Westerse landen zetten leger in tegen burgers die zich verzetten tegen deze VN Agenda 2030 staatsgreep

—————————————————————————————————————————————–

‘Het voorwendsel is ‘Covid-19′ hulp, maar de echte reden dat het leger wordt ingezet is dat regeringen weten dat de burgerlijke onrust in 2021 tot het niveau van revoluties zal stijgen’

—————————————————————————————————————————————–

Nu steeds meer mensen in het Westen wakker worden voor wat er onder het mom van een doorsnee luchtweginfectie werkelijk gaande is – namelijk een staatsgreep tegen al hun vrijheden en bestaanszekerheden – beginnen Westerse regeringen, waaronder ook de Nederlandse, het leger in te zetten tegen hun eigen bevolking. De toestand waarin wij letterlijk weer onder een bezetting leven, begint daarom steeds dichterbij te komen. Wij benadrukken steeds dat het volk geweldloos in opstand moet komen, maar onder een bezettingstoestand is het niet meer mogelijk jezelf en je geliefden op vreedzame wijze te verdedigen tegen mensenrechtenschendingen zoals gedwongen testen, gedwongen vaccinaties en gedwongen quarantaines, en op zeker moment wellicht ook razzia’s en het opsluiten van ‘dissidenten’ in interneringskampen.

Vrije Nederlandse media gevolgd door leger en op terreurlijst geplaatst

Het Nederlandse leger werd recent al eens ingezet om de boerenprotesten te blokkeren. De Nederlandse militaire inlichtingendienst volgt websites zoals Jensen.nl., wat zelfs in de mainstream media werd bericht. Vrije media zoals Blue Tiger Studio werden vanwege hun steun aan de boeren op de officiële lijst met verdenkingen van (steun aan) terrorisme geplaatst. De volgende stap laat zich dan ook raden: het op zwart zetten van alle vrije en onafhankelijke kanalen met een andere mening dan de overheid, en mogelijk ook het arresteren, opsluiten en geruisloos laten ‘verdwijnen’ van hun kopstukken, net zoals in de DDR werd gedaan.

Misschien denkt u nu: dat kan hier nooit gebeuren, maar verplaats u zich eens naar eind november 2019. Als u dan was verteld wat er een jaar later in Nederland allemaal gedaan zou zijn, wat voor absurde, vrijheidsbeperkende maatregelen er zouden worden afgedwongen voor een gemiddeld griepachtig virus (waarmee op dit moment slechts zo’n 2000 mensen voor in het ziekenhuis zijn opgenomen – ALS die al allemaal corona hebben, en niet gewoon griep of een ander steeds terugkerend virus), dan had u het vermoedelijk nooit geloofd, en het misschien zelfs wel een ‘complottheorie’ genoemd.

Leger in tal van landen ingezet om ‘dissidenten’ op te sporen

De VN/WEF/EU staatsgreep tegen onze democratie, vrijheid, economie en samenleving wordt er niet alleen in Nederland met steeds hardere maatregelen doorgedrukt. Frankrijk heeft eerder dit jaar troepen uit Irak teruggetrokken, zogenaamd om in eigen land ‘Covid-19’ te bestrijden. Voeg aan ‘Covid-19’ het woord ‘ontkenners’ of ‘dissidenten’ toe, en u heeft het werkelijke doelwit te pakken.

Net als Nederland zet Groot Brittannië inmiddels het leger in bij het digitaal opsporen en aanvallen van ‘antivax’ theorieën, dus alle vaccinkritische geluiden. In Canada heeft de linksliberale premier Justin Trudeau de hulp van het leger ingeroepen bij de verspreiding (en gedwongen toediening?) van Covid-19 vaccins. Ook de VS gaat daarvoor het leger gebruiken.

‘Burgerlijke onrust in 2021 naar niveau van revoluties’

De Amerikaanse econoom econoom denkt niet dat het alleen maar om vaccins gaat. ‘Ze weten dat er groeiend verzet is tegen deze hele 2030 Agenda, waar wij nooit over hebben mogen stemmen. Dat bewijst zonder enige twijfel dat we niet langer in een democratie leven.’

