‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’

—————————————————————————————————————————————–

‘Als voldoende mensen dit Marxistische complot inzien, kunnen we nog winnen’

—————————————————————————————————————————————–

Met de corona spoedwet die er onverbiddelijk gaat komen wordt opnieuw duidelijk hoe de feitelijke staatsgreep tegen onze democratie wordt uitgevoerd. Dat gebeurt door een zeer extreem wetsvoorstel in te dienen, en daar dan de meest pijnlijke kantjes vanaf te halen, zodat het volk de illusie wordt gegeven dat er naar hun bezwaren wordt geluisterd. Om onze vrijheid en democratie te redden, moet die spoedwet natuurlijk onmiddellijk in zijn geheel van tafel. Dat gaat echter niet gebeuren. De tirannieke machtsgreep die nu wordt verricht is in een aantal opzichten uniek (zo hebben zelfs de hardste regimes in de geschiedenis nog nooit menselijk contact verboden, zoals nu wel is gedaan), maar volgt desondanks een klassiek, historisch ‘handboek’.

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong reageert op een vraag van een wanhopige Schot, die zich grote zorgen maakt over de toekomst. Hij wijst erop dat de Schotse premier Nicola Sturgeon een grote fan is van Hillary Clinton en Emanuel Macron, en samen met Chelsea Clinton een boek schreef. Sturgeon wil nu het dragen van mondkapjes verplichten, terwijl het coronavirus net als in de rest van de wereld al in april piekte, en sindsdien snel aan het wegebben is. Dat is de reden waarom de media hun focus hebben verschoven van het aantal doden naar het aantal besmettingen.

‘De wereld moet snel wakker worden en gaan vechten tegen wat deze smeerlappen hebben ontketend,’ besluit de Schotse lezer.

Politiek volgt ‘handboek’ Marxistische machtsovername

‘Dit is duidelijk een politieke coup,’ reageert Armstrong. ‘Natuurlijk schrijft de pers hier niets over…. Dit is daadwerkelijk een totale strijd om onze toekomst, die ze naar hun eigen beeld proberen te vormen. Het is zeer vergelijkbaar met de Marxistische revoluties van 1848 en 1917, en komt rechtstreeks uit het historische ‘handboek’ hoe je een regering moet overnemen.’

Kernpunt is dat je verdeeldheid zaait en de mensen tegen elkaar opzet, ‘zodat ze de overheid gaan smeken om bescherming. Ze zullen het land en het volk altijd in groepen gebaseerd op etniciteit, ras, religie of politieke kleur (links versus rechts) verdelen, en ervoor zorgen dat deze groepen bang voor elkaar worden en zich tegen elkaar gaan verzetten.’

Fase 1: Onrechtvaardige wetten en ongelijke behandeling

‘Het eerste wat ze dus doen is ‘verdeel en heers’. Dat doen ze door onrechtvaardige wetten in te voeren, die de ene groep boven de andere stellen (voorrang voor migranten boven autochtonen, onder migranten voorrang voor moslims boven christenen, linkse demonstranten hun gang laten gaan en rechtse keihard aanpakken, etc.). Demonstranten gaan klagen over zaken die (het nieuwe) politiek correct worden, dat is dat iedereen zich ‘gekwetst’ of ‘gediscrimineerd’ voelt door de minste geringste uitspraak of tegenspraak van de ander.’

Dat gedrag zien we ook in Nederland vooral terug in de hele racistische Black Lives Matter en Antifa beweging, die daarin volop gesteund worden door de mainstream media, die ‘ervoor zorgen dat deze situatie constant op de voorpagina’s staat. Dit leidt tot het uiteenvallen van de samenleving. Gezinnen en families komen tegenover elkaar te staan, en vriendschappen worden verbroken.’

Tweede fase: isolering en steeds meer geweld

Het zal iedereen duidelijk zijn dat Nederland reeds diep in deze eerste fase zit. In de tweede fase beginnen groepen zich te isoleren, en steeds vaker te demonstreren, waarbij ook geweld wordt gebruikt. Dat zet deze groepen nog verder tegen elkaar op, en lokt nog harder ingrijpen door de overheid uit, waarbij die er voor zorgt dat demonstraties voor de ‘ongewenste’ zaken (zoals door viruswaanzin.nl) veel harder worden aangepakt dan andere.

