Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt

—————————————————————————————————————————————–

Europese Commissie wil regels genetische manipulatie versoepelen ten bate van coronavaccin – Eurocommissaris: ‘Zolang er geen vaccin is, is niemand veilig’

—————————————————————————————————————————————–

De Belgische vicepremier en minister van Justitie Koen Geens blijkt al anderhalve week geleden te hebben bevestigd waar veel mensen erg bang voor zijn, namelijk dat het coronavaccin voor iedereen verplicht wordt, ook voor de mensen die niet ingeënt willen worden. Ondertussen wil de Europese Commissie de regels voor genetische manipulatie versoepelen, zogenaamd omdat er dan snel een coronavaccin beschikbaar kan zijn. Een verplicht vaccin is naar mijn overtuiging een regelrechte aanval op het onveranderlijke mensenrecht op de integriteit van ieders lichaam, en kan daarom letterlijk als een moordaanslag worden gezien.

‘Ja, dit is aanslag op uw vrijheid, maar het moet’

Geens reageerde in de Belgische krant De Zondag op de vraag of het in de maak zijnde coronavaccin verplicht kan worden. ‘Natuurlijk,’ antwoordde hij. ‘We doen dat nu ook al, voor polio, bijvoorbeeld. Als dat nodig is dan moeten we dat doen.’

‘Dat is voor een stuk een aanslag op de individuele vrijheid. Maar soms moet iets van die vrijheid opgeofferd worden voor het algemeen belang, in deze de volksgezondheid. Dat staat voorop, en daarover kunnen we geen compromissen sluiten.’ (1)

In ons eigen land benadrukken premier Rutte en minister de Jonge keer op keer dat alleen een vaccin de coronacrisis mag oplossen, maar wordt op de voor deze regering zo typerende wijze heel ontwijkend gedaan over het al dan niet verplicht stellen. In België is men tenminste eerlijker over wat de bedoeling is, namelijk iedereen gedwongen injecteren met een vaccin dat hoogstwaarschijnlijk nooit gaat werken, en dat ingrediënten kan hebben dat permanente veranderingen aan ons DNA kan aanbrengen.

EC commissaris: ‘Zolang er geen vaccin is, is niemand veilig’

Vandaag staat op Teletekst pagina 129 te lezen dat de Europese Commissie een voorstel heeft ingediend om de regels voor genetische manipulatie ’tijdelijk te versoepelen’. Eurocommissaris Kyriakides van Gezondheid en Voedselveiligheid roept de Europese Raad (van regeringsleiders) op om het plan onmiddellijk goed te keuren. ‘Zolang er geen vaccin is, is niemand veilig,’ zei ze.

Omdat ‘inmiddels overduidelijk is gebleken dat onderzoek naar de veiligheid van vaccins niet de prioriteit is van de farmaceutische industrie,’ heeft Stichting Vaccinvrij het letterlijk over een ‘medisch experiment, vanwege de onbekendheid over de (lange termijn) gevolgen van lichaamsvreemd DNA op ons eigen DNA. En gezien de enorme schaal waarop het Covid-vaccin toegediend gaat worden, is deze ontwikkeling op zijn zachtst gezegd riskant.’

EU wil voldoende doses ‘veiligstellen’

De Stichting haalt een persbericht van 17 juni aan, waarin de EU aankondigde om € 2 miljard uit te trekken voor onder meer de vooraankoop van potentiële vaccins. Brussel zou hiermee voldoende doses willen veiligstellen omdat ‘men bang is om achter de blijven bij de VS en China.’

EU functionarissen wezen in dit verband op de strengere regels die de EU hanteert voor genetisch gemodificeerde organismes (GGO/GMO). ‘EU landen stellen nu extra eisen aan vaccins en medicijnen die GGO’s bevatten, volgens regels die ook het publiek gevoelige gebied van GGO-gewassen bestrijken.’

‘Het licht inderdaad gevoelig, want het publiek weet dat GGO’s gevaren voor de gezondheid opleveren,’ reageert Stichting Vaccinvrij. ‘De EU werkt kennelijk voor de voedselindustrie en de vaccin-industrie (en de rest van de industrieën).’ (3)

Gruwelijke experimenten in één groot concentratiekamp

Sommige mensen vinden de vergelijkingen met de jaren ’30, en zeker de Tweede Wereldoorlog, heel vervelend, of op zijn minst overdreven. Toch ga ik er weer een maken, omdat ik er volledig van overtuigd ben dat deze vergelijkingen meer dan terecht zijn.

Het gedwongen injecteren van het lichaam van mensen met een mix van allerlei ingrediënten, waaronder DNA veranderende enzymen, komt inderdaad neer op één groot medisch experiment. In de concentratiekampen van Nazi Duitsland voerde ene Joseph Mengele gruwelijke experimenten uit met Joodse gevangenen, door hen bijvoorbeeld met allerlei stoffen te injecteren, om te zien wat de reactie was.

Deze afschuwelijke tijd dreigt op monstrueuze schaal herhaald te worden. We leven al in een anderhalve meter concentratiekamp, en daar lijkt het van overheidswege verplicht moeten meewerken aan het grootste medische experiment aller tijden onderdeel van te gaan uitmaken.

NIET in mijn lichaam!

#NotInMyBody! oftewel, Niet In Mijn Lichaam! Persoonlijk zal ik een verplichte vaccinatie opvatten als een regelrechte aanval op mijn gezondheid en mijn leven – een moordaanslag dus. Daar zal ik dienovereenkomstig op reageren. Hoe u daar voor uzelf tegenaan kijkt, is uw eigen verantwoording, maar mijn overtuiging zullen met een verplicht coronavaccin, of een serie verplichte vaccins, de Bijbelse eindtijdprofetieën over het ‘Teken van het Beest / 666’ worden vervuld.

De internationale machtselite is er zo van overtuigd dat de meeste mensen toch het verband niet zullen of willen leggen, dat het amper meer wordt verhuld dat het inderdaad om dit Teken kan gaan. Zie hierover o.a. onze artikelen over Microsoft patent 2020-060606, House Resolution 6666 in de VS, en het ‘Luciferase’ genaamde enzym dat -met al uw persoonlijke gegevens erin opgeslagen- in een coronavaccin kan worden gestopt, zodat u van buitenaf gescand kan worden of u netjes uw vaccin(s) heeft ontvangen, en dat tevens gebruikt kan worden voor een aan uw lichaam gekoppeld digitaal betalingssysteem.

En het (beest ) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op (/in) hun rechterhand (/ arm) of op (/in) hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.’ (Opb.13:16)

En er kwam een boos en kwaadaardig gezwel aan de mensen, die het merkteken van het beest (= Bijbels-profetisch symbool voor een wereldrijk) hadden en die zijn beeld (fysieke afdruk) aanbaden. ‘(Opb.16:2)

En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden (= buigen voor, absolute gehoorzaamheid betonen), en al wie het merkteken (Grieks: Charagma: prik, kras, ets met een scherpe punt (ook: beet van een slang) = injectie) van zijn naam ontvangt. ‘(Opb.14:11)

Ik krijg nog liever de kogel, dan dit duivelse Teken in mijn lichaam te laten zetten.

