Chinese wetenschappers: Coronavirus gebruikt zelfde strategie als HIV bij aanval op om immuunsysteem

—————————————————————————————————————————————–

Maken van een werkend vaccin tegen Covid-19 is daarom zo goed als onmogelijk – Westerse ‘fact checkers’ blijken opnieuw de echte complot- en nepnieuws verspreiders

—————————————————————————————————————————————–

Professor Luc Montagnier, die in 2008 de Nobelprijs voor de Geneeskunde won vanwege het ontdekken van het HIV virus, verklaarde in april dat het coronavirus kunstmatig geïnjecteerde HIV deeltjes bevat en daarom uit een laboratorium afkomstig is, omdat dit onmogelijk op natuurlijk wijze kan zijn ontstaan. De Westerse mainstream media negeerden hem, want het kwam niet overeen met hun nepnieuws verklaring dat het virus spontaan op mensen zou zijn overgesprongen door het eten van vleermuissoep (o.i.d.). Nu hebben Chinese wetenschappers bevestigd dat het SARS-CoV-2 virus zich als enige bekende coronavirus op dezelfde wijze als HIV gedraagt bij het aanvallen van het menselijke immuunsysteem.

De South China Post bericht dat Chinese wetenschappers sterke overeenkomsten tussen SARS-CoV-2 en HIV hebben ontdekt. Beide virussen verwijderen moleculen op het oppervlakte van een geïnfecteerde cel, die bedoeld zijn om indringers te identificeren, zo staat in de (nog niet peer-reviewed) studie beschreven. Viroloog Zhang Hui en een team van de Sun Yat-sen Universiteit in Guangzhou waarschuwen dat het coronavirus tevens kenmerken vertoont van andere virussen die ‘chronische infecties’ veroorzaken, en vermoedelijk nog heel lang bij ons zal zijn.

Enige coronavirus dat dezelfde eigenschappen als HIV heeft

De virologen hebben vastgesteld dat de menselijke ‘killer’ T-cellen niet in staat zijn om het coronavirus in geïnfecteerde cellen te vernietigen. De oorzaak blijkt het ontbreken van het ‘marker’ molecuul MHC, dat vastzit aan gezonde cellen en vijandige indringers identificeert, en het immuunsysteem alarmeert als een cel is geïnfecteerd.

‘Het coronavirus verwijdert deze ‘markers’ door een proteïne te produceren dat bekend staat als ORF8, dat zich met MHC moleculen verbindt. Dan trekt het deze in de geïnfecteerde cel, en vernietigt ze.’ We kennen nog één virus dat deze eveneens deze voor het immuunsysteem cruciale moleculen vernietigt: HIV.

De afwezigheid van MHC is een bijna onoverkomelijk probleem gebleken bij het ontwikkelen van een vaccin tegen HIV / AIDS, dat na ruim 40 jaar nog steeds niet bestaat. Om dezelfde reden zal het ontwikkelen van een werkend vaccin tegen corona zo goed als onmogelijk zijn.

Zhang en zijn team stellen daarom voor om medicijnen te ontwijkkelen die ‘zich specifiek richten op de uitschakeling van MHC door ORF8, zodat het immuunsysteem wordt versterkt om een SARS-CoV-2 infectie op te sporen.’

‘Zelfde vernietiging van immuunsysteem als bij AIDS’

De mainstream media zetten de afgelopen maanden hun inmiddels buitengewoon onbetrouwbaar en tendentieus gebleken ‘fact checkers’ in om de overeenkomsten tussen Covid-19 en HIV te ontkennen. De South China Post schrijft nu letterlijk dat het huidige coronavirus als enige bekende coronavirus exact dezelfde structuur heeft als HIV, die het virus in staat stelt om zich aan vele soorten menselijke cellen te binden.

Dan is er nog een andere studie, verricht door researchers uit New York en Shanghai. Ook zij concludeerden dat SARS-CoV-2, ook wel de ‘Wu Flu’ genoemd, T-cellen kan vernietigen. ‘Deze ontdekking werd gedaan na autopsies in China, waarbij dezelfde vernietiging van het immuunsysteem als bij AIDS werd geconstateerd.’

HIV / AIDS heeft al aan 32 miljoen mensen het leven gekost, en er is nog steeds geen enkel vaccin of medicijn waarmee deze ziekte volledig te genezen is. Een werkend vaccin tegen corona kunnen we dus vergeten, als u überhaupt al van plan was om uw leven en gezondheid in de waagschaal te stellen door een overhaast ontwikkeld en amper getest goedje in uw lichaam te laten spuiten.

