Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom

De Amerikaanse politie heeft door proactief optreden juist tienduizenden zwarte levens gered. (Afbeelding (illustratief): (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Zwarten verhoudingsgewijs juist VEEL MINDER vaak slachtoffer van dodelijk politiegeweld – Westerse mainstream orde breekt samenleving af door zaaien van haat en verdeeldheid

—————————————————————————————————————————————–

De Westerse mainstream media en politiek buitelen weer over elkaar heen met het zogenaamd veroordelen van ‘racisme’, het oproepen tot strengere maatregelen, en natuurlijk de verering van George Floyd, die ondanks zijn criminele en gewelddadige verleden ‘heilig’ is verklaard. De vraag tegen WIE nieuwe anti-racisme maatregelen dan moeten worden  genomen, wordt niet gesteld, omdat immers ALTIJD automatisch de ‘witten’ de schuld krijgen. Kijken we naar de objectieve statistieken, dan komt daar echter een compleet tegengesteld beeld uit naar voren. Zo lopen Amerikaanse politieagenten een 18,5 keer hoger risico door een zwarte te worden vermoord, dan andersom.

Zwarten juist veel MINDER vaak slachtoffer van dodelijk politiegeweld

Enkele door diverse wetenschappers en onderzoeksinstituten vastgestelde feiten:

* Politieagenten schieten verhoudingsgewijs MINDER onbewapende zwarte verdachten dood, dan onbewapende blanken of latino’s; (Lois Lanes, researcher Washington State University). Terwijl 12% van alle dodelijke blanke en latino slachtoffers door agenten worden doodgeschoten, is dat maar bij 4% van de zwarte slachtoffers het geval (Politie database en federale misdaadstatistieken, via The Washington Post);

* Professor Roland Fryer (Harvard University) analyseerde meer dan 1000 schietpartijen waarbij agenten waren betrokken. Conclusie: er is NUL bewijs dat agenten zich racistisch gedragen. In Houston hebben gewelddadige en/of vuurwapengevaarlijke zwarten 24% LAGERE kans te worden neergeschoten dan blanken.

In de media wordt op misleidende wijze gewezen op het feit dat 26% van de dodelijke slachtoffers van politie zwart zijn, terwijl ze maar 13% van de bevolking uitmaken. Dat is GEEN bewijs van racisme, omdat schietpartijen met agenten vooral ontstaan zodra de daders zich met geweld en (vuur)wapens verzetten. DIE daders zijn inderdaad overwegend zwart.

In de 75 grootste counties in de VS vormen zwarten 15% van de bevolking, maar zijn ze volgens het ministerie van Justitie verantwoordelijk voor 62% van alle berovingen , 57% van de moorden, en 45% van alle geweldplegingen. In New York zijn zwarten verantwoordelijk voor meer dan 75% van alle schietpartijen, terwijl hun bevolkingsaandeel maar 23% is. En blanken, 34% van de bevolking in The Big Apple? Die plegen slechts 2% van alle schietpartijen. Deze scheve verhoudingen zijn in vrijwel ALLE andere grote Amerikaanse steden terug te vinden.

Criminelen het ECHTE probleem van zwarten – niet de politie

Het echte probleem van de zwarte gemeenschap in de VS is daarom NIET de politie, maar criminelen. In 2014 werden meer dan 6000 zwarten vermoord, meer dan alle blanke en latino slachtoffers bij elkaar opgeteld. Door wie werden die duizenden zwarten dan vermoord? Niet door agenten, niet door blanken, maar door ANDERE ZWARTEN. Een politieagent loopt zelfs een 18,5 keer hogere kans te worden vermoord door een zwarte, dan een onbewapende zwarte door een agent.

Als de politie onmiddellijk stopt met het gebruiken van vuurwapens of ander, zoals ‘woke’ links in de VS en ook Europa eist, zou dat slechts een verwaarloosbaar effect op het aantal vermoorde zwarten hebben. In de eerste helft van 2016 werden in Chicago meer dan 2300 mensen doodgeschoten. De oveergrote meerderheid was zwart. De politie schoot in dezelfde periode slechts 12 mensen dood, ALLEN vuurwapengevaarlijk. Dat is slechts de helft van 1% van alle schietpartijen!

