EU keurt insecten voor consumptie goed, massaproductie begint nog dit jaar

Sprinkhanen, wormen, kreken en torren – wen er alvast maar aan, want straks liggen ze ook in onze supermarkten (op den duur in plaats van de huidige schappen met vlees). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

Insecten moeten in het licht van Frans Timmermans’ desastreuze, welvaart vernietigende ‘Groene Nieuwe Deal’ de consumptie van vlees gaan vervangen

—————————————————————————————————————————————

Een onderdeel van de welvaart- en vrijheid afbrekende ‘Groene Nieuwe Deal’ van de EU, stokpaardje van de Marxistische eurocommissaris Frans Timmermans, is inmiddels in werking getreden. De Europese Voedselveiligheid Autoriteit heeft de verkoop en consumptie van insecten zoals sprinkhanen, krekels en meelwormen goedgekeurd voor menselijke consumptie. De klimaatdictatuur in Brussel wil met het wegvagen van de veeteelt (zoals in Nederland reeds is begonnen) de consumptie van vlees in de komende jaren fors beperken, en de bevolking dwingen om op alternatieve voedselbonnen over te gaan.

‘Er is een goede kans dat we in de komende weken het groene licht krijgen,’ reageerde de secretaris-generaal van het Internationale Platform van Insecten voor Voedsel en Voeding, Christophe Derrien, tegen The Guardian. Hij kijkt uit naar het moment dat insecten zowel voor de losse verkoop in de winkels liggen, als ook in andere producten zoals snacks, pasta en burgers zijn verwerkt. Zijn argument: insecten zijn een goede bron van proteïne, maar de productie ervan ‘brengt geen schade toe aan de planeet’.

De promotie van het consumeren van insecten door allerlei globalistische organisaties, culturele instellingen en de media wordt gedaan om de Westerse bevolking voor te bereiden op een drastisch lagere levensstandaard, die het gevolg zal zijn van de desastreuze ‘Groene Nieuwe Deal’. De implementatie van dit monstrueus veel geld kostende programma, dat voorgoed een einde zal maken aan de naoorlogse opgebouwde welvaart, zal de diepe economische recessie / depressie die het gevolg is van de corona maatregelen, versterken.

Daarom promoot ook de Economist, spreekbuis van de internationale linksliberale elite, het eten van insecten. De vraag is echter of één van deze ‘top’figuren, die opzettelijk de ondergang van onze vrije samenleving in gang hebben gezet, ooit zelf een insect in hun mond zullen stoppen (behalve dan voor de gebruikelijke, in scene gezette propagandafoto’s). Want u weet het: in iedere communistische dictatuur hebben de machthebbers zich uitgezonderd van alle keiharde maatregelen waarmee ze het gewone volk onderdrukken.

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
24-02: EU’s eigen denktank constateert verval Europa door migratie en wegjagen kennis en innovatie (/ Klimaatbeleid veroorzaakt energie armoede en permanent lagere koopkracht)
13-02: Armstrong Economics: De nieuwe wereldwijde Depressie begint in de Europese Unie
01-02: Boek ‘Tegen de Onzin’: Hoe Nederland onder Rutte totaal in de knoop is geraakt
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ 
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:

28-12: Waarom de ECB de grootste bedreiging voor onze welvaart en vrijheid is
22-12: Steun ECB aan klimaatagenda EU is onwettig en zal leven burgers fors duurder maken

11-12: Extreemlinkse groene klimaatdeal EU kost gezin ruim 5100 euro per jaar
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

33

 1. Eerst moeten we allemaal een insectenhotel in de tuin plaatsen om de flora te helpen, dus andere dieren, die insecten nodig hebben, Dus de voedselketen voor de dieren en nu moeten we het zelf opeten. Dacht het niet, krijg al kippenvel als ik het lees. Laatst bij Jumbo per ongeluk in de schappen gezien, kleine bakjes met ‘bah’ insecten, liep maar snel door. Het lag in de vakken met andere snacks. We zijn geen kippen of vogels. Die Timmermans moeten ze maar in een kippenhok stoppen en een maand lang insecten voeren. Ongelooflijk, dat je zoiets verzint.

