WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit

—————————————————————————————————————————————-

‘NIETS staat een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen, inclusief Ruttes verwoestende anderhalve meter concentratiekamp, meer in de weg’ – CDC: Coronavirus verspreidt zich toch niet via oppervlakten

—————————————————————————————————————————————-

Gisteren heeft de omstreden WHO de belangrijkste reden voor de wereldwijde lockdowns en geplande vaccinaties compleet onderuit gehaald, door te verklaren dat Covid-19 zich vrijwel nooit via asymptomatische dragers verspreidt. ‘Van de data die we hebben lijkt het nog steeds zeldzaam dan een asymptomatisch persoon daadwerkelijk een tweede persoon kan besmetten,’ verklaarde dr. Maria Van Kerkhove, hoofd van de afdeling opkomende / actuele ziektes, op het hoofdkwartier in Genève. ‘Het is zeer zeldzaam.’ Asymptomatische verspreiding was de kernreden waarom er wereldwijd lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers en volg-apps zijn (of nog worden) ingevoerd, en dat werd gebruikt voor aankondigingen dat de situatie pas weer normaal wordt als er een vaccin is.

Als de verspreiding van het coronavirus, dat qua aantallen doden nog steeds niet erger is dan een doorsnee seizoensgriep, inderdaad beperkt blijft tot mensen met symptomen, waardoor die eenvoudig te identificeren en af te zonderen zijn, dan is er geen enkele logische reden meer voor lockdowns, social distancing, gezichtsmaskers, volg-apps, en al helemaal niet voor –direct of indirect verplichte- vaccinaties.

Niets staat totale opheffing van alle maatregelen nog in de weg

De WHO heeft dus onverwacht het complete corona beleid van ook de Nederlandse overheid opgeblazen, en haar eigen maandenlange richtlijnen en adviezen volledig van tafel geveegd. Dat betekent dat nu definitief NIETS meer een TOTALE opheffing van ALLE maatregelen in de weg staat. Scholen, bedrijven, de complete samenleving, kan –en moet- met onmiddellijke ingang weer volledig open. Het wurgende, verwoestende anderhalve meter concentratiekamp van de regering Rutte kan verdwijnen.

‘Iedere regering die nu nog nieuwe lockdowns afkondigt, moet onverkort worden afgewezen als zijnde ongegrond en anti-wetenschappelijk,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams. ‘En nu de WHO zegt dat er vrijwel geen risico is dat je het coronavirus krijgt van iemand die geen symptomen heeft, zijn verplichte vaccinaties medisch niet te rechtvaardigen. Symptomatische dragers kunnen immers eenvoudig worden opgespoord en geïsoleerd.’

Omdat gezien de zeer lage (en dan nog steeds extreem opgeklopte) corona aantallen het aantal mensen met symptomen slechts een minieme fractie van de bevolking zal zijn –waarschijnlijk veel minder dan 1%-, kan iedereen weer veilig aan het werk en naar school. Als voorzorgsmaatregel heb je slechts wat thermometers nodig om de temperatuur van werknemers, scholieren en studenten te checken – meer niet. De anderhalve meter, die de economie en samenleving aan het verpletteren is, kan weg, net als alle genomen maatregelen zoals plexiglas afschermplaten, lege stoelen in restaurants, eenrichtingsverkeer op voetpaden, et cetera.

Iedere regering die apps nu toch invoert wil totalitaire controle

Contact- en volg-apps kunnen ook weer de prullenbak in, nog voor ze zelfs maar zijn ingevoerd. Als er geen asymptomatische besmettingen plaatsvinden, dan zijn deze apps op voorhand overbodig. Het hele punt van die apps is immers om mensen op te sporen die (nog) niet weten dat ze corona hebben, omdat ze besmet zouden kunnen zijn door een asymptomatische drager van het virus. Als enkel mensen met symptomen besmettelijk zijn, zoals de WHO nu heeft bevestigd, dan kan corona als een normale griep worden behandeld.

Als die apps er desondanks toch worden doorgedrukt, dan is dat het definitieve bewijs dat er een andere agenda aan het werk is, namelijk het opzetten van een totalitair controlesysteem, waarin alle privacy en vrijheid zal zijn verdwenen. Iedere regering en overheid die nu nog deze apps invoert, verklaart zich daarmee dan ook tot vijand van het volk.

CDC: Virus verspreidt zich NIET via oppervlakten

Ook een andere bewering die maandenlang werd volgehouden om angst en paniek te zaaien is onlangs ontkracht: het Amerikaanse CDC heeft bevestigt dat het corona zich toch NIET via oppervlakten verspreidt. Handschoenen kunnen dus uit, en flessen met ontsmettingsgel kunnen weer de kast in. Ook is er geen enkele geldige reden meer om mensen niet meer de hand te schudden. Verplichte mondmaskers zijn door de WHO feitelijk nutteloos verklaard.

‘Alle maatregelen zijn niet nodig gebleken,’ vervolgt Adams. ‘Deze hele pandemie lijkt met niets meer dan vitamine C, vitamine D en zink te kunnen worden overwonnen. Zelfs handen wassen is volgens de nieuwe CDC resultaten niet nodig. Het hele idee dat we toch zouden moeten wachten totdat er een nieuw experimenteel vaccin is, lijkt nu in één klap krankzinnig te zijn.’

