7 doden op 5 miljoen inwoners, en toch in strengste lockdown ter wereld

—————————————————————————————————————————————-

Samenleving en economie Melbourne compleet op slot vanwege 7 doden – ‘Piek idioterie’: Overheid Wisconsin stelt ook voor videogesprekken mondkapjes verplicht (foto) – Ook Nederlandse journalisten verslaafd aan verspreiden angstpropaganda

—————————————————————————————————————————————-

We hoeven eigenlijk niet meer te herhalen dat de corona pandemie-hoax helemaal niets te maken heeft met volksgezondheid en veiligheid, maar alles met totale controle, die de elite noodzakelijk acht omdat de finale instorting van het financiële systeem is begonnen. In bijvoorbeeld de stad Australische stad Melbourne zijn de afgelopen weken draconische maatregelen tegen Covid-19 genomen. En waarom? Omdat er van de 5 miljoen mensen welgeteld 7 (ZEVEN) zijn overleden, en dan nog allemaal oudere mensen van boven de 70.

In de hele staat Victoria – bijna zes keer zo groot als Nederland – zijn van de 6,56 miljoen inwoners 56 mensen – bijna allemaal bejaarden in verzorgingstehuizen – aan Covid-19 overleden, oftewel nog geen 0,0001%. Desondanks zijn ook aan de andere kant van de aardbol de autoriteiten en media erin geslaagd om totale paniek te laten uitbreken. 7 doden waren genoeg om een complete stad met 5 miljoen inwoners volledig op slot te zetten.

De lockdown maatregelen zijn bijzonder streng. Zo mag je niet verder dan 5 kilometer van je huis reizen (staat ons dat ook te wachten zodra er een tweede lockdown wordt afgekondigd)?. Dat geldt ook voor boodschappen doen, die maar door één lid van een huishouden gedaan mogen worden. Als je thuis in quarantaine zit, mag je één uur in de buitenlucht bewegen. Bezoek ontvangen in verboden. Begrafenissen en huwelijken mogen nog nèt wel, maar met niet meer dan 10 gasten.

Verder zijn ALLE bedrijven en diensten gesloten, en ALLE bouwprojecten stopgezet. De beperkingen duren ‘voorlopig’ 6 weken, maar we weten inmiddels uit eigen ervaring wat er met ’tijdelijke maatregelen’ gebeurt: die worden gerekt en gerekt, en dan in een – zogenaamd ook ’tijdelijke’ – wet gegoten.

Het echte ‘nieuwe normaal’ – straks ook bij ons?

De kans is daarom groot dat u hierboven het echte ‘nieuwe normaal’ leest – niet alleen voor Melbourne, maar straks voor een heel groot deel van in ieder geval de Westerse wereld, inclusief Nederland. Zal daar ook een ‘piek idiotie’ maatregel bijkomen, zoals in de Amerikaanse staat Winsconsin, waar medewerkers van het departement Natuurlijke Hulpbronnen ook tijdens videogesprekken verplicht een mondkapje moeten dragen, zogenaamd om ‘het goede voorbeeld’ te geven? (2)

De lockdown in Melbourne wordt met keiharde middelen afgedwongen. Mensen worden door politie of M.E. als misdadigers tegen de grond gewerkt en gearresteerd, zoals deze moeder die de regels zou hebben overtreden, en tevens een boete van $ 1652,- kreeg:

Anderen krijgen gedwongen een mondkapje op hun gezicht gedrukt:

Een Amerikaan die met zijn gezin in Melbourne woont, schrijft dat ‘mijn drie kinderen gedwongen niets moeten doen en verplichte mondkapjes moeten dragen… De kapjes-nazi’s zijn het nieuwe gevaar voor weldenkende burgers. Sinds de ‘Vuile Oorlog’ in Argentinië in de jaren ’70 heb ik niet meer zoiets als dit meegemaakt. Er komt inderdaad een duistere tijd aan. En o ja, de pers: die specialiseren zich in het te schande maken van iedereen die hier tegen is, en doen dat met hele gemene woorden.’ (1)

Nederlandse journalisten verslaafd aan verspreiden angstpropaganda

Ook in Nederland wordt iedereen die niet volgens de voorgeschreven partijlijn denkt en schrijft, verkettert. Zo gooit Volkskrant columnist en ‘journalist’ Erdal Balci alle ‘complotdenkers’ op één hoop met ‘gekken’ en ‘waanzinnigen’, en dat terwijl een dubieuze randfiguur zoals Janet Ossebaard in de verste verte niet model staat voor de vele serieuze denkers, schrijvers en journalisten die in de vrijheidsbeweging actief zijn.

