Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’

—————————————————————————————————————————————–

De 8 doelen die het WEF publiceerde voor 2030: ‘U heeft niets meer, u eet geen vlees meer, er zijn een miljard immigranten bijgekomen, en de Westerse waarden staan op een breekpunt’

—————————————————————————————————————————————–

Twee liberale en twee christelijke partijen, die begonnen zijn om van Nederland een communistisch land te maken. Wie dat nog maar een paar jaar had geschreven, zou zijn uitgelachen. Anno 2020 is het echter een keihard feit: het kabinet Rutte voert – met steun van het grootste deel van de oppositie – de ‘Grote (Groene) Reset’ agenda uit van Bilderberger Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum (WEF). In 2030 moet de transformatie naar een soort Sovjet Unie op wereldschaal zijn voltooid, maar al in 2025 zal ons land onherkenbaar zijn veranderd – voor zover dat niet nu al het geval is.

‘De Covid-19 crisis heeft aangetoond dat onze oude systemen niet meer geschikt zijn voor de 21e eeuw,’ beweerde Schwab (zie korte video hieronder). ‘Nu is het historische moment… om het systeem vorm te geven voor het post-corona tijdperk… Kort gezegd: we hebben een ‘Grote Reset’ nodig… Deze unieke mogelijkheid mogen we niet voorbij laten gaan’:


De Amerikaanse verkiezingen gaan daarom niet alleen over wie na 3 november president van de VS is – Donald Trump of Joe Biden -, maar feitelijk over de vraag of Amerika zich onderwerpt aan Klaus Schwab en zijn World Economic Forum, dat in de onderstaande video de volgende 8 doelen voor 2030 bekend maakte:

2030: ‘U bent blij dat u helemaal niets meer heeft’

1. ‘U bezit niets meer’, en ‘daar zult u blij mee zijn’. (= Totalitair communisme: onder ‘niets’ valt ook uw vrijheid, uw eigen lichaam en zelfs uw bestaan op deze planeet).

2. ‘De VS is niet meer de supermacht van de wereld.’ (Amerika zal zijn geïntegreerd met een wereldwijde VN dictatuur).

3. ‘U hoeft niet meer op orgaandonoren te wachten’ (die worden gemaakt met 3D printers). (Een duistere toekomst moet je altijd ‘opleuken’ met dit soort zoethoudertjes.)

4. ‘U eet veel minder vlees’. Dat is geen basisvoedsel meer, maar een zeldzame lekkernij. (= Het zal zo duur zijn, dat gewone mensen het niet meer kunnen betalen. Gevolg: ons voedsel zal nòg alkalischer worden, waardoor onze gezondheid verder achteruit holt. Maar daar zullen de farma giganten ongetwijfeld weer de nodige medicijnen en vaccins voor ontwikkelen.).

5. ‘Een miljard mensen zullen zijn verplaatst door klimaatverandering (de onbeperkte ‘Open Grenzen’ massa immigratie naar het Westen, zoals George Soros en de EU elite willen).

6. ‘Vervuilers moeten betalen voor CO2 uitstoot’. (Dat is een doel dat reeds in uitvoering is. Het zal zó duur worden, dat ‘fossiele brandstoffen’ (en daarmee zekere en betaalbare energie) over 10 jaar tot het verleden zal behoren.)

7. ‘Misschien gaat u wel naar Mars.’ Wetenschappers ‘zullen hebben uitgewerkt hoe u gezond kunt blijven in de ruimte.’

8. ‘Westerse waarden zullen tot het breekpunt worden getest.’ – ‘Controle en evenwicht, dat onze democratieën onderbouwt, moet niet worden vergeten.’ (Het plichtmatige gebruik van de term ‘democratie’, dat nog minder waarde zal hebben als in ‘Deutsche Democratische Republik’.)


‘Deze agenda is met de fake Covid-19 pandemie in gang gezet,’ denkt ook de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘De ‘Grote Lockdown’ is een strategie die wordt opgelegd door Klaus Schwabs World Economic Forum, de Wereldbank, het IMF, de Gates Foundation, George Soros, en alle VN-takken, inclusief de WHO (eveneens geleid door een rasechte communist), die niets te maken heeft met klimaatverandering.’ De meeste mensen in het Westen ‘hebben geen flauw benul van de echte agenda.’ (4)

‘Deze lockdowns zijn bedoeld om de economie te verwoesten, alle industrie te nationaliseren, en het MKB weg te vagen. Ze ontwikkelen vaccinatiepaspoorten die vereist zijn als je wilt reizen. Ze proberen opzettelijk het internationale reisverkeer te reduceren om vervuiling te verminderen, en massale opstanden tegen hun nieuwe Communistische Agenda te voorkomen.’

‘Ja, ze gaan van socialisme, waar je nog iets mag bezitten, naar communisme, waar alles van de overheid is…. Dit is het echte gevaar wat op ons afkomt: het World Economic Forum en hun visie voor een nieuwe Communistische Groene Wereld Orde.’

Onteigening bedrijfsleven in Nederland reeds in gang gezet

Zo worden in Nederland bedrijven onder het mom van corona massaal onteigend via de NOW regelingen. U zegt: nee hoor, mijn naam staat nog altijd op het bedrijf, en ik kan nog steeds doen wat ik wil.

Ja – NOG wel. Maar straks trekt de overheid de teugels aan (zoals impliciet reeds is aangekondigd), en dan zal de boodschap ongeveer als volgt luiden: ‘Wij hebben u met staatssteun overeind gehouden. Hier heeft u een lijstje voorwaarden waaraan u moet voldoen om weer / nog te mogen doorgaan. Indien u dat weigert, dan moet u alle steun weer terugbetalen.’ Verreweg de meeste bedrijven (zo niet alle) zullen dat door de opzettelijk veroorzaakte economische crisis niet kunnen, en daarom eieren voor hun geld kiezen en zich de facto laten nationaliseren.

