een nieuwe migratiegolf naar Europa kan dus perfect vermeden worden.
  Als men in Afrika deze sprinkhanen niet lust, kan men ze altijd exporteren naar China want daar eten ze toch alles.
  Op de menu bij de Chinees (in China): ‘gebakken vleermuisjes met sprinkhanen garnituur’…

 23. Hoe Convid-19 Biologische oorlog van Japan-UK-Israel

  de Wereld Militaire Spelen – Part 12 bereikte

  Door Yoichi Shimatsu

  Oorlogvoering door synthetische biologie is begonnen met de decimering van de strijdkrachten van de helft van de deelnemende landen op de CISM World Military Games eind oktober in Wuhan. Het onopvallende biologische wapen COVID-19 infecteert het menselijk lichaam van jonge soldaten zonder de gebruikelijke symptomen van influenza te vertonen terwijl het zich in hun gastheercellen nestelt om zich door miljoenen te vermenigvuldigen. Vervolgens herhalen de nieuw gecreëerde virussen de aanval met elke nieuwe generatie om steeds opnieuw te repliceren, totdat de vijfde generatie de laatste afweer van het menselijke immuunsysteem overweldigt, terwijl het uitgeputte slachtoffer sterft in gruwelijke pijn. Een oorlog kan nauwelijks een terloopse wreedheid bereiken, zoals bij de massamoord op doelgerichte militairen en burgers over de hele wereld.

  Deze serie heeft de uitvinding van COVID-19, gebruikt in deze gruwelijke aanval op het door de VS geleide naoorlogse systeem, herleid tot demente virologen die de belangen dienen van de “oude” keizerlijke machten Japan en het VK, die ernaar streven het vooroorlogse systeem te herstellen gebaseerd op een koloniaal politiek-economisch stelsel. De analyse was gebaseerd op de oorsprong van dit hybride virus in het onderzoekslaboratorium, dat de uitgeklede kern van SARS bevat, een onderzoeksobject in de voormalige kroonkolonie van Hong Kong, dat toen nog werd gedomineerd door Brits opgeleide wetenschappers. HIV-eiwitten werden later aan het coronavirus gehecht door een Japanse microbioloog aan de veterinaire school van de Universiteit van Wisconsin in Madison, in samenwerking met wijlen de directeur van het National Microbiology Laboratory in Manitoba, dat nauwe banden heeft met Porton Down en DSTL in het VK. Een streng van M.

  Levering van de dood
  Hier in deel 11 onderzoek ik de onderzoeksachtergrond van het toedieningssysteem van het biowapen op basis van een in het water levende gastheerorganisme, een gen-gemodificeerde (GM) Tilapia ontwikkeld in de staat Israël, de derde onderzoekscomponent voor de aanval om de Amerikaanse Eeuw te beëindigen. Israël is, net als Japan en het VK, geen lid van de CISM-wereldspelen, de sportorganisatie die is afgestemd op vier van de bevoegdheden van de Veiligheidsraad.

  Vanwege de technische complexiteit van dit bio-wapen, is er een geopolitieke strategische motivatie voor de aanval op de speciale elite-eenheden en militaire inlichtingenofficieren die deelnamen aan de Naval Pentathalon en de Triathlon van het leger, gehouden in twee meren in de regio Wuhan. Het tactische doel was om de militaire inlichtingenprofessionals van de naoorlogse machten te “onthoofden”, samen met regionale spelers zoals Iran en de getroffen NAVO-lidstaten. Het doel is dan ook een klassieke herverdeling van de wereld tussen de grootmachten, die vanwege de ambities achter deze sluipaanval een wereldwijde genocide zou kunnen vergen terwijl ze de Derde Wereldoorlog riskeren, die de andere partij wil winnen.

