Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen

—————————————————————————————————————————————-

Hebben wij nog wel een legitieme regering die de belangen van het volk behartigt?

—————————————————————————————————————————————-

‘Het virus maakt een gevaarlijke opmars,’ beweerde premier Rutte vandaag, duidelijk om de terecht weggevloeide angst bij de bevolking er weer in te hameren. Daarom worden er weer strengere maatregelen genomen voor bijvoorbeeld de horeca (die daardoor de genadeklap gaat krijgen). Inmiddels is in delen van Rotterdam en Amsterdam een mondkapjesplicht ingevoerd. Viruswaarheid.nl verspreidt op dit moment een flyer die u kunt downloaden en uitdelen, met daarop de echte corona cijfers. Daaruit blijkt dat Rutte en zijn minister De Jonge wederom glashard liegen, en het virus juist aan het verdwijnen is (waarbij we de vraag in hoeverre dat virus ook echt aangetoond kan worden, even buiten beschouwing laten).

‘Hoe erg is het nu werkelijk met het virus?’ staat op de flyer te lezen. ‘Kijk naar de laatste gegevens van het RIVM en het corona dashboard (peildatum 4 augustus 2020):

* Op 1 augustus lagen er 22 patiënten op de IC

* Sinds 1 juli zijn er 75 mensen opgenomen in het ziekenhuis
* Sinds 1 juli zijn er 32 mensen overleden met Covid-19

* Meer positieve testen? Dit zijn de cijfers:

Maart: 63.163 testen – 12.714 positief (20,13%)
April: 175.509 testen – 30.808 positief (17,55%)
Mei: 124.195 testen – 6.626 positief (5,34%)
Juni: 251.956 testen – 3.335 positief (1,32%)
Juli: 348.142 testen – 2.861 positief (0,82%).’

‘Daarbij is op 11 juni de definitie van het reproductiegetal aangepast. Er wordt nu gerekend met positieve testen en niet meer met ziekenhuisopnames. Om deze reden is het reproductiegetal hoger en lijkt het of het virus om zich heen grijpt. Niets is minder waar, zoals u ziet in bovenstaande cijfers.’

‘Er is geen enkele reden om nog langer een niet-werkend mondkapje te dragen. Laat staan dat de maatregelen worden uitgebreid. Natuurlijk is elk sterfgeval er een te veel, maar weet u dat er heel veel wetenschappers zijn die erop wijzen dat het dragen van een mondkapje serieuze schadelijke gevolgen kan hebben voor o.a. het hart, de longen, de hersenen of de ontwikkeling van een tumor. Dit komt door ophoping van koolstofdioxide en zuurstoftekort.’

‘Kom in actie: accepteer geen mondkapje en stel vragen aan uw volksvertegenwoordigers!’ (1)

Hebben wij nog wel een legitieme regering die de belangen van het volk behartigt?

De vragen die wij ons als volk zouden moeten stellen is of een regering die doelbewust angst blijft zaaien met een virus dat qua aantallen slechts met een doorsnee seizoensgriep is te vergelijken, en met al zijn absurde maatregelen willens en wetens de samenleving, economie en volksgezondheid ernstige schade toedient, nog wel een legitieme regering is die de belangen van het volk behartigt.

Als het antwoord op die vraag negatief is, zouden we in actie moeten komen om onze vrijheid, democratie, economie en welvaart proberen te redden, voordat daar helemaal niets meer van over is. Een voorbeeld van zo’n actie is het ondertekenen van deze petitie van Voorvrijheid.nu, waarin het ontslag van Ruttes Coronagezant Feike Sijbesma wordt geëist:

Beste Feike Sijbesma,

Genoeg is genoeg. Vandaag stopt het machtsmisbruik.
We hebben genoeg ellende vanuit de Nederlandse overheid gezien.
Daarom starten we vandaag als Nederlanders met de grote schoonmaak. En die begint bij jou.

Jij bent als Coronagezant aangesteld door Hugo de Jonge.
In deze rol heb jij bijgedragen aan de keus voor AstraZeneca als vaccinleverancier. AstraZeneca ontving honderden miljoenen euro’s van ons belastinggeld.

Het feit dat jouw broer bij AstraZeneca in Duitsland directeur is, is voor ons onacceptabel.
Daarom ben jij hierbij per direct op staande voet ontslagen.