 

Xander

(1) Redactie 24
(2) NOS Teletekst
(3) Stichting Vaccinvrij

Zie ook o.a.:

27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: 
Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: 
Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: 
Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: 
Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: 
Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
17-03: 
Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: 
Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

84

 1. Mensen die graag het vaccin willen ga je gang, als het vaccin zijn werk naar behoren doet maakt het toch geen bal uit wat de resterende groep mensen doet. En vaccin duurt 5 a 10 jaar, zelf dan loopt het vaak mis: CDC admits 98 million Americans were given cancer virus via the polio shot https://www.vaccines.news/2015-09-23-cdc-admits-98-million-americans-were-given-cancer-virus-via-the-polio-shot.html
  Het Covid vaccin is gemaakt op een paar maand tijd, wil je echt lab rat spelen dan doe je dat maar.

  Watch “SENSATIONEEL! Gelekte opnames WHO over veiligheid vaccinaties!” on YouTube
  https://youtu.be/tEryDd66vpI

 2. strega schreef:
  29/06/2020 om 11:02 pm
  ” injecteren met een vaccin dat hoogstwaarschijnlijk nooit gaat werken, en dat ingrediënten kan hebben dat permanente veranderingen aan ons DNA kan aanbrengen.” Staat er in het artikel.

  1HOOGSTWAARSCHIJNLIJK –> we weten het niet, we veronderstellen het maar even.
  2 ingredienten Kan hebben –> we weten het niet, maar het zou kunnen, misschien, eventueel, of niet natuurlijk, maar het kan.
  3 veranderingen(…) Kan aanbrengen –> we weten het niet, maar het is niet aangetoond dat het onmogelijk is.

  Beste Xander, hoe kunt u uzelf serieus nemen? Leest u overigens ook wel eens een echte krant? Een echt wetenschappelijk artikel? Of leest u enkel verwante onzinsites?

  @strega:
  1. Er werd nog nooit wetenschappelijk bewezen dat vaccins werken – dat is al een FEIT, een wétenschappelijk feít, géén veronderstelling en dus niet hoogstwaarschijnlijk maar een Zekerheid dat ook dit vaccin niet zal werken.
  2. inderdaad, er KAN gelijk wélke ingrediënt toegevoegd worden én OOK dát werd reeds bewézen in het verleden.
  FEITEN: Deze ingrediënten bevatten toxische zware metalen, oa het voor de mens meest giftige kwik, dierlijke bloedbestanddelen, menselijk foetaal weefsel, apenniercellen, ontsteking veroorzakende chemicaliën die zenuwcellen beschadigen, chemische conserveermiddelen…
  FEITEN: schadelijke gevolgen voor de gezondheid door vaccins werden reeds veelvuldig en al DERTIG jaar bewézen en nu ook toegegeven!
  3. Je hebt blijkbaar nog nooit gehoord van genetische manipulatie? Of dacht je dat dit enkel wordt toegepast op gewassen en niet op het DNA van de mens?
  Het is ook weer een ZEKERHEID dat er verandering ZAL optreden bij élke manipulatie/modificatie aan het menselijk DNA want dat werd ook reeds bewezen in labo’s op dieren en door misdadige experimenten op onwetende, árme ménsen als proefkonijnen in onderontwikkelde landen – daarvan ben je ook weer niet op de hoogte…??

  Hoe kan iemand jou, onwetende van zelfs wetenschappelijke bewijzen en feiten, dan wel serieus nemen als je zelfs deze feiten niet eens kent maar dan wél komt ontkennen??
  Lees jíj weleens een wetenschappelijk artikel? Heb jij 30 jaar geslapen dat je helemaal niks weet over wat er wetenschappelijk al allemaal werd bewézen?

  En dan Xander verwijten van onwetendheid waar je zelf niks van weet?! Tssss….ga je schamen en spijker je kennis over FEITEN eens bij voor je Xander vals beschuldigt van onwetendheid in een verwerpelijke poging om de geloofwaardigheid van Xandernieuws te ondermijnen, trol.

  On topic: wij moeten eens meewarig het hoofd schudden voor mediageile pastoor koen geens die geen fluit te zeggen heeft. Machteloos zijn de politici en onbekwaam, ze kunnen niet eens een regering vormen, laat staan dat ze een vaccin zouden kunnen verplichten dat de meerderheid niet wil.
  Verplicht coronavaccin krijgen ze in belgie dus nooit klaar, daarvoor is de tegenstand nu al veel te groot en dat verzet zal enkel nog toenemen naarmate die coronawaanzin langer duurt, het virus uitdooft en daarmee de angst verdwijnt: hét middel bij uitstek om mensen te overtuigen om het vaccin vrijwillig te aanvaarden en zichzelf schade toe te brengen.
  Het duivelse plan om mensen door angst zichzelf te laten vergiftigen door het vaccin, is reeds in het water gevallen en zelfs met een zogenaamde tweede golf met valse cijfers zal nooit meer het level van angst en paniek bereikt worden om het vaccin verplicht door onze strot te kunnen duwen…die kans is voorgoed verkeken…

 3. Corona & media-angst-offensief

  Eerst werd angst aangejaagd met coronadoden, toen kwamen de corona patiënten op de intensive care. Nu voorgaande angstfactoren sterk achterblijven wordt angst aangejaagd met ‘nieuwe besmettingen’.

  Er worden meer mensen getest dus blijken meer mensen besmet. Is dit iets om bang van te worden? Nee, want hoe meer mensen besmet zonder doden betekent:
  Het mortaliteitscijfer gaat officieel omlaag! De sukkels van de media en overheid beseffen op dit ogenblik nog niet dat door hun nieuwe angstprogramma het mortaliteitscijfer enorm naar beneden gaat.
  Een zware griep heeft een mortaliteit van 0.2 %. Door het hoge aantal gevonden besmettingen zonder overlijdens gaat het corona mortaliteitsgetal steeds meer deze kant op.
  De overheid met al zijn fanatieke testen verklaart nu zelf dat het om een zware griepvariant gaat.
  Vooral blijven testen overheid, kom maar op met een heleboel nieuwe gevonden besmettingen, jullie tonen zelf aan dat corona een (nare)zware griep is, op naar het mortaliteitsgetal van 0.2%!
  Tot slot Ik ben van mening dat corona een nare zware griep is waarbij oude van dagen en mensen met een zwakke gezondheid risico lopen, maar het is geen reden voor een totalitair overheidshandelen en vrijheidsbeperking.