  Veelbetekenende slachtoffers
  Geen enkele nationale leider durft de gevolgen van het coronavirus voor hun elite militaire eenheden en inlichtingendiensten te onthullen. Toch zijn er tekenen te zien van een diepe crisis voor de militaire bevelen van de grootmachten. Na een open grensbeleid met China blokkeerde het Russische leger plotseling de Chinese toegang langs de grens met Siberië. De Amerikaanse regering heeft in eerste instantie Camp Pendleton Marines-basis onder quarantaine gesteld (die deel uitmaken van de deelnemers aan het Naval Pentathalon-evenement) en de vliegbasis March (die militaire reizen over de Stille Oceaan verzorgt). Het PLA (Programmeerbaar Logisch Array) van China heeft duizenden slachtoffers geleden door infectie, de meeste tijdens nooddiensten in Wuhan en andere gevallen met een vermoedelijke eerdere oorsprong tijdens de CISM-wereldspelen van oktober.

  Het meest veelzeggende teken van het startpunt van de besmetting tijdens de Militaire Wereldspelen zijn de veelvoudige doden in Qom, Iran, het spirituele centrum voor de Iraanse Revolutionaire Garde, die de meerderheid van de marine-pentathalon en triatlonatleten van het leger omvat. Zuid-Korea heeft drie verschillende uitbraken gezien, waaronder een verspreid patroon van in China werkzame burgers; militairen in verband met de Wuhan-spelen; en de Shincheonji-sekte waarvan de leden mogelijk betrokken waren bij de aquacultuursector in Wuhan tijdens de uitvoering van de geïnfecteerde Tilapia-operatie. Tot hun schrik hebben de aanvallers ook slachtoffers gemaakt onder hun onderdanen in Japan, Groot-Brittannië en Israël. Aan het eind van de dag zal geen enkel land deze plaag bespaard blijven.

  Mist op de meren
  Zoals in deze serie werd besproken, werd een zwerm fruitetende reuzenvleermuizen uit Okinawa verdreven van Zuid-Japan naar de Yangtze-rivier langs de 31e breedtegraad; en deze met COV besmette, volgepropte dragers sloegen toe in de verlaten fruitboomgaarden in de provincie Hubei en wierpen met virus besmette uitwerpselen in de Yangtze-rivier, waardoor alle vissen daar gevaarlijk werden om te eten. Deze door vleermuizen overgebrachte virusstrategie mislukte echter als gevolg van een niet-seizoensgebonden hittegolf en droogte in de herfst, die werd veroorzaakt door atmosferische radioactiviteit van de hypersonische raketproeven in Rusland en China sinds de vroege zomer. Superwapens veroorzaken super zelfvernietiging, of het nu hypersonics of synthetische biologische geneesmiddelen zijn. Een van de stelregels van militaire paraatheid is niet om je eigen land en bondgenoten te vernietigen.

  Zodra het CISM-schema voor militaire spellen was aangekondigd, kon Plan B in actie komen. Zoals eerder in deze serie besproken, was het toedieningssysteem oorspronkelijk van vleermuis op de vissen om de biologisch rijke wateren van het Yangtze-bekken te besmetten, waardoor COVID-19 werd overgedragen aan een menselijke bevolking die afhankelijk was van het eiwit van de vissen. De ecologische geografie en aquacultuur van de regio Wuhan vormden natuurlijk de basis voor deze grootschalige aanval van biologische oorlogsvoering. Water alleen is niet in staat infectieziekten over te dragen aan de lokale bevolking, beschermd door zuiveringssystemen met meerdere niveaus plus de Chinese traditie van kokend water om ziekteverwekkers te onderdrukken. Salades, sushi en ander rauw voedsel zijn verboden als ziekteoverbrengers volgens de traditionele voedingsregels, en de schendingen daarvan werden geïntroduceerd door dwaze westerlingen, Japanners en geschoold maar niet op de hoogte zijnde met de Chinese overzeese gewoontes, onvoorzichtige dwazen allemaal.

  Daarom is een gastheersoort met rode bloedcellen, een suikerrijk dieet en bewezen genmodificatie (GM) voor het uitschakelen van zijn immuunsysteem vereist om te dienen als een afleversysteem voor het CoV-biowapen. Terwijl een geïnfecteerde Tilapia als levend equivalent van een onderzeeër geïnfecteerde uitwerpselen in het water afgeeft, valt het ook de menselijke doelwitten aan door virusbelletjes door zijn mond en kieuwen bij of nabij de waterlijn af te geven, waardoor besmettelijke aërosolen vrijkomen. Dit type virusoverdracht is vooral effectief tegen zwemmers, roeiers en omstanders langs een oever van het meer.

