Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen

—————————————————————————————————————————————-

Fase 3 (proefpersonen besmetten met Covid-19, en dan blootstellen aan vaccin) gaat ondanks mislukte test gewoon van start

—————————————————————————————————————————————–

Om nog maar eens aan te geven dat het laten injecteren van een overhaast ontwikkeld coronavaccin feitelijk neer gaat komen op een spelletje Russische roulette met uw gezondheid en uw leven: een test met het mRNA-1273 vaccin van de farmaceutische fabrikant Moderna is flink mis gegaan. Uit de persverklaring van het bedrijf blijkt dat maar liefst 20% van de proefpersonen dermate ernstige bijwerkingen kreeg, dat medisch ingrijpen noodzakelijk was. Als u dan bedenkt dat Groot Brittannië zijn burgers mogelijk al in september wil gaan vaccineren, dan is er niet veel fantasie voor nodig om te begrijpen dat dit op een enorm drama dreigt uit te lopen.

De persverklaring van Moderna (opgeklopt positief om de aandelenkoers op te preppen, zodat de topmanagers daar flink aan konden verdienen*) werd door de Westerse leugenpers natuurlijk gebruikt om de valse indruk te wekken dat de fase-1 testen met het vaccin goed waren verlopen. De realiteit blijkt echter weer eens heel anders te zijn: na de tweede ronde van injecties traden ‘derdegraads systemische symptomen’ op, wat betekent dat er medische interventie nodig was. Dit is tevens een aanwijzing dat de eerste vaccinatieronde het menselijke lichaam extra kwetsbaar maakt voor de tweede blootstelling aan het schadelijke, potentieel zelfs dodelijke vaccin.

De gezondheidsschade werd al veroorzaakt door een kleine dosis van 250 ug (1/4e van 1/1000e gram), wat voor veel vaccins een normale dosis is. 3 van de 15 proefpersonen kregen binnen 43 dagen ‘ernstige bijwerkingen’. Als we dat toepassen op bijvoorbeeld de Nederlandse bevolking, dan zouden ruim 3,5 miljoen mensen doodziek worden van dit vaccin.

Fase 3 gaat ondanks mislukte test gewoon van start

Normaal gesproken nemen de eerste twee fasen zo’n 1 tot 3 jaar in beslag, maar gezien de groeiende weerstand van de bevolking tegen de lockdowns wil de Westerse elite de bevolking per se zo snel mogelijk vaccineren. Daarom begint Moderna al in juli met de derde fase.

Het feit dat zo’n hoog percentage ernstige bijwerkingen kreeg, weerhoudt het bedrijf er niet van om nog meer proefpersonen in te zetten, die in fase 3 worden blootgesteld aan het Covid-19 virus. Tot nu toe heeft wereldwijd niet één potentieel vaccin deze derde fase doorstaan; blootgestelde dieren èn mensen werden ziek of stierven alsnog.

Met andere woorden: zelfs als zou het mRNA vaccin ervoor zorgen dat het menselijke lichaam antilichamen gaat aanmaken, dan nog kunnen we bij lange na niet van een ‘veilig’ vaccin spreken. Alle proefdieren ontwikkelden door het vaccin de beruchte cytokine storm, een overreactie van het immuunsysteem waar al veel ouderen die besmet raakten met Covid-19 aan gestorven zijn.

Zoals bekend hebben de vaccinfabrikanten op voorhand bedongen dat zij op geen enkele manier aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de te verwachten gezondheidsschade, zoals gewonden, permanent gehandicapten en zelfs doden als gevolg van de coronavaccinaties, waar al dit jaar mee begonnen moet worden.

‘Catastrofe’

Children’s Health Defense noemt de Moderna vaccintesten dan ook ‘een catastrofe’. De CEO van het bedrijf, Stephane Bancel, gaf al in 2013 toe dat mRNA injecties in het lichaam onwenselijke griepachtige reacties veroorzaken: ‘Uw lichaam denkt dat u enkel de griep hebt, en dat is niet zo best voor ons medicijn. U heeft alle symptomen… en als de dosis nog veel hoger wordt, dan is het probleem dat er een enorm lading bijwerkingen is…’

We herinneren u eraan dat het Covid-19 virus een RNA virus is, en dat het noch de wetenschap, noch de vaccinfabrikanten, ooit is gelukt om zelfs maar één werkend vaccin tegen een RNA virus te creëren, zelfs niet na zo’n 40 jaar onderzoek en testen, zoals met het HIV virus.