De onbenulligheid en het venijn dat van zijn woorden en conclusies afdruipt is onthutsend en zelfs stuitend, vooral omdat hij zich nog ‘journalist’ durft te noemen ook:

‘Verslaafd als ze zijn aan het geluk van heroïne in hun bloed, reiken ze de hele mensheid de naald, de lepel en de aansteker aan. Maar we beginnen er niet aan.’

Stuitend, omdat hij ‘complotdenkers’ precies dat verwijt waar juist hij en zijn ‘soort’ zich dag na dag massaal aan schuldig maken. Veranderen we deze zin daarom naar de realiteit van vandaag, toegepast op Balci en bijna al zijn collega’s in de mainstream media:

‘Verslaafd als ze zijn aan de kick van angst in hun bloed, reiken ze de hele mensheid de naald van het Covid vaccin, de (pap)lepel van hun paniekpropaganda, en de aansteker van het kruitvat dat onze samenleving opblaast aan.’

Laten alle onafhankelijke denkers en wakker geworden burgers en ondernemers dáár aan toevoegen: ‘Maar we beginnen er niet aan.’ Wij weigeren nog langer jullie angstpropaganda te gehoorzamen. Wij weigeren nog langer met jullie totalitaire maatregelen mee te werken. Wij staan niet toe dat jullie in het elitaire complex van media en politiek onze samenleving opblazen en onze toekomst vernietigen.

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Zullen we hier een weddenschap starten hoe groot de kans is dat er een 2e wereldwijde lockdown komt in september of oktober of zelfs november? Ik wil er zelfs al mijn spaargeld op zetten want het gaat gewoon niet gebeuren.

 2. Het is zo simpel, je hoeft alleen maar massaal op te staan. Dan zijn ze zo uit ’t Binnenhof.

  Wat willen ze doen tegen bijvoorbeeld 500.000 mensen of meer? Niks!

  De troef is in eigen handen. Sta massaal op nu het nog kan.

 3. @Semper Paratus : 4:46 pm. Amen! Maar ik stel mijn hoop op Yeshua/Jezus, en hou voor ogen: Johannes 3:16.

 4. @Sookie Stackhouse 11:15 am

  Als er in september geen lockdown komt, dan is het omdat het volgende zinnetje :
  “Als je immuun bent dan ben je geen bedreiging voor anderen…” dan zal gaan vervangen worden door het gelijk klinkend zinnetje
  “Als je ‘iemand’ bent dan ben je geen bedreiging voor anderen…”
  covid-pass, id2020, goed genoeg excuus?

 5. Net wat vlokje zegt het is te laat. De neerwaartse spiraal is een feit, we kunnen roepen wat we willen en massaal gaan demonstreren, het heeft geen zin.
  We weten dondersgoed welke kant we opgaan, we weten dondersgoed wat er in de openbaringen geschreven staan, we weten dat dit de weeën zijn.
  Dus lieve mensen zorg er gewoon voor dat u klaar staat voor de komende tijd. Laat angst u niet overvallen wat er ook te gebeuren staat! U weet dat wanneer u vertrouwen heeft in de ware God u misschien tot de gelukkigen behoort die een boel ellende bespaart zal worden. Als u nog niet klaar bent zal u het zwaar krijgen, heel zwaar. Maar dan zelfs is er een escape en zal u een keus moeten maken voor welke zijde u kiest! Die zijde wordt nu langzaam uitgerold. Laat u zich verleiden of blijft u weerstand bieden? Dat laatste zal u veel gaan kosten, misschien zelfs uw leven, wees dan sterk en rechtvaardig, uw dood zal het eeuwige leven worden, uw keus voor het aardse het tijdelijke gemak maar met de afrekening het eeuwige vuur.

