Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken

De volgende stap naar totalitaire controle staat op het punt te worden ingevoerd. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

‘’Het Nieuwe Normaal’ is bedoeld om een volksopstand te voorkomen’ , want armoede en chaos is ook in de EU verzekerd: Eurozone technisch bankroet, wil ‘eeuwige’ euro- of coronabonds invoeren die nooit hoeven worden terugbetaald

—————————————————————————————————————————————-

Met in de VS een snel om zich heen grijpende geweldexplosie, en een Europese bevolking die overduidelijk op het randje zit van wat het nog kan en wil verdragen, wordt het steeds meer mensen duidelijk dat een doorsnee virus dat voor meer dan 99% van de bevolking niet of nauwelijks gevaarlijk is, door de linksgroenliberale klimaat-vaccin machtselite wordt misbruikt om onze samenleving in één groot concentratiekamp te veranderen. ‘Wat er nu gebeurt is niet anders dan wat ik persoonlijk heb gezien toen ik achter de Berlijnse Muur ging voordat deze viel,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar.

Achter de schermen is een verborgen agenda in gang gezet waarmee de plannen die Bill Gates met dit virus heeft, worden uitgevoerd. Onze vrijheden ‘moeten’ worden onderdrukt, omdat het socialistische model zoals dat aan het begin van het liberale tijdperk in het Westen werd ingevoerd, aan het instorten is. Na de crisis van 2008 werd niet gekozen om dit model te repareren, maar werden ten koste van de bevolking nog veel meer schulden gemaakt, vooral om de banken overeind te houden.

‘Burgerlijke onrust wordt de nieuwe norm’

‘Het lijkt er nu op dat burgerlijke onrust de echte nieuwe norm wordt,’ vervolgt Armstrong. Mensen beginnen zich te realiseren hoezeer ze zijn en worden uitgeknepen, en vooral dat de sociale zekerheid en pensioenen, waar ze zo gewend aan zijn geraakt, dankzij het overheidsbeleid worden weggevaagd.

De hi-tech bedrijven komen daarom met social distancing apps, en de regeringen, ook de Nederlandse, willen die verplicht gaan invoeren. ‘Hetzelfde deden ze met cryptovaluta. Zo laten ze mensen eraan wennen dat ze hun vrijheden moeten opgeven.’

Over de hele wereld, maar vooral in Amerika, is het wantrouwen jegens Bill Gates enorm. In de VS gelooft maar liefst 40% van de Republikeinen dat Gates het coronavirus misbruikt om tracking chips aan of in de bevolking aan te brengen, zoals hij in India al gedaan heeft.

Een groot concentratiekamp zonder vrijheid van meningsuiting

Ondertussen wordt social distancing tot ‘forever’ in de toekomst verlengd, waardoor onze samenleving in een groot concentratiekamp verandert, met boetes van honderden tot zelfs duizenden euro’s als je op straat of in een park eventjes te dicht bij elkaar loopt, of met elkaar een ijsje zit te eten. De Italiaanse overheid huurt zelfs 60.000 ‘vrijwilligers’ in om de social distancing te controleren. Sturmabteilung (SA) anno 2020.

De vrijheid van meningsuiting wordt stap voor stap ingeperkt; zo heeft YouTube in Nederland al diverse kritische interviews met o.a. Maurice de Hond onzichtbaar gemaakt, en is ook Michael Moore –nota bene een extreemlinkse activist- door de censuur getroffen, nu zijn geruchtmakende documentaire ‘Planet of The Humans’, waarin hij de Westerse klimaatagenda fileert, is geblokkeerd. Volgens YouTube heeft Moore illegaal beelden gebruikt van de Britse klimaatactivist Toby Smith, maar die wil enkel op de voor links zo typerende totalitaire wijze iedereen die het niet met hem eens is, de mond snoeren.

Eurozone technisch bankroet, wil eeuwige obligaties invoeren

Achter de schermen heeft de negatieve rente al jaren een kapitaalvlucht uit de eurozone in gang gezet. De vlucht naar de dollar begint zo nijpend te worden, dat het bezit van goud mogelijk illegaal wordt gemaakt, en de eurozone waarschijnlijk niet anders kan dan alle uitstaande schulden op te schorten (= hier technisch bankroet over te gaan), en deze om te zetten in ‘eeuwige’ obligaties (eurobonds, coronabonds, corona noodfondsen, hoe ze ook worden genoemd) die nooit hoeven worden terugbetaald.

Daarmee wordt de welvaartsverplaatsing van Noord naar Zuid Europa definitief in de hoogste versnelling gezet – sterker nog: zal deze compleet losbreken, en zullen met name de Duitsers en Nederlanders tot in het oneindige biljoenen moeten blijven overmaken naar landen die dit nu letterlijk van ons eisen – vooral Spanje en Italië, maar inmiddels ook Frankrijk. (Voor het geval u dit ‘eerlijk’ vindt: de Italiaanse burgers zijn 4 x rijker dan de Nederlandse burgers, en dat verschil gaat nu nog veel groter worden).

‘Iedereen die denk dat de politici hen nog steeds vertegenwoordigen, moet ook nog in Sinterklaas geloven,’ schrijft Armstrong. ‘Iedereen die denkt dat Europa niet hetzelfde zal doen met goud (zoals Roosevelt in 1933, die het goud van de burgers feitelijk confisqueerde), terwijl ze NUL kans hebben hier iets over te zeggen te krijgen, lijdt aan waanideeën.’