Met gezonde groet,

 

Xander


(1) Viruswaarheid.nl

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

61

 1. Ik denk dat er wel meer te vinden is betreffende Sijbesma, Hij zit al vanaf begin van agenda 2030 toen 2021 zeer dicht bij het vuur.Heeft ook een document opgesteld waar ieder bedrijf zich aan moet houden betreffende mensenrechten , Al de grote private bedrijven hebben getekend voor de 17 peilers van agenda 2030. Hier staat ook in dat corruptie niet wordt getolereerd. Hij bekleed verschillende bestuursfuncties .Ik heb nog meer info

 2. Sorry Xander. Nog een laatste post, want het is zo’n ontzettend interessant en belangrijk interview en niemand is natuurlijk verplicht te gaan kijken. Ik acht dr. Bhakdi als deskundiger dan menig regering of RIVM. Hij is een hoog gewaardeerd wetenschapper. Zo noemt hij bijvoorbeeld het alarmbericht van de Duitse regering dat het aantal besmettingen weer omhoog is gegaan. Een bericht dat vervolgens in alle media kritiekloos wordt overgenomen. Maar wat is er werkelijk aan de hand? Het aantal positief getesten steeg van 0,6% naar 0,8%. Dat getal bevindt zich binnen de onzekerheidsmarge van de vals positieven. Dus zou er geen énkele noodzaak zijn om met een alarmistisch bericht naar buiten te komen. Maar iedereen huilt mee.
  https://www.youtube.com/watch?v=0ChGwTrqWBs

 3. ZEG NEE Tegen VRIJHEIDSBEROVING en stel uw inkomen, gezin, woning en toekomst veilig
  https://www.youtube.com/watch?v=KELbEfaLZuQ
  Dit is een opnamen uit 24 mei 2020, maar kijk eens hoe ver wij nu al in die ellende zijn beland.
  En nog blijven veel mensen gewoon geloven in onze leiders(misleiders) Rutte & co.

 4. @ De Zilveren Tong 10:27 pm, op 6/8. Juist gezien van U. Vanmorgen een video bekeken van Bossmaker. Hier wordt duidelijk uitgelegd wat er achter het corona -virus steekt: de “dubbele agenda”. Sinds 2008 is het hele geldstelsel compleet naar de ratsmodee, en hoe toevallig dat het Corona-virus de machthebbers goed uitkomt. Door alle aandacht op de Corona te richten leidt men af, van de werkelijke agenda, het instellen van é’n wereldregering, één wereldmunt, en één wereldleider. Ik wil echter ook aangeven, dat het virus een duivels virus is. Dus enige voorzichtigheid is wel op zijn plaats.

 5. Vincent Münster houd het vaccin voor Nederland in de gaten,dus wij hoeven geen angst te hebben.
  Het is geen langdurig vaccin maar,heeft ook geen 10 jaar geduurd om te ontwikkelen.
  Wel veilig gevoel met die vincent.

 6. Kom ik weer. Een fraaie uitleg over de grafieken is hier te zien: https://www.cafeweltschmerz.nl/geen-paniek-aub-het-is-niet-nodig-column-stefan-noordhoek/
  Door te schuiven met een grafiek kun je het beeld ernstiger laten lijken dan het is. Maar al weken lang zijn de cijfers niet meer het vermelden waard. Op 16.35 minuut voegt Stefan Noordhoek de gebruikelijke sterftecijfers toe, en dan wordt het helemaal duidelijk dat het nergens meer over gaat. Dus, burgemeesters, stop met Bromsnor spelen.
  Het gaat ook nog over de misleiding dat de griep al na 3 weken voorbij was en daarna alleen nog maar Covid19 is gaan heten.

 7. Antwerpen schaft de avondklok af tot woensdag. Vanwege de hitte. Het virus neemt een aantal nachten vrijaf, want het wil ook kunnen afkoelen en een biertje pakken in de zwoele zomeravonden.
  Waaruit maar weer blijkt hoe willekeurig het allemaal is. Dus Antwerpen: Stop gewoon helemaal met die flauwekul.