Uit alle statistieken blijkt dat geen enkele andere Amerikaanse overheidsinstantie meer vindt dat ‘Black Lives Matter’, dan de politie. Door het proactieve, preventieve beleid is het aantal slachtoffers van moord sinds de jaren ’90 in Amerikaanse steden enorm gedaald, wat tienduizenden zwarte levens heeft gered.

Moorden stijgen weer dankzij mythe van racistisch politiegeweld

Auteur Heather Mac Donald schrijft in haar boek ‘The War on Cops’ dat die daling in gevaar is gekomen, omdat politieagenten dankzij de VALSE beschuldigingen door de linkse media en politiek dat zij racistisch zouden zijn en bewust vooral zwarten zouden neerschieten, niet langer preventief optreden. Het gevolg? Gewelddadige misdaden zijn de afgelopen jaren weer fors aan het stijgen. In 2015 steeg het aantal moorden in Washington DC met 54%, en zelfs met 90% in Cleveland (in alle 56 grote steden met gemiddeld 17%).

Veel inwoners, ook zwarten, die zich wel aan de regels houden, smeken de politie om de orde te handhaven, maar dat wordt door de enorme druk van de ACLU, ‘progressieve’ Democratische politici en de mainstream media nu ‘racistisch’ genoemd. En dat terwijl vooral ZWARTEN het slachtoffer zijn als de politie gedwongen wordt terughoudender te zijn, of zich zelfs compleet uit wijken terug te trekken. Laat staan wat er gebeurt als complete korpsen worden ontmanteld, zoals in Minneapolis.

De waarheid is dat er GEEN ENKEL bewijs is dat de politie zwarten doodschiet omdat ze zwart zijn. Dat is een schandalige mythe, verspreid door de zieke Westerse mainstream media en groot deel van de politiek, bedoeld om nog meer verdeeldheid te zaaien en bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten, zodat ze elkaar massaal beginnen te haten en te vermoorden.

 

Xander

(1) Investment Watch Blog
BodyWorn by Utility , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. @Pieter schreef op 10/06/2020 om 5:08 pm
  “Wie was een slavenhouder en -handelaar?”

  “Er bestaan documenten uit de 17de eeuw van slavenhandelaren met allemaal Joodse achternamen die in die tijd al half Afrika naar Nieuw Amsterdam verscheepten.
  Inge, gelieve een link te plaatsen omtrent dit onderwerp. Mod.

  Het idee dat de ene groep altijd helemaal heilig is en de andere niet, is gewoon een illusie :-).”

  Precies, alleen jammer dat dit niet zo bekend is en ook dat er weinig animo is vanuit de christelijke hoek, want voor hun zijn joden een soort van heilig.

  Joden zijn niet heilig, wordt ook nergens beweerd. God is heilig maar hij heeft wel een doel met de Joden. Mod.

 2. @Pieter
  10/06/2020 om 5:08 pm

  Pieter, je meet met twee maten. Het is waar dat de Joden de slavenhandel voor een groot deel in handen had maar je vergelijkt een zogenaamde “profeet” die door meer dan een miljard mensen als perfect mens wordt gezien met een stelletje geldbeluste Joodse leken.

  Ik denk niet dat er ook maar een Joodse profeet was die slaven hield. Ook jezus had geen slaven en Boeddha ook niet.

  Alleen Mohammed had slaven die hij nog eens verhandelde en misbruikte ook. Voorts was hij ook nog eens een racist tegen zwarten.

  Door de eeuwen heen werd de hele moslimgemeenschap gedragen door slaven die uit Europa en Afrika werden geroofd. Velen werden gecastreerd, als sex slaaf of als kannonnenvoer gebruikt.

  In Saudi Arabia is de slavenhandel pas in 1962 afgeschaft.