‘’Het Nieuwe Normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen’

‘Het ‘nieuwe normaal’ is letterlijk bedoeld om een volksopstand te voorkomen.’ De overheden weten namelijk allang dat het coronavirus nauwelijks iets voorstelt; zo heeft de Amerikaanse CDC het sterftepercentage inmiddels bijgesteld naar slechts 0,26%, en heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken in een rapport letterlijk toegegeven dat het gevaar van Covid-19 ‘vals alarm’ was. Het virus is daarom enkel ‘het aangewezen voorwendsel, en de mainstream media worden gebruikt om dit ‘nieuwe normaal’ (aan de nog immer goedgelovige burgers) te verkopen.’

‘Dit begint in snel tempo op het oude Oost Duitse (DDR) systeem van ‘verdeel en heers’ te lijken. Zelfs kinderen mogen op scholen niet langer met elkaar spelen. ALLES wordt veranderd in iets dat erg veel op een concentratiekamp lijkt, waarin we geen recht meer hebben op vrijheid van meningsuiting.’ Daarbij zijn de ‘fact checkers’ van de mainstream media ‘gewoon een ander woord voor propaganda,’(1)  bedoeld om de bevolking in een permanente staat van angst – en anderhalve meter – te houden, totdat massale vaccinaties worden opgedrongen.

‘Hopelijk komen de mensen in opstand en stemmen al deze politici weg’

Tot hoever kan de politiek de bevolking nog verder onderdrukken ‘voordat dit op massaal geweld uitloopt? Hopelijk komen de mensen in opstand, en stemmen ze overal iedere politicus weg die de lockdowns heeft ondersteund. We moeten ze laten weten dat het belangrijk is dat ze verantwoordelijkheid tonen, maar door alle economische verwoestingen die ze hebben opgelegd, zullen ze NOOIT toegeven dat ze fout zaten.’

‘We MOETEN ze op een of andere manier op hun plek zetten voor wat ze hebben gedaan, en waarover ze met fake studies en nepmodellen hun gelijk proberen aan te tonen. Dit gaat niet goedkomen. Hoe sneller deze mensen worden weggestemd, des de VEILIGER zal de samenleving zijn. Geen enkele politicus zal ooit ‘sorry’ hiervoor willen zeggen. Ze beginnen nog liever een oorlog (of verwoesten, zoals in Nederland, nu onze complete economie en welvaart) om aan de macht te kunnen blijven.’ (2)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: ‘Spanje en Frankrijk eisen dat Nederland en Duitsland alle kosten coronacrisis betalen’
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

55

 1. @DrM,

  Wat u zegt over de grote oorlog in het Midden-Oosten klopt deels.
  Die grote oorlog zal komen, maar dat zal niet gebeuren ten gevolge van de annexatie van delen van Judea en Samaria of de Jordaanvallei.
  Toen president Trump officieel Jeruzalem als hoofdstad van Israël erkende en de ambassade verplaatste werd er ook al gezegd dat het een grote oorlog zou ontketenen. Inmiddels is het nog steeds business as usual.
  Maar we kunnen in Ezechiël 36 t/m 39 in de Bijbel duidelijk lezen over het herstel van Israël in 1948 tot de grote oorlog die in de nabije toekomst zal plaatsvinden. De coalitie tegen Israël is al bezig zich te vormen in Syrië.
  Turkije, Iran en Rusland zijn er al aanwezig.
  Ook Libië en Sudan zullen bij deze oorlog betrokken raken.
  Iedereen zal denken dat Israël vernietigd gaat worden, maar God zal hier gaan ingrijpen en het zal slecht aflopen met de vijanden van Israël.
  Lees bovengenoemde hoofdstukken er maar eens op na.

 2. @Eelke Piers,

  Gelukkig heb ik de Tweede Wereldoorlog niet meegemaakt, maar uw bewering dat we toen meer vrijheid hadden dan nu tijdens de lockdown mist elke grond. Ik kan u verzekeren dat mijn 54 familieleden die in leeftijd varieerden van 6 maanden tot 94 jaar, daar heel anders over hebben gedacht. Helaas konden zij het na hun treinreis naar de vernietigingskampen niet navertellen!

 3. @ Anna 9:04 PM, op 31/5. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, Anna!

 4. @ Anoniem 5:44 PM, op 31/5. Geheel mee eens. Ik ben daar ook al lang achter, namelijk: de politiek en de mensheid lossen NIETS op, slechts de komst van de Here Jezus, is onze redding! Maranatha Yeshua!

 5. DrM,
  Maak je om Israel geen zorgen. Wij winnen met hulp van G’d onze vader. Maar hij vraagt van allen die in Hem en zijn zoon Yeshua geloven om voor Israel te bidden. Shalom in Yeshua.

 6. Dr M 7.23 uur

  Ik weet niet wanneer Jezus terug komt.
  Ik weet wel dat Hij terug komt.
  En de Bijbel geeft ons duidelijk en ondubbelzinnig aan wat er zal gebeuren voordat Hij terug komt.
  Ik ga niet zitten rekenen, maar ik kijk naar de tekenen.
  De wereldwijde Corona pandemie lijkt z’on teken te zijn, en waarschijnlijk was in de afgelopen eeuw de twee wereldoorlogen, met zijn miljoenen doden, ook z’on teken.
  Wat vergeten wij snel❗️
  Maar nu zijn we weer “ verder in de tijd” en loopt de evangelie verkondiging wereld wijd op zijn eind. ( alle volken zijn berijkt)❗️ En de “ Vijgeboom bloeit al 72 jaar❗️) En eerst moet “ de afval “ ( van het geloof) komen, en in west Europa zitten we daar middenin.
  In Azië bloeit de gemeente tegen alle Chineesch / dictatoriale weerstand.
  ( maar Samuel Lee de theoloog des vaderlands zet daar wel zijn vraagtekens bij gisteren in een column van een landelijk dagblad)

  -Tegelijkertijd zien we de tekenen in de natuur ( regen waar het normaal kurkdroog is, in Nederland droogte waar normaal veel regen valt. Hagelstenen als biljart ballen in Saudie Arabië overstromingen in Jemen met ziekten als gevolg enz totaal ontregeld)

  – De economie loopt “ uit de hand” Met contrasten van geldzucht en grote armoede. Landen die totaal geen economisch beleid hebben en geen enkele sociale opvang voor hun inwoners. Nu een overheid die fabuleuze bedragen investeert om banen te behouden.