Derde fase: groepen creëren en verdedigen hun eigen zones

In de derde fase beginnen groepen hun eigen ‘veilige zones’ te creëren. Dit is het afgelopen decennium reeds in vele honderden steden in heel Europa gebeurd, waar vooral moslimmigranten beruchte ‘no go’ zones hebben opgezet, waar hulpdiensten en politie amper nog kunnen of durven komen. In de huidige fase beginnen echter ook autochtonen en andere groepen de politie niet meer te vertrouwen (zoals nu de Nederlandse boeren). Politiek en politie worden in toenemende mate als ‘de vijand’ gezien. Ondertussen neemt het onderlinge geweld toe, en grijpt ook de politie met almaar hardere hand in.

Vierde fase: de tirannen presenteren zich als herstellers van orde, vrede en rust

In fase 4 is de hele samenleving zo diep verdeeld, dat groepen elkaar intens haten en elkaar letterlijk naar de keel vliegen. Dan presenteren de tirannen, die dit alles hebben opgezet, zich als ‘de redders’, en de ‘herstellers van vrede, orde en rust’. De meeste mensen zullen zo bang en uitgeput zijn, dat ze zullen smeken om ingrijpen, en daar al hun overgebleven vrijheden en rechten voor zullen willen opgeven. Maar ‘degenen die essentiële vrijheden op willen geven voor een beetje tijdelijke veiligheid, verdienen noch vrijheid, noch veiligheid,’ zei Benjamin Franklin al in de 18e eeuw.

De machtsgreep / staatsgreep is dan compleet. Dit is bijna altijd hoe tirannen een samenleving overnemen en onder totale controle krijgen. U kunt zelf zien hoever de wereld en ook ons land reeds op dat angstwekkende pad is gevorderd.

Grote onstabiliteit, ‘maar we kunnen nog winnen’

Martin Armstrong verwacht de apotheose, met totale instabiliteit en uiteindelijk een instorting van het systeem ergens tussen 2024 en 2032. In die tijd zullen er vermoedelijk ook geen verkiezingen meer worden gehouden. Het is zeer waarschijnlijk dat Europa zich in een vergelijkbare situatie zal bevinden. Onlangs werd in Den Haag al openlijk gesuggereerd dat de verkiezingen in maart 2021 mogelijk moeten worden uitgesteld’, of elektronisch zouden kunnen plaatsvinden. Dat laatste maakt fraude met de uitslag vrijwel een zekerheid.

‘Maar ik geloof dat als voldoende mensen dit complot inzien, we kunnen winnen. Want wat Socrates (zijn verbazingwekkend nauwkeurig gebleken A.I.) heel duidelijk laat zien is dat ze zullen falen, en dat hun grote droom van een nieuwe Marxistische Wereldorde zal imploderen.’Xander


(1) Armstrong Economics
Afbeelding: Clker-Free-Vector-Images from Pixabay
Achtergrond (onbewerkt): Gerd Altmann from Pixabay 


Zie ook o.a.:

07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
01-07: ‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
28-06: Organisator Viruswaanzin vergelijkt verboden demonstraties met onderdrukking door Nazi’s
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
25-06: Martin Bosma (PVV) ziet ‘hele enge, totalitaire ontwikkeling’ in Nederland
24-06: (/ In eigen land probeert de progressieve ‘woke’ meningenterreurpolitie Johan Derksen van de buis te krijgen)
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’ (/ Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde)
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
11-06: ‘Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?’
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Vraag aan Xander: zijn mondmaskers in Nederland verplicht in winkels? En Duitsland, Luxemburg, Frankrijk?

  Wat Nederland betreft kijk even op de site van het RIVM. Mod.

 2. The Great Reset
  Op 3 juni 2020 onthulde het Davos Economic Forum The Great Reset. Hieronder zeer complete uitleg hoe het coronavirus een sleutel is naar de (
  economische ) reset. (1)

  Deze reset zal niet eerder doorgang vinden, dan wanneer Matteüs Hfd. 24 vers 14 is vervuld. (2)

  En Wycliffe heeft nog niet in alle talen de Bijbel vertaald. (3) Er zijn nog steeds stammen in bijvoorbeeld het Amazone gebied die nog nooit bereikt zijn met het evangelie. (4).
  Dus heeft de Anti Christ op grond van het Woord nog geen vrije doorgang.