‘World HELL Organization’

Adams houdt nog wel de mogelijkheid open dat de WHO een soort ‘psy-op’ uitvoert met deze verklaringen, bedoeld om straks juist een tweede corona golf te veroorzaken, zodat de overheden een voorwendsel hebben om hun lockdowns en andere vrijheidsberovende maatregelen nog harder en strenger aan de wereldbevolking op te leggen.

Omdat er maandenlang zo enorm veel is gelogen over dit virus, kunnen de huidige autoriteiten eigenlijk niet meer worden vertrouwd. Vooral de WHO ‘is een walgelijke organisatie’ gebleken, ‘met incompetente, zich als epidemiologen voordoende communisten die ontkrachte junk science rondsnateren,’ vindt Adams. ‘Hun afschuwelijk oneerlijke, inaccurate, en vaak opzettelijk misleidende informatie heeft de wereld onnoemelijk veel lijden en dood toegebracht. Daarom zou hun naam voortaan World HELL Organization moeten zijn.’

‘Dat is namelijk wat ze ons hebben gebracht: de HEL op aarde. Allemaal doelbewust. En nu, na maandenlange wereldwijde economische verwoestingen en massa’s doden, zeggen ze dat we ons van meet af aan nergens zorgen over hadden hoeven maken…. We zouden allemaal heel terughoudend moeten zijn met alles wat de WHO ooit nog beweert.’

 


Xander

(1) Natural News
Afbeelding: (onbewerkt): Deen Alexey , Pixabay  (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

07-06: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren
01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: ‘Spanje en Frankrijk eisen dat Nederland en Duitsland alle kosten coronacrisis betalen’
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. om het alleen te hebben over de stellingen in het bericht, worden de stellingen wel uit verband gehaald.

  WHO heeft ook hun statement terug geroepen dat er nog veel onbekend is. Verder heeft ze in die conferentie ook gezegt dat veel onduidelijk is.

  Conferentie: https://www.youtube.com/watch?v=7RcJ2yyNkUk
  Conferentie stukje waar xandernieuws op doelt: https://www.youtube.com/watch?v=NQTBlbx1Xjs
  https://www.washingtonpost.com/health/2020/06/09/asymptomatic-coronavirus-spread-who/

  Ook wordt het cdc aangehaald dat het virus zich niet via oppervlakte verspreid. Dit hebben ze niet gezegd ze zeiden dat het zich niet gemakkelijk via oppervlakte verspreid. In het zelfde bericht staat ook dat ze schatten dat 40% van de mensen met covid asymptomatic zijn en dat die mensen even besmettelijk zijn als mensen met symptomen.
  https://www.cbsnews.com/news/cdc-coronavirus-doesnt-spread-easily-on-surfaces-transmission-before-symptoms/

 2. Marnix 6.23.uur

  In China is op grote schaal hetzelfde gebeurt, het lijkt wel “ bijltjesdag” in zulk soort landen.
  Daar werden mensen op voordracht van buren of familie hardhandig uit hun huis gehaald en naar het ziekenhuis gebracht, met gevolg dat ze weken later een urn met as, vaak nog van een ander ( omdat de administratie niet klopte ) op konden halen.
  De filmpjes komen nu niet meer ongesensureeerd uit China maar de toestand is daar ronduit slecht.
  Er zijn nog steeds een aantal steden in volledige lock down.
  Terwijl ze op kaarten met besmettings haarden wit ( geen gevallen ) zijn…. hoe kan dit ? waar is de WHO. ❓
  Ook de economie loopt sterk terug, mensen hebben geen werk en bedrijven verlaten het land, vanwege de onbetrouwbaarheid, en dit is terecht.
  De CCP in China heeft de touwtjes strak in handen. Er moet geproduceerd worden, werknemers krijgen een
  “ schijnloontje” en met het geld wat afgedragen moet worden aan de CCP wordt volop in het buitenland geïnvesteerd, waardoor wij (Europa ❗️) afhankelijk worden van China.
  Kijk naar Griekenland de grootste haven van het land Piraeus is in Chinese handen. ( En nog veel meer havens! )
  En dat in z’ on land wat voor “ gewoon verkeer “ zo afhankelijk is van “ openbaar vervoer “ via het water.
  Zeer gevaarlijk voor Europa❗️

  En er zijn nog veel meer infrastructurele dingen, waar China steeds meer grip op krijgt.
  In noord Italië heeft China grote belangen ; bedrijven opgekocht terwijl daar nog wel geproduceerd wordt.
  Wij ; de EU gaan daar straks veel geld naar Italië toe brengen om de economie weer op gang te brengen, en China strijkt de winst op.
  Hoe gek wil je het hebben.

  Zelfs in Amerika ( New York ) kreeg het ziekenhuis meer geld voor mensen op de intensief care dan de patiënten die met Corona in het ziekenhuis lagen zonder beademing. Gevolg ; allemaal aan de beademing.
  En nu blijkt dat dit niet altijd zo gunstig is geweest.

  Maar in de landen die je noemt is geen enkele vorm van “ burgerrechten” dit is een vreselijke onmenselijke situatie.
  Ik heb heel veel gereisd in mijn leven en deze situaties in Colombia die je beschrijft kan ik herkennen.
  Het is vreselijk en je voelt jezelf machteloos maar deze dingen gebeuren wereldwijd.
  Je voelt jezelf machteloos.
  Daar zijn de anti dicriminatie demonstraties “ heilig “ bij.
  Je zult daar maar wonen.
  Nederland, ( met alle rare dingen ) ; toch zo gek nog niet!