  – De gezondheids zorg is op drift. Kijk naar de querulant Gates met zijn in geldzucht badende plannen voor vaccinatie.
  Een ander punt op het gebied van gezondheidszorg is de wetenschap die steeds veder gaat “ met het als God Worden “
  Een groot gevaar is de vaccinatie met de zgnd. nano dots die, eenmaal in het lichaam, van buitenaf gemanipuleerd kunnen worden en dan IN het lichaam genetische veranderingen kunnen brengen. ❗️Met gevolg “ bastaard mensen “

  – De onrust tussen de volkeren onderling. Zelfs tot oorlogen toe. Ook in ons land heerst er grote onvrede. De vlam kan zomaar in de pan slaan. Kijk naar Syrië, China, Hongkong, Iran, en Zie Amerika ! En nog vele andere brandhaarden.

  – Het ontstaan van grote politieke machtsblokken die onregeerbaar zijn en mogelijk in dictaturen eindigen.

  – Toenemende wetteloosheid. Mensen die zich wereldwijd niet meer aan de wetten van de overheid houden eigen rechter gaan spelen.

  – Geen respect meer voor het gezin en voor het leven in het algemeen. Kijk eens naar de vele moorden alleen al in Nederland!
  Allemaal “ tekenen “ waar we op moeten letten!
  De “ tekenen van de tijd” lopen tegelijkertijd en door elkaar heen en dat maakt het wel moeilijker / verwarrender.
  Daarom waag ik mezelf niet aan uitspraken over “ hoeveel jaar nog” dat weten we niet Hij komt als een dief in de nacht, zo onverwachts maar als Hij komt zal het Groots zijn.❗️

  @Sultan
  De Bijbel is geen “ pleister op de wonde “ maar Het woord van God ; een universele “ weg ten leven “ , in de breedste zin van het woord. Het verleden van de Bijbel is al bevestigd, en nu in het heden zien we de ontwikkelingen die beschreven staan, en zitten we daar middenin, ( spannend om nu te leven !) en de Bijbel is een boek met grote hoop voor een geweldig mooie, vredige toekomst. Daar zie ik naar uit!

  Ja sultan; ik schrijf uit de losse pols maar ik denk er vooraf wel over na, en maak een paar aantekeningen wat ik wil schrijven.
  Shalom Anna

 7. Zeeuwse schreef:31/05/2020 om 2:49 pm:
  “Ik geloof niet dat verkiezingen ons ooit nog kunnen redden van deze misdadigers. Alles gebeurt hier uit naam van onze rechtmatige regering. Tegengeluiden hoor je niet,… … Ik denk dat voor een langdurige tijd de Democratie om zeep geholpen is, uiteraard met misdadige bedoelingen.”

  En;

  Clement schreef 31/05/2020 om 1:42 pm:
  Het begint bij ons en eindigt bij ons.
  Van ieder fysiek volwassen burger wordt eenmaal alle 4 jaar gevraagd zijn politiek verstand te gebruiken.
  Gebeurd het niet , dan krijgen wij onaangename verassingen.
  Nadien protesteren , roepen en tieren op deze aan wie wij de volmacht gegeven hebben, is tijd en energie verlies.
  Wanneer gaat dat eens in het denk patroon indringen???”

  Dat denkpatroon, daar begint het altijd. En woorden sturen ons denkpatroon in vormen. Een woord is de mal waar we onze gedachten in gieten. Dus als die mal voorgevormd is voor ons, misvormd, wat gebeurt er dan? Zorg ervoor dat je -zelf- daar de controle over houdt. Zoek het uit. En daarna: leg het uit; zodat de ander bij dat woord dezelfde gedachte terug herconstrueert.

  Ik zie dat nu telkens terug in de reacties dat men denkt dat ‘democratie’ geweldig is, en dat we in een democratie leven. Maar zoals Clement al aangeeft 1x in de 4 jaar een vakje aankruisen: dat is schijndemocratie. De huurling herder laat de schapen denken dat zij zelf bepalen waar ze heen gaan. Dat wat wij met een groot woord verheerlijken als het beste machtssysteem is een schijnconstructie. Je kunt daar ook niet uitkomen door met zijn allen een ander vakje aan te kruisen of op een nieuwe partij te stemmen. Kijk wat er gebeurt is alleen al in ons landje met Pim Fortuyn, de partij was al vanaf het begin geïnfiltreerd, hij is vermoord door een ‘lone wolf’ en de partij om zeep gebracht. Wilders leeft gelukkig nog, maar vraag niet hoe. En Baudet? Ik vertrouw hem niet al vanaf dat hij bij Powned als gast aanschoof. Veel goede, maar ook veel ideeën die bij mij bellen doen rinkelen.

  Democratie is een geinstitutioneerde lynchmob en leidt altijd naar een totalitaire socialistische dictatuur. Het is een front voor een oligarchie, waar onze koning (en vooral z’n moeder en z’n vrouw) deel van uitmaken. De misleiding zit dus al in het systeem ingebouwd. Het is een soort van elastieke dwangbuis, een gouden kooi, Hotel California (‘but you can never leave’), dat hotel in de Matrix waar Neo de kat 2x ziet, of het treinstation waar de trein telkens weer op dezelfde perron terugkomt.