Pers mag alleen nog communistische propaganda schrijven

‘De pers doet NIET zijn werk. Als ze dat wel zouden doen, dan zouden ze het feit onthullen dat het WEF pal voor de (corona) crash al zijn beleggingen verkocht. Klaus Schwab is de nieuwe Karl Marx. Dit is het grootste georganiseerde complot in de menselijke geschiedenis, en de pers verwelkomt het met open armen. Over 10 jaar heeft u helemaal niets meer, maar u zult ook geen rechten meer hebben. Ausweis bitte!‘ (1)

‘De mainstream media doen daar volledig aan mee… Ze hebben reeds hun handtekening gezet onder Schwabs Nieuwe Wereld Orde. Hij heeft zelf gezegd dat het kapitalisme moet worden vernietigd, en gebruikt het woord ‘Reimagine‘ als dekmantel voor dezelfde beloften die Karl Marx deed.’ (4)

Er zijn her en der nog een paar journalisten zien wat er gaande is, maar die mogen daar niet over schrijven. ‘De realiteit van de mensheid is dat mensen over het algemeen geloven wat ze willen geloven,’ vervolgt de econoom. ‘Ik ken journalisten die gedwongen worden propaganda te schrijven,’ anders verliezen ze hun baan. De censuur van de mainstream en social media zal nog veel erger worden, tot op het punt waarop wereldwijd ALLE kritische tegengeluiden van het internet zullen worden gehaald.

In de jaren ’30 gebeurde er iets vergelijkbaars: de New York Times promootte Jozef Stalin, zag hem als de redder van de wereld, en wilde zijn vorm van het communisme ook voor Amerika. Pas in 1990 (!) gaf de krant toe dat ze met ‘een van de slechtste verslaggevingen in onze krant’ (waar hun journalist Walter Duranty nota bene de Pulitzer Prijs voor had ontvangen) de waarheid over Stalin, zoals de 7 miljoen mensen die hij in Oekraïne tot de hongerdood veroordeelde, hadden verzwegen.

‘Marx vermoordde miljoenen, Schwab zal miljarden vermoorden’

‘Nu zien we eenzelfde complot: ze WETEN dat ze als ze de economie verpletteren, de mensen de rijken en grote bedrijven de schuld zullen geven. Dat is de essentiële atmosfeer die ze moeten creëren om de mensen zover te krijgen al hun rechten en bezittingen op te geven.’

‘Maar ze zullen China nooit kunnen overtuigen weer terug te gaan naar het communisme. Hetzelfde geldt voor de jongere generaties in de voormalige Oostblok landen. In de VS zal minstens 33% zich verzetten, in Europa misschien 25%… Maar het zal de lukken het Westen eronder te krijgen, waardoor het financiële centrum na 2032 naar China zal verschuiven. Het enige wat ze zullen bereiken is de vernietiging van de Westerse cultuur, en de opsplitsing van onze samenlevingen. Mensen zoals Schwab begrijpen niets van de menselijke natuur. Zij denken dat iedereen kan worden gekocht.’ (3)

”Links’ gaat altijd de totalitaire kant op om hun doelstellingen, zoals het communisme, te verwezenlijken,’ herhaalt Armstrong. ‘Uitzonderingen worden niet toegestaan. Ze beweren net als Schwab – die altijd professor is geweest en nog NOOIT echt heeft moeten werken om rond te komen, en daarom NUL ervaring heeft in de echte wereld (3) – dat u gelukkig zult zijn in die wereld, dat ‘gelijkheid’ onze redding is. Marx, Lenin en Stalin zeiden hetzelfde. Schwab… is een ernstige bedreiging voor het menselijke leven. Marx veroorzaakte maatschappelijke onrust, revolutie, en oorlogen die honderden miljoenen het leven kostten. Schwab zal miljarden vermoorden.’ (2)

Raket naar Mars

Om af te sluiten met WEF doel nummer 7: ‘Misschien gaat u wel naar Mars.’ Ideetje: laten we op de eerste enkele-reis raket naar Mars enkel prominenten zoals Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros, Tedros Abhanom, en de complete globalistische VN / EU elite zetten, plus alle ‘Big Bank’, ‘Big Tech’, ‘Big Pharma’, ‘Big Military’ en ‘Big Data’ CEO’s. Misschien dat onze wereld dan eindelijk een èchte kans maakt om een betere en vooral leefbaardere en veiligere planeet te worden.

 

Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is(/ ‘Corona beleid vaagt tientallen jaren opgebouwde welvaart weg’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
25-07: The Switch: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

16-08-2018: MIT computermodel voorspelt einde welvaart in 2020 en einde beschaving in 2040
28-06-2017: (/ Particuliere militaire site Deagel voorspelt dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten)
11-06-2017: Het Vierde Keerpunt: Westen op rand van periode vol chaos en geweld
12-04-2014: NASA-studie: Ondergang Westerse beschaving nauwelijks te vermijden


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

51

 1. Check de Deagel forecast website: https://www.deagel.com/forecast
  Interessant om te lezen dat binnen 4 jaar pakweg 60% van de Westerse bevolking gaat verdwijnen. In Islamitische landen gaat de bevolking juist omhoog. Dit lijkt me dus echt een aanval specifiek gericht op het Christelijke Westen.

 2. Hallo Willy 12.09 ik heb nog nooit van ze lang zal ze leven een turks product gekocht, en zal het nooit doen

 3. oh, vergeet ik nog te vermelden: kijk in geschiedenis van Wikipedia om te zien wie daar wat veranderd heeft

 4. Sorry, “Klaus Swab”, moet dit nog even helder krijgen. Die man was dus bevlogen in 2008 als ondernemer zonder winstbejag, is nu 82 jaar, van wanneer is dir stukje video?. Op Wikipedia is hij genoemd door 1 iemand en in 2020 heel veel veranderingen toegevoegd in zijn naam

 5. niet te vergeten het orakel van omaha die al zijn aandelen verkocht en omzette in goudmijn aandelen,what the sock is going on?