‘Onze (A.I.) computer heeft deze trend met burgerlijke onrust al jarenlang voorspeld. Dit zal meer dan 100 keer erger worden dan de rassenrellen en Vietnam protesten in de jaren ’60. Vergis u niet! Regeringen zetten enkel onder het mom van hulp bij vaccinaties het leger in. In werkelijkheid bereiden ze zich voor op burgerlijke onrust, die in 2021 op veel plaatsen tot het niveau van revoluties zal stijgen. Onze computer (‘Socrates’) deed deze projecties al vanaf het begin van de huidige Economic Confidence Model golf in 1985.’ (1)

Armstrong heeft al vaak geschreven dat de ‘Grote Reset’ / Agenda-2030 staatsgreep in het Westen gedoemd is te mislukken, en zal uitlopen op grote oorlogen en andere vreselijke drama’s, waarbij miljoenen mensen het leven dreigen te verliezen.

Het is NOG niet te laat voor de Westerse burgers om vreedzaam in verzet te komen en massaal te besluiten hier niet langer aan mee te werken, maar de tijd hiervoor is nog maar heel kort, zeker als bedacht wordt dat de Nederlandse democratie en vrijheid morgen officieel ophoudt te bestaan. Dan wordt namelijk de dictatoriale spoedwet van kracht, en is de klimaat-vaccin dictatuur een voldongen feit.Xander


(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
25-11: Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar relaliteit)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God is’
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. Gistermiddag ben ik zonder mondkapje boodschappen gaan doen bij supermarkt waar ik altijd winkel…
  Niemand, 1 mevrouw misschien, keek naar me, niemand heeft wat tegen me gezegd.
  Ik woon dan ook in het hoge Noorden, denk dat dat zeker verschil zal maken…Was wel enige moed voor nodig moet ik zeggen…

 2. @Harry:
  Zeg eens dat oma graag antwoord zou willen weten van die slimme koppen op je werk want zij lijken toch alle antwoorden te hebben?
  Vraag eens waarom zij als gezonde mens zich vrijwillig zouden willen laten besmetten met het dodelijke coronavirus waarvoor al een heel jaar élke dag werd gewaarschuwd en dat in dat vaccin zit?
  Ook een dood stukske coronavirus blijft tenslotte dat dodelijke coronavirus, ongeacht in hoeveel stukjes dat kapt, je kunt ook niet een beetje zwanger zijn…
  Ze kunnen zo immers ook in coma aan de beademing in IC door covid-19 belanden, dat is het risico, nét zoals je ook doodziek kunt zijn door de griep na het griepvaccin=griepprík waarin ook een stukske van het dode griepvirus zit..
  En geloven ze nog steeds de reeds betrapte leugenaars van de media en overheid die beweren dat je enkel maar “milde symptomen” door het vaccin zou kunnen krijgen? Geloven ze écht in waarzeggerij en de glazen bol?
  Zijn ze bereid de proef op de som te nemen en hun gezondheid en zelfs hun leven te wagen door vaccinatie?
  Zijn het dan ook gokverslaafden dat ze russische roulette willen spelen?
  Ik zou ook graag willen weten hoe zij zich beschermen tegen een verkoudheid, tegen keel- en andere ontstekingen?
  Worden wij, volgens hen, door het mondmasker ook beschermd tegen de miljarden virussen in de lucht door minder zuurstof te kunnen opnemen en onze adem te benemen, door meer CO2 en uitgeademde microben/virussen in te ademen?

  Je kunt hen verwijzen met een link naar dit artikel van Xandernieuws zodat alle onwetende mensen hun wijsheden, weerleggingen en antwoorden op de vragen van oma zouden kunnen lezen?

 3. amo schreef:
  01/12/2020 om 8:07 pm
  Als twee burgers de zelfde misdaad zouden plegen, dan gaan ze voor jaren de gevangenis in. Maar deze twee leugenaars worden met maart 2021 weer door het domme volk herkozen.

 4. Als oudere wens ik niet méér bij te dragen aan de gezondheidszorg dan nodig is voor de eigen gezondheid, nu medici leeftijdsdiscriminatie toepassen; heb ik voor die eikels bijgedragen aan scholing en opleiding, de hypotheekaftrek en hun ivf-behandelingen om maar iets te noemen, moet ik nu mogelijk sterven door hun voorrangkeuze bij het virus.

 5. Lopen met een masker is alsof je in een benauwde, niet frisse kamer zit. Het is zó ongezond. Hoe is het mogelijk dat ze ons dit dwingend opleggen!! Het is een ultieme vernedering door de overheid. Gelukkig zijn er nog open lucht markten.