  Dus als we serieus willen zijn over slavernij en alle uitingen daarvan willen wegmoffelen dan moeten we zeker de islam niet vergeten want het is alleen maar huichelachtig en hypocriet wanneer we dat niet doen.

  Beelden weg, dan ook moskeeen weg!

 3. @ Ricky Tjin 12:25 am. Ben het geheel eens met uw reactie. En het volk, tja, dat snurkt lekker verder, en gelooft alles wat Rutte c.s. en de leugenpers hen wijsmaken.

 4. Een extra reden om achter de oren te krabben als zoveel ongewapende blanken worden doodgeschoten door cowboys in uniform als men al niet overtuigd was van de noodzaak om het optreden van uit belastinggelden gefinancierde politiediensten kritisch tegen het licht te houden: straks heeft u twintig jaar inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, wegenbelasting en heffingen betaald en wordt u doodgeschoten.
  Omdat u een tuinslang in de hand had, een mobieltje of iets anders of iets anders deed dan gevraagd.
  Aangezien het omstandigheden zijn die veelal uitmaken of u als verdachte wordt aangemerkt bij gebrek aan feiten, kan men onwetend van alles omdat men van elders kwam zomaar worden neergeschoten door de politie die elke bevoegdheid, gesteund door het parket, het liefst zo ruim mogelijk uitlegt.

  De mens leeft in krankzinnige tijden.

 5. Met alle respect voor Xandernieuws, maar ik vind het jammer dat Xandernieuws de laatste tijd te weinig aandacht besteedt aan recente belangrijke nieuwsonderwerpen die momenteel gaande zijn in Nederland, ons eigen land. Het is jammer dat velen websites voor onafhankelijk nieuws teleurstellen voor recent binnenlands nieuws, maar gelukkig is er ook Commonsensetv.nl, waar er wel aandacht is voor recent binnenlands nieuws.
  Het lijkt wel alsof Nederland in een Corona-Hypnose zit; een psychische slaap die door het kabinet en het RIVM tot stand is gebracht en door het gros van de Nederlandse bevolking is geaccepteerd.
  De 1,5 meters samenleving dat het nieuwe normaal wordt genoemd en de desastreuze gevolgen dat het heeft voor onze vrijheid, de economie, onze cultuur en de samenleving, wordt door velen lichtzinnig opgevat en blindelings geaccepteerd. Velen beseffen niet dat ons leven met de 1,5 meters samenleving nooit meer hetzelfde zal kunnen zijn als voorheen. In een 1,5 meter samenleving kan de economie niet functioneren en zullen vele mensen worden ontslagen en zullen vele bedrijven failliet gaan.
  Nederland was vroeger een Christelijk land, maar hedendaags is Nederland geen Christelijk land meer. In de video “The Bossmaker: Hoe Overheid, Media en Onderwijs U Klaarstomen Voor Dictatuur” (https://www.youtube.com/watch?v=JSdmquC8QZc) legt Robert Lemm uit, vanaf het tijdstip 23m:10s, dat de Islam er in Nederland is, omdat de Nederlanders het Christendom hebben opgegeven. Hij voegt daaraan toe dat er een proces gaande is dat Europa Eurabia wordt. Rond het tijdstip 26:45 benadrukt Ronald Heister het verval van de Nederlandse staat en daarop antwoordt Robert Lemm dat kerken verdwijnen en er Moskeeën verschijnen. Eurabia wordt op Wikipeda beschreven als het Islamiseren en Arabiseren van Europa. Van alle Moslims wordt vroeg of laat verwacht dat ze zullen deelnemen aan de Jihad en de Koran roept Moslims op om de niet-Moslims te bestrijden, waarbij de niet-Moslims geweld riskeren. Als de Sharia wetgeving wordt ingevoerd, dan zijn Moslims juridisch niet strafbaar voor het geweld dat ze plegen, zelfs tot bloedens toe. Volgens sommige berichten zou de EU is pro-Islam zijn en het Islamiseren van Europa op hun agenda hebben.

