Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips

—————————————————————————————————————————————–

Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model

—————————————————————————————————————————————-

Klaus Schwab, samen met Bill Gates een van de belangrijkste ‘masterminds’ achter de ‘Grote (Groene) Reset’ waarmee nu de vrijheid, democratie en welvaart in het Westen wordt vernietigd, stelt een aantal draconische maatregelen voor om de wereldbevolking totaal onder controle te krijgen. Zo ziet hij een toekomst met verplichte hersenscans voor mensen die de grens over willen, om in te schatten of ze een gevaar vormen. Verder zal iedereen in de toekomst een microchip krijgen, waarmee je gedachten en gevoelens kunnen worden gelezen.

Schwab heeft het afgelopen jaar meerdere malen benadrukt dat de corona crisis een uitgelezen mogelijkheid is voor de ‘Grote Reset’, het begin van zijn geplande Vierde Industriële Revolutie. De liberale Canadese premier Justin Trudeau liet zich onlangs in een VN videoconferentie in vergelijkbare bewoordingen uit.

De Grote Reset: de geplande vernietiging van de Westerse vrijheid en welvaart

De ‘Grote Reset’ is géén herstel van de economie, die door het corona beleid opzettelijk zware klappen wordt toegediend. Het gaat om het uitvoeren van de door de EU reeds geadopteerde ‘Groene Nieuwe Deal’, waarmee zaken zoals energie en voedsel gigantisch duurder worden gemaakt, zodat de levensstandaard in het Westen fors zal dalen. Tevens zullen tientallen miljoenen banen permanent verdwijnen, en komt er een ‘basisinkomen’, waarmee 9 van de 10 mensen straks nèt in leven kunnen blijven.

Schwab legde zijn plannen al uitgebreid uit in zijn drie boeken ‘The Fourth Industrial Revolution’, ‘Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution: A Guide to Building a Better World’, en ‘Covid-19: The Great Reset.’ Desondanks denken de meeste mensen nog steeds dat het desinformatie of een complottheorie als je hen erop wijst dat alles wat er nu gebeurt, reeds lang van tevoren gepland is, en iedereen dat kan controleren door bijvoorbeeld (over) deze boeken en andere publicaties (bijvoorbeeld over VN Agenda 21/30) te lezen.

Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt

De World Economic Forum topman erkent dat de technologie die hij wil invoeren om de hele wereldbevolking onder totale controle te houden ’tegen gezonde, open samenlevingen’ ingaat, maar die bewaren en beschermen is dan ook niet zijn doel. ‘Nu de mogelijkheden op dit gebied toenemen, zal de verleiding voor wetshandhavers en rechtbanken om technieken te gebruiken om de waarschijnlijkheid van criminele activiteiten, schuldigheid te bepalen, of zelfs direct herinneringen uit de hersenen van mensen te halen, toenemen.’

Eerder pleitte hij al voor de invoering van digitale vaccinpaspoorten die vereist zullen worden als je wilt reizen. ‘Zelfs het oversteken van een nationale grens kan op een dag een gedetailleerde hersenscan omvatten, om het risico van een individu in te schatten.’

Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I.

Implanteerbare microchips, die al tientallen jaren in delen van het christendom worden gezien als het in de Bijbel voorzegde ’teken van het Beest’ 666 (zie bijvoorbeeld ons recente artikel: Flashback naar 2009: Wordt het teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?), zullen in Schwabs ogen de hoeksteen worden van de transhumanistische agenda, waarmee de mens aan A.I. computers zal worden gekoppeld:

‘De huidige externe apparaten, van draagbare computers tot VR headsets, zullen vrijwel zeker implanteerbaar worden in onze lichamen en hersenen. Actieve implanteerbare microchips die de huid barrière van onze lichamen zullen doorbreken,’ zullen ‘onze interactie met de wereld veranderen’, en ons dwingen ‘ons af te vragen wat het betekent om mens te zijn.’