 4. @ verontruste burger 12:02 am. Kan ik mij helemaal in vinden. Alles wat ook maar enige tegenweer biedt, tegen de “staatspropaganda”, van de NOS/Fabeltjeskrant en de MSM, zal belachelijk gemaakt worden. Hun opzet is meer dan duidelijk, die der machthebbers. Rutte (VVD) volgt klakkeloos de bevelen uit van Macron en Merkel, alsook die van Bilderberg en de NWO. We zijn verraden door eigen politici.

 5. ik zat net te kijken naar op1, hierin Maurice de Hond die een andere corona mening heeft dan het anderhalve meter team oftewel het omt, Om hem ongeloofwaardig te maken was een hoogleraar infectiepreventie dr. Andreas Voss ingehuurd.Zodra iemand te groot wordt, zoek naar iemand om hem ongeloofwaardig te maken. waarschijnlijk hebben ze heel lang moeten zoeken om een man van ‘gezag’ te krijgen. Gek genoeg zijn de mannen van gezag summier met het geven van de bronnen/vindplaatsen van hun wetenschappelijke data en kennis blijkbaar is de functietitel genoeg om altijd gelijk te hebben.( waarom is dat toch) Verder viel de lichaamstaal op, zodra de Hond aan het woord was kruiste de andere partij zijn armen voor zijn borst om zich symbolisch af te sluiten, waarom? het is toch een dialoog? luisteren naar een ander gaat beter met een open houding (maar dat komt weer uit de psychologie)
  Het gaat weer net zoals de tijd van Pim Fortuyn waarin Rob Oudkerk werd ingezet om Pim Fortuyn onderuit te halen. jaren later gaf rob oudkerk toe dat Fortuyn gewoon gelijk had,
  Het is dus nu wacht op onderzoekers uit andere landen die onderzoek publiceren omtrent de besmetting, Duitsland geeft al ventilatie adviezen.
  china, frankrijk en usa zullen nooit betrouwbaar onderzoek doen want ze hebben het corona sprookje nodig om demonstraties te onderdrukken, zolang het sprookje in stand blijft geldt er een demonstratieverbod, vooral de 1.5 meter handhaven.
  het nos journaal wat daarna kwam vanzelfsprekend weer bezig met de 1.5 meter propaganda, (hoe vaker je iets herhaalt des te meer het bij de mensen blijft hangen (psychologie) de viroloog van de VS fauci kwam ook nog in beeld, dezelfde fauci die eerst cloroquine geschikt vond voor ebola/coronaziekten maar sinds zijn gelieerd-heid bij de farmaceuten er een andere mening op na houdt
  waarom heb ik de televisie aangezet , terwijl ik nog boeken heb om te lezen (de sprookjes van Andersen zijn een stuk leuker dan de NOS)

 6. Die man hadden ze al lang de straat moeten opgooien,heeft al meer naar de bom geholpen dan goed gedaan

 7. verontruste burger schreef:
  30/06/2020 om 4:12 pm
  Omdat de bevolking eerst in de hoek is gedreven en bang is gemaakt. Toch dient er snel `verlossing` te komen aangezien er anders mogelijk toch een revolutie dreigt. Je kan de mensen wel dom en willoos maken maar een gevangenis gaat toch na verloop van tijd knellen. Dus roepen de orde en gezagsdragers iets om een doel te stellen wat niet te ver weg is. Vervolgens tover je iets tevoorschijn wat echt zal helpen (het laat zich raden wat hiermee bedoeld wordt).

 8. Rick 06.01 pm :
  JAAA dat denk ik dus ook ! Je kunt niet altijd uitgaan van een schijnbare chronologische volgorde !
  Op dat punt moet je dus zwaar opletten……..

 9. Watchman 03.41 uur pm :
  U heeft inderdaad gelijk, INDIEN deze openbaringen zich op volgorde aandienen………
  Maar kunnen we daar ook van op aan ???

 10. waarom moet het vaccineren zo snel mogelijk worden doorgedrukt? Iemand hier over nagedacht? heel veel corona doden zijn afkomstig van groepen die anders aan copd, longontsteking, hartfalen, kanker, tuberculose e.d. waren doodgegaan. Over drie vier jaar zal blijken dat de reguliere doodsoorzaken enorm zijn gedaald (zogenaamd onverklaarbaar) sinds de ‘coronadoden’ er zijn. Normaal gesproken zijn er ongeveer anderhalf miljoen tuberculose doden per jaar. ik durf er om te wedden dat over vier jaar blijkt dat het aantal tuberculose doden mysterieus is gedaald, maar er zijn wel heel veel ‘coronadoden’ zijn. Over een aantal jaren blijkt dat het cornaverhaal cijfermatig gezien niet klopt. Het is nu al zo dat de totale sterfte in de verenigde staten lager schijnt te zijn dan voor de corona tijd. Wanneer de bevolking beseft dat er een soort van vestzak-broekzak handeling heeft plaatsgevonden dan verliest ‘corona’zijn angstfactor. daarom moet voor die tijd iedereen een verplichte prik. .
  Wanneer de burger ‘coronadood’ in de juiste context plaats, namelijk die van pittige griep dan verliest de burger alle motivatie tot de experimentele vaccinatie (dan zal het te laat zijn)

 11. Diana
  Het is 1 vaccinatie met Nano techniek erin. WO2020 060606 heet het.
  DNA verandering met nano chips. Deze gaan door heel jouw lichaam en het moederboard blijft aan je arm. Bill verwacht zo’n 700 miljoen doden. Goed vooruitzicht. Yeshua komt snel.

 12. Boonen:
  1. Het teken van het beest: De vaccinatie heeft een tatoo. dat is een merkteken. openbaring 13:16&17. Aanstaande.
  2. De Tempel is er nog niet.
  3. Vrede en zekerheid is de UN.Hun krantje heet Peace and securety. Ook ergens in 2016 (niet zeker) uitgeroepen.
  4. Het teken word in Israel vanwege dat het een Tatoo is niet aangenomen. De cijfers die op de armen van de hollecaust overlevende waren getatoeerd is daar het negative voorbeeld van.
  Ik schreef al eerder in deze rubriek over openbaringen 12.
  Hier nogmaalsOpenbaringen 12 ging in vervulling op 23 sep 2017.
  https://www.youtube.com/watch?v=QvKR5neGYa8
  Het is nu juni 2020. We zijn veel verder dan je denkt.

