Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

Een van de relschoppers dreigde voor de camera dat straks ook de buitenwijken aan de beurt zijn. (2)

—————————————————————————————————————————————-

Covid-19 lockdowns en massa werkloosheid hebben wanhoop en ellende versterkt – Zwarten vaker in aanraking met vaak veel te agressieve politie

—————————————————————————————————————————————-

Voornamelijk zwarte demonstranten hebben de afgelopen dagen in Minneapolis talloze gebouwen in de brand te gestoken, winkels geplunderd, en enorme vernielingen aangericht. De Nationale Garde moest zelfs worden ingezet, een maatregel die alleen wordt genomen bij zeer ernstige, uit de hand lopende onlusten. Aanleiding voor het geweld was de dood van een zwarte man, George Floyd, nadat een politieagent hem tijdens een arrestatie langdurig een knie in zijn nek had gedrukt. Inmiddels lijken de rellen zich naar andere steden, waaronder Los Angeles, New York, Phoenix, Denver, Louisville, Columbus en Memphis te verspreiden.

Covid-19 lockdowns veroorzaken wanhoop en depressie

Veel analisten twijfelen er niet aan dat het om zich heen grijpende chaos mede het gevolg is van de frustratie vanwege de Covid-19 lockdowns, die tientallen miljoenen Amerikanen werkloos hebben gemaakt. ‘Tijdens de ‘goede jaren’ werd er al zoveel woede opgebouwd, en nu zal deze economische depressie de zaken nog veel erger maken,’ schrijft Michael Snyder van ‘The Economic Collapse’. ‘Dit is nog maar het begin.’ (5)

‘Dit tuig onteert de herinnering aan George Floyd, en dat laat ik niet gebeuren,’ twitterde president Trump. ‘Zojuist gesproken met gouverneur Tim Walz, en heb hem verteld dat het leger helemaal achter hem staat. Zijn er moeilijkheden, dan nemen wij de controle, maar als er wordt geplunderd, zal er worden geschoten. Dank u!’

Bizar genoeg oordeelde Twitter dat deze tweet van Trump ‘geweld verheerlijkt’. Zoals bekend is de president eindelijk opgestaan tegen de niet aflatende haatcampagne van het door extreemlinkse managers en activisten geleide Twitter. (1)

Linkse media proberen er weer een rassenkwestie van te maken

Een zwarte eigenaar van een sportbar huilde voor de camera dat ‘ik niet weet wat ik nu moet doen’ nadat zijn winkel, waar hij al zijn spaargeld in had gestoken, compleet werd geplunderd en vernield. De clip op social media onderstreept dat de relschoppers zich net zo goed keren tegen hun eigen gemeenschap. (3)

Desondanks proberen de linkse media er natuurlijk weer een rassenkwestie van te maken, en haat en verdeeldheid te zaaien. Een MSNBC verslaggever beweerde zelfs met droge ogen dat de protesten ‘niet onhandelbaar’ waren, terwijl achter hem een gebouw in brand werd gestoken (4).

In Minneapolis wordt inmiddels het hele 3e politiedistrict ‘bezet’ door relschoppers. Afgelopen woensdag werd een politiebureau daar geplunderd en platgebrand. In het aangrenzende St.Paul werden vandaag politie auto’s vernield, en diverse winkels in brand gestoken (1). Zo’n 500 gewapende soldaten van de Nationale Garde zijn inmiddels in de stad actief om de orde te herstellen (6).

Zwarten vaker in aanraking met vaak veel te agressieve politie

De VS lijdt feitelijk al tientallen jaren aan een zichzelf versterkende spiraal van geweld tegen politie, dat op zijn beurt geweld door de politie veroorzaakt, met vervolgens nog meer geweld tegen de politie, et cetera. Politieagent is daarom een van de allergevaarlijkste beroepen in Amerika.

De zwarte bevolking lijkt bovenmate getroffen door extreem politie optreden, omdat het criminaliteitspercentage onder deze bevolkingsgroep veel hoger is dan het landelijke gemiddelde, en zij dus verhoudingsgewijs veel vaker met de politie in aanraking komen. Als de cijfers worden gecorrigeerd, dan blijkt dat blanken niet minder vaak het slachtoffer zijn van politiegeweld, dan zwarten.