Gedachten lezen wordt business model

Deze technologie, die niet langer science fiction is, kan ook ‘potentiële onuitgesproken gedachten of stemmingen weergeven door het lezen van hersengolven en andere signalen,’ aldus Schwab. Mensen moeten met een soort business model – ‘zijn of haar gedachten uitwisselen voor de tijdbesparende handeling van het typen van een social media bericht met alleen je gedachten’ – worden overgehaald deze hersenchips te laten implanteren. (1)

Deze wat ons betreft buitengewoon angstwekkende technocratische toekomst, waarin de mens van alles zal zijn ontdaan wat hem mens maakt en NIETS van zijn huidige vrijheden zal overhouden – zelfs niet die van zijn eigen lichaam, gedachten en gevoelens -, lijkt nu, met de dit jaar ingezette wereldwijde ‘Covid-19 Grote Reset’ staatsgreep, dan echt aangebroken. En daar krijgen Klaus Schwab en Bill ‘vaccin’ Gates ook in ons eigen land alle medewerking voor van de partijen en politici die wij zelf ‘gekozen’ hebben, terwijl het volk hier – zoals we inmiddels gewend zijn – NUL inbreng in krijgt.

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
11-11: Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God is’
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur )
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal EU veroorzaakt slechtere oorgsten en hoge voedselprijzen’ (/ Nederland loopt in Europa voorop met vernietigen landbouw en betaalbare voedselvoorziening)
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Helemaal gestoord deze figuren.. compleet onder invloed van misleiding..

 2. “The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities. ”

  ― Zbigniew Brzezinski, Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era, 1970

  Let op het jaartal van publicatie…1970

 3. The don killuminati 19/11/2020 om 6:00 pm Natuurlijk is een -70 C op zich geen bewijs maar het artikel schrijft over nano componenten.

  En over het Astra Zeneca vaccin:

  Het AstraZeneca-vaccin is trouwens gemaakt met geaborteerde menselijke foetale cellen van een 14 weken oude mannelijke baby. Dus als u met dit vaccin wordt geïnjecteerd, is het medisch kannibalisme en ondersteunt u de winstgevende industrie voor het oogsten van baby-lichaamsdelen (d.w.z. Planned Parenthood-winkels voor babyhakselaars).

  Original text:
  The AstraZeneca vaccine, by the way, is made with aborted human fetal cells from a 14-week-old male baby. So if you get injected with this vaccine, it’s medical cannibalism, and you’re supporting the baby body parts harvesting-for-profit industry (i.e. Planned Parenthood baby chop shops).

 4. De Wereldschaakbond eist dat pionnen mondkapjes dragen tijdens het spelen. In het doosje mag het mondkapje af mits de koning algemeen pardon afkondigt en de bisshops hun fiat geven.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes

  Er is hevig verzet van diverse grootmeesters die deze maatregelen flauwekul vinden en ook de huidige wereldkampioen heeft zijn twijfels geuit over het mondkapje maar wil de zaak niet op de spits drijven want de economische belangen wegen ook mee stelt hij. . Het gewone schaakvolk acht de maatregelen onzinnig en het schaakspel onwaardig en ziet het als ordinaire vrijheidsberoving. En dat daar pionnen ook maar 1 zet naar voren mogen opschuiven en hooguit in het begin twee zetten mogen doen.
  Er wordt thans onderzoek verricht naar mogelijke vaccins maar niemand die nog gelooft dat de de hoax van het virus met een andere hoax, namelijk die van vaccins, zal worden geneutraliseerd. Het schaakspel zelf lijkt mat te staan!

 5. @nieuw begin. Vrijwel alle stofjes die gemaakt worden in labs worden bij lage temperaturen bewaard. Minstens in de koeling, veel in vriezer tot -20 maar een heleboel word in -80 omgeving bewaard. Dit is daarom voor mij geen bewijs dat er mee gerommeld is. Ik denk eerder dat ze mikken op een vaccinatie standaard totdat we die omarmen gaan ze niks mee inspuiten omdat ze wel weten hoe kritisch mensen hierop zijn. Op het moment dat de jaarlijkse coronaprik drie of vier jaar word geaccepteert dan pas komt het moment waarop ze over zullen gaan tot dit soort praktijken.