 13. Ik heb nogmaals gekeken naar de vaccinatiegraad voor influenza bij 65+ in Europa, hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger het aantal corona doden, beste voorbeelden zijn Oostenrijk met lage vaccinatiegraad en weinig corona doden en Verenigd Koninkrijk met de hoogste vaccinatiegraad en de meeste doden, zie tabel volkgezondheidenzorg.info tav influenza internationaal het is een officiële overheidssite
  Vanzelfsprekend heb ik de corona doden gerekend per miljoen inwoners

 14. 2020 we leven in een heel bijzondere tijd.
  Het CCP virus waait rond over de wereld.
  De wereld met haar leiders worden bang.
  Ze zoeken naar oplossingen, want hun macht wordt onder hun voeten weggevaagd.
  Ze Proberen laten uit alle macht Te laten zien “ hoe machtig / daad krachtig ze wel zijn” want in met en grote snelheid moet er een vaccin gemaakt worden.
  Dit is een moeilijk proces, want het is een RNA virus, en als het zou lukken om voor z’on soort virus een ( normaal ) vaccin te maken dan zou dat voor het eerst zijn.
  Dus grijpt de “ wetenschap “ naar “ nieuwe “ en deels nog onbekende middelen.

  Men gaat experimenteren met Nano dots in het vaccin en met toevoegingen die niet eerder gebruikt zijn.
  ( en de zogenoemde CRISPR Cas 6 methode)( Google het maar eens )
  Deze nano dots kunnen, Als ze eenmaal in het lichaam aanwezig zijn, GENETISCHE VERANDERINGEN geven.
  Het gevolg is dan dat een mens van buiten af “ GEMANIPULEERD “ kan worden.
  Een mens is dan geen oorspronkelijk mens meer zoals hij / zij geschapen is en “ geweven is in de moederschoot. “
  ( Ps139!) maar een bastaard, een zombie die “ geprogrammeerd “ is. Of kan worden door computers ( de ontwikkeling van de kwantum computer is in volle gang!)

  De Bijbel verteld ons dat in “ het laatste der dagen “ de mensheid Door een “ beestmens geleid.” Zal worden.
  Veel tekenen wijzen ons erop dat we die tijd Heel dicht genaderd zijn.
  In België stelt met dit dus onomwonden deze vaccinatie “ verplicht” . ❗️
  Wanneer volgen de andere landen?
  Een kwestie van tijd❗️
  De regeringen zullen versmelten tot een groot blok “ een wereld regering “ ( VN?)
  Ook het cash geld zal dan verdwijnen, en zullen we betalen en bestuurd worden door onze “ vaccinatie” ❗️
  Ook reizen zal alleen met een vaccinatiechip mogelijk zijn.

  Christenen in Nederland….. wees alert.❗️
  Pak je Bijbel en lees en studeer! .
  Het is wonderlijk om te lezen maar het staat er allemaal in.
  Wij leven in deze tijd, onze voorouders hebben dit nooit gezien maar het gaat heel snel naar de terug komst van Jezus Christus naar deze wereld.
  Hou vol!
  Blijf volharden, degenen die volhouden zullen In de wereld een outcast worden , maar beter een outcast en, later voor eeuwig bij Jezus zijn dan nu een vaccinatie , en daarmee Jezus verloochenen.
  Lever jezelf niet over aan de duistere machten van de wereld met hun “ verplichtte prikjes”
  Het is slechts een korte tijd zegt de Bijbel.
  Nu mag/ kan Xander nieuws dit nog vrij schrijven en ik, daarop inhaken, maar hoelang nog? de censuur komt in rap tempo dichterbij ❗️
  Gods zegen allemaal!
  Maranatha
  Shalom
  Anna

 15. @Henri, de spijker op zijn kop. @Strega, aandelen in Big Pharma zeker, nu je spuit jezelf maar vol hoor.

 16. Als Belg moet ik echter zeggen dat ik hem als minister liever niet graag zie. Indertijd als minister van Justitie heeft hij duchtig gefaald. En nu met zijn uitspraak om het vaccin te verplichten voor iedere burger. Eén ding kan ik zeggen dat hij mijn vaccin zelf mag hebben, alsook het van mijn familie. Zelfs denk ik dat velen bij ons in Belgie hetzelfde denken als ik. Hij mag ze stoppen waar de zon nooit schijnt

 17. 1: Het teken van het beest wordt in de grote verdrukking geplaatst en heeft economische redenen
  2: De tempel is nog niet herbouwd en er is nog geen offerdienst (die nog moet gestaakt worden)
  3: Vrede en zekerheid is nog niet uitgeroepen en dan pas begint de grote verdrukking
  4: Het teken wordt eerst geplaatst in ‘het land’ waar de beeltenis van het beest staat (tempel)

  enz….. alles tot nu toe is top-misleiding en verwarring vd tegenstander
  het positieve eraan is dat het ons wakker houdt

 18. De overheid die zogenaamd het beste met u voorheeft, laat me niet lachen.
  Een lockdown voor een virus wat tot nu toe iets meer dan 6000 mensen het leven heeft gekost.
  Tenminste, als je de gemanipuleerde cijferbrij van het RIVM moet geloven.
  https://www.rokeninfo.nl/professionals/cijfers-gebruik-en-gevolgen/ziekte-en-sterfte1/sterfte
  Dat zijn er dus 20.000 jaar in jaar uit. Oh wacht vanaf morgen mogen de sigaretten niet meer in het zicht. Je zou verwachten dat met dergelijke getallen een overheid die het beste met de mensen voor heeft tabak gewoon in de ban doet.

 19. Ik zag vanavond op de NOS dat Brussel, gezien de corona urgentie, de test raporten waaraan een vaccin moet voldoen voordat het op mensen losgelaten mag worden wil schrappen. Wat betekend dat er dadelijk een niet getest experimenteel vaccin biij mensen ingespoten zal worden met alle risico’s van dien. En mocht het mis gaan, dan kunnen de producenten niet aansprakelijk gesteld worden omdat zij vast hebben laten leggen dat zij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden mocht het falikant mis gaan.
  Dat betekend dus dat mensen zich dadelijk verplicht als proefdieren laten gebruiken en zich met niet geteste vaccins laten inspuiten. Mochten daar mensen ziek door worden of er aan sterven dan staan wij dus met lege handen en treft niemand blaam. Dit is zo groots crimmineel dat mij woorden hiervoor te kort schieten.
  Hier is trouwens een rapport te vinden waarin de CIA aangeeft een bioligische oorlog tegen ons mensen te starten met doel 8! miljard mensen te doden. http://www.jar2.com/Topics/USA_CIA_DARPA_NATO_Biological_Warfare_Terrorism.html
  Mensen! Sta op!

 20. @wachter Ken jij ID2020 het project waarin besloten is dat iedereen voor 2030 gechipt moet zijn? ID2020? Wij leven nu in 2020, ws volgend jaar een vaccin, geen chip maar DNA veranderende injectie, een injectie die ons denken zal veranderen? En die ons gewillig maakt voor het echte teken van het beest, de chip?
  Naar mijn idee dus zeker een zeer gevaarlijke injectie, ik blijf liever baas over mijn eigen gedachten en laat die gedachten en denken liever leiden door mijn God en Zijn Geest.

