MIT: Corona vaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden

—————————————————————————————————————————————-

‘Forse klap’ voor vaccinindustrie, of juist voorwendsel voor steeds weer nieuwe vaccinaties? – ‘Herbesmettingen met coronavirussen zijn normaal’ – Viruswaanzin.nl lanceert nieuwe petitie: Stop de Lockdown NU!

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl de grootste economische welvaartsvernietiging in de geschiedenis als gevolg van lockdowns en social distancing in steeds meer landen een torenhoge tol begint te eisen, blijkt uit een publicatie van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) dat mensen tegen niet één coronavirus blijvende immuniteit opbouwen. Omdat mensen hooguit enkele maanden immuun blijven, is het buitengewoon onwaarschijnlijk dat er ooit een werkend vaccin tegen Covid-19 wordt ontwikkeld. Of is het misschien de bedoeling dat de wereldbevolking zich straks iedere paar maanden opnieuw moet laten vaccineren?

Het ontwikkelen van een -verondersteld werkend- vaccin duurt normaal gesproken tussen de 8 en 10 jaar, terwijl pas na 15 tot 20 jaar kan worden gezegd of een vaccin daadwerkelijk ‘veilig’ is. Vaccinfabrikanten en virologen beweren echter dat een Covid-19 vaccin al binnen 12 tot 18 maanden klaar is, mogelijk zelfs veel eerder.

Veel mensen die nog steeds blindelings de propaganda in de mainstream media geloven, lijken niet te kunnen wachten tot er met vaccinaties wordt begonnen, wat door bijna alle politici van meet af aan als de enige ‘oplossing’ wordt gepresenteerd. Maar wat nu als er NOOIT een werkend tegen vaccin tegen Covid-19 wordt ontwikkeld?

Immuniteit tegen coronavirussen duurt hooguit enkele maanden

In het MIT Technology Review werd op 27 april namelijk gewezen op een studie van de Columbia Universiteit, verricht tussen 2016 en 2018. De wetenschappers verzamelden neus uitstrijkjes van bijna 200 leraren, kinderen en hulpdienstmedewerkers, en vroegen hen een dagboek bij te houden van iedere keer dat ze moesten niesen of een zere keel hadden.

Eén van de doelstellingen was om te zien hoelang mensen immuun blijven tegen de verschillende luchtwegvirussen die er al sinds mensenheugenis rondgaan, inclusief vier coronavirussen, te weten HKU1, NL63, C229E en OC42.

Alhoewel daar het nieuwe coronavirus natuurlijk niet bijzat, geven de bevindingen met deze verwante coronavirussen zeer belangrijke informatie over de mogelijkheid dat er een vaccin wordt ontwikkeld. De conclusies van het MIT zullen de vele volgelingen van Bill Gates’ wereldwijde vaccinatiesekte niet vrolijk stemmen:

‘De Columbia researchers… ontdekten dat mensen herhaaldelijk opnieuw worden geïnfecteerd met hetzelfde coronavirus, zelfs in hetzelfde jaar, en soms meer dan eens. In anderhalf jaar tijd testte een half dozijn vrijwilligers twee of drie keer positief** voor hetzelfde virus, in één geval zelfs binnen vier weken. Dat is een enorm verschil met het patroon van infecties zoals mazelen of waterpokken, waarvoor  mensen na herstel levenslange immuniteit kunnen verwachten.’

(** We hebben er al vaker op gewezen dat de gebruikte PCR test volgens alle wetenschappelijke bevindingen slechts voor 40% tot 70% betrouwbaar is, en grote aantallen valse positieven en valse negatieven produceert. Zo kan iemand 2 x positief testen en toch niet besmet zijn, of 2 x negatief, maar wel besmet.)

‘Forse klap’, of juist voorwendsel voor steeds weer nieuwe vaccinaties?

Co-auteur van de studie, Jeffrey Shaman, waarschuwt dat immuniteit tegen coronavirussen ‘snel lijkt af te nemen.’ MIT auteur Antonio Regalado concludeert daarom dat ‘de publieke discussie over de (huidige) pandemie misleidend kan zijn. Men heeft het over ‘het afvlakken van de piek’ en ‘immuniteitspaspoorten’ voor de herstelde mensen… Dat gaat er allemaal vanuit dat immuniteit blijvend is, maar wat nu als die snel weer voorbij gaat?’

Mike ‘Natural News’ Adams noemt de door het MIT gepresenteerde studie dan ook ‘een forse klap’ voor degenen die er vanuit gaan dat een vaccin de wereld van Covid-19 gaat redden.