  Met de 1,5 meter samenleving in samenhang met de spoedwet, staat Nederland aan de beginfase van een politiestaat en wordt onze vrijheid drastisch ingeperkt, wat Bijbels gezien aansluit bij de grote verdrukking die in de Bijbel beschreven staat. De kans op boetes neemt toe en zó kunnen de Nederlanders financieel doeltreffender worden uitgekleed. Met de 1,5 meter samenleving wordt Nederland gedeculturaliseerd en in een identiteitscrisis gebracht. De VVD begint steeds meer te lijken op een Volkspartij voor Vrijheidsbeperkende Dictatuur. Met de 1,5 meter samenleving in samenhang en de spoedwet, gaat Nederland het Chinese sociaal kredietsysteem achterna.
  Hydroxychloroquine (HCQ) dat een doeltreffend middel is gebleken tegen Corona is door het RVIM verboden tegen Corona. In Cafe Weltschmerz praten Ton Rademaker en Ab Gietelink over de (door het RIVM weggemoffelde) ionisatiemachine als viruskiller (https://www.youtube.com/watch?v=7JU1oaY2UMs). Het kabinet en het RIVM willen niet dat het volk van Corona geneest, maar ze willen dat Nederland wordt gevaccineerd.
  Ronald Heister legt in een video van Bossmaker uit, dat er binnenkort geen toegang meer tot werk, winkels, openbaar vervoer en publieke gebouwen zonder een Covid-Paspoort. En als u nog vraagtekens heeft of vaccinaties veilig zijn, kijk dan naar de video “Shockerende bekentenissen van wereldgezondheidsambtenaren over de veiligheid van vaccins” (https://www.youtube.com/watch?v=dzRG5AfFKB8).

  Beste Ricky, Geloofszaken en discussies naar het Geloofsforum, uw post aangepast. Mvg. Mod.

 6. Alles kan zich laten verklaren door drie symptomen van het menselijk gedrag.
  Ideologieën veroorzaken gedrag en dit wederom geeft een uiterlijke vertoning.
  Doordenkertje.

 7. Straks komt Bill Gates misschien met een bril waardoor je niet kan zien welke kleur iemand heeft.

 8. Pieter,
  Websites aub. Schrijven kunnen we allemaal maar bewijs leveren is iets anders.
  Je hebt altijd rotte appels tussen de mensen. Joods of niet joods.
  George Sorros is ook een jood, dus daarin spreek ik je niet tegen.
  Shalom in Yeshua

 9. Ik weet niet of xandernieuwslezers ook zerohedge lezen, maar het valt mij op dat de toon van zerohedge berichten veranderd vooral tov corona en andere virus uitbraken. Ik vind dit opvallend. Het doet mij denken aan geenstijl. Vroeger was dat een kritische website die de overheid in de gaten hield maar vandaag de dag is het puur een sensatiegebeuren voor de asociale burger.

  Ik hoop niet dat zerohedge een conformistische website wordt, de sensatie berichten omtrent ziekte zal ik met een uiterst kritische blik lezen. Zodra het aantal doden wordt vervangen door aantal besmettingen (het kinderen argument wordt ook vaak gebruikt door nieuwsmedia om mensen angst aan te jagen) dan vervalt het bericht tot waarde prullaria

 10. Eind vorig jaar ging het in de VS heel goed met de werkgelegenheid, ook voor ‘gekleurden’: https://www.whitehouse.gov/articles/historic-u-s-job-market-continues-african-american-unemployment-rate-hits-new-low/
  Toen kwam de waardeloze en nutteloze lockdown. Daarna de rellen die een vernietigend spoor trokken. Je zou bijna aan een plan gaan denken. Een plan om het land in een chaotische toestand te brengen. Want de schade die wordt aangericht staat in g e e n e n k e l e verhouding tot de veronderstelde problemen.