 21. Ik zeg maar zo, ik zeg maar de helft, voor de wiskundigen onder ons: .50

 22. h**ps://coronavirusinnews.com/do-not-take-the-coronavirus-vaccine-interview-with-anthony-patch-1-14-2014-about/

 23. Die Hugo de Jonge. Rob Elens huisarts te Meijel wist met het spotgoedkope middel hydroquinine 10 oudere mensen te genezen van corona. Zonder bijwerkingen ook nog. De Jonge kreeg er lucht van en verbood die behandeling. Hierdoor gingen talloze oudjes dood die anders gered zouden kunnen worden!! Kom me niet aan met een dergelijke waardeloze figuur! Meneer wil wel graag naar op den duur een verplichte inenting tegen corona dat wel. Zodat ook een Belgische minister dat wil. Hij vergeet dan wel dat 65 procent van de mensen corona immuun is (zie eerder verschenen artikel van Xander) Bovendien sluit hij nu al samenwerking met de PVV en FvD uit. Je moet maar durven! Dergelijke minkunkel mogen ze inlijsten en verzenden naar Timboektoe. Ook nog even de coronawet doordrukken, die vrijheden inperkt dat het misselijkmakend is. Uitkijken voor dit figuur!!

 24. ” injecteren met een vaccin dat hoogstwaarschijnlijk nooit gaat werken, en dat ingrediënten kan hebben dat permanente veranderingen aan ons DNA kan aanbrengen.” Staat er in het artikel.

  1HOOGSTWAARSCHIJNLIJK –> we weten het niet, we veronderstellen het maar even.
  2 ingredienten KAN hebben –> we weten het niet, maar het zou kunnen, misschien, eventueel, of niet natuurlijk, maar het kan.
  3 veranderingen(…) KAN aanbrengen –> we weten het niet, maar het is niet aangetoond dat het onmogelijk is.

  Beste Xander, hoe kunt u uzelf serieus nemen? Leest u overigens ook wel eens een echte krant? Een echt wetenschappelijk artikel? Of leest u enkel verwante onzinsites?

 25. Degenen die hier allemaal lopen te profeteren, zijn die door God geroepen?
  Zo niet, dan kan je het beter laten.

 26. Geachte mede-verontrusten, ik zie de Corona uitbraak als het begin van de Apocalyps: Openbaring 6: Het eerste geopende zegel (geloofsafval) met als gevolg de komst van het eerste witte Apocalyptische paard. De ruiter werd een boog (Arcus: latijn) en een kroon gegeven. De kroon is volgens mij de Corona aanval.
  Wat voor mij opmerkelijk is dat het bedrijf Arcus-biosciences 1 miljard Covid-19 vaccins wil gaan maken samen met het bedrijf Gilead Zie de link: Sciences.https://www.finanznachrichten.de/nachrichten-2020-05/49772915-phasebio-pharmaceuticals-to-begin-covid-19-drug-trial-in-june-mersana-therapeutics-hits-new-high-la-jolla-pharmaceutical-plunges-arcus-biosciences-020.htm

 27. Reactie op Watchman – 29/06/2020 om 3:41 pm

  Heel mooi gezegd Watchman. Het is zelfs nog straffer, we zijn nog niet eens bij Openbaring 3: 10 aangeland, want dan zou de gemeente al opgenomen moeten zijn. Kijk maar;

  Openbaring 3: 10
  10 Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten, zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking, die over de gehele wereld komen zal, om te verzoeken hen, die op de aarde wonen.

  Let op !! De antichrist kan zich pas gaan openbaren als de weerhouder, dat is de gemeente en de H. Geest, niet meer op Aarde is, dus na de opname van de in Christus gestorvenen die eerst zullen opstaan, en de Gemeente.

  Als dus de Gemeente volgens de Bijbel voor de verdrukking wordt opgenomen (Openbaring 3: 10), is het onmogelijk om nu al te spreken van het beest uit Openbaring 13: 16, ja toch . . . Even wakker worden mensen !!

  Dus Watchman, van mij nog eens 100 % zekerheid er bij, dat hetgeen er nu in de wereld speelt niet het teken van het beest is.

  Meer weten? Bezoek dan eens mijn website;
  https://sites.google.com/view/debijbelendeeindtijd/homepage

 28. Je kan er je druk om maken, zolang mensen in steeds dezelfde simpele manipulatie blijven trappen zal het zeker niet beter worden.
  Plus dat ik als afsluiter wil meegeven dat er geen goed werkend vaccin gaat komen.
  Ze zullen wel iets in een potje doen en ervan overtuigd zijn dat de mensen in trappen.

 29. Vergis je niet. Er zal op mensen die het vaccin weigeren een enorme sociale druk vanuit de samenleving komen te staan. Zoals ik het zie: in kranten en advertenties, op radio en tv zal verteld worden middels voorlichtingscampagnes hoe goed en veilig het allemaal is. Bekende Nederlanders zullen op hun zo typerende walgelijke en hypocriete manier vertellen dat zij al gevaccineerd zijn en afsluiten met de zin: “En u? Bent u al gevaccineerd?”. Op je werk en bij vrienden en familie zullen ze je vertellen dat zij al gevaccineerd zijn en hoe blij ze daarmee zijn. “Ben jij ook al geweest? Nee? Wanneer ga jij? Niet? Oh!”. En ze zullen op je inpraten om dit toch vooral te laten doen en zo snel mogelijk want “dan kun je alles weer in vrijheid (of wat er dan nog van over is) doen”. Wanneer je dat gaat tegenspreken zullen ze je vervolgens belachelijk maken (ook bij anderen/samen met anderen), je negeren, vervolgens boos worden want je werkt niet mee met de “bevrijding”. Uiteindelijk wordt je beschouwd als een “gevaar voor de samenleving” en als een asociaal iemand want je houdt geen rekening met de veiligheid van anderen. Je wordt genegeerd, niet meer uitgenodigd, je blijft alleen en verstoten achter. Collega’s praten niet meer met je, willen niet meer met je samenwerken vanwege het gevaar (virus) dat je met je draagt, je wordt misschien ontslagen omdat je niet meer past in de “bedrijfsethiek”. Kortom: je wordt volledig uitgesloten en dat zal voor veel mensen de beslissing zijn om het dan toch maar te doen.
  En natuurlijk komt de politiek met de mededeling dat het niet verplicht zal zijn want zij weten al via welke sluwe weg zij hun doel gaan bereiken: allereerst wordt begonnen met een groepje vrijwilligers die anderen ook enthousiast zullen maken en zich zullen laten vaccineren. Dan is er een groep twijfelaars die voor bovengenoemde sociale druk zal zwichten, Daarmee heeft de politiek al het merendeel overgehaald. Daarna wordt het dan toch verplicht gezien de noodzaak van een “gezonde en veilige samenleving voor iedereen”. Dat zal ook weer een groep mensen over de streep trekken. Blijven over de diehards. Zij zullen gedwongen gaan worden zich te laten vaccineren. Zo niet, dan volgen (hoge) boetes en (lange) gevangenisstraffen of opsluiting in opvoedkampen. En het kan misschien zelfs tot de doodstraf leiden (niet zo’n heel rare gedachte in een dictatuur).
  Maar zij die ondanks deze enorme druk toch volhouden zullen uiteindelijk beter af zijn want zij hebben niet geluisterd naar het kwaad in deze wereld maar zijn trouw gebleven aan Gods wil.
  Sterkte allemaal in deze komende duistere tijden.