  De belangrijkste doelgroepen op de World Military Games zijn de inlichtingenofficieren en speciale troepen die achter vijandelijke linies scouten en diep doordringende aanvallen uitvoeren op communicatie- en commandocentra en andere doelen met hoge prioriteit. Deze commando’s van de speciale troepen werden verzameld bij de Army Triathlon aan het Liangzi-meer ten zuiden van het centrum van Wuchang en de Navy Pentathalon op de campus van de Naval Engineering University aan het Lake Mulan in het noordoosten van Wuhan.

  Beide meren zijn groot en hebben meerdere baaien en inhammen. Er zijn geen boomgaarden rond beide meren, waardoor de mogelijkheid van door vleermuizen overgedragen virussen teniet werden gedaan. Daardoor bleef geïnfecteerde Tilapia de enige drager, de virale lading werd versterkt door injecties van virussen in een suikerachtig vloeibaar medium en ze sojapellets te geven die gedrenkt waren in een virusbevattende oplossing. Deze supergeïnfecteerde vissen werden vervolgens vrijgelaten nabij de doelsites op die twee meren. Deze operatie vereiste daarom controle over een van de lokale aquacultuuractiviteiten, de bemanningen, uitrusting en voertuigen om de killer fish naar de beoogde locatie te brengen.

  Gewapende vis gemaakt in Israël
  Op dit moment zijn er weinig of geen redenen om te twijfelen dat een door Japan geleide biologische oorlogsvoering-operatie, die zo doet denken aan Unit 731, betrokken was bij de infiltratie van geheime agenten in de uitgebreide Japanse en Zuid-Koreaanse viskwekerijen in de Yangtze-aquacultuursector, niet alleen als kopers van vis, maar ook als leveranciers van apparatuur en geneesmiddelen om infectie in de dichte populaties van gekweekte vis te voorkomen. Dit type levering van piscine vereist genmodificatie van de dragersoort.

  Het onderzoek naar bio-engineering, grotere en dikkere Tilapia, werd in Israël gepionierd om deze kleine op baars lijkende vissen die inheems zijn aan te passen aan de Jordaan, de woestijnoases in het Midden-Oosten en het riviersysteem van de Nijl. Van oudsher bekend als St. Peter’s vis, Tilapia is een veel voorkomende naam in de marketing van de drie subgroepen, Oreochromis, Sarotheron en Tilapia. De meeste kweekvissen op de wereldmarkt zijn Nile Tilapia of Tilapia niloticus, deels vanwege de ongewenste neiging van de chromisoorten om als ongewenst invasieve soort in riviersystemen te ontsnappen. Het meest waardevolle type zijn de Red Tilapia, die lijkt op een zoutwatervis de rode snapper.

  Tilapia is vreemd genoeg een effectief middel geworden om onschuldige zielen naar Petrus te sturen. De Israëlische experimenten met biologische oorlogsvoering werden onbedoeld onthuld in een onderzoeksartikel dat op mBio, april 2016, werd gepubliceerd door Eran Bacharach et al. Na een besmettelijke uitbraak die in 2009 miljoenen Tilapia in kibboetsvijvers heeft gedood, lanceerden Israëlische microbiologen een omvangrijk onderzoeksprogramma naar gerelateerde ziekten van de piscine. Deze onderzoeksprojecten kwamen uiteindelijk samen in een nieuw orthomixovirus, dat overeenkomsten vertoont met coronavirussen, wat betekent dat dit project het waarschijnlijke startpunt was voor Research & development in Tilapia als leveringssysteem voor het CoV-biowapen.