  David Wilkerson zei eens in een preek: ” everybody has a Christ in his heart, or it is Jesus Christ, or it is the antichrist.

  Ik raad iedereen aan om David wilkerson zijn boek Het Visioen en Verder te kopen en minstens drie keer te lezen. Het boek gaat over de eindtijdverschijnselen zoals de economische crisis, pandemieen, natuurverschijnselen, klimaatverandering, de komende cashloze maatschappij, de chip in plaats van de portemonnee, de big brother samenleving, en de wederkomst van Christus. Wilkerson heeft alles aan de hand v.d. Bijbel uitgelegd. Aanrader.

  (1)
  http://www.economedian.com/2020-06-30the-great-reset-op-weg-naar-de-vierde-industriele-revolutie.html

  (2)
  https://www.statenvertaling.net/bijbel/matt/24.html

  (3)
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wycliffe_Bijbelvertalers

  (4)
  https://www.youtube.com/watch?v=-WK8QWRZOxo&app=desktop

 3. De Rus en ex kgb agent Yuri Bezmenov (overleden in 1993) en uiteindelijk Christen geworden legt in een onderwijzing van 1983 uit hoe je als communist een vrij en democratisch land ombuigt naar communisme. Dat was zijn taak als kgb agent. De lecture van hem staat op YouTube maar onderstaande weblink is geheel Nederlands ondertiteld. Ik raad ieder aan om de lange versie van 1.03 minuten te bekijken. Hij legt alle puzzelstukken zo helder uit, waardoor je een helikopter overzicht krijgt.

  https://www.geotrendlines.nl/special-yuri-bezmenov-over-socialisme-in-de-verenigde-staten/

 4. Gied 5:07 pm. Klopt Gied. Han ich auch gedoan, bringk nieks. heb ik ook gedaan, bracht niets op. De grote massa blijft toch doorsnurken, en op VVD,CDA,D66,PvdA en CU stemmen. En wat zei Lenin ook weer: “Maakt niets uit wat de mensen stemmen, maar wie de stemmen telt”. In de Sowjet-Unie de leden van de Communistische partij toen, bij ons de vrindjes van: VVD,CDA,D66,PvdA. Er zal geen steek veranderen, helaas!

 5. Raphael Bonelli is helaas slecht te verstaan …., evenals sommige anderen als Pierre Capel in interviews.

 6. @BertRoermond:
  Inderdaad!!!
  Dát kunnen wij doen: in onze omgeving mensen aanzetten om voor zichzelf te dénken ipv te slikken wat de ongeloofwaardige huichelaars en leugenaars ons willen wijsmaken!
  In gesprek gaan met zoveel mogelijk mensen, te beginnen in je omgeving!
  Net nog mijn buurvrouw van haar angst voor besmetting afgeholpen door met cijfers te bewijzen dat een seizoensgriep meer doden eist dan het coronavirus…dat wíst ze niet….

  In belziek wordt nu hevig gekibbeld om mondmaskers in supermarkten te verplichten, uiteraard om zogenaamd een tweede besmettingsgolf te ‘vermijden’
  maar
  in werkelijkheid om mensen hun récht op vrije mening over de twijfelachtige pandemie en nutteloosheid van het mondmasker te ontzeggen door hun kritiek af te straffen met HONGER want zonder mondmasker kun je dus immers geen voedsel meer kopen!!

  Vergelijkbaar met het inplanten van de chip die bij weigering de uitsluiting van de maatschappij tot gevolg zou hebben? Verplicht mondmasker of je kan geen voedsel meer kopen en dan moet je honger lijden???? Wáár zijn onze ménsenrechten en grondwettelijke rechten eigenlijk gebleven?!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/live-hoge-gezondheidsraad-maak-mondmaskers-in-winkels-verplicht~acde360b/

  Rioolkrant hln laat bij dit artikel geen reacties toe omdat ze weten dat de publieke opinie tégen deze verplichting is!
  Trouwens: supermarkten hebben al laten weten dat ze hun klanten géén mondmaskers zullen verplichten…ik ben benieuwd hoe dat politiek tuig de supermarkten zal gaan verplichten?
  (Maar geen nood, de turkse en andere winkels met migranten uitbaters die wetten aan hun laars lappen, zullen wél varen bij deze extra en onverwachte klandizie!)