  Onze hele wereld wordt geleid door misleiders in opdracht van de aartsleugenaar. Er is wel hoop, als je onderwerp van je geloof de Juiste is. Hij zegt duidelijk dat onze strijd niet tegen vlees en bloed is maar gevoerd wordt in de hemelse gewesten. Sluit je daar aan bij de juiste partij en je ZULT overwinnen. Dan zal er een eerlijke rechtvaardige regering komen door een rechtmatige koning die alles voor zijn eigen creatie(s=wij) heeft opgeofferd. Geloof op hem, hoop in hem en liefde door hem voor allen. Yeshua: YHWH is redding.

 8. Vriend een proces verbaal gekregen wegens onvoldoende afstand.
  ‘K ga nu maar het ijk-rapport van verbalisants ogen opvragen bij de ovj.
  ’t Is allemaal blödsinn, want zoals mevrouw Merkel zelf al zegt dat 70% van de bevolking besmet raakt vroeg of laat, is bangmakerij om te bedekken dat de haagse politiek al een decennium faalt in medisch management in dit land.

 9. @ohje schreef:
  31/05/2020 om 10:00
  Grondstoffen zijn oneindig. Het zijn allemaal elementen die we kunnen gebruiken maar nooit verbruiken. Energie krijgen we meer dan genoeg van de zon en de rest kunnen we maken.

 10. @ Sparreboom
  Heel zeker weten dat we toen meer vrijheid hadden dan nu. Het ergste dat ik mij van de oorlog herinner is dat we ge-evacueerd werden, een paar maal in de kelder gezeten hebben met bombardementen die ergens anders waren maar omdat het luchtalarm afging en dat we ‘s-avonds de ramen moesten verduisteren. Voor de rest werkte iedereen gewoon of ging gewoon naar school.
  Verder nog vele herinneringen maar niet een met angst of dwang.
  O ja, de Duitse militairen waren Heren.

 11. Ik geloof niet dat verkiezingen ons ooit nog kunnen redden van deze misdadigers. Alles gebeurt hier uit naam van onze rechtmatige regering. Tegengeluiden hoor je niet, iedereen zit in de zak van bill g. en consorten. Welke partijen zouden we dan aan het werk willen zien?
  Ik denk dat voor een langdurige tijd de Democratie om zeep geholpen is, uiteraard met misdadige bedoelingen.

 12. @ Sultan
  De verzekeringen die gebaseerd zijn op de toekomst zijn met de komst van de euro door banken, bureaucratie
  e.d opgevreten voor degene die er 30% en 10% bijkregen om mensen zonder inkomen te zetten, voedselbanken
  te creëren, herindelingen, faillissementen. BTW verhogingen boeteverhogingen. Het was al oorlog.

 13. Vergis ik mij dan zo of hadden we zelfs onder de Duitse bezetting 80 jaar geleden toen niet meer vrijheden dan vandaag de dag onder de Corona Dictatuur???

 14. Het begint bij ons en eindigt bij ons.
  Van ieder fysiek volwassen burger wordt eenmaal alle 4 jaar gevraagd zijn politiek verstand te gebruiken.
  Gebeurd het niet , dan krijgen wij onaangename verassingen.
  Nadien protesteren , roepen en tieren op deze aan wie wij de volmacht gegeven hebben, is tijd en energie verlies.
  Wanneer gat dat eens in het denk patroon indringen???

 15. Herstel : Perry van Leesten: 9:44 PM, op 30/5. Zie mijn vorige reactie.

 16. @ Rerry van Leesten 9:30 PM, op 30/5. Juist gezien. Ze willen ons allemaal onder de dictatuur van Satan brengen. Op naar het rijk van “het Beest”, uit de Openbaring van Johannes.

 17. Tja, hoe kan dat nu; al dat geweld tegen BOA’s en andere ‘autoriteiten?’

  Boetes uitdelen, daar zijn ze hier goed in in dit land. Even niet opletten, hetzij op de weg, of in het park en kassa, weer een boete van bijv. 400 euro voor de staatskas (inclusief zogenaamde ‘administratiekosten’, d.w.z anderhalve toetsaanslag en 1 muisbeweging + klik) . Vooral rampzalig voor mensen die het toch al niet zo breed hebben. Die worden, door deze Roverheid, nog verder de vernieling in geholpen.

  Hoe kan dat nu toch? Al dat geweld?

  Ik begrijp er werkelijk helemaal niets van!

 18. De Eeuwige heeft haast.De satan kan niet meer doen dan God het toelaat(boek Job)Conclusie :Kunnen de wereldmachten niet meer doen dan God het toelaat(Efeze 6.)
  Opdat de profetie vervuld worde.

 19. Met oneindig digitaal geld kan men oneindige schulden opkopen zonder dat er iets gebeurt.
  Het begint pas als men weet dat er geen oneindige grondstoffen zijn.
  De snelheid waarmee we de grondstoffen afbouwen zal grote gevolgen hebben,dan weet men ook wat de euro waard is,namelijk niets.

 20. ‘Hopelijk komen de mensen in opstand en stemmen al deze politici weg’
  That’ll be the day!
  Kijk hoe gewillig bijna 100% doet wat de politieke terroristen uit naam van roofridders als Gatess, SSoros en SSuckerberg eisen dat zij moeten doen. Ik zie hier om mij heen soms mensen gewoon de heg inspringen om maar die 1,5 meter afstand te bewaren, Ze zijn allemaal totaal gestoord of liever gezegd totaal en volledig gehersenspoeld door de linkse fascisten media. Ik heb geen enkel positief idee meer over de toekomst. Het zal enkel nog erger worden: DDR2 in combi met Nazi Duitsland is er al. Heil Merkel, Heil Macron, Heil Obama….. Heil Lucifer!

