‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’

—————————————————————————————————————————————

‘Ook in Europa lokale lockdowns: complete steden en gebieden zullen hermetisch worden afgegrendeld ‘- ‘Iedere burger zal gedwongen worden getest, positief worden bevonden, en gevaccineerd worden’

—————————————————————————————————————————————

De door onder meer Bill Gates aangevoerde internationale ‘Deep State’ klimaat/coronasekte heeft de regeringen een internationaal ultimatum gesteld, zo zegt de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz op basis van directe informatie van politici militairen. Alle landen moeten tussen 18 en 30 september een totale lockdown afkondigen, en die met het leger gaan afdwingen. Tot die tijd moeten de volken via de mainstream media eerst nog banger worden gemaakt voor de (fake) ’tweede golf’. Gedurende de nieuwe lockdowns gaan alle remmen los, en zal iedereen zich moeten laten testen op corona. Hierdoor zal het aantal ‘besmettingen’ kunstmatig exploderen, wat het excuus zal zijn om iedereen te vaccineren.

Ebalz zegt een gesprek te hebben gehoord tussen enkele deelstaat politici en een militair, die bevestigden waar hij al vier maanden geleden voor waarschuwde, namelijk dat er een plan klaarligt om op zeer korte termijn in Duitsland en de meeste andere landen in Europa een tweede, nog veel strengere lockdown af te kondigen, die zeker tot en met maart 2021 gaat duren.

‘Project Under the Dome’

‘De tweede lockdown moet op 18 september 2020 beginnen,’ zegt Ebalz. ‘De Deep State heeft een ultimatum gesteld om de ’tweede golf’ te implementeren. Daar krijgen Duitsland en de andere landen tot 30 september de tijd voor.’ Dat komt behoorlijk overeen met ons recente artikel over de Duits gemeenteraadlid die waarschuwde dat hij in raadsvergaderingen te horen heeft gekregen dat de tweede lockdown vanaf 30 augustus staat gepland.

‘Duitse soldaten hebben verteld dat er lokale lockdowns met checkpoints komen. Ze willen steden en gemeenten compleet afgrendelen. Met een zogenaamde ’test epidemie’ willen ze de aantallen (besmettingen) snel op laten lopen, om dan alles af te sluiten.’ Soldaten hadden het over project ‘Under The Dome’, vernoemd naar de sf/fantasy serie die tussen 2013 en 2015 veel kijkers trok.

Iedereen moet worden getest en gevaccineerd

Een van de politici die Ebalz hoorde zei dat ze dit wel ‘moeten doen, omdat op dit moment niemand zich zou laten vaccineren.’ Daarom gaat de politiek eerst ‘de crisis maximaliseren, om de mensen onder druk te zetten om zich te laten vaccineren. Daar gaat het ze om.’ Een collega politicus zou hebben bevestigd dat ze inderdaad een ‘genetisch kadaster’ (DNA register) van ALLE mensen willen hebben, en dat willen gaan doen door iedereen te dwingen zich op corona te laten testen.

De regionale lockdowns zouden in het aan Nederland grenzende Nordrhein-Westfalen gaan beginnen, waarna Badem Württemberg (grenzend aan Frankrijk) en Bayern aan de beurt zijn. ‘Als dit echt zo gedaan wordt, en als ze met niet hebben belazerd, begint het dus op 18 september, en moeten we onmiddellijk de straat op gaan,’ vervolgt de burgerjournalist. We moeten er volgens hem ook rekening mee houden dat aanvoerlijnen (en dus de bevoorrading van fabrieken en winkels) zullen worden verstoord.

‘Ze willen deze crisis veroorzaken om hun nieuwe systeem te installeren’

‘Als het echt zover komt dat ze het leger gaan inzetten om steden en gemeenten af te grendelen, moeten wij ons verzetten,’ vervolgt hij. ‘De vrijheid om te reizen zal compleet worden ingeperkt. Je kunt er niet meer in of uit.’ Een van de politici zou hebben gezegd dat het bewust wordt gedaan in gebieden met industrie, zodat er niets meer kan worden geproduceerd. ‘Werknemers zullen dan werkeloos worden. Dat betekent dat ze deze crisis willen veroorzaken om hun nieuwe (communistische) systeem te installeren.’

‘We zullen zien of ze me hebben voorgelogen… Mensen, ga de straat op en kom in verzet. Ik laat me mijn vrijheid niet afpakken. Als soldaten menen dat ze onze steden moeten afgrendelen en checkpoints moeten oprichten, waardoor ik er niet meer uit mag, dan zal ik mij verzetten.’

Hij balt zijn vuist: ‘Dan komt het gevecht dat jullie willen. Het maakt me niets meer uit. Dit laat ik niet lang meer over me heenkomen. Waar leven we nu in? Zelfs in Syrië werden we niet zó opgesloten! Wat gebeurt er? En de mensen vinden het nog goed ook! Hou dus je ogen open. Wij zullen vechten.’

Binnenkort definitief in een bezettingstoestand?

Het zal iedereen inmiddels wel duidelijk zijn dat er daadwerkelijk een staatsgreep tegen onze vrijheid, democratie en grondrechten gaande is, en dat we zeker bij zo’n eventuele tweede lockdown letterlijk van een bezettingstoestand kunnen spreken, waarbij we ook razzia’s kunnen verwachten tegen alle mensen met de afwijkende ‘foute’ meningen, die onlangs – onbewust, of misschien wel bewust? – heel handig door Lange Frans en Janet Ossebaard in extremistische – en zelfs ’terroristische’ – hoek zijn geframed met hun idiote suggestie dat er eigenlijk een aanslag op premier Rutte zou moeten worden gepleegd.

