Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar

—————————————————————————————————————————————

Chip moet mensen al over 5 tot 10 jaar laten samensmelten met A.I. (Kunstmatige Intelligenties)

—————————————————————————————————————————————-

Uitvinder en futurist Elon ‘Tesla’ Musk werkt met zijn bedrijf Neuralink al enkele jaren aan een chip waarmee je hersenen aan computers kunnen worden gekoppeld, en zo je emoties kunnen worden gecontroleerd. Zelfs depressies en verslavingen zouden ermee kunnen worden aangepakt. Musk presenteert de chip natuurlijk als iets fantastisch, waarmee de gebruiker zo’n beetje alles wat fout gaat in zijn hersenen, kan ‘repareren’. Zo’n chip lijkt echter ook de grote droom van alle totalitaire regimes, omdat het hen in staat stelt de bevolking volledig te controleren en te besturen, zeker als bedacht wordt dat Musk al over 5 tot 10 jaar mensen met deze technologie wil laten samensmelten met A.I. (kunstmatige intelligenties).

Musk verdedigde vorig jaar zijn chip met de waarschuwing dat mensen straks mogelijk ‘als huisdieren zullen worden behandeld’ door A.I., zodra die de controle over de planeet is gegeven. De hersenchip zal mensen in staat stellen veel sneller informatie te verwerken, en efficiënter te communiceren. ‘Met de technologie van Neuralink kunnen mensen effectief met kunstmatige intelligenties versmelten,’ aldus Musk.

Controle over de menselijke emoties en gevoelens is de nieuwste toevoeging aan het project. Op de vraag van iemand of dit ook voor verslavingen en depressies geldt, antwoordde Musk: ‘Zeker weten. In principe kan zo’n chip bijna alles repareren wat er mis is met de hersenen.’

‘Chip maakt mensen tot op zekere hoogte telepathisch’

In een Royal Society rapport schreven gerenommeerde wetenschappers dat zo’n hersencomputerinterface beslist geen utopie meer is, en mensen in staat zal stellen om ’tot op zekere hoogte telepathisch te kunnen worden, omdat ze op conceptueel niveau toegang krijgen tot elkaars gedachten en zintuiglijke ervaringen.’ Zo zul je in theorie een ‘neurale ansichtkaart’ van een bekende op vakantie kunnen krijgen, en letterlijk kunnen meebeleven wat die persoon ziet, hoort, ruikt en proeft.

Behalve voor de behandeling van hersenziekten zoals Parkinson kun je met de chip straks ook gewoon muziek rechtstreeks naar je brein streamen (1), en in een later stadium ook beelden, waarmee je in een Virtual Reality omgeving terecht kunt komen die niet van echt te onderscheiden is.

The Matrix wordt (is?) realiteit

Daarmee worden de befaamde ‘The Matrix’ science fiction films dus al op korte termijn werkelijkheid. Volgens onderzoeksjournalist en auteur Martin Vrijland bevinden we ons nu al in zo’n Matrix-achtige simulatie, en zijn onze lichamen feitelijk niets anders dan een soort avatars.

De realiteit van dit leven is zo bedrieglijk echt, dat we allemaal onze echte identiteit vergeten zouden zijn, en niet beseffen dat we ons slechts in een simulatie bevinden die volgens Vrijland is geïnfecteerd met het Lucifer ‘virus’, dat erop uit is om onze ‘broncode’ (scheppingskracht) van ons af te pakken. Dat doet hij door ons over te halen ons met A.I. te laten versmelten. Lees hiervoor bijvoorbeeld Vrijlands artikel ‘Waarom wel of niet voor het transhumanisme en de singulariteit (leven in een AI computer) te kiezen?

Nog niet zo lang geleden zouden de meeste mensen dit idee absurd hebben gevonden, maar met Musks breinchip zal het dus daadwerkelijk mogelijk worden om iedereen aan A.I.’s te koppelen, en ons 24/7/365/levenslang in een door deze A.I. gecreëerde nieuwe werkelijkheid, die niet van echt te onderscheiden is, te laten ‘projecteren’.