 8. @Ron: D. Gommers van de IC
  heeft in de krant gezegd laatst: er zijn 3 soorten coronapatiënten:
  1e heeft een klassieke longontsteking waarvoor de ontstekingsremmer dexamethason zelfs bij ernstig zieke patiënten helpt
  2e zijn patiënten met bloedstolsels (zie “Trombosis Research’) (filmster van 41jaar die in coma lag voor de beademing, been geamputeerd en overleden voor hij longtransplantatie kreeg)
  3e zijn patiënten met een overreactie in het immuunsysteem

 9. @emiellienne
  Ook ik zal iemand met een griep niet omhelzen Ik zoek het niet op maar ben ook niet bang al heb ik allang de leeftijd om bang te zijn.
  Ons afweersysteem kent ook de verschillende Coronastammen. Nu is Covid-19 wel een genetisch gemanipuleerd virus maar het blijft een coronavirus dat door het afweersysteem herkent wordt en bestreden. Daarom heeft 2/3 deel van de mensen er ook geen last van.
  Dan, stralingen zijn iets anders dan bacteriën, virussen en schimmels en ook daar heeft het lichaam van nature weerstand tegen. Denk maar aan aardstralingen, electromagnetische, röntgen enz. Zels licht. Bij teveel licht worden de pupillen kleiner
  TE is altijd TE veel of te weinig

 10. Nu we zover gekomen zijn dat Nederland is bezet door een dictator met 150 psychopaten kan ik jullie nu reeds vertellen dat praten geen zin meer heeft.

 11. Een spierinkje uitgooien om een grote vis te vangen.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6069336/duitsland-betaalt-miljoenenrekening-voor-ic-zorg-nederlandse-coronapatienten.html
  Ja hoor we moeten solidair zijn natuurlijk en miljarden in vage bodemloze potjes doneren omdat Duitsland een paar van onze corona patiënten heeft behandeld. Dan heb ik het nog niet eens over het schandaal dat die patiënten makkelijk in Nederland hadden kunnen worden behandeld als Rutte de afgelopen 10 jaar niet 40 % weg had bezuinigd in die zorg.

  https://headtopics.com/nl/waarom-nederland-vergeleken-met-andere-landen-weinig-ic-bedden-heeft-12163266
  Dus als je niet meer productief kan zijn is het oordeel misschien wel sneller dat uitzichtloos lijden niet gewenst is?

 12. En weer laten tallozen zich meeslepen door de nieuwe angstpsychose van de tweede golf. Een ‘gevaar’ dat nog moet komen en waarvan helemaal niet zeker is of het überhaupt bestaat. Alle cijfers zijn zo afgezwakt, dat, als ze niet gepubliceerd werden, er niets bijzonders opgemerkt zou worden. Maar nu moet iedereen alvast “aangepakt”.
  Het is ‘mondkapjes’ wat de klok slaat. Terwijl de open lucht, zonneschijn en frisse wind géén bron van besmetting zijn!! En ‘besmet’ ook niets zegt!
  Het materiaal is niet eens voorgeschreven, dus het warme en vochtige broeinest voor neus en mond dat de frisse lucht tegenhoudt, is een totale farce!!
  En geef de jongeren, die men een toekomst heeft ontnomen en die niet vatbaar zijn, de schuld?? Ja, want ergens in de besmettingsketen zou iemand echt ziek kunnen worden. Ja, en dat is al eeuwen zo en juist voor die gevallen hebben we de ziekenzorg!

  Maar helaas laat iedereen zich weer op de kast jagen. Zelfs Coutinho begint over maskers, terwijl hij juist in een vroeg stadium kalmerende woorden sprak dat we deze epidemie absoluut niet konden vergelijken met de Spaanse griep.
  Nu weer alle zorgelijke berichten over het strand, terwijl geen enkele uitbraak is aangetoond na intensief strandbezoek. Waar zijn b.v. alle slachtoffers van de supermarkten??? Terwijl deze mensen al maanden met iedereen in contact komen.
  Wat laten mensen zich toch bang maken; dat is pas zorgelijk.

 13. Waarom gaat het over Willem Engel? Hij uit zijn kritiek op de gang van zaken en doet dat als burger vanuit een wetenschappelijke achtergrond. Ik vind het ook te hippie-achtig, maar daar gaat het helemaal niet om. Het gaat om de gefundeerde kritiek (!) die door talloze wetenschappers en artsen wordt geuit, wereldwijd, en die vooral hier op een uitstekende manier verzameld wordt: https://swprs.org/a-swiss-doctor-on-covid-19/

 14. Idem: BLN i.p.v. klimaatbetoging in Brussel week (?) later dan Amsterdam op een veel te klein plein. Nu : Brussel kleurt zowat rood! En als gevolg-oorzaak wordt aangeduid: mensen leven te dicht op elkaar en in armoede….