 3. tov willie: eerlijk is eerlijk, per miljoen inwoners heeft zweden veel corona doden, nagerekend meer dan bijvoorbeeld Frankrijk. Zweden 469 per miljoen en Frankrijk 438 per miljoen inwoners.
  het ontloopt elkaar niet extreem maar Zweden meer doden. We zullen na komende winter zien hoe het Zweden vergaat na een eventuele tweede corona seizoen in winter 2020/2021.
  Het blijft interessant om te volgen.Achteraf weet je pas wat de beste strategie zou zijn.
  https://www.statista.com/statistics/1107913/number-of-coronavirus-deaths-in-sweden-by-age-groups/
  ik schat zeker 70% van de doden is ouder dan de gemiddelde levensverwachting

  Veel Zweedse doden vallen in Zweedse bejaardentehuizen Wat is de factor dat het daar zo mis gaat?

 4. Iets om te gaan volgen: Op weltschmertz stelt Maurice de Hond dat het corona virus het griepseizoen volgt. Het griepseizoen van India vangt ongeveer nu aan. Dat betekent dat de komende weken het aantal corona doden in India zal toenemen (land met zeker een miljard inwoners). Wat interessant is om te gaan volgen is: In India wordt actiever chloroquine voorgeschreven dan in westerse landen. Nu het corona-griep- seizoen in India is gestart, Hoe ontwikkeld het aantal corona doden zich daar vanuit aantal coronadoden per miljoen inwoners, Hoe verhoudt het zich tot de Europese chloroquine weiger-landen. Indien het aantal corona doden gelijk loopt met Europa dan is dat een teken dat chloroquine niet veel helpt. Indien na afloop van het Indiase griepseizoen blijkt dat in India minder corona doden per miljoen inwoners zijn dan in Europa, dan blijkt chloroquine wel effectief. De komende weken zullen uitwijzen hoe het zit.

 5. Weten we nog hoe burgemeester Bruls (geen viroloog of epidemioloog of immunoloog), voorzitter van het landelijk Veiligheidsberaad, het land waarschuwde na Hemelvaartsdag? Het was een drukke dag geweest en er waren veel foto’s met telelenzen genomen. De burgemeester zei “Als dit het beeld is, dan moeten we deze zomer harde maatregelen nemen”.
  Weer die bangmakerij. Weer zo’n machtsspelletje. Bah.
  Het is intussen 3 weken geleden en er is NIKS dramatisch gebeurd!

 6. Ook interessant is de order van het Department of Health van de staat New York van 25 maart. Daarin worden verzorgingstehuizen verplicht patiënten uit de ziekenhuizen terug te nemen om ruimte te maken in de ziekenhuizen. Patiënten moesten wel medisch stabiel genoeg zijn om terug in de verzorgingstehuizen geplaatst te worden. Verzorgingstehuizen mochten de patiënten niet weigeren als deze positief getest waren op Covid19 of als er een vermoeden bestond van Covid19!
  Deze order is van het internet gehaald, maar dr. Wittkovski heeft hem toch gevonden.

 7. Cijfers (ziekenhuismeldingen voor griepachtige ziektes) op basis van het CDC (VS) tonen aan dat er vanaf eind december eerst een Influenza B golf was, daarna een influenza A golf en daarna een Covid19 golf.
  De piek van de Covid19 golf was begin maart. Daarna waren de aantallen al steil aan het dalen. Pas twee weken daarna kwamen de lockdowns! Die hadden dus geen zin.
  Ze waren contra-productief als we letten op alle schadelijke gevolgen van de lockdowns.

 8. Opmerkelijk is wat dr. Wittkovski (epidemioloog) zegt, en andere wetenschappers ook: Vóór de lockdown was er al sprake van een wijd verspreide immuniteit. De lockdown is gebaseerd op slechte wetenschap (Ferguson b.v.), zorgde niet voor afvlakking van de curve en zorgde niet voor het stoppen van de virusverspreiding.

 9. Onze contacten in Colombia tonen aan hoe mensen langs straat, huizen, openbare plaatsen worden uitgepikt en meegenomen, omdat ze plots ‘besmet’ zijn door het virus. (zonder test vooraf)
  Daarna verdwijnen ze in de statistieken van Covid-doden.
  Ook wie een ziekenhuis binnenstapt voor een gebroken been, heel veel banale ziekenhuisopnames krijgen plots Covid en sterven binnen de 24u . Por el Cartel del Covid in Facebook zoeken. Mensen durven totaal niet meer op straat buiten komen door dit soort ontvoeringen.
  De privé en overheid ziekenhuizen krijgen een subsidie voor elke Covid-slachtoffer die gestorven is.
  Toen ik communiceerde met buitenlandse restaurants houders in onze West-Vlaamse stad dit verhaal naar voren bracht, luisterden ze met verbazing dat net hetzelfde voorkomt in Kosovo. Idem met een Libanese contact mensen worden overal vermoord voor een uitkering van de staat aan de klinieken. In Colombia krijgen ze per Covid slachtoffer die sterft 15.000 euro.

  Het is gewoon een analyse, drie contacten uit verschillende landen die allemaal hetzelfde verhaal vertellen. Over mensen die plots sterven zonder symptomen en in de Covid-statistieken belanden. Gelukkig wordt dit niet toegepast in Noord-Europa.