 21. @Martha schreef:
  30/05/2020 om 6:33 pm
  “De VVD onder de bezielende ahum leiding van Rutte, is zo links als de pieten.”

  De VVD is rechts als het gaat om zaken als de arbeidsmarkt, de zorg, de sociale zekerheid en het vluchtelingenbeleid. VVD staat immers voor een kleine overheid en voor meer zelfredzaamheid van de burger. De VVD wil maar al te graag bezuinigen op de hoogte van uitkeringen en toeslagen, dat is typisch rechts beleid. In het laatste verkiezingsprogramma van de VVD voor de Tweedekamerverkiezingen van maart 2017, wilde de VVD zelfs het vakantiegeld in de Bijstand afschaffen en de hoogte van de Bijstand 4 jaar lang bevriezen door die niet mee te laten stijgen met de loonontwikkeling.

 22. @Anna schreef:
  30/05/2020 om 9:30 pm

  “Je zou het geboorte weeën kunnen noemen.
  We zitten volop in een overgangsfase fase naar een “ nieuw tijdperk”

  Deze “ overgangs periode “ zal geruime tijd gaan duren en deze weeën zullen in frequentie en sterkte toenemen, net als geboorte weeën en gekenmerkt worden door hongersnoden, oorlogen, en nog meer besmettelijke ziekten.”

  Bedoel je met deze overgangsperiode de laatste 7 jaar voor de Wederkomst van de Heere Jezus?

 23. @ Anna ,om 9.30 Pm , beste.
  Wanneer u deze ‘bijdrage’ uit de losse pols heeft geschreven : chapeau . Misschien geeft de bijbel voor velen een ‘spiritueel’ handvat voor het aankomende decennium ; een troost, een pleister op de wond. Omdat : de fundamentele morele waarden …. , vaak gebaseerd op de bijbel, momenteel vervangen worden door de New-Age, een onbegrijpelijke, een goddeloze (niet te begrijpen) filosofie ; een denkwijze die alle ‘verworvenheden’ in een ander daglicht willen zetten. Én we zien het gebeuren, dag na dag zien ouderen, dat stukje bij beetje ‘het gras onder de voeten wordt weggemaaid’ . Niets is meer wat het lijkt te zijn. Aankomende generaties worden door de geraffineerde ‘media’ hierdoor dramatisch beïnvloed met alle gevolgen van dien.

 24. @ Martha 6:33 PM, op 30/5. Zo is het maar net. Maranatha Yeshua.

 25. Er is nog een aspect aan die anderhalve meter wat nog te weinig aandacht krijgt. Als de mensen straks allemaal “gechipped” (met ook een GPS) zijn is het “tracken” van mensen pas goed mogelijk als ze niet te dichtbij elkaar zijn. Alle mensen hun posities zijn dan van moment op moment te volgen via de ingebrachte GPS en de satelieten. Voorwaarde voor een goed in kaart brengen van de plaats waar een ieder is, is dat ze minstens 1,5 meter van mekaar staan……… Dan werkt het onderdrukkingsmechanisme beter, goed voor de antichrist.

 26. Een goed artikel.
  De eerste zin over de onrusten in Amerika en de Europeesche bevolking die op het randje van acceptatie zit, is nog uit te breiden met China die In het illegaal bezette gebied Tibet, een oorlog met India voorbereid, om terrein aan de voet van de Himalaya. en die de Mekong rivier afdamt zodat Cambodja onvoldoende water heeft.
  En het midden oosten ; Wat te denken van de annexatie van delen van Samaria en Judea, dit zal onevenredig veel onrust in het gebied zelf en in de hele wereld veroorzaken. En Iran wat nog steeds Israël van de kaart wil vegen.
  Wat te denken van de hongersnoden die komen gaan door de misoogsten in Afrika en de Sahel vanwege de sprinkhanen plagen.
  Wat te denken van onze droogte in ons land: nu het derde jaar oprij.
  Wat te denken van alle economische onrust in eigen land, wat ons nog te wachten staat.

  En wat te denken van de onrust in Europa die nog komen gaat omdat de malle ongekozenen in Brussel met ons belasting geld “ Sinterklaas “ gaan spelen in landen die nog nooit een Solide financieel beleid hebben gehad. En hun bedrijven en havens hebben uitverkocht aan China ….! En deze zelfde “ Brusselse “ lieden zien nu hun kans schoon om hun “ klimaat speeltjes” erdoor te drukken met ons belasting geld. Straks grijpen ze echt de macht en zetten ze alle landen buitenspel!!!

  Je zou het geboorte weeën kunnen noemen.
  We zitten volop in een overgangsfase fase naar een “ nieuw tijdperk”

  Deze “ overgangs periode “ zal geruime tijd gaan duren en deze weeën zullen in frequentie en sterkte toenemen, net als geboorte weeën en gekenmerkt worden door hongersnoden, oorlogen, en nog meer besmettelijke ziekten.
  Hierdoor zal wereld wijde instabiliteit ontstaan en uiteindelijk zal het zich gaan concentreren in het midden oosten, waar een paar zeer grote oorlogen gevoerd zullen gaan worden.

  Enerzijds worden “ de speeltjes van de rijken “ niet aangetast ( Elon Musk die vanavond een bemande raket naar het ruimte Stijn stuurt, en Bill Gates Met al zijn vaccinatie / geneesmiddelen/ speeltjes die nu als particulier de grootste investeerder van de WHO is❗️) Dit orgaan wordt dus nu door een particulier betaald❗️Hoe ziek wil je het hebben !
  En anderzijds zullen mensen omkomen van honger, ( Jemen al jaren !) en in Afrika zijn “ eenvoudig “ te genezen ziekten , omdat ze geen toegang hebben tot elementaire levensbehoeften, en sanitaire en ook aan scholing is groot gebrek.