 6. @ Anna: 11:17 am. Klopt helemaal. En de Farizeeërs van de CU en de SGP werken in Nederland hier gewoon aan mee.

 7. Arnoud,
  Het is waar wat je zegt, maar dat houd wel in dat je je mond open moet doen. Delen met iedereen. G’d hoorde zijn volk klagen in Egypte. Als je niet klaagt en niets doet dan hoort G’d niets. Dus klaag en schreeuw er maar lekker op los. Schrijf op dit forum en waarschuw die je maar waarschuwen kan. Shalom in Yeshua

 8. Het kan elke dag nog wel een tandje gekker dus wie verbaast het dat je over tien jaar niets meer zou hebben:

  CARDIFF – In Wales geldt zo’n strenge lockdown dat supermarkten hele secties hebben afgeschermd met plastic zeilen omdat bepaalde producten niet meer mogen worden verkocht. Maar wat is essentieel? Daarover is onduidelijk ontstaan.
  Alle producten die niet als essentieel zijn aangemerkt, mogen ook in supermarkten niet meer verkocht worden. Oppositiepartijen noemen dat ’totale waanzin’.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/926047456/supermarkt-weigert-vrouw-tampons-te-verkopen-tijdens-lockdown-niet-essentieel

 9. @Patatje Oorlog, volgens WikiPedia is Klaus Schwab toch echt een Duitser.

 10. Het hele Bilderberg zooitje en aanhangers horen in een zwaar bewaakt strafkamp thuis.

 11. Goed artikel, we zijn op weg naar het einde van deze beschaving, en nu heeft ook dictator en moslimfundamentalist Frankrijk in de ban geslagen, moslims mogen geen Franse producten meer kopen, ik koop al jaren geen Turkse producten meer. shalom

 12. Viraal! Wereldwijd lockdown-plan gelekt

  door Henry Makow

  Dit lek van binnenuit de Canadese regering bevestigt al onze ergste angsten. Ze zijn van plan de COVID-zwendel te gebruiken als excuus om de economie te vernietigen en iedereen op de wereld op slot te doen als ze het vaccin niet accepteren.

  Ze willen al onze eigendommen in beslag nemen in ruil voor een gegarandeerd inkomen. En ja, ze hebben een krachtiger virus gepland.

  “En dat in een korte tijd, toen meer Canadezen deelnamen aan het schuldsaneringsprogramma, degenen die weigerden deel te nemen, zouden worden gezien als een risico voor de openbare veiligheid en zouden verhuisd worden naar isolatiefaciliteiten. Eenmaal in deze faciliteiten hebben ze twee opties: ofwel nemen ze deel aan het schuldsaneringsprogramma en worden ze ontslagen, ofwel blijven ze voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit geclassificeerd als een ernstig risico voor de volksgezondheid en worden al hun eigendommen in beslag genomen.

  “Dat het niet alleen Canada is, maar dat eigenlijk alle landen vergelijkbare tijdschema’s en agenda’s zullen hebben”.

  Via LPC_leaker@protonmail.com
  (henrymakow.com)

  Ik wil je heel wat belangrijke informatie geven. Ik ben een bestuurslid binnen de Liberale Partij van Canada. Ik zit in verschillende commissiegroepen, maar de informatie die ik u geef, komt van het Strategic Planning Committee (dat wordt gecontroleerd door de PMO).

  Allereerst moet ik zeggen dat ik dit niet leuk vind, maar het moet wel. Als Canadees en vooral als ouder die een betere toekomst wil, niet alleen voor mijn kinderen maar ook voor andere kinderen.

  De andere reden dat ik dit doe, is omdat ongeveer 30% van de commissieleden niet tevreden is met de richting die dit Canada gaat inslaan, maar onze meningen zijn genegeerd en ze zijn van plan om vooruitgang te boeken in de richting van hun doelen.

  U heeft ook heel duidelijk gemaakt dat niets de geplande resultaten in de weg staat. Het schema en de bestemming zijn vastgesteld door de PMO en zijn als volgt:

  – Een fase van voortdurende secundaire sluitingen, beginnend met de belangrijkste grootstedelijke gebieden eerst en uitbreidend naar buiten. Verwacht tot november 2020.

  – Snelle verwerving (of bouw van) isolatiefaciliteiten in alle provincies en territoria. Verwacht tot december 2020.

  – Nieuwe gevallen van COVID-19 per dag overtreffen de testcapaciteit, inclusief een toename van COVID-gerelateerde sterfgevallen volgens dezelfde groeicurves. Verwacht eind november 2020.

  – Volledige en uitgebreide secundaire vergrendeling (veel strikter dan de beperkingen van de eerste en tweede uitrolfase). Verwacht eind december 2020 – begin januari 2021

  – Hervorming en uitbreiding van het werkloosheidsprogramma over te dragen naar het algemene basisinkomenprogramma. Verwacht tot Q1 2021.

  – Verwachte COVID-19-mutatie en / of co-infectie met een secundair virus (aangeduid als COVID-21) die zal leiden tot een derde golf met veel hogere sterftecijfers en infectiepercentages. Verwacht tot februari 2021.

  – Dagelijks nieuwe gevallen van ziekenhuisopnames met COVID-21 en sterfgevallen gerelateerd aan COVID-19 en COVID-21 zullen de capaciteit van medische zorginstellingen overschrijden. Verwacht Q1 – Q2 2021.

  – Er zijn uitgebreide vergrendelingsbeperkingen (ook wel derde vergrendeling genoemd) geïntroduceerd. Er worden volledige reisbeperkingen opgelegd (inclusief provinciale en interstedelijke beperkingen). Verwacht 2e kwartaal 2021.

  – Overgang van individueel naar het universele basisinkomenprogramma. Waarschijnlijk halverwege het 2e kwartaal 2021.

  – Geplande onderbrekingen in de toeleveringsketen, voorraadtekorten, grote economische instabiliteit. Naar verwachting het einde van het 2e kwartaal van 2021. –

  – Uitzending van militair personeel naar grote stedelijke gebieden en alle belangrijke wegen om reiscontroleposten op te zetten. Beperking van reizen en beweging. Leveren van logistieke ondersteuning voor het gebied. Verwacht tot Q3 2021.