 10. Hier een soort discussie over de vraag of de lockdowns in de VS mensenlevens hebben gered.
  De chirurg komt met alle bekende verhalen over ‘onzekerheid’ en ‘overbelasting voorkomen’ en ‘onwetendheid’ , ’tijd kopen’ , ‘we moesten veel leren’ e.d.
  Dr. Wittkovski komt met wetenschappelijke data. Hij redeneert zuiver wetenschappelijk door zich strikt aan de bekende feiten te houden.
  Zijn conclusie is dat het middel veel erger was dan de kwaal.Tevens is er geen duidelijke verbetering te zien vanwege de lockdown: in de VS piekten de infecties al op 8 maart 2020 om daarna langzaam af te vlakken. Vanaf 1 mei 2020 is er geen rondwarend virus meer in NYC. Er is géén risico voor een tweede golf.
  De opponent geeft hem op punten wel gelijk. De mensen hadden beter naar buiten kunnen gaan en scholen hadden niet moeten worden gesloten. De grootste fouten zijn gemaakt in de verzorgingstehuizen.
  https://www.youtube.com/watch?v=AtFtjk3YoO8

 11. https://www.standaard.be/cnt/dmf20200610_04987574

  https://www.timesnownews.com/health/article/scientists-hunt-pandemic-hotspots-in-race-to-test-covid-19-vaccines/599814

  A vaccine is seen as essential to ending a pandemic that has killed nearly 370,000 people and infected more than 6 million so far, with world leaders looking at inoculation as the only real way to restart their stalled economies.

  Mijn Engels is niet zo heel goed, maar volgens mij zien onze wereldleiders (goh, wat verenigen ze zich dan wel erg snel) naar het uitzien van een inenting als de enige redelijk uitkomst om de economie volledig op te starten.

  https://www.fiercepharma.com/pharma/coronavirus-tracker-hydroxychloroquine-fails-va-study-fda-approves-at-home-sample-collection

  Johnson & Johnson lijkt wel erg veel voor te komen.

  https://www.gavi.org/investing-gavi/resource-mobilisation-process/gavis-3rd-donor-pledging-conference-june-2020

  Boris Johnson lijkt nu ook een grote speler te worden. Zou die familie zijn of connecties hebben met de farm. Johnson & Johnson?!!

  Eng hoor, een wereldwijde samenwerking op gezondheidszorg.
  Kijk op de foto. Ook Rutte zie je daarbij. Namens wie is dat besluit voor Nederland dan gevallen? Dit moet dan ons huidige kabinet zijn. En ja hoor, de CU, werkt eraan mee.

  Er zijn dus donorlanden die schenken en meedoen met het project GAVI. Het logo is ook al bijzonder. Daar zit meer betekenis achter dan we zouden denken of weten.

  https://www.ifpma.org/tag/global-vaccine-summit-2020/
  Het logo van de bovenste link is erg duidelijk. Daar zie je zo 666 in.

  https://www.youtube.com/watch?v=hGrp5zsqi60

  De lijst kan je aanvullen en groter maken zo vaak je wilt lijkt het.

  Spyfromthesky

 12. Al half juli eerste testen op mensen
  Leids coronavaccin in stroomversnelling

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/792218822/leids-coronavaccin-in-stroomversnelling

  LEIDEN – Het Nederlandse farmabedrijf Janssen begint al half juli met het testen van hun coronavaccin op mensen. Dat is eerder dan beraamd. Het Amerikaanse moederbedrijf Johnson & Johnson meldt dat de productiecapaciteit verder wordt uitgebreid en dat er in 2021 een miljard doses van het middel beschikbaar moeten zijn.

 13. Terughoudend met komende geintjes?! Who en Co moeten ter verantwoording worden geroepen via het gerecht.
  Nog een punt van aandacht is de digitale ID en het keurmerk, het bewijs dat we covidvrij zijn die moet ook nog even getackeld worden.

 14. Het zijn allemaal wereldorganisaties die vanuit de satelliet alles in het groot bekijken en beslist geen
  rekening houden met individuele mensenrechten. Ze kunnen immers alleen maar advies geven en dat is
  heel iets anders dan persoonlijk advies geven bij iemand wiens wel en wee je kent.
  Het is dan ook belachelijk om ouders te omzeilen hiermee bij scholen en kinderen te omzeilen in zorginstellingen,
  Kilometerslange gevangenisbarakken te creëren omdat het allemaal afstandbediening moet worden,, voor De Prik.
  En nu zijn ze van mening dat de maatregelen helemaal niet nodig waren. Oh en wat hebben ze daarmee miljoenen
  mensen aangedaan? Dit hoort allemaal bij de planning.

 15. Ik keek naar TV De Hofbar die opnieuw een boekje open deed over dat huichelachtige, onbekwame RIVM. De Hofbar terugkijken?

  De gehele uitzending ging het over het giftige rubbergranulaat op kunstgrasvelden waarop onze kinderen moeten voetballen! De slogan van de actievoerders luidt: Kom van dat gras af!!!

  Schokkend om te zien hoe Slecht de industrie maar ook de Overheid en het RIVM dit kunnen verantwoorden en waarom het toepassen van de rubberkorrels volgen hun veilig is voor kinderen maar niet voor het milieu. Snapt u het nog!

  Weet u nog die andere Blooper van het RIVM: Mondkapjes waren ONNODIG.

  Nu prest het RIVM de mondkapjes met de slogan: Zo de wind waait, waait mijn Jassie!!!
  Flut Wetenschappers zijn het, die steeds van mening veranderen!!!

  Alle Burgers in het Openbaar Vervoer zijn nu de dupe om in de zomer en hitte die Vervloekte Mondkapjes te dragen.