 6. @Jan. Heeft u zich verdiept in de materie, of is het journaal uw voornaamste bron? Als het virus vooral besmettelijk is via aerosolen (en dat is géén uitvinding van de Maurice de Hond), is opsluiten dus het slechtste wat je kunt doen. Dan moeten mensen zich juist in de frisse buitenlucht begeven en in de zon. Nog afgezien van het feit dat de test geen diagnose geeft.
  Jammer dat u een politiestaat van 6 weken zo mooi vindt.
  @Sookie: Geen lockdown in september, graag!

 7. Te laat,
  t’is trekken aan een dood paard,
  T’is over en uit
  Je hoofd niet meer boven het maaiveld steken

 8. Het enige dat moet gebeuren is dat politie en Me niet onschuldige mensen oppakt.
  Hebben overheden geen poot om op te staan.
  Deze overheidsterroristen gaan vrijuit en politie mag het vuile werk doen.
  Willen ze dat???

 9. 15 augustus, demo tegen de spoedwet: weg met het kabinet, het RIVM en de mainstream media!
  https://www.youtube.com/watch?v=lBkvehx7dBI
  Veel van de hier besproken figuren, zoals die burgemeester( Bruls Halsema Aboutaleb) die nu de macht denken te kunnen grijpen, het volk dwingt tot het illegaal dragen van gezicht maskers.
  Het zal mij niet verbazen als er straks een tribunaal wordt opgericht, dat moet er ook zeker komen, hun handelen heeft voor de bevolking grote medische consequenties

  Beste Mod: ik zal blijven streven naar het weg laten van grote letters, daar waar niet nodig, maar vaak staan die er al, als Kop in de door mij aangedragen berichten.
  Ik blijf waakzaam.

 10. Dit hele virusgedoe is een wereldwijde systeemtest waarmee diverse doelen tegelijk worden nagestreefd.
  Onder andere het geforceerd opzetten van informatie- en personenvolgsystemen.
  En het geforceerd uitrollen van de Klimaatdictatuur
  Dit alles onder ge(mis)bruikmaking van het International Health Regulations verdrag waaraan 196 landen zich hebben verbonden en waarmee blijkbaar het virusgedoe nu wordt uitgevoerd door oogkleppendenkers.
  Er is grote behoefte aan zijwaartsdenkera die de kadaverdiscipline durven doorbreken. Een verdrag kan ook worden opgezegd.

 11. Zijn er verschillende overeenkomsten tussen de wereldwijde media en de tijd dat het nazi rijk opkwam onder leiding van Goebbels en in onze huidige corona situatie?

  https://historiek.net/joseph-goebbels-minister-propaganda/3057/

  Vanaf 1933 tot aan het begin van de oorlog september 1939 inval Polen (01-09-1939). En het begin van 1933 dat was https://duitslandinstituut.nl/artikel/1110/machtsovername-hitler-75-jaar-geleden
  30-01-1933.

  Je kunt grofweg zeggen dat Goebbels een 6 jaar 6 maanden en voor de vorm 6 dagen nodig had in zijn propaganda oorlog gelegen tussen 30-01-1933 en dan zitten we op 06-07-1933, dus vlak voor de echte aanval tegen Polen.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Machtigingswet_(1933)
  De Machtigingswet van 1933 (Duits: Ermächtigungsgesetz, ook bekend als Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich; Nederlands: Wet tot het lenigen van de nood van volk en rijk) werd op 23 maart 1933 aangenomen door de Duitse Rijksdag en afgekondigd op 24 maart 1933. Met het aannemen van deze wet zette de Rijksdag zichzelf buiten spel.

  Dit begon ook in maart, gelijk de corona. Vanaf die tijd werden zgn noodwetten wereldwijd doorgezet. En eigenlijk werd en wordt het gewone volk wereldwijd buitenspel gezet.
  Er zijn (helaas) vele parallellen die erop lijken.

  Dat Goebbels op 30-01-1933 werd benoemd kan niet geheel toevallig zijn. 3+1+3+3 = 11 om 9 of te wel 9/11 of 11/9.

