Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten

—————————————————————————————————————————————-

Extern toedienen zuurstof bij meeste ernstige Covid-19 patiënten voldoende

—————————————————————————————————————————————-

Individuele medici en andere experts waarschuwden er al in april voor, en het is nu door een omvangrijke wetenschappelijke studie bevestigd: de blijvende longschade die sommige coronapatiënten hebben opgelopen, en die niet zelden tot de dood heeft geleid, wordt veroorzaakt door (interne) beademing. Verreweg de meeste mensen die in het ziekenhuis aan of met corona zijn overleden, lagen op de IC aan beademingsapparaten. Covid-19 patiënten die het benauwd hebben, kunnen volgens de researchers daarom het beste enkel extern van zuurstof worden gezien, bijvoorbeeld via een mondkapje.

De studie is gepubliceerd in het American Journal of Tropical Medicine and Hygiene. ‘Dit is een van de eerste coherente, alomvattende en behoorlijk duidelijke discussies over de pathofysiologie van Covid-19,’ reageerde dr. Muriel Gillick, medicus aan de Harvard Medical School, die niet betrokken was bij het onderzoek. Gillick was een van de experts die twijfels zette bij de effectiviteit van beademingsapparaten bij Covid-19 patiënten.

Opblazen’ longen leidt tot lekkages, ontstekingen en bloedproppen

De longen van ernstige corona zieken zijn vaak bedekt met dikke slijm, wat de opname van zuurstof tegenhoudt, zelfs als die van beademing komt. In tegenstelling tot bij andere vormen van longontsteking ligt het aangetaste weefsel van Covid-19 patiënten vaak pal naast het nog gezonde weefsel, dat vervolgens wordt beschadigd (volgens eerdere verklaringen van experts letterlijk ‘opgeblazen’) als er onder hoge druk zuurstof in wordt geblazen. Dit kan de longen doen ‘lekken’, en ontstekingen en bloedproppen veroorzaken.

De meeste medici leggen mensen met hypoxemie –een abnormaal laag zuurstofgehalte in het bloed- aan de mechanisme beademing. Het onderzoeksteam zegt dat patiënten in acute ademnood inderdaad geïntubeerd moet worden, maar wijst er tegelijkertijd op dat corona patiënten met hypoxemie, zelfs degenen met een zuurstofwaarde van lager dan 80 in hun bloed- nog volledige zinnen kunnen uitspreken, wat atypisch is voor mensen die aan hypoxemie lijden. Ook andere, bij hypoxemie horende verschijnselen zijn afwezig.

Extern toedienen zuurstof bij meeste ernstige Covid-19 patiënten voldoende

‘Volgens onze persoonlijke ervaring wordt hypoxemie… vaak opmerkelijk goed verdragen door Covid-19 patiënten,’ schrijven de researchers. ‘De trigger voor intubatie zou –binnen zekere grenzen- waarschijnlijk niet gebaseerd moeten zijn op hypoxemie, maar meer op ademhalingsnood en vermoeidheid.’ Als die niet acuut is, dan is het niet nodig om het zuurstofgehalte in het bloed van corona patiënten tot boven de 88% te verhogen, wat een veel lager niveau is dan bij andere vormen van longontsteking.

Phil Rosenthal, regisseur van het magazine en verbonden aan de Universiteit van Californië (San Francisco), is het met de conclusies eens, en onderstreepte hoe belangrijk het is dat medici rekening houden met de verschillen tussen Covid-19 en andere longaandoeningen. Wereldwijd wijzen steeds meer experts erop dat het extern toedienen van zuurstof via een mondkapje of buisje in de neus meestal voldoende is, en longschade –en zelfs de dood- kan voorkomen.

Ook het Journal of the American Medical Association (JAMA) publiceerde in april een onderzoek waarin de bevindingen van artsen dat het (intern) beademen van ernstige zieke corona patiënten mogelijk meer kwaad dan goed doet, werden bevestigd. Een schokkende 88% van alle corona patiënten die in brandhaard New York permanent moesten worden beademd, stierf. Dat was véél hoger dan de gemiddelde sterftekans van 20% van iedere besmette die in het ziekenhuis moet worden opgenomen.