Smelt de mensheid samen met ‘God’?

De grote vraag is of we dan nog wel mens zijn. In zijn beroemde verhaal ‘De Laatste Vraag’ fantaseerde Isaac Asimov al in 1956 hoe de mensheid ooit de controle over de wereld zou overgeven aan de zelflerende supercomputer Multivac, die alle problemen oplost. Na miljarden jaren smelt de mensheid samen met Multivac, en ontstaat AC. ‘De Laatste Vraag’ hoe de dood van het universum kan worden voorkomen, wordt pas beantwoordt als AC zich buiten de tijd in de ‘hyperruimte’ bevindt, en alle sterren en materie in het heelal zijn verdwenen. Eindelijk heeft AC het antwoord gevonden op het finale vraagstuk: ‘Er zij licht; en er was licht.’

Hoewel de meeste gelovigen feitelijk nog steeds het archaïsche beeld van God hebben als een man (al dan niet met grijze baard) die van ‘hoog boven ons’ op ons neerziet, is het concept dat de hele mensheid en schepping onlosmakelijk onderdeel is van God en uiteindelijk (weer) met Hem zal samensmelten, en zowel de realiteit als de tijd (‘bij de Here is één dag als duizend jaar en duizend jaar als één dag’ – 2 Petrus 3:8) een zich steeds herhalende cyclus is, afkomstig uit de Bijbel:

‘… in Hem zijn alle dingen geschapen, die in de hemelen en die op de aarde zijn… Hij is vóór alles en alle dingen hebben hun bestaan in Hem‘ (Kolossenzen 1:16 – 17)

‘Want in Hem leven wij, bewegen wij ons en zijn wij…’ (Handelingen 17:28)

‘één God en Vader van allen, die is boven allen en in allen‘ (Efeziërs 4:6)

‘Wanneer alles Hem onderworpen is, zal ook de Zoon zelf Zich aan Hem onderwerpen, die Hem alles onderworpen heeft, opdat God zij alles in allen.’ (1 Korintiërs 15:28).

 

Xander


(1) Tech Times via Business AM
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay 


Zie ook o.a.:

22-07: Team wetenschappers toont aan dat 5G mens in antenne verandert en coronavirus stimuleert (/ Hele mensheid wordt onderworpen aan grootste en gevaarlijkste wetenschappelijke experiment ooit)
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin (/ ‘De oude soort mens wordt misschien wel vernietigd, de nieuwe zal totaal worden gecontroleerd en zelfs geen eigen gedachten meer hebben’)
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzy genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. @André,
  Daar heeft u wel een punt. Technische ontwikkelingen brengen ook voordelen met zich mee. Alles kan tenslotte zowel positief als negatief worden gebruikt (denk aan een mes of aan een defensie-apparaat). Dat geldt ook voor de laptop en de smartphones waarmee we werken; die kunnen we ook gebruiken om kwaad aan te richten. Maar ze kunnen ook gewoon handig en gemakkelijk zijn en b.v. zorgen voor snelle hulp in noodgevallen.
  Wel moeten we de grondwettelijke onaantastbaarheid van het lichaam niet opgeven. Geen gepruts aan ons lijf tégen onze wil!!

 2. Ik heb een video van Icke gezien dat hij het over de illuminatie (elite) als de spin had. Moest meteen denken aan het world wide WEB, het internet. Wij zitten met z’n allen in het WEB van de spin, zitten vastgeplakt (webdraden kleven), klaar om veroberd te worden door de spin. Dat zij dmv computer en chip idd controle over ons krijgen. Of een groot gedeelte van de mensen vernietigd zal worden (depopulatie).

 3. Dat Elon Musk (Leon Smuk?) slim wil worden, niet door eigen ervaringen, maar door kunstmatige ervaringen, is zijn zaak. Waar hij geen recht op heeft is om de mogelijkheid te ontnemen van de mensen die niet met zijn KI wereld willen meedoen.
  Bovendien, in de wereld van de materie is nooit iets perfect, aangezien alles hier aan verandering onderhevig is. KI is daarop geen uitzondering. Er zullen dus geheid defecten optreden, sommige met rampzalige gevolgen. Dus uiteindelijk zal KI geen zegen blijken te zijn.