  “ Ons nieuwe samen “ klinkt vriendelijk ,maar het lijkt een opmaat naar de vorming van een dictatoriale samenleving te worden. Maar er is hoop!
  Deze dingen zullen eerst gebeuren ; omdat we op weg zijn naar de weder komst van Jezus naar deze wereld en wat uiteindelijk zal uitlopen op een hele nieuwe aarde! Zorg dat je Hem kent!
  Bron : de Bijbel ❗️
  Shalom Anna

 27. @Martha heeft het over fok-melk-koeien. Als dat inderdaad ons lot is, dan ziet het er slecht uit.
  Boeren hebben weer een brief gekregen van een sociaal geograaf en een socioloog van het Ministerie, die zo ingewikkeld is dat een advocaat er uren over doet om de zinnen te doorgronden. Maar het komt erop neer dat de boeren 4 maanden lang geen krachtvoer mogen toedienen en bezitten.
  Dat gaat leiden tot verzwakte kalfjes en koeien, doodgeboren kalfjes en dieren die vatbaarder worden voor ziektes.
  Als ik zie hoe wij mensen op rantsoen gezet gaan worden waarbij een vaccinatie als redding wordt beschouwd, is uw vergelijking treffend.
  Als ik nu aan de overheid denk, zie ik anonieme gezichten achter mondkapjes en kille blikken. Enge technocraten die alles gaan regelen vanachter hun computers en doof zijn voor de stemmen uit de echte wereld.

 28. Kijk ook de onthutsende docu:

  Video must see!!!: Meet BILL GATES…

  https://www.youtube.com/watch?v=DSvhPnUgyz8

  Bill is nu de eigenaar van de World Health Organisation waar het RIVM alle regelingen en wetten vandaan haalt en zich op baseert evenals talrijke wetenschappers die u avond aan avond ziet bij de NPO en bij OP1 zoals Marion Koopmans en Ab Osterhaus die ook schittert met zijn fles whisky als toast omdat een 10 jarig meisje gelukkig de symptomen van de Mexicaanse griep heeft zodat Ab 34 miljoen vaccins kan slijten. aan de Nederlandse Overheid :

  https://jensen.nl

  We worden geregeerd door oplichters met communistische sympathieën waarbij groenrinks nog kleuters zijn!

  Tegen de wereldwijde waanzin: Het Evangelie van de Messias Jezus Christus, Hij komt en het slapende Joodse volk, ze lijken wel in coma, zal opstaan in de Geest! Hosea 6:1-3

 29. Het virus is nog veel erger dan je denkt!

  Social distancing (bij ons de anderhalve meter) is geen medische term en ook geen nieuwe uitdrukking, maar is afkomstig uit de sociologie en het cultureel Marxisme. Het wordt gebruikt om het verschil duidelijk te maken tussen verschillende groepen, gebaseerd op ras, inkomen en andere criteria.

  Angstaanjagend is dit! Lees meer:
  https://niburu.co/het-complot/15175-het-virus-is-nog-veel-erger-dan-je-denkt

  ( Ja ik weet wel Niburu is een beruchte site maar als maar 1% ‘waar’ is is het al zeer ernstig wat ze schrijven:
  https://niburu.co/lezersbrieven/15179-complot-hypothese-wake-up-call-deel-4

 30. De poppenspelers lachen zich rot. Denken de poppen nu echt zelf de touwtjes in handen te hebben? Welnee, alles verloopt volgens boekje hoor. De chaos zal er komen, hoe dan ook. En Trump’s uitspraak ‘America First’!!! , zal geen loze uitspraak blijken.

 31. Met de coronamaatregelen wordt alles in gereedheid gebracht om de grootste economische crisis ooit en de totale verarming van de verdwaasde-gebrainwashte Westerse bevolking ‘zo soepel mogelijk’ te laten verlopen.

  De rode droom van een wereldwijde egalisatie van de welvaart (naar derde wereld niveau) zal werkelijkheid worden. Iedereen gelijk in een communistische armoede, en waarom ook niet…?

  De meerderheid van de kiezers heeft tenslotte gekozen voor de politici die deze rode droom gaan waarmaken. De bevolking mag dus – wettelijk – niet protesteren of betogen want het krijgt waarvoor het democratisch gestemd heeft.

  Welkom in de donkere Middeleeuwen v2. Het valt echter te betwijfelen of er dit keer ook een nieuwe renaissance v2 zal komen die een einde zal maken aan deze nieuwe Middeleeuwen.

 32. Martha
  Bij mijn weten hebben we een rechtse regering, geleid door een zekere M. Rutte, gesteund door zijn rechtse kameraden, die een ongekende meedogenloosheid op ons

  Antwoord Martha:
  De VVD onder de bezielende ahum leiding van Rutte, is zo links als de pieten.
  En niet alleen in Nederland maar ook leiders van Duitsland, Frankrijk en zo voort…
  Wie Rechts is, wordt vernietigd door Links, de tijden van een rechtse VVD waren in mijn jonge jaren… zelfs Christelijke partijen die achter Rutte staan zijn in dit geval links.
  Media zijn overgenomen dus geen vrije stem meer, maar onderdanig aan hun big Boss.
  Zij schrijven wat zij “moeten” schrijven en nog wat buurtgepraat.

  Het Kruidvat e.a bijvoorbeeld overgenomen door Chinezen.
  Er is heel veel dat de burger niet mag weten.
  Nee, dat was lang geleden dat de VVD Rechts was en VVD Voor Vrijheid en Democratie.

  WIJ een Democratie, wie dat nog denkt heeft het suffertje gelezen.

  Het is tijd nu eens niet in de gladde vallen te trappen van beloftes en daarna door het stof gaan met: Sorry even een foutje mensen, sorry hoor.