 15. @Eelke Piers: even terug naar het begin: 30 december 2019: Dr. Li Wenliang in China onderzoekt het onbekende longvirus en zegt tegen zijn leerlingen: dit is SARS! Zorg voor uw dierbaren! Hij sterft, China snoert iedereen de mond en de WHO roept de pandemie pas uit in maart! In Taiwan, waar ze ervaring hadden met SARS-1 en hun e-mails niet beantwoord werden door de WHO starten ze meteen met mondkapjes en testen. Boden zelfs de rest van het westen hun mondkapjes aan. Dit is SARS-2, en als degene hier die selectief shopte op 9fornews de website had gelezen, dan had die ook gezien dat er staat: Chinese viroloog is gevlucht naar VS en zegt dat het een biologisch wapen is. Wat logisch is, alle besmettelijke ziekten worden bewaard in een lab 4-level om te experimenteren. In China was allang bekend dat het zich via aerosolen verspreidde. Daar gingen ze de straten ontsmetten met Chloor(?).
  7 augustus 2020 !: hier in Nederland: 1 juni: massabetoging BLN: 1 besmet persoon? Nu ze meer testen komen ze natuurlijk dichter bij de Ro en is bijna heel Amsterdam “plots” besmet. En Eelke kan zich als gezond persoon wapenen tegen zelfs nucleair afval door erin te baden?

 16. @Elske
  Helemaal waar Elske
  Kanker gaat nooit verdwijnen, aan elke patiënt hangt een scala aan specialisten a €150.000 per jaar, dus dat gaat niet worden opgelost!
  Onze roverheid zijn trekpoppen van de Elite!!
  We leven in bizarre tijden maar het is voorzegd in de bijbel! Kijk omhoog en laat je niet verlijden Door de wolf in schaapskleren!

 17. @ martin vrijland
  Ben het volledig met je eens over virus-waarheid!
  Wellicht en hopelijk zijn hun bedoelingen oprecht en proberen ze idd op een correcte doch slaafse nette manier een einde te maken aan deze doch vooral geestelijke corona onderdrukking van de burger!
  Wat Rutte aan het doen is, is ons als kikkers langzaam aan de kook brengen, reageren we als kikkers te heftig dan een paar graden minder in de pan, laten we het toe dan weer een paar graden erbij in de pan.
  (als je een kikker in een kokende pan water gooit springt hij eruit maar als je m langzaam aan de kook brengt dan blijft zitten totdat ik kapot kookt)

  Willem engel met zijn club dragen wellicht ongewild bij aan het gunstige verloop van dit proces door allereerst Liefde en geduld te prediken, waarbij geduld suggereert dat Willem idd engelen geduld heeft en dat hij de machthebbers de tijd geeft om ons als kikkers zo rustig mogelijk aan de kook te brengen.
  Willem Engel houd ook van blij protesteren met bloemen en dansen wat nou niet echt super bedreigend overkomt bij machthebbers met een wereldwijde agenda, overigens komt he bij het gewone volk ook over als overjarige zeurende hippies die vooral een leuke dans party op het Malieveld organiseren.
  Willem Engel houd ook van Aerosolen wat de boel alleen nog maar verslechterd want als dit echt zo is dan geeft Engel en de Hond de machthebbers een extra stok om ons straks in de winter nog meer en langer in ons eigen hok te drijven. Je speelt met deze “wetenschap” de Kikker kokers in de kaart!
  Willem Engel houd ook heel erg van Procederen en wraken, hier heb je wederom engelen geduld voor nodig en zoals blijkt kan het lang duren alvorens jouw zak word afgewezen, intussen worden wij als kikkers langzaam gekookt, vooral gaargekookt in ons hoofd! Men noemt dit ontmoedigen, demoraliseren waardoor we steeds meer in alles mee gaan wat ze willen.

  Sommige noemen Willem Engel controlled opposition, ik weet niet wie hij is, ik weet niet waar hij plots vandaan komt, feit is dat veel vrouwen hem wel charismatisch vinden, hij ziet er idd uit als een jezus figuur, daarbij kan ie goed praten, heeft ie een wetenschappelijk achtergrond, komt spiritueel over en tot slot heet hij ook nog Engel, wat wil je nog meer !!

  Waar ik moeite mee heb is dat de club niet openstaat voor suggesties en dat ze vooral varen op de kracht van hun eigen academisch specialisten, iets wat ik zelf ook ben maar ik vind niet dat zij de lijn uit moeten zetten. Wetenschappers behoren in dienst te staan van het gehele volk en hen dus te ondersteunen met feiten waardoor het volk een goede beslissing kan nemen . Op dit moment word de wereld geregeerd door Technocraten, de zogenaamde specialisten, en dit is het pennel van Virus-waarheid ook en is dus meer van het zelfde!!!