 4. Elon Musk mag dan denken dat hij god is, maar ook hij zal eenmaal moeten ontdekken dat dit niet zo is.
  Bij zijn sterven ( ik wens hem een lang leven ) zal ook Elon Musk net als iedereen verantwoording moeten afleggen van zijn / haar daden.
  Of je God door Zijn Zoon Jezus kent en alle eer hebt gegeven, Hem op de eerste plaats hebt gezet in je leven.
  Elon en velen met hem heeft daar helaas waarschijnlijk nog nooit van gehoord.
  Jammer hij zou zijn geld kennis en grenzeloze ontwikkelings drang ook op een positieve manier voor zijn mede mensen kunnen gebruiken. Nu gaat het om zijn eer en aanzien.

  Maar God heeft de mens wel onnoemelijk veel vrijheden en macht heeft gegeven maar er zijn grenzen en die heeft God zelf bepaald.

  De mens wil inderdaad als God zijn en dat is Musk zijn plan.
  Door een chip of iets dergelijks te injecteren wil Musk dan van buiten af computer gestuurd binnen in het lichaam de genen van mensen veranderen.
  Lees over CRISPR ❗️
  ( Ik gruw er van maar bedenk eens wat een verleiding dit zal zijn voor jongeren❗️
  ( wel leuk je kunt geen Spaans maar met deze chip in je lijf en de juiste programmering kun je opeens Spaans verstaan ! ) Zo zal het ook aan de mensheid “ verkocht “ worden.
  Een leuk speeltje…..
  Duizenden zullen hierin trappen.
  Waarom……. omdat zij nog nooit van God gehoord hebben.
  En niet weten wat zij doen.
  Uit nieuwsgierigheid.
  De satan regeert en ze zijn zonder het te weten in zijn macht.

  En God zegt heel duidelijk dat “ in het laatste der dagen “ dat is een Bijbels begrip / aanduiding van de tijd waarin wij nu leven ( bewijzen hiervoor in overvloed) dat het dan zal worden als in de dagen van Noach.
  In Noach zijn tijd was de zonde en de afkeer van God ook zeer groot, net als nu, maar let op wat bij God de doorslag geeft om de toenmalige wereld te vernietigen…….

  Dat lezen we in Genesis 6:2 dat Gods zonen de dochters van de mensen dat zij mooi waren, en namen zich vrouwen uit allen die zij uitgekozen hadden. Vers4 toen Gods zonen bij de dochters van de mensen waren gekomen En die kinderen voor hen baarden; dit waren de geweldenaars.
  Vers 6 ; En de HEERE zei: Ik zal de mens , die ik geschapen heb van de aardbodem VERDELGEN , van de mens tot Het vee tot de kruipende dieren en tot de vogels in de lucht toe, want ik heb er berouw over dat Ik hen gemaakt heb.
  Wat gebeurt hier…. er treedt een “ genetische vermenging “ op van godenzonen met mensen dochters.
  De Bijbelschrijvers hadden nog nooit van genen gehoord maar beschrijft exact wat nu wel bekend is wat nu bij herhaling gebeurt.

  Dit is nu precies de herhaling want Elon Musk aan het doen is. GENETISCHE VERANDERINGEN ❗️.
  In lichamen van mensen. ❗️

  Het Xander artikel geeft Met Bijbel teksten duidelijk aan dat de totale macht bij God zelf ligt.
  Maar als we de profeten een beetje kennen dan weten we dat we naar de wederkomst van Christus toe gaan.
  Dat de doden die in de Heere ontslapen zijn op zullen staan en Hem tegemoed zullen gaan in de lucht.
  ( dat is de eerste opstanding) dan breekt het Koningschap van Jezus aan, dan zal Hij 1000 jaar regeren vanuit Jeruzalem op de troon van zijn vader David. ❗️Lijfelijk❗️
  Na die periode van 1000 jaar zullen alle anderen opstaan en zal “ het finale oordel” plaatsvinden,( dit is de tweede opstanding ) dan zullen ook de boeken opengaan ( lees Opb. )

  En dan pas zal de gehele aarde vernieuwd worden…… ( door vuur zegt Petrus gelouterd) elementen zullen branden.
  ( dan stort ook al het ruimte schroot neer! Ook Elon Musk zijn ruimte auto!)