 6. Hetinspuiten vande dna verander cocktail, sal meteen ophetzelfde moment inde verschillende landen gebeuren,grenzen zullen dicht zijn ivm de nepvirus. Dronesaangekocht door europa- brussel dienen niet ommensen buitentehouden maarjuist om de europesebevolking binnentehouden. Voor het toedienen vanhet vaccine. Omdit tedoen hebben verschillende landen hun legers vergroot met nieuwe rekuten. Wat de effectenvan de vacinne op hetlichaam zalzijn is door defabrikanten waarschijnlijk al bekent en vergeet niet dat ze samenwerken metGatesss en die heeftzelf zeven fabrieken laten bouwen waar vaccines gemaakt kunnen worden enwaarbij het recept stilzwijgend kan wordenveranderd. Volgens hem zoudenzowiezo minstens700000 dodenvallen directna toediening. Ook sinds Obama in2008 traint het VS leger tegen zombies. Ooit een zombie gezien??? Dus verwacht maar nietveel goeds van.

 7. Nu vandaag, op 1 december 2020, de Spoedwet van kracht is geworden en het parlement zich daarmee buiten spel heeft gezet, is het afwachten met welke verdere maatregelen de door deze wet gemachtigde alleenheersende minister vervolgens gaat komen.
  Er is ongetwijfeld een plan.
  De wet geldt voor drie maanden en de werkingsduur kan telkens naar believen worden verlengd.
  Een interessant stukje moderne geschiedenis!
  Boeiend en ook spannend dat wij dit mogen meemaken.

 8. als praten niet meer helpt ……………..trouwens , praten was altijd al meer kletsen en zoveel water bij de wijn doen dat het nergens meer naar smaakt, nou ik zeg proost en geniet van je zure bocht met zn allen.
  Vandaag zonder mondkapje de straat op geweest en 1 winkel toegezegd dat ik geen poot meer in hun toko zal zetten zo lang de mondkapjesplicht gehandhaaft blijft, waarom ? smoesjes over boetes en hoe zielig het wel niet voor hun is , en daar moet ik dan een mondkapje voor dragen , bah , zwakke uitvluchten,nederlanders ten top (hoop dat ik ooit weer trots kan zijn op dit volk)
  dus nogmaals …… als praten niet meer helpt en de rede zoek is dan kan je in fora boos lopen wezen met elkaar maar het voegt niets toe

 9. @ Rienus. Ik ben benieuwd hoe het je vergaan is zonder mondkapje in de winkel. Wil je verslag doen?
  Zelf heb ik nog steeds geen mondkapjes, heb een beetje voedsel gehamsterd zodat ik niet meteen geconfronteerd wordt met dit probleem. Had mezelf nl. beloofd niet zo’n ding te gaan dragen.

 10. Op https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2020/12/01/nederlanders-steunen-hogere-defensie-uitgaven “Nederlanders steunen hogere Defensie-uitgaven” o.a. het volgende:

  “Blij met de uitkomsten

  Minister Ank Bijleveld-Schouten: “Ik ben heel blij met de uitkomsten. Ik zie het als een belangrijke ondersteuning van de koers die we hebben ingezet met de Defensievisie 2035. Daarin zetten we in op een ‘sterker en meer zelfredzaam Europa’. Europa moet sterker en zelfstandiger kunnen optreden als de gezamenlijke veiligheid en belangen in het geding zijn. Daarmee versterken we ook de NAVO. Het is een én-én-verhaal.””.

  Zie ook https://www.defensie.nl/binaries/defensie/documenten/publicaties/2020/12/01/barometer-clingendael-de-nederlandse-wending-naar-europa/Barometer_Alert_Defensie+%28002%29.pdf

  Duidelijk te zien hoe het Hersteld Romeinse Rijk van de antichrist steeds meer vorm begint te krijgen, en het zal, net als het Oude Romeinse Rijk, een op militaire leest geschoeid rijk zijn.

 11. En Hugo (Vaccin) wil volgens de berichten die ik lees op internet, in Januari starten met het inzetten van de gifspuit. Maar niet bij mij, nee!

 12. De Waarheid overwint altijd! Die Waarheid vind ik in Johannes 14.

  Domme en veelal leugenachtige berichten vind je vooral op Radio/TV in uitspraken van Kabinet Rutte – RIVM – OMT- Tweede Kamer – NPO – Kranten – enz.

  Journalisten geloven de Corona-leugens [aantallen] van de politici niet maar publiceren ze tot onze verbazing WEL. Dat is veel erger.

  Waaruit blijken dan hun domme berichten?

  1* Het aansporen van Rutte/ de Jonge, om Kerngezonde mensen te laten testen met die zeer Onbetrouwbare PCR testen. De omgekeerde wereld!