  Onze vrijheid is in gevaar en in handen van een “Nieuwe Wereldmacht”, die ons de mond letterlijk en figuurlijk nog meer wil snoeren.Wij worden de fok-melk-koeien waaruit de EU kan putten en verdelen, zijn we al.

  Wij zijn de slaven van landen die nog nooit een cent hebben bijgedragen.

 33. Was er vroeger meer vrijheid? Het is pas na de Tweede Wereldoorlog dat er een grote vrijheid kwam, met als hoogtepunt eind van de jaren zestig. Vervolgens begon eind van de zeventiger jaren de economie iets te haperen en sindsdien is het met de vrijheid steeds meer bergafwaarts gegaan. De overheid begon mensen steeds meer verplichtingen en zelfs dwang op te leggen.
  Daar waar links van alles de schuld krijgt, zie ik juist dat toen links mede aan de macht was, de vrijheid groter was en sinds rechts aan de macht is – ik beschouw de VVD als rechts – het met de vrijheid steeds slechter gesteld is. VVD. De V van Vrijheid? Zegt u het maar.

 34. Wachter schreef 30/05/2020 om 3:46 pm
  “De roman “1984”, van George Orwell is dus nu werkelijkheid geworden.”
  Deels… ik dacht in dit geval meer aan het boek van Aldous Huxley (een andere illuminatus net als Orwell) ‘A brave new world’ (Heerlijke nieuwe wereld). Hierin wordt een zachte tegenhanger van een wereld totalitair systeem beschreven. De slimme variant waar genetische en media manipulatie het volk tevreden houdt. Hier een stukje van een artikel uit The Guardian: “The other was Aldous Huxley’s Brave New World (1932), which proposed a different and softer form of totalitarianism – one of conformity achieved through engineered, bottle-grown babies and hypnotic persuasion rather than through brutality, of boundless consumption that keeps the wheels of production turning and of officially enforced promiscuity that does away with sexual frustration, of a pre-ordained caste system ranging from a highly intelligent managerial class to a subgroup of dim-witted serfs programmed to love their menial work, and of soma, a drug that confers instant bliss with no side effects.” https://www.theguardian.com/books/2007/nov/17/classics.margaretatwood (goed artikel, alleen beetje klepel en klok verhaal, kip en ei, beiden waren niet zozeer profetisch maar eerder visionair. Ze beschreven geen fictieve toekomst maar legden de toekomstplannen van de illuminati (zijzelf) neer).

  De mensen zijn zo tevreden met hun veilige leventje dat ze gewoon niet willen snappen wat de hoofdpersoon probeert te vertellen; dat ze niet vrij zijn.

  De twee boeken zijn tegenpolen maar gebeuren toch beide tegelijk en groeien alsmaar verder in deze vorm. Als republikeinen vs democraten, 1984 vs brave new world. Oppervlakkig tegenpolen maar achter de schermen 1 pot nat. Good cop, bad cop, zelfde ondervragingsruimte. Sheep: “I’m telling you, the man and the dog are working together!”

 35. @Zeeuwse schreef:
  30/05/2020 om 3:13 pm

  “Bij mijn weten hebben we een rechtse regering, geleid door een zekere M. Rutte, gesteund door zijn rechtse kameraden, die een ongekende meedogenloosheid op ons loslaat met al deze smerige maatregelen, die niet alleen onze economie te gronde richten, maar ook en vooral ons samen-leven.”

  We hebben een centrumrechts kabinet. Een rechts kabinet zou bestaan uit bijv. de VVD, PVV en FvD. Ik denk dat de Nieuwe Wereld Orde van de antichrist vooral een rechts beleid zal voeren.

 36. Eurozone, financieel- technisch kaputttttt …. wil eeuwige obligaties invoeren. Die bestaan al bijna honderd jaar : perpetuals is de naam., “erfstukken” die van vader op kinderen overgingen. Een soort levensverzekering op de toekomst, gebaseerd op toen het geluk nog heel gewoon was of, toen het grotere bedrijfsleven nog de wind in de zeilen had. Nu, in deze niet voor te stellen tijden, wil Brussel deze eeuwig durende lening “publiekelijk gangbaar” maken met een prognose van …. ? Vergelijk het maar met een vorm van een twijfelachtig saldolijfrente. Ik geef u op een briefje dat iedereen die deze perpetuals aanschaf bedrogen uit komt. Het geïnvesteerde geld is als rook vergaan voordat de uiteindelijke revenuen zouden moeten worden uitbetaald. (geen garanties op de toekomst) . Een kat in het nauw maakt rare sprongen …. er moet brood (geld) op de plank komen, maar van wie en hoe ? . Er is geen econoom, econometrist, boekhouder wereldwijd te vinden die een adequate oplossing kan “ophoesten” . Ik schreef al eerder : we leven in tijden waar een plus een, drie is. Ook dat een adolescent die in het keuzepakket boekhouding heeft, achter op een bierviltje kan uitrekenen dat het nog altijd twee is ; “met een vork schrijven” wordt fiscaal direct bestraft ; Brussel schrijft in deze met een vork. Het voorstel is al bij voorbaat een mislukking. X-ander had het onlangs over onbenulligen, het is de onbenulligheid ten top om deze “leningen” te kopen, zeker …. als lange termijn visie. Vertrouw nooit beloftes die niet nagekomen kunnen worden. Denk maar aan de arme zielen die de hoop hadden gevestigd op oninbare lijfrentes, de woekerpolis. Te vergelijken met …. , maar okay niemand weerhoud u er van om hierin te investeren. Het zal mij echter ook niet verbazen dat Brussel straks verplichtingen ! gaat opleggen inzake “gespaard” geld ; er wordt daar in de buurt van menneke pies al aardig over nagedacht hoe uw geld in “mijn” zak moet komen.