  Dat team van 16 microbiologen zat bij de Universiteit van Tel Aviv, de Mailman School in Columbia U; het New York Genome Centre, Edinburgh University en St. George’s U, Grenada, een voormalige Britse kolonie. Het NY-genoomproject is aangesloten bij 12 instituten, waaronder Rockefeller University, een leidende kracht in biologische oorlogsvoering en bevolkingsreductie; de Icahn-school op de berg Sinaï, de thuisbasis van Adolfo Garcia-Sastre, een bondgenoot van de beruchte Yoshihiro Kawaoka; de New York Stem Cell Foundation; het Einstein College of Medicine, en anderen die betrokken zijn bij Frankenstein-onderzoek.

  Mulan Lake als primair doelwit
  Het doelmeer is genoemd naar het fictieve personage in een lied dat is gecomponeerd voor het Xianbei Mongol-hof van de Wei Northern Dynasty, over een Xiongnu of Hun-vrouw die dient in haar tribale cavaleriekorps onder de Five Barbarian Alliance van pastorale stammen die het noorden regeerde tijdens de Noordelijke- en Zuidelijke dynastieën, een onderwerp dat ik heb bestudeerd in Nanjing, de voormalige zuidelijke hoofdstad van het agrarische Han-Chinese volk. Zoals ik eerder heb geschreven, is de Disney-travestie gebaseerd op een propagandafilm uit de jaren 30 van de regering van Kuomingtang, gericht op militaire rekrutering van Han-vrouwen, een absurde moderne mythe die de feiten van de oude en authentieke Chinese geschiedenis niet kent.

  De les hier is dat het moeilijk is om elke samenleving goed te begrijpen, vooral een die zo complex is als de Chinese, zonder intensieve studie en veldonderzoek, wat niet is gedaan door de dwazen die luidkeels een nieuw onervaren virologielaboratorium in Wuhan de schuld hebben gegeven voor het creëren van COVID-19, een bewering met wilde ogen voor propagandamotieven zoals de Mulan-films. Ik behandel harde feiten, niet goedkope fictie, naar waar die aanwijzingen in dit geval naar het meer van Mulan kunnen leiden.

  De Mulan Tianchi-hu (Mulan Heaven Lake) van de Navy Engineering Campus, die de locatie was voor de vijfkamp van de marine (levensreddend, zwemmen in nutsvoorzieningen, obstakelrace, zeemanschap en amfibische cross-country race). De wateromgeving van dat meer, plus de symbolische naam, maakt het een ideaal doelwit voor viraal bioterrorisme. Specifieke targeting is echter het belangrijkste element, omdat de aquatische vijfkamp, ​​met 46 deelnemende landen, een wedstrijd is tussen hun speciale elite-eenheden, bijvoorbeeld de US Navy Seals, de Russische gecombineerde Spetznaz-V-Alpha Group, de Italiaanse Operational Raider Group (Grupo Operativa Incursori), het Franse Commando Marine, het Canadian Special Operations Regiment, de Iraanse marine-commando’s en de Revolutionaire Garde-marine-Sepah-eenheid, enzovoort.

  Er werd verwacht dat de aanwezigheid van officieren van alle afdelingen en van speciale troepen die dienst hadden gedaan, naar de marinepentatlon zou kijken, de best opgeleide jagers ter wereld die zich op één plek verzamelden, waardoor Mulan Lake het perfecte doelwit werd voor de Japans-Brits-Israëlische tegenstander. Het virus werd vervolgens verspreid door de binnenlucht in het nieuwe, speciaal gebouwde Athletes Village in Wuhan. Het feit dat deze atletische soldaten jong en fysiek fit zijn, verklaart hun immuunweerstand in de komende drie maanden, voordat het infectieuze replicatieproces hun interne organen zwaar begon te belasten, wat resulteerde in een golf van sterfgevallen die naar verwachting zal toenemen de komende maand.

  Het vrijgeven van een verraderlijke bio-pathogeen is de handigste manier om het strategische evenwicht tussen de grootmachten en op veel bezuinigde legendarische grootmachten, het Royal Navy-leger, het keizerlijke Japan en het oude koninkrijk Israël te egaliseren. Gewone burgers tellen de tijd per jaar, krijgsheren rekenen in eeuwen, of zelfs millennia.