 6. Iedere leidinggevende in overheid, media, industrie, etcetera, die zichzelf belangrijk acht is aanwezig op de, tot voor kort geheimzinnige, bijeenkomsten van het World Economic Forum in Davos.
  Website: weforum.org
  Trump bleef er weg, vermoedelijk omdat hij niet medeplichtig wil zijn.

 7. @ Cor van Heuvel:

  Klopt, het gaat ook niet om gedachte-lezen, maar om bepaalde prikkel structuren zichtbaar te maken in de hersenstam. Bijvoorbeeld wat is je reactie als je een foto ziet van iemand die een hond schopt. Er komt dan bij normale mensen een afkeer prikkel vrij, die is te zien in een hersenscan. Bij sadisten is die prikkel sterker. Je krijgt een tekst te horen, over bijvoorbeeld dat slavenhandel best positief is geweest voor bepaalde mensen. De prikkel die dat bij een individu oproept kan weer worden gezien, en aan de hand van een standaard model, de basis voor de toetsing, kan dan een persoonsprofiel worden samengesteld. Hoe dat basis model eruit ziet, tja dat is aan de puppetmaster.
  Voordeel is wel, dat het model zodanig kan worden ingericht dat het ook voor ‘het licht’ kan worden gebruikt. Dus als de puppetmaster aan de ‘goede kant’ zou staan, kan met een dergelijk systeem ook heel snel en effectief geruimd worden aan de donkere kant. Dat dan weer wel…

 8. Als politici, burgermeesters, multinationals, beleidsbepalers, juristen en noem maar op dit doorzetten, terwijl een steeds grotere groep de ernst van dit gevaar doorhebben, blijven de heren wel qua functie overeind, maar falen ze als mens.
  De rechtvaardigheid ontbreekt, de filosofie deugt van geen kant, de wijsheid is ver te zoeken en het sociale gevoel bestaat bij deze heren niet.
  Het is het ego en het geld wat deze heren ziek maakt, ernstiger dan welk virus dan ook.

  Geef mij dan maar de eenvoud en het menselijke van Forrest Gump.

 9. Het is geloof ik een ingenieur en econoom, dus iemand die weinig opheeft met zoiets als empathie, iets wat Bill Gates ook in essentie mist. Het beeld van Bill Gates is dat het een weldoener is en ik vermoed dat hij dat zelf ook geloofd. Wat de heren volgens mij missen is dat de techniek nog lang niet zover is. Technisch gezien kan je waarschijnlijk wel circuits ergens koppelen aan zenuwbanen in de hersenschors maar het resultaat zal de eerste honderd jaar niet denderend zijn. Dat de heertjes zoveel speelruimte krijgen lijkt mij te komen omdat de gezagsdragers en beleidsmakers in paniek zijn. Er is massaal mis gegokt en nu kan men zonder enorm gezichtsverlies niet meer terug.
  Als ik alleen al kijk naar het geklungel van ons kabinet aangaande mondkapjes zegt dat wel genoeg. De kapper moet een mondkapje op, maar sexwerkers en hun klanten niet?

 10. Zoek maar eens op ‘Smart Dust’.
  Dat is een nanochip zo klein dat je het bijna niet meer met blote oog kan zien.

  Verschillende fabrikanten werken aan deze ontwikkeling en de eerste exemplaren waren al in 2017 beschikbaar.
  De chip is geschikt om binnen een organisme te functioneren, heeft verschillende ingebouwde sensoren en communiceert met 5G.

  Zeer griezelig en duister.

 11. Je hebt geen chip in je hoofd nodig omdat je een telefoon bij je hebt

 12. En dit alles is al voorzegd in de “Openbaring van Johannes”, op het eiland Patmos. We leven m.i. nu echt in de Eindtijd.

 13. Het grootste probleem is dat 90% van de bevolking te dom of te ongeïntresseerd is om te doorzien wat er aan het gebeuren is en dus ook de andere 10% mee zullen trekken in de uiteindelijke ondergang.