  2* In Hotels mag je wel Dineren en Overnachten – Restaurants moeten gesloten blijven. Is dat niet Krankjorum?

  3* Bij de Kapper is een Muilkorf verplicht – Sekswerkers mogen zich uitleven zonder Muilkorf.
  Is dat niet Krankjorum? Moet je zo’ n Overheid respecteren?

  Volgens van RIVM-Dissel geven Muilkorven slechts Schijnveiligheid.” Nog erger, er zijn al doden door ontstaan. Zeer ongezond!!! Verdienen die leugenaars in maart 2021 onze Stem?

  Twee keer werd de overduidelijke democratische TEGEN-stem van het Referendum in een La geschoven: 2005 EU-Grondwet- Vlag-Volkslied.
  2015 EU Associatie verdrag Oekraïne.

  Volgens wetenschapper Maurice de Hond is die CORONA 1.5 meter afstand belachelijk!!!

  4* Kerken en Zangkoren moeten zwijgen? De Bijbel leert wel beter! Psalm 150.

  5* De geschiedenis is een hoop leugens waarover iedereen het eens is, volgens Napoleon.

  Gelukkig komt het nog goed met de wereldgeschiedenis maar niet door VN-Agenda of Rutte & Co. Openbaring 19-22.

 13. @Mo 10.17
  mark van ranst, heeft in 2009 de belgische regering er al van proberen te overtuigen om 135 miljoen euro uit te geven aan vaccins tegen de Mexicaanse griep, waarvan hij voorspelde dat er tientallen doden per dag gingen vallen ( het werden er 11 op een jaar, allemaal mensen met onderliggend lijden).
  Deze kermiswetenschapper, die geen tegenspraak duldt, en vet betaalde ambtenaar voor het leven, laat geen moment voorbijgaan om zijn narcistische en sociopatische eigenschappen ten dienste te stellen van eerst en vooral zichzelf en daarna aan big farma .

 14. Op naar het Rijk van het Beest, uit de Openbaring van Johannes.

 15. Ik hoop dat President-Elect, Dhr Trump ook niet achter de digitale euro en dollar is …want volgens XANDERNIEUWS is op 1 januari 2021 het einde van cash geld …

  We zullen wel zien, zeker ??

 16. @ Cefas: 11:05 am. Dat zie ik ook zo. Verder is ook Lucas 21, en Tim.2:3 heel toepasselijk op de huidige tijd. Inderdaad, er is enkel redding bij Jezus/Yeshua, de eniggeboren Zoon van God.

 17. Er wordt door een persoon gesuggereerd , op deze site, dat het juist de gelovigen zijn die alleen maar protesteren , en niet door ongelovigen.
  Misschien dat die persoon alleen met gelovigen spreekt.
  Ik kom tot de ontdekking dat juist ongelovigen protesteren tegen de maatregelen maar vooral tegen de onzin daarvan en ja ik weet waarover ik spreek, heb veel contacten , juist met ongelovigen.
  Ik loop nog al weg met Portugal , zeker met de Azoren, ik lees net dat men in Portugal de PCR TEST niet meer doorslaggevend vindt, daarop zijn beslissingen niet meer neemt en zelfs terugdraait, had misschien toch op de Azoren moeten gaan wonen.
  Klopt,wij vechten niet tegen de overheden maar tegen de overheden en machten (satan) in de hemelse gewesten.
  MAAR als de overheden satan vertegenwoordigen dan vecht je ook tegen de overheid.
  De houding van je niet verzetten tegen de overheid ( als de overheid de antichristelijke weg bewandelt) , is een hele domme houding.
  ANDERS steek je je hoofd in het zand !

 18. @ Xander: Ik melde u een tijdje terug al dat de site door diverse vpn aanbieders al niet meer bereikbaar is.
  Misschien een tip: neem een extra site op Russiche server erbij parallel vast “just in case” onder het motto: Liever voorbereid op iets dat niet komt dan er door verrast worden!!
  Respect voor je werk, lezer sinds dag 1! (van de Anarchiel club nog)

 19. Wachter op 30/11/2020 om 6:12pm, Goed dat je dit nog eens schrijft en nog benadrukt. Zelf denk ik ook dat we al een tijdje vertrokken zijn bij dit gedeelte uit het Boek Openbaring.