  Zoals God de aarde ook geschapen heeft zo wil Hij hem ook weer terug hebben, maar zonder zonde…… en dan zal het absolute mooie aanbreken en nieuwe hemel en een nieuwe aarde waarop gerechtigheid wonen zal. Dan is Alles aan Hem onderworpen, en dan zal ook de ZOON zelf zich aan hem onderwerpen, ( dan is Jezus zijn werk pas echt volbracht) die Hem alles onderworpen heeft, op dat God zij alles en in allen ( 1 Kor 15:28

  Let op wat er gebeurt.
  We zitten in een cruciaal tijdperk.
  Een “ kanteltijdperk “ ingeluid door Corona !)
  Let ook op Amerika. De “ nationalist “ Trump wordt aan alle kanten dwarsgezeten door de globalisten….. dit land gaat of nu in 2020 of in 2024 imploderen.
  Geheel Bijbels want er zullen grote wereld machten op staan. Met uiteindelijk een leider…. Lees Daniël !
  Let op China ; “ de koningen van het oosten “ wat hun inbreng zal zijn….. we wachten af.
  Kijk wat er afgelopen week in Beiroet gebeurde, dit heeft een betekenis; Zacharia 2:9 En ik zal het in de toekomst met vuur opbouwen, zoals het wordt gezegd: “ Want Ik, zegt de Heere zal voor haar een muur zijn van vuur rondom: en Ik zal de heerlijkheid in haar midden zijn.”. En kijk een snaar Iran war daar in de afgelopen weken niet brand en ontploft.

  Z’on zelfde oorlog ( eenzijdig met “ bovennatuurlijke machten “ ) verwachten wij als je de profeten kent.. ( Ezechiël) ❗️

  Musk en consorten: we kunnen alleen maar voor je bidden.
  God is genadig ook voor hem. Maar dan moet hij wel willen.

  Dichterbij in ons gezin familie is het goed dat wij kennis hebben van deze dingen.
  Waarschuw je kinderen en kleinkinderen voor dit grote gevaar.
  De groepsdruk, zeker bij jongeren kan heel groot zijn.
  Sluipender wijze worden wij eraan overgeleverd.
  En dan is er geen weg meer terug.

  Maranatha kom Here Jezus kom Haastiglijk.
  Geniet En geef hem de dank voor het leven wat je uit Zijn hand krijgt.
  Shalom
  Anna

 5. De technische ontwikkelingen, met name op het gebied van de electronica, gaan razend snel. We kunnen ze nauwelijks bijbenen. De nurds zijn wildenthousiast over wat ze allemaal kunnen. De grote vraag is echter, of alles, dat kan, ook moet mogen. Waar liggen de grenzen van de ethiek ??? De Elon Musks ’Tesla’ hersenship is zo’n ontwikkeling, waarbij ik toch wel de nodige vraagtekens wil plaatsen. Uiteraard worden ons door de nurds de vele voordelen voorgehouden.

  Maar ook deze medaille heeft een keerzijde. Wanneer die chip is ingebracht en geactiveerd verliest de mens zijn individualiteit en persoonlijkheid. De mens wordt een perfecte robot. Dan is het gedaan met zijn gevoelens en emoties. De gerobottiseerde mens wordt een perfecte slaaf, een soort zombie, zonder geweten, zonder verantwoordelijkheid, zonder liefde, zonder angst, zonder …… noem maar op.

  het heeft iets weg van een sciencefictionfilm. Willen we dat ??? Willen we zo zijn ??? Beseffen we wel, wat ons te wachten staat ??? Er is niet veel fantasie voor nodig, om de volgende stap te bedenken. De gerobottiseerde mens kan uiteraard ook vervangen worden door een perfecte mechanische robot, die zichzelf leert en programmeert en alsmaar betere robotten produceert. En dan is de mens overbodig. dan is zelfs al het leven en de natuur overbodig.