 37. Heerlijk. Voor mij en mijn broeders en zusters kan het niet snel genoeg gaan! Hierna: een 1000 jarig koninkrijk waarin vrede het Leitmotiv zal zijn.

 38. Ondertussen dreigt er in het Midden-Oosten een grote oorlog uit te breken. Op https://www.prophecynewswatch.com/article.cfm?recent_news_id=4082 “July 1st – Countdown To Next Middle East War?”. Wanneer Israël vanaf 1 juli as. de Westoever zal annexeren, zal dat onherroepelijk tot een grote oorlog in het Midden-Oosten leiden. Wordt de zomer van 2020 de Zomer van oorlog? Een grote oorlog in het Midden-Oosten zal naast de Coronacrisis en de economische depressie voor nog meer ellende zorgen.

 39. Meer als 85 % van Nederlanders ligt te slapen, ze wachten tot het weer normaal.is.
  Vakantie gaan we ,Als het weer normaal is.
  De verjaardagen en feesten.als het weer normaal is.
  Als het weer normaal is,
  Zelfs Rutte heeft ge zegt dat het niet meer wordt zoals het was.
  80% van de horeca legt het loodje,je kunt straks kiezen,mac drive of een pizza , afval moederen we op straat zolang dat niet gecontroleerd wordt.
  De lucht is mooi blauw,de zee is schoon,vul maar in.
  Steden worden toerist- onvriendelijk.
  Wat er met de mensen gaat gebeuren,lijkt nog niet geloofwaardig.

 40. De roman “1984”, van George Orwell is dus nu werkelijkheid geworden.

 41. We leven in een onwerkelijke werkelijkheid. Haast heel de wereld is er ingetrapt. Ergens moet een netwerk zijn die hierin de leiding heeft. Elke dag, elk uur wordt je geïnformeerd over corona. Het is een hypnose die zijn weerslag niet kent. 4 maanden geleden was er nog niets wat dit deed vermoeden. Alsof we nu in een parallelle wereld zijn terecht gekomen. Ik en velen hebben heimwee naar de echte wereld. De vraag is, wat is de echte wereld want het normale werd al anders. Dus is het de tijdgeest die bezig is alles te veranderen. Denk dat we meegesleurd worden in de stroom. Gelukkig de 60- en 70ties meegemaakt.

 42. Hallo, ik ben het vrijwel in alles eens met de strekking van bovenstaand betoog. Alle maatregelen zijn bedoeld om ons van elkaar te vervreemden en te scheiden, zodat we gemakkelijk te “managen” zijn, en toch al niet meer gewend zelf te denken, ons als makke schapen naar de vaccinatiebank te laten voeren, ander woord voor slachtbank.
  Het enige dat er op zit is wakker blijven c.q. wakker worden.
  Wat ik niet begrijp van dit forum is dat er bij ieder item geroepen wordt dat vooral de linkse politiek / kliek hieraan schuldig is. Bij mijn weten hebben we een rechtse regering, geleid door een zekere M. Rutte, gesteund door zijn rechtse kameraden, die een ongekende meedogenloosheid op ons loslaat met al deze smerige maatregelen, die niet alleen onze economie te gronde richten, maar ook en vooral ons samen-leven. Je kunt natuurlijk “links” terecht verwijten dat ze hieraan geen tegenstand bieden.

 43. Was het maar waar dat we ze konden wegstemmen. Gaat niet gebeuren. Als je ziet dat de VVD van Rutte met dik 40 zetels nu in de peilingen staat geeft dat te denken. Voor wat zo’n peiling ook waard is, want ik vertrouw niks meer. Overigens ben ik ervan overtuigd dat het gros van de mensen te stom is om te poepen. De 10 tot 15 procent van de mensen die ‘wakker’ zijn gaan het verschil niet maken en dat weten ‘ze’.
  En dan nog, de verkiezingen lijken gemakkelijk gemanipuleerd te worden. Nee, als verkiezingen écht iets konden veranderen, dan waren ze allang verboden. Zie referendum.

 44. “‘Hopelijk komen de mensen in opstand en stemmen al deze politici weg’”

  VVD Plus 20 zetels in de peilingen.

  Ik zie het wegstemmen jammer genoeg niet snel gebeuren plus het feit dat alle partijen op FvD, PVV en vanHagen na de motie van het gebruik van HCQ hebben verworpen ( https://www.petities.com/a/266938 ). Zelfs 50Plus. Zij hebben dus gewoon bloed aan hun handen.
  Zal het volk dan massaal op FvD, PVV en vanHagen gaan stemmen?
  Ik denk het niet.

 45. Dachten jullie nou dat dit voor het eerst zal zijn . we worden al tientallen jaren bedondert wat de overheid wil weten is totaal geen geheim alleen wij weten hier niets van?

 46. Vele cafés in België sluiten definitief omwille van die regels, de mensen mogen niet meer aan de toog gaan hangen, en moeten braaf aan een tafel zitten met een twee meter afstand, hoe gaat dat in een cafés.? Ze moeten ook om middernacht dicht omdat anders de mensen te zat worden en geen afstand meer houden. Of men in België in opstand gaan komen? De Belgen zijn geen dappere mensen meer hoor, de oude Belgen zijn allang dood en begraven. Ook veel restaurants gaan niet meer open bij ons, het lijkt de moeilijk te gaan worden die afstand. Ook naar toilet gaan zal moeilijk worden, wat als je hoog water krijgt en je mag nog niet gaan wateren want er staat een rij van vijf man? In je broek pissen dan? Neen ik blijf uit het café weg tot het terug wat normaal gaat worden zo tegen 2050, Shalom

Comments are closed.