  Samen met die routekaart werd het Strategic Planning Committee gevraagd om een ​​effectief pad uit te stippelen voor Canadezen om over te stappen naar een ongekende economische onderneming. Een die het gezicht van Canada zou veranderen en het leven van Canadezen voor altijd zou veranderen.

  ECONOMISCHE VERDELING – LEVERING VAN SCHULDEN – EIGENDOM

  Wat ons werd verteld, was dat de federale regering de Canadezen volledige schuldsanering zou bieden om de in wezen internationale economische ineenstorting te compenseren.

  Zo werkt het: de federale overheid zal aanbieden om alle persoonlijke schulden (hypotheken, leningen, creditcards, enz.) Die het IMF aan Canada ter beschikking heeft gesteld in het kader van wat bekend staat als het World Debt Reserve Program, kwijt te schelden.

  In ruil voor het accepteren van deze volledige schuldverlichting, zou het individu voor altijd het eigendom van alle eigendommen en bezittingen verliezen.

  Het individu zou ook moeten instemmen om deel te nemen aan het COVID-19- en COVID-21-vaccinatieschema, dat het individu onbeperkte reis- en leefomstandigheden biedt, zelfs wanneer het volledig is afgesloten (door het gebruik van een identiteitsbewijs met foto dat bekend staat als het gezondheidspaspoort van Canada).

  Leden van de commissie vroegen wie de verbeurde eigendommen en activa zou bezitten in dit scenario en wat er zou gebeuren met geldschieters of financiële instellingen, zo werd ons eenvoudig verteld: “Het World Debt Repayment Program zorgt voor alle details”.

  Verschillende commissieleden vroegen ook wat er met individuen zou gebeuren als ze weigerden deel te nemen aan het wereldprogramma voor schuldsanering, gezondheidspaspoort of vaccinatieplan, en de reactie die we kregen was zeer verontrustend.

  PUBLIEK VEILIGHEIDSRISICO ”.

  In wezen werd ons verteld dat het onze plicht was om ervoor te zorgen dat we een plan uitwerkten om ervoor te zorgen dat dit nooit zou gebeuren. Er is ons verteld dat het in het belang van individuen is om deel te nemen.

  Toen verschillende commissieleden onvermoeibaar aandrongen op een reactie, werd ons verteld dat degenen die weigerden aanvankelijk voor onbepaalde tijd onder de lockdown-mededelingen zouden leven.

  En dat binnen een korte tijd, naarmate meer Canadezen deelnamen aan het schuldsaneringsprogramma, degenen die weigerden deel te nemen, zouden worden gezien als een risico voor de openbare veiligheid en zouden worden verplaatst naar isolatiefaciliteiten. Eenmaal in deze faciliteiten hebben ze twee opties: ofwel nemen ze deel aan het schuldsaneringsprogramma en worden ze ontslagen, ofwel blijven ze voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit onder een ernstig risico voor de volksgezondheid en worden al hun eigendommen in beslag genomen.

  Dus zoals je je kunt voorstellen, na dit alles te hebben gehoord, raakte het in een behoorlijk verhitte discussie en escaleerde het verder dan alles wat ik ooit eerder heb meegemaakt.

  Uiteindelijk liet de PMO doorschemeren dat de hele agenda door zal gaan, ongeacht wie het ermee eens of oneens is.

  Dat het niet alleen Canada is, maar dat eigenlijk alle landen vergelijkbare tijdschema’s en agenda’s zullen hebben. Dat we de situaties die voor ons liggen, moeten gebruiken om verandering op grotere schaal te stimuleren voor het welzijn van iedereen. Leden die ertegen waren en degenen die belangrijke vragen stelden die eruit zouden rijzen, werden volledig genegeerd. Onze meningen en zorgen zijn genegeerd. Ons werd zojuist verteld om het gewoon te doen.

  Ik weet gewoon dat ik het niet leuk vind, en ik geloof dat het Canadezen naar een donkere toekomst zal leiden.

  Zeg dat het niet waar is. Eerste opmerking van Sara

  Een paar dingen kloppen hier niet.

  Ten eerste is er momenteel geen “commissie voor strategische planning” in het Canadese parlement. Bovendien zijn er momenteel geen parlementaire commissies “gecontroleerd door de PMO”.

  Ten tweede beweert de auteur een “… commissielid binnen de Liberale Partij van Canada” te zijn, maar een politieke partij is heel anders dan de eigenlijke regering (kabinetsleden en hoge bureaucraten benoemd) zelf, in het bijzonder de PMO. De PMO, de rest van het Canadese kabinet en de LPC-parlementaire fractie zijn niet wettelijk gebonden aan iets dat door de LPC zelf is beslist. Dit geldt voor alle regeringen en politieke partijen in een parlementaire democratie.

  Ten derde beweert de auteur: “In ruil voor het accepteren van deze volledige schuldsaneringsprogramma, zou het individu voor altijd het eigendom van alle eigendommen en eigendommen verliezen”. Toch verklaren ze later: “En dat binnen een korte tijd, naarmate meer Canadezen deelnamen aan het schuldverlichtingsprogramma, degenen die weigerden deel te nemen, zouden worden gezien als een risico voor de openbare veiligheid en zouden worden overgeplaatst naar isolatiefaciliteiten. Eenmaal in deze faciliteiten hebben ze twee opties: of ze nemen deel aan het schuldverlichtingsprogramma en worden ontslagen, of ze blijven voor onbepaalde tijd in de isolatiefaciliteit onder een ernstig risico voor de volksgezondheid en krijgen al hun eigendommen in beslag.

  Is het niet precies hetzelfde resultaat, alleen op twee verschillende manieren? Waarom zou een schuldenaar weigeren AL zijn bezittingen over te dragen als dit er niet toe zou leiden dat al zijn bezittingen desondanks in beslag worden genomen?