Er bestaat echter nog een andere mogelijkheid: deze studie zou juist door de vaccinfabrikanten kunnen worden gebruikt om de politici ervan te overtuigen dat de wereldbevolking zich iedere paar maanden opnieuw moet laten vaccineren tegen Covid-19 (/ Covid-20, Covid-21, aangezien Bill ‘Gates of Hell’ al letterlijk ‘pandemie 2’ heeft aangekondigd). ‘Wat een geweldig nieuw verdienmodel!’ zou een niet onlogisch conclusie van een kritische geest kunnen zijn.

Tweede golf?; herbesmettingen zijn normaal

Honderdduizenden van Covid-19 herstelde mensen lijken tot nu toe bijna allemaal immuun te zijn voor herbesmetting. Chinese wetenschappers deden testen op apen, en ontdekten dat deze na herbesmetting GEEN symptomen ontwikkelden. Het virus kon zelfs niet in hun keel worden ontdekt. Dat lijkt erop te wijzen dat de door media en politiek gehypete ‘tweede golf’ er niet of nauwelijk gaat komen – tenzij de immuniteit tegen Covid-19 inderdaad al na enkele maanden is verdwenen.

In dit verband is het niet onbelangrijk te wijzen op het feit dat het normaal is dat mensen steeds weer besmet worden met coronavirussen, steeds weer verkouden worden, griep krijgen, et cetera. Ook geeft het idee van ‘levenslange immuniteit’ een vertekend beeld; zo blijft bijvoorbeeld het waterpokkenvirus voor altijd in je lichaam, en kan onder bepaalde omstandigheden weer actief worden, wat tientallen jaren later gordelroos (een bijzonder pijnlijke en soms ook gevaarlijke aandoening) kan veroorzaken.

‘Ik vertel tegen iedereen –niemand gelooft me, maar het is waar- dat wij iedere winter coronavirussen krijgen,’ zegt Matthew Friedman, die virussen bestudeert aan de Universiteit van Maryland. Dat betekent dat je dezelfde virussen steeds weer opnieuw kunt krijgen, ook al heb je antistoffen ontwikkeld. ‘We begrijpen echt nog niet of dit komt doordat het virus in de loop van de tijd verandert, of dat de antilichamen ons niet tegen de infectie beschermen.’ (2)

Blijf dus nuchter nadenken en aan deze wetenschappelijke feiten denken als u in de media weer paniek zaaiende, vaak als ‘fact checkers’ vermomde nepnieuws berichten leest die u zover moeten krijgen mee te werken met straks weer een nieuwe lockdown, omdat alles op alles zou moeten worden gezet om nieuwe besmettingen te voorkomen. Nogmaals: een lockdown is niet alleen nutteloos gebleken voor het aantal besmettingen en doden, maar lijkt zelfs extreem schadelijke gevolgen voor zowel de volksgezondheid als de hele samenleving te hebben.

‘Versterk u immuunsysteem met natuurlijke middelen’

Mike Adams schrijft dat nu een vaccin zo goed als zeker zinloos zal zijn, mensen niet hoeven te wanhopen. ‘We kunnen ons de beste kans geven het coronavirus te verslaan door gezond te leven (en zo hartkwalen en diabetes te vermijden), en onze immuniteit op te bouwen met natuurlijke versterkers zoals zink en vitamine D.’ Volgens veel wetenschappelijke en medische experts in binnen- en buitenland kunnen ook vitamine C en quercetine een belangrijke rol spelen.

Gezien het verbod* op de spotgoedkope, in tientallen landen zeer effectief gebleken hydroxychloroquine-zink therapie (* onderbouwd met vals recent wetenschappelijk onderzoek waaruit het cruciale zink opzettelijk werd weggelaten (3)) lijkt in eigen land Covid-19 niet op een andere wijze te mogen genezen of te worden voorkomen dan door een nog in ontwikkeling zijnd, onbewezen, onmogelijk voldoende getest, en daarom potentieel levensgevaarlijk vaccin, dat volgens het MIT dus hoogstwaarschijnlijk toch niet gaat werken.

————-

Viruswaanzin.nl is een ‘groep bezorgde ondernemers die een brede coalitie van maatschappelijke geëngageerde burgers vertegenwoordigen, die vinden dat het NU anders moet. Wij wijzen het ‘nieuwe normaal’ consequent en pertinent af.’ Op deze site kunt hun petitie ‘Stop ‘Lock-Down’ maatregelen NU!’ ondertekenen.

 


Xander

(1) Natural News
(2) MIT Technology Review
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.