De Amerikaanse politie heeft inmiddels een bedenkelijke reputatie opgebouwd met het veel te snel overgaan tot agressie en geweld, ook tegen gewone burgers die slechts lichte vergrijpen zoals verkeersovertredingen begaan.


Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Zero Hedge

38

 1. nog even een aanvulling op wat ik zojuist plaatste. Ik ontdekte zojuist dat, de enige overlevende van de racistische Rotterdamse metromoorden zou in 2013 al op 52-jarige leeftijd zijn overleden. Of daar emotionele trauma’s of gevolgen van de verwonding de oorzaak van zouden zijn kan ik niet achterhalen.

 2. verplicht kijkvoer van 31 jaar geleden

  https://www.youtube.com/watch?v=ab1ztvAbSZQ

  gingen blanke Rotterdammers en Nederlanders toen ook de allochtonenbuurten in brand steken toen vier blanke jonge vrouwen bewust werden uitgekozen om te vermoorden? (drie overleden er ter plekke, een vierde raakte zwaargewond, laffe racist ontsprong zijn straf door zelfmoord te plegen)

 3. Er wordt idd chaos gecreëerd..dit ook als gevolg van de Corona crisis.
  Maar vergeet niet dat we in het eind van deze tijd leven! Er rest nog een kleine tijd om te bekeren, daarom zien we nu De plagen uit Leviticus waarheid worden.

 4. @Dr. Heinz 29/05/2020 om 8:02 pm

  Het is de vraag in hoeverre Trump met deze rellen wordt gedwarsboomd. Er zijn veel zwarten, die gretig misbruik maken van de situatie. Die zwarten interesseert het totaal niet dat een van hun vermoord is, het is slechts een aanleiding om eens flink te rellen.
  Alleen zitten er nu verdacht veel blanken tussen het rellende uitschot. Voor hen kan je dit amper een aanleiding noemen.

  Maar de beelden van alle rellen maken veel Amerikanen vooral heel erg duidelijk, dat links (democraten) niet deugt. Ik kan me zo voorstellen, dat dit bij veel “blanke “demorat-stemmers
  de vraag gaat opwerpen of Trump niet de betere keuze is. Dat gaat ook voor veel zwarten gelden, want die gaan meer dan ooit door de blanke Amerikanen met de nek worden aangekeken. Na de getroffenen van de plunderingen zijn dat met stip de grootste slachtoffers van deze rellen.

  Ofwel, deze bom kon wel eens in het gezicht van de democraten ontploffen. Trump hoeft enkel wat af te wachten en kan vervolgens de relschoppers afslachten onder luid applaus van de Amerikaanse bevolking.

 5. https://www.nu.nl/buitenland/6054970/black-lives-matter-protest-nu-ook-op-verschillende-plekken-in-europa.html#coral_talk_wrapper
  Ik hoop niet dat dezelfde duistere krachten die in Amerika de boel lopen op te hitsen hier vrij spel hebben. Maar ik ben er allerminst gerust op. Die duistere krachten zullen ook hier graag chaos willen en de domme burger zal nog geloven dat een man de schuldige is ook. Niet de slippendragers en bankenslaafjes waar ze al decennia lang op stemmen.

 6. Beste lezers,
  Hou jullie klaar.
  De grote verdrukking staat voor de deur !!!!

 7. anoniem schreef: 30/05/2020 om 3:45 pm

  “Amerika is een land opgezet als het nieuwe Atlantis, Eutopia (vlgs boek sir Fr Bacon). Dat wat hier voorgesteld wordt als ‘christenen’ waren zonder uitzondering vrijmetselaars.”

  Ik dacht dat men (Columbus bijv.) in Europa dacht dat Amerika India was. Vandaar de naam voor de inwoners: Indianen. Waarom hebben ze het America (Amerigo Vespucci) genoemd en niet New Atlantis of New India?
  Kan het zijn dat Amerigo Vespucci een christen was, gefinancierd door christelijke vorsten?

 8. Ik heb vanmiddag een reportage gezien vanuit het CNN-hoofdkwartier in Atlanta. Wat opviel dat een jonge blanke vent vooraan stond en met zijn skateboard probeerde nog een glazen pui in te rammen. Wat voor een conclusie moeten we daar nu uit trekken? Mij lijkt dat het niet om rassenrellen gaat anders zou een zwarte zijn plaats wel hebben ingenomen. Wie het snapt mag het zeggen

 9. Oke foutje.

  Ik bedoelde natuurlijk vals geld i.p.v zwart geld!