  Wat Engel bereikt is dat hij de oppositie in een beschaafd net vangt en met zijn lijfspreuk Liefde en geduld in slaap laat sukkelen en rustig houdt wat de Machthebbers enorm in de kaart speelt .

  Het is 1 voor 12, er komt een enorme tsunami aan en Willem dans met zijn vrouwen op het strand en zingt liefde en geduld! Het zal wel goed komen met Willem, althans dat hoop ik toch!

 18. @mod

  “U bent hier niet meer welkom. Mod.”

  Zionist! u kent de waarheid dondersgoed!

  Uw reactie bevestigt enkel dat het terecht is dat u niet meer welkom bent op de XN forums. Het ga u goed. Mod.

 19. De hele virologie berust op leugens. Zoek eens naar Bechamp en de fraude van Pasteur. Lees “Bechamp or Pasteur?” van Hume.

  Ook Engel hangt de frauduleuze virustheorie aan.

 20. Volgens docent de Jonge is er ‘behoefte aan experimenten met nieuwe maatregelen gericht op gedragsverandering’

  Zeldzaam arrogant en uiterst minachtend tegenover al zijn individuele medeburgers.
  Ze dienen als hondjes te worden onderworpen aan de grillen van een omhooggevallen minister, een marionet
  aan wiens touwtjes wordt getrokken door oppercrimineel Gates.
  Meer bewijs voor wat dr Montgomery liet weten is niet nodig: geen medische noodzaak voor maskers!
  Verzoek: de rechten/plichten van ‘patienten’/artsen als vermeld op de WMAsite te publiceren.

 21. Ik ben voorstander van geen mondkapjes en geen afstand houden want minder mensen is goed voor de aarde en het klimaat.

  Zelf doe ik wel een mondkapje op en hou afstand.

 22. @Martin Vrijland schreef:
  07/08/2020 om 1:49 am :

  Misschien kunt u onderzoeken hoe viruswaarheid een behoorlijk multidisciplinair team en contacten heeft opgebouwd. Zoals bijvoorbeeld met Pierre Capel en Dick Bijl. Er zit een jurist in die bekijkt in hoeverre de mensenrechten worden ingeperkt en dergelijke.

  Overigens mag u kritiek hebben. Maar de houding van Willem Engel zou u moeten aanspreken : “bewijs mijn ongelijk”. Viruswaarheid weet toch behoorlijk wat zaken boven water te krijgen. Een beetje waardering op dat gebied vind ik zelf wel op zijn plaats.

 23. Alle overheidsmaatregelen zijn overbodig en zelfs zeer schadelijk.
  Elke persoon heeft in en op zijn lichaam duizenden stammen van virussen, bacteriën en schimmels.
  Zonder deze virussen, bacteriën en schimmels zouden we in no-time dood zijn.
  Zolang al deze bewoners in evenwicht zijn is een mens gezond. En hoeft ook niet bang te zijn.
  Dringt er toch iets verkeerds of vreemds het lichaam binnen dan dan komt het afweersysteem van ons lichaam in werking en roeit de indringers uit.
  Omdat ieder mens zo in elkaar zit is het ook nodig om elkaar veel aan te raken om de virussen, bacteriën en schimmels uit te wisselen. Met een kus, omhelzing, handdruk of getrouwd ofzo lig tegen elkaar aan dan wissel je deze virussen enz uit. Zijn ze schadelijk dan zal ons afweersyteem in het geweer komen. Zijn ze niet schadelijk dan worden ze welkom geheten en versterken onze weerstand.
  Het is niet de bedoeling om de virussen enz op te zoeken maar ben je gezond wees dan niet bang
  Dit is in strijd met alles wat Rutte ons voorhoud dus alles wat Rutte verteld is goed als jet het tegenovergestelde doet

 24. Die Feike is ook board member van het Worls Economic Forum, die samen met het John Hopkins en de Bill en Melinda Gates foundation de pandamie al geoefend hebben eind vorig jaar onder de naam Event 201

 25. @ amo 06/08/2020 om 10:44 pm

  Waar is het bewijs te vinden dat regering/RIVM/OMT rommelen met de definitie van overdrachtsfactor R?

  Goochelen met een definitie zou misleiding = oplichting betekenen!