 20. Is dit artikel er niet een beetje over? Over welke staatsgreep heeft m’n het nu in feite? Het is waar, je kunt deze tijd en dictatuur noemen, maar het zijn juist de gelovigen juist als in de VS die tegen deze maatregelen protesteren en nooit de Romeinenbrief van Paulus hebben gelezen. Onze strijd is niet tegen de overheden, mar tegen een andere kracht, dit schreef Paulus in zijn brief aan de Efeziërs, sorry dat ik hier wat in Bijbelse theologie verval. Natuurlijk moeten we niet alles pikken, en mogen we op de gevaren wijzen totaal juist, dat hebben al hoge kardinalen gedaan tegen de huidige valse profeet de paus, dus we moeten alert blijven. Shalom

 21. Wat er zeer waarschijnlijk gebeuren gaat, wat ik denk , omdat wat ik gisteren al schreef heel veel mensen wakker
  worden :

  Massale opstanden, demonstraties, rellen over de hele wereld , in het begin vreedzaam MAAR er zal zeker geweld gaan plaatsvinden.
  Dit zal ontaarden in een periode van grote, grote onrust ( Het zeer onrustig worden v/d zee, dus mensenmassa )

  Daarna zal er een sterke leider opstaan, toch vanuit Europa, het herstelde Romeinse Rijk ( de antichrist )
  Tot nu toe is er de grootste misleiding ooit ( covid 19 en vaccinaties ) maar misschien komt er nog een grotere !!

 22. De dictatorwet eufemitisch spoedwet/coronawet/machtigingswet genoemd krijgt nu zijn ware gezicht. Hugo Virus kan nu juichen en samen met Mark Doofpot per decreet heersen. De eerste stap is gezet, mondkapjesbevel, befehl ist befehl. Vele bevelen zullen per decreet straks nog volgen. Nederland als dictatorland is een feit. Hoe hebben we het zover laten komen?, dat zeiden ze ook naar aanloop van de tweede wereldoorlog maar nu zijn we op weg naar een werelddictatuur en de gevolgen daarvan zullen de tweede wereldoorlog in de schaduw stellen, want, wereldwijd, zal volk opstaan tegen volk, zoals de Bijbel heeft voorzegd, dat wordt de harde werkelijkheid. Maar er is ontkomen voor wie de Vredevorst, Jezus, verwachten. Kies dan heden wie gij dienen zult.

 23. Je kunt de eisen aan volmaaktheid dermate op de spits drijven, dat het leven uiterst rigide, harteloos en verhard wordt.
  De eis ‘gezonde samenleving’ wordt momenteel zo op de spits gedreven, dat er vanuit de overheden een totale verkramping optreedt. Dat is allesbehalve gezond. Dat wordt een rigide en repressieve samenleving.
  We moeten eigenlijk al blij zijn met een redelijk goed functionerende samenleving. Want dat is op zich is al een klein wonder. We moeten ‘het betere’ niet de vijand van het goede maken. Uiteindelijk verlies je zowel het goede als het betere.

 24. Spyfromthesky schreef:
  30/11/2020 om 7:47 pm

  Dat je browser zomaar af lijkt te sluiten zonder reden kan vele oorzaken hebben. Het is al enkele jaren oorlog in browser land. Ondaks dat HTML5 nu dé HTML groeistandaard is, ligt de interpretatie van tags en functionaliteiten in de browser. Dus hoe markup wordt geïnterpreteerd ligt bij de fabrikant van de browser. Er wordt steeds hoger ingezet op security, dus het kan maar zo zijn dat een add-in of cookie het browsegedrag vernaggelt. In het ergste geval draait een trojan een background proces die dit gedrag verklaart.

  Ik gebruik hoofdzakelijk Opera, vanwege de built-in VPN functionaliteit. Maar ik kan ook nog uitwijken naar Edge, Duck Duck Go en CCleaner browser.Chrome komt er bij mij niet in en ook Firefox gaat bij mij het aandeel verliezen. Ga dus niet zonder meer van 1 browser uit. Kijk dan ook, als je meerdere browsers tot je beschikking hebt, of ze allemaal hetzelfde gedrag vertonen. Zo ja, dan is er een aanwijzing voor een ongewenst proces dat op de achtergrond draait.

  Ruim je browse geschiedenis en cookies op en reset de browser eventueel naar zijn standaard settings. Kijk naar inferieure add-iins en ga na of er in je achtergrondprocessen geen service draait die dit gedrag kan verklaren.

  Happy browsing.

 25. @ Rienus: 6:35 pm, op 30/11. Helaas is het de wrange werkelijkheid. We hebben te maken met een zombie-bevolking, die zelf niet meer in staat zijn zelf na te denken. De enkelen niet te na gesproken, die zich wel nog de moeite getroosten, de werkelijkheid onder ogen te zien.