Vooralsnog is Covid-19 wereldwijd voor minstens 95% van de geïnfecteerde bevolking ongevaarlijk gebleken, en voor 4,5% een beetje. HIV-ontdekker professor Montagnier voorspelde dit al, omdat de natuur volgens hem geen kunstmatig gemodificeerde organismen accepteert, en het coronavirus daarom heel snel zwakker zal worden. 

Westerse ‘fact checkers’ blijken opnieuw de echte complot- en nepnieuws verspreiders

Zogenaamde ‘fact checkers’ van de Westerse mainstream media hebben de afgelopen maanden de vele overeenkomsten tussen SARS-CoV-2 en HIV een ‘complottheorie’ genoemd, net als het voor 99% vastgestelde feit dat het coronavirus in een laboratorium moet zijn gemanipuleerd.  Andermaal blijkt wie er de èchte complotdenkers en nepnieuws verspreiders zijn: dat zijn juist deze ‘fact checkers’, die duidelijk enkel zijn ingezet om een stempel van ‘goedkeuring’ op officiële overheidspropaganda te zetten. Met harde feiten en waarheid, dus onafhankelijke journalistiek, hebben zij helemaal niets meer te maken.

Het communistische regime in Beijing schijnt niet of nauwelijks negatief in het nieuws te mogen komen in de Westerse mainstream media. Of dat komt omdat er op politiek niveau grote druk door Beijing wordt uitgeoefend, of omdat zowel de EU als onze eigen overheid in steeds meer opzichten het communistische systeem in China zijn begonnen te kopiëren om vooral het ‘ongehoorzame’ (= openlijk kritische en nog zelf nadenkende) deel van de bevolking te onderdrukken, is vooralsnog niet geheel duidelijk.

Mogelijk is een combinatie van deze twee processen, die in ijltempo de laatste resten vrijheid in het Westen vernietigen en zo de weg vrijmaken voor een communistische wereldregering, de oorzaak.

Het volledige onderzoek vindt u onder deze link, althans, totdat ook deze op ‘mysterieuze’ wijze verdwijnt.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

26-05: Virus- en vaccin professor: ‘Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten’
18-04: Professor die HIV ontdekte en Nobelprijs won zegt dat coronavirus uit laboratorium komt en HIV elementen bevat
31-03: Italiaanse staatszender RAI berichtte in 2015 over Chinese experimenten om mensen met corona te besmetten
13-02: China stuurt hoogste militaire biowapen expert naar P4 lab in Wuhan
03-02: Amerikaanse wetenschapper: Coronavirus 100% zeker niet natuurlijk, kan ook een mislukt vaccin zijn waar China mee experimenteerde
02-02: ‘Onweerlegbaar bewijs dat coronavirus extreem besmettelijk ontsnapt biowapen is’
01-02: Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

  1. Ik blijf me alleen bezig houden met mijn vitaminen gebruik. Zorg ervoor dat ik genoeg D C en omega 3.6.9 gebruik zodat het afweer systeem op hoog niveau blijft. Meer kan ik er ook niet aan doen. Ik geloof zeker in menselijke manipulatie van dit virus en hoop dat er maatregelen getroffen worden om dit gespuis te straffen. Verder gooi ik alle berichten van de media in de prullenbak en vertrouw op de enige God die er is dat dit probleem de wereld uit gaat en het leven gewoon verder gaat met al z’n vrijheden en gezondheid voor iedereen.

  2. We kunnen zelf veel doen om besmetting te voorkomen:
    Onderzoekers UvA: ventilatie cruciaal bij bestrijding coronavirus
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/979991047/onderzoekers-uv-a-ventilatie-cruciaal-bij-bestrijding-coronavirus

    En preventief:
    Helpt vitamine D tegen corona? Het antwoord is een absoluut ja!
    https://www.telegraaf.nl/lifestyle/725478807/helpt-vitamine-d-tegen-corona

    En heb je corona gehad dan is dit belangrijk:
    https://www.telegraaf.nl/lifestyle/875656353/eten-na-corona-een-eiwitrijk-ontbijt-is-belangrijk-bij-herstel

  3. Professor Luc Montagnier heeft/ had dus gelijk aangaande het HIV deeltje in het SARS-CoV-2 virus.
    Ik vertrouw er daarom op dat hij tevens 100% gelijk heeft in zijn uitspraak dat SARS-CoV-2 een door de mens gemaakt onnatuurlijk virus is die NIET door natuur wordt geaccepteerd en daarom – met of zonder lockdowns – zichzelf uiteindelijk zal elimineren…!

  4. Volgens mij een toch wat onduidelijk artikel, enerzijds wordt beweerd dat het een virus is met hiv deeltjes en er geen vaccin tegen is en alleen maar een remmer. In dat zelfde artikel wordt gezegd dat het een voor 95% onschuldig virus is????
    Ook in andere artikelen wordt dan weer het een beweerden in andere het tegenover gestelde. Kortom nog te veel onduidelijkheid!