 2. @Lechaiem,
  Je hebt gelijk, Israel is een mooi land, betreft sprinkhanen en ander in sekten….zal resulteren in de volgende pandemie! En wat vinden die in sekten er van dat ze worden op gegeten, het egoïsme van de mens wordt zijn ondergang. De geschriften tonen anders!

 3. @Lechaiem,

  U mag trots zijn op Israël, het land waar u woont.
  Ik denk dat er maar weinig regeringen zijn die zo goed voor de veiligheid van de bevolking zorgen zoals Israël. Helaas wordt Israël tegenwoordig steeds maar zwartgemaakt door de media, en dat is hier in Nederland helaas niet anders. Onze veiligheid heeft weinig prioriteit, en dat is niet alleen in Nederland zo, maar ook in een groot deel van West-Europa. Vluchtelingen helpen, oké, maar zoals ik bij het bedrijf waar ik werk heb geleerd tijdens cursussen EHBO en BHV, hulp verlenen is prima, maar je moet in de allereerste plaats denken aan je eigen veiligheid. Die gouden regel wordt met voeten getreden. De gevolgen kennen we in de vorm van inmiddels niet meer te tellen aanslagen. Daarom ben ik het ook roerend eens met de regeringen van een aantal EU lidstaten in Oost- Europa, zoals b.v. Hongarije.
  Israël is een volstrekt uniek land, want behalve dat het goed zorgt voor de veiligheid van de eigen bevolking, doet het alles wat mogelijk is, om slachtoffers bij de vijandelijke burgerbevolking te voorkomen. Zoiets is ongekend, maar in de media hier totaal onbelicht.
  Gezien de politieke toestand in West-Europa, verwacht ik dat de democratie hier langzaam gaat verdwijnen.
  De Green Deal van Frans Timmermans zal hier in Europa een crisis veroorzaken. Het is dan ook onbegrijpelijk dat deze idioot hier zoveel invloed kan krijgen. Hij is uitmuntend in het perfect spreken van meerdere talen, op dat gebied is hij zeer hoog ontwikkeld. Maar hij heeft geen enkel historisch besef. En zo presteerde hij het al een aantal keren, om Israël even flink de les te lezen.
  Maar op de Oostenrijkse tv deed hij nog niet zo lang geleden de uitspraak dat de islam al 2000 jaar bij Europa hoorde! Dus laat Israël zich maar niets van deze idioot aantrekken. Laat hij zelf maar zijn wormen opeten. Overigens, mijn favoriete snack in Israël is de falaffel, daar mogen ze me zelfs midden in de nacht voor wakker maken!

 4. Iemand die zulke misdadige plannetjes bedenkt moet haast zelf een superinsect zijn.

 5. De duivel blijft maar bezig het scheppingsverhaal te gebruiken om alles te vernietigen

 6. Heb ooit sprinkhanen en meelwormen geprobeerd. Het viel mee, je moet er gewoon aan wennen en niet te veel bij nadenken. Op YouTube staan heel wat kanalen van mensen die de ‘delicatessen’ in Azië gaan opzoeken, en daar zitten heel wat rare dingen bij, maar het is vooral een mentale aanpassing. Maar als grote vleeseter (zo’n 80% van mijn dagelijkse voeding bestaat uit vlees – meestal kip, kalkoen, konijn en rundsvlees – behalve de 1 à 2 dagen per week dat ik enkel vis eet) zie ik het toch niet zitten om over te schakelen op insecten… Heb al geprobeerd om minder vlees te eten, maar mijn hongergevoel krijg ik dan absoluut niet verzadigd, waardoor ik ’s avonds laat dan naar suikerrijke snacks grijp… Maar ik ben me er zeker van bewust dat we tijdens de in de maak zijnde dictatuur niet meer de luxe zullen hebben van eender wat te eten. Maar om mijn hongergevoel te stillen met meelwormen.. Dat wordt een probleem want dan ga ik er massa’s moeten eten..