  Wordt dit ook in andere landen gedaan, m.a.w. komt dit vanuit de UN / WHO?

 26. Dat mondkapje is met deze hittegolf een groter gevaar dan het virus zelf, sporten is ook heel moeilijk, hier in België leven we nog in een grotere dictatuur. shalom

 27. Nederland/regering/AstraZeneca en de gebroeders Sijbesma, Als dit in Zuid Europa was gebeurd had deze regering om het hards staan schreeuwen dat het corruptie was !!!
  En nu blijf het muis stil op de rest van de zogenaamde volksvertegenwoordigers hoor je niet !!!
  Vreemd he ??

 28. Wij kennen nu wel de leugenachtige strategieën van het Regime.
  Het goede nieuws is dat we ervoor kunnen zorgen we op de a.s. Demonstratie op het Malieveld in Den Haag met zo overweldigend veel mensen zijn dat men niet meer om ons heen kan. Laten we geïnspireerd zijn door de demonstratie in Berlijn.
  Voordat we onze Grondrechten definitief kwijt zijn!
  MALIEVELD zaterdag 15 augustus: van 13.00 – 17.00 uur.
  Tot ziens daar!

 29. Aan ieder: de corona pandemie wordt gebruikt om het vallen van grote banken te ‘verklaren’. De grootse crisis die staat te komen is heftiger dan we kunnen bedenken. En wie gaan er voor de redding van de banken opdraaien? Het schijnt dat de Deutsche Bank voor meer dan een triljoen (!) euro in het rood staat.

  Groeten van wakker.

 30. Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’
  https://www.ninefornews.nl/arts-legt-in-2-minuten-uit-waarom-bestaande-coronabehandelingen-verboden-zijn-dit-is-ongelooflijk-bizar/

  Dit sterkt mijn vermoeden, dat het verhaal dan aan mij gedaan, het enige juiste was. Wij worden zonder meer bedrogen door de overheid en het RIVM dat samen werkt met het WHO, om de Bic Farma van miljarden te voorzien. Het volk gaat nu gebuikt onder extreme dodelijke regels, en dat alleen om hun rijkdom te kunnen financieren. Maar er is meer, diverse agenda worden tijdens deze corona Hoax uitgerold, agenda 2030 is daar één van. Die agenda bevat allen regels en beperkingen die nu in werking treden, aan die agenda is jaren gewerkt, en bevat meer dan 250 niveaus. Waarin georkestreerd staat beschreven staat wat de overheid dient te doen. En wie daar achter zitten laat zich raden, bijna iedereen weet dat inmiddels. De elite!

 31. Nog nooit zoveel bevestiging om me heen gezien van ‘de domheid van de mens’ als op dit moment….

  Niet meer te helpen. De oorlog tegen de mensheid is in volle gang.

 32. Ron schreef:
  06/08/2020 om 11:01 pm
  Beste Ron, ik kan u uit eerste hand melden dat complementaire geneeskunde juist op dit moment vakkundig de nek afgedraaid wordt. Geen patiënten, geen inkomen en geen enkel vangnet. Ja er is een zogenaamde regeling van zorgverzekeraars die verschrikkelijk ingewikkeld en zeer oneerlijk in elkaar staakt. Waarbij ruim de helft van de aanvragen gewoon niet gehonoreerd worden. Dus therapeuten die ten einde raad bij gemeenten aankloppen voor bijstand en er hard over denken in de toekomst iets anders te gaan doen.
  Erg triest en zeer zeker niet in het belang van de mensen die keihard hun best doen om patiënten wel te genezen. Reguliere zorg is symptoom gericht terwijl complementaire zorg juist de oorzaak wil achterhalen en dat oplossen.

 33. Al vele weken zijn de curves buitengewoon afgevlakt. De verhouding tussen het aantal tests en het aantal positieven geeft lage cijfers. Eigenlijk niet waard om in het nieuws te komen, tenzij als goed nieuws.
  Maar ook de lage cijfers worden gebruikt om de angst voort te zetten en de media voeren de angstpolitiek braafjes uit.

 34. De premier dreigt, via de weinig vatbare jongeren, met een nieuwe lockdown. Verbazingwekkend. Komt er dan weer 90 miljard op tafel om de werkloosheid te maskeren? Waar is de proportionaliteit gebleven. De verhoudingen zijn compleet zoek. Het lijkt wel of overreactie in de mode is, op allerlei terreinen.