Iedere regering en elk parlement, en iedere agent en militair zal nu op zeer korte termijn moeten kiezen waar zijn of haar ware loyaliteit ligt: bij het volk, of bij de Deep State klimaat-coronasekte, die de mensheid feitelijk de oorlog heeft verklaard. Is dat laatste het geval, dan kunnen we als volkeren inderdaad alleen nog maar massaal in het geweer komen om onze toekomst proberen te redden, en onze vrijheid weer terug te krijgen.

 

Xander

(1) Hamudi Ebalz / YouTube

Zie ook o.a.:

08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
02-08: ‘Duitse gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

76

 1. @ Fran: 9:24 am. Klopt. Google U maar op: “Under the dome”. Dat gaat werkelijkheid worden.

 2. Op Beforeitsnews staat ook een alarmerend verhaal over HOE ze die lockdowns voor elkaar gaan krijgen:
  https://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2020/08/5g-hotspots-kill-zones-the-truth-about-whats-coming-ahead-specific-dates-and-cities-that-will-burn-watch-before-youtube-pulls-it-the-michael-decon-program-2517409.html
  Het is vnl op USA gericht, maar het geldt voor de hele wereld. In het kort: vanaf half september gaan ze via de slimme meters de frequentie opvoeren, daardoor ontstaan coronaklachten, waardoor de rechtvaardiging voor serieuze lockdown met leger-inzetting ontstaat. Later zetten ze ook de 5G op een te veel hoge frequentie.
  Weet iemand hier meer van?

 3. En laten we niet vergeten dat dit allemaal in opdracht gebeurt van aliens die wereldkleiders hebben opgedragen de wereld voor te bereiden op hun komst, zodat ze de wereld kunnen overnemen en al onze drop kunnen stelen, wat natuurlijk weer goed is voor de olie industrie, die daardoor alleen maar rijker wordt en daarmee wereldheerschappij kan kopen van de aliens als ze weer vertrekken met al onze dropveters.

  Wat een flauwekulverhaal.

 4. Mensen deze verordening ven de EU lees de nieuwe wetten even allemaal 125 bladzijden lang zoek en gij zult vinden..

 5. Het is beter om als soldaat van de vrede te sterven dan met je benen omhoog liggen en niks doen tegen de linkse duivels

 6. Het ligt grotendeels aan het draagvlak binnen de bevolking in Europa of de strenge lockdownmaatreglen uitgevoerd gaan worden zoals de WHO het wil. Er zal meer verzet binnen de bevolking moeten komen om de gehele hoax te doen stoppen. Degene die nu nog voorstander is van het huidige hoaxbeleid dient te beseffen dat hij/zij medeverantwoordelijk is voor inmiddels miljoenen indirecte doden wereldwijd door de wereldwijde lockdown, en tevens medeverantwoordelijk is voor de wereldwijde enorme economische-, maatschappelijke en psychosociale schade. Het speelkwartier is voorbij. ‘Wir haben es nicht gewusst’ gaat niet meer op.

 7. En ondertussen denkt niemand meer aan 5g, dat is het doel voor de komende tijd
  Zonder weerstand 5g masten etc plaatsen

 8. Shari prachtige reaktie!
  Mensen kort en krachtig dit hele gedoe van corona heeft 2 redenen….
  Wereldbevolking uitdunnen iets wat bill gates reeds 25 jaar geleden zei er zijn overal video’s van te vinden …
  2 nu was het juiste moment om een zogenaamde pandemie de wereld in te gooien als afleiding ..voor de wereldbevolking maar al is het misschien maar 40 procent,,wakker,, en die begrijpt waar het omgaat de Cabal scheit letterlijk nu in zijn/haar broek van Hollywood tot engeland tot vanaf Duitsland Australië Italië tot Nederland Trump gaat alles gauw kenbaar maken het smerige mag en op kinderen bloed pizza gate ondergrondse opgravingen van kinderen en baby’s en vooral al die miljoenen zgn verdwenen kinderen afleiding dus coronavirus denk na!!

 9. Gisteren een bericht gehad van een kennis die op Fuerteventura (Spanje) woont en die kon mij vertellen dat inderdaad op 18 september het eiland in lockdown zal gaan.

 10. Het is nu de tijd voor christenen om heel dicht bij God te komen,want deze dingen stonden al beschreven.God heeft ons dit allemaal al voorspeld wat er gaat gebeuren voordat ie komt.deze hele corona is gebruikt om die chip in mensen te gaan plaatsen 666.zodat de duivel ons kan dwingen om aan zijn kant te staan.en doen we dat niet zullen we vermoord worden.maar als je voor God sterft dan zul je eventjes slapen.en als hij dan komt dan krijg je eeuwig leven.maar sterf je aan de duivel kant zul je voorgoed sterven.hoe dan ook.we zullen allemaal.doodgaan.want er gaan hele erge dingen gebeuren voordat God komt.dus dan is het beter dat je aan de zijde van God sterft.dan weet je dat je in ieder geval gered zal worden.de drie engelen houden de wind nog vast daarom is het nog niet volledig goals op de wereld.maar als die het loslaten dan.word het oorlog mensen zullen elkaar gaan doden.daarom zal God zijn kinderen verzegelen.zodat zijn kinderen niks kan overkomen.maar ben je niet verzegeld met God dan zul je sterven.en God kan je niet verzegelen als je die chip in je lichaam heb.daarom is het heel belangerijk voor de kinderen van God om het niet te nemen.en God heeft gezegt dat hij zal zorgen dat zijn kinderen te eten en te drinken hebben.wie trouw blijft tot de dood zal voor eeuwig in zijn koninkrijk wonen.zonder pijn en dood.