  Een andere factor voor het richten op de speciale eenheden is de geheimhoudingscode met betrekking tot hun identiteit. Geen enkele regering zal hun namen of het aantal van hun slachtoffers bekendmaken. Deze factor geeft aan dat de operatieplanners zelf voormalig leden waren van speciale eenheden van het VK, Japan en Israël. Dat plaatst Target Wuhan op zijn beurt in de categorie van goedkeuring op het hoogste niveau in de categorie van staatssponsoring. Dit is een wereldoorlog.

  Natuurlijk was de waterrijke omgeving van de meren Mulan en Liangzi en een maand later de Huanan-vismarkt niet alleen bevorderlijk voor het gebruik van Tilapia als verspreider, maar ook het beste medium om het virus te beschermen in een aangepaste en sterke drager. Daarom was de vroegste plaats van fles-tot-vis en vis-tot-mens CoV-infectie een aquacultuuroperatie in de buurt van de Yangtze-rivier, beheerd door een Japans of Zuid-Koreaans bedrijf met sterke wortels tijdens het kolonisatietijdperk van Tokio.

  St. Peter’s Fish versus Armies of Armageddon
  In tegenstelling tot de nadelige effecten van intense hitte op de Yangtze-rivier, had de hittegolf een bevorderend effect op de meren Mulan en Liangzi, waardoor hun watertemperatuur tot abnormale warmte steeg, wat ideaal was voor Tilapia, een warmwatersoort.

  Wie had deze giftige vissen in de twee meren kunnen uitzetten? Na de massale uitbraak in de Shincheonji-gemeente in Daegu, Zuid-Korea, blijkt dat, vanwege de weigering van de geprogrammeerde leden om aan artsen te rapporteren, de door het boek der openbaringen geobsedeerde apocalyptische cultus een filiaal heeft in Wuhan met 200 leden, onder hen zijn de vermoedelijke verdachten in “Operatie St. Peter’s Fish” tegen de “Armies of Armageddon”, ook bekend als de Veiligheidsraad, minus Groot-Brittannië.

  De sekteleider Lee Man-hee beschouwt zichzelf als de reïncarnatie van Jezus, die de zeven zegels van de Apocalyps openbreekt zoals beschreven in Openbaring 6. Als je ouders je niet naar een protestantse zondagsschool hebben gestuurd of je geboorte kwam te laat voor een katholieke opvoeding in oude stijl, die ik allebei in mijn kindertijd heb doorstaan ​​door de opvoeding door mijn vader, een van de eerste, en mijn stiefvader, als de laatste, ben je niet op de hoogte van wat er nu gebeurt.

  ‘Dus ik keek, en zie, een vaal paard. En de naam van hem die erop zat was de Dood, en Hades volgde hem. En hun werd macht gegeven over een vierde van de aarde, om te doden met zwaard, met honger, met de dood en door de dieren van de aarde. ” (Openbaring 6: 8)

  De dood en met de hel die volgt zullen doden met het zwaard, honger, ziekte en wilde dieren; die vier uitspraken in Ezechiël 14:21. Hoewel de vale berijder en zijn drie metgezellen (en vergeet niet de hongersnood) in deze tijd van verdrukking grote schade zullen aanrichten, heeft Jezus de ultieme macht en zal ze beiden na de slag bij Armageddon in de poel des vuurs gooien. Naar welke Jezus verwezen de profeten? Er is er maar één die ik ken, geen dubbelganger in Daegu.

  Dus nu is het niet interessant dat de dood heimelijk in de meren van Wuhan kwam? Als de Koreaanse cultus hun aquacultuurteam niet van Daegu naar Wuhan heeft gestuurd, stap ik op mijn paard en rij ik de zonsondergang te gemoet. De Bijbel had eigenlijk niets te maken met deze COVID-19, ook al is het laatste enge hoofdstuk verdraaid door de cynische atheïst van satanische neiging om de “ware gelovigen” te manipuleren om de wereldwijde genocide te lanceren.