 30. Watchman, u zegt dat dit vaccin het merkteken nog niet is, daar kan ik in meegaan. Maar men wil toch geen rotzooi in het lichaam gespoten krijgen? Waarmee ons DNA wordt verandert? En als dit een gedwongen vaccin wordt dan is het toch helemaal zeker dat iets niet klopt?
  En dan de stralen van 5G erbij, hoe is het dan met de mens, niet best!

 31. lechaiem 4:41 pm. Inderdaad, het lijkt erop dat de grote verdrukking al gaande is. Onze vrijheid wordt ons ontnomen op dit moment. En het zal inderdaad nog erger worden.

 32. Het is wellicht nog niet het merkteken, dat is te vroeg, maar het is zeker een poging om te zien hoe makkelijk het zombie volk te conditioneren is om aan de overheid onderdanig te zijn. We zullen het zien. Het introduceren van een nieuw soort brandmerk app en het verkrijgen van een onderdanigheids ausweis zou bij iedereen de alarmbellen moeten laten afgaan. Ongetwijfeld zal de media worden ingezet om degenen die weigeren te gaan demoniseren als vijanden van het volk. Let op of u deze ontwikkelingen de komende maanden ziet komen. Het is ook frappant dat de 1,5 mtr gekte niet wordt opgeheven. Zo houdt men de angst er in, heel veel banen gaan verloren en al die mensen worden afhankelijk van een overheid voor een uitkering en zullen uit angst hun mond niet opendoen. Het credo van de 33e graad vrijmetselaars is Ordo Ab Oosterhuis, sorry, moet zijn Chaos. Dat rollen ze uit via VN organisaties, waar alle vijfpuntsternaties hun ziel aan verkocht hebben. Ps.2

 33. De (onvoorstelbare) domheid van de grote massa = de macht van de elite.
  Een handvol mensen kan een systeem opzetten om de hele planeet onder controle te houden.
  Als politicus zou je voor minder een absolute minachting krijgen voor de ongelooflijke domheid van het kiesvee. Wat baten kaars en bril als deze gebrainwashte uilen niet zien willen?
  Ze zullen zich zelfs verdringen om zich als eersten te ‘mogen’ laten slachten (vaccineren).

 34. …. Het licht inderdaad gevoelig, want …. moet zijn ‘ligt’ ….

 35. Als je al niet voor het vaccin moet vluchten, dan wel voor de sociale chaos op onze bewoonde landmassa. BLM was al Beverly Hills binnengedrongen met Eat The Rich kreten…

 36. Deze minister kan zelfs nog geen mondmasker degelijk opzetten (hij zet het per abuus op zijn hoofd of zijn ogen) wat gaat hij dan beslissingen nemen om verplichte vaccins toe te dienen?

 37. De vraag is nu in welke landen je veilig bent voor gedwongen vaccinatie… Brazilie met Bolsonaro, Rusland met Poetin?? Is Poetin controlled opposition of ben je in Rusland inderdaad veilig voor een niet werkend vaccin tegen een muterend virus?
  In elk geval zijn het grote landen met grote bossen en onbewoonde gebieden waar je het wellicht nog even uit zou kunnen zingen… Of koop een zeilboot met een redelijke hoeveelheid proviand (Ark van Noah scenario?)

 38. Het grappige, of laat ik het triest noemen, is dat vele denken dat openbaringen in een chronologische volgorde staat geschreven. Hetgeen absoluut niet het geval is, ook vergeet men gemakshalve de vertaal ‘fouten’ die gemaakt zijn. Het stuk dat Xander geplaatst heeft over “het teken van het beest” zou ik aanraden om te lezen, het staat op de site, even zoeken;
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/griekse-grondtekst-over-teken-van-het-beest-666-wijst-duidelijk-op-injectienaald/

 39. http//freedomplatform Londonreal.tv/andrew-wakefield-1986-the-act-what-the-goverment-dontt-want-you-toknow-about-mandatatory-vaccins/?bclid=IwARwU1F_HCFPcvntXxguHOgxNgUbKjCN2pRjKIMHw8hkgK6E5HYS..

  Hopelijk verschijnt een echte link na het opsuren van mijn reactie. Het is anders te vinden op
  Londonreal.tv .Een hele mooie, interessante video over de gevaren van de vaccins.

  Wat mij betreft kies ik dezelfde weg zoals de Redactie het omschreef. Ben niet van plan om nog een paar jaar ziek door te sukkelen totdat ze me werkelijk vermoorden.
  Want het staat vast dat als het aan de elite ligt en zeker als je een bepaalde leeftijd hebt gepasseerd, dan kan je iedere dag opstaan met de gedachte, “deze dag kan mijn laatste worden”. Zeker als de G5 volop in werking gaat treden die de cellen en het bloed in je lichaam gaat vervuilen, je kan gewoon plotseling dood op straat neervallen. Diagnose: covid 19 of hartaanval, of beide.

  Het valt mij op dat zelfs na verloop van een paar maanden iedereen focust zich nog steeds op het gevoel “hier klopt iets niet” en terwijl al lang duidelijk zou moeten zijn wat er speelt, blijft maar alles in een cirkel rond dollen. Pogingen van demonstraties worden gewoon verboden, het kort geding tegen de staat of tegen wie dan ook wordt simpelweg genegeerd. De politie is ten alle tijde starklaar om door zelf gecreerde gelegenheden de bevolking in elkaar te rammen en er staat ons een Noord Koreaanse wet te wachten, die de bevolking compleet gaat verlammen. Dan nog de microchip en de vaccins er overheen en daarna hoeft niemand meer iets te ondernemen, waar je om gevraagd hebt, wordt dagelijks op je schoot geworpen.

 40. Een wederom geboren Christen. Die de Ware Messias Jezus Christus eert aanbid en verhoogd en Belijdt in Hem te geloven. En getuigt dat hij of zij een volgeling van Jezus Christus is. Dus zegt een kind van de Allerhoogste God van Hemel en aarde te zijn.