  Ten vierde, wat gebeurt er met degenen die geen schulden hebben maar bezittingen?

  Ten vijfde, hoe zou dat allemaal wettelijk of constitutioneel kunnen zijn, vooral de verplichte vaccinaties, onbepaalde detentie en inbeslagname van activa?

  In het bijzonder zou ik willen vragen hoe het enigszins legaal, constitutioneel of praktisch zou zijn om een ​​persoon het recht op “voor altijd” eigendom van alle eigendommen en eigendommen te ontzeggen?

  Ik kan me voorstellen dat rechtbanken, balies en burgerrechtenorganisaties in heel Canada iets te zeggen zouden hebben over dergelijke acties.

  ————–

  Bedankt Sara voor het bieden van enig perspectief, maar evenementen lijken het hierboven geschetste pad te volgen en we weten dat de overheid aanbieders van quarantainevoorzieningen promoot. En wat zou het doel van deze actie zijn als het een hoax was? Ik ben het ermee eens dat er een ernstige interne tegenspraak is met betrekking tot schuldverlichting en het verbeuren van je eigendom, maar de Illuminati hebben bewezen arrogant te zijn tot op het punt van domheid.

  Bron:
  https://krisenfrei.com/viral-weltweiter-abriegelungsplan-durchgesickert/

 13. Ik denk dat dit artikel heel realistisch is.
  Dit is wat “ ons” de wereld te wachten staat.
  En dan kunnen we sputteren wat we willen dit ….. zal ….. doorgaan‼️
  Ik heb het hier al eens meer gezegd, ik ben een Christen en dit is zo ongeveer wat de Bijbel als eindtijd scenario beschrijft.

  NIEMAND; maar dan ook niemand zal later kunnen zeggen ; ik heb dit NIET GEWETEN.
  We hebben de Bijbel, Gods woord en daar staat het in.

  Er is een escape en dat is geloof in de Here Jezus Christus.
  Dan blijft u niet gespaard voor deze ellende, maar dan wacht u na deze ellende een mooie, volmaakte prachtige toekomst.

  Dat is het uiteindelijke doel de wereld zoals de schepping, volmaakt met volmaakte mensen.
  Als je Jezus kent zul je daarbij zijn❗️

  En dan ben ik vol van verwondering en heb ik grote bewondering, voor God dat ik / wij dit nu allemaal, het begin van de ontknoping van het einde van de wereld geschiedenis mogen zien, en meemaken.
  Hoe de wereld globaliseert, hoe er machtsblokken ontstaan, hoe mensen gehersenspoeld worden met doctrines, hoe “ klein “ de wereld wordt met de moderne massa media en communicatie.
  Hoe we straks massaal “ ons prikje “ gaan halen ==== uit angst===== ❗️( trouwens iets om over na te denken)
  Hoe we straks om een afwijkende mening vervolgd en waarschijnlijk opgesloten of in het ergste geval gedood worden.
  Hoe we straks “ geschipt “ gaan worden, en alleen nog maar met z’ on chip kunnen kopen en verkopen. En dat geldt ook voor je gas rekening betalen….. en vertaal dit dan eens naar de milieu goeroes met hun eisen!!!!
  Geen chip= geen gas= verminderde uitstoot, maar uitsluiting voor iemand die “ een hoger doel “ in zijn of haar leven kent.
  Lieve mensen dit is Bijbels‼️

  Pak je Bijbel en lees dit alles vanuit Bijbels perspectief.
  Er staat ook bij wat je moet doen om “ behouden “ te worden.
  Geloof in de Heere Jezus Christus en gij zult leven‼️
  Shalom
  Anna

 14. “Politics: the art of using euphemisms, lies, emotionalism and fear-mongering to dupe average people into accepting–or even demanding–their own enslavement.” – Larken Rose

  Vrije vertaling:

  “Politiek: de kunst van het gebruiken van eufemismen, leugens, emoties en angst aanjagen om gewone mensen te bedotten om zo hun eigen slavernij te aanvaarden en die zelfs te eisen.”
  (Larken Rose)

 15. @ maria schreef: 26/10/2020 om 6:14 pm
  Zie reactie op geloofsforum

 16. Trump
  We moeten hopen dat hij wint.
  En zonder fraude wint hij ook
  De kop van de Cabal is al weg dat was NWO
  Wat nu gebeurt is een doodsstrijd van de resten
  Regeringen veiligheid regio’s dat zijn de resten
  Zoek op Nesara Gesara 2020

 17. Beste mensen, “Octopus” trekt aan de touwtjes. En de “tentakels” doen het vuile werk. Zodoende valt het niet op wie “Octopus” is. Bestudeer “Laudato Si” eens en bestudeer de laatst uitgekomen encycliek “Brothers all” van “Octopus” eens. U zult verrast zijn. Wellicht heeft u dan nog tijd over om Walter Veith en Martin Smith in “What’s up prof” nr 32 te bezien.

 18. RIVM: de getallen zijn incompleet en achterhaald.
  Dat beweren we nu al maanden, maar het wil niet doordringen in de hersenen van de Nederlanders.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/26/rivm-de-getallen-zijn-incompleet-en-achterhaald/#more-13164
  Ook morgen avond gaan onze “Pepi & Kokki” het waarschijnlijk weer over besmettingen hebben, want zo creëren ze bewust angst onder de bevolking. Want alleen zo blijven die domme Nederlanders braaf hun mondkapjes dragen.

 19. Wat ik niet snap is dat al die zelfbenoemde steenrijke ondernemers nu bij de schuldhulp aankloppen. Staat de Quote dan vol met nep rijken? Het zou zomaar kunnen. Zelfs rijkdom is in Nederland vaak een boekhoudkundige foefje.Als je drie maal modaal verdient dan kan je makkelijk sparen voor slechtere tijden. Maar de “brilliante” ondernemers liggen na een paar maanden minder al op hun rug. Als je slim bent dan leg je een buffer aan. Doen wij ook. Wij willen met de overheidsgriezels niets maar dan ook niets te maken hebben en zullen ons eventueel doodvechten als ze ons ooit proberen te bestelen.

