‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’

—————————————————————————————————————————————-

Nederlandse corona spoedwet weliswaar uitgesteld, maar NIET afgesteld, want Den Haag heeft onze medische soevereiniteit uitgeleverd aan de WHO – Compleet leger verklikkers opgericht, ook in Nederland – Gerucht op sommige alternatieve media dat ‘tweede golf’ opzettelijk zal worden verspreid

—————————————————————————————————————————————-

Twee gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksjournalisten die in 2018 als getuigen optraden in het Congres inzake de gigantische belastingontduiking ($ 2,5 miljard) door het infame echtpaar Clinton, hebben ontdekt dat Bill Gates en het Democratische Congreslid Bobby Rush een half jaar VOOR de corona uitbraak een ‘track & trace & test’ deal opstelden, die later door Rush werd ingediend en het registratienummer H.R.6666 meekreeg. Kosten voor de Amerikaanse belastingbetaler: $ 100 miljard. Opnieuw wordt duidelijk dat de corona ‘pandemie’ een vooropgezet plan lijkt te zijn om de hele wereldbevolking onder controle te krijgen en vooral: te vaccineren.

Volgens de onderzoeksjournalisten John Moynihan en Larry Doyle kwamen twee vertegenwoordigers van de Bill & Melinda Gates Foundation, Bobby Rush, zes andere Democratische Congresleden, en één Republikein in augustus 2019 op een conferentie van het Aspen Institute in het obscure Afrikaanse staatje Rwanda, ver weg van nieuwsgierige blikken, bij elkaar om een ‘track & trace & test’ deal op te stellen, de latere corona TRACE (Testing, Reaching, And Contacting Everyone) wet H.R.6666, die op 1 mei van dit jaar werd ingediend. De conferentie en de onkosten van de Congresleden werden deels gefinancierd door Gates, de Rockefellers, en het Democracy Fund.

Rush, de indiener van de wet, gebruikte exact dezelfde argumenten als ‘onze’ eigen premier Rutte, namelijk dat ‘dit vreselijke virus’ zal blijven ‘totdat er een vaccin is’, en het tot die tijd dus ‘nodig’ is om de samenleving met strenge maatregelen in een lockdown / social distancing keurslijf te dwingen.

Compleet leger verklikkers opgericht, ook in Nederland

Nadat conservatieven hun zorgen hadden geuit over de wet, beweerde de Democraat dat deze ‘u en uw geliefden niet dwingt om ook maar iets te doen.’ Uit de tekst van de wet blijkt echter het exacte tegendeel. Zo maakt de wet het mogelijk om de huizen van mensen die ervan worden ‘verdacht’ corona te hebben binnen te vallen, en alle inwoners gedwongen in quarantaine te plaatsen, thuis of elders. Ook kunnen deze mensen worden gedwongen de namen te geven van iedereen met wie ze in contact zijn gekomen. Deze personen kunnen dan dezelfde ‘behandeling’ verwachten.

Oud-president Bill Clinton, zijn dochter Chelsea, gouverneur Cuomo (New York) en gouverneur Newson (Californië) pleitten zelfs voor ‘een leger van contact tracers’ om burgers die positief getest zijn op corona, en al hun contacten, te monitoren en controleren. Kort daarna plaatste het ministerie van Volksgezondheid advertenties waarin mensen werden opgeroepen te solliciteren naar de functie van ‘onderzoeker’ in een nieuwe ‘Trace Force’, dat gebruik zal maken van ‘data management’ systemen om alles en iedereen in kaart te brengen.

In de DDR had men een passender woord voor dit soort ‘onderzoekers’: verklikkers. Daarover gesproken: de Nederlandse corona spoedwet, die op 1 juli zou ingaan maar vandaag werd uitgesteld, voorziet in het inschakelen van burger verklikkers door het ‘aanbieden’ van een app, waarmee mensen ‘verdachte’ personen onmiddellijk bij de autoriteiten kunnen aangeven. Dat betekent dat als uw buren vinden dat u ‘verdacht’ bezoek heeft ontvangen, zij meteen de politie kunnen inschakelen, die dan uw huis mag binnendringen en iedereen mag beboeten of zelfs arresteren.