 35. Met de criminelen in de NL-politiek moet nu worden afgerekend

  Als er dit weekeinde met die hitte een grote decentrale demonstratie, die natuurlijk illegaal zou worden verklaard, zou plaatsvinden..

  Dan zouden de huurlingen van de M.E. het heel moeilijk hebben met hun pantserpakkies en helmen
  Duitsland kon het ook, ondaks dat de NOS net deed of het nooit geberud is

 36. Viruswaarheid is mijns inziens een vangnet dat samenwerkt met Maurice de Hond en zich baseert op de aerosol theorie. Aerosols en overdraagbaarheid (besmettelijkheid) van een virus zijn gebaseerd op de ‘germ theory’ van fraudeur Louis Pasteur.

  Het blijkt dat Willem Engel ook helemaal niet gepromoveerd is op onderzoek naar aerosols en de mogelijkheid van aerosols om virussen op te nemen, maar slechts gepromoveerd is op onderzoek naar de productie van aerosols middels een “apparaat”.

  Zie dit artikel:
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/demonstratie-1-augustus-malieveld-protest-viruswaanzin-wat-u-echt-even-zou-moeten-weten/

 37. Goed, het is en blijft een niet-griepvirus dat zich snel verspreid van mens tot mens. Geven we het de kans om zich verder te verspreiden? Tellen hoeveel mensen er op de IC liggen? Hoeveel besmetten? Of nemen we afstand om het virus tussen ons door te laten glijden? Dan kunnen we toch door blijven gaan? Mondkapje en als je dat niet verdraagt neem je Luffa, homeopathisch! (Foei!). Waarom registratie dan? We zitten of staan of lopen toch keurig op afstand van elkaar en oma en opa bezoeken we op 4 mtr afstand voor de zekerheid, als de ventilatie verse lucht instroomt. Kan toch niet zo moeilijk zijn? Ach, en de kinderen en de jongeren kunnen best knuffelen in een kleine groep. Feestjes met grote groepen is niet zo anno 2020, maak er een creatieve herinnering van! Maak selfies over hoe je dat virus lekker ontwijkt en tussen jullie door laat glijden met afstand! (En als je ziek bent blijf je thuis en mag je niet meer meedoen!)We shall overcome one day over 4 weken als we de grenzen ook nog bewaken….

 38. Dat de gewone Nederlander niet logisch nadenkt mag duidelijk zijn. Als je patiënt statistieken zou gaan onderzoeken dan weet je al genoeg. Een statistiek: 118.000 nieuwe kanker patiënten per jaar : 365 dagen = 323 nieuwe kankerpatiënten kloppen er per dag aan bij een ziekenhuis met kanker. Iedere dag gaan er 128 patiënten met kanker dood in Nederland. Dat is pas een epidemie. Geen miljarden budgetten vanuit de overheid. Al decennia dezelfde oude “verwoestende, helende therapie” nl. chemo. Hier komt Rutte niet voor op TV. Wel voor Covid 19 (momenteel 3 patiënten per dag in het ziekenhuis en vele vraagtekens of de overledenen wel aan Covid overleden zijn en of de juiste behandeling hebben gehad). Waar onze vrijheid en economie (miljarden worden er tegen aan gegooid) voor kapot moet worden gemaakt. Een ziekte waar binnen een (half)jaar een vaccin voor is (waar normaliter 5 jaar voor staat). Het mag duidelijk zijn dat iemand met gezond verstand beseft dat dit ruikt / stinkt aan alle kanten.

 39. De hele dag is er weer over ons heen gevlogen met smerige chemtrails, en dan s avonds rutte en hugo de jonge die zooooo bezorgd zijn over onze gezondheid, laat me niet lachen

 40. Duidelijk.
  Bijna alle corona-patienten hadden vitamine d tekort in het lichaam. Zonlicht doet in de huid de meeste vitamine d aanmaken. In lente en zomer is meer zonlicht dan in de winter wanneer men inteert op de opgeslagen voorraad, maar meestal heeft men een tekort. Bovendien komen in juni de vitamine d3-bommen: verse haring, of wel vette vis.
  Vitamine d versterkt het afweersysteem. Je kan wel besmet raken, maar het lichaam lost het (meestal) zelf wel op.
  Kortom een volledig natuurlijke kill van het virus en de gevolgen.