  De massale vernietiging van mensenlevens die van de planeet worden geveegd, is een door mensen veroorzaakte epidemie onder een misantropische secularistische post-menselijke agenda die wordt gepromoot door de Anglofiele Bill en Melinda Gates, de Rothschild-handlanger Michael Bloomberg, een Londense elite die erop uit is om het Britse rijk te herstellen, de revivalist van Unit 731, Shinzo Abe, die tracht de co-welvaartssfeer van Groot-Oost-Azië te herstellen; en zionistische oorlogszuchtigen zoeken Arabieren en Iraniërs uit om genocide te plegen om Groot-Israël te creëren, al deze gedreven door onfatsoenlijke ambities om de geschiedenis om te keren met vervalsing.

  Dus de strijd is voor ons, gewone burgers die niet geloven in deze duivelse manifestaties die zijn gecreëerd door illusies van macht en veroveringsdromen, en we mogen ook niet worden afgeleid van de verdediging aan de poorten van de menselijke waardigheid door de genocidale Groene Agenda van de AOC-ploeg en de kruistocht van Greta Thunberg voor kinderen. De vijanden zijn echt en zijn van plan ons allemaal te vermoorden, dus zo te wapen, vrienden.

  We hebben families, gemeenschappen, steden, naties, beschavingen en een traditie om te verdedigen tegen die hersendode neobarbaren en hun idiote idolen. Als je Augustinus van Hippo’s Stad van God niet voorleest, ontbreken je filosofische grondslagen, gebouwd op zand in plaats van stevig op vaste rotsbodem te staan. Een ander donker tijdperk staat voor de deur en de strijd zal worden gevoerd door mannen in de geest van Marcus Aurelius, koning Arthur, Zhuge Liang en keizer Wu van de Liang-dynastie, krijgers die weigerden zich over te geven aan de krachten van de duisternis en wier licht op schijnt ons uur van wanhopige strijd.

  Geloof en rede moeten in dit gevecht tot de dood als schild en zwaard worden gecombineerd. Zoals de filosoof Augustinus benadrukte, zal de stad vallen wanneer haar tijd op is, maar de continuïteit van een grootse culturele traditie moet koste wat het kost door helden worden verdedigd, zodat ze door de eeuwen heen kan worden doorgegeven, of in laffe weigering die deze plicht niet nakomt, ze zullen worden vergeten als verloren dwazen. De beslissing is aan jou om te vertrouwen op oprechte leugens of om een ​​standpunt in te nemen, ongeacht de gevolgen aan de kant van de waarhei

  https://rense.com/general96/how-cov-biowar-by-japan-uk-israel-hit-the-world-military-games-part-12.php

 24. Zij willen geen sprinkhanen in Afrika, wij in Europa willen ze ook niet.

 25. Na de plaag uit Marokko en Suriname en nog een paar racisten schreeuwende uitwoon afschuif-landen liever de sprinkhanen. De laatste zijn tenminste niet winter bestendig.

 26. Wij mogen nu insecten eten.
  Sprinkhanen zitten vol met proteïnen en zijn heel voedzaam.
  Kunnen ook gedroogd als brandstof dienen.
  Is eigenlijk zon energie in een bepaalde vorm.
  Creativiteit is hier op zijn plaats.
  Knipoog en groet.

 27. “De vraag of een toch al zwaar gefrustreerde Europese bevolking een nieuwe vloedgolf migranten net zo gelaten over zich heen zal laten komen als de eerste, hoeft eigenlijk niet eens gesteld te worden.” want het antwoord is: JA.
  Hiermee wil ik niet zeggen dat je medemensen moet laten doodhongeren als je dat kunt voorkomen.

 28. De vraag of een toch al zwaar gefrustreerde Europese bevolking een nieuwe vloedgolf migranten net zo gelaten over zich heen zal laten komen als de eerste, hoeft eigenlijk niet eens gesteld te worden.

  Ik denk het wel want wij zijn heel blij met deze hoogopgeleide, super aardige mensen. Daar kunnen wij nog een voorbeeld aan nemen!

 29. Ik heb hier op deze website reeds geschreven dat door een warmer klimaat de sprinkhanenplagen zullen toenemen, bij warmer weer hebben ze meer zuurstof en energie nodig ook Zuid -Europa kan er door getroffen worden. Shalom

Comments are closed.