En pas ook op met hardop hoesten of niesen – uw buren mogen het eens horen, en vermoeden dat u ‘stiekem’ corona heeft. Eén appje naar de autoriteiten is dan genoeg om u desnoods tegen u wil mee te laten nemen en te laten testen.

Nederland heeft medische soevereiniteit uitgeleverd aan de WHO (en dus Bill Gates)

Enkele weken geleden werd het ‘opsporen’ van corona patiënten IN hun eigen privé woningen letterlijk door de WHO ‘geadviseerd’. We schrijven dit tussen aanhalingstekens, aangezien alle landen ter wereld hun handtekening hebben gezet onder een verdrag waarmee de WHO op medisch gebied het laatste woord heeft, en alle besluiten van de WHO –en daarmee van zijn grootste sponsor Bill Gates – verplicht in nationale wetten moeten worden vastgelegd.

Het WHO ‘advies’ is in realiteit daarom een eis, een bevel. Daarom is in ons eigen land de corona spoedwet gekomen, die –nadat er een storm van kritiek uit de samenleving kwam- nu weliswaar wordt uitgesteld, maar NIET zal worden afgesteld. ‘We’ hebben onze medische soevereiniteit immers uitgeleverd aan de WHO, en daarmee aan Bill Gates.

We wezen er al eerder op dat het registratienummer van de wet ‘6666’ hoogstwaarschijnlijk niet toevallig werd aangewezen. Microsoft kreeg op 26 maart patent op een crypto valuta systeem dat het menselijke lichaam als betaal- en identificatiemiddel gebruikt door het injecteren van een ‘quantum dot tattoo’. Dit patent, dat in juni 2019 werd aangevraagd, kreeg het nummer 2020-060606 mee. Het enzym dat met deze injecties in het lichaam wordt gespoten heeft de naam Luciferase meegekregen.

Over de zeer opvallende connectie met de Bijbelse ‘666 – Teken van het Beest’ eindtijdprofetieën hebben we recent diverse artikelen geschreven (zie hyperlinks onderaan; vervolgartikelen zijn in voorbereiding).

Corona volg-apps, en gerucht over opzettelijk gecreëerde tweede golf

Behalve overheden dringen tal van bedrijven op het invoeren van corona volg-apps aan. Die worden vooralsnog gepresenteerd als ‘vrijwillig’, maar zullen tijdens een eventuele tweede golf –waar al wekenlang propaganda over wordt verspreid, maar die er zo goed als zeker niet gaat komen, ook al zal men anders beweren- vermoedelijk verplicht worden gesteld indien mensen nog aan het ‘nieuwe normaal’ willen deelnemen, en niet permanent thuis opgesloten willen worden. (1)

Op sommige alternatieve media gonst zelfs het gerucht dat als de tweede golf uitblijft, de overheden die zelf zullen gaan veroorzaken door het virus opzettelijk opnieuw te verspreiden. Men zou namelijk per se de lockdowns / social distancing in stand willen houden en zelfs willen uitbreiden (de corona spoedwet), zodat de hele bevolking straks ‘murw’ genoeg is gemaakt om zich kritiekloos te laten vaccineren. (3)

7 fabrieken voor Gates’ verplichte corona vaccin

Deze fase zal de volgende stap zijn naar het geplande digitale gezondheidspaspoort, dat gekoppeld zal worden aan een of meerdere corona vaccins. De eerste vaccinatieronde gaat in Europa en Amerika mogelijk nog dit jaar van start. Bill Gates kondigde in april aan maar liefst 7 fabrieken te gaan bouwen, waar verschillende corona vaccins in zullen worden geproduceerd. Uiteindelijk zullen er daar één of twee van worden uitgekozen die het –direct of indirect- verplichte vaccin worden voor de hele wereldbevolking, te beginnen in Europa.