  Het dreigen met verplichte quarantaine na vakantie (voor vermeende opflakkering in vakantiegebieden met valse cijfers) is intimidatie om vakantiegangers te ontmoedigen om toch op vakantie te vertrekken.
  Wie op vakantie durft te gaan, zal bij terugkeer gestraft worden door verplichte quarantaine…
  Boetes tot 4.000€ en zelfs gevangenisstraffen voor wie waagt in gebieden met code rood op vakantie te gaan en het wordt nóg mooier: door élke dag andere gebieden code rood te geven, zijn we overgeleverd aan WILLEKEUR zodat vakantie russische roulette wordt door de politieke psychopaten!

  Vakantie moet opnieuw en énkel het voorrecht worden van de elite, het gepeupel moet maar braaf in de regen in dit kikkerland hun vakantie doorbrengen om de lokale economie te steunen nadat ze de vetbetaalde politici hun vakantie in zonnige oorden gesponsord hebben met hun belastinggeld.
  Dat politiek rapaille meent nu ook al te kunnen bepalen waar we nog op vakantie MOGEN gaan.
  Ze gunnen ons geen vakantie meer, bepalen voor ándere landen het toerisme en gebruiken daarvoor de smoes van onbestaande opflakkeringen van het virus in vakantiegebieden.
  Wie gelooft die pathologische leugenaars nog? Die zélf toegeven dat ze knoeien met de cijfers?

  Ook schipperen ze willekeurig met die codes om reizen te ontmoedigen, een gebied kan nog code oranje hebben als je vertrekt en dan op code rood gezet worden zodat je kunt gestraft worden bij terugkeer!
  Ook touring verleent zijn medewerking aan deze dictatoriale schánde en huichelarij!
  Je VERLIEST het récht op REISBIJSTAND bij code rood, waar je dus wél voor betáált?!

  Door de maatregelen voor een vermeend killervirus wordt oorlog gevoerd tegen de bevolking door de roverheid en wordt de (schijn)democratie listig omgevormd naar een dictatuur.
  Behalve onze vakantie verpesten/ontzeggen door intimidatie en straffen als je durft op vakantie te gaan, wordt de bevolking nu zelfs voedsel ontzegd door de verplichting van het nutteloze mondmasker voor het KRITIEK leveren op hun monsterachtige corona bedrog!
  En wélk groen kalf staat te schreeuwen vóór de verplichting van de mondmaskers in supermarkten? Hij deed denken aan die waanzinnige met zn snorretje van de jaren ’30..
  Juist, calvo, die niksnut, de nobody van links/groen!!

  Wie dus door het récht op zelfbeschikking beslist om geen mondmasker te dragen, door het RECHT op de VRIJE mening over deze nepcorona hype, wordt de toegang tot voedsel ontzegd??
  Zovér is het al gekomen!
  We zullen zien of het politiek tuig en de veiligheidsraad woensdag waagt om, tegen de wil van de bevolking én de supermarkten, de verplichting van mondmaskers in supermarkten door onze strot te duwen!!!

 7. Nog een voorbeeld van de toenemende intolerantie vanuit de officiële instanties. De jongeman Sebastian di een uitstekende video heeft gemaakt met een overzicht van de kritiek op de corona-maatregelen (https://www.youtube.com/watch?v=kqVL7KR-Qyk), staat nu onder grote druk van zijn universiteit om eruit getrapt te worden. Weer zo’n DDR-achtige benadering!
  Dr. Raphael Bonelli die steeds een troost is geweest met zijn wijze woorden gedurende deze tijden van corona-gekte zonder nuchtere en zakelijke benadering: https://www.youtube.com/watch?v=KDWH5ckKgKw

 8. Lang leve rechter N. Davis, Zuid-Afrika:
  hij maakte korte metten met alle G-virusregels: er is geen beroep mogelijk.
  Tevens verklaarde de goede man dat de GRONDWET van kracht blijft tijdens een noodtoestand.