 

Xander

(1) Natural News
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Official U.S. Navy Page, bron https://www.flickr.com/photos/usnavy/49841009918/,  Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

29-05: Longschade door corona niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep (/ Duitse en Amerikaanse longexperts: Influenza A in ontwikkelde wereld al jaren belangrijkste oorzaak van sterfte door longontsteking)
27-05: Chinese wetenschappers: Coronavirus gebruikt zelfde strategie als HIV bij aanval op immuunsysteem
26-05: Virus- en vaccin professor: Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’ (I.C. arts in New York constateert dat ‘de longschade in corona patiënten niet door het virus, maar door de beademingsapparaten lijken te worden veroorzaakt. Dit is geen longontsteking, maar virale zuurstoftekort’)
12-04: ‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquine voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen hebben we een speciale CORONA rubriek, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

21

 1. Mensen moeten eens nuchter onderzoek gaan doen en hun verstand gebruiken. Corona volgt dezelfde route als 5G. In antennes, of je ze nu bij Ali express of professionele zware exemplaren koopt, zitten metalen zoals barium en beryllium. Met normale frequenties niet echt schadelijk, maar met bepaalde frequenties veroorzaakt het radioactieve isotopen. 2 tot 20 % van de mensen is er gevoelig voor, afhankelijk van de types antennes in hun omgeving kunnen ze bariose krijgen of berilliose. Dit zijn longaandoeningen, waarvan berilliose dodelijk is en beademing noodzakelijk. Als de patiënt het overleefd blijft er beschadigd longweefsel achter, nierfalen en hartfalen. De symptomen zijn vrijwel gelijk aan dit zogenaamde corona virus. En opmerkelijke bijkomstigheden zijn besmetttibgsmogelijkheden via de luchtwegen omdat berilliose granulomen veroorzaakt die bij de verspreiding van tbc dezelfde rol hebben en bij de volgende besmette persoon een trigger is om hetzelfde op te lopen. Mits die onder het percentage gevoelige mensen valt. Met corona test constateren ze alleen de aanwezigheid van exsosomen, die allerlei oorzaken kunnen hebben van verkoudheid tot gewone griep.
  Beryllium en berilliose kan je gewoon op wiki opzoeken, voor barium geldt hetzelfde. Verstand gebruiken en nadenken.

 2. Ik kwam op internet info tegen die zegt dat het aantal influenza doden en longontstekingsdoden enorm is gedaald sinds de diagnose ‘corona’. Zijn er meer overlijdensoorzaken afgenomen sinds de corona doden? Hoeveel -meer-sterfte is er meer dan de gemiddelde sterfte in Nederland, Europa, de Wereld? De afgelopen paar maanden moeten er wel heel veel meer mensen zijn overleden dan normaal, hoeveel % meer?
  Ik las al eerder een bericht over de VS dat het gemiddelde aantal sterfgevallen sinds corona lager is dan gemiddeld, dit ondanks de vele ‘corona’doden daar.

  Is er een lezer die hier de data van heeft weten te vinden?

 3. Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit schreef:

  Als we hier wat aan willen veranderen dan moeten we dat massaal gaan doen. Dit is niet meer te veranderen met alleen toetsen op het toetsenbord. Wat er nu gebeurd zijn misdaden tegen de menselijkheid. De 1,5 ligt al snel vast in de wet. Deze dictatuur geven ze niet zomaar op.

  We moeten ons verenigingen. Telegram: Demonstratie voor de vrijheid

 4. Duitsland: Göttingen. Chinese toestanden, ondanks het feit dat het virus al helemaal uitgedoofd is.
  School gesloten na positieve tests (die positief kunnen testen op oude restanten van soortgelijke virussen, of op resten van het overwonnen virus), heel appartementencomplex afgesloten en iedereen wordt gedwongen (!) zich te laten testen. Weigeraars worden door de politie afgevoerd!
  Hier is iets helemaal grondig mis. Dit klopt niet. Dit is een totalitaire overheid aan het worden.