30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
29-05: Longschade door corona is niet uniek en niet erger dan tijdens jaarlijkse griep
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
27-05: Chinese wetenschappers: Coronavirus gebruikt zelfde strategie als HIV bij aanval op immuunsysteem
26-05: Virus- en vaccin professor: Covid-19 lijkt speciaal ontworpen om mensen te besmetten
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zeggen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
02-05: Ministerie Homeland Security bevestigt krachtige werking zonlicht tegen coronavirus
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Vlak voor zijn dood in 2019 deed Etienne de Harven, patholoog en vooraanstaand onderzoeker op het vlak van virologie, de volgende uitspraak:

  “We maken nooit een viruspandemie mee. Wat we wel meemaken is een angstepidemie. Zowel de media als de farmaceutische industrie zijn hier vooral verantwoordelijk voor door angst te versterken. Die angsten leiden altijd tot fantastische winstmarges.

  Plaats link van het artikel in verband met auteursrechten deel verwijderd. Mod.

 2. Dit artikel ook her-blogt op https://blikopnosjournaal.blogspot.com want daar worden pittige discussies gevoerd met een individu die op zijn eigen blog (hij maakt er voldoende reclame mee) nogal tekeer gaat tegen de joden en nu blijkbaar helemaal voor vaccins is, sinds gebleken is dat Gates niet jood is.
  Hij presenteert zichzelf als “redder der mensheid” .

 3. Het publiek moet eindelijk eens weten dat er bij griepachtige ziektebeelden altijd méérdere virussen betrokken zijn.
  Niet alleen dit corona-virus!
  Daar bestaan verschillende onderzoeken over en zulke cijfers zijn te vinden op de site van het RIVM. https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers
  Veel influenza-virussen zitten er steeds, maar tegelijk vindt men RS-virussen, Rhino-virussen en Enterovirussen. Aan het eind van de griepgolf komen corona-virussen erbij.
  Maar er wordt alléén getest op deze corona-virussen en dus lijkt het of men ziek is vanwege alléén deze corona-virussen. Je hoort niets over die andere virussen die mede-ziekteverwekkers zijn. En dan vooral niets over die influenza-virussen!
  En zo krijg je verkeerde uitslagen en raakt iedereen in paniek (Italië, New York).
  Hier wijst Wolfgang Wodarg voortdurend op en ik herhaal het hier nog maar eens.

 4. @ Mo 3:40 PM op 1/6. U zegt,”wanneer komt het Nederlandse volk daartegen in opstand?” Ik beloof U op een briefje, NOOIT.

 5. Wij kunnen uw reactie niet plaatsen vanwege auteursrechten en schadeclaims.
  Mod.

 6. Ik heb overlijdensakten getekend tijdens Covid-19. Dit is waarom je de statistieken over het aantal slachtoffers niet kunt vertrouwen.
  https://www.rt.com/op-ed/490006-death-certificates-covid-19-do-not-trust/amp/?__twitter_impression=true
  En in ons land is het niet anders, wij moeten elke dag via de corrupte media opnieuw bang worden gehouden, zodat de VVD ons een nieuwe 1,5 m samenleving kan op dwingen.
  Wanneer komt de bevolking nou eindelijk in opstand, wanneer pakken wij onze vrijheid weer terug..?

 7. Deense RIVM zegt dat Covid-19 geen gevaarlijke ziekte is, en wordt buitenspel gezet

  Uit e-mails die zijn gelekt aan de Deense krant Politiken blijkt dat het Deense RIVM het niet eens is met de corona-aanpak van de regering. De e-mails onthullen verder dat politici wetenschappelijk adviseurs onder druk hebben gezet om het gevaar van het virus te overdrijven en dat bepaalde informatie moest worden achtergehouden tot na het verlengen van de lockdown. De Deense premier Mette Frederiksen (foto) walste over haar eigen gezondheidsexperts heen, onthullen de mails.

  https://www.ninefornews.nl/deense-rivm-zegt-dat-covid-19-geen-gevaarlijke-ziekte-is-en-wordt-buitenspel-gezet/

 8. Om over na te denken op deze Tweede Pinksterdag. Stellen wij eigenlijk wel genoeg vertrouwen in onze Schepper en diens magnetiserende, helende vermogens? Nee, de meeste mensen blijkbaar niet. Vandaar ook die gekmakende run op “vaccins”. Maar wat is een vaccin eigenlijk? Lees hieronder.

  Engels: https://babel.hathitrust.org/cgi/pt?id=uc2.ark:/13960/t4wh2hd6c&view=1up&seq=1

  Nederlands: http://www.pentahof.nl/Brochures/boeken/De%20Geest%20van%20het%20Ongeborene.pdf

 9. Petitie getekend.
  Er zal nooit een vaccin komen Bill Gates, je verderfelijke spel is uit zal blijken. Punt!
  Covid19 dwingt iedere risicogroep-patient die wil overleven tot een gezonde leefstijl v.w.b.