 11. nog een maand dan worden we met zun allen opgesloten door zogenaamde corona niet meer dan een griepje door extreem links tuig van Rutte en Hugo de Jonge diktatuur word tijd dat Theirry Baudet het overneemt volgend jaar dan democratie terug voor het volk en laat Poetin en Orban komen om orde te stellen hoog tijd dat alle extreemlinksen en landverraders van Soros en Bill Gates in eigen FEMAS-kampen worden gevangen gezet

 12. @tixa schreef:
  12/08/2020 om 1:31 pm
  “Zo zo. Jullie bron is een Youtube video. Wat een lachtertje weer dit.”

  Het is doorgaans de bedoeling om kennis te nemen van de INHOUD van een bron en niet de bron zelf te bekritiseren om de geloofwaardigheid van de inhoud menen te ondermijnen door te ridiculiseren.
  Heb je over de inhoud ook nog een mening of is dat irrelevant voor een trol die enkel bronnen kan bekritiseren en de inhoud negeert?
  Kijk, je boemerang om de bron belachelijk te maken keert naar jou weer…

 13. Zo zo. Jullie bron is een Youtube video. Wat een lachtertje weer dit.

 14. Dear,
  I realized that my first comment on the site was blocked,
  I did not understand my infraction against the rules of the site…
  Was it because I wrote in English or because I quoted Jesus Christ?
  I appreciate if you explain what I did wrong, I like the site, I always recommend it to Belgian and Dutch friends and I was surprised with the blocking of my comment when I see other ironic, allowed!

  You need to post in the Dutch language. Mod.

 15. Laat je niet belazeren. De man is een disinfo agent. Dit soort influencers wordt gebruikt om de angst bij burgers nog verder te vergroten. De echte klapper moet nog komen en daar zal niemand aan kunnen ontsnappen.

 16. Zou Merkel al vroeg geweten hebben van de corona-maatregelen in het kader van The Great Reset? Zo’n reset vergt langjarige voorbereidingen.
  Dat het haar diep schokte, maar dat het geheim moest blijven? Dat dit zich uitte in die trillingen?
  Rutte lijkt z’n inspiratie ook kwijt te zijn. Je hoopt op een opspelend geweten.

 17. @Michaël…en ik ben dat zweven tussen de wolken een beetje beu in discussies over de chaos die woedt en de maatschappij op instorten staat….daarvoor is er speciaal een Geloofsforum?
  En er komt géén enkel antwoord als je vragen stelt zoals: hoe ziet ‘God’ er dan uit, dan kunnen wij hem ook herkennen als Hij jou zou komen redden….op welke manier zal God dan komen: neerdalen op een wolk?
  Dat is géén spot, beste, dat zijn oprecht nieuwsgierige vrágen waarop ik echter geen énkel antwoord krijg – voel je overigens niet aangesproken als christen want ik geef mijn mening ongezouten voor elk bijgeloof…dat is overigens mijn récht, ook als iemand daar anders over denkt.
  Een beetje realisme is nu toch echt wel nodig, voetjes op de grond want God zal niet en nooit rechtstreeks ingrijpen en wie dat blijft hopen is uiterst naïef te noemen en heeft nog niets begrepen…maar dat is ook voor het Geloofsforum.

  Jouw commentaar, of beter je foute veronderstelling van spot, is anders ook geen uiting van respect te noemen.
  Volg dus je eigen raad en doe beter je best om begrijpend te lezen en niet meteen overal spot te zien waar er geen is.

 18. Volg de voorspellingen en complotten van xander en dan daar het tegenovergestelde van dan zit je dichtbij de waarheid.

  Maar wel goed dat t bestaat aangezien er hier meer verteld word dan de reguliere media doen.

 19. V.w.b. Nederland en als het inderdaad gebeurt volgende maand, dan maak je je niet druk.

  Onze krijgsmacht is werkelijk een lachtertje — https://www.defensie.nl/onderwerpen/overdefensie/het-verhaal-van-defensie/aantallen-personeel

  En dan de politie — https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/879991/deze-landen-in-de-eu-hebben-de-meeste-politieagenten.html

  Vrees niet mensen dit lopen we gewoon omver met 500k tot 1mil lui.

  Maar dat is hierin niet het issue. Het gaat om het creeeren van chaos en ontregelen van de maatschappij en de agenda wat zij volgen. Het punt is dat wij als volk altijd aan het laatste eind trekken van wat zij doen. Dat zie je nu wat er is gebeurt. Reken maar dat ze wat plannen hebben om hun doel te bereiken. En dat komt net zo flink op je dak als covid en de lockdown. Alleen je weet nog niet wat.

 20. een ziektekiem laat zich niet op deze manier onderdrukken, integendeel het zal juist de vrijehand krijgen.

 21. Onbegrijpelijk dat mensen nog in wetten geloven.
  Zelfs juristen.
  Arme sheeple, wetten blijken niet meer waard dan het papier waarop ze zijn geschreven!
  Dit gaat de verbeeldingskracht van verreweg de meeste mensen duidelijk te boven.
  Die gaan weer op Rutte en mede-marionetten stemmen – als de verkiezingen niet worden uitgesteld zoals gesuggereerd door Ollongren.