 5. Ja, Zweden heeft meer doden dan de omringende Scandinavische buurlanden, maar met de rest van europa is er nauwelijks verschil, Zweden is van de Scandinavische landen het meest open, meest reislustig en heeft de meeste migranten, hierin wijkt het af van de omringende Scandinavische buurlanden, dus ja in Zweden meer doden dan Noorwegen Finland,
  Tevens weet ik niet of Zweden een andere wijze van bejaardentehuizen bouw / organisatie heeft dan de buurlanden. Misschien weet een lezer dit?

 6. ik kwam weer een statistiek tegen uit italie: https://www.statista.com/statistics/1106372/coronavirus-death-rate-by-age-group-italy/
  uit deze gegevens blijkt weer dat 1/3 90 plus is , 1/3 80 plus is, 1/4 70 plus is. Dit zijn leeftijden waarop de meeste mensen overlijden. De grafiek stemt overeen met gangbare griepepidemieën.
  Ik vraag mij af wat er van de corona cijfers overblijft indien de bejaardentehuizen uit de cijfers worden gelaten. Tevens een bericht op Weltschmertz, Dat met luchtreinigingsapparatuur de meeste virusdeeltjes kunnen worden verwijderd. Het grootste probleem bij sterfte in verzorgingstehuizen lijkt de aerosole verspreiding te zijn. Indien Ionisatie / koolstoffilters worden geplaatst in de luchtverversing dan worden veel virus en bacteriedeeltjes verwijdert. Dit zal de verspreiding van heel veel soorten ziekmakers tegengaan. helaas gaat dit nooit gebeuren want: het is te duur, onderhoud kost tijd en als bejaarden niet snel overlijden dan kost dit geld. Praktisch zijn kostenbeheersing belangrijker dan gezondheid.
  Er bestaan meerdere rapporten waaruit blijkt dat luchtzuiveringsapparatuur virus en bacteriedeeltje uit de lucht halen. De reden waarom deze apparatuur wordt afgewezen is dat het geen 100% score haalt. Ik denk als leek, alles wat je kan verwijderen uit de vuile lucht is toch een vooruitgang,

 7. Het is allemaal heel raar, gedwongen vrijwillig en vrijwillig gedwongen.

 8. https://www.youtube.com/watch?v=psYcYTAmzlQ

  Steeds meer blijkt dat niet alleen Nederland, maar wereldwijd een eigen gemaakt dwangbuis heeft gecreëerd.

  De eerder door 3 Nederlandse artsen of wellicht virologen om één van de bestanddelen, t.w. : hydroxychinoline voor te schrijven, is van de week, dat was te lezen op teletekst, weer teruggetrokken.

  Vanaf het begin heeft Xander de bron vermeld van een aanpak van 3 middelen als combinatie.
  De regering van Nederland, het kabinet heeft een grote verantwoordelijkheid te dragen. Of ze zijn te goede trouw en hebben zich opgehangen aan zgn. eigen experts als rivm en de hele club of er is meer aan de hand. Dat laatste ligt weer voor de hand omdat de regering dwaalt, en draait.

  Maar nadat Trump dit bekendmaakte dat hij dit zelf ook gebruikte en steeds meer huisartsen wakker werden en gelukkig ruggespraak met elkaar hielden, is ook dit weerlegd.

  Evenals de wereldwijde behandeling van narcose en beademing dat erg enge en bangmakende beelden opriep, daarvan blijkt ook steeds meer dat het allemaal verkeerde behandelingen waren.

  De Nederlandse politiestaat uitgeroepen over vele verzorgingstehuizen, daar van is het zo misdadig geweest om die te sluiten. Men had iedereen ver uit elkaar moeten halen in grote ruimtes en vooral ook buienlucht. Mijn vrouw werkt in de thuiszorg. Ook kwetsbare ouderen. Er is geen enkel geval bekend in de organisatie.

  Inmiddels hoort Rutte, the grootste leugenaar, De liegende Hollander, die behoort thuis met van Dissel, Osterhaus en nog een paar spelers tot Nederlandse club van grote ellende.

  Allemaal spelers die profeteren van de geldwinning door de marktwerking, iets dat we compleet moeten afschaffen.