 26. Math. 24 vers 21 staat voor de deur.
  Eindelijk. Wij zien verlangend uit naar onze bevrijding

 27. Alle logica begint te verdwijnen, de rellen zijn al begonnen

  Genetische modificatie is geen fictie meer, er zullen in de nabije toekomst genetische supermensen (soldaten) met deze techniek gecreeerd worden. We noemen ze de Auguments.
  Na WW3 zullen er nog een handje vol overlevenden over zijn. 1 slimme wetenschapper vind een motor uit waarmee je met lichtsnelheid kunt reizen.
  Onze verre voorvaders zullen ons bezoeken en de logica weer herstellen.
  Klinkt je bekend in de oren? Sci-fi becomes reality

  P.s.

  De Cabal is een fictieve terroristische organisatie in de wereld van Star Trek

 28. Het enige wat helpt is dat héél Nederland zijn mondkapjes in de vuilnisbak gooit.
  Maar aangezien het grootste gedeelte van het volk totaal gehersenspoeld is door het staatsjournaal, zal dat nooit gebeuren.
  Zelfs op het werk komt de covid discussies weleens op gang. Ik heb al een paar keer geprobeerd uit te leggen wat zich aan het voltrekken is, maar dat resulteert dan weer in irritaties over en weer. Ze staan je zelfs uit te lachen als je ze vertelt wat hen boven het hoofd hangt en denken zowat dat je ontoerekeningsvatbaar bent. Zelfs over het weigeren van het vaccin die ze iedereen in willen spuiten kijken ze je raar aan.
  Ik ben die discussies gestopt en lach er alleen nog om hoe dwaas mensen blijven. Het enige wat ik nog zeg is…. je merkt het vast nog wel waar het naartoe gaat. (zelfs daar wordt om gelachen) DOM VOLK!!

 29. Hier in Nederland zal het Leger hier niet aan meewerken. Los van de vraag of het leger nu wel of niet tegen de eigen bevolking mag worden ingezet, het leger zal hier -uiteindelijk- niet in meegaan. Een aantal leden van mijn familie werken binnen defensie, en ik als ik hen alleen al peil, dan hoor ik zware tegenstand tegen de gedachte alleen al. Zij, op hun beurt, kennen ook weer veel collega’s en daarvan horen ze dezelfde geluiden. Dus, ik ben hier niet zo bang voor.
  “Op het einde van de van de dag rij ik naar huis en ben ik weer huisvader en familieman, denk jij nu echt dat ik ook maar 1 kogel afvuur op een ongewapende burger, die misschien mijn buurman is of waarvan de zoon bij mijn zoon op voetbal zit ” is 1 van de uitspraken die ik heb mogen horen.

 30. neem je die anti corona vacinatie niet vanwege wat voor reden dan ook,maken ze je wijs dat je een gevaar bent voor anderen en moet je als je corona krijgt achteraan sluiten in het ziekenhuis of je word als laatste geholpen of helemaal niet??!!!vuile viezerikken zijn het!!we moeten ingrijpen,dit laten we ons toch niet gebeuren dat een stelletje mafkezen uit gaat maken wie wel mag meedoen in de maatschappij en wie niet!!

 31. KRAKEN: Amerikaanse militairen vallen CIA-faciliteit binnen in Frankfurt.
  US Special Operations Forces nemen met succes Dominion Voting System-servers in beslag
  In een baanbrekend interview met WVW-TV beschreef de gepensioneerde 3 sterren luitenant-generaal Thomas McInerney de inval waarbij de Amerikaanse Special Operations Forces met succes Dominion Voting System-servers in beslag namen in een CIA “server farm” in Frankfurt, Duitsland. Ook Michael Flynn gaf zijn eerste interview in diezelfde uitzending. (Volledige interview WVW Broadcast Network)
  https://commonsensetv.nl/kraken-amerikaanse-militairen-vallen-cia-faciliteit-binnen-in-frankfurt/

 32. Hoor je ze nog zeggen dat Assad van Syrie absoluut weg moest, want hij zette het leger in tegen zijn eigen bevolking. En wat doen deze personen nu zelf? Juist ja, ze gaan straks het leger inzetten tegen hun eigen bevolking om ze te onderdrukken.

  Las net dat de burgemeesters tegen alle winkeliers zeggen dat ze mensen die geen mondkapje in de winkel dragen eruit moeten zetten, op straffe van een grote geldboete of zelfs sluiting van de winkel. Tja zo zet je mensen (winkeliers – klanten) tegen elkaar op.