 11. https://www.vandaagenmorgen.nl/nieuws/typisch-ashanti-s-lopen-voorop-in-slavernijdebat-akwasi-reserveert-de-gouden-troon-voor-zichzelf

  Ashanti kapen het debat over racisme en slavernij

  Rapper Akwasi, geboren in Amsterdam en van afkomst een Ashanti, loopt voorop in het slavernijdebat. En dat is opmerkelijk. De Ashanti’s zijn het volk aan de Goudkust – het tegenwoordige Ghana – dat in vroeger tijden ‘slave raids’ naar het binnenland organiseerde en de slaven verkocht aan de Europeanen,

 12. @ Hoeder 5:13 pm, op 10/6. Met name socialisten, en anarchisten, haten de vrije samenleving het meest. Ze zijn jaloers op iedereen die tracht iets van zijn/haar leven te maken. Ze schuwen grof geweld niet om hun doelen te bereiken, en zijn gewillige lakeien van de duisternis, en dat hebben ze niet eens in de gaten.

 13. Door al deze rellen lijkt Covid19 ‘oud nieuws’.
  Maar nooit mogen we die lockdowns en de dramatische gevolgen ervan ‘oud nieuws’ gaan vinden. We zitten nog midden in het nieuwe abnormaal. En de komst van vaccinatiepaspoorten en meer van dergelijke gevaarlijke onzin is niet verdwenen.

 14. Het zijn nog steeds die onderlinge bendes tegenelkaar. Getto’s, Krakers, handel in wapens en alle soorten drugs
  Inbraken en straatgevechten. En de georganiseerde misdaad onderwereld die hen betaald om in wapens en
  drugs te handelen, maar er ook niet voor terugdeinst om hen neer te knallen.
  Zwarten zijn er waarschijnlijk gevoelig voor om in de misdaad te zitten opgeruid naar blanken.
  Ik denk dan ook dat het meer met die ellende heeft te maken dan met racisme.
  En zou daar niet graag politie willen zijn. Een gouden kist….. Maffia product?
  Toch zoals de politie in die misdaadsteden met harde hand moet optreden, hoop ik toch niet dat dat hier ooit
  zal gebeuren. De maffiabende moet niet de overhand krijgen onder het mom van racisme.Het gaat om mis daad.

 15. https://www.nu.nl/coronavirus/6057152/grootste-nederlandse-black-lives-matter-demonstratie-vreedzaam-verlopen.html#coral_talk_wrapper
  Dus bijeenkomsten van meer dan 30 personen hoeven geen rekening meer te houden met de RIVM richtlijnen in de buitenlucht. Nou kan dat zijn omdat het RIVM geen idee weet waar ze het over hebben, of omdat een protest over een onzin onderwerp ineens heilig is. Want waarom doet Black lives ertoe? Ik maar denken dat al het leven er toe doet, dus waarom is zwart dan ineens zo speciaal en hebben we het niet over de flagrante leeftijds discriminatie? Of zijn homo’s nu ook geaccepteerd in alle gemeenschappen?

 16. Wat is waar.??
  De officiele versie.: Een man die onterecht mishandeld is, die de dood als gevolg had, of, de versies die ons via andere kanalen toekomen zijn ,dat hij een crimineel was en ongehoorde zaken deed op het moment van de aanhouding en zo reageerde dat de politie geweld moest gebruiken, met gekende gevolgen.
  Al die verschillende versies scheppen geen klaarheid die mij toelaat een standpunt in te nemen voor wat is gebeurd.
  Wat zeker is , als er zoveel tegenstrijdigheden te grabbel gegooid wordt aan de man van de straat, door een corrupte media ( een nieuwe titel zou gepast zijn bev.. ( Gefrustreerde intelectuele lakeyen van de macht) dan kunnen wij zeker zijn dat er politieke gansters mee gemoeit zijn.
  Dat soort politieke gansters heeft niets te maken met President Trump. Een president die die zijn Volk beter leven wil geven, kan niet een gangster zijn.
  Zelfs als hij gelijkaardige technieken moet gebruiken tegen vele van colega presidenten in andere landen die echte gansters zijn. Deze kennen en verstaan alleen hun taal en gebruiken en kunnen zich niet naar een niveau van een echte leider tillen. Dan moet die maar enkele trappen naar beneden gaan om een dialoog mogelijk te meken.
  Dergelijke gesprekken zijn niet voor de oren van de straat proletarier.
  Finaal. Blijft de basis van de maatschappij altijd een speelbal van de geruchten.
  Maar moet wel , altijd de prijs betalen van de beslissingen die genomen worden in zijn naam.
  Het belangrijkste in de proletarier zijn leven is alle 4 jaar de juiste beslissing nemen wie in zijn naam mag overeenkomsten afsluiten.