 22. Ik ben blij dat ik dit bericht hier lees.
  Nu weet ik zeker dat er nooit een 2e globale lockdown zal komen.

  Van alle waarschuwingen/voorspellingen/verwachtingen hier is nog nooit iets uitgekomen.

  Shalom

 23. Ff heel simpel. Hoe kom je erbij dat een virus niet overdraagbaar is? Kijk naar AIDS, GRIEP en ga maar door. Als iemand je smoel onder niest of je loopt in zijn/haar wolkjes grote kans dat jij ook griep krijgt. Maaaarrrrrr dit hele corona onzin is eigenlijk onmogelijk. Bestandsdelen van dit kunnen niet vanuit het natuur zomaar ineens ontstaan, onmogelijk. Maar mensen, wie niet geloofd dat hier ruim veel meer achter zit, succes. En voor de mensen die wel weten dat hier heel veel achter zit en dat het zeker heel veel erger wordt, sterkte.
  Het is jammer dat er te veel onwetende mensen zijn en die heel naïef zijn. Zoals vaker gezegd de mensheid heeft een schapengedrag, dat is ook best een probleem.

 24. @ Oma 11/08/2020 om 2:09 pm

  Beste Oma, ik begin een beetje moe te worden van uw voortdurende spot naar christenen toe.

  Als u respect heeft voor een ander, zult u respect terugkrijgen, eerder niet. Dus doe uw best.

  Vriendelijke groet, Michaël

 25. bill g. wil dat we allemaal bang voor hem en zijn vrouw zijn, oftewel AANDACHT …..: niet hun zin geven dus
  dat betekent dat we gewoon rustig de dingen moeten blijven doen die we gewend zijn, geen aandacht geven
  aan deze papieren tijgers c.q. doodzwijgen. Dat is ook voor onszelf beter.

  En: vanmiddag dook een oud rapport van ZonMw op, een overheidsinstantie die ook complementaire geneeskunde
  met een open geest onderzoekt.
  Site. http://www.zonmw.nl

  Verder is gebleken dat velen nog niet bekend zijn met het interview van/met Robert F. Kennedy jr van 2 mei.
  Te vinden op youtube en de site childrenshealthdefense.org.
  vertel dit svp door aan zoveel mogelijk mensen: het is van levensbelang voor iedereen in deze turbulente tijden.

 26. agape schreef: 11/08/2020 om 10:09 am

  Agape, dank u… heel bemoedigend.
  Blijven vertrouwen om Hem… hoe waanzinnig de wereld ook is.

  Gods zegen, en groet van mij, Esther.

 27. Wat is een bedrijf (de hele wereld is een bedrijf ) waard wanneer de vooruitzichten bedroevend zijn ? ; misschien het casco ; een huls waarin ooit een min of meer aanvaardbaar systeem functioneerde.
  De oorzaak van dit uit de hand gelopen experiment is het totaal van de 7.7 + miljard wereldbewoners én de immense ongelijkheid onderling, die onmogelijk op een zelfde manier van leven …. kan worden gebracht. En wel vanwege het feit, dat deze ‘huls’ daarvoor véél te klein is. De nano chip, maar dan nóg veel kleiner, zou een sterilisatie methode kunnen zijn. Natuurlijk, wat is dat eigenlijk ; natuurlijk. Niets is meer natuurlijk, echter via buitennatuurlijke ingrepen kan de wereldbevolking gereduceerd worden. Misschien …. heeft deze huls of casco dan nog een bestaansrecht.
  Wat heeft de civilisatie ook nu feitelijk gebracht ? ; een tijdelijk iets, onze ‘welstand’ misschien. Het mag iedereen inmiddels wel duidelijk zijn dat welstand niets, maar dan ook niets meer met ons welzijn heeft uit te staan. Het móet ‘op de schop’ , maar zonder donder én geweld, dat vraagt véél tijd, heel véél tijd. Ik vraag mij dan ook af óf deze veranderingen , ook zónder paniek en angst, wel uit te voeren zijn.

 28. Vind je het niet erg opvallend dat burgemeesters opeens terugkomen van hun vakanties vanwege een steekpartij?

 29. Volgens de Televaag’Komende week 6600 nieuwe corona gevallen’
  Die gasten hebben zeker een helderziende op de redactie.

  Nou ik weet het nog beter, als heel Nederland zich laat testen, dan hebben wij er op zijn mist 10 miljoen corona gevallen bij, alleen gaat bijna niemand er nog dood aan.
  Want die domkoppen laten zich wel testen, maar dragen waarschijnlijkheid nog stammen van vorige corona virussen bij zich. Lukt het niet met doden, dan maar met besmettingen, moet de RIVM of WHO bedacht hebben. Als het plan maar slaagt.
  Vanmiddag volgde ik het bij praten van de tweede kamer door die Jaap van Dissel(de zwarte lijst arts), en het viel mij op dat het vooral de Linkse partijen waren die bijna smeekte om een draagplicht van muilkorven. Ja, dat is nou één maal een sterk socialistisch verlangen van volksonderdrukking.

 30. Goed idee om van de nood een deugd te maken en meteen een nieuw systeem in te voeren,want zoals het nu is,is het niet goed en staan we op de rand van de afgrond.Het is bijna te mooi om waar te zijn.En ik heb er natuurlijk ook nog wel de nodige vraagtekens bij.