  Wat gebeurde er 06-07-1939? Toen sloten de nazi’s de laatste Joodse ondernemingen.
  06-07-2020 in Duitsland:
  https://www.bmjv.de/DE/Themen/FokusThemen/EU2020/Veranstaltungen/Veranstaltungen_node.html;jsessionid=C3B9AA509012BCDCF185498BBE02CABB.1_cid297?cms_eventid=14138090

  Het thema is dat ze dit samen willen doen. Wederom propaganda voor het Duitse volk. Ook in dit bericht mag er geen tegengeluid gehoord worden gelijk als in de nazi periode. Want alternatieve media via internet dat ze dan al snel onder de noemer van “haat” laten vallen, overigens een zware beschuldiging, wordt gewoon doorgezet. En dit is dus ook op Europees niveau al zo.

  Eigenlijk is de boodschap van de link wel duidelijk. Op Europees gebied wordt massaal maatregelingen getroffen zoals site als deze. Ze willen de zgn. desinformatie bestrijden. Of te wel er mag maat één geluid gehoord worden.

  Als we 30-03-2020 doortrekken zoals 30-03-1933 naar 05-07-2026. Dan zijn we op een datum gekomen dat de terugbetaling van het huidige nieuwe herstelfonds dient te geschieden. Het herstelfonds waar Rutte als Pinokkio zgn. dwars lag, maar dit als toneel opvoerde. Zeg maar de huidige Covid-afrekening.

  https://www.europa-nu.nl/id/vlax5voq1eya/nieuws/new_eca_member_helga_berger_austria?ctx=vh89nvo47vi0&tab=0

  Helga Berger, ook uit Oostenrijk. Kwam Adolf ook niet uit Oostenrijk? Wat gaat zij nu doen t/m 2026?

  De agenda is duidelijk. Agenda 21 met Agenda 2030 als aanvulling passende in agenda 21.
  Het jaar 2026 (iets eerder of later) zou voor christenen die in de opname geloven toch mogelijk interessant kunnen wezen. Want het zou ook zomaar 2030 kunnen zijn. We zijn 4 tot mogelijk 7 jaar kwijt. Dat kunnen we niet met zekerheid zeggen. En Jezus optreden was op zijn 30 jaar en op zijn 33 jaar ging hij naar de Hemel en op dezelfde wijze komt hij terug zodat iedereen hem zal zien die op dat moment op de aarde zijn.

  Spyfromthesky

 12. uv straling doodt bacteriën, schimmels en virussen binnen enkele minuten. Je kunt tegenwoordig uv-licht huishoudapparatuur kopen om toetsenborden e.d. schoon te maken. Maar teveel straling is slecht voor ogen en huid. Je hoornvlies weert een bepaalde golf frequentie die hoger is dan blauw (paars ook wel) tegen, anders zouden we allemaal blind worden. Daardoor kunnen wij ultra-violet niet waarnemen. Ultra, Grieks voor verder of hoger. Laat nou toevallig net in Nieuw-Zeeland en Australië de hoogste uv-straling ter wereld gemeten worden, hoger dan 14, ter vergelijking, in west en Noord-Europa kan het nauwelijks hoger worden dan 7-8 op het hoogtepunt van de zomer.

 13. De mensen genezen door het medicijn: Hydrochloriquine, Zink en Zitromax. Alle patiënten van Dr. Stella Emmanuel genazen. Meer dan 350. Ook zij die doodsbang en doodsbenauwd in het ziekenhuis binnenkwamen. Er is dus gewoon een middel dat werkt en al jaren in Afrika bekend is als medicijn tegen malaria.
  Lees ook dit artikel. De titel spreekt voor zich.
  https://niburu.co/gezondheid/15385-artsen-komen-massaal-met-coronawaarheid-naar-buiten.
  Hoelang kan men deze leugen in stand houden? Mensen worden hier en daar als beesten behandeld, om niets eigenlijk.
  Vroeger was een bepaalde besmettelijke ziekte gelijk een doodsvonnis, maar omdat er antibiotica bestaat is die angst er niet meer. Nu weet men dat dat HCG werkt, dus alle paniek en alle maatregelen zijn overbodig!!!