  Als we de opiniepeiling mogen geloven zou in het VK de (gebrainwashte) meerderheid van de bevolking er al mee akkoord gaan om vaccinaties voor iedereen verplicht te maken.

  Als de lockdown maatregelen maar lang genoeg duren en zwaar genoeg zijn, zullen steeds meer mensen bereid gevonden worden om een vaccinatie te aanvaarden als daarmee een einde kan komen aan deze lockdown maatregelen.

  En diegenen die inzicht genoeg hebben om deze vaccinatie weigeren zullen bekeken worden als de schuldigen, die er de oorzaak van zijn dat de lockdown niet kan opgeheven worden.

  Aangezien een vaccinatie tegen een coronavirus, waar 99.9% van de bevolking sowieso geen of nauwelijks last van heeft, in ieder geval slechts tijdelijk zal werken, zal de volgende stap om ‘het probleem definitief op te lossen’ dan ook een verplicht biometrisch tracking vaccin zijn waardoor iedere mens overal en ten allen tijde zal kunnen gecontroleerd worden.

  Linkse systeem-parasieten willen de productieve mensen steeds meer controleren, reguleren en belasten, kortom, hen steeds meer tot hun slaven maken…

 14. @joj,

  Je schrijft: “Ze kunnen wel iets willen: maar als de bevolking dit niet wil, dan gebeurt het niet.
  Mensen moeten nog altijd meewerken.”

  Daar zit hem nu juist de grap. Mensen gaan namelijk meewerken als ze hun kansen zien verdampen. Dit jaar zijn de evenementenbranche en artiesten keihard getroffen. Ze hebben geen inkomsten, vanwege het zogenaamd hoge aantal ‘besmettingen’. Gisteren kwam al de legitimatie voor vaccinatie ter sprake tijdens het kamerdebat. Nu wordt dit nog onder de loep genomen, vanwege mogelijk ethische bezwaren. Maar de evenementenbranche wil rakere klappen voorkomen. Wat er gaat gebeuren is dat de branche gaat eisen dat je aan moet kunnen tonen dat je gevaccineerd bent. De overheid zal vervolgens ineens luisteren naar het geluid uit de ‘samenleving’; het is echter geen geluid op basis van gezond verstand, maar een geluid voor lijfsbehoud.

  De overheid zal op die manier mensen tegen elkaar uitspelen. De meesten gaan wel overstag. Voor je ogen zie je als een film een dictatuur ontstaan……

 15. Apocalyps dertien komt dichterbij. Van mijn hersenen blijven ze af, en laat niets inplanten, maar voor de komende generaties zal dat waarschijnlijk normaal worden. De mens zal gedeeltelijk een robot worden, en heel misschien zal Apocalyps dertien voor iedereen duidelijker worden. Shalom

 16. Klaus Schwab denkt de wereldbevolking bij voorbaat doodsbang te kunnen maken. Bang volk is immers makkelijk manipuleerbaar…..
  Maar reken er maar op dat er een wereldwijde opstand zal komen indien Schwabs plannen ten uitvoer worden gebracht.
  Alleen al in de VS zijn vele burgers bewapend….
  Bij o.a Zero Hedge lees ik bij de vele commentaren dat het merendeel aangeeft te zullen vechten tot aan de dood toe om nimmer en nooit een chip te laten aanbrengen!

 17. Ze kunnen wel iets willen: maar als de bevolking dit niet wil, dan gebeurt het niet.
  Mensen moeten nog altijd meewerken.
  Nu steeds meer mensen inzien wat er achter de schermen heeft plaatsgevonden, des te achterdochtiger ze zijn.

  Er worden steeds meer aanklachten ingediend tegen deze duivels. Ook de media zal aan de beurt komen. Hr Droste in Duitsland, Marion koopmans, Hugo de jonge, rivm, allemaal mensen en organisaties zijn geëxposeerd

 18. Sorry Xander volgens mij is het lezen van gedachten scienfictie. Maar die Klaus Schwab is wel een psychopaat.

Comments are closed.