 20. @Cefas. 18 was geen Duitser maar duitssprekend en afkomstig uit een buurland van Duitsland. Die geschiedenis herhaalt zich: de grote drijfveer achter de komende ellende is wederom geen Duitser, maar een duitssprekende uit een buurland van Duitsland. Helaas.

 21. @Arnoud. Maar je moet wel analyseren wat er aan de hand is. Net als de oude profeten. Net als bij de actie 7 jaar bidden voor de Sovjet Unie. Dan moet je wel weten waarom je gaat bidden voor de USSR.

 22. Ik moet terugdenken aan de tijd dat ik een leuke Poolse vrouw ontmoette (medio jaren negentig, toen de voormalig sowjetstaten voor de meesten van ons nog een onbekend gebied bleken waar ze onverstaanbare slistalen spraken), die vertelde over de periode onder het Warschaupact. Lange afschuwelijke verhalen over hoe zij nergens heen mochten, geen paspoort kregen, er werd bepaald wat de media versloegen, wat jij zei, wat jij at, wat jij droeg. Tekenen van de vrijheid waren verboden, films, muziek, boeken, fastfood, spijkerbroeken, frisdranken.. het bewijs daarvan zijn de diverse zelfgebrouwen communistische cola’s zoals Polo-cocta, Cockta of Kofola. Als je probeerde “over te lopen” zou de geheime dienst niet alleen jou proberen te pakken, maar meteen je hele familie. Desondanks werd er kostte wat het kost geprobeerd om in veiligheid te raken. Oostenrijk wordt bijvoorbeeld van Slovakije gescheiden door de rivier de Morava, en ik hoorde alleen daar al dat in de buurt van Devinska honderden mensen zijn verdronken of/en doodgeschoten, want als je probeerde over te lopen mocht men meteen het vuur openen. En het is eigenlijk allemaal niet zo ontzettend lang geleden…

  de laatste tijd volg ik ook het nieuws van de Zuid-Afrikaan Winston die voor meer dan tien jaar in China woonde; youtubekanaal Serpentza. En wat hij te vertellen heeft over Hongkong en Taiwan is wel beangstigend. Je zou haast gaan denken dat er met opzet geen veilig gebied meer mag overblijven om te vluchten. Overigens ook veelzeggend wat hij over de huidige stand van Zuid-Afrika te zeggen had: “RSA is een land zonder toekomst, wie nog niet weg is moet zorgen dat hij weggaat, het is in landen als Kenia en Nigeria beter dan in RSA (!!), al mijn vrienden en kennissen wonen al in het buitenland, mijn schoolreünie vond plaats in het verenigd koninkrijk (oftewel al zijn klasgenoten zijn decennia geleden uit RSA vertrokken)

 23. En een langgekoesterde wens van links kan binnenkort vervuld worden: Belasting op ademhalen eufemistisch CO2 belasting genoemd. Argument: Om een wildgroei aan allerlei soorten mondkapjes tegen te gaan mogen straks alleen nog maar door de overheid goedgekeurde en/of door de overheid verstrekte mondkapjes in het openbaar worden gebruikt. Deze zullen een per maand variërende kleur hebben en mogen alleen in die maand worden gebruikt. Tevens zijn de mondkapjes van een dagnummer voorzien en mogen ze uiteraard alleen op die dag/datum gebruikt worden. Dit om te voorkomen dat mensen niet iedere dag een vers masker nemen. Ze kosten ca 3 euro per stuk en een jaarset is voor 1000 euro te koop (80% belasting). Heeft u er per dag 2 nodig? Ruilen mag maar beter is het 2 setjes te kopen. Wen er maar aan dat u de rest van uw leven deze maskers moet dragen. Niet dat het helpt tegen ziektes maar “om de planeet” te redden.

 24. Na al die jaren van (terechte?) Onheilsvoorspellingen/-berichten, wordt het tijd om eens te komen tot iets “nieuws”.
  De lijnen zijn uitgezet, de tekening gemaakt en wat zou moeten blijken; het ziet er bijzonder eng en griezelig uit, enkel … is dat zo? Ik ben van de mening dat als we inderdaad ons blijven beperken tot het enkel lezen van onheil, uiteindelijk datzelfde onheil ons deel zou kunnen zijn. Gewoon al omdat we het niet meer anders kunnen/willen zien.
  Vaak hoor of lees ik de oproep tot actie. Nu, voor het te laat is, maar wat houdt dat in?
  Protesteren?
  Demonstreren?
  Elkaar overspoelen met onheilsberichten?
  Ik zeg u: niets van dat alles werkt. Kijk om u heen.
  Wakker worden? Wij zijn nog nooit zo wakker geweest, maar tot wat leidt dat? Tot slapeloze nachten toch?
  Nogmaals; niets van dat alles werkt behalve 1 ding. 1 “eenvoudig” middel. 1!
  bidden. Doe uw onderzoek en besef welk wapen u daar hebt!
  Stel u eens voor wat een stille, onhandelbare, onverzettelijke en machtige muur wij kunnen opwerpen tegenover deze duisternis, wanneer wij ALLEN dagelijks en verenigd in Geest, massaal (!) het gebed opnemen.
  Ik hoop dat niemand op dit forum hoopt, dat het grote Kwaad overwonnen kan worden door het gewoon maar aan te wijzen. Opgelet: dat is altijd intressant natuurlijk, maar zonder meer is dit zinloos. De geschiedenis heeft ons geleerd hoe dit overwonnen kan worden, door gebed.

 25. Xander (Bilderberg) Nieuws? Je (Jullie) schreeuwen alleen maar, over anti-christ, dictatuur, WHO, Europa, dit en dat. Alleen maar angszaaierij… De Bijbel leert te VERTROUWEN op God. Ondanks dictatuur/ ant-christ,WHO.