  Wie het niet doet krijgt een boete van 95 Euro. Ben blij dat ik een E-Bike heb, mij niet gezien in Trein, Tram of Bus. Waarom blijft de Tweede Kamer al die nonsens van het RIVM slikken, waar is de Oppositie? Is die ook al monddood gemaakt?

 16. Weet je Xander, ik geloof er allemaal niets meer van. Iedereen roep, maar wat

 17. Taaltip:

  – de oppervlakte van een werkblad bedraagt zoveel vierkante meter
  – het oppervlak van een werkblad is vies

  Contactbesmetting verloopt eventueel via OPPERVLAKKEN (niet OPPERVLAKTEN).

 18. @Tom

  natuurlijk neemt het aantal besmettingen toe, er wordt namelijk getest op Corona, niet op Covid19. Dit kan je jarenlang meenemen in je DNA, dus hoe meer testen er gedaan worden hoe meer mensen er positief zullen testen. Dat wil zeggen een “false positive”. We leven in een tijd van een wereldwijde dictatuur waar een ongekozen macht (WHO/UN) het voor het zeggen heeft zonder dat er iemand binnen regeringen en of MSM kritisch vragen stelt.

 19. Op https://www.worldometers.info kan je zien dat het aantal sterfgevallen ten gevolge van allerlei andere, eveneens overdraagbare, aandoeningen veel hoger ligt dan van coroontje (een klaarblijkelijk toch niet al te best gelukt biowapen). Dat wordt NOOIT onder de aandacht gebracht. Nog steeds is ook griep potentieel veel dodelijker.

  Ondertussen roken mensen vrolijk door of zijn ze obees (nog meer kans op voortijdige sterfte).

 20. In feite komt nu dus de aap uit de mouw!
  We zijn voorgelogen en benadeeld!
  Covid-19 is niet het zogenaamde killer virus en daarom moeten we weer gewoon terug naar normaal en niet naar premier Pinokkio’s nieuwe normaal.
  Op 10 april 2018 stond er in het Dagblad van het Noorden de kop: “Is na ruim 8000 doden het griepvirus nu op zijn retour?”
  Nu zitten we tegen halverwege juni met iets meer dan 6000 doden. In 2018, tijdgecorrigeerd hadden we een derde meer doden met de gewone seizoensgriep, maar geen lockdown.
  Des te meer reden om overheden te wantrouwen, niet alleen in Nederland.
  Het openbaar vervoer is extreem verliesgevend met de huidige maatregelen. Maximaal 40 % van de zitplaatsen mag worden bezet en muilkorven zijn verplicht!
  Ik werk zelf bij het OV, maar ik maak er nu dus geen gebruik van, ondanks dat het voor mij gratis is, want ik vertik het om met een muilkorf te gaan reizen. Gelukkig heb ik een auto, die gebruik ik nu dus altijd, behalve als het mooi weer is en ik de fiets kan nemen.
  Ik durf te voorspellen dat het OV zwaar onderuit zal gaan, als men die mondkapjes dwingend blijft voorschrijven. Ik let er ook steeds op als ik een bus zie voorbij rijden. Ze zijn grotendeels leeg!
  Schaft men die dwang af, pas dan zal het OV weer beduidend meer reizigers trekken.

 21. Lees net dat de desbetreffende deskundige alweer is teruggekrabbeld van haar conclusie verwarring is een krachtige gereedschap. De leugen regeert en wat is de waarheid de gewone mensen zullen dat niet weten. Alleen de mensen die uitmaken wat je moet denken weten de waarheid. Vertrouw op Jezus deze dingen moeten gebeuren opdat de vijand zich kan zetten op de troon in de derde tempel.

 22. Kunnen jullie geen overzicht geven van landen in Europa, met het aantal corona-doden, dat scheelt blijkbaar zo enorm veel per land, dat men volgens mij krampachtig probeert die gegevens onder de pet te houden. Er waren redelijk recent toch cijfers uit Tjechie, Slowakije, Hongarije en Polen. Waar zijn de actuele cijfers??

 23. Ik sta open voor deze visie, want ook ik voel mij behoorlijk in de tang genomen door de lange arm van de WHO, RIVM en daarmee de roof van onze vrijheid via het buitenspel zetten van ons parlement en de mening van de burgers zelf. Vrijheid om te gaan en staan waar we willen en wie we willen ontmoeten, ongeacht de afstand. Maar omdat ik graag de feiten bij de bron wil kunnen verifiëren ben ik daar naar op zoek gegaan op de site van de WHO zelf. Helaas kan ik geen bevestiging vinden waar dit artikel verder op gebouwd is. Zou iemand mij de link kunnen geven naar het artikel van het WHO. Dus niet naar sites waar meningen gegeven wordt o.i.d., maar rechtstreeks naar de bron. Dan sta ik (we) krachtiger wanneer ik mijn voornemens heb om Kamerleden aan te schrijven. Vandaar.

 24. “Er bestaat een goede kans dat het omstreden geneesmiddel hydroxychloroquine effectief is bij de behandeling van Covid-19 in de eerstelijnsgezondheidszorg.”

  Bron: https://m.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20200609_62726025

  Die conclusie trekt de Leidse emeritus-hoogleraar wiskundige statistiek Richard Gill (68) na een controle van twee patiëntonderzoeken die gebruikmaakten van statistische analyses.