* Topmanagers van Moderna verkopen niet voor niets massaal hun eigen aandelen. Die hebben er duidelijk geen enkel vertrouwen in dat het hen wèl gaat lukken een werkzaam mRNA vaccin te maken, en dan nog wel in zo’n extreem korte tijd.

Russische roulette

Maar geen zorgen Moderna, of om het even welke vaccinfabrikant dan ook. Want als Mark Rutte, Hugo de Jonge, Jaap van Dissel, Ab Osterhaus en Jeroen Pauw straks zeggen dat het veilig is, gaat het overgrote deel van ons onbenullige, nergens meer bij nadenkende volk gewoon netjes en gedwee voor zo’n vaccin in de rij staan. Oftewel: massaal meedoen met een door de overheid gepromoot spelletje Russische roulette met hun gezondheid en hun leven.

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

25-05: Artsen in Italië, Duitsland en India zegen dat meeste Covid-19 doden niet door virus, maar door longbacterie zijn overleden
23-05: Verst gevordere coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: ‘Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
05-05: Weer een verpleegkundige in New York die spreekt van ‘medisch wanbeleid’ en ‘moord’
02-05: Ministerie Homeland Security bevestigt krachtige werking zonlicht tegen coronavirus
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Schokkende conclusie medisch vakblad: 88% corona patiënten aan beademingsapparaten sterft
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen maanden hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

 1. @Tom schreef:
  26/05/2020 om 2:34 pm
  “Juist omdat het zo moeilijk is een vaccin te maken (de moeilijkheid zit hem daarin dat er nauwelijks bijwerkingen mogen zijn), duurt het erg lang een betrouwbaar vaccin te maken.
  En X weet het weer om te draaien, “in de testfase zijn veel bijwerkingen”. Ja natuurlijk, daarom zijn er testfases, en dat gaat zo nog wel een tijdje door, met veel bijwerkingen in de testfase 1,2,3 ,4 etc. . En dat gaat zo door totdat er nauwelijks -of zelfs geen bijwerkinen zijn. En dan pas wordt het vrijgegeven. Kan nog jaren duren inderdaad.”

  Gelieve je eens degelijk te informeren voor je hier onwaarheden als feiten komt voorstellen.
  Nog nooit en voor geen énkel vaccin is wetenschappelijk bewezen dat het veilig is en zelfs werkt – ondanks de vele, ontelbare en dure téstfases…
  En dan hebben we het niet over de talloze, schadelijke gevolgen van vaccins: de aangetoonde verbanden met veelvuldige gezondheidsproblemen, gehandicapten en zelfs dodelijke slachtoffers die door onafhankelijke onderzoekers bekend werden gemaakt en toegegeven werden door inside klokkenluiders die zelf de labo-gifmengers waren in farmaceutische bedrijven.

  En testfases bij de ontwikkeling van een vaccin gebeuren doorgaans nu net eerst op dieren, oa rátten, om deze, gekénde ‘bijwerkingen’ tot een ‘aanvaardbaar niveau’ te brengen alvorens ze op menselijke proefkonijnen gebruikt worden…maw: tot het vaccin niet meer echt dodelijk is…
  Om dode, menselijke proefkonijnen te vermijden? En die begin testfases worden nu overgeslagen? Wie houden ze voor de gek?
  Wie zijn die menselijke proefkonijnen die hun leven zo moe zijn? Of wéten ze misschien niet eens dat ze als proefkonijn gebruikt worden?
  Zijn dat psychiatrische patiënten? Gedetineerden? Of straatarme junkies die zo een centje bijverdienen om hun drugsverslaving te kunnen onderhouden?
  Wie is zo gek om vrijwillig een vaccin te testen waarbij je het leven kunt laten?

  Waar haal jij trouwens de pertinente leugen dat vaccins pas worden vrijgegeven tot er nauwelijks (en zelfs géén??) ‘bijwerkingen’ meer zouden zijn?
  Want in dat geval zou er geen énkel vaccin op de markt zíjn!
  Je reactie staat bol van onjuistheden en onwaarheden die gij probeert te verkopen als vaststaande feiten…naar mijn mening ben je óf compleet onwetend óf je bent een vieze trol.
  Maar geen nood: zogauw er een coronavaccin ‘zonder bijwerkingen’ zal vrijgegeven worden, mag jij vrijwillig in de rij gaan staan om onwetend de volgende testpersoon te zijn, zolang ik mijn zelfbeschikkingsrecht maar behoud om die gifspuit te weigeren.