  Oorspronkelijk tekst:
  “Als deze zwarte man niet met zwart geld had betaald was er niets aan de hand geweest en was er een hoop ellende bespaard gebleven.”

 10. Gorghel schreef 30/05/2020 om 1:52 pm:
  “Amerikaanse christenen hebben een raar beleid gevoerd. Enerzijds zijn/waren zowat alle Amerikaanse zwarten ook christenen, anderzijds werden ze door de blanke mede-christenen niet als volwaardig mens geaccepteerd.
  De zwarten zijn als slaaf behoorlijk gekleineerd en elke negatieve actie van een blanke t.o.v. een zwarte roept bij hen deze collectieve herinnering op.”
  Dit is een volstrekt verkeerde voorstelling van zaken. Amerika is een land opgezet als het nieuwe Atlantis, Eutopia (vlgs boek sir Fr Bacon). Dat wat hier voorgesteld wordt als ‘christenen’ waren zonder uitzondering vrijmetselaars. Zij doen zich voor de buitenwereld graag voor als filantropen en weldoeners. Volgens vrijmetselaars zijn mensen met meer melanine in hun huid van een ander minderwaardig ras. Hun lichte huid is een teken dat ze van de Atlantische opperras Ariers, halfgoden (nephilim, nakomelingen van de ‘wachters’, gevallen engele) afstammen. Dat hele racisme verhaal heeft een occult religieuze oorsprong. Daarom zien moslims (door Rome gesticht) dit ook zo, zij waren het die de zwarten in Afrika elkaar lieten vangen en verkopen als slaven. Deze slavernij heeft vooral een moslim oorsprong! En het waren de zwarte Afrikanen die andere zwarte Afrikanen gevangen namen als slaaf.

  De Hollanders die hier vervoer voor regelden waren weliswaar meer handelaar maar zij gingen wel veel beter met de ‘kostbare waar’ om zodat op Hollandse schepen veel minder Afrikanen stierven. Zij waren ook verblind door valse leer vanuit het verleden door de katholieke kerk. Of ze waren gewoon vrijmetselaar of anders moreel gevoelloos. Het waren (zijn) juist de echte christenen die strijden voor afschaffing van slavernij! En dat begint bij verandering van denken.

  Wat er nu in de VS gebeurt is een uitvloeisel van een bewust in stand gehouden vrijmetselaars cultuur die met name in politiekringen, advocatuur, clerus (priesters en dominees), media, overheid en andere plekken heerst, waar de blanke ‘elite’ mensen op invloedrijke posten plaatst. De zwarten worden bewust arm, dom, paranoïde en gedrogeerd gehouden. Een ander uitvloeisel hiervan is dat de slavernij via een commercieel gevangenis apparaat nog steeds zwarten als slaven misbruikt.

  De beruchte Ku Klux Klan (van cyclos, ring) is puur een vrijmetselaars loge. De naam was oorspronkelijk ‘knights of the golden circle’. Daaronder waren dus vroeger veel plantage eigenaren, maar nog steeds veel politiemensen etc.

  Zwarten hebben een grondige afkeer van de blanke cultuur, maar vereenzelvigen dit meestal door gebrek aan kennis met christenen. En ze verheerlijken hun (occulte, moslim) Afrikaanse cultuur die hun ellende juist in stand houd (gemakzucht, teren op andermans zak, afwachtendheid, hedonisme (sexualisering) , opportunisme, geen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen keuze). Niet dat blanke cultuur altijd even goed is (ellek foordeel hep se nadeel) , maar daar licht de focus toch op verantwoordelijkheid (voor gezin en eigendom), orde, netheid, ingehoudenheid, opbouw.

  De moord door de agent is een gevolg van minachting gevoed door de geheime leer van de vrijmetselarij. De symbolen zie je overal op politiebureaus, (brandweer) kazernes, kerken, overheids- en gerechtsgebouwen terug, mits je getraind bent om ze te herkennen.

  Amerika is gesticht door vrijmetselaars, was een vrijhaven voor vervolgde christenen (protestanten, hugenoten, Amish etc) en overgenomen door katholieken (Jezuïeten). Het is de grondbasis voor het militaire apparaat van de NWO.