 7. @Ysengrimm schreef:
  07/04/2020 om 3:20 pm

  Vandaar ook dat yoga vandaag de dag erg populair is gemaakt, omdat veganisme hieraan is gekoppeld. Daarnaast hebben deze yoga’s een enorme zendingsdrang gelijk aan Jehova’s. Als gevolg zullen mensen tekorten oplopen (tenzij aangevuld) zoals o.a. B12, ijzer, eiwitten en calcium wat mensen zal verzwakken en mannen zullen vrouwelijker worden door het eten van producten waar natuurlijke vrouwelijke hormonen inzitten. Zelfs honden en katten worden op een vega dieet gezet door hun vega baasjes. Het is een hele enge sekte dat yoga gebeuren.

 8. Het wordt steeds gekker. Wat zit hier nu weer achter, geld?
  Waarom doet men niet tegen de palmolie die overal in zit? Dat is nog slecht voor je ingewanden ook, en zeker voor het tropisch regenwoud.

 9. @ anoniem 9:12 PM, op 7/4. Het is allemaal opzet, ten behoeve van de NWO. Weest U daar maar zeker van. Dubbele agenda’s.

 10. Wellicht is het alleen maar een voorbereiding op het eten van mensen zoals Hollywood al decennia geleden liet zien in de film Soilent Green .

 11. Dedju!!! Waarom hebben ze, EU, dan de sprinkhanenplaag in afrika niet benut
  Zwermen, miljárden sprinkhanen hebben ze daar vernietigd of….hebben ze die tóch geniepig ‘geoogst’??
  Toen kwamen ze zeuren over hongersnood omdat de sprinkhanen de oogsten van de inheemse bevolkingen opvraten maar wij, europeanen, zouden dat ongedierte op ons bord en door onze strot moeten laten rammen?!
  Massaal BOYCOTTEN!
  Als niemand dat ONGEDIERTE koopt, dan zal het ráp gedaan zijn met de aanbieding in supermarkten en de massaproduktie!
  Vraag en aanbod: als er géén vraag naar is, dan vervalt het aanbod vanzelf.
  Dan kunnen de eu-nazi’s ze allemaal zelf opeten.

 12. ik snap niet helemaal wat er mis is met insecten eten… ik heb ze wel gegeten (even buiten de extra eiwit inname tijdens het wielrennen) en er is niks mis mee. Ze zijn alleen meestal niet herkenbaar verwerkt, tot pulp vermalen zonder herkenbare eigen smaak. Het is gewoon een kwestie van leren eten. Net als avocado’s, griesmeel, spruiten, mosselen, zoute haring, kaviaar, asperges, geitenkaas etc etc.

  Waar ik wèl een probleem mee heb is wanneer mij iets opgedrongen wordt. En de propaganda is al een tijdje aardig op stoom. Is het anderen ook opgevallen dat er veel reklame is voor vegetarische producten met de onderliggende boodschap dat (reeds geïndoctrineerde) kinderen dit ‘willen’, dat het beter is voor Gaia (moeder aarde, de planeet, moeder natuur etc).

  Nu is de vleesindustrie meestal niet erg respectvol in de omgang met dieren (héél zacht gezegd, ik heb er ook even gewerkt in de kibbutz) en hele lappen vlees eten totaal onnodig voor een normaal dieet (laat staan een gezónd dieet). Zoals Amerikanen vlees eten is gewoon schaamteloos. Maar wij Europeanen eten al een stuk minder en toch zijn we onderhavig aan exact dezelfde propaganda! Wanneer gaan er bij mensen belletjes rinkelen? Als er bij de reclame de echte sponsoren vermeld worden? “deze reclame wordt mogelijk gemaakt door de NWO”.

  Nogmaals, niks mis met insecten, beter dan varkensvlees, maar mag ik zelf bepalen wat ik eet aub? Beter kosher eten dan al dat fabrieks chemische ‘voedsel’.

 13. @Lechaiem
  Johannes diegene die Jezus Christus doopte at sprinkhanen.

 14. Lechaiem schreef: 07/04/2020 om 6:15 pm
  Sorry maar het is bijbels niet goed gekeurd. Eet smakelijk voor hen die het wel willen genieten. Petrus zij mijn lippen hebben zo iets nog nooit aangeraakt.
  Ik begin steeds meer te begrijpen waarom ik nu in Israel woon.
  Shalom in Yeshua en blijf gezond.”

  Beste @Lechaim…Ik ben het helemaal met u eens. Misschien kunnen we op het Geloofsforum hier nog meer gedachten over wisselen. Shalom. Ramshoorn.