 14. ik ben die corona gekte al zo beu als koude pap, ik kan het niet meer zien of horen, ik droom er zelfs van, vroeger van schone vrouwen, nu van dat verdomde virus. Shalom

 15. Als er in septembdr geen lockdown komt, wat is jullie excuus dan?

 16. Fantastisch. Het strenge beleid werkt dus prima. We kunnen een voorbeeld nemen aan Melbourne. Xander nieuws en reacties spreken zichzelf dus steeds compleet tegen!

 17. Met liefde en Geduld gaan we de dictatuur niet tegenhouden. Ouders praat met je kinderen, zeker als ze werkzaam zijn als militair of politie agent. Zij moeten zich achter het Volk scharen. Hierna kunnen we de mächtigste wapen van het kabinet/deepstate uitschakelen, de media

 18. De noodwet geeft de ministers carte blanche! Via de veiligheidsregio’s en de burgemeesters.
  Kijk naar Victoria Australië hoe dat uitpakt! De democratie wordt totalitair. Op basis van niks.

 19. De media dienen de agenda. Schrijven en verslaan naar de pijpen van geheime diensten. Lees Gekochte Journalisten van Udo Ulfkotte.
  25 jaar mainstream journalist geweest bij grote Duitse krant. Klapt uit de school over hoe hij zich jarenlang heeft laten kopen door grote bedrijven en adel en heeft dat moeten bekopen met zijn leven. (‘verdronken’ tijdens het zwemmen op vakantie) Niet zo gek als je openlijk toegeeft op een kantoortje te hebben gezeten wat werd gehuurd door de Duitse geheime dienst om daar instructies te krijgen over wat en hoe te schrijven…

 20. GELUKKIG zijn Tweede Kamerleden nu goed wakker geworden [nu die papegaaien media nog] en hebben de onnodige Quarantaine plannen van Rutte, de Jonge, RIVM en GGD die alle geloofwaardigheid met fanatieke burgemeesters die ver voor de muziek uitlopen al naar de PRULLENBAK verwezen.

  Er heerst totale chaos [Lodewijk Asscher] in de Tweede Kamer. Dat bleek wel bij de stemming voor een betere beloning voor Verplegenden. Dat betekent hopelijk het failliet van deze corrupte marionetten Regering die [ons spaar en pensioengeld verbrast/doneert aan corrupte EU-landen] alleen maar zeer omstreden regeltjes van de EU en NWO uitvoert wat resulteert in Nieuwe Verkiezingen.

  Corona bedreigt burgers nauwelijks die gezond leven maar wel het wanbeleid van de Regering en bestuurders: Onze bossen verdwijnen in ijltempo om die vervloekte Bio Massa Verbrandingsovens te voeden! Iedere dag worden onschuldige burgers door criminelen op straten en pleinen beschoten. Terreur bij geldautomaten!

  Supermarkten en Restaurants worden gesloten omdat er een paar klanten te dicht op elkaar staan! Hoe gek moet het nog worden in het eens knusse Nederland? Wie de kranten leest…

  Honderden steekpartijen door jongeren die de straten van grote steden al jaren onveilig maken. Nederland de grootste Wit-was en Narcotica Producent in haven en doorvoer. Levensgevaarlijke moordenaars worden door rechters met een enkelbandje om in de samenleving losgelaten. Dit zijn maar een paar zaken die Veel Urgenter zijn dan die ongeloofwaardige zogenaamde corona bestrijding.

  Gisteren bleek maar weer dat van de honderden testen op Terschelling onder jonge mensen maar 1 “besmetting” werd geconstateerd. Een storm in een glas water dus. Wat keken die journalisten van het NPO 1 21.30 Journaal zuur, ze hadden heel triomfantelijk gekeken wanneer het er velen waren geweest.

  Geen wonder dat de jonge mensen zich niets aantrekken van die RIVM/GGD paniekberichten nu er nauwelijks zieken zijn, en bedden leeg blijven in ziekenhuizen.