  Zal zijn knie niet buigen voor de satan en zijn koninkrijk. Ik geloof in Jezus Christus van Nazareth. De Zoon van de Allerhoogste God van Hemel en aarde. Jezus Christus Die ook God zelf is. En in ons woont door Zijn Heilige Geest. Want Hij is de drie enige God van Hemel een aarde. Alleen voor de Allerhoogste God. En de Allermachtigste God van hemel en Aarde. De Heere Heere zelf. De Heere Des Heere. De Koning Der Koningen. Jezus Christus mijn Redder en Verlosser mijn Bevrijder en Genezer. Mijn Zaligmaker.

  Alleen voor de Heere Heere zelf. Jezus Christus, zal ik mijn handen op strekken naar de Hemel. En mijn knieën buigen en met mijn tong en mijn mond tot mijn laatste adem stoot getuigen en belijden. Dat ik alleen de Koningen der Koningen de Heere Des Heere de Allerhoogste en Allermachtigste God van Hemel en aarde dienen zal.

  En voor wie niemand anders buigen zal of een andere naam belijden zal dan de Naam boven alle Namen. Jezus Christus de Waarlijk Opgestaande Heere. Al slaan ze het vlees uit mijn botten. Al steken ze me in de brand al zullen ze me doden met zwaard of de kogel. Ik zal tot mijn laatste adem stoot getuigen dat. Ik dien alleen Jezus Christus en buig mijn knieën alleen voor Hem en strek mijn handen alleen op naar de Hemel voor de Allerhoogste God. Jezus Christus van Nazareth.

  Want de God zegt in Zijn Woord in openbaringen 12 vers 10 en 11

  10 En ik hoorde een grote stem, zeggende in den hemel: Nu is de zaligheid, en de kracht, en het koninkrijk geworden onzes Gods; en de macht van Zijn Christus; want de verklager onzer broederen, die hen verklaagde voor onzen God dag en nacht is nedergeworpen.

  11 En zij hebben hem overwonnen door het bloed des Lams, en door het woord hunner getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad tot den dood toe.

  Dus al wordt het mijn dood ik dien alleen de Allerhoogste God van Hemel en aarde.
  Op mijn tong zal geen andere naam klinken en uit mijn mond zal geen andere naam gehoord woorden. Dan Jezus Christus alleen tot mijn laatste adem stoot.

  En mijn knieën zullen niet buigen voor de satan en zijn koninkrijk. Dan voor Jezus Christus God zelf alleen.

  Wat andere doen is jullie keuze en jullie verantwoordelijkheid. Maar ik blijf tot mijn laatste adem stoot trouw aan de Heere Des Heere.

  Xander wens Godszegen toe. En houdt stand in geloof en zie op Jezus Christus alleen.
  Want Zijn Dag is nabij en dan zullen wij Hem zien van Aangezicht tot Aangezicht.

  Halleluja voor de Jezus Christus de Koning Der Koningen Halleluja amen.

  En ik wil iedereen hier bemoedigen. Die zegt te geloven en een volgeling van Jezus Christus te zijn.

  Al staan er tienduizenden aan mijn rechterhand en duizenden aan mijn linkerhand.
  Ik zal niet vrezen want God zal met mijn zijn. Tot op de dag dat Jezus Christus terug komt.

  Halleluja voor onze grote God.

  Godszegen voor iedereen en de Liefde van de Heere Jezus Christus en van onze Vader die in Hemel is. Dat iedereen vervult mag raken en aan geraakt mag worden door Zijn Heilige Geest.

  Liefdevolle groeten.
  Rudimar Broeder en Dienaar van de Heere Jezus Christus

  amen.

 41. Verplicht injecteren staat in mijn ogen gelijk aan brandmerken en dat is bij de wet verboden.

  Bij mij komt die zooi er niet in!

 42. Dat word totale oorlog tegen de Nederlandse staat geloof dat maar.

 43. ——-SALE—— onze toekomst gaat in de uitverkoop …. !
  Herinnert u zich nog dat er in gemeentelijke waterzuiverings-installaties in Nederland virussen werden gevonden die ‘mogelijkerwijs deze wat andere griep …. zouden kunnen veroorzaken ? Wanneer werd er wereldwijd melding van deze Corona hype gemaakt ? was dat niet in december 2019 ; ergens ‘gevonden’ op een vismarkt in Wuhan …. . Al een half jaar houdt men de adem in, claims vliegen over en weer. Het gaat over honderden miljarden maar niet over de ‘gezondheid van de burger’. Het stinkt letterlijk en figuurlijk aan alle kanten : op 12 maart 2019 ! vond men in Barcelona dit virus al in de zuiveringsinstallaties, waaruit blijkt dat infecties (al 10 maanden voordat het in China werd ‘ontdekt’) al mogelijk waren. De waardes van het SARS-Cov-2 genoom waren gelijk aan / van de ontwikkeling van de Covid-19 . Wanneer houdt men eindelijk op met dat China bashen ? Roeptoeteren zonder daadwerkelijk feiten, inmiddels verheven tot volkssport no. één
  Het gevaar ligt om de hoek ; genetica verwoest genetica. De gevreesde ‘chips’ zijn inmiddels zo klein, dat met het blote oog niets te zien is, een doorsnede van een mensenhaar is er niets bij. ( van een olifant een mug maken, ja lach er maar om ; maar ik ben bloedserieus ) , de techniek staat voor niets. Het is bijna niet voor te stellen, (vrijwel) onzichtbaar maar ook nog te programmeren. Als een soort routeplanner waarbij de eindbestemming …. al ingegeven is. Ik laat het verder aan uw fantasie over waar zo’n lullig dingetje aandockt en daar zijn of haar werk uitvoert.
  “Willen we meer of minder Marokkanen “ ; willen we meer of minder democratie ?

 44. U krijgt liever de kogel, beste Xander, ik ben het met u eens maar vrees dat deze demonen gewoon zullen doen wat zij willen, iedereen wordt met dit gif ingespoten of u wilt of niet, enkel als er genoeg mensen tegenstand bieden heeft de mensheid nog een kans tegen de ‘humanisten’ en ‘filantropen’ als Soros en Gates, het grootse vuil dat ooit heeft geleefd en natuurlijk de black Hitler Obama, dat mooipratende stuk haat waarmee de hel is begonnen. Gelukkig ben ik al redelijk oud maar ik heb medelijden met alle jongere mensen, hen wacht een verschrikking. Het wordt iedere dag erger. Iedere nacht vrees ik de dag van morgen, wat dat onmenselijk tuig dan weer heeft uitgedokterd. Tuig als Obama, Merkel, Macron en hun lakeien als Rutte.

 45. Voor weigeren zijn we te laat,direct in opstand komen en blijven is de enige optie.
  Maar hoe overtuig je die 85 % van de mensen die nog niet in de gaten hebben wat er gaande is op deze wereldbol.

 46. Wachter:
  Openbaringen 12 ging in vervulling op 23 sep 2017.
  https://www.youtube.com/watch?v=QvKR5neGYa8
  Het is nu juni 2020. We zijn veel verder dan je denkt.
  Lijkt zelfs erop dat we al in de grote verdrukking zitten. Lees je bijbel en zie alles zich openbaren.
  Shalom in Yeshua.