 31. Dringende waarschuwingen tegen een totalitaire staat nemen schrikbarend toe
  “Architectuur van onderdrukking”
  De voormalige NSA-medewerker en klokkenluider Edward Snowden waarschuwt daarom voor zijn onvrijwillige ballingschap: »Autoritarisme verspreidt zich momenteel snel via noodwetten. Tegelijkertijd geven we onze rechten op en glijden we af naar een minder vrije en liberale wereld. Denk je echt dat al deze mogelijkheden zullen worden vergeten, zelfs nadat het virus is geëindigd? ”
  https://kopp-report.de/eindringliche-warnungen-vor-einem-totalitaeren-staat-mehren-sich-bedenklich/

 32. Haha!
  Bill en Melinda G. hebben in onze wereld niets dan lege briefjes in te brengen. Lachwekkend brutaal ….
  Dit is duidelijk een der laatste stuiptrekkingen van nwo-zijde.

  Wanneer we met ons allen, in elk geval velen, het oordeel vragen over de nwo-ers, komt er geen stuiptrekking meer bij.

 33. goed dit soort artikels weer te lezen , kan ik weer heerlijk rustig slapen gaan, wetende dat er zoals altijd weer niets gebeurd, thanks

 34. Kortgeding tegen “YOUTUBE”
  https://www.cafeweltschmerz.nl/20-ab-gietelink-i-jaccuse-de-censuur-van-youtube-en-de-zelfcensuur-van-de-media/

  Dat werd meer dan tijd vind ik zelf, misschien kunnen wij een eigen video platform oprichten.
  Zodat niemand de waarheid nog langer kan manipuleren, zoals “Youtube” dit nu doet.
  Ik weet niet of zoiets kostbaar is, en wat er allemaal nodig voor is, al is het maar tijdelijk, zolang de algemene Corona en het Test Bedrog nog langer blijft doorgaan.

 35. @ agape 10:09 am. Ook ik vertrouw op de beloften van de God van Abraham, Isaäc en Jacob.

 36. Sommigen kunnen het zich niet voorstellen. Maar kijk eens naar Melbourne. Altijd een gezellige vrolijke stad. Nu is de stad voor 6 weken veranderd in een gevangenis die streng bewaakt wordt door politie EN leger. Niet langer dan een uur mag je naar buiten, en maar één keer per dag en niet verder dan 3 mijl mag je verwijderd zijn van huis. Na 20.00 uur mag niemand meer naar buiten (behalve voor noodzakelijk werk). Dit gebeurt dus zomaar, min of meer in een handomdraai. En dan scoorde Australië al voor het opsluiten niet heftig qua zieken en sterfgevallen. Gelukkig hebben ze daar nog een strijdbare verslaggever! Dat lucht tenminste op, want niets is deprimerender dan een verstikkende wereld zonder vrije geluiden.
  https://www.youtube.com/watch?v=x8SODbRmmQE
  https://www.youtube.com/watch?v=hvOcyc3jNcA

 37. @agape:
  “We hebben als voorproef de Heilige Geest ontvangen, maar toch zuchten we en verlangen naar DIE dag. Op die dag zal ons lichaam verlost worden van ziekte en dood, op die dag zullen we een ontmoeting hebben met Jezus Christus”

  Zalig de simpelen van geest…hou vooral en zeker niet je adem in tot DIE dag..;)
  Je onttrekken en het ontkennen van de rauwe realiteit zal je vel niet redden als het erop aankomt.. Tijd om je kop uit het zand te halen want de beul staat reeds naast je met de bijl om je kop af te hakken..

 38. Heb net het stuk gelezen, als dit staat te gebeuren dan is er maar 1 mogelijkheid nog.
  ACTIE, Actie, grote burgerlijke ongehoorzaamheid.
  Anders is het definitief over

 39. Bill gates heeft het allemaal goed voorbereid.
  Alleen jammer dan, nu komt Rusland met een eigen vaccin, en het hele plan ligt in duigen.

  Of is Poetin gewoon een knechtje van Bill, en laat levert Poetin de russiche bevolking als testobject, om te kijken of het wel dodelijk genoeg is, en om te zien of de gedachtencontrole (door de chip in het vaccin) van die paar mensen die dat vaccin overleven wel goed genoeg werkt?

 40. Dit geloof ik niet!
  Militairen en politie agenten zullen niet overgaan tot dit soort 2nd ww praktijken uit Hitler Duitsland.
  Dit is puur een lek vanuit de politiek om ons tegen elkaar op te zetten, om er voor te zorgen dat demonstraties groter worden zodat de believer van het virus en non believer van het virus tegen elkaar in opstand komen, want pas dan hebben ze een reden om ons vast te zetten.
  Denk je echt dat militairen hun burger buren, vrienden en familie gaan onderdrukken voor een virus etc.
  Ze zullen er best zijn maar dat is niet de meerderheid van de militairen en politie.
  Ik denk dat we niet moeten ingaan op dit soort negatieve lek propaganda !!

 41. Man man man wat een paniekzaaier ben je Xander, ga je schamen! Een aantal volgers geloven die domme berichten, de rest moet er om lachen.