‘Europa heeft zijn agenda helemaal omarmd,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. ‘Daar zullen de mensen niet meer zonder het digitale certificaat van Gates, dat bewijst dat ze gevaccineerd zijn, hun huis mogen verlaten… Europa isoleert zichzelf van de wereld, want als de bewegingsvrijheid van hun eigen burgers wordt beperkt, wat hebben toeristen er dan nog te zoeken?’

‘En dit alles voor een (vrijwel verdwenen) virus waarvan ze doen overkomen dat het de nieuwe Zwarte Dood is, maar waarvan het sterftepercentage 0,0003% is. Dit gaat helemaal over het opnieuw opzetten van de wereldeconomie, door opzettelijk alle bedrijven die in hun ‘Zero CO2’ wereld ongewenst zijn, te vernietigen.’ (2)

 

Xander

(1) Pastorbobreid.com (PDF) / SHTF Plan
(2) Armstrong Economics
(3) SHTF Plan


Zie ook o.a.:

17-06: Senior docent Koninklijke Marechaussee: Spoedwet in strijd met mijn eed
16-06: Corona noodwet: Torenhoge boetes, gevangenisstraf, inbreuk huisrecht – parlement buitenspel gezet

15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’

05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2

13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam

10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald

02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken

17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen


2019:

26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

37

 1. Nee, dat is geen Corona-app, maar een basis waarop de nieuwe app’s werken.

 2. de tekst van wo2020606060 patent aanvraag is: Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.

  dus een sensor registreert lichamelijke beweging en geeft deze informatie door aan een cryptocurrency systeem die vervolgens een beloning uitkeert.

  dus iemand heeft een fitnesstracker om de pols loop 20 rondjes hard en krijgt een kwartje bitcoins uitgekeerd.

  niks tattoo niks enzymen niks 666 niks van dat alles. en waarom worden die andere 49 patentent uit dezelfde batch niet gelezen en besproken ?

  en hebben jullie patent aanvraag WO xx xx 000666 al eens bekeken ???

 3. wat gaat xandernieuws met de andere 9 bills doen van 6660 – 6669 ?

  https://www.congress.gov/search?q=%7B%22source%22%3A%22legislation%22%2C%22congress%22%3A%22116%22%7D&pageSize=100&page=7

  het getal van het beest is niet zesduizendzeshonderdzesenzestig maar zeshonderdzesenzestig en niet het getal van een concept wetsvoorstel.

  de patent aanvraag van microsoft maakt ook deel uit van een batch van 50 patenten en zijn die al toegewezen dan? en er word in het hele patent niet gesproken over tattoos en enzymen.

  u verspreid aantoonbare onwaarheden en opgeklopte spook verhalen.

 4. …..Aha-ha nu snap ik de USB aansluiting in trein en bus
  Dat zijn corona stopcontacten 😁

 5. Pierre Capel, een deskundige, denkt niet dat er een vaccin komt, omdat dit virus vaak muteert. Eigenlijk net zo zinloos als de griepprik. Maar de fabrikanten hebben waarschijnlijk hun miljoenen al binnen en zullen (voor de vorm?) nog een tijdje onderzoek blijven doen.
  Dan is er nu nieuws over een medicijn dat goed werkt bij mensen die al ziek zijn in een gevorderd stadium: Dexamethason. Maar dit medicijn is allang bekend en geldt als ‘standaard’ bij ziekten van de ademhalingswegen, aldus dr. Bodo Schiffmann, een arts met een prima staat van dienst.
  Je vraagt je werkelijk af wat er allemaal gebeurt. De ratio is volledig zoek (in het moeras gezakt van globale dweperij?).
  https://www.youtube.com/watch?v=gte8azljhkA

 6. Geen paniek
  Ik lees in de bijsluiter

  “Als u het systeem wilt gebruiken, moet u de app van uw volksgezondheidsinstantie downloaden”

  Das de virtuele aansluiting van de landelijke corona app op je Google account

  Voor de applicatie moet de Bluetooth onderweg zijn
  ingeschakeld, vreet dus batterij stroom!
  Handig dus, extra accu mee om de applicatie onderweg te laten werken 😤