  Er staan ons nog zware tijden te wachten, want als de schaapjes nog altijd volgzaam blijven, zal het van kwaad tot erger gaan.

 33. Er komt geen dwangvaccinatie etc. meer: de deep state zit in het proces van uitschakeling, en niet alleen in de VS.
  Voor meer informatie hierover: zie o.m. Natural News.

  Het spel is uit.

 34. Stel nu dat de Rockefellers, de Carnegies, de Mellons, de Rothschilds , de van der Bilts,etc. in het openbaar verschijnen, naar voren treden, en de wereldbevolking de oplossing aanbieden voor de haperende economieën wereldwijd. Vanwege de incompetentie van de huidige politiek, die daarmee door hun wordt afgeserveerd. Dat was al van te voren bedacht door boven genoemden, natuurlijk.
  Met een nieuw monetair geldsysteem dat is gebaseerd tussen Caïro en Brussel(Berlijn), een echte één-wereld-economie, die uiteindelijk de lang gekoesterde new-world-order zal creëren.

  Stel nu dat Obama, uhhh de Verenigde naties één politiek systeem creëren, die uiteindelijk de lang gekoesterde new-world-order vorm gaat geven.

  Stel nu dat Rome het zover krijgt, dat alle religies omgetoverd worden tot één wereldreligie, die uiteindelijk ‘het geestelijke’ van de new-world-order.

 35. @Spyfromthesky Dat uw browser wordt afgesloten ligt niet aan u. Het gebeurt hier ook. Terwijl ik de nieuwste browsers zoals Duckduckgo, nieuwste versie gebruik. De oorzaak ligt bij de provider waar Xandernieuws de hosting heeft ondergebracht. Het door en door falende Mijndomein. Ook een van onze websites heeft hier last van. Daarom gaan we de laatste website die we daar nog hosten komende maand weghalen. Mijndomein heeft ons nog meer geflikt maar daar ga ik de lezers niet mee vermoeien. Ga er vanuit dat wanneer u bij andere websites een vergelijkbare foutmelding krijgt de host Mijndomein is. Wij noemen ze al meer dan een jaar “Mijnondermijning”

 36. Wacht maar op Trump! Zijn gelijk zal pas 16of 18 januari boven komen, 70 dagen na het stemmen van 3 november. Geleidelijk zal corona verdwijnen…vreemd he? Omdat ze vanaf dat ogenblik verloren hebben….kijk de profeten maar op na…
  Bijvoorbeeld elijah list.., Marcus Rogers, Perry Stone, etc.
  Groetjes!

 37. NWO kent de bijbel en maakt hier misbruik van.
  Bevestigt wat hierin voorspeld is.

 38. Vanavond was waarschijnlijk de laatste gelegenheid in ons leven om normaal, d.w.z. zonder masker, in een supermarkt rond te lopen…

 39. @ Xander team. Ik ben eigenlijk nog wel benieuwd naar het onderwerp van de Mexicaanse griep destijds en wat de reacties waren. Vraag mij echt af of er al niet dingen gepost waren die toen mogelijk onmogelijk leken en nu bezien griezelig voorspellend waren.

  Bestaat er nog een bron van Oud Xander nieuws waar je kunt zoeken?

  @ Iedereen. Ik bemerk de laatste tijd dat om een onbekende reden mijn browser afgesloten wordt. Dit gebeurt bijna zeker wanneer ik een tijdje niet actief ben geweest en bepaalde sites wel openstaan. Wie zoiets ook denkt te bemerken zou dit ook even kunnen melden.

  Spyfromthesky

  De oude XN is afgesloten. Mod.

 40. Die dictatuur en hersenspoeling van onze bevolking is al een feit. Kijk maar naar de tv.
  Mensen werden op straat geïnterviewd met de vraag hoe men over mondkapjesplicht denkt.
  Er was er niet één met een tegengeluid!
  Misschien waren die er wel, maar die kwamen natuurlijk niet aan bod, zodat de indruk ontstaat dat iedereen het wel een goed idee vindt dat we verplicht gemuilkorfd worden.
  En dan te bedenken dat al die maatregelen zijn gebaseerd op die frauduleuze PCR tests.
  Natuurlijk weet de overheid dat die tests niet kloppen, maar ja, de meesten weten niet hoe die PCR onzin werkt, dus men gaat onverstoorbaar verder met de onderdrukking van onze vrijheid.
  Het zal mij niet verbazen als er straks nog meer vrijheid wordt afgepakt. Avondklok zal de volgende fase inluiden, en daarna wellicht muilkorfdwang zodra je de deur uitgaat!
  Op 27 februari was er het eerste coronageval in ons land. En ik denk dat we komende 27 februari in een nog veel extremer regime gevangen zullen zitten!