 42. Ik geloof nooit dat ze in belgie een tweede lockdown zullen wagen, daarvoor is de situatie en het groeiend verzet reeds te explosief geworden en naarmate politiek en media de bevolking blijven bestoken met het (ontmaskerde) corona bedrog, met tegenstrijdige verklaringen en steeds waanzinniger, ’tijdelijke’ maatregelen, hoe sterker de eenheid onder de bevolking en het protest zal worden.
  Nét doordat deze coronasoap blijft aanslepen om controle en grip te krijgen, wordt het doel door de onwettige maatregelen zichtbaar: gehoorzaamheid afdwingen en verworven rechten afpakken en dat zal de bevolking niet pikken.
  De politiek graaft zo haar eigen graf.
  De tijd en september zal het leren…

 43. De Grote Bluf, door Heiko schoning.
  https://kenfm.de/heiko-schoening-der-grosse-bluff/
  Deze video duurt ongeveer twee uur, maar het is het zien zeker waard.
  Ook de familie van Ursula van der Leyen komt aan bod, interessant hoor.
  Alles wat er nu speelt komt hier ruim aan bod, het corona bedrog en de achter grond wordt je nog veel duidelijker. Denk nou niet dat speelt alleen in Duitsland, nee deze absolute misdadige plannen worden al maanden over ons uitgerold. En het gaat ze nog niet vergenoeg, de komende maanden zullen wij hun ware gezicht gaan zien en ervaren.
  Nu even terug naar eigen land, aanstaande woensdag behandelen ze de “corona wet” met de bedoeling om de Grondwet uit te schakelen, wat een misdaad tegen de bevolking inhoud, de bevolking heeft vanaf dat moment het recht om in opstand te komen. Tevens betekend het dat iedereen die voor deze wet stemt, zich mede schuldig maakt aan een misdrijf tegen de bevolking.
  De Nederlandse Grondwet
  De Grondwet is het fundament van de Nederlandse rechtsstaat. In de Grondwet staan de basisregels die in Nederland gelden en waar iedereen die zich in Nederland bevindt aan heeft te houden.
  Dus ook onze Overheid.

 44. En dit is ook weer zo’n bericht dat mensen bang maakt, nooit waarheid wordt en niemand hier ooit op terugkomt……Zinloos dus.

 45. En ’toevallig’ zal er in september een ‘buitengewone’ vergadering van alle ‘EUSSR’ leiders bijeen komen in Brussel…

 46. Tja ik zie niet verifieerbare parallellen in dit artikel, wanneer men de afgelopen periode van 10 jaar een seizoensgebonden anti-Influenza vaccinatie hebt gehad dan test u bijna zeker positief op CV19-virus, terwijl u deze niet heeft gehad.

  Een virus ontwikkelt zich IN het lichaam en niet buiten het lichaam!

  Tom barnett: Toen ik mijn filmpje postte, had ik direct veel kijkers, maar na een paar dagen was het al uit de social media verwijderd. We mogen blijkbaar de waarheid niet verspreiden. De cencuur en propaganda wordt steeds erger.

  Waarom denken mensen dat je een virus kunt overdragen, terwijl een virus niet levend is? We worden onnodig bang gemaakt. De overheid veroorzaakt heel veel stress. Als je stress en angst ervaart door corona, komt dit omdat je het zelf veroorzaakt en te weinig onderzoek hebt gedaan. Ik verzin dit niet en ik ben ook geen complotdenker. Mijn studies tonen duidelijk aan, dat ik me in deze materie verdiept heb.

  Een virus is geen levend organisme
  Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je van iemand anders GEEN virus overgedragen kunt krijgen. Waarom dan niet? denk je nu. Omdat een virus niet levend is, het is geen levend organisme. Virussen zijn niets meer dan een oplosmiddel. En die oplosmiddelen worden gecreëerd in de cellen van ons lichaam. Daarom kun je geen virus krijgen van iemand anders. Virussen worden op celniveau gecreëerd. Dus in het lichaam en niet erbuiten. Het lichaam kan wel honderdduizend verschillende virussoorten creëren.

  Lees verder >>> https://www.gezondwereldnieuws.com/een-virus-is-niet-levend-en-kan-ook-niet-overgedragen-worden?fbclid=IwAR2Yax_5Gf2uDGfBE6aTPF3hNqQ9PxZQVh1vtJ8M86b_84xy-FcqUTPAKP4

 47. Het klinkt allemaal beangstigend! Het wordt hoog tijd dat die oude Gutenberg-pers met de rest van de gevestigde media bij het grof vuil gezet wordt. Israël gooit een atoombom op Beiroet, waar we zo goed als niets van horen. Amerika houdt de hele wereld hostage met zijn corona toko, de Nederlandse regering stinkt tegen de klippen omhoog en de banken staan op springen. (Money is the cause of all evel)

 48. Na de daling van het aantal doden van de IC wegens ‘corona’ zoals ze dit omschrijven en het maar de vraag is of de patiënten wel de juiste zorg hadden gekregen, ik heb het niet over de inzet van de verpleegkundigen etc, nee ik heb het over de juiste zorg in de zin van de juiste behandeling, is er in Nederland sindsdien, dus toen we wat meer vrijheden kregen een aantal aardig wat doden gevallen:

  – weer vele verkeersdoden
  – vele steekdoden
  – vele zwemdoden
  – vele psychische doden (zelfverbranding).

  De gemoederen van de meeste mensen zijn nogal verhit, zeker in deze tijdelijke verruiming en het hete weer, dat we eerder zullen vallen aan de bovengenoemde feiten, naast het gevaar van vele andere ziekten waar we veel meer last van hebben.

  Blijkbaar kan een fitte selectie zoals Feijenoord met twee spelers een topprestatie leveren en toch besmet zijn. De personen in kwestie voelen zich waarschijnlijk kiplekker.

  Er is maar één echte maatstaf denk ik die in getallen zijn uit te drukken. Het totaal aantal besmettingen afgezet tegen de leeftijd en hoeveelheden per periode en het aantal echte doden wegen ‘corona’. Steeds meer blijkt dat inderdaad mensen die al wat kwetsbaarder zijn dan onder ‘corona’ te vallen als slachtoffer.