  En de volgende stap is een totaal illusionair universum. Waar zijn we in godsnaam mee bezig ??? Is dat niet de fantasie van de duivel, die God wil zijn ??? Nogmaals, beseffen we wel voldoende wat de consequenties zijn van de technische ontwikkelingen ???

  Moet alles, dat technisch kan, ook mogen ??? Geven we de nurds de vrijheid, om alles, dat we hebben en ons lief is, naar de ratsmodee te helpen ??? Is het zo langzamerhand niet hoog tijd, om ons naprakkedenkiseerverstand te gebruiken en wat te filosoferen over onze toekomst ??? Nurds, gij zijt gewaarschuwd, overschreidt de grenzen van het menselijke en de menselijke waardigheden niet !!!

 6. @Inge
  06/08/2020 om 7:00 pm
  Ik heb je namenlijst gelezen en vraag mij nu het volgende af.

  Bundy, dank voor uw reactie, deel verwijderd. Beheer heeft daar wel actie op ondernomen. Mvg. Mod.

 7. Net als dat nu nog niet iedereen met een zelfrijdende auto rijdt, zo zal ook deze interface tussen computer en hersenen waarschijnlijk veel verder in de toekomst liggen dan 5 of 10 jaar. Het kan een zeer gevaarlijke ontwikkeling zijn in een dictatuur. Maar ik denk dat de positieve elementen ook niet uit het zicht moeten verdwijnen. Denk aan de mogelijkheden voor blinden om te zien/ waarnemen van hun omgeving, doven om te horen, supersnel alle mogelijke talen op aarde kunnen verstaan/vertalen, alle info die het internet ons biedt paraat hebben. En als men er ernstige neurologische aandoeningen mee zou kan verhelpen, waarom niet? Het artikel belicht alleen de mogelijke negatieve toepassingen, en die negatieve toepassingen moeten we natuurlijk als maatschappij op alle mogelijke manieren zien te voorkomen.

 8. Om samen te zijn met God in dit leven is er geen hartslag, geen bewegen, geen denken en geen ademhaling en dit noemt men samadhi en die is er dan nog met inhoud en zonder inhoud. Zit stil en weet dat IK ben.

 9. https://youtu.be/rtEaR1JU-ps

  Moest ik aan denken…

  God heeft de tijd geschapen. God is de Alpha en de Omega, dus God IS het begin en IS tegelijk het einde. Voor de schepping was bij God het einde al bekend aangezien tijd voor God niet bestaat.

  De enige realiteit is God. Zijn Schepping is een resultaat van Zijn bestaan. Enkel en alleen God bestaat. De rest is een ‘illusie’, een ‘gedachte’ van God.

  Hoe verder de wetenschap komt des te meer wij inzicht krijgen dat onze realiteit inderdaad niet ‘echt’ is. Ons bestaan lijkt in dit opzicht op een computersimulatie welke ook enkel en alleen bestaat uit energie en een programmering. ‘Computercode’ bepaalt onze natuurwetten zoals zwaartekracht en dezelfde ‘computercode’ beschrijft de massa van de elementen (het Higgs deeltje).

  P.S. Het woord computercode is wat oneerbiedig gezegd maar in wezen kunnen wij net als God werelden scheppen op de computer. Nu nog de (kunstmatige) intelligentie…

 10. Vandaag in het nieuws dat vooral de jongeren worden getroffen door covid.
  Een aantal keren heeft Joe Embriano van de fullerton informer al gewezen op de oorzaak van
  the mistery disease!!!
  Vandaag een nieuwe upload op youtube van THE Fullerton Informer die moet idereen zien!!!!
  Joe Imbriano- mystery illness in schools- the war on children,oxygen- the coming attack in schools.