  Zouden politici hersens hebben, dan zou hij lampen voorschrijven die de aanmaak van vitamine d in het lichaam stimuleren, gelijk het zonlicht, voor meestal in de herfst en winter en soms in de zomer, in bijvoorbeeld verpleegtehuizen. Of horeca. Verkrijgbaar in led, dus redelijk zuinig en groen ook nog.
  ’t Is een lamp of levertraan, maar zeker geen haags en ander hoofdstedelijk gezever dat de mensheid redt.
  Maar aan het eind van de rit op aarde gaat men toch gewoon dood.

 41. Het volgende verhaal, heb ik gehoord van een onderzoeker, wie zijn naam ik hier niet mag noemen. En of het op waarheid berust, weet ik dus niet, maar ik vind het wel interessant.

  Er is maar één reden, waarom de overheden niet willen stoppen met deze covid-19 poppenkast, en dat betreft het corona vaccin. Er is een nieuwe methode ontwikkeld om een vaccin te maken, die nieuwe methode spaart super veel productie kosten, er wordt daar door dus veel meer wist gemaakt dan anders. Wat de bevolking dus overkomt berust op grof geld gewin, zeg mag gerust vele miljarden, maar nauwelijks kosten. Ook schrijnt er een verband te bestaan tussen die enorme winsten en de WHO, daar zou een onderzoek naar gedaan worden, maar de persoon die dat onderzoek zou gaan leiden(doen) kreeg volgens hem vlak voor de vergadering in Davos Zwitserland, plotsklaps een hartstilstand.

 42. Vermits niemand schijnt te luisteren gaan we het nu over andere ontluisterende cijfers hebben.Tyfus in 1813 behandelde Dr. Hahnemann 180 patiënten, met slechts twee doden. Conventionele behandeling dood 30%. Cholera-epidemie van 1830 – 1832 dood 40 – 80%, afhankelijk van de locatie, homeopathie dood 7-10%. Spaanse griep dokters verloren 30% patienten homeopathie 1%. Dus van die zogezegde suikerbolletjes ga je huis niet dood en moet je niet revalideren.
  Al weken zitten we te broeden op een ei het lijkt er sterk op dat we ons dood gaan broeden op een windei.
  Beste media. Als jullie niet luisteren naar de alternatieve tak van de geneeskunde meer bepaald de homeopathie zijn jullie medeschuldig aan moord. Klinkt hard? Het is gewoon de waarheid.Homeopathie gegeven in de eerste 4 a 5 dagen na het verschijnen van de eerste symptomen gegeven door een ervaren homeopaat geneest corona.

 43. R werd berekend door het aantal ziekenhuisopnames te delen door het aantal van 4 dagen eerder. Maar als de getallen van de ziekenhuisopnames te klein worden, is de berekening niet meer betrouwbaar.
  Daarom stapte men over op het rekenen met de positieve testuitslagen. Maar als het aantal tests verdubbelt, en het aantal positieven ook, krijg je een R van 2. Terwijl er verhoudingsgewijs niets is veranderd. Zo krijg je een vals alarm.

 44. De enige(n) die/het enige dat een gevaarlijke opmars maakt/maken zijn Bill/Melinda G en consorten, de gepatenteerde Gates-virussen in diverse varianten, dodelijke vaccins, de agressieve angstzaaierij, de leugens, bloeddorst en misantropie van de NWO:
  naast genoemden zijn dat o.m. de Rockefellers, Rothschilds, Illuminati, Soros, Fauci, Bilderbergers (mede-opgericht
  door de (groot)vader van enkelen van hen (B. von L.B.), Rutte, Merkel, Macron, Conte, Timmermans, von der Leyenm, Kyriakides, zwartelijstarts van Dissel, Dijkhoff, de Jonge en broer, Kissinger, Pelosi, Big Pharma, msm,
  niet-Hippocratesartsen, G.H.O. leiding, UN, Chinese ‘leiders’ die iedereen laten lijden, ayatollahs Iran.
  Dracula valt bij hen in het niet.

 45. Al kotst Rutte keihard op de kiezer het lijkt diezelfde kiezer niets uit te maken.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6069253/enorme-piek-bij-ggd-na-persconferentie-zes-keer-zo-veel-coronatests-ingepland.html
  Die paljassen denken werkelijk dat die test iets over juist die corona variant kan duiden?
  En dat bedoel ik, als het niet zo triest was zou ik schaterlachen om een geschiedenis leraartje en een Pabo studentje die zoiets voor elkaar krijgen. Het wordt nog leuker als we naar de ons omringende landen kijken. Kennelijk is angst erg handig om fouten uit het verleden effectief onder het tapijt te vegen.

Comments are closed.