  @amo schreef:
  26/05/2020 om 2:42 pm
  “Een normale vaccinatie brengt verzwakte ziekmakers in het lichaam, waardoor het lichaam anti-stoffen aanmaakt waardoor het immuunsysteem is voorbereid wanneer de ziekteverwekkers zouden toeslaan.”
  Je wordt enkel immuun en levenslang beschermd door antilichamen als je de ziekte doormaakt.
  Big farma weet dat vaccins niet werken en geen immuniteit en levenslange bescherming tegen gelijk welke ziekte kunnen bieden en ze leveren dan nog zélf het bewijs: vaccins moeten herhááld worden…?? Een no-brainer dus..
  Op die manier wordt een vaccin, voor mazelen bijvoorbeeld, een dodelijke valstrik.
  Een kind dat gevaccineerd wordt tegen mazelen is niet beschermd en loopt dus het risico als volwassene wél de mazelen te krijgen en we weten dat de mazelen gevaarlijk en potentieel dodelijk is op volwassen leeftijd…1+1= 2?? Toch voor mij..

 2. @ Wachter
  Dat zou inderdaad het meest logische zijn.
  En dat werd heel vroeger ook gedaan. Wat je uit de natuur kon gebruiken om ziekten te voorkomen en genezen.
  Waarmee ongelukken gebeurden door de gifmenger die er handel in zag. Met hocus-pocus en toverformules.
  Maar die het middel uitvond dat bij de meeste mensen ziekten voorkwam en genas die bleef en werd patent
  op aangevraagd.
  Bij vaccins lijkt dat steeds meer op hocus-pocus en toverformules te lijken, wat beslist om geld gaat en niet
  om voorkomen en genezen. En het middel dat wel geneest en hoeveel mensen, wordt verzwegen.

 3. ModeRNA is een doorstart van het opgeheven Theranos. Ze hebben nog nooit een fatsoenlijk validatie traject doorlopen en normaal gesproken krijgen ze van de FDA nooit toestemming om door te gaan met hun activiteiten. Nu er een generaal Gustave en Slaoui van ModeRNA zelf benoemd zijn als operation warp speed koppel is het een militaire operatie, dus FDA maakt niet meer uit. FDA valt onder volksgezondheid, Alex Azar regelt de omzeiling. Binnenkort verschijnt er een artikel over ModeRNA met meer info, financiering loopt via JP Morgan en Goldman Sachs, McKinsey is er ook bij betrokken wat weer van Rothschild is. Alex Azar is een fanatieke lobbyist voor biotechnology innovation organization en tegelijkertijd minister. Ze hebben erg veel mensen op belangrijke stoeltjes zitten en ze gaan die nano shit ten koste van alles bij de mensen binnen krijgen. RNA interferentie probeert men al jaren tegen te houden en dat lukte tot nu toe aardig, maar in deze hoax hebben ze de kans alles te omzeilen.

 4. Lock down, maar ik zie dat er in Amsterdam volop gewerkt word om de G5 kabels in de grond te krijgen. Zo gaat Japie naar de bliksem toe; zo gaat Japie naar de bliksem toe; is een toepasselijk nieuw nationaal volkslied.

 5. En dat allemaal voor een virus waar het eigen immuunsysteem van de overgrote meerderheid korte metten mee maakt, en slechts een klein deel met licht tot ernstig ongemak. Een nog kleiner deel van de bevolking zal vanwege extra gevoeligheid of gevaar voor complicaties heel erg moeten uitkeken, als die mensen zich nou een beetje terugtrekken kan de rest gewoon immuniteit opbouwen. Helaas, het volk slaapt rustig door, blijft binnen en bindt muilkorfjes voor, terwijl de kinderen in de smetvrees gepraat worden. Zo heb je al drie weerstand verlagende factoren bij elkaar, volkomen averechts voor wat nodig is

 6. Beter je immuunsysteem oppeppen met testosteron en vitamine d om niet aan covid onderdoor te gaan.
  Niet toevallig de vitamine en hormoon waar het gros der bevolking tekort aan heeft en bij veel hogere leeftijd leeftijd nog meer. Niet voor niets dat de jeugd er tamelijk gunstig vanaf komt bij dit virus: zij zijn veel meer buiten in zonlicht dan oude knarren achter de geraniums of uit de zon blijvend en maken nog voldoende testosteron aan, en meer dan de tussengeneraties die zich drie weken zon veroorloven tijdens de zomervakantie (als die schijnt) en zich insmeren met factor 30 tot 50 zonnebrandcreme maar de rest van de tijd meestal binnenpands werkzaam zijn.
  En natuurlijk mondkapjes van deugdelijke kwaliteit dragen. Medische voor een beetje eigen bescherming en voorkomen anderen te besmetten, en n95 of ffp2 kwaliteit voor zelfbescherming.
  Of men nu onderliggende kwalen heeft of niet.