  Zij hadden gelukkig een fantastische onbezorgde vakantie en laten zich al lang niet langer gek maken door een hysterische Media en Overheid.

  Het goede Nieuws is: De Tweede Kamer is eindelijk Wakker geworden en kan de Regering nu direct op tilt zetten en naar huis sturen!!! Hoop dat nu ook de Wethouders en Gemeenteraadsleden hun Burgemeesters zeer kritisch volgen, en hen als het moet goed in toom houden.

 21. “We weten niet of iemand ziek wordt of besmettelijk is, en juist daarom moet hij/zij 14 dagen in quarantaine.”
  Ziedaar de absurde gedachtengang waarmee we te maken hebben. En als je dan weer normaal mag leven, weten ze het eigenlijk nog steeds niet. Totaal Kafkaësk is dit allemaal.

 22. De hele samenleving gaat naar de knoppen, door iets wat eigenlijk niets voor steld

 23. We zijn het er dus allemaal over eens: die tweede Lock-down komt er aan.
  Er wordt in de kamer al gesproken over torenhoge boetes, gevangenisstraffen etc.
  Is Rutte de schuldige of dat fatje van een de Jonge met zijn mooie schoentjes? Ik denk het niet. Zij staan ook onder controle van een hoger iets en voeren alleen maar bevelen op. (gebeurde 70 jaar geleden ook!)
  Echter de Hollander is een raar volkje, ze laten zich heel lang koeioneren en dat kan best wel ver gaan maar ik weet zeker dat er een moment komt dat ze het niet meer zullen accepteren.
  Dan komen ze echt in opstand, ook de huidige meelopers. Vooral als die Lock-down maanden gaat duren. Geloof me maar, dan wordt men wakker en blijft het niet bij een zielig protest op het Malieveld. Dan zal er een nog nooit eerder geziene volksopstand komen en uiteindelijk zal het leger ingezet gaan worden. Maar dan zal er net als in WW2 een ondergrondse beweging ontstaan, Misschien wel een burgeroorlog.
  Hoe je het ook draait of keert, Dit land is net als de hele wereld naar de filistijnen en dat is niet meer te veranderen.

 24. Pas op de verkiezingen komen eraan en dan is er die tweede Lockdown omdat ze weten geen kans te maken ,uitsluiten van de Pvv,Fvd is al normaal waarom ? angst voor hun eigen dik betaalde baan en wat er zo nog onder de tafel word geschoven ?
  dus gewoon uitstel ?

 25. Kan iemand Van Dissel vertellen dat het streven naar het uitroeien van dit virus, een compleet belachelijke wens is? Geen virus van de ademhalingswegen verdwijnt. Het virus verzwakt vooral door de vele mutaties en de ontstane weerstand/immuniteit bij de bevolking.
  Nederland griep-virus-vrij zou net zo krankzinnig zijn. De doelstelling is al vals. Daarmee vanzelf de maatregelen. Een totalitair bewind op basis van een fata morgana.

 26. Dan zegt men op basis van die 1% positief: Juist omdat er zoveel onzekerheden zijn, moeten die maatregelen zo stringent zijn. Hier zouden oorzaak en gevolg verward kunnen worden of hypothetisch kunnen zijn. Dan zouden ze naar Zweden kunnen kijken.
  Maar als er al maandenlang zeer afgevlakte cijfers zijn, kun je al stellen dat er weinig meer aan de hand is. Want al die maanden waren er geen quarantaines en mondkapjes. De vraag van de proportionaliteit moet dringend worden gesteld, maar dat komt niet op in de hoofden van de pers.
  Men zou kunnen koken van woede over wat er allemaal gebeurt. Maar we blijven beschaafd en daarom negeert de overheid de kritiek.

 27. Er was een hoorzitting van de Kamerleden met Van Dissel. Alleen Van Haga stelde een kritische vraag over de tests. Van DIssel gaf geen duidelijk antwoord op die vraag, maar maakte zijn antwoord duister en complex zonder concrete informatie. Vermoedelijk snapten de Kamerleden er niets van. Dat is toch vreemd, want juist die Kamerleden moeten weten hoe de vork in de steel zit.
  Hoe kun je anders effectief controleren?