  Maar zijn er geen echte medici onder ons. Die mensen lopen ook volgens mij een groot gevaar als ze in een ziekenhuis komen vanwege een longontsteking. Dit laatste gebeurt volgens mij juist meer bij die groep die in het ziekenhuis worden behandeld en onderliggende complicaties hebben.

  Is ‘corona’ dan als je dit vergelijkt met een longontsteking dan veel gevaarlijker?!

  De alchemie, dat van de alchemisten vandaan komt, dat is in de moderne tijden omgezet als de chemische sector. Hieronder vallen ook alle onderzoekslaboratoria enz.

  Vele uitvindingen van de grote oorlogen sinds 1776 zijn vooral uitvindingen vanuit die sector. Niet voor niets van de 1e wereldoorlog en voorbeeld van het uitproberen van allerlei gifgassen.

  De chemische sector verleent zijn dienste ook aan de techniek en daarmee is natuurlijk een samenwerking. We noemen de schoolvakken nu Natuurkunde en Scheikunde, maar de combinatie met techniek dat komt voort vanuit de alchemie.

  Hitler werd door de wereldspelers van de chemische industrie, ook van techniek, zwaar ondersteund om zijn programma op gang te zetten. Te lezen staat in een boek dat Hitler zelfs 1½ jaar in het geheim in Engeland is opgeleid voor die taak. Want van die 1½ jaar is er verder helemaal niets anders bekend van activiteit van Hitler destijds.

  Toen nazi Duitsland was verslagen toen ging niet hun chemische industrie verloren. In de wederopbouw bleef Duitsland leider in die sector. Ook in de laboratoriummarkt doet Duitsland het erg goed.

  Een reset? Een nieuw systeem? Je hoort en leest er inmiddels meer over. Dit als gevolg van de kredietcrisis die eigenlijk nooit over is gegaan. Inmiddels zit er weer een 40 tot 45% verkeerder overwaarde van de werkelijke waarde van de huizen in het systeem. Dit betekent dat je huis waarvan je nog steeds denkt dat die €325.000, waard is, slecht een €180.000,00 waard zal zijn.

  Bewust wordt er op de huizenmarkt krapte gemaakt. Opkopers die bij de elite behoren, die verrijken zich door het opkopen van huizen. Men geeft voorrang aan migranten voor de huizen.

  Vanaf de kredietcrisis is het (hun) laatste wapen inmiddels bijna uitgespeeld. De jarenlange rentedalingen om de tijd te rekken. Alleen valt er nu niets meer te rekken dan met een goed argument dat ze wegens corona kunnen doen om een andere wereldorde neer te zetten.

  OK, brood en spelen wordt wellicht afgenomen. Maar huisje, boompje, beestje zullen ze voorlopig nog handhaven. Iedereen krijgt een corona basisinkomen. Althans van het gewone gepeupel.

  Spyfromthesky

 49. Brace yourself ( Zet je schrap ) Dana Coverstone 444 Prophecy News.

  Bovenstaande is een site waar een voorganger in Amerika vertelt over een aantal dromen die hij heeft gehad, hij gelooft zelf dat dit van God is, dit speelt alleen in Amerika.
  Ik ga niet beweren dat dit klopt, wat er staat geschreven is dat hij de 1 ste droom , in DECEMBER 2019 gedroomd heeft, hij dit gedeeld heeft met een x/aantal gemeenteleden.
  De droom, dus gedroomd in december 2019, een vinger die 3 x tikte bij de maand Maart 2020 en een vinger die 3 tikte bij de maand Juni 2020
  Maart 2020 Mensen massaal naar ziekenhuis, dokters met injectiespuiten, patienten met ventilatoren, krantekoppen over pandemie.
  Juni 2020 Protesten, gewapende protesten met mondkapjes, massale protesten.
  Ik denk dat dit, als dit eerlijk is wat ik zelf wel denk, voor zichzelf spreekt.
  MAAR we kunnen de 2 de droom verifieren, hij heeft in Juni 2020 opnieuw een droom gekregen.
  Hij zag een witte gestalte, dacht zelf aan de Heilige Geest , die met zijn vuist op de kalender sloeg op November 2020.
  Gewapende demonstranten, vechten op straat, mensen die elkaar sloegen, bedrijven gesloten-beschoten, scholen gesloten met spinnenwebben erin en papieren die van de muren vallen.
  Overal branden in huizen-garages en huizen die in de brand worden gestoken
  Absolute chaos , geen teken van nationaal leiderschap.
  Russische die chinese soldaten aansturen om mensen op te pakken, quadranten veilig te stellen, evenals VN troepen

  Tot zover de droom, wat ik hierna ga schrijven is MIJN persoonlijke mening.

  Als dit klopt dan moeten wij er rekening mee houden dat zeker in Nov. 2020 het helemaal gaat escaleren in Amerika.
  Als er inderdaad Russische/Chinese troepen in Amerika door Amerikaanse steden lopen onder auspicie van de VN EN een politieke leider wordt de VS binnengebracht onder de dekmantel van de VN , VN is voorstander van een totale wereldregering, dan zou het wel eens kunnen zijn dat de politieke leider die in de VS wordt binnengebracht de komende antichrist is ) zich op dat moment nog niet profileert als de antichrist, dat zal pas gebeuren met het verbond des doods wat hij met Israel zal sluiten. Op dat moment , sluiten van het pact, begint de grote verdrukking.
  Let wel, het enige nog beetje christelijke land waar de Bijbel nog wat te zeggen heeft, is Amerika.
  Dus op zich is het begrijpelijk dat dat eerst afgebroken moet worden , First Amendement en zo.
  Verder is , bijna, op de hele wereld het antichristelijk systeem al gaande.