  Makkelijk te gebruiken en uitwasbare deugdelijke tweeweg beschermende filters zouden massaal voor de bevolking beschikbaar moeten komen zodra de ‘r’ weer in de maand is of wanneer men (massa)bijeenkomsten of kwetsbaren bezoekt zolang er geen medicjn envaccin is.
  .

 7. Laat Gates en zijn familie, zich als eerste vaccineren….en toen werd het stil.

 8. Onderzoek toont aan dat er een aantal ongewone kenmerken zijn vastgesteld bij dit virus zoals optimale aanpassing om in menselijke cellen te kunnen doordringen, wat dan weer wijst op menselijke interventie ergens in de evolutie van Covid-19. Ook zegt hij dat niemand er nog in is geslaagd om bewijs te leveren dat dit specifieke virus aanwezig is in dieren, waardoor de theorie dat het van dieren afkomstig zou zijn, geen standhoudt.
  Als laatste vindt Petrovsky dat er een diepgaand onderzoek moet worden ingesteld naar de omstandigheden in het laboratorium in Wuhan om uit te zoeken of dit virus daar is gekweekt en ontsnapt.

  Waarmee we nu beland zijn in een situatie waarbij wetenschappers verschillende theorieën aanhangen. Er is een groep die zegt dat het een natuurlijk virus is die op één of andere manier van dier op mens terecht is gekomen, er zijn wetenschappers die zeggen dat het een door mensen gekweekt virus is dat afkomstig is van een vleermuis maar dat zich in de loop der jaren in een laboratorium gedwongen heeft aangepast aan menselijke cellen en er zijn artsen en wetenschappers die zeggen dat het virus helemaal niet bestaat.
  En om het helemaal gecompliceerd te maken, wordt bij de bevolking getest op genetisch materiaal (exosomen) dat vervolgens het label covid-19 krijgt opgeplakt maar in werkelijkheid ook veroorzaakt kan zijn door dingen zoals 5G en andere factoren zoals heel veel stress. Waarom is dit virus gekozen als biologisch wapen? Griepvaccinatie verhoogt het risico op infectie met het coronavirus.De Chinezen, de Amerikanen, de Europeanen kwamen allemaal bij elkaar en zeiden: ‘We moeten een vaccin tegen coronavirus ontwikkelen.’ Rond 2012 hadden ze ongeveer 30 vaccins die er veelbelovend uitzagen. Ze namen de vier beste en … fabriceerden de vaccins. Ze hebben die vaccins aan fretten gegeven, wat het meest overeenkomt met de longinfecties bij mensen.
  De fretten hadden een buitengewoon goede antilichaamrespons, en dat is de maatstaf waarmee de FDA vaccins in licentie geeft. Vaccins worden, zoals u weet, nooit in het veld getest. Ze geven nooit 5.000 mensen het vaccin, 5.000 mensen een placebovaccin en vertellen hen dan dat ze erop uit moeten gaan om te leven en te kijken wat er met die mensen gebeurt. Dat gebeurt nooit.
  De manier waarop vaccins een vergunning krijgen, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of de industrie hen de vaccins geeft, en vervolgens een serologische respons [test] uitvoeren om te zien: ‘Heeft u zich in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld?’ De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.
  Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. Ze ontwikkelden ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven.
  Dat komen de viro-logen niet vertellen tegen ons. Ook niet hoe het corona vaccin gaat reageren met andere vaccinaties zoals pneumococcus etc. Als we dan het organon van Hanhemann lezen over chronische ziekten zal er maar één ding gebeuren. Meer chronische patiënten.

 9. @Tom 26/05/2020 om 2:34 pm
  Je hebt het artikel niet goed begrepen.
  De poppespelers zijn degene die de touwtjes in handen hebben en jij hangt aan 1 hunner touwtjes.
  De essentie van de boodshap is: dat de vaccinfabrikanten worden op geen enkele manier aansprakelijk gesteld.
  Zoals u zelf zegt zijn er testfases, tot er met name een ‘veilig’ vaccin zou zijn.
  In principe zou er dus geen enkel bezwaar mogen zijn voor de aansprakelijkheidsstelling.
  Toch worden de vaccinfabrikanten bij wet niet geresponsabiliseerd. Waarom NIET toch?
  Moet je nou ver zoeken?

 10. Dus de test is niet mislukt, de test is heel goed gelukt, want ze weten nu dat dit middel niet geschikt is. Goede test, uitslag duidelijk negatief.