 25. Met dat artikel kunnen we dus weinig tot niets.
  Kan alle kanten op maar we krijgen wel te horen dat mensen zonder symptomen evengoed besmettelijk kunnen zijn.
  Dus weer bangmakerij…..binnenblijven mensen!!

 26. @Lucie als je klinkt op de link naar natural news dan kom je op het stuk hierover en daar staat weer een link naar de WHO en naar de CBC dan heb je je bewijs…groet Wilma

 27. Als door de massale racismeprotesten een nieuwe uitbraak uitblijft is onbedoeld bewezen dat de lockdown totaal niet nodig geweest. Niet de coronagriep maar de lockdown, afgeroepen door de regering, heeft onze economie kapot gemaakt. En dan toch nog een noodwet er door drukken om de absolute macht te grijpen. Hebben wij het door of slapen we verder?

 28. @ Mark S. 11:19 pm, op 9/6. Inderdaad, zo is het. En hierbij ben ik van mening, dat de politiek, noch de mensheid ook maar iets oplossen. Verwacht het van de wederkomst van Christus Koning.

 29. Staatsgreep is reeel
  Komend jaar moeten er verkiezingen komen. Met die “nieuwe”1,5 meter maatschappij kan men nooit voor een stembus gaan staan.
  Er is al voorgesteld om de verkiezingen naar later te verschuiven.

  Mijn inziens is dit ongrondwettelijk en heeft alles van een moderne staatsgreep.
  Rutte heeft naar Poetin en Erdogan gekeken en ziet zich liever voor de eeuwigheid… tot aan de volledige Europese eenwording de wens om premier te blijven.

 30. Dit was corona 1.1
  Hierna ook nog wel een turbo versie van de ziekte denk ik, anders zou ik mijn geld terug vragen🤣

  Wuhan begon in oktober 2019
  Zelfde corona liedje , Vers 2: Oktober 2020
  En oktober 2021 de turbo versie
  Zodat we in maart 2022 op ongekende geknutselde diepte punt zitten

 31. Ik denk niet dat Rutte zich iets van deze WHO informatie zal aantrekken om coronamaatregelen te versoepelen. Hij heeft ons land en de gehele bevolking perfect in de tang en dat wil hij niet meer uit handen geven.

  Hij zal de angst voor een 2e uitbraak voortdurend in proberen te houden. Dan kan hij weer lekker met speciale noodwetgeving als dictator doorregeren.

  Zijn honger naar macht en alleenheerser te zijn grens aan waanzin.

 32. De doelstellingen zijn toch nu al voor het grotendeels gehaald.
  Men heeft straks een ander argument voor sommige om thuis te werken wegen milieu maatregelen.
  De versnelling van de automatisering in de zorg en het samenspannen tussen patiënt en zorgverlener, arts, ziekenhuis zal straks alleen mogelijk zijn via een app. Wederom een item dat aan je smartphone gekoppeld zal worden.

  Cashless wereldwijd gaat steeds sneller. Er is meer reden om alleen digitaal gaan betalen.
  Het is altijd opletten welke wetten net voor de zomervakantie door worden gedrukt. Niet alleen in Nederland, maar eigenlijk ook Europees gezien.

  De mensen krijgen nu weer afleiding door zicht op vakantie. En de mensheid vergeet snel en wil zich zelf weer pleasen met vakantie en let totaal niet op de belangrijke dingen die gaande zijn zoals zoals gezegd en versneld doordrukken van wetten.

  De wordt hoog tijd dat Bioscopen en theaters weer snel normaal opengaan. Wellicht is het voor die branche ook mogelijk om na te denken en een soort verversing van de lucht zoals dit in vliegtuigen gebeurt.

  De sociale media heeft ook het volk verraden. Alles werd aan elkaar gekoppeld en COVID-19 gerelateerde zaken doorgegeven. En de lastige klanten werden dwarsgezeten. Verwijderen youtube etc.

  Helaas heeft ook de NPO zich erg verlaagd tot zeer en zeer eenzijdige berichtgeving.

  Beste mensen, het vrije internet is een door in het oog van de illuminaten. Let goed op dat ze ons die vrijheden niet afnemen. Want ons zgn ‘fake’ news zoals dit in diverse sites, omroepen etc .etc. wordt bestempeld, dat blijkt nu na vele maanden beuken en delen met elkaar eindelijk te resulteren in gezond verstand. Het dringt langzaam door richting het grote publiek.

  En wat laat de NPO zien gisterochtend in een programma met titels van nieuws. Als er wereldwijd geen maatregelen waren genomen, dan waren er miljoenen en miljoenen meer doden geweest.

  Er is zoveel gebeurd, dat we bijna niet kunnen overzien van welke maatregelen wel zijn blijven hangen.

  Nu wordt het eens hoog tijd dat de kerken en gemeenten zich laten horen. Waarom zo blijf zijn aan deze ‘killing’ overheid.

  Paks op voetbalvelden, al een uitzending uit 2016 van Zembla, een erg kankerverwekkend goedje op kunstgrasvelden. O ja, goedgekeurd door het RFIM.

  De Fijnstof, veel dodelijke nog dan de griep. We voldoen volgens RFIM aan de europese normen.

  Die club van RFIM is incompetent en stelt geen zuivere belangen voor de gewone burger voorop, maar ze volgen het geld dat hun stil houdt waardoor ze hun eigen zakken vullen de in feite de gezondheid van de bevolking hun totaal niet interesseert.

  De WHO moet geheel vervangen worden. De RFIM moet ook geheel vervangen worden.
  van Dissel en Osterhaus zouden zich meteen moeten terugtrekken.