 28. Hoe zei de Reichsminister van Propaganda, van het Hitler regime het ook weer, o ja.: Vertel een leugen net zo lang als nodig is, en dan geloven de mensen dat dat de waarheid is. En dat is nu precies wat het Staatsjournaal en de msm doen. Liegen en bedriegen!

 29. Ongeveer 1% test positief. Dat is statistisch al het gebied van de onzekerheidsmarge waarbinnen de fout positieven zich kunnen bevinden.
  Dan haalt men slechts een kleine RNA sequentie uit de neus, waarvan niet eens zeker is of deze van dit specifieke virus afkomstig is. Die sequentie moet nog worden opgekweekt.
  -De uitslag zegt dus niets over dit virus.
  -De uitslag zegt niets over de hoeveelheid virussen in het lijf: Je wordt alleen ziek bij een grote hoeveelheid.
  -De uitslag zegt niets over het vermeerderen van het virus in het lichaam.
  -De uitslag zegt niet of er geïnfecteerd werd.
  -De uitslag zegt niets over Covid19.
  -De uitslag zegt niets over de besmettelijkheid.

  Zoveel onzekerheden maken al dat testen waardeloos. Maar alle landelijke paniek, de lockdowns, de verplichte quarantaines en de vaccinaties (verplicht?) worden op deze tests gebaseerd! Een enorme ontwrichting van de samenleving, een totalitair bewind, op basis van zo weinig feiten. Het is schandalig.

 30. Ik ben nu inmiddels 77 jaar en het zit er bijna op gelukkig. Mijn steentje om een betere wereld te krijgen voor met name de Nederlanders heb ik bij gedragen met mijn laatste boek. http://www.Wijwillenonsnederlandterug.com

  Maar wat heb ik medelijden met mijn kinderen want het wordt verschrikkelijk voor ze.Het waarom leest u allemaal in dit boek.sterkte allemaal.

 31. Ik heb er persoonlijk enorme problemen mee dat er eerst gefocust wordt op de IC capaciteit en drie maanden later ineens op de besmettingsgraad. De test is zoals wel bekend bij deskundigen totaal niet bruikbaar, maar de maatregelen worden dus ineens wel op die onzin gebaseerd. Het gedraai met feiten en het inconsistente van dit beleid is werkelijk te treurig voor woorden.
  Het lijkt er op dat er spelletjes worden gespeeld en dat brengt dat het gezag niet meer geloofwaardig is. Ik geloof fundamenteel niet in complotten, maar de klungels van het RIVM en de regering voeden met dit idiote beleid wel de alu hoedjes..en dat lijkt me zeker niet de bedoeling.

 32. Die Andrews van de staat Victoria onderhoudt nauwe contacten met China. De man ziet er uit als een boekhouder, maar heeft zijn staat veranderd in een hel om te leven. Een politiestaat zonder weerga. De sfeer van totale angst en haat. En dat op basis van tests die niets zeggen over het virus. Het is een horror scenario vanuit de overheid. Er is geen menselijkheid meer. En de pers doet mee.

 33. Wanneer zou het journalisten gaan dagen dat er iets gruwelijk mis is? Wanneer ze tijdens uitzendingen een masker moeten dragen? Door te praten verspreiden ze ook potentieel covid 19 druppeltjes. Dan maar helemaal stil zijn voor het gemene goed? Misschien een virtuele nieuwslezer. Kunnen onze jongens en meiden van de media ook lekker binnen blijven zonder anderen aan te steken. En zonder werk, natuurlijk.

 34. Zijn jullie dat corona gezever en gezaag ook zo onnoemelijk BEU?
  Het mag nu gaan ophouden of er gebeuren ongelukken.