 11. Update nooit uw mobiele telefoon , Apple heeft zonder het aan u bekendmaak te maken “ een track and trace” geïnstalleerd ; heb het eerder gemeld. Aerosols, desinfectants, ook schoonmaakmiddelen benadelen in grote mate uw afweersysteem c.q. uw gezondheid ! . (scrol rustig op uncutnews.de) . Elke injectie is een infectie , lees op niburu. De degeneratie van de Westerse mens draait op hoogtoeren.
  Beste volgers van deze site, ook Siri kijkt én luistert mee, Facebook en WhatsApp ook. In Italië (is van plan) : de regering zoekt meer dan 60.000 mede Italianen om een kliklijn uit te breiden, heette indertijd de NSB, of Sicherheitspolizei. Bij onze oosterburen loopt de spanning op tussen de provinciën ( Bundesländer ) , niet alleen vanwege de financiën, de alsmaar groeiende militaire uitgaven, de groeiende sociale onrusten en het klimaat hysterie, maar aangaande deze Corona hype is de strijd is losgebarsten tussen lock-down en een grote vorm van lock-free.
  Onbenullig volk …. x-ander drukt de vinger op de wond ; voorzover het niet te laat is. Vermijd rood vlees (was al bekend) , barbecueën stop er mee (is écht een ware kunst) , over het aangeboden voedsel …. u bent gewaarschuwd. Het water uit plastic flesjes ? …. de lijst is te lang op op te noemen. Ik troost mij met de gedachte dat zo’n 50 / 60 jaar geleden het voer nog goed was. Een injectie (wat u eet en drinkt) is in vele gevallen een infectie in uw lichaam. Onbenullig volk, die dat niet begrijpt ….

 12. Een normale vaccinatie brengt verzwakte ziekmakers in het lichaam, waardoor het lichaam anti-stoffen aanmaakt waardoor het immuunsysteem is voorbereid wanneer de ziekteverwekkers zouden toeslaan.
  Deze RNA-variant brengt een RNA-code naar de cellen in de hoop dat die cellen die code gaan reproduceren.
  En daarna zou dan het immuunsysteem moeten gaan reageren op die gereproduceerde RNA.
  Wodarg waarschuwt ervoor dat dit een vorm van genetische manipulatie is. Het is in alle opzichten experimenteel. Niemand weet of het tot b.v. kanker kan gaan leiden, dat aanzetten van cellen tot RNA reproductie.
  Dat Moderna is van MIcrosoft, kwam ik eens tegen.
  We moeten zulke ‘vaccins’ echt weigeren! We zijn geen proefkonijnen voor een ziekte die niet opvallend veel slachtoffers maakt. Een ziekte waarbij steeds weer cijfers worden geproduceerd die niet eenduidig zijn. Een ‘ziekte’ die wordt aangetoond door tests die ook geen eenduidige uitslag geven.
  Ophouden met die waanzin.

 13. Juist omdat het zo moeilijk is een vaccin te maken (de moeilijkheid zit hem daarin dat er nauwelijks bijwerkingen mogen zijn), duurt het erg lang een betrouwbaar vaccin te maken.

  En X weet het weer om te draaien, “in de testfase zijn veel bijwerkingen”. Ja natuurlijk, daarom zijn er testfases, en dat gaat zo nog wel een tijdje door, met veel bijwerkingen in de testfase 1,2,3 ,4 etc. . En dat gaat zo door totdat er nauwelijks -of zelfs geen bijwerkinen zijn. En dan pas wordt het vrijgegeven. Kan nog jaren duren inderdaad.

  Maar de mensen die X goed bijhouden weten natuurlijk dat dit allemaal een poppenkast is. Er is al een vaccin van dhr Gates, met daarin ook een geheime chip en gps tracker. Daarmee kan dhr gates precies zien waar u bent, en met behulp van 5g kan dhr gates ook uw gedachten controleren. Er zijn ook al een half miljard van die spuiten besteld volgens een eerder artikel van X. Met de mogelijkheid de hele wereldbevolking in nog 1 jaar tijd ook te voorzien van dat spul.

 14. Dat was natuurlijk te verwachten, niet elk getest vaccin is geschikt voor de mens, daarom moet men verder zoeken, volgens vel virologen zal er pas een vaccin zijn in de loop van 2021 dus haast en spoed is zelden goed. En soms speelt ons immuunsysteem ons parten juist als allergie met een overreacties en dan wordt je juist ziek, neen het zal nog een tijdje duren. Shalom

Comments are closed.