  Let wel, ik zeg niet dat dit klopt, de tijd zal het leren.

  Maar , blijf je ogen open houden !!!!

 50. ‘Ga protesteren, doe het voor de vrijheid van onze kinderen!’ Die kreet deed het ook goed als het ging om de implementatie van Groene Energie. Maar nu komt het er echt op aan. Lijdzaam toezien is GEEN optie.
  Groeten van wakker.

 51. Bij al deze berichten, beste mensen, is mijn enige rust dat ik weet dat onze God en Vader de controle over alles heeft. Hem ontgaat niets en…het kwade (kakon) is bij Hem in goede handen!
  Deze tijd is niet gemakkelijk: “Maar weet dit dat er in de laatste dagen moeilijke (chalepoi) tijden zullen zijn”.(2Tim.3:1) Het woord voor moeilijk betekent: zwaar, pijnlijk, boos, wreed.
  In de tijd zitten wij nú. Daarom ziet heel de schepping reikhalzend uit naar het openbaar worden van de zonen van God. We zien een schepping onderworpen aan zinloosheid, we zien een zuchtende schepping in barensnood. We hebben als voorproef de Heilige Geest ontvangen, maar toch zuchten we en verlangen naar DIE dag. Op die dag zal ons lichaam verlost worden van ziekte en dood, op die dag zullen we een ontmoeting hebben met Jezus Christus. Deze verwachting is onze redding, maar het is nog niet zover. Zolang die redding er nog niet is, blijven we geduldig verwachten. Eén ding is zeker: God heeft alles in de hand. Dat geeft mij rust en ik hoop en bid ook jullie allen.

 52. ” Iedere regering en elk parlement, en iedere agent en militair zal nu op zeer korte termijn moeten kiezen waar zijn of haar ware loyaliteit ligt: bij het volk, of bij de Deep State klimaat-coronasekte, die de mensheid feitelijk de oorlog heeft verklaard. Is dat laatste het geval, dan kunnen we als volkeren inderdaad alleen nog maar massaal in het geweer komen om onze toekomst proberen te redden, en onze vrijheid weer terug te krijgen.”

  Ik kan je meteen zeggen waar die loyaliteit ligt: bij hun portemonnee! Verwacht maar niets of anders gesteld: dream on suckers!

 53. De echte redenen achter deze corona-zwendel worden duidelijk in dit rapport gepresenteerd.
  https://www.armstrongeconomics.com/product/the-great-reset/

  Ik raad iedereen ten zeerste aan dit rapport te lezen, het is een eye-opener.

  Dit rapport gaat gedetailleerd in op een goed gefinancierde en goed georganiseerde coalitie om niet alleen vaccins op te leggen en de wereld te ontvolken, wat zelfs een truc kan zijn wetende dat ze China of Rusland niet zullen vaccineren, maar om de wereldeconomie daadwerkelijk te vernietigen om een ​​einde te maken aan fossiele brandstoffen. voedt en dwingt door omkoping en samenspanning hun visie op hoe de wereld zou moeten functioneren om klimaatverandering te stoppen en legt bij decreet NUL CO2 op.
  Het is weer een socialistische / communistische poging om deze wereldwijde socialistische agenda in te luiden.

  Alle belangrijke nieuwsorganisaties, CNN, ABC, CBS en NBC, zijn allemaal helemaal bovenaan verbonden met de Democraten.
  https://www.breitbart.com/the-media/2013/09/07/mainstream-media-honchos-related-towhite-house-officials/
  Er mag GEEN inslag zijn en ELKE persorganisatie MOET beide kanten leveren – PERIODE, anders worden ze gewoon de agenten van een politieke agenda die het Eerste Amendement tart.

 54. Een nieuwe lockdown, niet vanwege de gezondheid van mensen, maar vanwege een politieke agenda: The Great Reset (Davos).

 55. Wie is hier nu wie aan het bang maken? Ik geloof dat deze onzin misschien in Duitsland een kansje van slagen kan hebben, en natuurlijk China. Voor de rest van de wereld zal dit dus zelfs met inzet van het leger niet gaan lukken, dus dikke onzin.

 56. Laten we hopen dat de ouders van al die politieagenten en militairen hun kinderen die daar aan meewerken de deur wijzen.

 57. En de duivel vindt het prachtig. Zogenaamde democratische landen en partijen, gaan hier gewoon aan mee werken. Weest waakzaam!

 58. Lijkt wel of jullie van ellendig nieuws genieten. Heel bijzondere berichtgeving. Zet eens een positief/leuk stuk nieuws neer!

 59. DuistlAnd heeft een waardeloos leger.
  Zouden zij instaat zijn om hun eigen volk nog te controleren?

 60. Erg eng om dit te lezen maar ik vrees dat het waarheid zal worden…

 61. Xander is opvallend stil over Beiroet, is groot en deels het christelijke gebied.
  De geheimen diensten van Frankrijk, USA zouden erachter kunnen zitten, vooral France valt op gelijk aanwezig en zal ongetwijfeld militair actief willen zijn daar om ook in t gebied en oost middenlandse zee voet aan de grond te krijgen.

  Dit lege gat moet worden opgevuld anders valt t in handen van hezbollah.

 62. Misschien dat we dit bericht massaalmoeten gaan delen,
  Nu moeten we echt wakker worden.
  Deze maand schijnt de noodwet al in te treden.

Comments are closed.