 35. De wereldwijde lockdown in september zal zo snel gaan met zulke hoge enorme consequenties via boetes, uit huis plaatsingen en je baan verliezen. Dit wordt freeking eng mensen. Haal je kop uit het zand ! Dit is door 196 landen afgesproken. Vluchten kan niet meer maar samen tegen deze verraadt gospe opstaan en vechten voor je vrijheid nog wel, eventjes maar wacht u past zich aan, bent nederige lander en doet braaf wat u opgedragen wordt en alles wat verboden is eet U geen vruchten van !
  De 1% wel hahahaha l

 36. Ik heb sommige van mijn alles ontkennende vrinden al in januari gezegd dat rond eind september niemand het meer ontkennen kan en de wereld voor altijd veranderd zal zijn en iedereen het zal weten. Ik werd voor gek verklaard en ik heb hun gevraagd te wachten tot eind september om dan terug op mijn woorden te komen. Ze zullen absoluut in shock wakker worden hopelijk, beter laat dan nooit. Ook je laatste ademtocht kan een aha erlebnis zijn nietwaar. Tja, het volk gaat tenonder aan gebrek aan kennis.

 37. Hier komt het: Bill Gates en GAVI lanceren
  ………Max. 3 woorden in Hoofdletters,zie siteregels. verwijderd. Mod.

  https://commonsensetv.nl/hier-komt-het-bill-gates-en-gavi-lanceren-ai-aangedreven-trust-stamp/

  Even een vraag van mijn kant, waarom twijfel je nog steeds aan de slechte intenties van Marc Rutte & Hugo de Jonge.
  Moet je dan eerst uit je huis worden gesleept, moeten dan eerst je kinderen worden afgenomen?
  Heb je ooit enig bewijs gezien, dat er een dodelijkvirus in de wereld rond gaat.
  Je hebt het alleen gehoord en via de media op de T.V. gezien.
  Vraag je ook eens af, waarom is er juist dit jaar nergens geen griepvirus.
  NEE? Nou geloof die lui dan ook niet, zij bereiden Nederland voor op een dodelijke dictatuur, en helemaal niets anders. Je bent nu een staats gevangen en dat blijft tot je dood.

 38. Melbourne, 7 slachtoffers op 5 miljoen inwoners. Dat is 0,00014%.
  Je ziet overal dit soort (min of meer) percentages. Natuurlijk zijn politici een controle plan aan het uitvoeren. Maar wat mij écht stoort is dat mensen dit laten gebeuren. Niemand ontkent dat er in het begin even een ‘Corona schrik’ was. Mensen die nu vragen hebben over dit nieuwe Corona vaccin worden anti-vaxxers genoemd. Natuurlijk ben ik vóór vaccins tegen gevaarlijke ziektes. Ik ben tegen vaccins die niet voldoende ontwikkeld zijn maar ook die onnodig zijn omdat er medicijnen beschikbaar zijn, zoals de bekende HCQ (kuur). Het isoleren van gezonde mensen is waanzinnig en het dragen van mondkapjes in de buitenlucht slaat nergens op. Uitademen is ook een vorm van afvalstoffen lozen, net als bij de dagelijkse stoelgang. Met die mondkapjes zijn we een soort alternatieve pisdrinkers geworden. Overal op het internet, elke mode business, bieden nu fraai gevormde mondkapjes met veel succes aan. Mensen kopen die veel te dure dingen. De wereld is echt gek geworden.

 39. Net gelezen: vlgs de adviseur van A. Mekler*, Drosten komt er een tweede virusgolf die overal tegelijk begint.
  Hoe zou hij dat weten?
  Een duidelijk geval van voorkennis ….. en/of voorbereiding, niet van helderziendheid.

  * geen typefout ….

 40. Een mogelijke reden voor de vele enkele jaren geleden in de USA ingerichte FEMA Camps en de vele miljoenen ingekochte noodrantsoenen: tewerkstelling van miljoenen werklozen tegen een hongerloontje (bron: Natursl News).
  Is dit een bewijs dat Covid-19 gepland is (evenals The Great Reset), dus een pLandemie is?
  Anthony Fauci heeft in 2017 Trump gewaarschuwd voor een spoedige virusuitbraak.

 41. Complot denken
  zal niemand krenken
  Er wordt al zoveel voor je bedacht
  en van je verwacht
  dat je niet zelf gaat denken
  ____________________________
  “covid”
  is ’t wel of niet
  ’n biologisch wapen
  gemaakt voor ons mensenapen
  en sturen ze ons met ’n kluitje in ’t riet

Comments are closed.