 17. Dat geneuzel over discriminatie op huidskleur is eerlijk gezegd totaal niet waar de hardste klappen vallen. Kennelijk helpt schreeuwen en doen we daar dan het meeste aan qua aandacht. Maar er wordt veel meer gediscrimineerd op leeftijd, uiterlijk en sex.
  Maar ja dat scoort niet geloof ik, dus gaat dat gewoon door, alsof dat niet gebeurd.
  We hebben het hier vaak over goede mensen met geen crimineel verleden t.o.v. de groep die nu met een grote bek de aandacht opeist. Dus waarom heeft een grote bek invloed?

 18. Je zal maar bij de politie, ambulance of brandweer werken. Aangevallen/ bedreigd worden door hersenloze apen en vervolgens bij een D66 rechter worden aangeklaagd voor racisme of geweld tegen die losers. Wees niet verbaasd als hulpdiensten straks zeggen,, zoek het maar uit met jullie problemen,, De wetteloosheid is dan een feit, er is niemand die je op dat moment nog kan helpen.

 19. Ook feiten kunnen over elkaar heen tuimelen, verwarring zaaien , elkaar bevestigen of uitsluiiten.
  Feit is dat George in het openbaar vermoord werd. Dat hij een crimineel verleden heeft, maakt dat niet rechtvaardig. Het blijft moord. Op de begrafenis zag ik totale opgeklopte hysterie. Een afbeelding van George met vleugels en een alo..kan het nog gekker? Kortom de werkelijkheid wordt onzichbaar gemaakt door pilitieke agemnda s gekonkel met cijfers maar bovenal volslagen hysterische rookgordijen. Welkom in 2020 waar de leugen tot waarheid wordt gekroond en de waarheid leugen wordt gemaakt. En dat geldt nadrukkelijk niet alleen voor wat er met George is gebeurd! In zekere zin kan je stellen dat hij 2 keer werd vermoord. De eerste keer op de straat en de tweede keer op zijn eigen begrafenis.

 20. De politie heeft het aan zichzelf te danken. Ze moeten als ze werkelijk een punt willen maken hun badge massaal inleveren en naar huis gaan. De chaos die dan ontstaat lost Washington maar op. Blijven schipperen lost niets op.
  Geldt ook de politie in Nederland. Als je weet dat de regering je een loer draait, kap er dan gewoon mee, zombies.

 21. ‘The Truth Matters’ is duidelijk al lang dood en begraven in de linkse mainstream media en vervangen door regelrechte ideologische hersenspoeling en propaganda leugens.

  De mainstream media (en het onderwijs) zijn Orwelliaanse ‘Weapons Of Mass INstruction’ geworden die tot doel hebben de ‘sheeple’ op industriële schaal te indoctrineren.

 22. Zelfs in Australië de complete stupiditeit voor het afschaffen van de politie.
  Zijn mensen werkelijk helemaal hun verstand verloren? Zonder politie heeft de criminele wereld vrij spel! Dat moeten ze toch snappen?
  Wie kun je dan gaan bellen als jouw winkel beroofd wordt, iemand wordt neergestoken, iemand wordt verkracht, je op straat wordt beroofd enz.???
  Zulke mensen sporen echt niet meer en de media zouden dat eens luid en duidelijke aan de kaak kunnen stellen.
  Hier Andrew Bolt: https://www.youtube.com/watch?v=PPfi30_rgd4

 23. De selectieve verontwaardiging bij linkse deugmensen druipt er weer vanaf. Blank moet en zal het kwaad zijn. Feiten zijn bij links nog nooit belangrijk geweest. Dus ook nu niet. Immers bij deze “bewogen” mensen geldt uitsluitend het eigen gelijk. Het doel heiligt altijd de middelen bij links. En de corrupte MSM blijven hen maar steunen. Wordt wakker.