  -voeding ( veel groente ,veel fruit, noten, vis, granen, eventueel multivitaminen , vit C, vit D, zink, kurkuma, honing, )
  -beweging ( val af !) en
  -stoppen met alcohol, roken en drugs.
  -vermijd stress ( ondermijnt het immuunsysteem in hoge mate!)

  U kunt ook overwegen een zeer krachtig natuurlijkantibiotica preventief te gebruiken:

  https://timesofindia.indiatimes.com/life-style/food-news/turmeric-and-honey-two-powerful-antibiotics-even-doctors-cant-explain/photostory/68111462.cms

  Shalom

 10. @ Ramshoorn 10:28 PM, op 31/5. Daar sluit ik mij van harte bij aan, Ramshoorn.

 11. Een retorische vraag, waarom staat dagelijks een bericht met zoveel corona sterfgevallen in de krant, vandaag vijf, maar nooit de leeftijd erbij? Ik heb de leeftijd/sterfte bestudeerd en ontdek dat de gemiddelde sterfteleeftijd boven de tachtig jaar ligt, onder de 45 jaar is de voordeur uitlopen en deel te nemen aan het reisverkeer statistisch gezien vele malen dodelijker dan corona, de kranten berichten zijn stemmingmakerij
  Dus indien je bang bent voor corona, dan zullen wandelen en fietsen je vervullen met totale angst

 12. Het Amerikaanse CDC heeft de tests onderzocht en komt tot de conclusie dat bij lage prevalentie (percentages) de kans op valse positieven toeneemt.
  Tevens concludeert men dat een positieve uitkomst nog weinig zegt over de aanwezigheid van infectueuze virussen of over de oorzaak van een ziekte.
  Tevens zegt men dat het risico van een verkeerde diagnose groot is, omdat bij een positieve test andere oorzaken in het gedrang kunnen komen. Bij een positieve test wordt in de VS 20% meer vergoed door de verzekering.
  Op de tests zelf staat ook steeds dat deze niet gebruikt mag worden voor diagnoses. En in rood staat vermeld: Alleen voor gebruik in noodgevallen.

  Maar als we dan zien welke drastische maatregelen er worden genomen op basis van deze onzekere tests'(die niet eens officieel zijn goedgekeurd, ook dat nog!), dan is elke verhouding zoek. En hoeven we niet te wachten op een RNA-vaccin.
  Helaas ging het bij ‘Met het Oog op Morgen, helemaal kritiekloos over de noodzaak van een vaccin. Die mensen hebben intussen toch genoeg tijd gehad zich te verdiepen.
  Voer voor zulke papegaaien: https://www.wodarg.com/

 13. Blijf je gezond verstand gebruiken en bewandel de juiste weg in deze bizarre tijden.

 14. Corona: “Misdaad van regering tegen burgers begaan 1.000 specialisten, 120 wetenschappers…”

  De oprichters van dit initiatief zijn Walter Weber, Heiko Schöning, Olav Müller en Marc Fiddike.

  Zij willen Duitsland en de wereld waarschuwen voor de wereldwijde coronazwendel waarin we ons op dit moment bevinden. Ze onderbouwen heel goed waarom deze maatregelen irrationeel en gevaarlijk zijn en duidelijk een politieke agenda dienen.

  https://commonsensetv.nl/corona-is-een-zwendel-dat-zeggen-ruim-1-000-duitse-artsen-en-experts/

 15. Weet iemand wat er gaat gebeuren met mensen die zich a.s. winter niét laten “vaccineren ” ?

 16. Het zeer omstreden Corona Vaccin van de WHO en Bill Gates, waaraan wereldwijd gewerkt wordt bevat zoals nu al bekend is, gevaarlijke, onzuivere bestanddelen, en maakt straks uitsluitend DUMMIES blij, die niet verder kijken dan hun neus lang is!!! Arme mensen die straks als proefkonijn moeten fungeren en dat vaccin ingespoten krijgen. Brrrr!!!

  Lees straks vooral de Bijsluiter als u zich toch door dat RIVM laat prikken!!! Veel artsen wisten beter dan het RIVM, hoe doodzieke burgers in vier dagen te genezen met eenvoudige middelen!!!

  Het geneesmiddel is al eeuwen voorradig voor burgers die Gezond leven [Leviticus 11] en Bewegen, die dagelijks extra vitamine C in poedervorm, VITAMINE D, Zink, Magnesium, 2 capsules Visolie en 3 capsules Knoflook/Mistel/Meidoorn tot zich nemen.