 26. Ze willen hun NWO dus gereed hebben in 2025 of beter gezegd de mensen moeten dan zo volslagen murw en radeloos zijn dat ze gewillig de NWO accepteren. Dit worden dan 4 moeilijke jaren, elk jaar zal weer een stapje heviger worden met waarschijnlijk ook weer een grote oorlog of iets dergelijks. Uit de chaos zal dan de anti-christ opstaan waar de hele wereld achteraan zal lopen zoals geschreven in de bijbel. Waarschijnlijk zal 2025-2026 een overgangsjaar zijn en de NWO is gereed in 2026 met aan het hoofd de anti-christ. Dan komen 3,5 jaar “vrede”, in werkelijkheid ben je dan niet meer verworden tot een willoze slaaf. Dan begint de grote verdrukking ergens halverwege 2029 en duurt tot 2033. Na de grote verdrukking volgt nog een korte moeilijke periode voor degenen die het overleeft hebben en dan verschijnt de messias in zijn volle glorie. Agenda 2050 zal niet plaatsvinden, alleen in hun fantasie. Globaal zal het zoiets zijn denk ik.

 27. @Maria

  We kunnen niet denken voor God, maar er is wel een enorme verdrukking, van een ongekende klasse, die hele ernstige vormen zal gaan aannemen. Jezus sprak hierover, dit is pas het begin van alle ellende, die ons nog te wachten staat. Ik heb met de mensen te doen die hieronder heel erg moeten lijden, er zal grote armoede komen onder de mensen.

  Shalom

 28. Er zijn alleen maar voordelen voor de elite. Ze zijn als enige rijker geworden in deze crisis. Met hun geld kunnen ze straks alles opkopen onder het mom van groen en duurzaamheid. Nog sterker, ze kunnen alles opkopen met ons geld doordat zij subsidies zullen ontvangen. Straks heb je wellicht alleen nog Amazon of Google restaurants waar alles smart is. De echte heersers die boven de Forbes500 opereren doen het puur voor de macht, dat is hun powermove. Geld hebben ze genoeg aangezien zij het creëren.

 29. Volgens informatie op het internet is rijkeluiszoontje Schwab de zoon van de toenmalige directeur van Escher-Wyss, een Zwitserse machinefabriek die o.a. wapensystemen en turbines maakt.

  Schwab heeft 50 jaar geleden het World Economic Forum (WEF) opgericht, aanvankelijk onder een andere naam.
  Op de website weforum.org is een groot aantal mindmaps te vinden met gedetailleerd uitgewerkte plannen voor vrijwel alles op de wereld.
  Hieraan moeten velen in de overheid en de industrie min of meer in het geheim hebben bijgedragen over een periode van vele jaren.
  Griezelig om te zien.

 30. Trump is niet verschenen op bijeenkomsten van het World Economic Forum in Davos.
  Het is duidelijk waarom.

 31. Ik snap trouwens sowieso niet dat mensen hun hele hebben en houwen willen ophangen aan de linkse kerk. Ik bedoel, je krijgt er geen eeuwig leven voor terug. Zelfs eeuwige roem zal deze mensen niet ten deel vallen.
  Het hoogste wat deze mensen kunnen ontvangen is “legaal” mee-eten uit de belastingpotten. Het geld afnemen van de rijkeren. En dan denken dat je moreel piekfijn in orde bent. Over perverse prikkels gesproken.

 32. Dit artikel maakt het werkelijke duivelse plan/ doelstelling duidelijk van de coronacrisis, het is allemaal kwade opzet, we zijn er allen getuige van.

 33. Maria, wij en dus ook Xander weten niet wat er allemaal op ons af komt. Wij houden het niet tegen, omdat de macht berust bij een kleine groep. In dit verband zou ik zeggen lees Jesaja 24 eens rustig door. Wanneer dit zal gebeuren weten wij niet. Maar wat daar geschreven wordt zal zonder meer op Gods tijd worden voltooid.

 34. Zonder de volledige medewerking van de plaatselijke en lokale politiek, kunnen deze sociopaten helemaal niks.
  Want wees gerust, ze zullen hun handen nooit vuil maken.
  Stalin, Hitler en de rest van de massamoordenaars, ondertekenden of bevolen de moord op miljoenen mensen, maar voerden er nooit 1 uit.
  Mensen zoals hierboven beschreven, zijn in wezen lafaards, en wanneer ze geen gewillige slaven ( plaatselijke politiek, dokters, ziekenhuizen, politie, etc….)vinden die hun moorden willen uitvoeren , valt dit stil.
  Dwing de plaatselijke politiek om met een bewijs te komen, dat het virus bestaat !, dan is het game over.

 35. @ Maria: 6:05 pm. Juist Maria. En daar verheug ik mij op, leve Christus Koning!

 36. Als “onze” overheid Tom Zwitser op de terroristenlijst heeft gezet, dan is dit toch wel de grootste gotspe in dit land.
  Maar niemand schijnt er wakker van te liggen. Niemand die zich werkelijk verdiept.
  Een terrorist is iemand die weerloze mensen doelbewust vermoordt, vanwege diverse ideologische motieven.
  Zwitser past in geen enkel opzicht in dat plaatje!!
  Zelfs de Farmers Defence Force past op geen enkele wijze in dat plaatje!
  Hierom moeten we dus concluderen dat deze overheid (de “onze”, kuch kuch kuch) de definitie van ’terreur’ extreem heeft opgerekt. Ik vind dat zonder meer gewoon vals.
  Maar nieuw is het niet, dat oprekken van definities.
  De overheidsdefinitie van ‘geweld’ is ook al extreem opgerekt. Verbale uitingen kunnen nu ook al vallen onder ‘geweld’. En hele groepen schijnen nu beledigd te kunnen worden, ook al voelen vele leden van die groepen zich allerminst beledigd.
  Al met al tornen “onze” overheden dermate aan definities, dat willekeurige arrestaties op grond van die opgerekte tot de mogelijkheden gaan behoren. Met alle willekeur van de rechtspraak die er het gevolg van is.
  Covid19 is een voorafschaduwing daarvan.
  Orwell gaat gelijk krijgen.
  Maar hij was geen fantast. Hij had de USSR zéér goed bestudeerd.