 24. “Wie was een slavenhouder en -handelaar?”

  Er bestaan documenten uit de 17de eeuw van slavenhandelaren met allemaal Joodse achternamen die in die tijd al half Afrika naar Nieuw Amsterdam verscheepten. Het idee dat de ene groep altijd helemaal heilig is en de andere niet, is gewoon een illusie :-).

  Graag een link naar een artikel. Mod.

 25. Ja Willy daar ben ik het helemaal mee eens, het is verschrikkelijk hoe deze man geeerd wordt zelfs polosi of hoe dat mens ook heet knielden voor hem walgelijk, ik kon er ook niet naar kijken naar dat hele idioten gedoe op de t.v en ze gaan door met plunderen en mensen hun leven kapot maken die met hard werken een bedrijf hadden opgebouwd maar daar kijken de democraten niet naar.

 26. De strijd gaat tussen de goedwillenden die hun gezonde verstand gebruiken en de kwaadwillenden die hun verstand niet gebruiken of verkeerd gebruiken met gevaarlijke gevolgen voor iedereen.

 27. Nu worden alle standbeelden van mensen die ooit een relatie met de slavenhandel hadden van hun sokkel getrokken.

  Wie was een slavenhouder en handelaar?

  Mohammed!

  Maar dat willen die linkse hypocrieten natuurlijk niet inzien of toegeven.

  Als onze standbeelden weg moeten dan moeten ook die gebedshuizen weg waar een slavenhouder vereerd wordt.

  Voorbeeld:

  “There came a slave and pledged allegiance to Allah’s Apostle on migration; he (the Holy Prophet) did not know that he was a slave. Then there came his master and demanded him back, whereupon Allah’s Apostle (may peace be upon him) said: Sell him to me. And he bought him for two black slaves, and he did not afterwards take allegiance from anyone until he had asked him whether he was a slave (or a free man) (Sahih Muslim 3901).”

  Captured women were passed out like party favors to his men, some of whom were then passed along to others (just like the Islamic State does with Yazidi women). This passage tells of Muhammad giving women as sex slaves to the three men who would become his successors, the future caliphs Umar, Uthman and Ali:

  The apostle gave Ali a girl called Rayta; and he gave Uthman a girl called Zaynab; and he gave Umar a girl whom Umar gave to his son Abdullah. (Ibn Ishaq/Hisham 878, Ibn Kathir v.3 p.481)

  Allah gave Muslim men a divine mandate to keep as many sex slaves as they wished (Quran 4:24, 33:52…).

  Vertalen naar Nederlands, zie siteregels. Mod.

 28. Gepensioneerde gekleurde agent David Dorn probeerde tijdens de plunderingen een winkel te verdedigen. Hij werd vermoord door een kleurgenoot. De wereld schijnt er niet wakker van te liggen, hoewel deze man een echte held was.
  Het is de marxistische methode om rotzooi te trappen en alles kapot te maken. Maar het gros van de mensen walgt van deze terreur van de straat waarbij de nuchtere ratio het moet ontgelden.
  Kijk hier b.v. eens naar de NS, hoeveel ‘gekleurde’ mensen daar niet een goede boterham kunnen verdienen. En dat is maar één voorbeeld.

 29. Wat een heisa in Amerika voor die man, het is bijna een heilige, hij is begraven in een gouden kist, en dit terwijl vele zwarte mensen scheel zien van de honger, ze willen gelijkheid, dit is hun recht , hun grondrecht, ieder gelijk voor de wet. Dat veel blanke agenten worden vermoord door zwarten, verbaast me niet echt, wie zijn hier nu de echte racisten? Ik zag die kerkdienst, en de vrouwelijke dominee of hoe noemt men dat bijna hilarisch over deze man, ik werd daar ziek van, en over Jezus? geen woord. Shalom

Comments are closed.