  Rutte, Osterhaus en Dissel, the good, the bad and the ugly.
  Verschillende verschijningsvormen. Maar ze nemen je dodelijk te grazen.

  Spyfromthesky

 33. Ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen met die 14000 demonstranten op de dam laatst,maar ook in rotterdam,men kwam uit heel het land,dan kan je volgens rutte en consorten een grote uitbraak verwachten omdat men toen geen 1,5 meter hield tijdens die demonstratie tegen racisme op de dam..stel dat er totaal geen uitbraak zal zijn door al die duizenden bezoekers op de dam met sommige een mondkapje maar sommige ook niet.Als er over een week helemaal geen uitbraak is,dan kan alles weer openen gaan we over tot normaal na het abnormale!!Ook weet ik,kan je zo googelen,dat we ooit ik meen in 2017 meer dan een miljoen griep zieken hadden en meer dan 9000 griep doden….En Alles BLEEF GEWOON OPEN!!!

 34. En wat is de ‘remedie’ van mevr. van Kerkhove die kennelijk haar vlaag van eerlijkheid betreurt/woedend tot de orde(r) is geroepen
  door de diepgestoorde BG, GHO-opperhoofd: als een volleerde draaitol zegt ze nu ineens iets anders: duidelijker kan een leugen achteraf bijna niet zijn.
  STOP DE GHO!! Volg het goede voorbeeld der presidenten Rajoelina en Trump die met hun resp. landen uit de GHO stapten:
  ieder land dat de burgers als prioriteit heeft i.p.v. de internationale vaccinazi-mafia/Big Pharma/Rockefellers etc. kan niet met goed fatsoen belastinggeld blijven verspillen aan de GHO c.q. lid blijven van deze onderwereldorganisatie.
  Idem de Verenigde Nazis.
  Lang leve aartsbisschop Viganò die recent een brief stuurde aan mr Trump en die kort voor Pasen een ander goed initiatief nam.

 35. Wil dan eerst weleens dat artikel van de WHO zien waarin dit vermeld wordt.

 36. Schandalig hoe hier kabinet met mensen om.gaan om ons in Lok te verplichten en zijn nu meer mensen ouderen eenzaam en an alleen overleden schaam.julie diep

 37. De hele tijd was achter de coronagriep een dubbele agenda verborgen om de macht van de huidige machthebbers uit te breiden tot een absolute totalitaire mondiale socialistische macht die de huidige communistische machthebbers niet zou misstaan, de waarheid komt nu aan het licht.

 38. wat had de PVV en FVD gelijk de politiek zijn gewoon moordenaars en belust op macht om dit land te verkopen aan Brussel

 39. Als deze informatie op het hoogste wereld-regerings-gezondheids-nivo officieel in alle media wordt bevestigd kunnen wereldwijd juristen aan de slag om de volledig op een dwaalspoor gezette regeringen wereldwijd aan te klagen samen met de talloze deskundigen, de virologen van het type Ab Osterhaus ( haal de champagne!) of Jaap van Dissel ( ‘Druppel en contact zijn de belangrijkste wijze van overdracht’) die zich door het geld van Bill Gates hebben laten verleiden uitspraken te doen die dus volkomen bezijden de werkelijkheid staan. En waar blijven nu al die communistische fact-chekers! Nou opletten hoe snel de staatsomroep komt met de nieuwste feiten gebracht door de W.H.O. over Covid-19! Nou opletten welke politieke partij als eerste eist dat de noodverordeningen niet worden omgezet in wetgeving ( dat is fascisme!),nou opletten of Rutte ook een draai kan maken met zijn corona standpunten richting bovenstaande sensationele verandering van inzichten bij de W.H.O. zoals meneer Pinokkio eergisteren deed met zijn visie op de goedheiligman’s knegjes, sinterklaas ja.

  Leve Maurice de Hond , leve Robert Jensen, ja zelfs leve Femke Halalsema in NL!
  We leven, lijkt wel, in de tijd van Friedrich Nietzsche: Umwertung aller Werten!

  Vreselijk te zien hoe de volkeren ook misleid kunnen worden door elkaar na-kakelende msm!
  Jaap van Dissel Druppel en contact zijn de belangrijkste wijze van overdracht’ zie:
  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/ernst-coronavirus-is-nog-koffiedik-kijken-.htm

 40. Een bedrogen volk neemt vroeg of laat wraak…. zelfs de meest ‘keurige’ mensen zullen hun omvrede gaan uiten.

 41. Aangezien de politici zich graag verbergen achter deskundigen is het wel spannend om te volgen hoe het echt zit. Zal het RIVM nu bakzeil halen en adviseren om te stoppen met die lekkende app? Of is het moment te lekker voor de ‘doeners’ in Den Haag om nu een lang gekoesterde wens in vervulling te doen gaan? Compleet controle onder de burger en niks geen controle voor een liegende, fantaserende en manipulerende overheid.

 42. De regering moet gewoon aftreden. Compleet gefaald!

  En dan met de billen bloot over hoe ze de schades gaan vergoeden. Ab Whiskeyhouse opsluiten in een slijterij en de hele MSM recyclen tot WC-papier.