 7. Er gaat een 2 de golf vermoedelijk komen of onder het mom van het virus een biowapen inzetten wat heel erg lijkt op het virus. Waarom ?
  Men wil het plan om een linkse totalitaire digitale dictatoriale controle staat erger dan George Orwell 1984 doorvoeren.
  Alle protestbijeenkomsten van VIRUS WAANZIN zijn afgeblazen , ook in Amsterdam ( gek he, Halsema had de mond vol qua protest black lives matter, dat moest doorgaan maar dit kan niet doorgaan.
  Alles ondeŕ een hoedje spelen .

 8. Wat is de rol van Sigrid Kaag (D’66), Minister van Ontwikkelingssamenwerking en voormalig UN functionaris, binnen de WHO?
  Waarom deze minister en niet die van Volksgezondheid?
  O.a. binnen een WHO commissie die plannen maakt voor virusuitbraken.

 9. Zit in de bijstand
  Krijg zeker wel een smartphone van de zaak hoop ik
  Rutte zijn oude mobieltje 🥴
  nee, doe die van Bruno bruin maar🤣

 10. Heb inmiddels deze corona app verwijderd en mijn naasten ingelicht en aangeraden hetzelfde te doen.

 11. Eindelijk een kritisch interview tegen De Jonge op de radio. Waarom nog langer dit land zo beperkt houden als het virus is uitgedoofd? En dan stamelt De Jonge iets over “Het gaat nog de wereld rond”. Wat is dat voor vreemd antwoord.
  Als de interviewster dan reageert met de opmerking dat het virus toch uit dit land zo goed als weg is, antwoordt de minister dat het uit het buitenland weer terug kan komen.
  Sorry, maar dat zijn toch quatsch-verhalen. Mensen bouwen immuniteit op, net als bij de eerdere corona-virussen.
  Je hoort eigenlijk een minister die gewoon de WHO napraat en zelf niet nadenkt. Dat is schrikwekkend. Onbegrijpelijk dat het CDA hier denkt een stemmentrekker te hebben. Ik denk dat deze minister niet stevig in zijn schoenen staat aangaande de materie.

 12. Commentaar overbodig, de doordachte show van Robert Jensen. Vooral veel corona en de geweldige steun voor morgen op het Malieveld waar Remkes ( VVD) ons wil verbieden de Schepping toe te juichen zoals de Schepping was voor de viruswaanzin van de ‘deskundigen’, de W.H.O. en slaafse politici. En ook de affaire Derksen ( en ‘black lives matters ‘BLM) , Dekkers die nu door de mainstream media wordt verguisd want door corona zijn de inkomsten weggevallen ook van de commerciële tv makers en moeten ze sponsors als ‘Gilette ‘ volkomen naar de mond praten en kunnen geluiden als van Dekkers niet meer worden getolereerd als hij een onbenullig grapje maakt over BLM en de rapper Akwasi (‘ík trap elke zwarte piet in zijn bek’)

  https://jensen.nl

 13. @ Spyfromthesky 10:56 am. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Het klopt inderdaad precies wat U zegt. Socialisten, marxisten, anarchisten, mogen wel demonstreren, conservatieven en andersdenkenden niet. Dat had ik ook al langer in de gaten. Nog iemand wat gehoord van Mw. Halsema en haar linkse demonstratie in rood Amsterdam?

 14. @Nanda, wat jij beschrijft is niet het geval op mijn mobieltje. Kan het zijn dat dit pas zo is na updaten van google? Mijn mobiel is minstens 4 jaar oud….

 15. @Piet WTF? 🙂
  Heb gelukkig net een nieuw mobieltje, geen Android meer.
  Niet dat Apple waarschijnlijk zoveel malen beter is, maar die pc-gecompliceerde-shit met zijn on-identificeerbare files zorgt ervoor dat er allemaal rommel op uw Android staat waarvan je niet wat het net is.

 16. Het waren de grote big farmaceuten die destijds Hitler voorzagen van geld en middelen. Zo kon hij een start maken om aan de macht te komen.