 37. 10 jaar in de toekomst kijken is iets dat we ons niet meer kunnen veroorloven. Als men ziet hoeveel veranderingen de Covid-19 hoax op pakweg 8 maanden tijd heeft teweeggebracht…Wie had dit een jaar geleden kunnen denken? En we hebben daar zeker het einde nog niet van gezien…. Ik denk dat met de komst van ‘het vaccin’ alles nog meer in een stroomversnelling zal komen. Veel mensen zullen weigeren (waaronder ondergetekende), met alle gevolgen van dien. En dan spreken we misschien al over eind 2021, begin 2022… Kan me niet voorstellen wat de daaropvolgende 8 jaar dan gaat brengen… Zoals ik altijd zeg: Carpe Diem, en dat is nu meer dan ooit van toepassing.

 38. Boze en verdrietige huisarts: ‘Nee, de IC’s liggen niet vol’
  Op de website van neuroloog Jan B. Hommel hebben enkele artsen anoniem hun beklag gedaan over het coronabeleid. Enkele dagen geleden schreef een huisarts en goede vriend van hem:

  “Al die mensen die nu avond aan avond optreden als (doodsbange) deskundigen, zullen in elk geval financieel niet geraakt worden door de door hun ondersteunde maatregelen. Ik heb ook geen enkele illusie, dat mocht deze coronaperiode met al zijn dramatische gevolgen ergens in de komende tien jaar onomstotelijk bewezen gaan worden als het grootste medisch, economisch, sociaalpsychologisch, politiek en zelfs juridisch debacle ooit, dan nog zullen deze mensen rustig kunnen slapen ziekelijk overtuigd van hun eigen gelijk. Toch geven andere deskundigen (en dat worden er per dag meer, ook vanuit de WHO) al maandenlang goed onderbouwde signalen af dat de komende jaren een schrikbarend veelvoud aan mensen komt te overlijden door de maatregelen die we wereldwijd ingezet hebben.”
  https://www.ninefornews.nl/boze-en-verdrietige-huisarts-nee-de-ics-liggen-niet-vol/
  Morgen komen de komedianten Rutte & Hugo, vertellen dat wij nog langer in de maling worden gehouden. Waar halen ze het lef vandaan, terwijl iedereen inmiddels wel weet, dat die misleidende PCR-testen, geen besmettingen kunnen aantonen.

 39. De aarde zou “onleefbaar” worden, maar de intens vijandige ruimte (gevaarlijke stralingen, geen zuurstof, geen zwaartekracht waardoor lichaamsfuncties ernstig achteruit gaan en verzwakken, inclusief de hartfunctie), zou een oplossing gaan worden?? Wat zijn dit voor dwaze redeneringen?
  Is CO2 een vervuiler?? Het is NB (!!) de voedingsstof voor al het groene leven op deze planeet.
  Zonder CO2 géén flora!
  Echt, dit soort ‘stuurders’ sturen ons naar de afgrond. Zelf hebben ze hun schaapjes al helemaal op het droge. Als er nu al gelogen wordt, lijkt me dat meer dan voldoende deze lieden ook in het vervolg niet meer te geloven.
  Elke dictatuur bediende zich al in het kiemstadium van een leugenachtig en totalitair gedachtengoed.

 40. Zou kunnen maar ik zie geen “voordeel” voor de elite…geen verdiensten zeg maar

 41. Ik ga hier eens keihard stellen dat dit een veel te optimistisch beeld is. Ja dat leest u goed, dit artikel zit er gewoon naast. Over 10 jaar bezit u niet alleen niets meer, 80 % van de mensen zal er niet meer zijn. De verplichte vaccinatie zal uiteindelijk eindigen in het drama dat iedereen die zich laat vaccineren zal ontdekken dat het middel veel erger is dan de kwaal.
  Het wordt tijd om de wetenschappelijke onzin waar nu gebruik van wordt gemaakt te benoemen.
  Hugo de Jonge is een verschrikkelijke man die eigenlijk opgenomen dient te worden, samen met de rest van het cabinet. We worden door mensen zonder enige niveau en bagage compleet de bietenbrug op gebracht. Astra Zenica is een vaccin aan het ontwikkelen en dat valt onder staatsgeheim. Ik ga me tot het eind verzetten tegen vaccinatie, als het ontwikkelen in het geheim moet.

 42. Een virus dat “aantoont” dat de huidige manier van leven verkeerd was???
  Leg dat eens goed uit: Het verband tussen het virus en de westerse manier van samenleven. Het is een pure leugen daar een verband te veronderstellen.
  Ik denk dan aan de veepest. Steeds riepen allerlei linksen dat de grootschaligheid van de veehouderij de oorzaak was van dergelijke dierziekten.
  Maar ze vergeten dan duidelijk de talrijke gevallen van de veepest toen de boeren nog keuterboeren waren. Bij al die kleine boeren in het verre pre-kapitalistische verleden, was er ook regelmatig veepest.
  Het idee dat dit ‘virus’ ook maar enig verband heeft met de “kapitalistische” levensstijl, is, wat mij betreft, een klinkklare leugen. Misschien geen opzettelijke leugen (sommige mensen weten niet beter), maar feitelijk een drogredenering van het zuiverste water.
  The Great Reset is al vele vele jaren in voorbereiding. Dat komt echt niet even uit de lucht vallen.
  Begrepen de mensen dit maar. Zo’n giga-verandering vergt tientallen jaren aan voorbereiding.
  Wat plotseling in het nieuws komt is géén spontaan gebeuren. Daar wordt al jaren aan gewerkt, aan die Grote Reset.

 43. Dat kan hun plan zijn maar God heeft alles onder controle

  Het duurt echt geen tien jaar meer voor Hij gaat ingrijpen in deze beroerde wereld

Comments are closed.