 11. David Wilkerson voorspelde in zijn boek ” Het visioen en verder ”

  Dat er in New York en Los Angelos opstanden, plundering en branden zouden komen

 12. Amerikaanse christenen hebben een raar beleid gevoerd. Enerzijds zijn/waren zowat alle Amerikaanse zwarten ook christenen, anderzijds werden ze door de blanke mede-christenen niet als volwaardig mens geaccepteerd.
  De zwarten zijn als slaaf behoorlijk gekleineerd en elke negatieve actie van een blanke t.o.v. een zwarte roept bij hen deze collectieve herinnering op.
  Jammer is wel dat de zwarten meteen gaan plunderen/roven/brandstichten/moorden. Maar dat doen men – denk ik – omdat men de waarde van bezit/leven/veiligheid onvoldoende kent, immers de meeste die dit doen zijn arm, depressief, intellectueel onderontwikkeld, onzeker of zij het volgend jaar wel halen. De beter gesitueerde zwarten gruwen ook hiervan.
  Dit conflict tussen arm en rijk gaat straks in alle hevigheid losbarsten. Overal op de wereld, ook in Europa.
  In Nederland is er nog een redelijke mate van bijstand, maar dat wordt steeds meer uitgehold en de onzinnige verplichtingen (inefficiënte, nodeloze tegenprestaties) nemen alleen maar toe, dus dit gaat straks ook een hoop problemen opleveren.
  De wereld nadert de keerpunt: veiligheid, educatie, welvaart, vrijheid voor iedereen of alleen voor een kleine bevoorrechte groep. Gebeurtenissen als de coronavirus en de lockdown en de vele ontslagen daaruit voortvloeiend brengen dit punt alleen maar dichterbij. Helaas vinden er de laatste jaren vnl gebeurtenissen plaats die de ontevredenheid in mensen oproepen of versterken ipv het omgekeerde. Dat zal zijn effect hebben.

 13. Is het in Amerika eigenlijk niet altijd zo geweest, met name in de grote steden?
  En is er niet altijd van alles overgewaaid naar de rest van de wereld. Er handelsverdragen en bondgenoten
  kwamen. De wapenwedloop, de spacewedloop, Spionage, met name Rusland. Die beiden heel wat ellende
  in de wereld hebben gebracht. En dat alles wordt gebruikt en verkocht over heel de wereld.

 14. Dit is inderdaad het punt:

  Volgens FBI statistieken worden in de Verenigde Staten ieder jaar 10 keer meer blanken vermoord door zwarten dan omgekeerd en dit ondanks het feit dat zwarten maar 16% uitmaken van de totale bevolking van de VS.
  Als de Amerikaanse blanken iedere keer als er een blanke door een zwarte vermoord wordt uit protest ook alle zwarte woonwijken zouden platbranden, dan bleven er geen meer over…

 15. Dit komt de duistere krachten, waarvan de Democratische Partij een lakei is, bijzonder goed uit. Let wel, dat ik het geweld tegen deze man, door de politie, afkeurenswaardig vind. Maar de NWO adepten, vinden het allemaal prachtig hoor… “orde uit chaos”.

 16. Ik denk dat wij hier in Europa ook met dergelijke massale opstanden te maken zullen krijgen en regeringen daarbij omver geworpen zullen worden. Zeker wanneer de economische depressie zich steeds meer om zich heen grijpt.

 17. De voorouders van deze ‘zwarten’ werden per schip vervoert en als slaaf verkocht. Nederland besloot als een van de laatste ‘exporteurs’ in 1867 ( dat is nog maar zo’n 150 jaar + geleden ) de slavenhandel te beëindigen. Elke Afro-Amerikaan kent uit overleveringen deze geschiedenis …. . 2015, andere ethnische groeperingen komen met honderdduizenden, ook vaak over zee Europa binnen. In de VS is het rassenprobleem nooit opgelost, het zelfde kunnen wij verwachten, nee het is er al, in het geciviliseerde Westen. ‘We’ zijn er praktisch elke dag getuige van. Door de Corona hype wordt het echter bewust op de achtergrond, verdrongen door de media. In alle steden van Europa … komen dergelijk situaties zoals in de VS, ook rellen met vernielingen en plunderingen voor, vaak met dodelijke afloop. Ook de oprukkende armoede tussen autochtonen …. lokt extremistische gedachten en handelingen uit. We zien én horen het praktisch elke dag.
  Intergratie van de nog …. etnische minderheden is volledig mislukt en gaat vlgs mij ook nooit lukken. Ja, het nazisme in de jaren 30/40 is hét voorbeeld van rassenhaat van onze oosterburen ; in Amerika is hét voorbeeld van rassenhaat de Ku Klux Klan …. die ‘ondergronds’ nog bij vele Amerikanen, bewust of onbewust leeft ; wit is beter, zwart is minder.
  In Zuid-Afrika was de blanke heer en meester, nu de ‘underdog’ . Én wat is er van terecht gekomen ? Zimbabwe, Kongo …. en niet te vergeten onze verschraalde democratieën. Onoverzienbare problemen komen ons tegemoet waar ‘we’ geen antwoord op hebben. Daar is de Corona nog maar een peuleschil bij ….