  Tijdens onze twee kabinetten paars waar vele linkse rechters waren geïnstalleerd, dat was de ultieme tijd om alle taboes te doorbreken en de God van de Bijbel op allerlei manieren te krenken. Nederlands omarmde dit want anders had het volk paars niet gekozen en nog wel voor 8 jaar lang. Tijdens die periode en daarna is het nooit meer goed gekomen. De rechterlijke macht werd nogal sterk voorzien van linkse rechters.

  Vandaag de dag wordt elke demonstratie dat niet links is en tegen de gevestigde orde en plannen gaat van corona en de dreigende noodwet door de rechters per definitie verboden.

  We zitten echt in een dictatuur en dit geluid van de heer Engel en de inmiddels wakkere mensen, dan mag gewoon niet doorgaan.

  Amsterdam en Rotterdam hebben al bewezen dat er in de buitenlucht niets aan het handje is. Dit wordt nu gezien als toeval en / of geluk. Ja, linkse demonstraties als afleiding voor het volk, dat mag wel.

  Onbegrijpelijk dat de CU hieraan meewerkt. Wat een walgelijke linkse kerk is dit.

  Spyfromthesky

 17. Die 1,5 meter tussen elkaar is nodig als we gevaccineerd zijn. Omdat we direct met dat vaccin tevens worden gechipt. Zodat dan iedereen gecontroleerd kan worden, waar en wanneer je iets koopt of verkoopt aan wie, waar we zijn en met wie met behulp van het 5G netwerk. Echt alles kan dan 24/7 gecontroleerd worden wat jij doet, denkt e.d. Als we te dicht op elkaar zouden staan of zitten, liggen dan kunnen er fouten ontstaan. Dan is het niet meer met 100% zekerheid vast te stellen dat jij dat bent. Dan raakt het A.I. systeem van slag. (zo ook als jij je heb afgeschermd met een metaal folie/gaas, wat het 5G signaal met 40 tot 50 dB. vermindert. Raakt het A.I. systeem van slag, want dan ben je onzichtbaar geworden. Dat is wel het laatste wat de NWO onderdanen willen) Vandaar dat er nu al hoge boetes staan als we te dicht bij elkaar zouden staan. Zodat we al een beetje gewent zijn, als de vaccinatie uitgerold wordt. Dat dit regelrecht indruist volgens onze grondrechten en mensenrechten, hebben overheden/politici die dit beleid behartigen lak aan. Die werken al voor de NWO en de bevolkingen moeten volgens deze orde net als vee behandeld worden. Om zo de maximale controle over iedere individu op de aarde te kunnen monitoren en zo nodig bij te sturen. Dat is tenminste hun plan, waar zij nu al ver in gevorderd zijn. Die Caronawet moest zo alle grondrechten en mensenrechten bij de bevolking afgeschaft worden, om zo iedereen zonder uitzondering verplicht te kunnen vaccineren ook al ben je erop tegen. Dan hadden ze het recht om ons in onze eigen privé huizen binnen te dringen en je af te voeren. De Caronawet zal als het vaccin klaar is voor distributie als nog van kracht worden, want ze moeten wel op schema blijven, volgens de afspraken. Zolang deze orde niet gestopt wordt door de wereld bevolking, zal de wereld bevolking onder de totale controle komen te staan en dan bepalen zij wat voorn toekomst jij hebt en niet meer door jou persoonlijk meer.

 18. Het nieuwe “normaal” is te gek om los te lopen en met de dag nieuw normaler. Ik word er ouderwets gek van! In ieder geval gelukkig, normaal stapelgek.

 19. Zoals in iedere oorlog/revolutie/opstand/ zullen verklikkers op gepaste wijze uit het straatbeeld verwijderd worden.

 20. Zonder uw toestemming is er een corona-track en trace app voorzetje geïnstalleerd op uw foon!!

  Dit geldt voor alle Android-smartphones wereldwijd.

  Heel sneaky er stiekem op gemoffeld door Google!