 41. Het is de transformatie van de mensheid en heeft niets te maken met een Virus maar is een bestaande Agenda (New World Order, Agenda 2030, Agenda 21, America 2050 etc.) die onder een andere naam (The Great Reset) wordt uitgevoerd.
  The Great Reset is de transformatie volgens het Covid-19 transformatie plan zoals dat op het World Economic Forum te zien is. Eigenlijk is het de 4de Industriële Revolutie die digitale, fysieke en biologische systemen samenbrengt en dus een nieuwe vorm van Technocratie, dat er de afgelopen 90 jaar al toe geleid heeft dat een kleine technocratische elite vanuit systemen de wereld bestuurt, nu wordt dit in een nieuw jasje gestoken samen met transhumanisme en de huidige technologie waardoor deze kleine elite de mensheid zal transformeren ten koste van alle persoonlijke vrijheid en privacy.
  Lees hiervoor het boek ‘The Fourth Industrial Revolution’ door Klaus Schwab van het World Economic Forum, waarbij alleen de subtitel “Mein Kampf” ontbreekt.

 42. Er komt geen VN-werelddictatuur zoals Xandernieuws dat altijd ons wil doen geloven, maar een dictatuur onder het bewind van een beruchte Europese federatie van 10 Europese landen, ook wel het Hersteld Romeinse Rijk. Uit één van die landen zal een vreselijke wereldleider aan de macht komen, namelijk de antichrist.

  En die federatie kan gemakkelijk gevormd worden in een tijd van oorlogen, revoluties en economische rampspoed o.a. t.g.v. de Brexit waarbij 10 Europese landen zullen besluiten om gezamenlijk op te treden en de vrede en veiligheid onder leiding van een sterke militaire leider zogenaamd te herstellen.

  Op https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/polen-en-hongarije-graven-zich-in-eu-crisis-dreigt~bca65ef2/ het volgende:

  “Polen en Hongarije graven zich in, EU-crisis dreigt

  De EU stevent af op een financieel, economisch en institutioneel debacle nu Polen en Hongarije volharden in hun weigering EU-subsidies te koppelen aan respect voor de rechtsstaat.”

  Door Marc Peeperkorn

  Gecombineerd met de Brexit betekent dit wellicht het einde van de huidige EU, waarna het Hersteld Romeinse Rijk van 10 Europese landen daar voor in de plaats komt.

  De Grote Reset omvat dus meerdere onderdelen:

  * De val van de EU en daarmee ook de Euro, o.a. door toedoen van de Coronacrisis, de Brexit, Polen en Hongarije;
  * Oorlog in het Midden-Oosten door toedoen van Iran en Israël, zie https://www.nowtheendbegins.com/israeli-military-preparing-for-possibility-president-trump-military-strike-on-iran-during-very-sensitive-period-before-inauguration/ “Israeli Military Preparing For Possibility That President Trump Will Order A Strike On Iran During ‘Very Sensitive Period’ Before Inauguration”.

  Denken jullie ook dat vanaf 1 januari as. de pleuris uit zal kunnen breken?

 43. De eens vrije burgers hebben het serieus aan zichzelf te danken. Lafhartigheid en vertrouwen in een overheid die al eeuwen niet te vertrouwen blijkt. Wegkijken en voor de makkelijkste weg kiezen. Ik vrees dat de toekomst vastligt. Vrijheid is een illusie. Werkelijk alles zal in de toekomst voor u worden vast gelegd. Wen er maar aan, de strijd is gestreden. China gaat overal de toekomst bepalen en daar dient iedereen blij mee te zijn. Dag vrijheid en welkom de kille illusie?

 44. Het blijft helaas oorverdovend stil vanuit de sheeple.
  Te druk kijkende op hun aai-foon naar kattenfilmpjes.
  Ondanks het feit dat ze alle artikelen van xander en andere alternatieve media al maandenlang netjes voorgeschoteld ,in hun mail zagen verschijnen, -want zelf hadden ze geen tijd ?!- wist welgeteld 1 persoon mij te vertellen wat het verschil was tussen een bacterie en een virus.
  Zucht !

 45. Hiermede heeft de regering het laatste sprankje vaderlandsliefde de gedoofd!

Comments are closed.