 18. Het is hilarisch om te zien hoe Twitter de weg kwijt is.
  Rellen lopen compleet uit de hand met brandstichting en plunderingen. Trump waarschuwt dat er ordetroepen moeten worden ingezet (dat is de taak van de overheid) en Twitter beweert dan dat de president aanzet tot geweld.
  De compleet omgekeerde wereld.

 19. Als het een blanke was dan waren er geen rellen en plunderingen, maar nu er een neger sterft breken alle apen de tent weer af. Laat dat tuig lekker terug gaan naar Afrika dan als ze t zo slecht hebben in Amerika.

 20. Het is gewoon een systeemzwakte.
  Overal ter wereld eenzelfde laken van een pak met loopjongens en -dames die de regeltjes van salonpolitici willen en beroepshalve moeten handhaven. Dat het een systeemzwakte is blijkt wel uit het bericht uit dezelfde stad van de moord door een zwarte politieagent op een ongewapende blanke vrouw. De agent kreeg in 2018 12,5 jaar cel.
  https://www.startribune.com/minneapolis-police-officer-mohamed-noor-turns-himself-in-on-charges-in-justine-damond-killing/477405923/

 21. Ik denk dat als die George Floyd een blanke man was geweest hij niet zo zou zijn behandeld door deze agent.
  Ze hebben ook in 2015 in het Zuiderpark van Den Haag de donkere Mitch Henriquez vermoord bij zijn arrestatie door met 5 man op hem te gaan zitten, in het gezicht te stompen, pepperspray te gebruiken en hem te verwurgen met een nekklem.
  Een agent is in hoger beroep vrij gesproken, de andere kreeg in hoger beroep slechts een voorwaardelijke straf van 6 maanden. Beiden mogen hun beroep behouden. Het is een grote schande.

 22. De Us glijdt af in een burgeroorlog , .ben bang dat europa hetzelfde lot te wachten staat met onze EU dictatuur. Kwestie van tijd.

 23. Wie had gedacht dat de VS zou afglijden naar een land van armoede? Er is rijkdom genoeg, maar het wordt allemaal op dezelfde stapel opgestapeld. Hetzelfde geldt voor zowat alle landen. De kloof tussen arm en rijk wordt almaar groter.

 24. Relschoppers van linkse snit, maken altijd gebruik van zulke gelegenheid om toe te slaan, te rellen!!
  Worden ook betaald door die Soros, om zo op die manier Trump te dwarsbomen!!
  Want dat linkse zooi is nog steeds en dat sinds 2016 totaal geschift, omdat hun idool Hillary Clinton het niet geworden is!!!
  Ze willen totale chaos, om op de vuile manier van Trump af te komen!!

 25. Het gaat helemaal niet om de dood van die man. Anders zouden ze geen winkels van zwarte mensen vernielen.
  Het gaat bij dit soort tuig om gewoon om het plunderen. Lekker alles kapot maken.
  Dat gebeurt hier ook zo vaak. Rellen voor de kick. En de burgers betalen de schade wel.

 26. tragische beelden uit de eindtijd.Het zijn nog maar het begin van de barensweeen voor de messias komt.Mattjeus 24

 27. Jammer dat hier niet de video over dat geval met George Floyd is geplaatst, dit laat zien wat een grof geweld de politie gebruikte op deze man die alleen maar een oud vrouwtje met boodschappen en oversteken had geholpen. De politie riep meerdere keren dat George in de auto moest gaan zitten en dat wilde hij maar de politie drukte hem met zijn knie in de nek tegen de grond zodat hij niet kon opstaan om in de auto te gaan terwijl George meerdere keren zei dat hij bijna geen adem meer kreeg, bleven zij hem op de grond drukken totdat hij dood was.