  Als u hier niet van gediend bent, doorloop dan direct de volgende stappen:

  Kijk op uw telefoon bij: Instellingen.

  Klik op Google-instellingen

  En daar ziet u het staan in volle glorie:

  💮BLOOTSTELLINGSMELDINGEN VOOR COVID-19

  Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het telefoonschermpje.

  Druk op: Gebruik en diagnostische gegevens.

  Klik op OFF

 21. @ Amo 7:05 am. Hulde. U heeft het volkomen juist gezien. De Overheid is niet onze vriend, maar ons vijandig geworden.

 22. Nanda dank je wel ik heb het net naar mijn family doorgestuurd en allen hebben hem nu ook uitgeschakelt Thanks God Blees

 23. Vaccin massaal weigeren, mocht het er komen. Probleem opgelost. Echter het merendeel van de (wereld) bevolking zijn angsthazen.

 24. Als ik mij niet vergis was Merkel in de vroegere DDR ook een verklikker.

 25. De burgers worden voortdurend voorgelogen met die cijfers. Maurice de Hond ontdekt dat van de 11 nieuwe ziekenhuisopnames die luid worden aangekondigd door RIVM en media, er de meeste van oudere datum zijn. Waarom dat bedrog steeds maar weer?
  Waarom steeds die cijfers zonder uitleg? Waarom die noodwet? Waarom niet toegeven dat het gevaar verdwenen is? Waarom wordt niets verteld over dat experimentele vaccin? Waarom NOOIT goed nieuws? Waarom die starre kokervisie met al die nutteloze dictaten?
  Dit gebeuren is communistisch: een instituut dat het plan heeft uitgezet en er is geen enkele ruimte meer voor burgers om af te wijken. Elke burger is verdachte geworden en wordt vervolgd voor normaal gedrag. De parlementaire oppositie hoor je niet. Media lopen in de pas. Bijna iedereen ontvangt nu geld van de overheid, totdat alle kassen leeg zijn uiteraard. Bewakingssystemen en volgsystemen worden opgetuigd om de burger te volgen. Het is puur communisme. Nu begrijp ik hoe alcohol een groot probleem was in de USSR. Je kunt niet ontsnappen aan de overheid die het leven tot in detail aan het controleren en bepalen is. En de buurman kan zomaar uw verrader zijn, en uw woning kan zomaar tot uw gevangenis worden gemaakt.
  En dat allemaal binnen een paar weken tijd.
  Bedenk altijd weer: Het zijn de overheden die ons dit aandoen. Niet corona. Die democratische overheden met die grondrechten.

 26. Ik vraag mij werkelijk af, waarvoor de geallieerde soldaten, op de stranden van Normandië zijn gestorven 76 jaren geleden. We krijgen een veel grotere dictatuur nu, niets in vergelijking met het “Derde Rijk”, van ene A. Hitler, we krijgen het “Vierde Rijk”, het rijk van het Beest uit de Openbaring van Johannes. Hou U vast aan Jezus Messias!

 27. Geplande angst… meer dan dat is het niet.

  Meer is er ook niet nodig voor mensen om zichzelf gevangen te houden in hun eigen huis.

  Een beetje angst en mensen verraden hun eigen buren en familieleden.

  Een beetje angst en alles waar in de tweede Wereldoorlog voor is gevochten gaat overboord.

 28. Zucht, vaccins is een doodlopende weg waarmee alleen diepe zakken nog beter worden gevuld.
  Ooit hadden mensen een natuurlijke afweer en waren er zogenaamde wetenschappers die rotzooiden met iets wat ze vaccins noemden. Jammer genoeg heeft wederom geld de wetenschap in de donkere hoek getrokken. En zitten we nu met afnemende natuurlijke immuniteit. Omdat macht gekoppeld is aan geld is dat niet belangrijk.
  Mij maakt het niet uit dat mensen denken dat vaccins goed zijn.
  Ik vermoed wel dat de mens gestraft zal worden door de natuur te negeren, maar ik hoop ernstig dat ik het helemaal verkeerd heb.

Comments are closed.