 11. Dit is een van de technische mogelijkheden, die de oorllog tegen de mensheid door president Macron genoemd zal kunnen verwezendlijkt worden, samen met de vacins en de nieuwe oorlogs wapens die men virusen gaan noemen in plaats van bommem . Dit is in voorbereiding om de wereld macht van USA naar nieuw wereld machtcentrum China zal overhevelen. Maar China zal het versleten systeem niet overnemen zonder grote kuis. En dit is sterke vermindering van het te grote aantal onbruikbare kinderen van de natuur die men mens noemt.
  Dan pas zal een nieuwe wereld orde ingesteld worden.
  Intussen geniet van de tijd dat wij er mogen zijn elk op zijn manier.

 12. we hebben al genoeg te stellen met de zieke mens waarom de gezonde hieraan toevoegen

 13. “Volgens onderzoeksjournalist en auteur Martin Vrijland bevinden we ons nu al in zo’n Matrix-achtige simulatie, en zijn onze lichamen feitelijk niets anders dan een soort avatars.”

  Smartphone uit (of nog beter, wegdoen) en lekker naar buiten, dan stap je zo uit die Matrix 😉

  ————–deel verwijderd—- Inge uw ziekelijk lijstje met Joodse namen maken dat wij u hier niet meer op het forum willen hebben. Mod. 7-8-2020 14.59 u

 14. De kans dat ik ooit zo’n chip in mijn lichaam laat planten is net zo groot als dat het zou gaan vriezen in de hel.
  Als ik zo zou moeten verder leven op deze planeet….dan maar liever dood.
  De Schepper heeft mij gemaakt als ‘human’. Niet ‘humanoid’.
  Deze komende dictatuur gaat zeer zeker met verzet te maken krijgen….en daar laat ik het bij 😉
  I.v.m. Big Brother die mee gluurt 👁

 15. Nadat God de mens had geschapen, kreeg de satan het voor elkaar om de mens te laten geloven dat ze als God zouden kunnen worden. Dat ging dus mooi niet door!
  Toen gingen ze een toren bouwen die zou reiken tot de hemel! Want ze wilden als God zijn.
  Maar dat ging niet gebeuren!!
  Nu zal de satan de mens weer verleiden om als God te kunnen zijn; en zo laten ze zich ook aanzien: als god. Ook nu krijgt de mens het deksel op de neus.

 16. Musk, Bezo, Gates, dat zijn de nieuwe goden. Dus, einde vrijheid zosl we gekend hebben.

 17. En bent u nog steeds niet op of weg genomen. Dit zijn de laatste der dagen. Yeshua komt gouw. Dus wakker blijven en niet aannemen wat niet van G’d is. 1335 jaar geleden begon de bouw van de El aksa moskee op het tempel plein. Nadat de offerandes in Jerusalem gestopt waren. Het boek Daniel 12. Deze tijd is dus de tijd waar de bijbel van zecht, de laatste der dagen. Lees het na, zoek op wanneer de bouw begon. Ai zal wel niet doorgaan omdat Yeshua zijn mensen komt bevrijden, maar de vaccine moet u wijgeren. Bij aannemen van het vaccine roept u de boosheid van G’d over u uit. Geen redding meer dus. Hou vol volk van G’d tot de eind Streep. Shalom in Yeshua.

 18. Want haar zonden zijn tot hemel toe verhoogd.Nu is door wetenschap niets meer onmogelijk.
  Totdat de Eeuwige er zelf een eind aan maakt.Openbaringen 18

 19. Vroeger op school leerden wij al dat God alom tegenwoordig is. Overal. Kijk onder een steen en IK ben daar. Kloof een boom en IK ben daar. God is dus ook in mij.
  Ik hoef dus niet meer middels een chip aan God gekoppeld te worden

 20. Tja het collectief is natuurlijk hartstikke handig. We are The Borg, resistance is futile.
  Daar gaan we op zeker naar toe, het boeit de grote massa niets. Dus reken er maar niet op dat het tot een opstand komt om dat proces te keren. Misschien zal onze generatie nog iets van vrijheid overhouden. Maar de toekomst is duidelijk.