  Strak plan, lijkt me …

 43. WHO heeft bijgedragen aan de paniek. Wellicht hebben ze een Chinese agenda uitgevoerd.

 44. Leuk “ grapjassen “ zijn het daar bij de WHO.
  Eerst “ gemene zaak “ ( onder een hoedje spelen ) met China en alles op slot laten gooien en nu dit!
  Dit is toch ongelooflijk onbetrouwbaar.
  Is dit orgaan , de WHO, nu s’ werelds grootste waakhond op het gebied van gezondheidszorg?
  Trump heeft gelijk met het stoppen van de donaties, moet Nederland ook gelijk doen.
  Stelletje amateurs daar in Genève.

  Of….. of…. of is het toch een biologisch/ sociologisch wapen…. door de de Chinezen gemaakt in een laboratorium, per ongeluk ( dat wel ) ontsnapt uit het lab, en gaan woekeren in China waarop de Chinezen eerst ontkennend , later met kwaadheid hebben gereageerd.
  Kwaad omdat hun economische “ overname “ van de wereld ( kijk naar de havens die ze opkochten kijk naar de projecten in Afrika, kijk naar hun bouwprojecten wereldwijd ) nu kwam door dit virus hun economische expansie te veel openbaar en hebben ze een lock down opgelegd In eigen land en de WHO misschien ingefluisterd dit te adviseerden aan de hele wereld, met als gevolg dat nu de hele wereld economie flink ontwricht is.
  Terwijl zij zelf misschien de hoop koesterden dat ze wel weer op dezelfde voet verder konden gaan met hun expansiedrift.

  Hopelijk ziet de wereld nu wat een onbetrouwbaar en gevaarlijk orgaan de CCP is. En stopt met alle relaties.
  De gewone Chinezen creperen en zelf leven / baden ze in luxe en kopen ze de hele wereld op.
  Uiterst gevaarlijk!

  We vergeten nu al snel dat dit door CHINA komt dat zij rechtstreeks de schuld zijn van dit virus en de verspreiding, en de “ omgekochte / corrupte “ WHO is daarin meegegaan.

  Een woord SCHANDE‼️
  Beide China en de WHO zijn niet te vertrouwen.

 45. Ik vermoed dat Rutte en zijn bandieten het zo lang als mogelijk willen rekken, want ze hebben vele miljarden staatsschuld gemaakt, en het volk zal daar toch voor moeten gaan bloeden. En we weten door ervaring uit het verleden, dat die Rutte een grenzeloze leugenaar is, en zijn maatje de Jonge is zijn evenknie. En ik ben het absoluut met iedereen eens, ze moeten zeker voor de Rechter worden gedaagd. Aangezien ze vanaf de eerste dag al blind zijn gaan varen op dat RIVM, wat uiteindelijk een verlengstuk is van de W.H.O. en zijne hoogheid Bill Gates de vaccinatiegoeroe.
  Verdraaid, het lijkt wel een klucht voor twee chimpansees.

 46. nu nog Rutten overtuigen en hoeft hij geen honderden miljoenen aan Bill Gates te schenken. Lukt dat niet dan heeft hij aandelen in Big Pharma

 47. De WHO kan nu niet meer anders, dan dit zg. ‘wetenschappelijk’ vast te stellen.
  Nu massale bijeenkomsten(lees protesten) aantonen dat hun richtlijnen op niet wetenschappelijke grond gebaseerd waren, is het van hun standpunt uit gezien eieren voor hun geld kiezen en bakzeil te halen.
  Zouden ze dat niet doen, dan zullen meer mensen in de gaten krijgen dat er een andere agenda achter zat.
  Maar let op: methodes veranderen, het doel niet.
  Mensen zullen hun vrijheid alsnog kwijtraken, want de meesten slikken het voor zoete koek.
  Vreest niet hen die doden naar het vlees, en daarna niks meer kunnen doen. Vreest God!

 48. Juist, dan is onze regering door die WHO, en mede door het bekwame RIVM, en het Out break Manage Team ernstig misleid.
  Dan zijn de doden op de IC’s in ziekenhuizen door verkeerde diagnose vermoord, en zijn alle wereld burgers uitermate zwaar bedonderd. Dit stelletje schoften, die hier alles van hebben geweten dienen per onmiddellijk uit die positie te worden verwijderd. Nu zal de bom wel barsten, na zo te zijn afgegaan met dit vreselijke verraad aan de kiezers, waar ze zich zo slijmerig aan hebben voorgedaan als zorgzame beschermers. Iedereen die deel uitmaakt van deze bende opsluiten. Als er nog een rechter te vinden is die dit veroordeelt.
  Bah, bah, bah, bah wat een schimmig stelletje

 49. Schokkend, wat een schade is er aangericht door ondoordachte beslissingen. Kan de media en de politiek niet voor het tribunaal worden geplaatst.
  Wat een schande.En die zg experts.
  Eindelijk wordt er geluisterd naar de tegengeluiden. Na een miljardenverlies. Men denkt dat er 100.000 werkelozen er bij komen.

 50. Hier in dit land worden we gereggerd door de machts eite die met de rug naar de samenleving/volk staat.Het zou mij niet verwonderen dat deze regering alles uit de kast trekt om hun duistere plannen door te voeren.Waar is het protest uit de samenleving?Wordt dit land een van de grootste electronisch/digitale gevangenis van Europa,waaruit ontsnappen bijna niet meer mogelijk is?Avitar en Algoritmen.

 51. Ze mogen voor mij die WHO afschaffen, dus alle maatregelen zijn dan nutteloos geweest? En ik die lees in de krant dat zonder lockdown er zeker drie miljoen doden hadden geweest. Wie is er nu mee aan het rammelen. Shalom

Comments are closed.