  Zo wie zo is door de idioterie van zgn zorgverzekeraars, marktwerking enz. en zware bezuinigingen waardoor Nederland één van het laagste gemiddelde heeft van IC bedden ook een drama op zich zelf. Wellicht bewust gedaan in diverse landen van weinig IC-bedden.

  https://viruswaanzin.nl/

  Die 1½ meter-maatschappij is een grote onzin en moeten we massaal negeren.

  Vergeving? Mocht de club Rutte, Osterhaus van Dissel te goede trouw hebben gehandeld, dan gaat het niet om wraak of zo. Nee, het gaat om zo snel mogelijk om tot een normale en oude maatschappij te komen. maar Ab Osterhaus heeft al voor vele jaren een bedenkelijke rol. Die is veel minder onschuldig dan alleen met corona.

  Spyfromthesky

 9. Dus het protocol dat is opgesteld vermoord mensen? Dat gebeurt wel meer in ziekenhuizen hoor, niks nieuws. Het probleem is alleen dat het protocol heilig en als er iemand waagt daar aan te twijfelen…

 10. Afwachten dan maar wanneer er een aanbeveling komt om over te gaan op externe beademing.

 11. Geen enkele overheid heeft het recht ons ziek te verklaren als we ons niet ziek voelen. Of als we lichte verkoudheidsverschijnselen hebben.
  Geen enkele overheid heeft het recht ons dan ‘een gevaar’ voor anderen te noemen als het virus zich niet opvallend dodelijk gedraagt!
  En dat op basis van tests die zo gevoelig zijn dat ze ook positief kunnen testen op restanten van het virus terwijl het het lichaam het virus allang overwonnen heeft.
  Dan komen we op het terrein van de willekeur!
  Dit is volledig in strijd met alle recht- en grondwetbeginselen.

 12. Phil Rosenthal is niet de regisseur van het magazine.
  Een magazine heeft geen regisseur, een film wel.
  Director is verkeerd vertaald. had moeten zijn: hoofdredacteur of evt uitgever.

  dr Cameron Kyle Sidell trok hierover al enkele maanden geleden aan de bel.

  Wb Candace Owens: het is niet erg kies van haar met dit bericht naar buiten te komen op de ‘memorial day’ voor mr Floyd.
  Bovendien: hij heeft ook meerdere nabestaanden die hem missen, o.w. een dochtertje van 6, met wie men rekening moet houden.
  Het feit dat hij enkele misdaden heeft gepleegd, die overigens in het niet vallen bij wat de nog vrij rondlopende massamoordenaar
  Bill G. al op zijn geweten heeft, vorm geen rechtvaardiging voor haar destructieve bericht. Ook verbazend omdat ze doorgaans uitstekende dingen zegt/schrijft.

 13. Voor elke coronadode kregen ziekenhuizen in amerika een groot bedrag. Daarom werden mensen direct aan de beademing gelegd. Teveel zuurstof in de longen zorgden voor schade en de dood.
  In nederland zal het niet anders zijn geweest. Dit moet tot op de bodem worden uitgezocht en de leiders moeten ter verantwoording geroepen worden. Veel artsen die waarschuwden, werden monddood gemaakt.
  Ik denk ook aan de arts die tabletten voorschreef, met positief resultaat, en een boete kreeg. Hoe schandalig is dat. Maar de prijs zal de overheid betalen.

 14. Volgens Deutsche Nachtrichtwirtschaften van vandaag heeft de Criminele elite het gevaarlijk virus verspreid voor totale controle (iris + facial scan, fingerpinting) en voor massamanipulatie …

 15. Het is een feit dat als je lang aan een beademingsapparaat bent gekoppeld je niet meer zelfstandig ademt, het afkoppelen is dan altijd gevaarlijk voor de longen, maar de mensen op intensieve zorgen weten wat ze doen, ook lang in coma blijven is nadelig elke dag in coma is een maand terug oefeningen doen om te kunnen stappen, praten, en terug te oude worden, dus reken uit een maand in coma door het virus? Inderdaad dit virus is een killer en aan een beademingstoestel liggen is ook niet gezond zeker over langere tijd. Shalom

Comments are closed.