  Naar wordt aangenomen geldt dat ook in de Europese landen.
  Verder: politie en marechaussee hebben de eed gezworen de grondwet te handhaven, niet zich te laten misbruiken
  voor de duivelse plannetjes van het Gates-syndicaat, waartoe ook Mark R., Hugo de J., Klaas D., Maxima Z., Angela M.,
  Frans T., zwartelijstarts Jaap van D., Emmanuel M., Ursula von der L., Giuseppe C., George S., Henry K., Anthony F.,
  het GHObestuur etc. behoren.

  Via de kracht van het gesproken woord kunnen deze lieden aan banden worden gelegd.

 9. BertRoermond schreef:
  09/07/2020 om 2:04 am

  han ich och jedoa, nuuks koam doabei eroes ( als je het verstaat ) Ik heb gemaild politie, PVV
  al 6 maal, FVD 2x ik was half jaar lid ( ook zelfde pot nat ). Van geen allen antwoord op mijn
  gerichte vragen die de waarheid pijnlijk duidelijk maakten.
  Weet je, ik vergal mijn snipper uren en het goed humeur van mijn werkgever niet, om dat nog
  voor enige demonstraties bij te wonen, waar je mijns inziens gewoon word “uitgelachen” door
  de zittende “heersers” ( Monarchie, Aristocratie, het Kapitaal Co-Op’s )
  Maar aléz, je hebt gelijk wat betreft proberen de mensen aan te spreken. Maar ik blijf er niet mee
  aan de gang. Ik heb beters te doen, als ze het toch niet willen snappen.
  Kom de ellende aan mijn deur iets willen, word het onprettig BertRoermond

 10. Het zou de geloofwaardige van Xander ten goede komen om minder gebruik te maken van de onzin die verspreid wordt door Martin Armstrong, een man die zo beperkt is, dat hij de revoluties van 1848 als marxistische interpreteert. Het waren revoluties van de middenklasse tegen het absolute koningschap. Wij danken er onze eerste grondwet aan.

 11. Ik kan er niks aan doen, maar ik denk werkelijk dat deze arts het goed ziet. Hij kletst niet maar wat ‘ins blaue hinein’. Hij haalt elke keer weer de cijfers erbij.
  Als ik hoor wat de EU zit te beweren over “desinformatie”, is dat wel geklets in de ruimte zonder dat men concreet wil worden.
  Tel ik daarbij op de geheimzinnigheid waarmee het RIVM haar adviezen omringt, terwijl niemand in eigen omgeving een Covid19 slagveld heeft gezien, dan is wantrouwen t.o.v. dat crisisteam volledig terecht.
  Steeds horen we hoe verschrikkelijk het aantal besmettingen toeneemt in allerlei landen (nu weer Afrika, maar ook Brazilië en de VS). Maar besmet zegt dus niets. En ga je het aantal gestorvenen afzetten tegen de totale bevolking, doet Nederland het zelfs slechter dan de genoemde landen.
  We krijgen voortdurend desinformatie van de WHO-instanties. Ik kan het niet anders zien als ik naar de cijfers kijk.
  https://www.youtube.com/watch?v=tFReQoTTtsc

 12. Geen Stijl, boeren intimideren automobilist. Dom dom dom. Zo gaan jullie het nooit winnen.
  https://www.geenstijl.nl/5154322/hier-hotsaaa/

  Besluit met z’n allen om 2 weken niet meer te produceren/te leveren. Laat de schappen maar leeg worden. Ik steun jullie absoluut. Honger krijgen we toch niet in dit land. 2e voedselproducent van de wereld. Doen! Anders gaan jullie kapot.

 13. @ BertRoermond 2:04 am. Ik heb begrip voor uw reactie. Stemmen zal NOOIT iets oplossen, want zou dat wel zo zijn, dan zullen de heersers dezer wereld en de cabal, dat onmiddelijk verbieden. Het is niet de bedoeling dat er iets opgelost wordt, en dat zeg ik tegen menigeen, buiten op straat of die ik tref, maar de meute is als een zombie, geheel gehersenspoeld door het Staatsjournaal, en de compleet verrotte MSM. Mijn gezondheid is slecht, en kan niet reizen. Maar ik heb al menige petitie getekend tegen deze invoering van de dictatuur door Marx Rutte, en zijn rariteitenkabinet.