 15. Sorry maar het is bijbels niet goed gekeurd. Eet smakelijk voor hen die het wel willen genieten. Petrus zij mijn lippen hebben zo iets nog nooit aangeraakt.
  Ik begin steed meer te begrijpen waarom ik nu in Israel woon.
  Shalom in Yeshua en blijf gezond.

 16. knappe jongen die mijn karbonade verwissel voor een bord sprinkhanen en weet ik wat voor insecten.

  ze vreten zelf maar die viezigheid op

 17. Mogen we nog zelf weten wat we willen eten? In wat voor een wereld leven wij! No way José, klimaatdictators eet die zooi zelf maar!

 18. Ze smeren zich dat zelf maar op hun brood, die globalistische figuren!

 19. Dat ze hunne rommel zelf maar eten ! Voor mij geen virusbeestjes !

 20. Dit is absoluut waar, er is echt een veganistisch agenda gaande.
  De globalisten willen dat u uw natuurlijke voedsel niet meer kunt eten.
  Ja vlees en dierlijke producten zijn ons natuurlijke voedsel en geen granen,door de mens gemaakt fruit en groente want dat is 99 procent wat in de supermarkten ligt.
  Ja ja, onze PRIMAL DIET is RAUW VLEES, Dierlijke vetten,boter als brandstof ipv suikers,
  rauwmelk producten,kefir,kaas.eieren. WANT meloenen en ananassen groeien hier niet in het bos. Eyeopener op youtube van Sv3rige; The human apex predator vs mentally disabled vegans.

 21. “insecten zijn een goede bron van proteïne, maar de productie ervan ‘brengt geen schade toe aan de planeet’.”

  Bovenstaande bewering is lariekoek!

  Zolang de insect protein per kilo duurder is dan normaal vlees dan heeft het meer energie gekost om het te maken. Meer energie brengt dus meer schade toe.

  Crickets bv moeten eerst bevroren worden, daarna gedroogd en dan nog eens in een poeder vermalen. Tel uit je energie winst.

 22. Wat mij al eerder was opgevallen is dat er tendentieuze taalgebruik ten grondslag ligt aan veel artikelen op deze site. Ik ben een voorstander van de diversiteit in berichtgeving en dus de informatieve kant van veel artikelen. Echter de vaak negatieve intonatie en bijkans vuilbekkerij ten aanzien van informatie die deze site onwelgevallig is zie ik dan maar als een teken van Gods waarschuwing dat tegen het einde de mensen elkaar niet meer zullen verdragen en zichzelf hoger achten dan de ander. Nogmaals dank voor de informatieve kant van uw site maar wellicht past het om iets genuanceerder te berichten en de lezer zelfs zijn oordeel te laten vormen. U bent anders geen haar beter dan degene die u beschuldigd van intimidatie en opruierij.

 23. Hier wordt geen enkele sprinkhaan gegeten, aangezien vlees hier nooit op het menu staat …..

  Het moet mensen vrij staan te eten wat ze willen, en het moet ons ook vrij staan elkaar vrijblijvend
  advies te geven over wat wellicht beter is.

  Recent gaf een nieuwe bekende aan dat mensen met een ‘zuur’ lichaam kans hebben kanker en/of andere ziekten op te lopen.
  Dat kun je ondervangen en/of aanpakken door het accent te leggen op basisch voedsel.
  De persoon in kwestie heeft lange tijd gewerkt bij een bekende gezondheidsorganisatie.
  Waardevolle informatie!

 24. Bah, het schijn gezond te zijn, maar ik krijg het niet door mijn strot. Natuurlijk wil men voor voedsel blijven voorzien voor een groeiende bevolking dan is dat één van de oplossingen, ook groenten in de hoogte bouwen is er één van. er zouden veel vitamines in zo’n insecten zitten, maar ze zullen natuurlijk gekweekt worden, om virussen te neutraliseren, dat hoop ik toch, ik zal het niet eten of ik moet zoals de sprinkhanen scheel van honger zien. Shalom

 25. Laten we dit welgevallen??

  Dacht het niet!!!

  Weg met die EUSSR proleten!!!

Comments are closed.