  5. Nog wat anders als CORONA of laten we ons allemaal gebruiken door de media ? Overal welke site ook hetzelfde .. er gebeurt zoveel meer !

  6. Kotsmisselijk wordt ik van de staatsomroep de NPO. Vanavond na het nieuws van 18.00 gezien hoe Zuckerberg weer kwam met de beschuldiging dat de Russen de Amerikaans verkiezingen zouden hebben beïnvloed en dat het daarom. nodig is om strenge censuur te gaan hanteren op youtube? Gezien hoe men triomfantelijk meedeelde dat Jensen allerlei leugens zou vertellen ov er corona en dat you tube een bepaalde aflevering had verwijderd want factchecker van de Leidse universiteit had bij youtube geklaagd? Wat de uitzending NIET vertelde dat Jensen het hier natuurlijk uitgebreid over heeft gehad en dat you tube zijn excuus heeft aangeboden en de uitzending weer beschikbaar heeft gesteld. En dan ook nog komen met de Rohynya, die arme moslims die ook het slachtoffer waren van valse feiten . Nou de waarheid is dat de moslims in Myanmar zelf begonnen zijn met politieposten te overvallen en na enkele waarschuwingen er toch mee doorgingen en toen heeft de regering van Myanmar besloten ze eruit te schoppen .

    Wat een vreselijk goddeloos tuig die NPO. Ik bid dat God de bezem erdoor haalt en Christelijke partijen CDA, CU hoelang lopen jullie nog mee in dat goddeloze koor van links? Seegers, islamknuffelaar. KUKELEEKUU dweil van een Christen! Schouten, verrader van de boerenstand! Bah bah bah

  7. Willy trap er niet in. In heb een UVC lam voor een paar tientjes gekocht. In China. Is gewoon zonlicht maar dan in extra boost. Al het ongedierte zoals bladluis gaat dood( Helaas ook herenbeestjes). De gekte is voorbij wat mij betreft. Tijd voor de processen van Nijmegen. Deze waanzin moet stoppen.

    Maar wie ben ik

    Dank je wel Xander voor mij platform te geven. Zo niet ook even goede vrienden.

  8. Of is dit een nieuwe angstmachine vanuit China. Bedenk dat elke onderzoeker in dienst staat van De Partij. Er zijn landen die een onafhankelijk onderzoek willen naar de oorsprong van dit virus in China. Maar China weert dit af en slaat zelfs dreigende taal uit naar die landen. Australië is een van die landen en ontvangt dreigementen vanuit China. China zou Australische producten gaan boycotten.
    Een overheid die mensen in een permanente angst wil houden, is heel fout bezig en voor mij onbetrouwbaar. Angst is slecht voor onze gezondheid.

  9. Als dat waar zou zijn dan staan we er zeer slecht op, laat ons hopen van niet. Ik weet het is een smerig virus, een echt klootvirus, dat verschillende vormen heeft, en het valt inderdaad ons immuunsysteem aan, en vreet aan onze longen, een verdomde virus. Ook is AIDS niet te genezen wel onder controle te houden,maar tja als je je hele leven moet slikken is ook niet alles, hopelijk komt er toch een afdoende vaccin. Shalom

  10. Jaap Dieleman heeft het ook over 5G straling die ons immuunsysteem verzwakken. Trum heeft de uitrol nu verboden!!!!
    Trump wil ook dat de gebedshuizen weer open gaan!
    Trump wil ook meldingen van de burgers gaan ontvangen van sociaal media die worden gecensureerd! Geweldig!
    God gebruikt Trump om de werken van de elitaire , communistische , socialistische en D666 gelijkgezinden met the democraten en te verbreken.
    Hoor zoveel wat Trump gaat doen vanaf minuut 13 in genoemde video! Go go go DONALD!

    Jaap Dieleman : De waarheid maakt vrij ( youtube , halfuur, Nederlands)
    https://www.youtube.com/watch?v=C-4zh6ahtf8&feature=youtu.be

  11. Jaap Dieleman met allerlei nieuws , ook over Trump dat hij nu heeft bepaald dat vaccins in de VS nooit verplicht worden maar vrijwillig zijn!
    Verder over mensen die ook hier vechten voor de waarheid zoals Jensen e.v.a.
    Een iets over de Bijbelse ethiek die natuurlijk volslagen ontbreekt in de misdadige lockdown!

    Jaap Dieleman : De waarheid maakt vrij ( youtube , halfuur, Nederlands)
    https://www.youtube.com/watch?v=C-4zh6ahtf8&feature=youtu.be

Comments are closed.