 14. De EU wil graag meer censuur. Dat wordt verkocht onder de kreet “het bestrijden van desinformatie”.
  Wat is desinformatie? Dat werd op de klompen al aangevoeld: Desinformatie = informatie die de overheid onwelgevallig is. Die “desinformatie” zou inspelen op de angsten van de mensen. Mag ik even lachen? Het zijn juist de berichten van de overheid (lockdown/vaccin/snel besmet) die inspelen op de diepste angsten van mensen. Dat heb ik al vroeg op een papier opgehangen ter herinnering: Ik ben vooral bang voor die overheidsmaatregelen! Niet voor het virus.
  Bij Covid19 beschouwt men iedereen die niet meedeed aan de WHO-richtlijnen, als desinformant.
  Terwijl het wetenschappers met een grote staat van dienst zijn, die alleen via internet hun bezwaren kunnen uiten. In de gelijkgeschakelde media werden deze vakmensen uit de losse pols weggezet als complotdenkers en esoterici.
  Het is werkelijk om de kotsen en bevestigt de vijandschap richting de burger van de EU-overheden. De titel EUSSR wordt steeds meer ingevuld.
  De schijntaal waarmee men censuur verkoopt als ’ten behoeve van de mensen’, is een soort omkering van de waarheid. Het klinkt als een klok, maar het snoert de vrije geluiden en de vrije informatie-voorziening helemaal in!
  Wat zullen de neo-marxisten blij zijn met dit virus.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/opmaat-naar-een-ddr-censuur-wetgeving-ramon-bril-column/

 15. Vrijheid kunnen we onder deze omstandigheden langzaamaan vergeten shalom

 16. amo ik ben ook eens naar het filmpje gaan kijken. Schokkend, heb er geen ander woorden voor. En inderdaad maskers voor. Worden agenten bang dat ze thuis worden opgezocht voor een goed gesprek. En gebeurd dat misschien al? Dat zullen ze nooit zeggen. Het wordt in ieder geval erg eng.

 17. https://www.nu.nl/politiek/6063262/snel-wilde-eerder-tegemoetkoming-voor-ouders-in-toeslagenaffaire.html#coral_talk_wrapper
  Dit is wel een saillant verhaal. Een politicus die het voorheeft een misstand op een nette manier voor de burger te regelen wordt tegengewerkt door de regering. Dat toont volgens mij duidelijk aan dat niet alleen de belasting dienst rot is, maar die zogenaamd geweldige premier Rutte wil geen precedent werking? Hoeveel is er nog meer aan het rotten in dit land?

  https://www.youtube.com/watch?v=2MNMi7k0gdk
  In deze youtube komt Pieter Omtzicht veelvuldig met scenario`s over de misstanden bij de controle van banken. De zogenaamde deskundige zijn niet relevant in dit verhaal en daar moet je dus niet op letten. Pieter beschrijft dat de landen in Europa borg staan voor elkaars financiën. Het is een technisch verhaal, maar wat ik begrijp is dat hij zijn vinger legt op iets wat hij niet begrijpt. Hij begrijpt de balans van banken niet en krijgt geen antwoord van de banken. Dus heeft Pieter de vrees dat de burger verantwoordelijk is voor iets wat niemand begrijpt en die ellende wordt op een hoop gegooid en daar is dan iedere Europese burger verantwoordelijk voor. Je kan net zo goed je pinpas en pincode op straat leggen.
  En wat ik al lang aanvoel, is dat de regering een gruwelijke hekel heeft aan politici zoals ex staatssecretaris Snel en zeker ook aan Pieter Omtzicht. Toch wordt Rutte op handen gedragen omdat de media hun werk gewoon niet goed doen!
  https://www.youtube.com/watch?v=Oy_XVQvx5PY
  Interessant, maar mijn idee is dat de media (main stream) al lang de mensen manipuleren in opdracht van kapitaal wat geen bal geeft om de burger.