  Ik fiets, loop en geniet al vele jaren, en ben tot zegen voor anderen en dankbaar voor iedere dag Zonder Griep, die de Schepper van het leven mij gunt, en… als ik op een dag toch mijn ogen sluit op aarde, sla ik ze direct weer op…in het Paradijs…dat weer Terugkeert op aarde volgens Jeshua/Jezus de Zoon van God in Openbaring 2…

  Openbaring 2:7…Wie oren heeft, laat hij horen wat de Geest tegen de Gemeenten zegt.
  Wie Overwint, hem zal IK te eten geven van de Boom des Levens, die midden in het PARADIJS Gods staat.

 17. Amo: De overheden willen het niet horen want zij eten uit dezelfde ruif als Bill Gates.

 18. Nou geloof mij ik laat mij nooit never injecteren met pulp dit dicatoriaal beleid hou ik mij niet aan
  Hoe verzin je dit corona beleid liever oorlog dan gevangene zijn van Nedellandse bodem.

  We leven n een dictatoriaal regime opdonderen.

 19. Nou roep ik dat al weken, gewoon omdat het niet mogelijk is een vaccin te ontwikkelen voor een dynamisch virus. De Nobelprijs hoef ik niet hoor, stuur maar een aanbeveling voor Jaap van Dissel, de man die netjes vertelt wat niet klopt, maar wel door de media wordt geloofd. Obama was ook zo’n kandidaat want zo gaan die dingen. Bommen gooien en onschuldige mensen geen schijn van kans geven. Maar wel de Nobelprijs binnenslepen voor de vrede. Zonder scrupules, want zo zijn die mensen. Ik niet, dus laat die Nobelprijs maar, ik zou me schamen indien ik zou worden voorgedragen,… proest.

 20. Nu.nl verzwijgt het aantal overledenen alleen aan Covid-19, volgens de dagelijkse rapporten van het RIVM zijn dat er 70. Maar dat houden ze zeker bij NU.NL liever achter.
  https://www.nu.nl/uitleg-over-het-coronavirus/6054969/bekijk-de-coronacijfers-van-31-mei-in-vijf-grafieken.html
  Onderliggende aandoeningen en/of zwangerschap bij overleden patiënten jonger dan 70 jaar Tabel 4a. Aantal overleden COVID-19 patiënten jonger dan 70 jaar met onderliggende aandoeningen en/of zwangerschap7.
  Overleden % Totaal gemeld 672 Onderliggende aandoening en/of zwangerschap 469 (69.8) Geen onderliggende aandoening 70 (10.4) Niet vermeld 133 (19.8)

 21. Eens met het artikel. Heb geprobeerd de petitie te ondertekenen, maar word er gewoon geweigerd c.q. weggeduwd. Zeer merkwaardig…

 22. In het OMT zitten professoren en wetenschappers. Deze mensen zijn niet gewend beslissingen te nemen tijdens een crisis. Ze bekijken de samenleving als een laboratorium en durven alleen knopen door te hakken (lockdown beëindigen; 1,5 meter beëindigen) als alles nauwkeurig is onderzocht volgens wetenschappelijke methodes. Misschien duurt het daarom zo verschrikkelijk onnodig lang en nam men met de methode “iedereen in z’n hok” het zekere voor het onzekere zonder verder te kijken. De tunnelvisie van de laborant. Dat is een aspect waar Willem Engel op wijst.

 23. inderdaad elk vaccin is er niet voor eeuwig, de meeste zijn maar een jaar geldig. Wel is het zo dat men in België een vaccin aan het ontwikkelen is waarbij één vaccin voldoende zou zijn voor je leven? Ja wij Belgen zijn niet van de lompste in andere zaken dan weer wel, alles kan niet volmaakt zijn. Shalom

 24. Er is minstens 5 jaar nodig om te kunnen weten of een RNA-vaccin geen kanker veroorzaakt. Want zo’n vaccin manipuleert de cellen om het virus-eiwit aan te maken en is een soort genmanipulatie.
  Daar komt bij dat het steeds duidelijker wordt dat ruim 99% van de mensen geen of weinig last heeft van dit virus.
  Werken aan gezondheid is vele malen zinvoller: vitamine D en zink b.v.
  Willem Engel zegt hier wat Duitse critici als Wodarg en Bhakdi ook steeds hebben gezegd.
  Onbegrijpelijk dat overheden dit niet hebben willen horen.
  https://www.youtube.com/watch?v=H-2in_Z66F8

Comments are closed.