 28. Als je alles dreigt te verliezen door de economische corona- depressie- en- dictatuur, dan begrijp ik heel goed dat burgers wanhopig zijn en terug willen vechten.
  Je hebt immers zo goed als niets meer, dus toch niets meer te verliezen.
  Ik vermoed dan ook dat in vele landen massale burgeropstanden zullen komen, doordat deze landen economisch verwoest zijn… door een virus als dekmantel!

 29. Volgens FBI statistieken worden in de Verenigde Staten ieder jaar 10 keer meer blanken vermoord door zwarten dan omgekeerd en dit ondanks het feit dat zwarten maar 16% uitmaken van de totale bevolking van de VS.
  Als de Amerikaanse blanken iedere keer als er een blanke door een zwarte vermoord wordt uit protest ook alle zwarte woonwijken zouden platbranden, dan bleven er geen meer over…

 30. Soros zit hier achter!!!!
  Die linkse zooi willen Trump weg hebben, ze zijn nog steeds over de kook sinds 2016 Hillary Clinton het verloren heeft!!!!
  Socialisme maakt alles kapot!!!
  Stop deze waanzin!!?

 31. Ik snap dat mensen verontwaardigd zijn, Maar dat betekent toch echt niet vanzelf dat je moet lopen plunderen en vernielen. Dat zijn vooral antifa-methoden om wraak te nemen op totaal onschuldige mensen. Het is puur fascisme als de woede wordt gekoeld op mensen die er niks mee te maken hebben gehad.

 32. Ik heb de moord op deze man gezien door die politie agenten.
  Het was overduidelijk moord, geen dood door schuld.
  Pijnlijk om te zien.
  Video staat op website van vrijspreker.
  Toevallig werd dit opgenomen door omstanders.
  Hoe vaak gebeuren deze dingen, zonder dat er getuigen bij zijn?
  Afschuwelijk, maar dit is pas begin.
  Begrijp de verontwaardiging, maar blijf af van burgers en hun eigendommen.

 33. Typisch virtue signaling. We zagen het al in Ferguson, de LA riots en daarvoor in Watts en andere steden. De zwarte gemeenschap is als geen andere gemeenschap zo overgenomen door de globalisten en is volledig geconditioneerd in de drugs- en geweldsgame die openlijk wordt gepropagandeerd op elk sociaal media kanaal. 1 op 3 Afro Amerikanen komt in het gevangenissysteem, met dank aan Bill Clinton die extreme straffen oplegde voor het bezit van minimale hoeveelheden drugs. Daarvoor in de jaren 60 was het LBJ die met de voting act al zei “ill have those ***** voting democrats for 200 years”. Helaas stemmen de meeste Afro Americans democratisch terwijl juist deze partij elke vorm van groei en ontwikkeling blokkeert. Het gros van de deze groepen woont niet voor niks in “projects” vol geweld, armoede, drugs en hopeloosheid terwijl het bijna altijd democratische steden betreft. En ja, ik heb met ze toe doen ondanks dat ze keer op keer dezelfde fouten maken door te stemmen op de partij die ze op de symbolische plantage houdt.

 34. Dat zwarten meer te maken krijgen met dodelijk geweld van de politie is compleet onzin en cijfers laten dat duidelijk zien.
  Blanken en hispanics lopen drie tot vier keer meer kans doodgeschoten te worden door de politie.Candice Owens een zwarte conservatief laat dat geluid ook duidelijk horen gelukkig.Eindelijk een gezond en reëel geluid uit de zwarte gemeenschap.
  BLM is bullshit!
  In New york worden duizenden zwarte babies geaborteerd tot wel 9 maanden!!!
  Waar is black lives matters?Waar?
  Kneuzen.Racisten en linkse blinde ratten zijn nu los aan het gaan en krijgen dadelijk een proportionele reactie.Een die zij echt maar dan ook echt niet willen en verwachten!
  Een rassenoorlog is het domste wat men kan starten in de VS.Echter zijn de tegenkrachten zichtbaar goed op stoom.
  Laten we hopen voor IEDEREEN aldaar dat het geweld stopt.

  Overigens is ook corona hier weer een makkelijk excuus alsook voor de door en door verrotte economie en banken en regeringen en beleidsmakers en multinationals en….en…en..

  Wakker blijven.

Comments are closed.