 18. Noord Amerika
  “We zijn getuige van een staatsgreep” – Bekende Amerikaanse militiecommandant voorspelt een burgeroorlog voor 2021
  https://deutsch.rt.com/nordamerika/104209-milizkommandeur-sagt-burgerkrieg-2021-und-niedergang-usa-voraus-weist-rassismusvorwurf-ab/
  De hele wereld is getuigen van een Staatsgreep, de vraag is dan ook, Staan wij dat toe.?
  Moet er niet veel meer verzet komen uit de landelijke bevolking, met demonstreren alleen gaan wij onze vrijheid niet meer terug krijgen hoor.

 19. Het vervelende is, dat de kansen zo gekeerd kunnen worden.
  Als de politie/me zich niet meer laten ophitsen door omhooggevallen burgemeesters dan is het zo voorbij.
  De politie moet het verschil inzien tussen goedbedoelde demonstraties en kwaadwillige Bml/kickout groepen. Doen ze dat niet; want Befhel ist befehl, dan blijft de elite zijn macht uitbreiden. En zij, de politiemensen, moeten uiteindelijk ook leven in een totalitair regime.
  Wat gaan ze zeggen tegen hun eigen familieleden? “ja, ik heb meegeholpen aan het oprichten van dit regime”?

 20. Mensen die macht over andere willen hebben, zijn voor 99,99% altijd narcistische mensen en daarvan zijn er weer 25 tot 40 % psychopaten bij. Dit soort mensen hebben bijna tot geen verantwoordingsgevoel en geen medeleven gevoel. Alleen hun eigen carrière telt. Daarvoor moet en zal altijd alles voor wijken, iedereen die in de weg staat zal dan ook letterlijk uit de weggeruimd worden en hoe machtiger zij worden, hoe corrupter zij worden. Want hun doel heiligt alle middelen daarvoor. Wat we nu zien voltrekken in de wereldwijde ontstane chaos, dat we hier met psychopaten te doen hebben. Die komen eerste instantie vriendelijk over, maar die bespelen iedereen, zodat iedereen tegen elkaar opgezet kunnen worden (met het verdeel en heers spel) en als beide partijen elkaar de tent uitslaan, leunen de echte psychopaten achterover. Totdat er nog een klein groepje overlevende zijn, om die dan te knechten of als nog te elimineren.

 21. mensen, kom van die stoel af ! gebruiken jullie allemaal drugs ofzo ? waarom reageren jullie zo lam en verdoofd ? jullie tikken hier prima neer wat er aan de hand is – en belangrijker- waar het naar toe gaat…maar waarom blijven jullie zitten en doen jullie niets ? jullie hebben toch ook (klein)kinderen ?? doe het dan voor hen ! @Cefas: je schrijft dat je niet meer kunt doen dan op de juiste partijen stemmen ? geloof jij dan nog na decennia dat stemmen enige verandering teweeg kan brengen ? Ik ben sinds twee maanden in verzet. eerst stil, maar nu luid en duidelijk. ben in Den Haag geweest, heb moeten rennen voor de ME. bij de eerst komende grote demo ga ik weer, verboden of niet. of het uiteindelijk wat doet, dat weet ik ook niet. maar IK heb tenminste IETS gedaan. en ik zal niet opgeven. ik ben het verplicht als kleinzoon van een van de grotere verzetsmannen uit Limburg. ik heb besloten zelfs tot het uiterste te gaan. dat hoeven jullie niet te doen, maar in godsnaam, doe iets. het maakt niet zoveel uit. al spreek je maar iemand openlijk aan op straat of in de supermarkt. al maak je maar elke dag 1 iemand in je omgeving wakker. dat is tenminste al iets. ik zal je een voorbeeld geven : twee dagen geleden ben ik heel rustig en vriendelijk kijkend naar twee agenten afgelopen. ik heb op rustige en vriendelijke toon gevraagd of ik iets mocht vragen ? ja dat mocht zeker. “toen jullie beëdigt werden als agent, toen hebben jullie toch op de grondwet gezworen ? ja, zei de een, de ander knikte…waarom handelen jullie dan al sinds drie maanden tégen die zelfde grondwet ? ze konden er geen antwoord opgeven, lang verhaal kort: ik moest maar door lopen. maar..ik zag aan de ogen van de ene die ja had gezegd, dat ik raak had geschoten, en hij kleurde tot diep in zijn nek. ik weet zeker dat hij er nu over aan het nadenken is. ik heb verder niets verkeerds gedaan, ik kan er (nog) niet voor worden opgepakt, ook kan ik er geen boete voor krijgen. het is maar een voorbeeld, denk er over na, jullie kunnen dit óók. of iets vergelijkbaars. begin bij je buurman of bij je collega. DOE IETS.