 21. Vrijland raakt op een bepaald moment van t padje. En samensmelten met God? Dat zou je wel willen, maar dat gaat niet gebeuren.

 22. Elon Musk is technocraat, beschikt over veel geld en fantasie maar weet niks over trauma’s.
  Volgens Dr. Olga Kharitidi zetelt het kwade in het rijk der trauma’s. En die elite mensen zijn allen volle manifestaties en volgen (on)bewust wat hun eigen trauma’s maar dicteren. Kan niet goed aflopen als die ons willen gaan behandelen met aan/uit knopjes (biohacking).
  En als de ziel bestaat, hoe gaan ze dat gaan implementeren in A.I.????
  Echte genezingsprocessen volgen een totaal andere weg.

 23. Nadenken, relativeren en na uitgebreid gediscussieerd te hebben, en daaruit logische en verstandelijke conclusies trekken is maar voor weinigen weggelegd. Maar er is altijd een maar, en daar begint het gesodemieter
  Voor hersenlozen …. en dat zijn er nogal wat, is deze nano-chip niet geschikt ; zou dan de grootte van een bloemkool moeten zijn. Individuen besturen als drones ? , met joystick of zonder. Vanuit silicon Valley bepalen waar u de boodschappen ‘mag’ doen of naar welke US flut film u gaat kijken …. , of u wel of niet met vakantie ‘mag’ gaan, of u nu één of drie toiletpapiertjes ‘mag’ gebruiken, of u wel of niet ‘mag’ inhalen …. . Geef mijn portie maar aan Fikkie ; voorlopig blijft het boerenverstand, de nuchterheid ervan, zonder onbegrijpelijke randinformatie, nog steeds de beste routeplanner.

 24. Net gezien:
  dr Frank Ulrich Montgomery, bestuurslid World Medical Association (WMA):
  het Nederlandse virusbeleid is dermate rampzalig dat toppolitici kunnen worden aangeklaagd voor nalatigheid.

  Terzijde: toen de maskerplicht in Duitsland werd ingevoerd heeft Montgomery ertegen gefulmineerd namens de Deutsche Bundesaerztekammer: deze dient geen medisch doel…..

  Het werkelijke doel: opzitten en pootjegeven-training richting dwangvaccin/alias wereldwijde stiekeme moordpartij
  is bijna algemeen bekend.

 25. Een veel betere manier om je gezondheid in orde te maken/te verbeteren is het gebruik van het spirituele violette vuur.
  Daar is geen dubieus vaccin of chip voor nodig en nog minder verbinding van hersenen met een computer.
  Je behoudt daarbij uiteraard ook je Godgegeven vrije wil/vrijheid.
  Je kunt dit vuur tevens gebruiken om, mits dit Gods wil is, de duivelse plannen van het Gateskoppel en NWO-trawanten in de kiem te smoren. Alles dat slecht is kan desgevraagd met dit vuur uitgedoofd/vernietigd worden
  (cfr het bijbelverhaal van de brandende braamstruik)
  Al dan niet toevallig kwam recent een email hierover binnen.
  O.m. bij de Saint Germain Foundation heeft men er informatie over.

 26. Mij niet gezien. Nooit van mijn leven.
  Er is er straks Een die alles op zijn plaats zet. De Schepper van alles.

 27. Dehumanisering van de mensheid zal God nooit toestaan omdat wij mensen naar Zijn beeld en gelijkenis zijn geschapen en dehumanisering Zijn Wezen aanraakt, daar gaat onherroepelijk Zijn toorn over.

 28. Smelt de mensheid samen met God?
  Nee, als we niet uitkijken smelt de mensheid samen met lucifer/satan.

 29. Dat is een zeer gevaarlijk evolutie, je hersenen aan een computer koppelen, over God leert het Jodendom dat God zowel mannelijke als vrouwelijke trekjes heeft, maar Jezus heeft deze illusie de grond ingeboord, ik ga hier niet verder over in daar is geloofsforum voor. dus we gaan naar gevaarlijke tijden, we worden half mens, half robot zo vat ik het artikel op. shalom

Comments are closed.