 47. De inhoud van het artikel is absoluut alarmerend, maar ik ben het met Watchman (3:41 pm) eens dat het hier vooralsnog niet gaat om het teken van het beest.
  We lezen in Openbaring 14:
  En een andere engel, een derde, volgde hen, zeggende met luider stem: Indien iemand het beest en zijn beeld aanbidt en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt, 10die zal ook drinken van de wijn van Gods gramschap, die ongemengd is toebereid in de beker van zijn toorn;
  Er zal dus rechtstreeks vanuit de hemel door een engel een zeer krachtige en volstrekt heldere aankondiging zijn, van wat de gevolgen zijn van aanname van het teken van het beest. De mensen die besluiten om het toch toe te staan kunnen en zullen exact kennis hebben van het oordeel wat hen te wachten staat.

 48. Zeeuwse,
  Zo denk ik er ook over.
  Ik hoop dat Ik ook de kracht mag krijgen om desnoods mijn leven te geven.
  Als christen zijn wij zo ie zo verplicht om vaccinatie te weigeren wanneer er menselijke cellen in zitten(geaborteerde babies!).
  Buiten dit, volgens de rechten vd mens(voor wat het waard is) mag ieder mens vaccinatie weigeren en ook zonder dat dit enige consequenties mag hebben.
  Zoek maar op verklaring van de rechten vd mens.
  Waarschijnlijk zal het teken vh beest ook via injectie gegeven worden.
  Gedwongen vaccinatie is verkrachting van het lichaam, en derhalve een zware zonde en misdaad!!!
  Weigeren dus, maar zal zware consequenties meebrengen, bv sociale uitsluiting, book van familie, geen inkomen, uithuisplaatsing, etcetera.
  Afwachten dus, maar spannend is het zeker.
  Bid tot God om sterkte en bijstand en blijf sterk.
  Maar nu door niemand ompraten!!
  Groetjes uit Limburg

 49. In mijn lichaam en in dat van mujn kinderen komt die dodelijke rotzooi ook niet in ons lichaam.we moeten dit massaal weigeren indien nodig met geweld.ik ga ook liever dood van een kogel of het virus dan een vaccin in mijn lichaam.mijn lichaam mijn keuze van mijn lijf blijven ze af.en als dit zou verplicht worden wat ik ook denk dat dit niet zal gebeuren het is niet 1 covid vaccin dat je krijgt maar 7 vaccins.have faith in God.hij gaat gaat dit niet toelaten.ik loop al rond met een anti vaccin t shirt.

 50. Op alle mogelijke manieren worden we gehersenspoeld om te geloven dat vaccinatie DE oplossing is tegen het killervirus dat Corona heet. Met iets meer dan 6.000 doden is het virus aanmerkelijk minder dodelijk dan de griep van 2018 met 11.500 slachtoffers. Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat vaccinaties effectief zijn. Daarnaast zijn ze ook nog eens niet veilig. Niemand en zeker de MSM vertellen je niet dat er jaarlijks tientallen slachtoffers in NL zijn met vaccinatieschade, waaronder ook dodelijke. De cijfers kun je gewoon vinden op de site van Lareb. Er is nog steeds geen effectief vaccin tegen Aids en zelfs griep en die gaan er ook niet komen. Maar bij Corona ligt dat natuurlijk allemaal anders. Toch?
  Mensen willen niet zien dat de crimInele elite in ijltempo de wereld aan het overnemen zijn. En dan is het gedaan met onze vrijheid en komen we terecht in de NWO gevangenis, met cipiers als Rutte, de Jonge ren Grapperhaus. Wordt wakker!

 51. Het gedwongen injecteren van het lichaam van mensen met een mix van allerlei ingrediënten, waaronder DNA veranderende enzymen, komt inderdaad neer op één groot medisch experiment. Aan mijn lijf geen polonaise! Who ist Mein Schmeisser?

 52. Ja, maar wij hebben geen echte regering hoor! Die zogenaamde minister kan en mag daar geen definitieve uitspraken over doen. Deze regering is in feite een tweede hands regering omdat de walen niet willen regeren met de partij van de Latijn kenner Bart De Wever. Hier maken ze al een jaar ruzie over de vorming van een regering, het zijn precies papkinderen die hun tutter kwijt zijn en dan maar kabaal maken. En wil m’n dit virus indijken zal m’n het wel verplichten zeker? ik weet nog niet wat ik ga doen, maar ik wil dringend naar de UK om wat te ontspannen en ook die zullen het verplichten dus???? shalom

 53. Ik wou voorstellen van minister Koen Geens EERST alle vaccins te geven en hem na 6 weken eens goed te bekijken. Persoonlijk zal ik een verplichte vaccinatie opvatten als een regelrechte aanval op mijn gezondheid en mijn leven – een moordaanslag dus. Bill Gates en de Pharma Maffia blijven van mijn LIJF ! Hebben ze nog niet genoeg kinderen kapotgemaakt ?

 54. Laten we ons niet gek maken, gaat niet gebeuren in Belgie, dan komt er pas n opstand zoniet burgeroorlog…..

 55. Helemaal mee eens. Er zijn grenzen aan het respecteren van de overheid en dat is de integriteit van mijn lichaam.

 56. Aangezien zelfs Openbaring 7 nog niet in vervulling is gegaan, en dus 8, 9, en 10 ook nog niet, en ook de profetie van de twee getuigen in Openbaring 11 nog niet in vervulling is gegaan, en we nog niets op aarde zien van de situatie in Openbaring 12 van de vrouw en de draak, en Openbaring 13 tot aan vers 15, is het honderd procent zeker dat dit vaccin NIET het merkteken van het beest is. Dat is zoveel als zeker. Dat merkteken hangt samen met de aanbidding van het beest en zijn beeld. Niets van dat alles is nu op aarde aanwezig.

 57. Inderdaad, op weg naar het “Rijk van het Beest”, uit de Openbaring van Johannes op Patmos. De EUSSR, is een onderdeel van de plannen der NWO en de Illuminati. De EU is de reus op lemen voeten uit Daniël 2: 24 t/m 49.

 58. Xander, ik krijg kippevel als ik dit lees en ik ben net als jij vast overtuigd dit nooit te willen en hoop inderdaad ook zo moedig te zijn in de uiterste confrontatie dat ik de eerder de dood aanvaard dan de vaccinatie.

 59. Verplicht of vrijwillig, geen vaccin in mijn lijf. Maar als het met geweld geïnjecteerd wordt, wat dan? Ik kan me niet voorstellen dat het zover gaat komen. Zeker niet als het ook nog gaat om het merkteken van het beest. Daar behoedt God Zijn uitverkorenen voor.

Comments are closed.