 22. Als Rutte het land op slot gooit dan mag dat want het is zijn land, niet van ons wij zijn useless eaters.

 23. De Duitse bezettingsmacht van 1940-45 is terug in Nederland in een nieuwe hoedanigheid. Met Nederlandse politie en ME uniformen, stadstoezichten, Antifa knokploegen en een Rutte-regime die democratie en vrijheid aan zijn laars lapt.

  Rutte en de zijnen hebben een staatsgreep gepleegd en verspreiden propaganda. De media zijn in dienst van de coupe plegers.

  Het leger staat ook aan de verkeerde kant.

  De staatsgreep is perfect gelukt!

 24. Inderdaad, de blauwdruk voor een stille staasgreep is in volle gang en wie heeft het door en wie doet wat en wat doe ik? Wat kan ik, behalve op de juiste partijen stemmen. Bijvoorbeeld: de blijde boodschap brengen en waarschuwen voor de nadere catastrofe, gelegen of ongelegen.

 25. @ Rescue 8:13 pm. Inderdaad, alles is nu gaande wat de Here Jezus heeft verteld aan zijn discipelen, m.b.t. de tijd waarin we nu leven. Ook Lucas 21.

 26. Zit ik momenteel naar een filmpje te kijken uit Wijster: Een kleine groep onbewapende boeren wordt op een boerenerf ingesloten door ongeveer 20 dik bewapende anonieme ME-ers! Zonder gezicht, die ME-ers, als robocops zonder het kleinste teken van menselijkheid. Dit is toch werkelijk buiten ELKE proportie!!
  En de burgemeester van de ‘veiligheidsregio’ vindt het allemaal prima! Maart 2020: Nederland verandert in een politiestaat, terwijl de premier doet alsof hij de allemansvriend is.

 27. Het repressie-apparaat van de Nederlandse politiestaat staat onder leiding van 25 burgemeesters. Met Bruls als de engste. Wie had dat ooit gedacht.
  Befehlen, zonder zich nog af te vragen hoe proportioneel alles nog is. Vijandschap richting de gewone mensen die zich steeds netjes hebben gedragen.

 28. De situatie is al onomkeerbaar. De meerderheid loopt braaf mee en van de politieke partijen zijn de meesten al lockdown. Het scenario ligt al lang klaar en door alle media meegespeeld. Het verzet is te klein en is geheel machteloos. We zijn op weg naar die al zo lang aangekondigde nieuwe wereldorde en vrijwel alle politieke leiders zijn ingewijd en rollen het uit.
  Christenen weten al lang wat er komen gaat, Matt.24.

 29. De marxistische revolutie van 1848? Marx moest toen zijn geschriften nog op papier zetten. Als 1848 een marxistische revolutie was, dan was Thorbecke zeker ook een marxist.

 30. @ The Rick: 7:39 pm. Inderdaad, de NSB mentaliteit uit de bezettingsjaren 1940-1945. Niets hebben ze geleerd, helemaal niets.

 31. En alles volgens het principe inderdaad: “Verdeel en heers”. De duistere krachten hebben veel geleerd van Machiavelli, uit zijn boek: “Il Principe”, = “De Heerser”.

 32. En dan de makke schapen die je maar wat graag verlinken.
  Afgelopen middag bij de mondhygiëniste stelde ik enkele kritische vragen m.b.t. Corona maatregelen. Omdat ik rug recht hield werd ik geweigerd en moest “blij” zijn, dat er geen aangifte tegen mij gedaan zou worden. Wegens negeren van het Corona protocol. Zoals altijd; de verrader slaapt nooit!!

 33. 85 % van de mensen,noemt dit doemdenken.
  65 % wacht op het vaccin.
  Stemmen op de telefoon gaan ze ook makkelijk vinden.

  Meeste mensen stellen alles tot volgend jaar uit.
  Als het weer beter wordt.

Comments are closed.